Πώς να πραγματοποιήσετε μια κλήση για μεταφορά κλήσεων / κλήσεων?, Πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη μεταφορά κλήσεων στο Android?

Πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη μεταφορά κλήσεων στο Android

Contents

Για διάφορους λόγους, ειδικά σε περίπτωση αναχώρησης στις διακοπές, Είναι δυνατόν να κάνετε μια παραπομπή κλήσης (μεταφορά κλήσεων) του σταθερού ή κινητού σας αριθμού, σε κινητό τηλέφωνο ή σταθερό. Γι ‘αυτό, η διαδικασία είναι γενικά δωρεάν και αρκετά απλή. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση μεταφοράς κλήσεων σε πορτοκαλί, SFR, Bouygues Télécom και δωρεάν.

Μάθετε πώς να κάνετε μια παραπομπή κλήσης ή μεταφορά κλήσεων

Έχετε ήδη χάσει μια σημαντική κλήση λόγω ενός τηλεφώνου εκτός, μιας κατεχόμενης ή απρόσιτης γραμμής ? Έτσι, να γνωρίζετε ότι είναι δυνατόν να αποφύγετε μια τέτοια ταλαιπωρία ενεργοποιώντας απλώς την παραπομπή ή την κλήση για κλήση στο τηλέφωνό σας. Αυτή η λειτουργικότητα επιτρέπει την ανακατεύθυνση των κλήσεων που λαμβάνονται σε άλλη γραμμή. Αυτό μπορεί να διορθωθεί ή κινητό. Απλώς ρυθμίστε τη λειτουργία στο τηλέφωνό σας. Και σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε πώς να το κάνετε σε ένα σταθερό τηλέφωνο και ένα κινητό.

Οδηγός Δ

Τα καλύτερα πακέτα κινητής τηλεφωνίας της στιγμής

Τι είναι μια παραπομπή κλήσης ?

Η παραπομπή κλήσεων είναι μια συνάρτηση που σας επιτρέπει να επιστρέψετε ή να ανακατευθύνετε τις εισερχόμενες κλήσεις σε άλλο αριθμό. Λειτουργεί τόσο στο κινητό όσο και στο σταθερό τηλέφωνο και πηγαίνει και οι δύο τρόποι. Με άλλα λόγια, μπορούμε να ανακατευθύνουμε τις κλήσεις που ελήφθησαν από μια σταθερή γραμμή σε μια γραμμή κινητής τηλεφωνίας και εκείνες από μια γραμμή κινητής τηλεφωνίας σε σταθερή γραμμή. Φυσικά, οι κλήσεις μπορούν να μεταφερθούν από μια γραμμή κινητής τηλεφωνίας σε άλλη γραμμή κινητής τηλεφωνίας και από μια σταθερή γραμμή σε άλλη σταθερή γραμμή.

Που ονομάζεται επίσης μεταφορά κλήσεων, η κλήση σε όλα τα τηλέφωνα. Μερικές φορές η λειτουργία είναι ήδη ενσωματωμένη στην ίδια τη συσκευή. Σε αυτή την περίπτωση, απλώς το ενεργοποιήστε. Μερικές φορές υπηρετούμε ως κώδικες USSD.

Γιατί να ενεργοποιήσετε την κλήση πίσω στο τηλέφωνό σας ?

Ο λόγος είναι απλός ! Δεν πρέπει να χάσετε καμία επιστροφή.

Πράγματι, υπάρχουν στιγμές που δεν είμαστε διαθέσιμοι. Ωστόσο, θέλουμε να απαντήσουμε σε όλες τις κλήσεις που ελήφθησαν. Η μεταφορά κλήσεων είναι επομένως η καλύτερη λύση.

Εδώ, υπάρχουν πολλές πιθανές περιπτώσεις:

 • Συμμετέχετε σε μια συνάντηση και δεν μπορείτε να πάρετε μια κλήση. Μεταφέρετε έτσι τις κλήσεις σας εισάγοντας μια άλλη γραμμή, έτσι ώστε ένα άλλο άτομο να μπορεί να απαντήσει στον τόπο σας και να σας στείλει το μήνυμα μετά.
 • Πηγαίνετε διακοπές. Για να μην χάσετε καμία κλήση στη σταθερή γραμμή σας, το ανακατευθύνετε στη γραμμή κινητής τηλεφωνίας σας για να μπορέσετε να την απαντήσετε ακόμη και μακριά από εσάς.
 • Ένα άλλο άτομο είναι σε απευθείας σύνδεση μαζί σας. Για να μην χάσετε άλλη εισερχόμενη κλήση, μπορείτε να την ανακατευθύνετε σε μια άλλη διαθέσιμη γραμμή.
 • Το τηλέφωνό σας έχει χαθεί, μικρότερη από μπαταρία ή δεν καταγράφει δίκτυο. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία παραπομπής κλήσεων θα σας βοηθήσει να λάβετε εισερχόμενες κλήσεις στον αριθμό των συναδέλφων σας ή των αγαπημένων σας.

Αυτά είναι μόνο παραδείγματα. Υπάρχουν ακόμα πολλές άλλες περιπτώσεις όπου η μεταφορά της κλήσης θα σας βοηθήσει να μην χάσετε μια σημαντική κλήση.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι μεταφοράς κλήσεων ?

Ανάλογα με την υπόθεση, υπάρχουν τέσσερις κύριοι τύποι μεταφοράς κλήσεων που μπορείτε να ενεργοποιήσετε στο σταθερό σας ή το κινητό σας τηλέφωνο:

 • Η άνευ όρων ή η συστηματική μεταφορά κλήσεων: οι εισερχόμενες κλήσεις χωρίς διάκριση ανακατευθύνονται σε άλλη γραμμή
 • Η μεταβίβαση της κλήσης σε περίπτωση κατοχής: οι κλήσεις που λαμβάνονται μεταφέρονται όταν είστε σε επικοινωνία με άλλο άτομο
 • Η παραπομπή προσφυγής σε περίπτωση μη ανταπόκρισης: οι κλήσεις αποστέλλονται σε άλλη γραμμή όταν δεν εγκαταλείπετε
 • Η παραπομπή κλήσεων σε περίπτωση μη προσβάσιμου: οι κλήσεις που λαμβάνονται μεταφέρονται όταν το τηλέφωνό σας σβήσει ή δεν καταγράφει ένα δίκτυο.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη μεταφορά κλήσεων ?

Η ενεργοποίηση της μεταφοράς ή της παραπομπής κλήσεων είναι απλή. Πράγματι, μεταβείτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας, στη συνέχεια στις ρυθμίσεις κλήσεων και τελικά κάντε κλικ στο “Transfer Call”. Από εκεί, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο μεταφοράς κλήσεων που θέλετε να ενεργοποιήσετε από τις τέσσερις πόλεις προηγουμένως.

Για να γίνει ευκολότερο, είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς USSD. Ωστόσο, ο κωδικός για εισαγωγή είναι διαφορετικός για κάθε τύπο κλήσης. Εδώ είναι όλα:

 • ** 21*Αριθμός παραπομπής# για να ενεργοποιήσετε μια συστηματική μεταφορά κλήσεων
 • ** 67*Αριθμός παραπομπής# να ενεργοποιήσει μια μεταφορά κλήσεων σε περίπτωση κατοχής
 • ** 61*Αριθμός παραπομπής# για να ενεργοποιήσετε μια μεταφορά κλήσεων σε περίπτωση μη απάντησης
 • ** 62*Αριθμός παραπομπής# Για να ενεργοποιήσετε μια μεταφορά κλήσεων σε περίπτωση προσβασιμότητας.

Σημειώστε ότι ο αριθμός κλήσης αντιστοιχεί εδώ στον αριθμό στον οποίο θα μεταφέρετε τις κλήσεις που λαμβάνονται. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορεί να είναι μια σταθερή γραμμή ως γραμμή κινητής τηλεφωνίας.

Επιπλέον, μετά την είσοδο στον κωδικό USSD, το τηλέφωνό σας θα σας ειδοποιήσει εάν ενεργοποιηθεί η λειτουργία μεταφοράς κλήσεων. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, μπορείτε να πληκτρολογήσετε τους παρακάτω κωδικούς για να ελέγξετε ανάλογα με τον τύπο παραπομπής κλήσεων: *#21#, *#67#, *#61#και *#62#.

Αυτοί οι χειρισμοί λειτουργούν τόσο σε κινητά όσο και σε σταθερό τηλέφωνο. Δεν υπάρχουν κωδικοί USSD ειδικά για το ένα ή το άλλο. Μόνο οι κωδικοί που θα χρησιμοποιηθούν για κάθε τύπο παραπομπής κλήσεων είναι διαφορετικοί.

Πώς να ακυρώσετε μια παραπομπή κλήσης ?

Θέλετε τώρα να λάβετε όλες τις κλήσεις στον αριθμό σας ? Απλώς απενεργοποιήστε τη λειτουργία μεταφοράς κλήσεων ή παραπομπή κλήσεων στο τηλέφωνό σας. Εδώ και πάλι, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς USSD:

 • #21# να απενεργοποιήσει μια άνευ όρων ή συστηματική έκκληση για παραπομπή ·
 • #67# να απενεργοποιήσει μια μεταφορά κλήσεων σε περίπτωση κατοχής
 • #61# να απενεργοποιήσει μια μεταφορά κλήσης σε περίπτωση μη ανταπόκρισης
 • #62# Για να απενεργοποιήσετε μια παραπομπή κλήσης σε περίπτωση μη προσβάσιμου.

Εάν έχετε ενεργοποιήσει την κλήση από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας, θα πρέπει επίσης να περάσετε από αυτή τη διαδρομή για να το απενεργοποιήσετε.

Πόσο είναι μια μεταφορά κλήσεων ?

Στους περισσότερους χειριστές κινητής τηλεφωνίας, η ενεργοποίηση μιας μεταφοράς κλήσεων είναι δωρεάν. Πράγματι, αυτή είναι γενικά μια δωρεάν επιλογή που έχει ήδη ενσωματωθεί στο πακέτο κινητής τηλεφωνίας του χρήστη. Αλλά δεν είναι πάντα η περίπτωση !

Για παράδειγμα, αυτή η επιλογή χρεώνεται στα € 0,11 ανά ενεργοποίηση στο Orange. Στο SFR, θα είναι επίσης απαραίτητο να έχετε ένα πακέτο 10 GB ή περισσότερο για να μπορέσετε να το εκμεταλλευτείτε δωρεάν. Οι συνδρομητές σε πακέτα SFR 2H 100 MB και 5GB δεν θα είναι σε θέση να ενεργοποιήσουν την κλήση πίσω στο τηλέφωνό τους.

Παρόλο που αυτή η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν, δεν απαλλάσσεται απαραιτήτως από το κόστος. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η τιμολόγηση μεταφοράς κλήσεων απευθύνεται στο άτομο που τον ενεργοποίησε στο τηλέφωνό του. Πριν διαμορφώσετε, θυμηθείτε να πάρετε ένα απεριόριστο πακέτο. Το ιδανικό θα ήταν ακόμη και να προσελκύσουμε το διεθνές πακέτο. Έτσι, σε περίπτωση που μεταφέρετε μια κλήση από το εξωτερικό, το τιμολόγιο δεν θα είναι πολύ αλμυρό.

Όλες οι προσφορές πακέτων κινητής τηλεφωνίας έχουν επιλεγεί και επικυρωθεί από την CLIC2Shop, συνεργάτη της CNET France.

Πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη μεταφορά κλήσεων στο Android ?

Δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να λάβετε κλήσεις, αλλά δεν θα θέλατε να μεταφέρετε αυτές τις κλήσεις σε άλλο αριθμό ? Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία μεταφοράς κλήσεων, η οποία καθιστά δυνατή την ανακατεύθυνση των φωνητικών ή των κλήσεων Visio σε μια σειρά επιλογής σας.

Από την εφαρμογή Τηλέφωνο, Πάτα το κουμπί Μενού του τηλεφώνου → Παράμετροι κλήσηςΠρόσθετες παραμέτρουςΜεταφορά κλήσεωνΦωνητική κλήση. Μειώστε τις κλήσεις σε μια σειρά από την επιλογή σας.

 • Μεταφέρετε πάντα : Μεταφέρετε όλες τις κλήσεις σε μια σειρά από την επιλογή σας.
 • Μεταφορά εάν απασχολημένος : μεταφέρει τις κλήσεις που λαμβάνονται ενώ είστε ήδη online.
 • Μεταφορά εάν δεν υπάρχει απάντηση : Μεταφέρετε τις κλήσεις στις οποίες δεν απαντάτε.
 • Μεταφορά εάν δεν μπορεί να : Μεταφορά κλήσεων εάν δεν μπορείτε να είστε προσβάσιμοι (επειδή δεν απευθύνονται ή επειδή το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο).

Από προεπιλογή, οι μεταφερόμενες κλήσεις απευθύνονται στα μηνύματά σας. Θυμηθείτε να σημειώσετε τον αριθμό κάπου πάνω απ ‘όλα αλλαγή !

Για να μας ακολουθήσετε, σας προσκαλούμε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας Android και iOS. Μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα, τα αρχεία μας και να παρακολουθήσετε τα πιο πρόσφατα βίντεο του YouTube.

Το εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο σας

Καταγράφεται ! Παρακολουθήστε το γραμματοκιβώτιό σας, θα ακούσετε για εμάς !

Λάβετε τα καλύτερα νέα

Τα δεδομένα που μεταδίδονται μέσω αυτής της φόρμας προορίζονται για το Humanoid, εκδοτικό της εταιρείας του ιστότοπου Frandroid ως ελεγκτή θεραπείας. Δεν θα πωληθούν σε τρίτους σε τρίτους. Αυτά τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία με την επιφύλαξη της συγκατάθεσης σας για να σας στείλουν με νέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πληροφορίες σχετικά με το συντακτικό περιεχόμενο που δημοσιεύθηκε στο Frandroid. Μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που ξεβιδώνουν σε κάθε ένα από αυτά. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε όλη την πολιτική μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού, φορητότητας και αντιπολίτευσης για νόμιμους λόγους για προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς. Για να ασκήσετε ένα από αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε να κάνετε το αίτημά σας μέσω της φόρμας άσκησης ειδικών δικαιωμάτων.

Ειδοποιήσεις Ιστού

Οι ειδοποιήσεις Push σας επιτρέπουν να λαμβάνετε οποιοδήποτε Fandroid News σε πραγματικό χρόνο στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή στο τηλέφωνό σας Android.

Γεια σας, έχω ένα Samsung Duo S7562 κάτω από το Android 4.04. Η ανησυχία είναι ότι αυτή η λειτουργία “μεταφορά αν δεν είναι παραβιαζόμενη” είναι “γκρι”, επομένως δεν τροποποιήσιμη και ο αριθμός, στην κάρτα SIM 2, τοποθετείται αυτόματα σε αυτή της κάρτας SIM 1 (ενώ στην κάρτα SIM 1, αυτός ο αριθμός είναι Επίσης, μπλοκάρεται επειδή η επιλογή “μεταφορά αν δεν είναι παραβιαζόμενη” είναι γκρίζα, αλλά ευτυχώς είναι ο αριθμός μηνυμάτων του χειριστή μου). Έχω μόνο έναν χειριστή (το ίδιο για τις 2 κάρτες) και ο σκοπός ενός διπλού SIM είναι καλός για να διαφοροποιήσει την ιδιωτική ζωή/επαγγελματική ζωή, επομένως το γεγονός της επιβολής ως αριθμός τηλεφώνου εκείνου της κάρτας SIM 1 όταν το 2 είναι απρόσιτο είναι όχι πολύ συνετό ! Είναι δυνατόν να τροποποιηθεί αυτός ο αριθμός “μεταφορά εάν δεν μπορεί να τοποθετηθεί για να θέσει αυτό των μηνυμάτων του χειριστή? (Επαναλαμβάνω, τον ίδιο χειριστή για τις 2 κάρτες). Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από Disqus.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να δεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το Disqus με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέποντας στον εαυτό σας να απεικονίσει και να μοιραστεί περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσει την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Πώς να κάνετε μια μεταφορά κλήσης σε άλλο αριθμό ?

Μεταφορά κλήσεων

Για διάφορους λόγους, ειδικά σε περίπτωση αναχώρησης στις διακοπές, Είναι δυνατόν να κάνετε μια παραπομπή κλήσης (μεταφορά κλήσεων) του σταθερού ή κινητού σας αριθμού, σε κινητό τηλέφωνο ή σταθερό. Γι ‘αυτό, η διαδικασία είναι γενικά δωρεάν και αρκετά απλή. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση μεταφοράς κλήσεων σε πορτοκαλί, SFR, Bouygues Télécom και δωρεάν.

Για να κάνετε μια μεταφορά κλήσης σε άλλο τηλέφωνο, πρέπει:

 • Μεταφορά αριθμού φορητού υπολογιστή: συνθέστε τον κωδικό *21*06xxxxxxxx#, για να μπορείτε να μεταφέρετε κλήσεις σε αριθμό 06 xx xx xx xx;
 • Πατήστε το κουμπί κλήσης για να επικυρώσετε την παραπομπή των κλήσεων στον υποδεικνυόμενο αριθμό
 • Μεταφορά σταθερού αριθμού: Συνθέστε *21 *, καλέστε τον αριθμό στον οποίο κλήσεις και, στη συνέχεια, πατήστε Sure #.
 • Η υπηρεσία μεταφοράς κλήσεων δεν είναι πάντα δωρεάν σύμφωνα με τους χειριστές.
 • Για να απενεργοποιήσετε τη μεταφορά κλήσεων, απλά καλέστε # 21 # και πατήστε το κουμπί κλήσης
 • Πώς να ενεργοποιήσετε τη μεταφορά κλήσεων σε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο ?
 • Πώς να ενεργοποιήσετε τη μεταφορά κλήσεων με το να είστε πορτοκαλί πελάτης ?
 • Πώς να ενεργοποιήσετε τη μεταφορά κλήσεων για συνδρομητές SFR ?
 • Πώς να διαμορφώσετε την παραπομπή κλήσης ως δωρεάν πελάτη ?
 • Πώς να ενεργοποιήσετε τη μεταφορά κλήσεων στο Bouygues Telecom ?
 • Πώς να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας ?
 • Μεταφορά της κλήσης για τον αριθμό του σε ξένη χώρα
 • Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση σφάλματος ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της παραπομπής κλήσεων ?
 • Είναι η μεταφορά κλήσεων χωρίς ή πληρωμή ?

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 08/05/2022

Μεταφορά κλήσεων, καλείται επίσης Απεριόριστη κλήση για κλήση ή παραπομπή κλήσεων, είναι μερικές φορές πολύ πρακτικό. Επιτρέπει σε ένα άτομο Ανακατεύθυνση των εισερχόμενων κλήσεων σε έναν αριθμό τηλεφώνου σταθερό ή κινητό που καθόρισε ανάντη. Από πολλές απόψεις, η προσφυγή στη μεταφορά της κλήσης επιβάλλεται ως σχετική λύση.

Σε διαφορετικές περιπτώσεις, όπως Αναχώρηση στις διακοπές, Αυτή η συμβουλή έχει πλεονέκτημα. Ενώ είναι μακριά από το σπίτι σας, παραμένει δυνατό να λάβετε κλήσεις στο φορητό υπολογιστή σας για το σταθερό σας τηλέφωνο.

Μεταφορά κλήσεων

Η ενεργοποίηση της μεταφοράς κλήσεων στο τηλέφωνό σας δεν είναι πάντα εύκολη. Υπάρχουν αρκετές λύσεις.

ΜΕΓΑΛΟ’Ενεργοποίηση μεταφοράς κλήσεων Ωστόσο, παραμένει συχνά άγνωστα όταν είναι πολύ απλό να ρυθμιστεί και γενικά δωρεάν. Η διεξαγωγή μεταφοράς κλήσεων από σταθερό ή κινητό απαιτεί να ακολουθεί μια αρκετά απλή διαδικασία, αλλά η οποία διαφέρει ανάλογα με τους χειριστές ή το τηλέφωνο (σταθερό ή κινητό). Ωστόσο, οι περιορισμοί που εφαρμόζονται από ορισμένους φορείς εκμετάλλευσης καθιστούν τις εξηγήσεις μερικές φορές περίπλοκες.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη μεταφορά κλήσεων σε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο ?

Για να επιστρέψετε κλήσεις στο κινητό σας τηλέφωνο ή να διορθωθείτε σε άλλο κινητό ή σταθερό τηλέφωνο, Πρέπει να ακολουθήσουμε την ακόλουθη προσέγγιση. Σημειώστε ότι σε σπάνιες περιπτώσεις οι φορείς εκμετάλλευσης αρνούνται να επιστρέψουν μια κλήση από ένα κινητό σε άλλο κινητό.

Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη μεταφορά κλήσεων από το τηλέφωνό σας:

 1. Συνθέστε το *21* Στο σταθερό του τηλέφωνο.
 2. Εισαγάγετε τα 10 ψηφία του αριθμού στον οποίο κλήσεις κλήσεις.
 3. Επικυρώστε πιέζοντας σίγουρα #.
 4. Κινητό τηλέφωνο : συνθέστε το *21*Αριθμός στον οποίο κλήσεις#.

Για να κάνετε επιταγή Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραπομπή προσφυγής είναι αποτελεσματική, θα αρκεί Σύνθεση *#21# ή άλλος κωδικός σύμφωνα με τον τύπο της απόλυσης προσφυγής.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη μεταφορά κλήσεων με το να είστε πορτοκαλί πελάτης ?

Σε περίπτωση που το κάνει Μεταφέρετε μια κλήση από μια σταθερή θέση σε άλλη, Η προσέγγιση είναι κανονικά μάλλον απλή. Για παράδειγμα, για να ανακατευθύνει το σταθερό τηλέφωνο από την κύρια κατοικία του σε αυτή του δεύτερου σπιτιού του. Σημειώστε ότι τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω λειτουργούν Σε πορτοκαλί και σας επιτρέπουν να ανακατευθύνετε αυτόματα τον ανταποκριτή σας στον αριθμό της επιλογής σας.

Για να μεταφέρετε κλήσεις με πορτοκαλί, υπάρχουν πολλές λύσεις:

 • Μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας Και επιλέξτε τη γραμμή πορτοκαλιού σας και στη συνέχεια καθορίστε τις παραμέτρους φόντου κλήσης.
 • Καλέστε 3000 με το τηλέφωνό σας ή το 09 69 36 3000 για να ενεργοποιήσετε την κλήση πίσω.
 • Για σταθερή γραμμή, Συνθέστε τον κωδικό * 21 * τότε τα 10 ψηφία του αριθμού στον οποίο μεταφέρονται οι κλήσεις και τελειώστε με #. (Παράδειγμα: *21 *0478787878#)
 • Για κινητό τηλέφωνο, Σύνθεση στο ** 21*Τότε ο αριθμός στον οποίο θα γίνει η παραπομπή προσφυγής, τότε*11# (Παράδειγμα: ** 21*0178121212*11#)

Το κλειδί ” # “ πρέπει κανονικά να ξεκινήσει την αυτόματη διαδικασία. Ένα αυτόματο φωνητικό μήνυμα από το τηλέφωνο υποδεικνύει ότι έχει καταγραφεί το αίτημα Καλά αποδεκτό. Η μεταφορά της κλήσης είναι τότε αποτελεσματική.

Για σταθερά τηλέφωνα, Speages στο μενού τηλεφώνου Προσφέρετε τη δυνατότητα να φτάσετε στο ίδιο αποτέλεσμα. Το τμήμα που ονομάζεται κανονικά Μεταφορά κλήσεων θα πρέπει εύκολα να το αλλάξετε. Το πλεονέκτημα των διορθώσεων είναι το γεγονός ότι η διεπαφή τους παραμένει πολύ λιγότερο πλούσιο από αυτό ενός smartphone, αν και μερικές φορές περίπλοκο.

Η μεταφορά κλήσεων παραμένει δεν βρέθηκε ?

Εσχατη λύση, Η σταθερή εξυπηρέτηση πελατών χειριστή θα πρέπει να είναι σε θέση να υποδείξει τα διαφορετικά στάδια που πρέπει να πραγματοποιηθούν. Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν πρέπει να ονομάζεται πάροχος πρόσβασης με το τηλέφωνο που θα λάβει μεταφορές κλήσεων.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη μεταφορά κλήσεων για συνδρομητές SFR ?

Από την πλευρά SFR, η διαδικασία είναι απλούστερη από αυτή του πορτοκαλιού, αφού ο αριθμός που πρέπει να αποτελείται είναι ο ίδιος με τους περισσότερους χειριστές. Έτσι, για να μεταφέρετε κλήσεις από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, σε άλλο σταθερό ή φορητό υπολογιστή, η διαδικασία θα είναι η ίδια και εντελώς δωρεάν.

Για να ενεργοποιήσετε την κλήση πίσω στο SFR, πρέπει να:

 • Μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας Και επιλέξτε Ρυθμίσεις, τηλεφωνία στη συνέχεια διαχειριστείτε τις επιλογές κλήσης σας “
 • Μεταβείτε στην αίτηση απάντησης SFR+ και μεταβείτε στην παραπομπή κλήσης στη διαμόρφωση.
 • Για σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, Συνθέστε τον κωδικό * 21 * τον αριθμό στον οποίο μεταφέρετε τις κλήσεις τότε #. (Παράδειγμα: *21 *0478787878#)

Ακριβώς όπως με πορτοκαλί, υπάρχουν άλλοι κωδικοί για να διαμορφώσουν τις αναφορές κλήσεων στο SFR σε περίπτωση μη ανταπόκρισης (* 69* αριθμός #), σε περίπτωση μη προσβασιμότητας (* 61* αριθμός #) ή ακόμα να απορρίψουν όλες τις κλήσεις (* 82#).

Πώς να διαμορφώσετε την παραπομπή κλήσης ως δωρεάν πελάτη ?

Από την ελεύθερη πλευρά, η μεταφορά της κλήσης είναι χρεώσιμη και η τιμολόγηση γίνεται από το λεπτό. Γι ‘αυτό προσέξτε να επιλέξετε τον σωστό τύπο μεταφοράς κλήσεων για να είστε βέβαιοι να μην εκραγούν τον λογαριασμό σας στο τηλέφωνο.

Για να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν μεταφορά κλήσεων, είναι δυνατές αρκετές λύσεις:

 • Μεταβείτε στο χώρο των συνδρομητών, Στη συνέχεια, τηλεφωνία, στη συνέχεια διαχείριση των τηλεφωνικών μου υπηρεσιών.
 • Συνθέστε *21 *τον αριθμό στον οποίο κλήσεις και # (Κόστος 0,05 € ανά λεπτό).
 • Για να υποδείξετε μια απλή απουσία ή μη διαθεσιμότητα, συνθέστε *24# ή *26#, χωρίς πρόσθετο κόστος.

Επομένως, το δωρεάν κινητό δεν προσφέρει αυτή την υπηρεσία δωρεάν, θα σας κοστίσει 0,05 ευρώ ανά λεπτό για να καλέσετε έναν σταθερό ή κινητό αριθμό.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη μεταφορά κλήσεων στο Bouygues Telecom ?

Για το Bouygues Télécom, ζητώντας έναν σταθερό αριθμό σε άλλο σταθερό ή φορητό αριθμό είναι δωρεάν και απλός για ενεργοποίηση. Ωστόσο, για την επιστροφή σε ένα κινητό τηλέφωνο σε άλλο φορητό υπολογιστή ή σταθερό από άλλο χειριστή, η τιμολόγηση θα γίνει το λεπτό για κάθε παραπομπή και το κόστος είναι σημαντικό (€ 0.50/ λεπτό). Ωστόσο, οι μεταφορές κλήσεων στο Bouygues Télécom Fixed ή Mobile Numbers είναι δωρεάν.

Για να ενεργοποιήσετε την κλήση πίσω στο Bouygues Télécom, εδώ είναι οι λύσεις:

 • Από την περιοχή του πελάτη, μέσω της προσφοράς μου, “το σταθερό μου τηλέφωνο” τότε “I παραμέτρους οι κλήσεις και τα μηνύματά μου”.
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Προτιμήσεις παραπομπής κλήσεων και μηνυμάτων”, στη συνέχεια, “Διαμόρφωση των αναφορών κλήσεων”.
 • Κάντε κλικ στο “Activate”, στη συνέχεια, στο “Return All MY CLES.
 • Ή συνθέστε *21 * τον αριθμό στον οποίο κλήσεις και #.
 • Ή καλέστε το 610 μέσω του τηλεφώνου σας, ή 06 60 610 610 μέσω άλλου τηλεφώνου.

Όπως και με άλλους χειριστές, υπάρχουν αρκετές επιλογές διαμόρφωσης των κλήσεων που μπορείτε να βρείτε μέσω της περιοχής του πελάτη σας.

Αριθμοί δωρεάν τηλεφώνων δωρεάν χειριστών

Διαβάστε επίσης ποιοι είναι οι δωρεάν αριθμοί τηλεφώνου των χειριστών ?

Πώς να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας ?

Όπως και με την ενεργοποίηση της μεταφοράς κλήσεων, η απενεργοποίηση είναι εξίσου απλή. Θα είναι αρκετό για να συνθέσετε ξανά έναν κωδικό από το σταθερό ή το κινητό σας τηλέφωνο για να τερματίσετε το σύνολο παραπομπής προσφυγής.

Εδώ είναι πώς να απενεργοποιήσετε την κλήση πίσω έναν σταθερό ή κινητό αριθμό:

 • συνθέστε το #21# Προκειμένου να απενεργοποιήσετε μια κλασική μεταφορά κλήσεων
 • συνθέστε το #67# προκειμένου να απενεργοποιηθεί μια μεταφορά κλήσεων μη διαθεσιμότητας
 • συνθέστε το #61# προκειμένου να απενεργοποιηθεί μια μεταφορά κλήσεων εκτός απόκρισης
 • συνθέστε το #21# Προκειμένου να απενεργοποιηθεί μια μεταφορά κλήσεων μη προσβάσιμης προσκτήσεως

Εάν δεν συμβεί τίποτα, τότε πατήστε το κουμπί κλήσης. Εάν ληφθεί υπόψη η ακύρωση της μεταφοράς κλήσεων: Ένα οπτικό μήνυμα το υποδεικνύει στο τηλέφωνο ή μέσω ρομποτικής φωνής.

Απενεργοποίηση μεταφοράς κλήσεων μέσω των ρυθμίσεων τηλεφώνου Android

Στις τελευταίες εκδόσεις του Android, μια συντόμευση παρέχει πρόσβαση στις παραμέτρους παραπομπής κλήσεων. Για να σταματήσετε την απόλυση, απλά απενεργοποιήστε την μέσω των ρυθμίσεων του τηλεφώνου.

Καλώντας τον αριθμό του σε ξένη χώρα

Πολλοί χειριστές περιορίζουν τις δυνατότητες παραπομπής σε έναν ξένο αριθμό τηλεφώνου. Εκτός από τη σημαντική προσαύξηση που είναι εγγενής σε αυτή την απόλυση εάν το πακέτο δεν είναι απεριόριστο για τη χώρα παραλήπτη, Αυτή η επιλογή φαίνεται να δημιουργεί προβλήματα σε χειριστές που δεν το προσφέρουν.

Μεταφορά κλήσεων στο εξωτερικό

Μεταφέρετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο εξωτερικό: Ποιες δυνατότητες ?

Ωστόσο, οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης παραμένουν σε ορισμένες περιπτώσεις αποδεκτές. Για να μεταφέρει τις κλήσεις του σε άλλους προορισμούς όπως η Βόρεια Αφρική, το καλύτερο είναι ακόμα Αφήστε ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή σας. Ο τελευταίος μπορεί στη συνέχεια να ενθαρρύνει τον ανταποκριτή να υπενθυμίσει στον αριθμό τηλεφώνου που πρέπει να υποδεικνύεται με σαφήνεια για να αποφευχθούν σφάλματα. Η άλλη λύση, πολύ πιο πρακτική, είναι να ρωτήσετε και Συγκρίνετε τα διεθνή πακέτα.

Διεθνής συνδρομή κινητής τηλεφωνίας

Διαβάστε επίσης ποιο διεθνές πακέτο κινητής τηλεφωνίας θα επιλέξει ?

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση ενεργοποίησης/απενεργοποίησης σφάλματος των κλήσεων ?

Όπως μπορεί να συμβεί σε περίπτωση φτωχής χειραγώγησης ή εάν ο χειριστής περιορίζει τη δυνατότητα επιστροφής κλήσεων, μπορεί στη συνέχεια να εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος. Γενικά, Ο τελευταίος δηλώνει ότι ο κωδικός MMI δεν ισχύει.

Αυτός ο κώδικας χρησιμοποιείται στη διεπαφή των ανδρικών μηχανών και Σας επιτρέπει να δρομολογείτε κλήσεις σε άλλη ανάρτηση. Αυτός ο κωδικός είναι επομένως αυτός που χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως (δηλαδή *#21#), Ξεκινώντας ανάλογα με την υπόθεση με αστέρι ή κονσέρβες και αναγκαστικά τελειώνει με το σύμβολο.

Αυτή η ασφάλεια αποφεύγει να κάνει μια κλήση με τα στοιχεία που επιστρέφονται, θεωρείται από το τηλέφωνο ως μη συμβατικό και των οποίων η διαμόρφωση εισάγεται αντιστοιχεί σε οποιαδήποτε γνωστή δράση. Πρέπει επομένως Ξαναγράψτε τη σουίτα χαρακτήρων που φροντίζουν να μην κάνουν εντυπωσιακό σφάλμα. Διαφορετικά, μέχρι τότε ο άγνωστος κωδικός MMI θα μπορούσε να μιλήσει ξανά για.

Κωδικοί USSD

Για να διαβάσετε επίσης τι είναι οι κωδικοί MMI, USSD και IHM ?

Είναι η μεταφορά κλήσεων χωρίς ή πληρωμή ?

Ανάλογα με την προσφορά που έχει εγγραφεί, η μεταφορά κλήσεων μπορεί να είναι Περιλαμβάνεται ήδη στις διαθέσιμες υπηρεσίες. Το τελευταίο δεν αποτελεί αντικείμενο συμπλήρωμα. Σε άλλες περιπτώσεις, ο χειριστής μπορεί να χρεώσει την εφαρμογή της επιλογής. Σε μια διαμόρφωση όπως στο άλλο, συνιστάται να συμβουλεύεστε τακτικά τον λογαριασμό σας στο τηλέφωνο.

Η μεταφορά είναι αυτόματη, ορισμένα τιμολόγια είναι πιθανό να είναι σχετικά αλμυρά. Αυτό είναι για παράδειγμα η περίπτωση εάν ο συνομιλητής κλήσεις από το εξωτερικό και ο προορισμός δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο απεριόριστων κλήσεων. Ως προφύλαξη, πρέπει επομένως να επαληθευτεί ότι το σταθερό ή κινητό πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστο για όλους τους αναιρεσείοντες.

Σχετικά με τις επαναλαμβανόμενες κλήσεις από εταιρείες που βασίζονται στο εξωτερικό, Είναι επίσης δυνατή η απόρριψη άγνωστων αριθμών. Ορισμένοι χειρισμοί στις ρυθμίσεις κινητής τηλεφωνίας καθιστούν δυνατό να μην ενοχλούνται από αυτές τις δομές των οποίων τα αιτήματα είναι σπάνια επιθυμητά.

Δωρεάν μεταφορά κλήσεων: Ελέγξτε τις προϋποθέσεις των προσφορών

Πριν από την εγγραφή σε μια προσφορά, συνιστάται να εξετάσουμε τις συνθήκες και τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται. Αυτό είναι όταν μπορείτε να ελέγξετε ότι η μεταφορά κλήσεων είναι δωρεάν ή επιπλέον. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη σας για να συμβουλευτείτε τις διάφορες υπηρεσίες της σύμβασής σας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Η ομάδα μας επιλέγει τις καλύτερες προσφορές για εσάς. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για το MyPetitforfait χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Τα άρθρα που χορηγούν προσδιορίζονται. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.