Επικοινωνήστε με την Apple Assistance και την Εξυπηρέτηση Πελατών – Apple Assistance (CA), Επικοινωνήστε μαζί μας – Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας – Apple (CH)

Επικοινωνήστε με την Apple

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο κατάρτισης της Apple για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα μαθήματα και τα κέντρα κατάρτισης που έχουν εγκριθεί από την Apple σε όλο τον κόσμο.

Επικοινωνήστε με την Apple Assistance και την εξυπηρέτηση πελατών

Εάν η χώρα ή η περιοχή σας δεν είναι στη λίστα

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με την αγορά προϊόντων της Apple?

Πολλοί από αυτούς τους αριθμούς τηλεφώνου λειτουργούν μόνο εάν αποτελούνται από τη χώρα ή την εν λόγω περιοχή. Οι αριθμοί τηλεφώνου ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

  1. Τα έξοδα τηλεφώνου ισχύουν για τοπικές και εθνικές κλήσεις.
  2. Εάν χρησιμοποιείτε μια κινητή συσκευή για να καλέσετε έναν δωρεάν αριθμό, το κόστος μπορεί να χρεωθεί. Ο αριθμός ενδέχεται να μην είναι προσβάσιμος με ορισμένους προμηθευτές δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή δικτύου σας.
  3. Τοπική τιμή PSTN για τη Μόσχα, εθνική τιμή για άλλες περιοχές. Σύμφωνα με τις κυρώσεις που ελήφθησαν ως απάντηση στην παράνομη προσάρτηση της Κριμαίας και ανακοίνωσε η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών στις 19 Δεκεμβρίου 2014 και ο κανονισμός αριθ. 1351/2014 του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 18ης Δεκεμβρίου 2014, η πώληση του Προϊόντα Apple και/ή παροχή διαφόρων υπηρεσιών που σχετίζονται με τα προϊόντα της Apple αναστέλλονται στην ίδια περιοχή από την 1η Φεβρουαρίου 2015.
  4. Ο αριθμός της δωρεάν τεχνικής βοήθειας μέσω τηλεφώνου δεν είναι προσβάσιμος από ένα κινητό τηλέφωνο.
  5. Το εφαρμοστέο διεθνές επιτόκιο χρεώνεται σε πελάτες που καλούν.

Επικοινωνήστε με την Apple

Αιτήματα πληροφοριών
Σχετικά με τις πωλήσεις και τα προϊόντα

κατάστημα της Apple

Επισκεφθείτε το Apple Store για να αγοράσετε το Apple Hardware (συμπεριλαμβανομένου του iPod), το λογισμικό και ένα ευρύ φάσμα προϊόντων συνεργατών. Μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά στο 0800 845 123 , Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ.

Βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας με το Apple Store online. Για να τροποποιήσετε, να ακολουθήσετε ή να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή απλά ενημερώστε τον λογαριασμό σας, μεταβείτε στη σελίδα παρακολούθησης της παραγγελίας σας. Για οποιοδήποτε άλλο αίτημα, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της Apple Store 0800 845 123 . Οι γραμμές είναι ανοιχτές από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ.

Καταστήματα Apple Store

Ελάτε να ανακαλύψετε ένα ολόκληρο ψηφιακό σύμπαν στο κατάστημα Apple στη Γενεύη και τη Ζυρίχη. Συμβουλευτείτε τις ώρες λειτουργίας και τα στοιχεία επικοινωνίας όλων των καταστημάτων.

Tailor -Η χρηματοδότηση για εσάς, την επιχείρησή σας ή το σχολείο σας

Η Apple Financial Services προσφέρει λύσεις χρηματοδότησης προϊόντων της Apple στο ευρύ κοινό, εκπαιδευτικά ιδρύματα και επιχειρήσεις. Επικοινωνήστε με τον ενδιάμεσο της Apple για να μάθετε περισσότερα.

Βρείτε συμβούλους και συμβούλους

Μεταβείτε στο δίκτυο δικτύου Apple Consultants για να βρείτε έναν σύμβουλο ή έναν σύμβουλο.

Βρείτε εκπαιδευτές

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο κατάρτισης της Apple για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα μαθήματα και τα κέντρα κατάρτισης που έχουν εγκριθεί από την Apple σε όλο τον κόσμο.

Πώς να αγοράσετε για εταιρείες?

Εάν εκπροσωπείτε μια εταιρεία ή είστε επαγγελματίας χρήστης, επισκεφθείτε τις εταιρείες Apple Store ή καλέστε το 0800 511 043 , Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Η Apple Store Entreprises προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών χρηματοδότησης και λύσεων, καθώς και πρόγραμμα εξαγοράς και εμπορικές προσφορές.

Πώς να αγοράσετε για εκπαίδευση?

Εάν είστε ένας ή φοιτητής, φοιτητής ή φοιτητής, αν είστε μέρος του διδακτικού προσωπικού ή των επαγγελματιών και των επαγγελματιών του τομέα, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εκπαίδευσης της Apple Store ή καλέστε το 0800 845 123 . Η υπηρεσία είναι ανοιχτή από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ.

Βρείτε ιστότοπους μεταπώλησης που έχουν εγκριθεί από την Apple

Χρησιμοποιήστε τον εντοπισμό των τοποθεσιών μεταπώλησης για να βρείτε έναν ιστότοπο μεταπώλησης που έχει εγκριθεί από την Apple στην Ελβετία.

Οι εγκεκριμένες περιοχές μεταπώλησης της Apple προσφέρουν εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα, υπηρεσίες πολλαπλών πλατφόρμας και λύσεις προσανατολισμένες στο Mac για μια μεγάλη ποικιλία οργανισμών.

Βρείτε ένα κατάστημα μήλων

Το Apple Shop είναι τα σημεία πώλησης της Apple που βρίσκονται σε ήδη καθιερωμένα εμπορικά περιβάλλοντα, όπως τα πολυκαταστήματα. Το προσωπικό της Apple Shop αποτελείται από ειδικούς των ομότιμων που θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με το Mac.

Βρείτε ένα reseler της Apple Premium

Ο μεταπωλητής της Apple Premium είναι ανεξάρτητα σημεία πώλησης που συγκεντρώνουν ειδικούς που αφιερώνουν ένα πραγματικό πάθος στο Mac. Αυτά τα σημεία πώλησης αφιερωμένα στη μάρκα της Apple σας προσφέρουν ολόκληρη τη σειρά Mac καθώς και άλλα προϊόντα και μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Βρείτε έναν εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό ειδικό της Apple

Χάρη σε μια ευρεία γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ομάδες διδασκαλίας, οι εξουσιοδοτημένοι εκπαιδευτικοί ειδικοί της Apple μπορούν να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τη διδασκαλία και τη μάθηση.