Η εκκίνηση του Angell που επέλεξε ο όμιλος BMW για να σχεδιάσει μίνι ηλεκτρικά ποδήλατα, Angell: Η εκκίνηση του Marc Simoncini που διατηρείται από τη BMW για την ανάπτυξη μίνι ηλεκτρικών ποδηλάτων ψηφιακών ψηφιακών ποδηλάτων

Angell: Η εκκίνηση του Marc Simoncini που διατηρείται από τη BMW για την ανάπτυξη μίνι ηλεκτρικών ποδηλάτων

Decathlon Stus v2 Καλύτερη τιμή: € 3699

Η εκκίνηση Angell που επιλέχθηκε από την ομάδα BMW για να σχεδιάσει μίνι ηλεκτρικά ποδήλατα

Η πιο ηλεκτρική μάρκα της αυτοκινητοβιομηχανίας έχει υπογράψει μια παγκόσμια συμφωνία για πέντε χρόνια με την εταιρεία του Marc Simoncini, ιδρυτή της Meetic.

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαρτίου 2023 στις 8:10 π.μ., τροποποιήθηκε στις 02 Μαρτίου 2023 στις 9:56 π.μ

Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό.

Προσθήκη στις επιλογές σας
Προσθήκη στις επιλογές σας
Για να προσθέσετε το άρθρο στις επιλογές σας
αναγνωρίζω
Έχετε ήδη λογαριασμό ?
Για να συνδεθείς

  • Μοιραστείτε στο Twitter
  • Μοιραστείτε το Messenger
  • Μοιραστείτε στο Facebook
  • Απόστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Μοιραστείτε στο LinkedIn
  • Αντιγράψτε τον σύνδεσμο

Ο Marc Simoncini έχει τη συνήθεια να λέει ότι ο Angelll, το εμπορικό σήμα του High-end Connected Electric Bikes, είναι η τελευταία του εκκίνηση και ότι θέλει να πάρει το χρόνο του για να βρει το σωστό οικονομικό μοντέλο. Ο ιδρυτής του τόπου Meetic Dating, επενδυτής σε ένα πλήθος νεαρών βλαστών (Devialet, Winamax, Sensee …), δεν είχε πραγματικά επιλογή: Το Covvi-19 περιπλέκει την ανάπτυξη του ποδηλάτου του, που ξεκίνησε το 2019 και η κοινωνία είναι όχι μυστήριο των αποτυχιών του.

Διαβάστε επίσης: άρθρο που προορίζεται για τους συνδρομητές μας το ηλεκτρικό ποδήλατο σε εξαιρετική κατάσταση
Προσθήκη στις επιλογές σας προσθέστε στις επιλογές σας
Για να προσθέσετε το άρθρο στις επιλογές σας
αναγνωρίζω
Έχετε ήδη λογαριασμό ?
Για να συνδεθείς

Υπενθύμισε ότι ο πρώτος Velos Angell έβαλε στην αγορά για να διορθώσει τα ελαττώματα των μπαταριών, πριν επιστρέψει στους ιδιοκτήτες τους. Παίρνει επίσης το χρόνο της για διεθνοποίηση, σε αντίθεση με τις αρχαιότητες των αγγλοσαξονών που συγκεντρώνουν πολλά περισσότερα κεφάλαια και ξεκίνησαν να κατακτήσουν πολλές αγορές ταυτόχρονα. “Δεν έχουμε την ίδια εγκατάσταση στη Γαλλία για να αντλήσουμε κεφάλαια”, Σημειώνει τον επιχειρηματία τρίχας.

Κάνει ένα άλλο στοίχημα για να δώσει μια διεθνή ώθηση στο εμπορικό σήμα του. Ο Angell επιλέχθηκε από τον όμιλο BMW “Για να υποστηρίξει το MINI στην ηλεκτρική στρατηγική του”. Αυτή είναι μια παγκόσμια συμφωνία για πέντε χρόνια. Η γαλλική εταιρεία θα σχεδιάσει και θα κατασκευάσει μίνι ηλεκτρικά ποδήλατα, με τις ομάδες σχεδιασμού του κατασκευαστή. Η συλλογιστική του τελευταίου είναι απλός: δεδομένου ότι οι πελάτες της μεταβαίνουν στο ηλεκτρικό και εγκαταλείπουν το δεύτερο αυτοκίνητο προς όφελος του ποδηλάτου, γιατί να μην τα πουλήσετε με το MINI ?

Πάρα πολύ κακό για τους καθαριστές

Από την πλευρά του Angell, η επιλογή δεν είναι εύκολη. “Είπαμε στον εαυτό μας ότι έπρεπε να βγούμε από την ομιλία και την αντίθετη στάση που έχουν συχνά οι ειδικοί ποδηλασίας και οι ποδηλάτες”, Αναγνωρίζει ο John Mollanger, Διευθύνων Σύμβουλος της Angell. Πάρα πολύ κακό για τους καθαριστές. Για να κερδίσει αυτή τη σύμβαση, ο νεαρός πυροβολισμός ανταποκρίθηκε σε μια κλήση για έργα από τον γερμανό κατασκευαστή, που εμπλέκεται πολύ σε προβληματισμούς για την αστική κινητικότητα.

Η τοπική κατασκευή κύκλων Angell, που συναρμολογείται από την ομάδα SEB στο εργοστάσιο Is-Sur-Tille (Côte-D’or), κοντά στο Dijon, έχει προσελκύσει τον όμιλο BMW. Βρίσκεται στο επίκεντρο του έργου του Marc Simoncini: “Παράγετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πού πωλείτε” Και, παρεμπιπτόντως, “Επαναλάβετε τη μεγάλη χώρα του ποδηλάτου ήταν” σε μια εποχή που η αγορά εκρήγνυται. Ωστόσο, δεν το κατάφερε ακόμα.

Προσθήκη στις επιλογές σας προσθέστε στις επιλογές σας
Για να προσθέσετε το άρθρο στις επιλογές σας
αναγνωρίζω
Έχετε ήδη λογαριασμό ?
Για να συνδεθείς

Αδύνατο, είπε, να βρει πεντάλ “φτιαγμένο στη Γαλλία”, τα αγοράζει στην Ταϊβάν. Ο Velos Angell έχει επίσης γαλλικά φρένα. Η Angell ασχολείται επίσης με ένα διπλό στρατηγικό σημείο καμπής: μια επέκταση της γκάμας των ποδηλάτων και ειδικά της μεθόδου διανομής, η οποία δεν θα βασίζεται πλέον μόνο στην ηλεκτρονική πώληση. Το εμπορικό σήμα είναι χτισμένο ένα δίκτυο τριάντα πέντε μεταπωλητών στην Ευρώπη, πολλαπλές μάρκες και high-end. Και, επί του παρόντος, οι ηγέτες του περνούν γύρω από τους επενδυτές για να αυξήσουν 25 εκατομμύρια ευρώ.

Angell: Η εκκίνηση του Marc Simoncini που διατηρείται από τη BMW για την ανάπτυξη μίνι ηλεκτρικών ποδηλάτων

Τοποθετημένος στο τμήμα High -End, ο Angell κατάφερε να αποπλανήσει τη BMW για να σχεδιάσει τα ηλεκτρικά ποδήλατα του Mini. Η γαλλική εκκίνηση και η γερμανική ομάδα ασχολούνται με μια πενταετή εταιρική σχέση.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Ωραίο χτύπημα από τον Angell, τη γαλλική μάρκα των High -End Connected Electric Bikes. Η εκκίνηση που ξεκίνησε ο Marc Simoncini, πρώην ιδρυτής της Meetic, κέρδισε μια έκκληση για προσφορές που ξεκίνησαν από τον όμιλο BMW για την ανάπτυξη, την κατασκευή και τη διανομή μιας σειράς μίνι ηλεκτρικών ποδηλάτων, η μάρκα του γερμανικού κατασκευαστή επικεντρώθηκε στην αστική κινητικότητα. Η σύμβαση Angell και BMW θα εξαπλωθεί σε περίοδο πέντε ετών.

Τιμή εκτόξευσης 2860 €

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Σημείωση: 2 από τα 5

Decathlon Btwin LD 920 E Καλύτερη τιμή: € 2999

BYCELKLEL CAMILLE BEST Τιμή: 1449.99 €

Η καλύτερη τιμή: 3059 iweech 24 ‘.99 €

Decathlon Rockrider E-St 500 V2 Καλύτερη τιμή: € 1199

Decathlon Stus v2 Καλύτερη τιμή: € 3699

Rad Power Bikes Radwagon 4 Καλύτερη τιμή: € 1899

Οι σύνδεσμοι που παρουσιάστηκαν παραπάνω δεν μπορούν να λειτουργούν παρουσία ενός διαφημιστικού αποκλεισμού.

Στο πλαίσιο αυτής της εταιρικής σχέσης, η εταιρεία Tricolore θα βασιστεί στο εργοστάσιο της ομάδας SEB στο IS-Sur-Tille, κοντά στο Dijon (Côte-D’or). Τα πρώτα ποδήλατα σφραγισμένα Mini θα πρέπει να βγουν από τα κανάλια παραγωγής το χειμώνα του 2023/2024. Θα πωληθούν online στον ιστότοπο Angell και στο δίκτυο αντιπροσωπείας του κατασκευαστή Teuton.

Δοκιμή: ηλεκτρικό ποδήλατο
Angell: Το γαλλικό σχεδιασμό ηλεκτρικής ποδήλατο, συνδεδεμένος και καινοτόμος

Το γαλλικό ηλεκτρικό ποδήλατο Angell δίνει υπερηφάνεια για τις τεχνολογίες: οθόνη αφής, πίσω φως και φως αναβοσβήνει, GPS, ανιχνευτής.

Νέο μοντέλο διανομής

Χάρη σε αυτή τη συμμαχία, ο Angell σκοπεύει να διακρίνει τον εαυτό της από τον ανταγωνισμό, που εκπροσωπείται ιδιαίτερα από τον Cowboy και το VanMoof. Με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων σε αναζήτηση λύσεων αστικής κινητικότητας, όλες αυτές οι νεοσύστατες αναπτύσσουν ηλεκτρικά ποδήλατα και σκούτερ έχουν μια κάρτα για να παίξουν, επειδή αυτές οι μορφές μαλακής κινητικότητας επιτρέπουν στους παίκτες αυτοκινήτων να προσαρμοστούν στην εξέλιξη των καταναλωτικών χρήσεων.

Ότι η BMW επιλέγει την Angell για το σχεδιασμό μίνι ηλεκτρικών ποδηλάτων είναι ένα εμπορικό σήμα διεθνούς αναγνώρισης. Για να ενισχύσει τις πωλήσεις του, η τελευταία έχει επίσης αλλάξει το μοντέλο διανομής του, αρχικά επικεντρώθηκε στις πωλήσεις στο διαδίκτυο. Η εκκίνηση συνεργάζεται με εξειδικευμένους μεταπωλητές στη Γαλλία και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως στην Ιταλία, τη Γερμανία και την Ελβετία. Μετά την πώληση του πρώτου μοντέλου σε 5000 αντίτυπα, η μάρκα Tricolor ξεκίνησε ένα δεύτερο πέρυσι. Αυτά τα δύο μοντέλα προσφέρονται σε σχεδόν 3000 €.

Ειδήσεις: Ηλεκτρικό ποδήλατο
Angell Electric Bike: “Φτάσαμε σε 3 μήνες τον όγκο που θέλαμε να κάνουμε σε ένα χρόνο”

Αφού μίλησε για πολλά κατά τη στιγμή της ανακοίνωσής του τον Νοέμβριο του 2019, το The Angell Electric Bike παρουσίασε ένα κακό λανσάρισμα.