Αθλητισμός – Αθλητικό ηλεκτρικό ποδήλατο έως 100 χιλιόμετρα αυτονομίας, Mad Sport Bike: Τιμή, Τεχνικό φύλλο, νέα και δοκιμή – Ηλεκτρικά ποδήλατα – Numerama

Τρελό αθλητικό ποδήλατο

Φυσικά i Η τοπολογία της θα έχει μεταβλητές επιπτώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η βοήθεια είναι ρυθμιζόμενη σε 4 επίπεδα. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε το ιδανικό περιβάλλον SN είναι να κάνετε δοκιμές μόνοι σας.

Αθλημα +

Σπορ +

Το Sport + είναι κατασκευασμένο για την πόλη, αλλά και για τους μεγαλύτερους περιπάτους σας, χάρη στη ρευστότητα του, παίρνει αυτό που έκανε την επιτυχία του μοντέλου αθλητισμού και το κάνει ακόμα καλύτερο.

Παράδοση των προϊόντων μας σε 24 ή 48 ώρες στο σπίτι σας.
14 ημέρες για να αλλάξετε γνώμη.

Μακρά αυτονομία

Το Sport + διαθέτει αφαιρούμενο μπαταρία 475Wh για μέση αυτονομία 100 χιλιομέτρων.

Το 475Wh αναφέρεται στην χωρητικότητα της μπαταρίας και της ενεργειακής δεξαμενής της βοήθειάς της, όχι της μηχανής του.

Ενσωματωμένο στο πλαίσιο, η μπαταρία μας προστατεύεται καλύτερα σε περίπτωση σοκ, παρέχει μια πρόσθετη ακαμψία και καλύτερη κατανομή των μαζών.

Σημείωσε ότι το ποδήλατο κερδίζει δυναμισμό, η μπαταρία επαναφορτίζει το 80% το 1H30 και τελείως στο 2H30.

100 χιλιόμετρα μέσης αυτονομίας

Υπολογίστε την αυτονομία μου

Κεντρικός κινητήρας

Το Sport + διαθέτει κεντρικό κινητήρα MFC με ισχύ 80nm, ο κινητήρας αυτός αναπτύσσεται και σχεδιάζεται στη Γαλλία στο Machecoul στο Loire-Atlantique.

Χάρη στη δύναμή του, αυτός ο κινητήρας σας ωθεί σε νέες περιπέτειες με ευκολία και ταχύτητα. Είτε βρίσκεστε σε απότομους δρόμους είτε χρειάζεστε ώθηση για μεγάλες αποστάσεις ή σε μεγάλες πλαγιές, αυτός ο ισχυρός κινητήρας θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

Με ένα ισχυρό και αξιόπιστο σχέδιο, αυτός ο κινητήρας εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση και απόδοση. Χάρη στην κεντρική θέση της, προσφέρει μια ισορροπημένη κατανομή βάρους, η οποία βελτιώνει τη σταθερότητα και την ευελιξία του ποδηλάτου. Θα νιώσετε σε πλήρη αρμονία μαζί του, εκμεταλλευόμενοι μια υγρή και ευχάριστη οδήγηση.

Power Εγγυημένη ταχεία επιτάχυνση και αβίασες αναρτήσεις. Είτε θέλετε να εξερευνήσετε μονοπάτια εκκαθάρισης είτε απλά να μετακινηθείτε στην πόλη, αυτός ο κινητήρας θα καλύψει αμέσως τις ανάγκες σας παρέχοντας ισχυρή βοήθεια, ακριβής.

Ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί για να είναι σιωπηλός και ενεργειακά αποδοτικός. Σέβεται το περιβάλλον μειώνοντας τις εκπομπές ήχου και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε κάθε στιγμή.

Σχεδιασμένο και συναρμολογημένο στη Γαλλία

Με ένα εργαστήριο δοκιμών εξαιρετικά επιδόσεων και εκσυγχρονισμένα εργαλεία παραγωγής, το εργοστάσιο εφαρμόζει κάθε πρωτόκολλο στο Valomad. Από το σχεδιασμό έως την τελική αποστολή, όλα τα στάδια παραγωγής ελέγχονται αυστηρά.

Ισχυρός

Εύρωστος

Σωληνοειδές λάσπη αλουμινίου

Brooks Cambium Saddle

Πολύ ελαφρύ 18 κιλά

Shimano tiagra sterilleur

Κεντρικός κινητήρας

Αφαιρούμενη μπαταρία

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Περιγραφές
αξεσουάρ

Αλουμίνιο, μισή λήψη (62 cm)
Shimano υδραυλική “επίπεδη κίνηση”
Brooks Cambium C17 Όλοι οι καιρικές συνθήκες
Καουτσούκ Brooks Cambium

Εξουσία

Επαναφορτιζόμενη, ολοκληρωμένη, αφαιρούμενη μπαταρία 37V 12.8Ah λιθίου, 475Wh επικοινωνία UART
Mini Color LCD οθόνη με 4 επίπεδα βοήθειας

Εύρος ελίτ

Elite Range Καθημερινή Χρήση Shimano 504Wh Αφαιρούμε

Σπορ +

Αθλητισμός + Ημερήσια Χρήση Αφαιρούμενα Λιθίου -IO. UART CENTRAL ENGINE ENGINE 80NM MACH 1 WTB RIMS WTB Horizon Huruminium Hanger, Half-Relevé (62 cm) Brooks Rubber NBRS Brooks Handle 10 Ανακαλύψτε το

Φάσμα V2

Εύρος v2 Ημερήσια χρήση αφαιρούμενων μπαταριών λιθίου – επαναφορτιζόμενη χωρίς εφέ μνήμης 36V – 12.8AH – 460Wh Ultra -Compact Πίσω κινητήρα Mach 1 Trekking Trekking Trekking Rise Rising Aluminium 62 cm ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΑ NBRS 10 Ανακαλύψτε

Κριτικές πελατών

Όπως και στις απόψεις άλλων χρηστών, λυπάμαι για την απουσία σταθερού φωτισμού που συνδέεται με την μπαταρία, είχα ένα ηλεκτρικό ποδήλατο Peugeot για τα 70 χρόνια μου με ένα κόμβο Nexus αυτό για τα 80 χρόνια μου είναι σύμφωνη με τις προσδοκίες μου με τις διαστάσεις που καταπίνονται χωρίς επιβράδυνση κάτω. Ο πίσω λάσπη ήταν κακώς σταθερός και ο θόρυβος από μόνος του σημείωσε ότι έπρεπε να ξεφλουδίσω για να το ανακατασκευάσω. Δεν έχω βρει ακόμα τη σωστή πίεση για να αποσβλέξω τα ελαττώματα των διαδρομών του κύκλου όταν οδηγείτε μεταξύ 25 και 30

Μετά από 2 εβδομάδες καθημερινής χρήσης για να πάω στη δουλειά, είμαι πεπεισμένος ότι έχω κάνει τη σωστή επιλογή.
Το +:
– Αποδοτικότητα: Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς βοήθεια στο πιάτο χωρίς πρόβλημα αν θέλετε, το ποδήλατο παραμένει άκαμπτο και καλά ισορροπημένο: προχωρούμε πολύ καλά. Έχω μια ισχυρή πλευρά στην επιστροφή, και εκεί χρησιμοποιώ τη λειτουργία “ώθησης”: πολύ καλή ακόμη και με τους πλήρεις αγώνες στην τσάντα!
– ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Το ποδήλατο χρησιμοποιεί μόνο τυπικά εξαρτήματα ποιότητας και πολύ καλά επιλεγμένα. Είναι εύκολο να αλλάξουν εάν είναι απαραίτητο. (Super Saddle / Seatpost / Handles). Χωρίς να είμαι εμπειρογνώμονας, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με τη συντήρηση.
– Ποιότητα: Το ποδήλατο φαίνεται πολύ ισχυρό και καλά κατασκευασμένο, εμπνέει την ποιότητα (με σούπερ σχεδιασμό στο +) ::
– Κανένα εγχειρίδιο για την οθόνη. Αδύνατο να γνωρίζουμε αν η ρύθμιση της περιμετρικής τροχιάς γίνεται καλά για παράδειγμα.
– Τα πεντάλ ποδηλάτου βουνού: Με τα παπούτσια της πόλης, μπορείτε εύκολα να αισθανθείτε τις καρφίτσες μέσα από τη σόλα. Δεν είναι πολύ άνετο, θα τα αλλάξω.
– Όταν οδηγείτε στα 26 χλμ. / Η – Εύκολο με αυτό το ποδήλατο – αισθάνεστε ελαφρώς τη στάση / επανεκκίνηση της βοήθειας, ενώ ο υπόλοιπος χρόνος δεν το αισθάνεστε καθόλου (είναι πολύ προοδευτικό). Αλλά ειλικρινά είναι ένα μικρό πρόβλημα. Το συνηθίσαμε πολύ γρήγορα: είτε μένουμε στα 25, είτε πρέπει πραγματικά να πιέσετε στις 27 και +.

Πολύ πρόσφατη αγορά ενός αθλητισμού + για πολύ αστική χρήση. Δεν υπάρχει ακόμη εκ των υστέρων για αυτονομία, μετράω 1.92 για 100 κιλά. Γλιστρά πολύ εύκολα στην πόλη, ή η απουσία αναστολής είναι κατά τη γνώμη μου όχι πρόβλημα. Ο κινητήρας είναι αντιδραστικός για να βγούμε από την εμπορία. Κοίτα, τα τελειώματα είναι τακτοποιημένα

Σούπερ ηλεκτρικό ποδήλατο. Βρίσκω την ευχαρίστηση να πάω με ποδήλατο στους απότομους και επικίνδυνους δρόμους στην παραλία. Ένας σούπερ ισχυρός κινητήρας και μια λειτουργία ώθησης που σας κάνει να απογειωθείτε.
Εν ολίγοις, πολύ καλή αξία για τα χρήματα !
Μόνο μειονέκτημα σχετικά με το επίπεδο της μάλλον ασαφούς μπαταρίας με την έννοια ότι δεν γνωρίζουμε πραγματικά την υπόλοιπη αυτονομία .
Εκτός από αυτό για να αγοράσετε τα μάτια σας κλειστά.

Η γνώμη των ειδικών μας
3. Λαμβάνοντας υπόψη ότι βρίσκεστε σε μια διαδρομή με 25% νευρώσεις

Η αυτονομία ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου εξαρτάται από τρεις παράγοντες: το βάρος του ποδηλάτη, το επίπεδο και τη συχνότητα χρήσης της ηλεκτρικής βοήθειας, της διαδρομής.

Βάρος i Το ποδήλατό μας ζυγίζει μόνο 20 κιλά χάρη στη δομή του αλουμινίου. Με έναν ποδηλάτη 80 kg, το σύνολο θα είναι 100kg, εξ ου και η επίδραση του βάρους του χρήστη.

Ηλεκτρική βοήθεια i Η χρήση του μπορεί να προωθήσει το ποδήλατο μέχρι 25km/h (το νόμιμο μέγιστο που επιτρέπεται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία). Πέρα από, η βοήθεια κόβει. Με μόνιμη προσαρμογή στο μισό της διαθέσιμης ισχύος, η αυτονομία μπορεί να διπλασιαστεί.

Φυσικά i Η τοπολογία της θα έχει μεταβλητές επιπτώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η βοήθεια είναι ρυθμιζόμενη σε 4 επίπεδα. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε το ιδανικό περιβάλλον SN είναι να κάνετε δοκιμές μόνοι σας.

Τρελό αθλητικό ποδήλατο+

The Mad Sport+ // Ποδήλατο Ποδηλίο: Louise Audry για Numerama

Το Mad (Ex-Vélo Mad in France Bicycle) κυκλοφόρησε μια εξαιρετική αναθεώρηση του πρώτου αστικού ποδηλάτου του, διορθώνοντας νεανικά ελαττώματα στην αρχική τους προσπάθεια. Το Mad Sport+ Bike είναι ένα εξαιρετικό αστικό ποδήλατο, γεμάτο στυλ και πολύ δυναμικό. Το Sport+ μπορεί να επισημάνει ένα μεγάλο ζευγάρι (80 nm), το οποίο του επιτρέπει να ξεκινά γρήγορα με κάθε στάση. Εκτιμούμε επίσης την ασφάλιση που πωλείται σε ένα πρόσθετο πακέτο από το εμπορικό σήμα, το οποίο του επιτρέπει να την αφήσει σε όλη την πόλη χωρίς να θέτει μια ερώτηση. Σε € 2.290, είναι σαφώς ένα ηλεκτρικό μοντέλο ποδηλάτου με ποιότητα ποιότητας/τιμής.

Mad Sport+ Bike στην καλύτερη τιμή

2.390 € Στο τρελό ποδήλατο

Η ετυμηγορία μας για το Mad Sport Bicycle+

Μας άρεσε

  • Τα αξιόπιστα και συμπαγή συστατικά του
  • Το “Prestige” είναι τελείωμα
  • Τέλεια συνοδεία της μηχανής επιτάχυνσης

Μας άρεσε λιγότερο

  • Τα φώτα που δεν συνδέονται με την μπαταρία
  • Η σέλα λίγο σκληρή για μεγάλες εκδρομές
  • Ελαφρώς ομαλά ελαστικά για υγρά δάπεδα

Mad Sport+ Bike: Τα χαρακτηριστικά

Ζευγάρι 80 nm
Κινητήρας MFC
Αισθητήρας Ζευγάρι
Ταχύτητα 10
Υλικά Αλουμίνιο
Στυλ Αστικός
Τρόποι βοήθειας 4
Μεγέθη Μ, Λ
Αφαιρούμενη μπαταρία Ναί
Εξουσία 250 W
Μπαταρία 460 WH
Αυτονομία 70 χλμ
Βάρος 19.5 κιλά
Ημερομηνία κυκλοφορίας 07/01/2021