Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο σε Android, iPhone και iPad, 9 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για Android

Top 9 δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για Android

Εάν η επεξεργασία βίντεο ήταν κάποτε μια δραστηριότητα που πραγματοποιήθηκε κυρίως σε έναν υπολογιστή, η ισχύς που παρέχεται από τα smartphones μας είναι πλέον αρκετή για τη διαχείριση αυτής της πρακτικής. Οι εκδότες εφαρμογών το κατάλαβαν καλά και τώρα προσφέρουν ως υπολογιστές και Mac, δωρεάν εφαρμογές σε όλους όσους μπορούν να συναρμολογηθούν.

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο στο Android, το iPhone και το iPad

Η επεξεργασία βίντεο είναι σήμερα σε απόσταση όλων. Για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο εργαλείο, το συντακτικό προσωπικό έχει επιλέξει τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για να τοποθετήσετε τις ταινίες σας στο Android, το iPhone και το iPad.

Είναι συχνά το κεφάλι γεμάτο αναμνήσεις που επιστρέφετε από τις διακοπές, αλλά και το smartphone και το tablet γεμάτο με φωτογραφίες και βίντεο. Αντί να τα εγκαταλείψετε σε ένα ξεχασμένο ρεπερτόριο, γιατί να μην τα ομαδοποιήσετε σε σύντομες θεματικές ταινίες που είναι ευχάριστο να μοιραστείτε και να παρακολουθήσετε ?

Εάν η επεξεργασία βίντεο ήταν κάποτε μια δραστηριότητα που πραγματοποιήθηκε κυρίως σε έναν υπολογιστή, η ισχύς που παρέχεται από τα smartphones μας είναι πλέον αρκετή για τη διαχείριση αυτής της πρακτικής. Οι εκδότες εφαρμογών το κατάλαβαν καλά και τώρα προσφέρουν ως υπολογιστές και Mac, δωρεάν εφαρμογές σε όλους όσους μπορούν να συναρμολογηθούν.

Επομένως, η γραφή έχει επιλέξει για εσάς καλύτερος Δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο Αντιμετώπιση όλων των προφίλ χρηστών, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να δώσουν ελεύθερη επιρροή στη δημιουργικότητά τους στο Android, το iPhone και το iPad.

1. VN Video Editor

Με VN Video Editor, Οι εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο που προσφέρονται από τα μεγάλα ονόματα στον τομέα που είναι η Adobe και η Apple, έχουν σοβαρές ανησυχίες που πρέπει να γίνουν. Που προτείνεται από την Ubiquiti, κατασκευαστή εξοπλισμού δικτύου που χρησιμοποιείται μάλλον για την προσφορά δρομολογητών, άλλων διακομιστών, το VN δεν έχει σαφώς τίποτα να ζηλεύσει στον ανταγωνισμό.

Η εφαρμογή προτείνει τη δημιουργία βίντεο από το μηδέν ή για να βασιστεί σε προ -υπάρχοντα πρότυπα, κατάλληλα για μια μορφοποιημένη δημοσίευση για Tiktok, ή να δημοσιευθεί σε ιστορίες REEL και Instagram.

Η πλοήγηση στα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε τοπικό επίπεδο στο smartphone είναι μια ενοχλητική ρευστότητα και σας επιτρέπει να εισάγετε τα βίντεο κλιπ σας σε χρόνο μηδέν στο χρονοδιάγραμμα όταν μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά σε άλλες εφαρμογές. Κάθε εισαγόμενο βίντεο μπορεί στη συνέχεια να επανατοποθετηθεί με τη σειρά με την οποία θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια απλή μεταφορά και πτώση.

Πολύ πλήρης, VN Video Editor βασίζεται σε μια διεπαφή που θα την περάσει σχεδόν για μια επαγγελματική εφαρμογή. Όλα είναι, ή σχεδόν: το χρονοδιάγραμμα, χωρισμένο σε διάφορα κομμάτια, μπορεί να φιλοξενήσει βίντεο στα οποία μπορούν να υπερκαλύψουν αυτοκόλλητα, περιεχόμενο εικόνας στην εικόνα, κείμενο και φυσικά μουσική. Κάθε εισαγόμενο κλιπ μπορεί να αλλάξει, να κοπεί, να κλαδεύεται και μπορεί να επωφεληθεί από βελτιώσεις μέσω φίλτρων και άλλων αποτελεσμάτων. VN Video Editor προσφέρει μια πληθώρα επιλογών για να επεξεργαστείτε τη συναρμολόγησή σας έτσι ώστε να ταιριάζει τέλεια με τις προσδοκίες σας. Επομένως, είναι δυνατό να προσαρμόσετε την ταχύτητα ανάγνωσης των κλιπ σας, να ενσωματώσετε τα αποτελέσματα στη μέση αυτών, να εφαρμόσετε μεταβατικά αποτελέσματα μεταξύ δύο βίντεο ή να τροποποιήσετε άμεσα την απόδοση ενός περάσματος τροποποιώντας την αδιαφάνεια του, εξαπλώνοντας το ανάποδα ή με την εφαρμογή Ένα στιγμιαίο φαινόμενο στάσης.

Όλα τα μοντάζ που έγιναν στο VN Video Editor Μπορεί να αποθηκευτεί για τροποποίηση αργότερα. Όσον αφορά την εξαγωγή του τελικού βίντεο, η VN προτείνει την εφαρμογή των αυτόματων παραμέτρων (αναμφισβήτητα ορίζονται σύμφωνα με τις δυνατότητες που προσφέρει το smartphone σας) ή για να επιλέξετε με μη αυτόματο τρόπο την ανάλυση (540p στα 4K), τον ρυθμό καρέ (24 fps στα 60 fps) , και το επίπεδο του bitrate (1Mbps στα 150 mpbs) ή ακόμα και την ενεργοποίηση του HDR.

Το +:
+ Εντελώς δωρεάν, χωρίς ολοκληρωμένη αγορά

+ Πολύ πολυάριθμα εργαλεία επεξεργασίας

+ Απλή διεπαφή, αλλά πολύ πλήρες

Ο – :
Δεν υπάρχουν αρκετά πρότυπα βίντεο
Μόνο στα αγγλικά

2. Adobe Rush

Προηγουμένως καταβλήθηκε πέρα ​​από τρία εξαγόμενα έργα, Adobe Rush, Αντικαθιστώντας επίσημα Κλιπ πρεμιέρας Adobe, Τώρα σας επιτρέπει να εξάγετε χωρίς όρια και χωρίς υποτροφία. Η εφαρμογή, διαθέσιμη στο Android και το iOS, απαιτεί ωστόσο ότι έχετε έναν δημιουργικό λογαριασμό cloud (σε δωρεάν έκδοση, χωρίς να εγγραφείτε αναγκαστικά) και συνδέεστε.

Μόλις φτάσετε στην εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε το πρώτο σας έργο στο Rush και να αρχίσετε να εισάγετε τα βίντεό σας. Η εφαρμογή είναι σε θέση να αντλήσει από περιεχόμενο αποθηκευμένο τοπικά στο smartphone σας, αλλά μπορεί επίσης να συνδεθεί στο σύννεφο για να σας επιτρέψει να επιλέξετε αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε δημιουργικό σύννεφο ή Dropbox.

Η διεπαφή του πίνακα τοποθέτησης, διαθέσιμη μόνο στην οθόνη πορτρέτου, περιστρέφεται γύρω από τρεις χώρους εργασίας: πάνω από την προεπισκόπηση του βίντεο, στο κέντρο το χρονοδιάγραμμα που μπορεί να διευρυνθεί ή να μειωθεί με ζουμ σε δύο δάχτυλα και στο κάτω μέρος της οθόνης Πρόσβαση στο banner στα διάφορα εργαλεία επεξεργασίας.

Εάν κάθε εισαγόμενο κλιπ μπορεί να μειωθεί χειροκίνητα ενεργώντας απευθείας σε ένα από τα άκρα του, Adobe Rush προσφέρει επίσης να τα χωρίσει ή ακόμα και να τα αντιγράψει. Αφού επιλεγεί, κάθε στοιχείο μπορεί να τροποποιηθεί χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που προσφέρονται στο κάτω μέρος της οθόνης. Επομένως, μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, εφέ, να τροποποιήσετε την απόδοση χρώματος με διάφορα φίλτρα, να ρυθμίσετε το σχετικό κομμάτι ήχου και να μετατρέψετε το κλιπ κατά βούληση εφαρμόζοντας μια περιστροφή, μια καλλιέργεια ή ακόμα και να τροποποιήσετε την αδιαφάνεια του. Το βίντεο μπορεί στη συνέχεια να στίξει με μεταβατικές επιδράσεις μεταξύ των διαφορετικών κλιπ και ντυμένος με τη μουσική της επιλογής σας. Το Adobe Rush παρέχει ακόμη και ένα εργαλείο για την εισαγωγή μιας φωνής OFF -Scope, που έχει καταγραφεί εν πτήσει.

Όταν η συναρμολόγησή σας έρχεται στο τέλος, η ταινία που έγινε μπορεί να εξαχθεί σε έναν μέγιστο ορισμό των 1080p, η Adobe διατηρεί εξαγωγή 4K σε δημιουργικά μέλη σύννεφων με συνδρομή πληρωμένης.

Το +:
+ Δυνατότητα δημιουργίας βίντεο 4K
+ Καλά μελετημένη και απλή διεπαφή για να κυριαρχήσει
+ Δυνατότητα τροποποίησης της μορφής του τρέχοντος έργου

Ο – :

Εξαγωγή 4K που προορίζεται για μέλη premium
Υποχρεωτική σύνδεση με τον λογαριασμό δημιουργικού cloud

3. imovie

Έγινε δωρεάν από την Apple για συσκευές που λειτουργούν κάτω από το iOS 10 ή αγοράστηκαν μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2013, imovie παρασύρεται από την ακραία απλότητα και τα πολλαπλά χαρακτηριστικά του. Εισάγουμε τις φωτογραφίες και τα βίντεό της από τον τοπικό αποθηκευτικό χώρο ή τον λογαριασμό του iCloud χωρίς δυνατότητα, δυστυχώς, για να συγχρονίσει τους άλλους online αποθηκευτικούς χώρους του όπως το Google Photos ή το Dropbox.

imovie προσπαθεί να διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερο τον διαφορετικό χειρισμό περιεχομένου πολυμέσων. Μπορείτε να αναδιοργανώσετε τα αρχεία σας με μια μετατόπιση των δακτύλων, να προσθέσετε μεταβάσεις μεταξύ κάθε σχεδίου για τον εξορθολογισμό της κινούμενης εικόνας και ακόμη και να παράγετε ένα αποτέλεσμα Ken Burns για να δημιουργήσετε κίνηση μέσα σε μια κατεψυγμένη εικόνα.

Η εφαρμογή εισάγει επίσης πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά που εμβαθύνουν την εργασία εξατομίκευσης. Η προσθήκη ενός soundtrack χτυπά από τη δική σας μουσική, ακόμη και σας χορηγεί τη δυνατότητα να υπερβείτε τους ήχους χάρη στην υποστήριξη Multi -ist. Ένας επεξεργαστής κειμένου επιτρέπει τη μορφοποίηση και την ενσωμάτωση των τίτλων, τα αποτελέσματα μετάβασης αφήνονται στην εκτίμησή σας, τα φίλτρα προσθέτουν στυλ στα έργα σας και οι εισερχόμενες και εξερχόμενες επιλογές τήξης αντιμετωπίζουν τα τελειώματα των επιτευγμάτων σας.

imovie Δημιουργήστε αντίγραφα αυτόματα στα βίντεό σας στην εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να τα εξαγάγετε στον υπολογιστή σας μέσω του iTunes, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας σε τοπικό.

Το +:
+ Πολλά προσαρμόσιμα αποτελέσματα και μεταβάσεις για απόδοση και τακτοποιημένα τελειώματα
+ Μερική διαχείριση του πολλαπλού
+ Βίντεο που εξάγονται σε 4K

Ο – :
Δεν είναι δυνατός συγχρονισμός με άλλους online αποθηκευτικούς χώρους από το iCloud

4. GOOPRO QUIK

Εάν η GoPro πρότεινε κάποτε μια πληθώρα εφαρμογών σε smartphones, ο κατασκευαστής δράσης Cams πραγματοποίησε έναν μεγάλο καθαρισμό που προτιμά να ομαδοποιήσει όλους μαζί σε ένα. Έτσι έγινε ο Quik Goopro Quik: Επεξεργαστής βίντεο, Ένας επεξεργαστής βίντεο ουσιαστικά σχεδιασμένος για αυτόματη επεξεργασία, μηχανικά δημιουργώντας ταινίες καθαρά από τα αρχεία σας.

Αυτό απαιτεί τη μετάβαση στο αφοσιωμένο τμήμα, το στούντιο, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοντάζ. GOOPRO QUIK Στη συνέχεια, προσφέρει την εισαγωγή του περιεχομένου σας από τη γκαλερί της κινητής σας συσκευής, την περιοχή των φωτογραφιών σας στο Google ή τον λογαριασμό σας στο Facebook. Χάρη στον αλγόριθμό του, η εφαρμογή καταγράφει τις στιγμές που θεωρεί ότι είναι το πιο σημαντικό σε κάθε αρχείο και τις υπογραμμίζει για να δημιουργήσει ένα πλήρως εξατομικευμένο κλιπ. Μόλις δημιουργηθεί η συναρμολόγηση, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα στυλ από μια επιλογή προκαθορισμένων θεμάτων και προ -εγγεγραμμένη μουσική. Εκτιμούμε τον συγχρονισμό μεταξύ της ακολουθίας και του ρυθμού της μουσικής που εγγυάται σχολαστικές μεταβάσεις και τελειώματα.

GOOPRO QUIK έχει μερικά επιπλέον εργαλεία που σας επιτρέπουν να τροποποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο την ακολουθία σας. Μπορείτε να αναδιοργανώσετε τα αρχεία σας, να προσθέσετε κείμενο σε αυτό, να αλλάξετε τη γραμματοσειρά, να καλλιεργήσετε ένα σημείο ενδιαφέροντος που αξιολογείται ανεπαρκώς από τον αλγόριθμο εφαρμογής, να μειώσετε ή να επιμηκύνετε τον χρόνο εμφάνισης κάθε σχεδίου, να ενσωματώσετε τη δική σας μουσική, να τροποποιήσετε το σημείο εκκίνησης του soundtrack, και ακόμη και απενεργοποιήστε το outro της εφαρμογής χωρίς να πληρώσετε μια δεκάρα.

GOOPRO QUIK Εξαγωγή των βίντεό σας σε 720p, 1080p, 1440p και ακόμη και σε 2160p (4K) σύμφωνα με την επιθυμία σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα καταγράψετε τοπικά ή να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο για να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας ή στα κοινωνικά δίκτυα.

Το +:
+ Αλγόριθμος που καταγράφει τις ενδιαφέρουσες στιγμές των βίντεό σας
+ Δυνατότητα να αναδιατάξετε με μη αυτόματο τρόπο τα βίντεό σας
+ Εξαγωγικά βίντεο σε 720p, 1080p, 1440p και 4k.

Ο – :

Τα περιεχόμενα περιορίζονται σε 75 φωτογραφίες και βίντεο
Χωρίς διαχείριση πολλαπλών

5. Κλιπ πρεμιέρας Adobe

Έκδοση μάγισσας της πρεμιέρας, Κλιπ πρεμιέρας Adobe αποσύρθηκε επίσημα από το App Store και το Play Store τον Σεπτέμβριο του 2019. Αντ ‘αυτού, το Adobe προτιμά να επικεντρωθεί Πρώτη βιασύνη, Μια εφαρμογή πολλαπλών μορφών all-in-one. Ωστόσο, εάν οι χρήστες στο iOS είναι σίγουρα ιδιωτικοί, η εφαρμογή μπορεί πάντα να εγκατασταθεί με το χέρι μέσω του αρχείου APK στο Android.

Κλιπ πρεμιέρας Adobe συγκεντρώνει βασικές επιλογές συναρμολόγησης μέσα σε μια απλοποιημένη διεπαφή. Μπορείτε να εισαγάγετε φωτογραφίες και βίντεο, καταγράφοντας τους σε πτήση με την κάμερα του smartphone σας ή σχεδιάστε τους τοπικούς ή ηλεκτρονικούς χώρους αποθήκευσης σας, την εφαρμογή που υποστηρίζει τον συγχρονισμό των δεδομένων με τους δημιουργικούς λογαριασμούς cloud, το dropbox, το google drive και το google photos.

Κλιπ πρεμιέρας Adobe προσφέρει δύο τύπους δημιουργιών: αυτόματα ή δωρεάν. Στην πρώτη περίπτωση, η εφαρμογή δημιουργεί αυτόματα την επεξεργασία του βίντεο που μπορείτε στη συνέχεια να τροποποιήσετε χάρη στον δωρεάν επεξεργαστή. Στη δεύτερη περίπτωση, κόβετε, οργανώνετε και αλλάζετε με μη αυτόματο τρόπο την ακολουθία σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μουσική, να ενσωματώσετε ένα υδατογράφημα, να λιώνει το πρόγραμμα, να κανονίσετε την έκθεση, να εξισορροπήσετε τους όγκους ή τα φίλτρα προσθήκης για να ντύσετε την επεξεργασία σας. Κλιπ πρεμιέρας Adobe είναι επίσης σε θέση να κόψει αυτόματα το κομμάτι βίντεο στο ρυθμό της επιλεγμένης soundtrack.

Τις επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που προτείνονται από Κλιπ πρεμιέρας Adobe Συμπεριλάβετε τοπική εγγραφή σε 720p ή 1080p, συγχρονισμό με το δημιουργικό σύννεφο στο οποίο πρέπει να συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, να απευθυνθείτε στην Premiere Pro CC ή να μοιραστείτε στο YouTube και στο Twitter.

Το +:
+ Απόλυτα διαισθητικό και προσαρμοσμένο σε αφαιρετικές διεπαφές
+ Προσφέρει αυτόματο επεξεργαστή και δωρεάν επεξεργαστή
+ Πολλές επιλογές εξατομίκευσης για μια τακτοποιημένη απόδοση
+ Ο συγχρονισμός των αλλαγών στις τροποποιήσεις με το πρώτο pro cc

Ο – :
– Σύνδεση υποχρεωτική με τον λογαριασμό σας Creative Cloud
– Δεν υπάρχει διαχείριση πολλαπλών
– Δεν υπάρχει δυνατότητα προσθήκης κειμένου ή τροποποίησης των επιπτώσεων των μεταβάσεων

Διαβάστε επίσης: το καλύτερο δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για Windows

Για να ανακαλύψετε επίσης σε βίντεο:

​​​​​​​
6. Κινήτρων

Λήψη δωρεάν, Κινήτρων είναι μια εφαρμογή συναρμολόγησης που προσφέρει πολλές πληρωμένες επιλογές μέσω ολοκληρωμένων αγορών. Επομένως, από το άνοιγμα, η αίτηση προτείνει την εγγραφή σε μια προσφορά για να ξεκλειδώσει τις πλήρες δυναμικό της. Ωστόσο, είναι δυνατόν να υπερβείτε, αν και η εφαρμογή είναι σαν να σας υπενθυμίζουμε στην κύρια σελίδα της για εγγραφή.

Τη δημιουργία ενός έργου στο Κινήτρων είναι πολύ απλό. Η εφαρμογή προτείνει πρώτα να διαμορφώσετε τις προτιμήσεις του έργου σας. Πρέπει λοιπόν να εισαγάγετε το όνομά σας, να επιλέξετε τον λόγο σας, να ορίσετε μια λειτουργία οθόνης και μια διάρκεια (για φωτογραφίες) και να ρυθμίσετε τη διάρκεια των μεταβάσεων που θα χρησιμοποιηθούν στο έργο σας.

Στη συνέχεια, η εφαρμογή σας βυθίζει στο μεγάλο μπάνιο. Στα αριστερά του πίνακα τοποθέτησης, θα βρείτε τις επιλογές του έργου, στο κέντρο την προεπισκόπηση του βίντεο και του χρονοδιαγράμματος, και στα δεξιά μια πολύ καλά μελετημένη για να πλοηγηθείτε στα διάφορα εργαλεία δημοσίευσης. Χρησιμοποιείται για την εισαγωγή αρχείων στο έργο, προσθέστε στρώματα (για εφέ, κείμενο ή ακόμα και αυτοκόλλητα), εισαγάγετε αρχεία ήχου και ακόμη και για να αποθηκεύσετε ένα ακουστικό σχόλιο.

Η τροποποίηση ενός κλιπ πραγματοποιείται επιλέγοντας το, η οποία θα εμφανίζεται στα δεξιά της οθόνης όλα τα εργαλεία και τις ενέργειες που είναι δυνατές. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα κόψετε, να ρυθμίσετε την ταχύτητά τους, να τα περιστρέψετε ή ακόμα και να εφαρμόσετε διάφορα εφέ.

Κινήτρων Προσφέρει επίσης ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε το περιεχόμενο βίντεο, τα εφέ ή ακόμα και τη μουσική για να ενσωματωθούν στα έργα σας, μερικά από αυτά που είναι όμως δεσμευμένα για συνδρομητές premium.

Όσον αφορά την εξαγωγή των βίντεό σας, μπορεί να γίνει σε όλα τα ψηφίσματα, μέχρι 4K, με συχνότητα εικόνας έως 60 fps. Προσέξτε, ωστόσο, για τις εξαγωγές, η αίτηση προτείνει να εγγραφείτε, υποδηλώνοντας ψευδώς ότι η εξαγωγή ενός έργου προορίζεται μόνο για τα μέλη της Premium. Ενα κουμπί ” Αλμα “Εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας επιτρέπει να μεταβιβάσετε αυτήν την οθόνη για να ξεκινήσετε την εξαγωγή της ταινίας. Λυπάμαι μόνο σε αυτήν την δωρεάν έκδοση, ένα υδατογράφημα Κινήτρων αυτόματα συσσωρεύεται σε εξαγόμενα βίντεο.

Το +:
+ Χρήση του διαισθητικού πίνακα στερέωσης
+ Πολλά περιεχόμενα που μπορούν να κατεβάσουν

Ο – :
Πάρα πολύ επαναλαμβανόμενες προτάσεις συνδρομής, ειδικά για εξαγωγή
Υδατογράφημα στην δωρεάν έκδοση

7. Σε απόσταση

Με το μάλλον καλά γλείφει διεπαφή, Σε απόσταση προσφέρει μια απλή και διαισθητική διαδρομή τοποθέτησης. Προσθέτουμε όσα στοιχεία θέλουμε να συναρμολογήσουμε και το έργο της κοπής, της ταξινόμησης και της οργάνωσης των κλιπ μπορεί να ξεκινήσει. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές μορφές, μερικές από τις οποίες είναι ειδικά κατάλληλες για Instagram, Tiktok ή YouTube.

Ανάλογα με τον προσανατολισμό των επιλεγμένων βίντεο και τον τύπο επεξεργασίας που πρέπει να κάνετε, μπορείτε να επιλέξετε να μεγεθύνετε ή να προσαρμόσετε το βίντεο στην εφαρμοζόμενη αναλογία. Το Insshot προσφέρει επίσης να εξατομικεύσει τον τύπο πλήρωσης (φόντο, χρώμα, θόλωση) που θα χρησιμοποιηθεί για άδειες λωρίδες ορατές γύρω από το κύριο βίντεο.

Τα κλιπ, που προστίθενται το ένα μετά το άλλο, μπορούν να μετακινηθούν στο χρονοδιάγραμμα χρησιμοποιώντας μια απλή μεταφορά και πτώση. Στη συνέχεια, είναι δυνατό να ρυθμίσετε το μέγεθος κάθε βίντεο που συνιστά τη συναρμολόγησή σας επιλέγοντας ένα προς ένα και στη συνέχεια ρυθμίζοντας τις λαβές που εμφανίζονται σε κάθε πλευρά του κλιπ. Σε απόσταση Σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τροποποιήσεις και ρυθμίσεις στο επιλεγμένο κλιπ ή όλα τα βίντεο που χρησιμοποιούνται στο συγκρότημα. Μπορείτε να ενσωματώσετε κείμενο και αυτοκόλλητα, να χωρίσετε τα κλιπ, να ρυθμίσετε το soundtrack κάθε κλιπ, να τροποποιήσετε την ταχύτητα ανάγνωσης και ακόμη και να εφαρμόσετε έναν παγετό ή ανεστραμμένο αποτέλεσμα ανάγνωσης.

Σε απόσταση Προσφέρει μια σειρά από πληρωμένες επιλογές: Όταν ένα φίλτρο ή ένα αποτέλεσμα δεν περιλαμβάνεται στην δωρεάν έκδοση, η εφαρμογή εμφανίζει ένα κουμπί “ξεκλειδώνετε τα πάντα” για να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του ‘Inshot Pro. Τέλος, η εξαγωγή των τοποθετημένων βίντεο κατασκευάζεται σε 720p ή 1080p και ένα υδατογράφημα, ότι είναι δυνατόν να αφαιρεθεί μόνο μία φορά στην ελεύθερη έκδοση, θα εμφανιστεί αυτόματα στο κάτω μέρος της ταινίας.

Το +:

+ Πολλές προκαθορισμένες αναλογίες
+ Πολύ απλό στο Master
+ Πολλές ρυθμίσεις προσαρμογής και διόρθωσης εικόνας
+ Εξαγωγή βίντεο 720p ή 1080p

Ο – :

Το Filigrane υπέβαλε αίτηση σε εξαγόμενα βίντεο
Πολλά αμειβόμενα αποτελέσματα και επιλογές

8. Adobe Spark βίντεο

Αρχικά σχεδίαζε να επιτρέψει στους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν βίντεο για κοινωνικά δίκτυα και ιστό, Adobe Spark βίντεο Θα κάνει το τέχνασμα για να βάλει μια τέλεια γλείφει ταινία διακοπών σε λίγα λεπτά.

Ο χειρισμός της εφαρμογής είναι απλός, αφού το βίντεο είναι χτισμένο γύρω από ένα σύστημα διαφανειών, στο οποίο αρκεί να πιέσετε για να εισαγάγετε ένα μέσο εκεί. Εάν ο κύριος στόχος εδώ είναι να δημιουργήσετε μια ταινία, είναι δυνατόν να ενσωματωθούν φωτογραφίες, σταθερό κείμενο ή ακόμα και εικονίδια.

Η κοπή κάθε κλιπ γίνεται μεμονωμένα ενεργώντας σε ένα αφοσιωμένο κουμπί και όχι από το χρονοδιάγραμμα όπως σε πιο επαγγελματικές εφαρμογές. Εννέα προκαθορισμένα θέματα μπορούν να εφαρμοστούν σε βίντεο του οποίου η μορφή μπορεί να είναι ευρεία ή τετράγωνη.

Για να στίξετε το βίντεο, είναι δυνατόν να προσθέσετε ένα κάλυμμα ήχου, ενσωματώνοντας τη μουσική που αποθηκεύεται σε τοπικό επίπεδο στη βιβλιοθήκη πολυμέσων ή στον διαχειριστή αρχείων iOS. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα τραγούδι στον κατάλογο μουσικής που περιλαμβάνεται στην εφαρμογή. Μόλις ολοκληρωθεί το έργο, το βίντεο μπορεί να εξαχθεί απευθείας στην ταινία της συσκευής ή να μοιραστεί στο διαδίκτυο. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, στην δωρεάν έκδοση, η εφαρμογή εμφανίζει ένα λογότυπο Adobe Spark βίντεο Κάτω δεξιά του βίντεο, καθώς και μια τελική διαφάνεια που δείχνει ότι έγινε με την εφαρμογή της Adobe.

Το +:
+ Αρκετά προκαθορισμένα θέματα
+ Ολοκληρωμένη μουσική βιβλιοθήκη

Ο – :
Μόνο δύο πιθανές μορφές συναρμολόγησης
Εισαγωγή όχι πρακτικών βίντεο
Το Filigree και το slideshow του Spark στο τελικό βίντεο
Καμία επιλογή για την επιλογή της ποιότητας των εξαγωγών (περιορισμένη σε 720p)

9. Παραγωγός

Πολύ πλήρης, Παραγωγός είναι για ένα πιο ενημερωμένο κοινό από αυτό του κλιπ Adobe Premiere. Εξαιρώντας οποιαδήποτε μορφή αυτόματου ή ημιαυτόματου επεξεργαστή, η εφαρμογή σας αναγκάζει να τοποθετήσετε με μη αυτόματο τρόπο το βίντεό σας. Η εισαγωγή των αρχείων σας γίνεται από την κάμερά σας, τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης ή το Google Drive.

A priori εκφοβιστικό, η πλατφόρμα συναρμολόγησης του Παραγωγός διδάσκεται πιο εύκολα ότι φαίνεται. Υπάρχει μια γνωστή δομή με το παράθυρο προεπισκόπησης, το χρονοδιάγραμμα, τον δρομέα χρονοδιαγράμματος και την αντιπαράθεση των κομματιών βίντεο και ήχου. Όλα τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται από την εφαρμογή είναι προσβάσιμα από το παράθυρο επεξεργασίας για αυξημένη άνεση εργασίας.

Παραγωγός φιλοδοξεί να κάνει την εφαρμογή του ένα ποιοτικό εργαλείο, ικανό να συνδυάσει τον επαγγελματισμό και την εργονομία, γνωρίζοντας πώς να προσαρμοστεί στις διεπαφές αφής στις οποίες προορίζεται. Το αποτέλεσμα είναι μάλλον πειστικό, οι διάφοροι χειρισμοί συναρμολόγησης που μεταφέρουν με ευκολία. Εκτιμούμε τη μεταφορά πολλών επιλογών που είναι απαραίτητες για την καλή διαχείριση έργων, όπως η υποστήριξη πολλαπλών στοιχείων, η τιτλοποίηση, τα αποτελέσματα, οι παραμέτρους ανάμειξης ήχου, τα παραδοσιακά εργαλεία πλαισίωσης εικόνων ή οι ρυθμίσεις ταχύτητας και χρωμάτων.

Στην δωρεάν έκδοση του, Παραγωγός Εξουσιοδοτεί την παραγωγή των βίντεο 720p HD. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα συγκροτήματα σας τοπικά ή να τα μοιραστείτε αμέσως στο Facebook και το YouTube.

Το +:
+ Πλήρης και επιτυχημένη μεταφορά ενός παραδοσιακού λογισμικού επεξεργασίας
+ Υποστήριξη πολλαπλών
+ Πολλά αποτελέσματα μετάβασης
+ Ακριβείς ρυθμίσεις πολλών παραμέτρων για απόδοση και τακτοποιημένα τελειώματα

Ο – :
Η δωρεάν έκδοση περιλαμβάνει ένα cyberlink filigree σε όλα τα βίντεο και περιορίζει την παραγωγή τους σε 720p HD
Ελαφρώς στενή διασύνδεση σε οθόνες smartphones

10. Μπορώ να πάω

Όσο εκπληκτικό είναι το εξαιρετικό, Μπορώ να πάω προσφέρει ένα εντελώς αξιότιμο δωρεάν εργαλείο επεξεργασίας βίντεο. Εάν δεν ξέρετε ακόμα Μπορώ να πάω, Πρόκειται για μια ηλεκτρονική υπηρεσία που προσφέρει πολλά εργαλεία δημιουργίας γραφικών όλων των ειδών που ενσωματώνουν ένα πλήθος μοντέλων στα οποία είναι δυνατόν να βασιστείτε στη δημιουργία περιεχομένου. Επομένως, η επεξεργασία βίντεο δεν διαφεύγει, δεδομένου ότι είναι δυνατόν από την εφαρμογή για κινητά να δημιουργούν γρήγορα μικρά βίντεο χωρίς να έχουν καμία γνώση στο θέμα.

Η εφαρμογή, η οποία απαιτεί εγγραφή, προσφέρει μια ενότητα αφιερωμένη στο βίντεο στο οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν σε μια κενή σελίδα ή πατήστε τα καθιερωμένα μοντέλα. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης διάφορες μορφές, από τις πιο κλασικές έως μορφές κατάλληλες για κοινωνικά δίκτυα, κινητές πλατφόρμες κ.λπ.

Μόλις επιλεγεί η μορφή και το μοντέλο σας, Μπορώ να πάω Σας επιτρέπει να εισάγετε βίντεο αποθηκευμένα στο smartphone σας. Μπορείτε να τα οργανώσετε όπως θεωρείτε κατάλληλα στο χρονοδιάγραμμα, να τα κόψετε, να τα καλλιεργήσετε, να προσθέσετε εφέ ζουμ και ακόμη και να εφαρμόσετε μεταβάσεις μεταξύ καθενός από τα κλιπ που συνθέτουν το βίντεό σας.

Υπάρχουν πολλές επιλογές εξαγωγής. Μπορώ να πάω Πράγματι προτείνει να εξαγάγετε τα έργα σας για άμεση δημοσίευση σε κοινωνικά δίκτυα (Instagram, Facebook, Twitter, Tiktok, κλπ.) Στο νήμα σας ή σε ιστορίες, για να τα αποθηκεύσετε στο σύννεφο (Google Drive, Dropbox, Microsoft OneDrive, κλπ.) Και πολλα ΑΚΟΜΑ. Είναι επίσης δυνατή η τοπική καταγραφή της ταινίας που επεξεργάζεται σε μορφή MP4 υψηλής ποιότητας.

Το +:
+ Πολλές προκαθορισμένες μορφές και μοντέλα
+ Ευκολία στη χρήση
+ Προσαρμοσμένη για άμεση δημοσίευση σε κοινωνικά δίκτυα

Ο – :

Πολλές ολοκληρωμένες αγορές
Λειτουργίες επεξεργασίας κλιπ με αρκετά περιορισμένες λειτουργίες επεξεργασίας κλιπ
Έλλειψη ρευστότητας στην πλοήγηση των εισαγωγών

Top 9 δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για Android

Παραμονή της ελιάς

Εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android. Το τελευταίο γίνεται ολοένα και πιο κυρίαρχο στον κόσμο που έχει γίνει όλο και περισσότερη τεχνολογία -όπως και. Αυτό γεννήθηκε επίσης στην έννοια της δημιουργίας περιεχομένου ως διδακτική και άλλα βίντεο που σχετίζονται με το περιεχόμενο γίνονται δημοφιλή. Το Android είναι ένα σημαντικό λειτουργικό σύστημα όσον αφορά τα κινητά τηλέφωνα και τις συσκευές επιφάνειας εργασίας. Είναι τότε ένα βασικό στοιχείο της ζωής ενός δημιουργού περιεχομένου. Σε αυτό το άρθρο, σας παρουσιάζουμε το Το καλύτερο δωρεάν εργαλείο επεξεργασίας βίντεο για το Android Και προσφέρουμε πολλές επιλογές. Απαντούμε επίσης σε μερικές ερωτήσεις που έθεσαν οι χρήστες σχετικά με την επεξεργασία βίντεο στο Android.

Έχει ένα εργαλείο τοποθέτησης βίντεο χρησιμοποιείται γενικά από άτομα που δεν είναι πολύ καλοί στην επεξεργασία βίντεο. Ένα δωρεάν εργαλείο επεξεργασίας βίντεο που προσφέρει τόσα χαρακτηριστικά όπως ένας καλός επαγγελματίας εκδότης θα πρέπει σίγουρα να προτιμάται, ειδικά εάν αυτό το εργαλείο τοποθέτησης βίντεο προσφέρει επίσης καλές μεταβάσεις και εφέ. Εδώ συνιστούμε τα ακόλουθα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο που μπορεί να είναι χρήσιμα κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας βίντεο στο Android.

Μέρος 1: Καλύτερες δωρεάν εφαρμογές συναρμολόγησης Android

 • 1. Επεξεργαστής βίντεο
 • 3. Βιντεοσκοπία
 • 4. Quik
 • 5. Κινήτρων
 • 6. Club Adobe Premiere
 • 7. Filmora Go
 • 8. Μαγίστο
 • 9. Δημιουργός ταινιών

Επεξεργαστής βίντεο

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για το Android, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα καλύτερα μουσικά βίντεο, ειδικά για όσους επιθυμούν να δημοσιεύσουν τα βίντεό τους σε εφαρμογές κοινής χρήσης βίντεο όπως Tiktok ή άλλες εφαρμογές. Αυτή είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται από 40 εκατομμύρια άτομα για τη δημιουργία βίντεο Tiktok. Αυτή είναι μια εφαρμογή που έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές για τα βίντεο συναρμολόγησης οπαδών και βίντεο συγχρονισμού Labial.

Συντάκτης

Η εφαρμογή προσφέρει μερικά από τα πιο σύγχρονα και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που βοηθούν στη δημιουργία πολύ δημοφιλούς περιεχομένου, ειδικά μεταξύ των νέων. Προσφέρει κείμενο, emoji και άλλα φίλτρα για τη δημιουργία δημιουργικών και φανταστικών βίντεο. Ο χρήστης δεν χρειάζεται να είναι ειδικός για τη δημιουργία δημιουργικών βίντεο με αυτήν την εφαρμογή. Είναι μια εξαιρετικά φιλική εφαρμογή για αρχάριους και που σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε τα δικά του εφέ.

Χαρακτηριστικά :

 • Πολλά εφέ
 • Μπορεί να δημιουργήσει τα δικά σας εφέ
 • Μουσικά χαρακτηριστικά
 • Emoji και αυτοκόλλητα
 • Τροποποίηση και περικοπή

Το VideoShow είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές όσον αφορά τη δημιουργία VLogs. Εδώ, οι εργασίες μονταριάς είναι οι πλέον κατάλληλες για παρουσίαση. Η μουσική, τα βίντεο και οι εικόνες μπορούν να προστεθούν εύκολα για να δημιουργήσετε ένα διασκεδαστικό βίντεο. Υπάρχουν επίσης πολλά χαρακτηριστικά για τους νέους, όπως τα αποτελέσματα, τα GIF καθώς και οι επιλογές FX.

βιντεοσκοπία

Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας διασκέδασης και ενδιαφέροντος βίντεο χάρη στα διάφορα χαρακτηριστικά που προσφέρονται από αυτήν την εφαρμογή. Είναι ένα τέλειο εργαλείο τοποθέτησης βίντεο που μπορεί να παρέχει όλες τις απαιτούμενες λειτουργίες που χρειάζεται ένας αρχάριος.

Χαρακτηριστικά ::

 • Εύκολο στη χρήση και πρακτική
 • Χωρίς φιλόξυλο
 • Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες
 • Όλα τα χαρακτηριστικά επεξεργασίας είναι διαθέσιμα
 • Η μουσική είναι επίσης διαθέσιμη

Το Quik είναι ένας επεξεργαστής βίντεο που λειτουργεί υπέροχα όταν οι εικόνες, τα βίντεο και τα ακουστικά πρέπει να συγχωνευθούν μαζί. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει όμορφα φίλτρα και μεταβάσεις για τη δημιουργία των βίντεο, τότε το αποτέλεσμα είναι πολύ ευχάριστο να παρακολουθήσετε. Η εφαρμογή Quik είναι γνωστό ότι δημιουργεί τέλεια από μια επαγγελματική κάμερα, επειδή επιλέγει τις καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο.

quik

Το καλύτερο μέρος αυτής της εφαρμογής είναι το γεγονός ότι εξοικονομεί χρόνο χρήστη και δημιουργεί βίντεο γρήγορα. Η δυνατότητα προσθήκης κειμένου με φίλτρα κειμένου στην πραγματικότητα η ιδανική εφαρμογή για τη δημιουργία βίντεο ταξιδιού.

Χαρακτηριστικά

 • Μπορούν να προστεθούν πολλές φωτογραφίες
 • Διάφορα θέματα διαθέσιμα
 • Διαθέσιμες επιλογές soundtrack
 • Υποστηριζόμενες διαφορετικές μορφές
 • Διαθέσιμες επιλογές κοινής χρήσης

Αυτή είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram. Πράγματι, ένα πλήρες φάσμα χαρακτηριστικών επιτρέπει την επιτυχία της. Η εφαρμογή προσφέρει διάφορες επιλογές τοποθέτησης βίντεο και πολλά άλλα χαρακτηριστικά όπως η λειτουργία Off Voice και η συντομία στη λειτουργία Chrominance.

κινήτρων

Η εφαρμογή μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε βίντεο με ειδικά εφέ, ελέγχους ταχύτητας και άλλες μεταβάσεις. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν υπότιτλους στα βίντεό τους και σε πολλές άλλες μεταβάσεις και εφέ που δίνουν στα βίντεό τους επαγγελματική πτυχή. Ωστόσο, ο χρήστης πρέπει να λάβει την πληρωμένη έκδοση εάν πρέπει να διαγράψει το υδατογράφημα του Kinemaster από τα βίντεό του.

 • Έλεγχος ταχύτητας
 • Εφέ και θέματα
 • Τροποποίηση πολλών στρωμάτων
 • Ρυθμίσεις
 • Μουσικά και φίλτρα ήχου.

Η Adobe είναι ηγέτης στο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και αυτό το λογισμικό παρέχει τις περισσότερες λειτουργίες του με απλό τρόπο. Το Adobe είναι γνωστό ότι παρέχει αλλαγές στην καλύτερη ποιότητα και η εργασία πραγματοποιείται πολύ γρήγορα σε αυτήν την εφαρμογή, επειδή τα χαρακτηριστικά είναι ρευστά και πολύ εύκολο στη χρήση.

Club Adobe Premiere

Ο χρήστης μπορεί πολύ εύκολα να εκτελέσει πολλά περίπλοκα, μεγέθους αλλαγής μεγέθους, καλλιέργειας και γραφικών εργαλείων και γραφικών. Οι χρήστες μπορούν επίσης να μοιραστούν αμέσως τη δουλειά τους σε διαφορετικές πλατφόρμες. Οι επιλογές χρώματος και άλλες επιλογές μετάβασης είναι επίσης πολύ αποτελεσματικά διαθέσιμες σε αυτήν την εφαρμογή.

Χαρακτηριστικά

 • Εύχρηστος
 • Ενστικτώδης
 • Λειτουργία ρευστού
 • Κοινή χρήση σε διαφορετικές πλατφόρμες
 • Διατίθεται επιλογές μεγέθους μεγέθους μεγέθους και καλλιέργειας

Το Filmora Go είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά για όσους επιθυμούν να επεξεργαστούν τα βίντεό τους για μαθήματα. Τα αποτελέσματα τοποθέτησης μπορούν να συσχετιστούν με οποιοδήποτε άλλο επαγγελματικό εργαλείο συναρμολόγησης και άλλες υπηρεσίες και λειτουργίες προστιθέμενης αξίας το καθιστούν ένα από τα πιο αναζητημένα εργαλεία τοποθέτησης βίντεο για το Android.

Filmorago Android

Τα αποτελέσματά του και οι μεταβάσεις του κειμένου και της μουσικής και των πανοραμικών και ζουμ επιλογών του, καθώς και η εξισορρόπηση ήχου προσφέρουν πολλά στον χρήστη που μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει επικαλύψεις και φίλτρα για να δώσει στο έργο του μια πτυχή που είναι τόσο επαγγελματική όσο και δημιουργική. Υπάρχουν άλλα κείμενα και κεραμίδια που μπορούν να δημιουργήσουν μερικά από τα καλύτερα καταστήματα επεξεργασίας βίντεο.

Χαρακτηριστικά

 • Αλλαγές πράσινης οθόνης
 • Εκδοχή κειμένου
 • Πανοραμικό και ζουμ
 • Ανάμιξη ήχου
 • Επιλογές κοινής οθόνης

Το Magisto είναι ένα ισχυρό εργαλείο και μπορεί να κάνει μια υψηλής ποιότητας και γρήγορα επεξεργασία βίντεο. Εκτιμάται από τους χρήστες. Είναι ένα από τα πιο προνομιούχα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο όταν πρόκειται για τη δημιουργία συναντήσεων συναντήσεων.

Εργαλείο τοποθέτησης βίντεο Majisto Android

Το καλό μέρος αυτής της εφαρμογής είναι ότι έχει πολλά διαφορετικά θέματα που μπορούν να βοηθήσουν τον χρήστη να δημιουργήσει γρήγορα τα βίντεό του ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών. Σήμερα, οι εταιρείες χρησιμοποιούν τον εκδότη για να δημιουργήσουν βίντεο και να τα μοιραστούν για τους πελάτες τους και να τους δώσουν μια επισκόπηση του προϊόντος τους

Χαρακτηριστικά

 • Εύχρηστος
 • Ισχυρό και γρήγορο
 • Εργαλείο τοποθέτησης με βάση το θέμα
 • Δημιουργικά φίλτρα και μεταβάσεις
 • Αποτελεσματικό για εταιρείες

Η εφαρμογή Movie Maker είναι ένα από τα προτιμώμενα εργαλεία συναρμολόγησης και ένα από τα πρώτα που χρησιμοποιούνται από χρήστες που δεν έχουν υπερβολική γνώση της συναρμολόγησης. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εκτελείτε βίντεο και να τα συνδυάσετε με εικόνες και μουσική, στη συνέχεια να τα μοιραστείτε με φίλους και πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Δημιουργός ταινιών

Είναι μια απλή εφαρμογή γεμάτη διαφορετικά χαρακτηριστικά και είναι επίσης πολύ χρήσιμη για την παρουσίαση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες επειδή διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του επαγγελματικού λογισμικού επεξεργασίας βίντεο. Είναι επίσης λογισμικό ελαφρού τόσο εύκολο στην αποθήκευση

Χαρακτηριστικά

 • Είναι μια δωρεάν εφαρμογή
 • Χρονολογία
 • Επιλογή ήχου
 • Μπορούν να προστεθούν ειδικά εφέ
 • Μεταβατικές επικαλύψεις

Μέρος 2: Σχετικές συχνές ερωτήσεις

Ποια δωρεάν εφαρμογή είναι η καλύτερη για την επεξεργασία βίντεο ?

Η καλύτερη εφαρμογή εξαρτάται από τις ανάγκες των χρηστών, διότι εάν ορισμένοι χρήστες θέλουν την εφαρμογή να έχει πολλές λειτουργίες, άλλοι χρειάζονται την εφαρμογή να είναι διαισθητική και βασική. Μερικοί χρήστες θέλουν να δημιουργήσουν βίντεο σεμινάρια, ενώ άλλοι επιθυμούν να επεξεργαστούν τα ταξιδιωτικά τους βίντεο. Για διαφορετικές ανάγκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικές εφαρμογές. Ορισμένες επιλογές είναι το Filmora Go, το Quik, ο Magisto και ο Movie Maker. Αυτές είναι μερικές από τις πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές που επιτρέπουν λειτουργίες τοποθέτησης βίντεο.

Το Android έχει ένα εργαλείο μοντάζ βίντεο ?

Το Google Play Store Sur προσφέρει πολλές εφαρμογές Android που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επεξεργασία βίντεο και μπορούν να βοηθήσουν εκατομμύρια χρήστες Android να επεξεργαστούν βίντεο για διάφορους σκοπούς. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν πολλά διαφορετικά βίντεο που δημοσιεύουν σε κοινωνικά δίκτυα και σε άλλες πλατφόρμες κοινής χρήσης βίντεο. Αυτά τα εργαλεία τοποθέτησης είναι πολύ βασικά και είναι δωρεάν και μπορούν να δημιουργήσουν βίντεο με την επεξεργασία χαρακτηριστικών σε πολλά εργαλεία τοποθέτησης βίντεο. Αυτά τα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο έχουν επίσης φίλτρα και μεταβάσεις.

Πώς μπορώ να κάνω μια επεξεργασία βίντεο ως επαγγελματίας στο Android ?

Οι χρήστες Android μπορούν να κάνουν επεξεργασία βίντεο κατεβάζοντας εργαλεία επεξεργασίας βίντεο από το Google Play Store. Αυτά τα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο είναι ως επί το πλείστον δωρεάν, αλλά προσφέρουν επίσης διαφορετικές επιλογές τοποθέτησης. Ορισμένες εκδόσεις αυτών των εφαρμογών είναι διαθέσιμες μόνο με πληρωμένες εκδόσεις που μπορούν να αγοραστούν από τους χρήστες. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο όπως το Video Editor για το Android δωρεάν. Αυτά τα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο χρησιμοποιούνται επίσης από ορισμένους επαγγελματίες για να δημιουργήσουν το καλύτερο δυνατό έργο τοποθέτησης βίντεο. Αυτές οι εφαρμογές είναι γεμάτες από χαρακτηριστικά και φίλτρα.