Σχέδιο και διακόσμηση στο σπίτι στο App Store, λογισμικό εσωτερικού σχεδιασμού 2D/3D δωρεάν σε απευθείας σύνδεση

Νέα έκδοση λογισμικού 2D/3D online δοκιμάστε το δωρεάν, για να αποκτήσετε πρόσβαση στην παλιά έκδοση, κάντε κλικ εδώ

Contents

 • Μια πολύ πλήρη δωρεάν έκδοση, με πολλές λειτουργίες.

Σχέδιο και διακόσμηση του σπιτιού 4+

Ο προγραμματιστής Oleksandr Rysenko ανέφερε ότι η επεξεργασία δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω θα μπορούσε να είναι μεταξύ των πρακτικών της εφαρμογής σε θέματα εμπιστευτικότητας. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή.

Δεδομένα που δεν καθορίζουν κανένα σύνδεσμο μαζί σας

Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας ενδέχεται να διαφέρουν, ιδίως ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Πώληση Oleksandr Rysenko

Η συμβατότητα του iPhone απαιτεί iOS 12.0 ή αργότερα. Το iPad απαιτεί iPados 12.0 ή αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 12.0 ή αργότερα. Το MAC απαιτεί MacOS 11.0 ή αργότερα και Mac με το τσιπ Apple M1 ή αργότερα έκδοση.

Γαλλικά, γερμανικά, αγγλικά, αραβικά, απλοποιημένα κινεζικά, παραδοσιακά κινεζικά, κορεατικά, δανικά, ισπανικά, ουγγρικά, εβραϊκά, ινδονησιακά, ιταλικά, ιαπωνικά, νορβηγικά, ολλανδικά, πολωνικά, πορτογαλικά, ρουμανικά, ρωσικά, σουηδικά, Τσεχικά, Ταϊλάνδη, Τούρκος Ουκρανία

Δοκιμάστε το δωρεάν,

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην παλιά έκδοση, κάντε κλικ εδώ

απόδοση

προσωπικός

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Απλό και γρήγορο , Σχεδιασμένο για όλους, το my3dplanner είναι Δωρεάν λογισμικό εσωτερικού σχεδιασμού 3D που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας δωμάτια, διαμέρισμα ή σχέδια σπιτιών και να τα εξατομικεύσει με μια βιβλιοθήκη επίπλων και τελειωμάτων.

Το λογισμικό 3D Plan μας χρησιμοποιείται χωρίς λήψη και χωρίς εγκατάσταση, μπορείτε Σχεδιασμός, προσφυγή, προσαρμογή και απεικόνιση Τα αρχιτεκτονικά ή διακόσμηση σας έργα απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Το εργαλείο ανάπτυξης 3D χρησιμοποιείται πολύ εύκολα σε υπολογιστή ή tablet.

υπνοδωμάτιο

Υπνοδωμάτιο

Το My3Dplanner είναι ένα Δωρεάν λογισμικό ανάπτυξης 3D δωματίου . Χάρη στην ευρεία επιλογή των επίπλων και των τελειωμάτων δωματίου, μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε το δωμάτιο των ονείρων σας. Σχεδιάστε το σχέδιο για το νέο σας δωμάτιο και προσφέρετε σε 3D !

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το My3Dplanner για να κανονίσετε το ντουλάπι σας ή το ντουλάπι σας και να το απεικονίσετε δωρεάν σε 3D.

Για εσάς σχεδιαστές από ντύσιμο και έπιπλα δωματίου, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε τα έπιπλα, τα ντουλάπια και τα dressing rooms να ενσωματώνονται σε μας Εργαλείο ανάπτυξης 3D θαλάμου .

σαλόνι

Η διαμονή

Το My3Dplanner είναι ένα Δωρεάν λογισμικό ανάπτυξης 3D διαμονής . Χάρη στην μεγάλη επιλογή του καθιστικού και των τραπεζαριών μας μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε το εσωτερικό των ονείρων σας. Σχεδιάστε το σχέδιο για τη νέα σας διαμονή και παραδώστε το σε 3D !

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το My3Dplanner για να κανονίσετε την τραπεζαρία σας ή σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο στο σπίτι και να τα απεικονίσετε δωρεάν σε 3D.

Για εσάς δημιουργούς σαλόνι, σαλόνι ή έπιπλα τραπεζαρίας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε τα έπιπλα και τα διακοσμητικά σας αντικείμενα να ενσωματώνονται στο δικό μας 3D καθιστικό, σαλόνι, σαλόνι και τραπεζαρία .

τουαλέτα

Το μπάνιο

Το My3Dplanner είναι ένα Δωρεάν λογισμικό ανάπτυξης 3D μπάνιου . Χάρη στην μεγάλη ποικιλία από μπάνιο και έπιπλα υγιεινής, μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε το μπάνιο των ονείρων σας. Σχεδιάστε το σχέδιο για το νέο σας μπάνιο και δώστε το σε 3D !

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το My3Dplanner για να κανονίσετε το σπίτι σας ή σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο στο σπίτι και να τα απεικονίσετε δωρεάν σε 3D.

Για εσάς δημιουργούς μπάνιου ή έπιπλα υγιεινής, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε τα έπιπλα και τα διακοσμητικά αντικείμενα να ενσωματώνονται στο δικό μας Εργαλείο ανάπτυξης 3D μπάνιου .

κουζίνα

Η κουζίνα

Το My3Dplanner είναι ένα Δωρεάν λογισμικό ανάπτυξης κουζίνας 3D . Χάρη στην ευρεία επιλογή των επίπλων κουζίνας και κουζίνας, μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε την κουζίνα των ονείρων σας. Σχεδιάστε το σχέδιο για τη νέα σας κουζίνα και δώστε το σε 3D !

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το My3Dplanner για να κανονίσετε το σπίτι σας ή σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο στο σπίτι και να τα απεικονίσετε δωρεάν σε 3D.

Για σας μαγειρέματα και τους δημιουργούς επίπλων κουζίνας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε τα έπιπλα και τα διακοσμητικά αντικείμενα σας, να ενσωματώνονται στο δικό μας Εργαλείο ανάπτυξης 3D κουζίνας .

άλλο δωμάτιο

Κι αλλα.

Το My3Dplanner είναι ένα Σπίτι, διαμέρισμα, λογισμικό στέγασης γραφείων 3D δωρεάν. Χάρη στην ευρεία επιλογή των διαμερισμάτων, των επίπλων και των τελειωμάτων, μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε το σχέδιο για την ανάπτυξη των ονείρων σας.

Σχεδιάστε το σχέδιο για το νέο σας κατάλυμα, βεράντα ή κήπο και δώστε το σε 3D !

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το My3Dplanner για να κανονίσετε το κατάστημά σας ή να το καταστήσετε απεικονίστε δωρεάν σε 3D.

ΕΝΝΟΙΑ

ΜΑΣ Εργαλείο 3D αρχιτεκτονικής Το δωρεάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία σχεδίων για την κουζίνα, το μπάνιο, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το γραφείο, το χώρο αποθήκευσης ή γενικότερα ακίνητα.
Το My3Dplanner μπορεί επίσης να καλύψει οποιαδήποτε άλλη ανάγκη ή δουλειά.
Είστε επαγγελματίας στον τομέα του έπιπλα , απο’ αρχιτεκτονική ή ακίνητα , Ή απλά πρέπει να σχεδιάσετε Εσωτερικά και/ή 2D-3D Εξωτερικά σχέδια , Το My3Dplanner είναι η λύση που χρειάζεστε!

ΜΑΣ Λογισμικό τρισδιάστατης ακίνητης περιουσίας είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο βοήθειας πωλήσεων που κάνει το έργο σας πραγματικό και σας βοηθά να πείσετε τους πελάτες σας. Μπορείτε να σας ευχαριστήσετε Σχέδιο σχεδίασης εργαλείου Δείξτε στους πελάτες σας πώς να εσωτερικά ! Η απεικόνιση των τρισδιάστατων τμημάτων μετασχηματισμένα και επιπλωμένα τους βοηθά να προβάλλουν τον εαυτό τους και να επιταχύνουν την υλοποίηση των πωλήσεών σας.

Για εσάς σχεδιαστής κουζίνας, δημιουργός μπάνιου, κατασκευαστές επίπλων, κτηματομεσίτης, Το λογισμικό εσωτερικού σχεδιασμού και διακόσμησης Σας επιτρέπει να σχεδιάζετε απλά σχέδια 3D και πολύ γρήγορα να δείξετε διάφορα έργα στους πελάτες σας προτού μπορέσετε να βελτιώσετε το αναπτυξιακό έργο που προτιμά.
Το My3Dplanner σας επιτρέπει επίσης να κανονίσετε όλους τους χώρους σας: βεράντα, κήπο, κτίριο, γραφείο, κατάστημα, διαμέρισμα, σπίτι ..

Εξατομίκευση

Το My3Dplanner είναι απλό και δωρεάν λογισμικό ανάπτυξης 3D που Ενσωματώνεται εύκολα Σε οποιονδήποτε ιστότοπο, αυτό είναι εντελώς προσαρμόσιμος Όπως η μάρκα σας. Ο γραφικός χάρτης, η εργονομία, τα χαρακτηριστικά του λογισμικού 2D/3D Plan είναι εξ ολοκλήρου τροποποιητικός Για να προσαρμοστείτε στις ανάγκες σας.
Η τρισδιάστατη βιβλιοθήκη επίπλων και τελειώματος είναι επίσης προσαρμόσιμος Ανάλογα με τους καταλόγους και τις ανάγκες σας.

Αληθής εργαλείο βοήθειας πωλήσεων και σε εμπορία ; Το My3Dplanner σας επιτρέπει να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να γνωρίζετε καλύτερα τους πελάτες σας χάρη σε ακριβείς στατιστικές χρήσης.

Top 5 λογισμικό για τη δημιουργία σχεδίων σπιτιών στην επανένωση

Εγγύηση εσωτερικής και εξωτερικής επικοινωνίας, βοηθάω στην ανάπτυξη της φήμης και της εικόνας της Teralta. Κάνοντας την ικανοποίηση του πελάτη Μια εταιρική κουλτούρα είναι η προτεραιότητά μας, γι ‘αυτό δημιουργούμε τη σχέση μεταξύ εσάς και όλων των υπηρεσιών μας για περισσότερη εγγύτητα και ανταπόκριση.

Ανάγκη Δημιουργήστε τα σχέδια του μελλοντικού σας σπιτιού ή απλά επιθυμείτε να σας προβάλλετε Ένα καλά -καθορισμένο εσωτερικό ? Απο Εργαλεία υπάρχουν γι ‘αυτό, μερικοί μπορεί ακόμη και να σας κάνουν να το πιστέψετε Είστε ήδη εκεί !

Σε αυτό το άρθρο, εδώ είναι το Κορυφαίο λογισμικό Για τη δημιουργία των σχεδίων του σπιτιού του στην επανένωση.

1. Sketchup, φιλικό και ευέλικτο λογισμικό !

Προσβάσιμο σε online έκδοση ή προς λήψη σε υπολογιστή.

Λογισμικό House-House-Reunion

Το SketchUp είναι λογισμικό μοντελοποίησης 3D. Σας επιτρέπει να κάνετε τα σχέδια του σπιτιού σας, αλλά και να μοντελοποιήσετε το εσωτερικό και την εξωτερική ανάπτυξη του.

Χαρακτηριστικά

 • Δημιουργία του σπιτιού σας σε 2D και 3D
  • Σχεδιάστε εξωτερικούς τοίχους και εσωτερικά διαμερίσματα
  • Δημιουργήστε το διάδρομο του κήπου και του γκαράζ σας
  • Επιλέξτε επενδύσεις τοίχου
  • Εισαγάγετε ή δημιουργήστε τα έπιπλά σας

  Τι αυτό “Αγαπάμε το Sketchup

  • Η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη των 3D μοντέλων διαθέσιμα δωρεάν (ευρεία επιλογή σχημάτων, επίπλων, φώτων, βλάστησης. Ουσία.
  • Η φωτορεαλιστική απόδοση των έργων σας HD.
  • Σεμινάρια και ένα ηλεκτρονικό ειδικό φόρουμ.
  • Μικρό ελεύθερο λογισμικό που συμπληρώνει το SketchUp για τη δημιουργία περισσότερου περιεχομένου.
  • Μια ρεαλιστική εικονική επίσκεψη.
  • Μια απεικόνιση του σπιτιού σας που διαμορφώθηκε στην κάρτα Google Earth.

  Τιμή

  • Μια πολύ πλήρη δωρεάν έκδοση, με πολλές λειτουργίες.

  2. Kozikaza, online λογισμικό, στον εύκολο χειρισμό

  Προσβάσιμο μόνο στην ηλεκτρονική έκδοση.

  Λογισμικό HousePin-Online

  Πολύ μοντέρνο, αυτό το λογισμικό για τη δημιουργία σχεδίων για το σπίτι σας, είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Είναι χειρισμένο στο διαδίκτυο, δεν χρειάζεται να το κατεβάσετε.

  Συνδεθείτε στο διαδίκτυο και δημιουργείτε έναν εξατομικευμένο χώρο.

  Σχεδιασμένο σε 3 βήματα, προσφέρει πρώτα τη δημιουργία ενός σχεδίου 2D, τότε την ανάπτυξη του εσωτερικού σας χρησιμοποιώντας ένα σχέδιο 3D και τελικά σχεδιάστε τη διακόσμηση σας.

  Χαρακτηριστικά

  • Σχεδιασμός σπιτιού
   • Σχέδιο του 2D σχεδίου του σπιτιού σας
   • Τοποθέτηση τοίχων και διαμερισμάτων
   • Δημιουργία θυρών και παραθύρων
   • 3D Home Modeling
   • Προσθήκη επίπλων και αξεσουάρ από τη βιβλιοθήκη Kozikaza
   • Διακόσμηση του σπιτιού σας, από τοίχους έως οροφές (ζωγραφική, επικάλυψη κ.λπ.)

   ΕΝΑ + : Οπτικοποίηση της σοφίτας του σπιτιού

   Τι αυτό “Αγαπάμε το Kozikaza Home 3D

   Τα μαθήματα και το κανάλι YouTube, από τη δημιουργία του σχεδίου, μέχρι τη διακόσμηση, όλα εξηγούνται καλά !

   • Η γεωγραφική θέση του σχεδίου του σπιτιού σας σε χάρτη. Γεωρίστε τη θέση της γης σας και τοποθετήστε το σχέδιο του σπιτιού σας.
   • Η δημιουργία των δικών σας επίπλων.
   • Την κοινότητα Kazacafé που σας επιτρέπει να μοιράζεστε και να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον.

   Τιμή: Ελεύθερος !

   3. Sweet Home 3D, απεικονίστε το μελλοντικό σας σπίτι από διαφορετικές γωνίες

   Προσβάσιμο σε online ή downloadable έκδοση στα Windows Mac OS X, Linux και Solaris.

   Σχέδια-Maison-Lagence-Interierieur Software

   Το Sweet Home 3D σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τα σχέδια του σπιτιού σας, να προσθέσετε έπιπλα, εσωτερική διακόσμηση (πίνακες ζωγραφικής, καλύμματα κ.λπ.). Εργάζεστε σε 2D και δείτε απευθείας το σχέδιο 3D.

   Χαρακτηριστικά

   • Σχεδιάζοντας τους τοίχους του σπιτιού σας.
   • Εισαγωγή θυρών και παραθύρων.
   • Προσθήκη επίπλων σε όλα τα δωμάτια: κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτια ..
   • Δυνατότητα αλλαγής χρωμάτων, υφής, μεγέθους, πάχους, προσανατολισμός των τοίχων, δάπεδα, οροφές, έπιπλα.
   • Προβολές 2D και 3D (Aerian View και Virtual Visit)
   • Προσθήκη πληροφοριών σχετικά με το σχέδιο: επιφάνειες, διαστάσεις, αναπαράσταση του Βορρά

   Αυτό που μας αρέσει στο Sweet Home 3D

   • Οπτικοποίηση των επιπτώσεων του ηλιακού φωτός ως συνάρτηση της φυλής του ανά πάσα στιγμή της ημέρας και της γεωγραφικής θέσης.
   • Εισαγωγή υφιστάμενων σχεδίων για την προσέλκυση των τοίχων, των διαμερισμάτων, των θυρών, των παραθύρων.

   Τιμή

   • Μια δωρεάν έκδοση με όλες τις λειτουργίες, 100 έπιπλα και 26 υφές.
   • Μια αμειβόμενη έκδοση στα € 14.99 με πρόσθετα αντικείμενα: 1400 έπιπλα και 418 υφές.

   4. Cedar Architect, πολύ πλήρες λογισμικό για άτομα και επαγγελματίες

   Προσβάσιμο μόνο στο διαδίκτυο.

   Σχέδια-maison-particuliers-professionnels λογισμικό

   Αυτό το λογισμικό αρχιτεκτονικής σας επιτρέπει να:

   • Δημιουργήστε τα σχέδια του σπιτιού σας,
   • Για να δοκιμάσετε όλες τις δυνατότητες διάταξης,
   • Για να φανταστείτε το μπάνιο σας ή το 3D κουζίνα,
   • Για να διακοσμήσετε το εσωτερικό του σπιτιού σας για να δώσετε ζωή στο έργο σας !

   Ένας κατάλογος επίπλων πλούσιων σε δυνατότητες είναι διαθέσιμος σε εσάς !

   Χαρακτηριστικά

   • Δημιουργία του σπιτιού σας 3D
    • Σχεδιάστε το σπίτι σας
    • Σχεδιάστε το εξωτερικό και τον κήπο σας
    • Ειδική μονάδα κουζίνας
    • Ειδική ενότητα μπάνιου
    • Κανονίστε και κανονίστε το εσωτερικό του σπιτιού του

    Αυτό που μας αρέσει στο Cedar Architect

    • 3D απεικόνιση σε HD εσωτερικών και εξωτερικών ρυθμίσεων.
    • Η εικονική επίσκεψη 360 °.
    • Οι επαγγελματίες και τα άτομα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το λογισμικό σε συμπληρωματικότητα.

    Τιμή

    • 15 ημέρες δωρεάν δοκιμών (3 έργα / 3 HD Visuals).
    • Μια επιλογή στο 59.00 HT € σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό έργων και 50 οπτικά σε μορφή HD.

    5. HomeByme, ο σχεδιασμός του σπιτιού σας σε μερικά κλικ

    Σχέδιο-Maison-3D λογισμικό

    Το HomeByme είναι ένα λογισμικό για τη δημιουργία σχεδίων για το σπίτι του με τον απλό και εύκολο χειρισμό. Σε μερικά κλικ, σχεδιάσατε τους τοίχους και τα δωμάτια του σπιτιού σας.

    Χαρακτηριστικά

    • Πραγματοποίηση του σχεδίου του σπιτιού του στο 2D
     • Εισαγωγή σχεδίων.
     • Δημιουργία εξαρτημάτων.
     • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΚΑΙ WINLED.
     • Ενσωμάτωση δαπέδων και σκαλοπατιών.
     • 3D απεικόνιση χώρων.
     • Υπάρχουν πολλά αντικείμενα: έπιπλα, φώτα, χαλιά.

     Αυτό που μας αρέσει στο Homebyme

     • Προκαταρκτικές μορφές για τη δημιουργία των δωματίων στο σπίτι σας.
     • Το Avatar για να εξερευνήσετε το σπίτι σας με πολύ ρεαλιστικό τρόπο.
     • Ο καλά προμηθευμένος κατάλογος που προσφέρει έπιπλα γνωστών εμπορικών σημάτων.
     • Η κοινότητα “homebyme” που σας επιτρέπει να μοιραστείτε και να εμπνευστείτε από άλλα έργα.
     • Τοποθέτηση υποδοχών και διακόπτη.

     Τιμή

     • Δωρεάν: 3 σχέδια 3D και 3 ρεαλιστικές εικόνες.
     • Εάν δεν έχετε χρόνο, το HomeByme δημιούργησε το σχέδιό σας με το σχέδιό σας από € 14.99. Θα πρέπει μόνο να το διακοσμήσετε.
     • Εσωτερικοί αρχιτέκτονες φροντίζουν να σχεδιάσουν την εσωτερική σας διακόσμηση από € 69.00.
     • Πακέτες πρόσθετων έργων, ρεαλιστικές εικόνες και 360 ° εικόνες από € 1,99.

     Το λογισμικό δημιουργίας σπιτιών για το σπίτι του είναι πολυάριθμα και πλούσιο σε διάφορες λειτουργίες που σεβαστούν ωστόσο το ακόλουθο διάγραμμα:

     • Δημιουργία του σχεδίου 2D
     • 3D απεικόνιση
     • Ανάπτυξη με βιβλιοθήκη αντικειμένων
     • Διακόσμηση (ζωγραφική, επικάλυψη κ.λπ.)

     Όταν συνδέονται με μια κοινότητα, σας προσφέρουν την ευκαιρία να ανταλλάξετε, να μοιραστείτε με ανθρώπους σαν εσάς και να εμπνεύσετε από τις ιδέες τους !

     Υπάρχουν εντελώς δωρεάν λύσεις που μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικές.