App Podcast στο App Store, οι κορυφαίες 3 εφαρμογές Podcasts για το iPhone •

Τα κορυφαία 3 podcast μας για το iPhone

Όσο μιλάμε για εφαρμογές στα αγγλικά, εδώ είναι: .
Είναι δωρεάν στη βασική του έκδοση και θα σας κοστίσει 1,20 δολάρια το μήνα για να ενεργοποιήσετε τις επιλογές Pocket Casts Plus (Μια εφαρμογή υπολογιστή για να ακούσετε τον υπολογιστή σας, τις επιλογές για να αλλάξετε το στυλ οθόνης και ένα σύννεφο 10GB για να μετατρέψετε την εφαρμογή podcast σε αναγνώστες ήχου για το τι θέλετε και επομένως και η μουσική σας).

App Podcast 12+

Τέλος, μια εφαρμογή podcast στο ύψος ! Πραγματικά ιδανικό για όσους ακολουθούν πολλά podcast ταυτόχρονα.

Μόνο έλλειψη: Η επιλογή λήψης ενός επεισοδίου. Αλλά είμαι βέβαιος ότι θα συμβεί πολύ σύντομα

Περισσότερα podcast στα γαλλικά

Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στην πρόσβαση και διαθέσιμο πολλά podcast. Αλλά όχι πολύ στα γαλλικά.

Καλή αλλά έλλειψη βασικών χαρακτηριστικών

Η εφαρμογή λειτουργεί καλά και τα podcasts είναι απλά εξαιρετικά. Μου αρέσει να το ακούω όταν τρέχω. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά βασικά χαρακτηριστικά που λείπουν. Έχω την εφαρμογή σε δύο iPhone ο επαγγελματίας μου και ο χαρακτήρας μου. Δεν υπάρχει συγχρονισμός της λίστας ανάγνωσής μου ή του ιστορικού μου. Είναι αδύνατο να βάλετε ένα επεισόδιο σε αγαπημένα. Υπάρχει μόνο η λίστα “για αργότερα”. Μπορείτε να προσθέσετε αυτές τις λειτουργίες ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Απόκριση προγραμματιστών ,

Γεια Ulrich09! Λυπάμαι που ακούω ότι λείπεις χαρακτηριστικά που ψάχνετε. Γνωρίστε μας ένα email στη βοήθεια@podcastapp.IO, λέγοντάς μας το όνομα χρήστη AppStore (ULRICH09), και θα σας βοηθήσουμε αμέσως. Ευχαριστώ!

Τα κορυφαία 3 podcast μας για το iPhone

Εγκαθίσταται από προεπιλογή σε όλα τα iPhones. Απλά πρέπει να βρείτε το εικονίδιο του: ένα μικρό τετράγωνο μωβ. Αλλά αν δεν μπορείτε να το βρείτε, μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε από το κατάστημα εφαρμογών.

Το Apple Podcasts είναι λίγο σαν τη μητέρα όλων των εφαρμογών podcast ! Αυτός που ήταν εκεί πριν από όλους τους άλλους. Αν θέλετε να μάθετε γιατί και πώς, ο Fred σας εξηγεί τα πάντα στο άρθρο του: Τι είναι ένα podcast ?

Το Apple Podcasts απευθύνεται στην κοινότητα που ορκίζεται από το iPhone της, το iPad ή/και το Mac του. Έχει εκατοντάδες χιλιάδες δωρεάν προσβάσιμα podcasts. Παρά μια αρκετά βασική εμπειρία χρήστη και ένα ειλικρινά όχι τρελό ερευνητικό εργαλείο, παραμένει η μεγαλύτερη εφαρμογή στην αγορά. Στην πραγματικότητα, η δύναμή του είναι στην “ιστορική” παρουσία του, στον πλούτο του καταλόγου του και στην ικανότητά της να προωθεί τα podcasts στο μπροστινό μέρος της σκηνής.

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

✔ 100% δωρεάν (εκτός από τα δεδομένα που συλλέγονται σε εσάς φυσικά), διαθέσιμα στα γαλλικά, δυνατότητα δημιουργίας των λιστών του, ευρεία επιλογή των podcasts, ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις ανακαλύψεων, χωρίς διαφήμιση.

✖ Μερικές φορές απογοητευτική εμπειρία χρήστη, όχι διαθέσιμη στο Android, χωρίς επιλογή ουράς, έλλειψη εργαλείων για τη διαχείριση ακρόασης.

Για ποιόν ? Οι οπαδοί της Apple (μόνο) που δεν θέλουν να σκάψουν το App Store και που επιθυμούν να διατηρήσουν ξεχωριστά τη μουσική και τα podcasts.

Νεφελώδης

Για τους οπαδούς της Apple. αλλά όχι τόσο πολύ

Πάντα για την κοινότητα της Apple, εδώ είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στην εφαρμογή της “σπιτιού” που ονόμασα: συννεφιά. Αλλά προσέξτε … αν η γλώσσα του Σαίξπηρ σας δίνει κρύα ιδρώτα, πηγαίνετε στο δρόμο σας ! Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά.

Είναι δωρεάν χάρη στην υποστήριξη των οπτικών αγγελιών για την προώθηση podcasts – και μόνο podcasts. Αλλάζει, όχι ? – Διαφορετικά, μπορείτε επίσης να αποκρύψετε εντελώς τις ανακοινώσεις δαπανώντας € 10 ετησίως.

Τα μικρά της εφαρμογής

Ώθηση φωνής ο οποίος ομαλοποιεί τα ηχητικά επίπεδα όλων των εκπομπών, για να το αποτρέψει από το να παρασύρει τα αυτιά σας όταν πηγαίνετε από ένα podcast στο άλλο.

Έξυπνη ταχύτητα που αφαιρεί αυτόματα τους χώρους και τις σιωπές των επεισοδίων. Έτσι, δεν χρειάζεται πλέον να ακούτε τους ανθρώπους να σκέφτονται πριν μιλήσετε στα podcasts που τοποθετούνται σε απευθείας σύνδεση ωμά !

Αυτόματη δημιουργία περιεχομένου : Όταν θέλετε να μοιραστείτε ένα απόσπασμα ή ένα επεισόδιο στα κοινωνικά δίκτυα, πρέπει να έχετε ένα βίντεο (ναι, δεν το συνειδητοποιούμε πάντα, αλλά το Facebook ή το Instagram δέχονται μόνο εικόνες και βίντεο περιεχομένου). Αυτή η επιλογή δημιουργεί αυτόματα ένα βίντεο του podcast που μπορείτε ξαφνικά να μοιραστείτε εύκολα τα κοινωνικά δίκτυα !

Όπως και σε όλες τις εφαρμογές, μπορείτε να λάβετε ειδοποιήσεις μόλις ένα νέο επεισόδιο της αγαπημένης σας εκπομπής είναι online αλλά – και αυτό είναι δροσερό – μπορείτε επίσης να λάβετε συστάσεις ακρόασης μέσω του Twitter (είναι δροσερό για ανθρώπους που tweet).

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

✔ Διατίθεται σε δωρεάν έκδοση (εκτός από τα δεδομένα που συλλέγονται σε εσάς), εκλεπτυσμένη και ευχάριστη διεπαφή, ισχυρές λειτουργίες ήχου και κοινής χρήσης, επιλογή προσωπικής λίστας αναπαραγωγής και φίλτρο προτεραιότητας από podcast, ποικίλη επιλογή.

✖ Μόνο στα Αγγλικά, δεν είναι διαθέσιμα στο Android, λιγότερο εύκολο στη διαχείριση των χρηστών για αρχάριους, παρουσία διαφημίσεων (για podcasts σίγουρα, αλλά διαφημίσεις ούτως ή άλλως).

Για ποιόν ? Οι καταναλωτές επιβεβαιωμένων podcasts, αγαπούν άλλα χαρακτηριστικά, που έχουν συσκευές Apple και που μιλούν αγγλικά (αυτό είναι πολύ συγκεκριμένο στην πραγματικότητα).

Τσέπη

Αυτό που συμφωνεί

Όσο μιλάμε για εφαρμογές στα αγγλικά, εδώ είναι: .
Είναι δωρεάν στη βασική του έκδοση και θα σας κοστίσει 1,20 δολάρια το μήνα για να ενεργοποιήσετε τις επιλογές Pocket Casts Plus (Μια εφαρμογή υπολογιστή για να ακούσετε τον υπολογιστή σας, τις επιλογές για να αλλάξετε το στυλ οθόνης και ένα σύννεφο 10GB για να μετατρέψετε την εφαρμογή podcast σε αναγνώστες ήχου για το τι θέλετε και επομένως και η μουσική σας).

Η διεπαφή του είναι διαισθητική και μάλλον πλήρης. Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση και προσαρμοσμένη σε οποιοδήποτε είδος χρήστη: Αυτή είναι η δύναμή του !

Περιέχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε και δεν είναι κακά για τον έλεγχο της ανάγνωσης ως σε θέση να αλλάξει τον όγκο απευθείας στην εφαρμογή (να μην παίξει με αυτό του τηλεφώνου), τη δυνατότητα κοπής σιωπών σε ένα επεισόδιο, μείωση ή αύξηση της ταχύτητας ανάγνωσης , και τα λοιπά.
Μια άλλη πολύ ωραία συμβουλή: Εάν η μηχανή αναζήτησης εφαρμογών δεν βρίσκει αυτό που θέλετε, απλώς κολλήστε τη διεύθυνση του προγράμματος στην ενότητα Αναζήτηση και voila !

Εάν θέλετε να οργανώσετε, μπορείτε επίσης να αποφασίσετε να κατεβάσετε αυτόματα τα νέα επεισόδια ενός podcast Λήψη και ήδη άκουγε, μόνο για να κορεστεί η μνήμη του τηλεφώνου σας (παίρνει γρήγορα αυτά τα μικρά πράγματα).

Οι τσέπες Casts σας επιτρέπουν επίσης να συγχρονίσετε την ακρόασή σας σε διάφορες συσκευές ή/και λειτουργικά συστήματα. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε ένα smartphone Android και ένα tablet της Apple, η αίτησή σας θα συγχρονιστεί και στις δύο συσκευές ! Αυτό είναι δροσερό, όχι ?

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

✔ Διατίθεται σε δωρεάν έκδοση (εκτός από τα δεδομένα που συλλέγονται σε εσάς), διαθέσιμα σε iOS και Android (και συγχρονίζονται στα δύο λειτουργικά συστήματα), η διεπαφή υγρού, η δυνατότητα προσθήκης της επιδιωκόμενης διεύθυνσης URL podcast εκδοχή.

✖ Μόνο στα Αγγλικά, με διαφημίσεις στην δωρεάν έκδοση του.

Για ποιόν ? Οι χρήστες που θέλουν μια πλήρη, απλή εφαρμογή Podcasts που χρησιμοποιούν συσκευές iOS και/ή Android.