Μεταφορά κλήσεων πορτοκαλιού: Πώς να το ενεργοποιήσετε και να το απενεργοποιήσετε?, Η λύση μας για τη μεταφορά πορτοκαλί κλήση

Η λύση μας για τη μεταφορά πορτοκαλί κλήση

Contents

Η επιλογή παραπομπής περιλαμβάνεται δωρεάν σε ορισμένες προσφορές:

Μεταφορά κλήσεων πορτοκαλιού: Πώς να ενεργοποιήσετε και να την απενεργοποιήσετε ?

Μεταφορά κλήσεων πορτοκαλιού

Δεν θέλετε να χάσετε καμία κλήση σε όλες τις περιστάσεις ? Η μεταφορά κλήσεων πορτοκαλιού σάς επιτρέπει να ανακατευθύνετε τις κλήσεις σας στη σταθερή ή κινητή γραμμή της επιλογής σας ! Σε αυτόν τον οδηγό, σας λέμε για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κλήση πίσω στο Orange: Πώς να ενεργοποιήσετε και να το απενεργοποιήσετε από ένα κινητό ή ένα σταθερό, ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι μεταφορών κλήσεων που προσφέρονται στον χειριστή ή ακόμα και πόσα είναι το κόστος της υπηρεσίας.

 • Το ουσιώδες
 • Η μεταφορά κλήσεων είναι μια επιλογή που επιτρέπει επιστροφή κλήσεων που λαμβάνονται από σταθερό ή κινητό σε άλλο αριθμό τηλεφώνου.
 • Οι πελάτες της Orange Mobile μπορούν να επιλέξουν 4 τύποι μεταφορών κλήσεων σύμφωνα με την κατάσταση: συστηματική μεταφορά, σε περίπτωση που καμία απάντηση, σε περίπτωση που’απρόσιτο ή σε περίπτωσηκατοχή της γραμμής.
 • Η έκκληση για προσφορές LiveBox και τα πακέτα πορτοκαλιού κινητής τηλεφωνίας, αλλά χρεώθηκε 0,11 € Κάθε νέα ενεργοποίηση. Οι πελάτες μόνος Πρέπει να εγγραφείτε στην επιλογή 1,50 € το μήνα.

�� Ποια είναι η μεταφορά κλήσεων πορτοκαλιού ?

Μεταφορά κλήσεων, καλείται επίσης Προώθηση κλήσεων, είναι μια υπηρεσία που περιλαμβάνεται σε ορισμένες προσφορές στο Διαδίκτυο, σταθερές και κινητές προσφορές από το Orange. Αυτή η επιλογή πρόκειται να ενεργοποιηθεί και να διαμορφωθεί Από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο Προκειμένου να ανακατευθύνετε αυτόματα τις κλήσεις που λαμβάνετε στον αριθμό της επιλογής σας, συστηματικά ή σύμφωνα με μια συγκεκριμένη κατάσταση.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την παραπομπή κλήσεων ?

Η κλήση πίσω Μείνετε προσβάσιμοι σε όλες τις περιπτώσεις, σε Μεταφορά κλήσεων από τη σταθερή ή κινητή γραμμή σας στην κινητή/σταθερή γραμμή της επιλογής σας. Μπορείτε, για παράδειγμα, να προσφύγετε σε αυτήν την υπηρεσία εάν περιμένετε μια σημαντική κλήση στη σταθερή γραμμή σας, αλλά δεν είστε στο σπίτι σας. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να έχετε λάβει τις κλήσεις στη μεταφορά του κινητού σας τηλεφώνου σε άλλο σταθερό ή κινητό αριθμό, σε περίπτωση που περιμένετε μια σημαντική κλήση και σύντομα δεν έχετε μπαταρία.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι μεταφορών κλήσεων στο Orange ?

Υπάρχουν 4 τύποι μεταφορών κλήσεων στο Orange, οι οποίοι πρόκειται να ρυθμιστούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας:

 • “Συστηματική” παραπομπή προσφυγής : Όλες οι κλήσεις για τη γραμμή σας ανακατευθύνονται στον επιθυμητό αριθμό, είτε σταθεροί είτε κινητό
 • Η μεταφορά της κλήσης “σε περίπτωση κατοχής” : Η μεταφορά κλήσεων λαμβάνει χώρα εάν είστε ήδη σε απευθείας σύνδεση με έναν άλλο ανταποκριτή και αναφέρεται στο φωνητικό ταχυδρομείο
 • Η παραπομπή της προσφυγής “σε περίπτωση μη απάντησης” : Οι κλήσεις μεταφέρονται σε άλλη γραμμή Εάν δεν απαντήσετε ή προς το φωνητικό σας ταχυδρομείο
 • Η μεταφορά της κλήσης “σε περίπτωση μη προσβάσιμου” : Οι κλήσεις αποστέλλονται στον αριθμό της επιλογής σας όταν το τηλέφωνό σας δεν καταγράφει πλέον ένα δίκτυο, είναι εκτός ή δεν διαθέτει πλέον μπαταρία.

Διεθνής μεταφορά κλήσεων

Η υπηρεσία μεταφοράς κλήσεων αναφέρεται σε σταθερή ή κινητή γραμμή Μητροπολιτική Γαλλία ή σε περιοχή στο εξωτερικό (Martinique, Γκουαντέλου, επανένωση, γαλλική Γουιάνα, Mayotte, Saint-Barthélemy, Saint-Martin, Saint-Pierre-et-Miquelon). Εάν θέλετε να μεταφέρετε τις κλήσεις σας σε μια γραμμή στο εξωτερικό, πρέπει να εγγραφείτε στοΔιεθνής επιλογή μεταφοράς κλήσεων. Η ενεργοποίηση γίνεται μόνο επικοινωνώντας με την Orange Service Service 3900. Το κόστος των επικοινωνιών βασίζεται στην τιμή μιας διεθνούς επικοινωνίας που εφαρμόζεται στο πορτοκαλί κινητό σας σχέδιο (ή στο Διαδίκτυο/σταθερή συνδρομή).

�� είναι η πορτοκαλί κλήση δωρεάν ?

Η επιλογή παραπομπής περιλαμβάνεται δωρεάν σε ορισμένες προσφορές:

 • Πορτοκαλί πακέτα κινητής τηλεφωνίας, Εκτός από μπλοκαρισμένα πακέτα και Mobicartes
 • Orange Livebox Internet προσφέρει Μέσω του τηλεφώνου του Διαδικτύου (VoIP)
 • Σταθερές τηλεφωνικές συνδρομές το βέλτιστο.

Εάν πραγματοποιείτε άλλη συνδρομή, όπως η βασική συνδρομή σταθερού τηλεφώνου (€ 19,96/μήνα + κόστος επικοινωνίας), θα πρέπει Εγγραφείτε στην επιλογή παραπομπής κλήσεων (χωρίς δέσμευση) Για 1,50 €/μήνα (σε μια πόλη). Μπορείτε να τερματίσετε την επιλογή ανά πάσα στιγμή, χωρίς κόστος. Επιπλέον, κάθε φορά που ενεργοποιείτε τη μεταφορά κλήσεων, το Orange θα σας χρεώσει 0,11 € (Αυτό ισχύει και αν έχετε εγγραφεί σε μια βέλτιστη προσφορά). Η απενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι, από την άλλη πλευρά, Ελεύθερος.

Κόστος επικοινωνίας

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, η κλήση είναι Πακέτο Ως κλασική κλήση και ως εκ τούτου δεν παράγει πρόσθετο κόστος . Από την άλλη πλευρά, η κλήση μπορεί να χρεωθεί εάν κάνετε μεταφορά κλήσης από τη σταθερή γραμμή σας σε έναν αριθμό που δεν περιλαμβάνεται στην προσφορά σας (παράδειγμα: σε ένα κινητό ενώ το σταθερό σας δεν περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα).

Μπορεί τότε να είναι σοφό να εγγραφείτε στην επιλογή Απεριόριστο σταθερό σε κινητό (€ 5 το μήνα χωρίς δέσμευση) ή 1 ώρα κλήσεων σε κινητά τηλέφωνα (3 € ανά μήνα χωρίς δέσμευση), έτσι ώστε να μην χρεώνεται από την Orange όταν οι κλήσεις για τη σταθερή σας γραμμή μεταφέρονται στο κινητό σας.

Σε περίπτωση που εσύ θα μεταφέρει τις κλήσεις σας από τη γραμμή κινητής τηλεφωνίας σας (εξαιρουμένων του φωνητικού ταχυδρομείου) Ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό, οι ακόλουθες τιμές ισχύουν ανάλογα με την περιοχή στην οποία είστε:

 • Από τις περιοχές DOM/EURUPE/SWITZERLAND/Andorra: 0,38 €/λεπτό ;
 • Από τις περιοχές Maghreb/Türkiye/USA/Καναδά: 1,73 €/λεπτό ;
 • Από τον υπόλοιπο κόσμο: 4,30 €/λεπτό.

Premium Calling Back

Οι πελάτες LiveBox έχουν επίσης τη δυνατότητα εγγραφής της επιλογής Premium Calling Back, προτεινόμενος 2 €/μήνα χωρίς δέσμευση . Αυτή η υπηρεσία καθιστά δυνατή τη μεταφορά των κλήσεων που λαμβάνονται στη σταθερή γραμμή σας στο κινητό ή σταθερή γραμμή της επιλογής σας με διάφορους τρόπους:

 1. Αναφορά της προσφυγής χωρίς δακτύλιο
 2. Ταυτόχρονη έκκληση για τη γραμμή LiveBox και ένα δεύτερο ζήτημα
 3. Cascade που καλεί πίσω σε άλλους αριθμούς.

Επιπλέον, μια λειτουργία Ημερολόγιο σου επιτρέπει να Σχεδιάστε τις αναφορές κλήσεων σύμφωνα με τις επιθυμητές ημερομηνίες και ώρες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε έως και 3 διαφορετικούς αριθμούς Σε ποιον μεταφέρετε τις κλήσεις σας.

��️ Πηγαίνετε διακοπές ? Για να επωφεληθείτε από το Διαδίκτυο παντού, σκεφτείτε το Multi-SIM (συμπεριλαμβάνεται δωρεάν σε πορτοκαλί κινητά σχέδια) !
Δείτε πακέτα πορτοκαλιού με πολλαπλές

�� Πώς να κάνετε μια μεταφορά κλήσης σε ένα πορτοκαλί κινητό ?

Χάρη στην υπηρεσία του Πορτοκαλί κλήσεις, Μπορείτε να μεταφέρετε τις κλήσεις που λαμβάνετε από το κινητό σας στο σταθερό τηλέφωνό σας ή σε άλλο κινητό ή σταθερή γραμμή (είτε σχετίζεται με ένα πορτοκαλί συμβόλαιο είτε όχι). Ανάλογα με την κατάσταση που συναντάται, είναι δυνατόν να επιλέξετε ένα από τα 4 τύποι μεταφοράς κλήσεων πορτοκαλιού προσφέρεται εισάγοντας έναν συγκεκριμένο κωδικό από το κινητό σας.

Συστηματική μεταφορά κλήσεων

 1. Συνθέστε το *21*
 2. Πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου για μεταφορά κλήσεων
 3. Πληκτρολογήστε το κλειδί # Στη συνέχεια, στο κλειδί για κλήση

Εάν επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε μια άλλη μεταφορά κλήσεων, εδώ είναι πώς να προχωρήσετε:

 • Μεταφορά κλήσεων “Εάν δεν απάντησε” : συνθέστε το ** 61*Αριθμός τηλεφώνου*11# ;
 • “Αν όχι προσβάσιμη” μεταφορά κλήσεων : συνθέστε το ** 62*Αριθμός τηλεφώνου*11# ;
 • “Τόσο απασχολημένος” μεταφορά κλήσεων : συνθέστε το ** 67*Αριθμός τηλεφώνου*11#.

Ο αριθμός τηλεφώνου που υποδείξετε είναι αυτός που θέλετε να μεταφέρετε τις κλήσεις σας. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τη μεταφορά κλήσεων κινητής τηλεφωνίας από την περιοχή του πελάτη σας ή την εφαρμογή Orange & Me.

☎️ Πώς να ενεργοποιήσετε τη μεταφορά κλήσεων από το σταθερό πορτοκαλί μου ?

Αρκετές επιλογές είναι δυνατές για να ενεργοποιήσετε τη μεταφορά κλήσεων από τη σταθερή γραμμή σας, ανάλογα με το αν έχετε μια γραμμή RTC ή τηλεφωνία Internet (VOIP) που περιλαμβάνεται με τις προσφορές livebox.

Ενεργοποιήστε τη μεταφορά κλήσεων για το RTC Fixed Phone σας (συνδεδεμένο σε μια πρίζα τοίχου)

Από την τηλεφωνική σας γραμμή

Το σταθερό πορτοκαλί τηλέφωνο (ενσύρματο ή ασύρματο) είναι συνδεδεμένο με μια έξοδο τοίχου ? Συνθέστε το *21*Αριθμός τηλεφώνου# Για να ενεργοποιήσετε τη μεταφορά των σταθερών κλήσεων σας στον σταθερό/κινητό αριθμό της επιλογής σας.

Από τον φωνητικό διακομιστή

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το απομακρυσμένη υπηρεσία από άλλο τηλέφωνο (σταθερό ή κινητό) επικοινωνώντας με τον διακομιστή Orange Voice, ο οποίος σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις υπηρεσίες της προσφοράς σας ανεξάρτητα:

 • Από πορτοκαλί γραμμή στη Γαλλία : συνθέστε το 3000 ;
 • Από τη γραμμή ενός άλλου χειριστή στη Γαλλία : συνθέστε το 09 69 36 3000 ;
 • Από το εξωτερικό : συνθέστε το +33 9 69 36 3000.

Μόλις συνθέσετε τον αρμόδιο αριθμό στην περίπτωσή σας, ακολουθήστε αυτά τα λίγα βήματα για Ενεργοποιήστε τη μεταφορά κλήσεων ::

 1. Αφού ακούστε το μήνυμα υποδοχής, πατήστε το πλήκτρο 2 Και εισαγάγετε τον αριθμό της γραμμής κινητής τηλεφωνίας στην οποία θέλετε να μεταφέρετε τις κλήσεις σας.
 2. Εισάγετε Κωδικός πρόσβασης 4 -Διαβέστε για να επιβεβαιώσετε ότι είστε ο κάτοχος γραμμής.
 3. Μόλις επικυρωθείτε, πατήστε το πλήκτρο 1 Για να προγραμματίσετε μια μεταφορά κλήσεων, αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί και να επικυρώσετε το αίτημά σας

Μπορείτε να λάβετε τον εμπιστευτικό σας κωδικό καλώντας το 3000 Από τη σταθερή σας γραμμή στη Γαλλία και πατώντας το πλήκτρο 1. Από το μενού σχετικά με τη διαχείριση του εμπιστευτικού σας κώδικα, επιλέξτε την επιλογή “Για να διαχειριστείτε τον εμπιστευτικό σας κωδικό”. Στη συνέχεια, συνθέστε το κλειδί δύο φορές δύο φορές 1, Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον εμπιστευτικό κωδικό σας και πατήστε το πλήκτρο # για να επιβεβαιώσετε.

Από την περιοχή του πελάτη

 1. Προσδιορίστε την περιοχή πελατών πορτοκαλιού σας
 2. Μεταβείτε στην καρτέλα “Διαχείριση και αντιμετώπιση προβλημάτων”, στη συνέχεια “διαχειριστείτε τις υπηρεσίες σας”
 3. Στην ενότητα “My Services”, κάντε κλικ στο “Pack 3 Services (συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς κλήσεων)”
 4. Κάντε κλικ στο “Τροποποιήστε” στα δεξιά της “Μεταφορά κλήσεων”
 5. Αναφέρετε τον αριθμό γραμμής στον οποίο μεταφέρετε τις κλήσεις σας και κάντε κλικ στο “Επικύρωση”.

Ενεργοποιήστε τη μεταφορά κλήσεων για το VoIP Fixed (συνδεδεμένο στο livebox)

Εάν επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε τη μεταφορά κλήσεων από το σταθερό σας συνδεδεμένο στο livebox σας, αρκετοί χειρισμοί είναι δυνατές ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε.

Από το τηλέφωνο

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την παραπομπή κλήσεων απευθείας από το σταθερό σας:

 • Ενεργοποιήστε τη συστηματική πρόσκληση για : συνθέστε το *21*Αριθμός τηλεφώνου# ;
 • Ενεργοποιήστε την παραπομπή στο φωνητικό ταχυδρομείο σε περίπτωση μη-αναπληρωτικής : συνθέστε το *22* ;
 • Ενεργοποιήστε την παραπομπή σε φωνητικό ταχυδρομείο σε περίπτωση κατοχής : συνθέστε το *23*.

Λαμβάνοντας υπόψη το αίτημά σας επιβεβαιώνεται από το ακόλουθο μήνυμα: “Το αίτημά σας είναι εγγεγραμμένο και αποδεκτό, μπορείτε να κλείσετε”.

Μέσω του διακομιστή φωνής

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη μεταφορά κλήσεων συνθέτοντας το 800 Από την τηλεφωνική σας γραμμή. Μόλις αυτό είναι, προφορά ” Προώθηση κλήσεων “ Και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί μέχρι την ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Αν θέλεις Διαμορφώστε την παραπομπή της προσφυγής σας από άλλη σταθερή γραμμή, συνθέστε το 0 819 100 800 Και εισαγάγετε τον αριθμό σταθερού σας, πριν επικυρώσετε με το κλειδί #. Στη συνέχεια, θα πρέπει μόνο να εισαγάγετε τον εμπιστευτικό σας κωδικό και να αφήσετε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί για να ενεργοποιήσετε τη μεταφορά κλήσεων από τη σταθερή γραμμή σας στο κινητό σας.

Με την περιοχή πελατών

 1. Κάντε κλικ στο Σπίτι Και επιλέξτε τη σταθερή γραμμή από την κατηγορία “Υπηρεσίες Διαδικτύου”.
 2. Από “Οι σταθερές σας υπηρεσίες”, κάντε κλικ στο Προώθηση κλήσεων.
 3. Ελέγξτε το πλαίσιο “Εάν δεν απαντήσετε ή είστε ήδη σε απευθείας σύνδεση” και επιλέξτε τον αριθμό των επιθυμητών σειρών πριν από την επιστροφή της κλήσης.
 4. Ελέγξτε το πλαίσιο “Προς αυτό το ζήτημα” Και εισαγάγετε τον αριθμό προορισμού.
 5. Ελέγξτε το πλαίσιο “Αμέσως, χωρίς να χτυπάει” Εάν θέλετε οι κλήσεις σας να μεταφερθούν αυτόματα στα μηνύματά σας, χωρίς να χτυπάτε το σταθερό σας τηλέφωνο.
 6. Τέλος κάντε κλικ στο κουμπί Να επικυρώσω Για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας.

��️ Πηγαίνετε διακοπές ? Για να επωφεληθείτε από το Διαδίκτυο παντού, σκεφτείτε το Multi-SIM (συμπεριλαμβάνεται δωρεάν σε πορτοκαλί κινητά σχέδια) !
Δείτε πακέτα πορτοκαλιού με πολλαπλές

Προγραμματίστε μια προσωρινή κλήση πίσω

Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε μια προσωρινή μεταφορά κλήσεων στο σταθερό σας:

 1. Από την περιοχή του πελάτη, κάντε κλικ στο κουμπί Πρόγραμμα μεταφοράς επάνω δεξιά ;
 2. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου στον οποίο θέλετε να προγραμματίσετε τη μεταφορά κλήσεων και, στη συνέχεια, εισαγάγετε την ημερομηνία, καθώς και την ώρα έναρξης και λήξης, πριν κάνετε κλικ στο να επικυρώσω.

Είναι τελικά δυνατόν Προγραμματίστε μια μεταφορά κλήσεων κάθε εβδομάδα, Κατά τη διάρκεια των ημερών και των προγραμμάτων που θέλετε, χάρη περιοδική μεταφορά ::

 1. Επιλέγω Πρόγραμμα μεταφοράς και ελέγξτε το πλαίσιο “Περιοδική μεταφορά (εβδομαδιαία)”.
 2. Επιλέξτε την ημέρα ενεργοποίησης υπηρεσίας και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την επιθυμητή ημερομηνία και λήξη εκκίνησης και τερματισμού, πριν κάνετε κλικ στο να επικυρώσω.

❌ Πώς να απενεργοποιήσετε ή να ακυρώσετε τη μεταφορά κλήσεων ?

Απενεργοποιήστε τη μεταφορά κλήσεων από μια γραμμή κινητής τηλεφωνίας

Όπως η ενεργοποίηση, είναι διαθέσιμες πολλές δυνατότητες για εσάς Απενεργοποιήστε μια παραπομπή κλήσης από την πορτοκαλί κινητό σας γραμμή ::

 • “Συστηματική” μεταφορά κλήσεων: συνθέστε το ## 21# ;
 • “Si non response” κλήση: συνθέστε το ## 61# ;
 • “Αν όχι προσβάσιμη” μεταφορά κλήσεων: συνθέστε το ## 62# ;
 • “Εάν καταλαμβάνεται” μεταφορά κλήσεων: συνθέστε το ## 67#.

Σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιήσει αρκετές μεταφορές κλήσεων, είναι επίσης δυνατόν απενεργοποιήστε τα όλα ταυτόχρονα συνθέτοντας το ## 002# Από το ενδιαφερόμενο πορτοκαλί κινητό. Επιπλέον, εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε όλες τις καταστάσεις για κλήσεις κατάστασης και Διατηρήστε μόνο τη συστηματική έκκληση, Μπορείτε να συνθέσετε το ## 004#.

Απενεργοποιήστε τη μεταφορά κλήσεων από μια σταθερή γραμμή

Προκειμένου να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία από μια σταθερή γραμμή, θα πρέπει να συνθέσετε το #21# Από τη γραμμή που σχετίζεται. Εάν το δικό σας Η σταθερή γραμμή συνδέεται με το livebox σας, Μπορείτε να προχωρήσετε με τον ίδιο τρόπο για να απενεργοποιήσετε τη συστηματική κλήση πίσω. Από την άλλη πλευρά και αν θέλετε Τερματίστε ένα τέλος για να καλέσετε τις αναφορές στο φωνητικό σας ταχυδρομείο, Εκτελέστε έναν από τους ακόλουθους χειρισμούς ανάλογα με την κατάστασή σας:

 • Κλήση παραπομπή σε φωνητικά μηνύματα σε περίπτωση μη-αναπληρωτικής: συνθέστε το #22# ;
 • Κλήση παραπομπή στο φωνητικό ταχυδρομείο εάν η γραμμή σας είναι ήδη απασχολημένη: συνθέστε το #23#.

Μπορείτε επίσης να Διαγράψτε τις κλήσεις σας από την ηλεκτρονική περιοχή πελάτη σας Ακολουθώντας ένα από αυτά τα μονοπάτια σύμφωνα με τη σύμβασή σας: Τμήματα Σπίτι> σταθερό> παραπομπή κλήσεων (Πελάτες livebox) ή Διαχείριση και αντιμετώπιση προβλημάτων> Διαχείριση των υπηρεσιών σας> Μεταφορά κλήσεων> τροποποίηση> Διαγραφή μεταφοράς (Σταθετοί πελάτες τηλεφώνου).

��️ Πηγαίνετε διακοπές ? Για να επωφεληθείτε από το Διαδίκτυο παντού, σκεφτείτε το Multi-SIM (συμπεριλαμβάνεται δωρεάν σε πορτοκαλί κινητά σχέδια) !
Δείτε πακέτα πορτοκαλιού με πολλαπλές

Ενημερώθηκε στις 08/31/2023

Η Aline ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως Εμπορικός σύμβουλος στο κατάστημα από το 2012 έως το 2014 Στη συνέχεια συνεχίστηκε στο Bouygues Telecom Το 2014-2015. Συνέχισε στον τομέα των τηλεπικοινωνιών εργαζόμενος στην Astellia ως υπάλληλος επικοινωνίας και στη συνέχεια εγκατέλειψε αυτήν την αγορά για μερικά χρόνια, πριν γίνει Υπεύθυνος για τον ιστότοπο LiveBox-News στο Selectra το 2022. Τώρα γράφει Οδηγοί αφιερωμένοι στο Orange και το Sosh, Μάρκες που γνωρίζει καλά χάρη στην εμπειρία της στην Orange Company.

Πορτοκαλί λογότυπο

Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση από έναν σύμβουλο πορτοκαλιού:

Υπηρεσία που προορίζεται για νέες συνδρομές. Ήδη πελάτης ? Επικοινωνήστε με το 3900.

Κάνοντας κλικ στο “Επικύρωση”, συμφωνείτε να ανακληθείτε από έναν σύμβουλο Orange. Ο αριθμός σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για αυτό το αίτημα ανάκλησης και δεν θα σταλεί σε τρίτους.

Πορτοκαλί λογότυπο

Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση από έναν σύμβουλο πορτοκαλιού:

Υπηρεσία που προορίζεται για νέες συνδρομές. Ήδη πελάτης ? Επικοινωνήστε με το 3900.

Ένας σύμβουλος πορτοκαλιού θα σας υπενθυμίσει μέσα σε 48 ώρες

Κάνοντας κλικ στο “Επικύρωση”, συμφωνείτε να ανακληθείτε από έναν σύμβουλο Orange. Ο αριθμός σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για αυτό το αίτημα ανάκλησης και δεν θα σταλεί σε τρίτους.

Orange Box Promo

Fiber LiveBox από 24.99 €/μήνα

Promo Box Sosh

Κουτί ινών SOSH από 20.99 €/μήνα

Orange Package Promo

Πακέτο πορτοκαλιού 5G από 16.99 €/μήνα

Το άνοιγμα γραμμής, η δοκιμή επιλεξιμότητας, η αλλαγή του Διαδικτύου και του φορέα κινητής τηλεφωνίας

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ

Η λύση μας για τη μεταφορά πορτοκαλί κλήση

Όταν είστε επαγγελματίας, είναι σημαντικό να είστε πάντα προσβάσιμοι. Πράγματι, οι πελάτες ή οι ασθενείς σας και οι επαφές σας πρέπει να μπορούν να επικοινωνούν εύκολα για να κλείσουν ραντεβού, να σας αφήσουν ένα μήνυμα ή να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες σας. Μόνο, αν δεν έχετε τα μέσα για να έχετε έναν εσωτερικό γραμματέα ή εάν είστε τακτικά εν κινήσει ή στο ραντεβού, μπορεί να είναι περίπλοκο για εσάς να παραλάβετε το τηλέφωνο. Γι ‘αυτό η εταιρεία μας έχει αναπτύξει πολλά λύσεις εξωτερική ανάθεσητηλεφωνική λήψη. Έτσι, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε τη διαχείριση του προτύπου σας με ad hoc, μόνιμο ή προσωρινό τρόπο.
Ομοίως, μπορούμε να φροντίσουμε κλήση Πορτοκαλί όταν επιθυμείτε, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων σας, τις απουσίες σας ή την άδεια σας για παράδειγμα. Με ένα πρότυπο εξωτερικής ανάθεσης, δεν χάνετε πλέον κλήσεις και προσφέρετε στους συνομιλητές σας μια αξιόπιστη και ποιοτική υπηρεσία.

Agaphone, ειδικός

Μια υπηρεσία μεταφοράς κλήσεων προσβάσιμη σε όλους τους επαγγελματίες

Δημιουργήθηκε το 1985, Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην υπαίθρια τηλεφωνική υποδοχή. Προσφέρουμε στους επαγγελματίες αρκετούς πακέτο Τυπική εξωτερική ανάθεση, η οποία μπορεί να εξατομικευτεί ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να εκτελέσετε Μεταφορά κλήσεων Πορτοκαλί σε άλλο τηλέφωνο για σταθερή ή αόριστη περίοδο, μπορείτε να επικοινωνήσετε Η ομάδα μας.
Ομοίως, οι υπηρεσίες μας έχουν αναπτυχθεί για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των επαγγελματιών. Είναι κατάλληλα για τους δύο τεχνίτες και ΜΜΕ, VSE, μεγάλες ομάδες, γιατροί, δικηγόροι και e-merchants.
Να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες μας, απλά Επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να βρείτε τα 4 πακέτα μας στον ιστότοπό μας, αλλά και να μας στείλετε ένα μήνυμα συμπληρώνοντας Η φόρμα επικοινωνίας μας. Οι ειδικοί μας μπορούν επίσης να σας στείλουν ένα προσαρμοσμένο απόσπασμα και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον τύπο σας. Σε κάθε περίπτωση, επωφελείται από μια αποτελεσματική, εξατομικευμένη υπηρεσία, έναν σύμβουλο ακρόασης και μια περιοχή πελάτη προσβάσιμη 24 ώρες την ημέρα.

Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να διαχειριστείτε τις εισερχόμενες κλήσεις σας

Σε καθημερινή βάση, η διαχείριση των τηλεφωνικών κλήσεων και γενικότερα, η υποδοχή απαιτεί χρόνο. Ωστόσο, μεταξύ της δραστηριότητάς σας, των ραντεβού σας και των αρχείων σας, δεν έχετε απαραίτητα χρόνο για να απαντήσετε στο τηλέφωνο. Και αν δεν μπορείτε να έχετε εσωτερική γραμματεία, μπορεί να γίνει γρήγορα ανεξέλεγκτο.
Επομένως, για να μην χάσετε επαφές και να ικανοποιήσετε τους πελάτες σας (ή τους ασθενείς), μην διστάσετε να επιλέξετε την εξωτερική ανάθεση του τυπικού σας και τη μεταφορά πορτοκαλί κλήση. Έτσι, αυτό θα σας επιτρέψει να εστιάσετε πιο εύκολα στην βασική σας επιχείρηση και να μην διαταράσσεται πλέον τακτικά από τους ήχους κλήσης του τηλεφώνου.
Ομοίως, παρέχετε στους συνομιλητές σας με ποιοτική εξυπηρέτηση, προσβάσιμες σε μεγαλύτερες χρονικές στιγμές, αφού οι πλατφόρμες μας υποστηρίζουν τις κλήσεις σας 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων διακοπών.

Οπότε μην περιμένετε, Επικοινωνήστε μαζί μας Γρήγορα για να μάθετε περισσότερα για τα πακέτα μονιμότητας που αναθέτουν σε εξωτερικούς συνεργάτες !