Δωρεάν επεξεργασία βίντεο: Το καλύτερο λογισμικό για τα Windows, το καλύτερο δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για PC και Mac Σεπτέμβριος 2023

Επεξεργασία βίντεο Windows

Contents

Το Hit Film έχει μια πραγματικά απλή διεπαφή δημοσίευσης, αλλά αυτό που το διακρίνει από τον ανταγωνισμό είναι ότι έχει μια βιβλιοθήκη ολοκληρωμένων οπτικών εφέ τόσο μεγάλων που λειτουργεί ως 2 λογισμικό στο 1. Είναι παρόμοιο με ένα συνδυασμό πρώτου pro και μετά από συνδυασμένα αποτελέσματα. Η ταινία Hit είναι πραγματικά άνετη όταν δημιουργείτε μίνι δράση, επιστημονική φαντασία ή βίντεο 3D βίντεο. Το λογισμικό απαιτεί πολύ χρόνο για να αναλάβει την ευθύνη. Ομοίως μπορεί να αποδειχθεί άπληστος στους πόρους, οπότε φροντίστε να έχετε την απαραίτητη διαμόρφωση για να το εκτελέσετε σωστά.

Δωρεάν επεξεργασία βίντεο: Το καλύτερο λογισμικό για τα Windows

Ψάχνετε για τοποθέτηση λογισμικού για να κόψετε, να συναρμολογήσετε και να ντύσετε τα βίντεό σας στον υπολογιστή ? Εδώ είναι μια επιλογή δωρεάν εργαλείων για τα Windows, από τα πιο βασικά έως τα πιο πλήρη, τα οποία δεν έχουν τίποτα να ζηλεύουν σε επαγγελματικές λύσεις !

 • Φωτογραφίες της Microsoft
 • Movie Maker Windows
 • Κρούση
 • Οπλοστάσιο
 • Κλέπτω
 • Ελαφρά έργα
 • Σύνθεση άπληστων μέσων που συνθέτουν πρώτα
 • IVSEDITS
 • Davanci Resolve
 • Χείλος

Όπως πολλοί άνθρωποι, οι διακοπές, τα γεγονότα και οι οικογενειακοί εορτασμοί είναι όλες οι ευκαιρίες για να αποθανατοποιήσετε αυτές τις στιγμές με τη μαγνητοσκόπηση τους με μια κάμερα ή με ένα smartphone. Αλλά με τα χρόνια, αυτές οι εκατοντάδες, ακόμη και αυτές οι χιλιάδες καταγεγραμμένες κλιπ, σπάνια εκμεταλλεύονται. Ξεχάσατε στα βάθη της μνήμης του smartphone σας ή εγκαταλείφθηκαν σε ένα αρχείο που χάθηκε στον υπολογιστή σας, αυτά τα βίντεο είναι τελικά πολύ σπάνια θεωρούνται. Και για καλό λόγο, ως έχει, δεν αντιπροσωπεύουν πάντα πολύ ενδιαφέρον. Για να τα επωφεληθείτε πλήρως και να τα κάνετε πιο ελκυστικά, γιατί να μην τα επεξεργαστείτε και να τα ομαδοποιήσετε για να τους κάνετε μια ενσωματωμένη επεξεργασία βίντεο που μπορείτε στη συνέχεια να παρακολουθήσετε έναν υπολογιστή, μια τηλεόραση, ένα tablet ή ένα τηλέφωνο ? Και αν έχετε μια ψυχή σχεδιαστή, μπορείτε ακόμη και να ξεκινήσετε στο YouTube δημοσιεύοντας τα δικά σας βίντεο στο κανάλι σας !

Υπάρχουν πολλές λύσεις τοποθέτησης βίντεο. Μεταξύ των πιο διάσημων, αλλά και των πιο ακριβών εργαλείων, το πρώτο pro και το Final Cut Pro X, το Adobe και το Apple Software, είναι αναμφισβήτητα το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο λογισμικό στους επαγγελματίες. Αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να ξοδεύετε μια περιουσία να έχετε αποτελεσματικό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο. Υπάρχει πράγματι ένας εξίσου ποιοτικός δωρεάν πλήθος δωρεάν εφαρμογών και προσφέρουν στους απλούς ανθρώπους έναν τρόπο να κάνουν επιτυχημένες μονάδες βίντεο χωρίς να πληρώνουν μια δεκάρα.

Είτε είστε λίγο έμπειρος χρήστης είτε ένας επιβεβαιωμένος οπαδός της επεξεργασίας βίντεο, υπάρχει αναγκαστικά μια λύση που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τις δεξιότητές σας. Μεταξύ των πολλών ελεύθερων εργαλείων που υπάρχουν στην αγορά, οι αρχάριοι θα μεταβούν σε εργαλεία όπως η Microsoft Photos, το λογισμικό διαχείρισης εικόνων που εγκαθίστανται εγγενώς στα Windows και τα οποία ενσωματώνουν ένα απλό αλλά λειτουργικό εργαλείο τοποθέτησης βίντεο ή ακόμα και προς το Versual Movie Make Maker. Επειδή σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το παλιό λογισμικό τοποθέτησης της Microsoft μπορεί πάντα να μεταφορτωθεί και να εγκατασταθεί σε μια πρόσφατη έκδοση των Windows.

Άλλα εργαλεία όπως το ShotCut, το Openenshot, το KdenLive και το LightWorks προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για να μάθετε επεξεργασία βίντεο με πιο περίτεχνα εργαλεία ικανά να παράγουν πιο εξελιγμένα βίντεο.

Τέλος, εάν οι δεξιότητές σας στην επεξεργασία βίντεο είναι υψηλές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν εργαλεία για επαγγελματίες όπως το IVSEDITS, το Avid Media Composing First, το Davinci Resolve ή το HitFilm που ενσωματώνουν πιο προηγμένες λειτουργίες για την εκτέλεση βίντεο κοντά σε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Σε αυτό το άρθρο, σας προσφέρουμε μια επιλογή από δωρεάν λογισμικό τοποθέτησης βίντεο για Windows PC, ταξινομημένο από ευκολία χρήσης και λειτουργικό πλούτο. Μην διστάσετε να τα κατεβάσετε για να τα δοκιμάσετε, να κάνετε τη δική σας γνώμη και ακόμη και να εξελιχθούν καθώς προχωράτε.

Φωτογραφίες της Microsoft: απλές αλλά πολύ περιορισμένες

Η Microsoft Photos δεν είναι απαραιτήτως το πρώτο εργαλείο που πιστεύουμε όταν πρόκειται για την εκτέλεση μιας επεξεργασίας βίντεο, και όμως. Ο διαχειριστής φωτογραφιών που ενσωματώνεται στα Windows έχει μια λειτουργία για να δημιουργήσει μια μικρή ταινία αρκετά απλά από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που αποθηκεύονται στον σκληρό σας δίσκο.

Μόλις δημιουργηθεί το νέο σας έργο βίντεο, η εφαρμογή σας καλωσορίζει σε μια διεπαφή που θυμάται εκείνη του Windows Movie Maker. Απλό και εκλεπτυσμένο, χωρίζεται σε τρία πάνελ: η βιβλιοθήκη έργων που συγκεντρώνει όλα τα βίντεο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο βίντεο, ένα χρονοδιάγραμμα που ονομάζεται Scenarimage που χρησιμοποιείται για την αναδιοργάνωση και την επεξεργασία των κλιπ σας, καθώς και ένα παράθυρο προεπισκόπησης Για να δείτε την προεπισκόπηση ενός κλιπ που δημοσιεύεται ή το τελικό σας βίντεο.

Η χρήση φωτογραφιών της Microsoft για να εκτελέσετε ένα μοντάζ δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Μόλις η βιβλιοθήκη του έργου σας είναι γεμάτη με κλιπ που θα συνθέσουν την ταινία σας, ένα απλό αρχείο drag και drop στο χρονοδιάγραμμα είναι αρκετό για να ξεκινήσετε την επεξεργασία σας. Κάθε βιασύνη μπορεί να μετακινηθεί και να δημοσιευθεί μεμονωμένα μετά την επιλογή του. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα κόψετε, να τα χωρίσετε, να προσθέσετε κείμενο, φίλτρα και άλλα αποτελέσματα και ακόμη και να προσαρμόσετε την ταχύτητά τους. Στη συνέχεια, μπορείτε να ενσωματώσετε μουσική υπόκρουση από τον σκληρό σας δίσκο και να προσθέσετε προσωπικά αρχεία ήχου, είτε ηχητικά εφέ είτε τα δικά σας σχόλια που αποθηκεύτηκαν προηγουμένως. Εάν δεν έχετε έμπνευση, η χρησιμότητα προσφέρει ακόμη και να εφαρμόσετε προκαθορισμένα θέματα για να ντύσετε την ταινία σας με φίλτρα, μουσική και εφέ.

Η διαδικασία εξαγωγής του οριστικοποιημένου βίντεο είναι επίσης εξαιρετικά απλότητα. Η Microsoft έχει περιορίσει τις περιττές επιλογές στο μέγιστο για να επικεντρωθεί στα βασικά στοιχεία. Επομένως, η ταινία σας μπορεί να εξαχθεί σε τρεις ιδιότητες, υψηλές (1080p), μέσος όρος (720p) και μπάσο (540p). Όσον αφορά τις μορφές εξαγωγής, η Microsoft δεν είναι σε δαντέλα και προσφέρει μόνο MP4, μία από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες μορφές βίντεο σήμερα.

Movie Maker Windows: Ακριβώς για νοσταλγικό

Όχι, ο κατασκευαστής ταινιών των Windows δεν είναι νεκρός. Όσο εκπληκτικό μπορεί να φανεί, το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο της Microsoft, που αντικαταστάθηκε το 2017 στα Windows 10 από φωτογραφίες, εξακολουθεί να είναι λειτουργικό. Το πρόγραμμα είναι πάντα εγκατεστημένο από το πακέτο Windows Essentials. Και αν το παλιό εργαλείο της Microsoft έχει πάντα τους οπαδούς του, είναι επειδή χρειάζονται πολλές επιλογές που το καθιστούν ένα πολύ πλήρες εργαλείο. Κόψτε μια απλή διεπαφή για να μάθετε και παίρνετε λογισμικό που εξακολουθεί να είναι απαραίτητο μέχρι σήμερα για αρχάριους συντάκτες.

Η διεπαφή του προγράμματος αποσυντίθεται ως εξής: Στα αριστερά είναι ένα στοιχείο προεπισκόπησης και στα δεξιά ένα πάνελ στερέωσης που ενεργεί ως χρονοδιάγραμμα και βιβλιοθήκη. Κατά την έναρξη του λογισμικού, πρέπει επίσης να κάνετε κλικ σε αυτό για να επιλέξετε από το σκληρό σας δίσκο τα κλιπ που θα συνθέσουν την ταινία σας. Στη συνέχεια προστίθενται όλα τα εισαγόμενα βίντεο. Μπορείτε να τροποποιήσετε την παραγγελία μετακινώντας τα απευθείας χρησιμοποιώντας το ποντίκι του υπολογιστή σας. Κάθε μία από τις βόλτες μπορεί προφανώς να δημοσιευθεί μεμονωμένα. Αφού επιλέξετε ένα, ένα κλικ στην καρτέλα Έκδοση στο Banner Tool δίνει πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία επεξεργασίας. Στη συνέχεια, μπορείτε να ορίσετε το σημείο έναρξης και τελικού σημείου του κλιπ, να το κόψετε, να το χωρίσετε, να σταθεροποιήσετε το βίντεο εφαρμόζοντας ένα αντι -διαστρεβλωμένο αποτέλεσμα, να ρυθμίσετε την ταχύτητά του ή ακόμα και να εφαρμόσετε τα αποτελέσματα μετάβασης στο λιωμένο.

Στη συνέχεια, είναι δυνατόν να ντυθεί το βίντεο με την ενσωμάτωση της μουσικής εκεί, προσθέτοντας μια αφήγηση ήχου και φυσικά ενσωματώνοντας έναν τίτλο, έναν θρύλο και γιατί όχι πιστώσεις. Οι μεταβάσεις μεταξύ κάθε κλιπ είναι επίσης προσαρμόσιμες από την καρτέλα Dedicated Animation. Και αν χάσετε την έμπνευση, ο Movie Maker προσφέρει διάφορα στυλ αυτόματων μοντέλων που, όταν επιλέγονται, εφαρμόστε προκαθορισμένες μεταβάσεις για ολόκληρο το βίντεό σας, ένα πιστώσεις, ένα soundtrack κ.λπ. Μόλις οριστικοποιηθεί το έργο, ο Movie Maker προσφέρει να το εξαγάγετε σε δύο μορφές (MPEG4 / H.264 ή σε μορφή WMV (Windows Media Video) με πολλαπλούς ορισμούς προσαρμοσμένους σε ορισμένες συσκευές (iPhone, Android smartphone κ.λπ.Ουσία. Και αν καμία από τις προκαθορισμένες παραμέτρους εξαγωγής σας ταιριάζει, ο Windows Movie Maker προσφέρει επίσης να δημιουργήσει μια εξατομικευμένη παράμετρο έτσι ώστε η ταινία σας να πληροί όλα τα κριτήρια σας.

ShotCut: Ένας πλήρης και κλασικός επεξεργαστής

Δωρεάν και ανοιχτή πηγή, το shotcut είναι λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που απευθύνεται σε ένα ακροατήριο αρχάριων, ωστόσο, έχοντας μερικά βασικά στοιχεία στη συναρμολόγηση. Εάν η διεπαφή της μπορεί να φανεί εκ πρώτης όψεως, είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλή να κυριαρχήσει. Όπως πολλά εργαλεία αυτού του είδους, το ShotCut υιοθετεί ένα πολύ κλασικό σύστημα λειτουργίας. Το βοηθητικό πρόγραμμα εμφανίζει τη βιβλιοθήκη κλιπ σε ένα παράθυρο και ένα παράθυρο προεπισκόπησης στα δεξιά. Το κάτω μέρος του προγράμματος είναι αφιερωμένο στο χρονοδιάγραμμα. Όταν ξεκινάτε ένα έργο, το εργαλείο σας προσκαλεί να ορίσετε την ανάλυση και την ταχύτητα εικόνας της ταινίας σας ή αφήστε το να επιλέξει αυτόματα. Εάν επιλέξετε αυτήν την επιλογή, το ShotCut θα βασίζεται στις ρυθμίσεις του πρώτου αρχείου που προσθέτετε στο έργο σας.

Μόλις εισάγονται τα κλιπ στο εργαλείο, μπορούν να δημοσιευθούν με διάφορους τρόπους: απευθείας από το χρονοδιάγραμμα εάν έχει ήδη προστεθεί ή ανάντη, από το παράθυρο προεπισκόπησης, αφού φυσικά έχει επιλεγεί στη βιβλιοθήκη. Όταν το πέρασμα ενός κλιπ που σας ενδιαφέρει είναι έτσι απομονωμένη, μια απλή οπισθέλκουσα και πτώση στο χρονοδιάγραμμα είναι αρκετή για να προσθέσετε το πέρασμα στο έργο σας. Το αρχικό αρχείο που υπάρχει στη βιβλιοθήκη δεν θα επηρεαστεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Η συναρμολόγηση των βιασμών σας μπορεί στη συνέχεια να διακοσμηθεί με μουσική και άλλα κομμάτια ήχου, καθώς και εφέ, φίλτρα και μετάβαση για να δώσει μεγαλύτερη συνέπεια στην τελική παραγωγή.

Το ShotCut έχει το πλεονέκτημα να βασίζεται στη βιβλιοθήκη FFMEG Audio και Video Codecs, η οποία του δίνει σχεδόν τέλεια συμβατότητα με τους τελευταίους κωδικοποιητές ήχου και βίντεο στην αγορά. Όσον αφορά την εξαγωγή του βίντεο, το πρόγραμμα είναι σε θέση να παράγει ταινίες σε πολλούς ορισμούς μέχρι το Ultra High Definition (UHD ή 4K).

Openenshot: Καλό λογισμικό για να ξεκινήσετε

Το OpenShot είναι ένα εργαλείο συναρμολόγησης ανοιχτού κώδικα το οποίο απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους συντάκτες. Εάν το εργαλείο δεν λάμπει ιδιαίτερα για το σχεδιασμό της διεπαφής του, είναι ωστόσο αποτελεσματικό. Από το πρώτο άνοιγμα, εμφανίζει ένα σεμινάριο που περιγράφει γρήγορα τα διάφορα χαρακτηριστικά του. Η διασύνδεση πλοήγησης είναι σχετικά απογυμνωμένη, γεγονός που καθιστά μάλλον απλή τη διαχείριση. Βασίζεται σε ένα διάγραμμα μετά από όλα τα κλασικά στο πεδίο: η βιβλιοθήκη βίντεο εμφανίζεται στα αριστερά, το παράθυρο προεπισκόπησης λαμβάνει χώρα στα δεξιά του παραθύρου και το χρονοδιάγραμμα υποβιβάζεται στο κάτω μέρος της οθόνης.

Για να γίνει η χρησιμότητά του όσο το δυνατόν πιο απλή, ο εκδότης έχει μειώσει τις περιττές επιλογές όσο το δυνατόν περισσότερο. Μόλις εισαχθούν τα βίντεο στη βιβλιοθήκη, είναι απαραίτητο να τα σύρετε στο χρονοδιάγραμμα για να μπορέσετε να τα επεξεργαστείτε χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που εμφανίζονται ακριβώς πάνω από αυτό. Το πρόγραμμα, το οποίο μπορεί να διαχειριστεί έναν απεριόριστο αριθμό κομματιών, καθιστά δυνατή τη μείωση, τη μείωση και επομένως να επιλέξετε γρήγορα τα πιο ενδιαφέροντα αποσπάσματα των βιασμών σας. Για να φωτίσετε την ταινία σας, το OpenShot παρέχει ένα μεγάλο αριθμό εφέ βίντεο και κινούμενων εικόνων. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την παραγωγή σας προσθέτοντας τρισδιάστατο κείμενο και κινούμενα σχέδια, εφαρμόζοντας βραδεία εφέ κίνησης και ενσωματώνοντας αρχεία ήχου της επιλογής σας.

Εάν το εργαλείο δημιουργεί από προεπιλογή ένα έργο 720p στα 30 fps, προσφέρει επίσης άλλα προφίλ εργασίας που αντιστοιχούν περισσότερο στα τρέχοντα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα του βίντεο. Η εξαγωγή του τελικού βίντεο μπορεί να γίνει στις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες μορφές (AVI, MKV, MOV, MP4 και ακόμη και WebM) και σε διάφορες ιδιότητες (χαμηλές, μεσαίες και υψηλές).

KDenLive: Μια ευρεία επιλογή μορφών βίντεο

Αντιμετωπίζοντας ένα ελαφρώς πιο ενημερωμένο κοινό, το KdenLive είναι ένα ελεύθερο εργαλείο συναρμολόγησης που αρχικά θεωρείται για το Linux, αλλά το οποίο έχει παραλλαγή για τα Windows. Ο εκδότης του εξηγεί ότι το σκέφτηκε έτσι ώστε να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες όλων, είτε είστε ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας συντάκτης. Κατά συνέπεια, έχει μια διεπαφή που είναι πιο κοντά σε αυτό που υπάρχει στις πληρωμένες επαγγελματικές λύσεις.

Το πρόγραμμα εμφανίζει ένα παράθυρο για τη διαχείριση των κλιπ σας, δύο παράθυρα προεπισκόπησης (μια οθόνη κλιπ και έναν εκπαιδευτή έργου) και κάτω από το χρονοδιάγραμμα στο οποίο έρχεστε να σύρετε τις βόλτες σας. Για τους πιο έμπειρους συντάκτες, η KDenLive προσφέρει να διαμορφώσει και να εξατομικεύσει τη διεπαφή του και τις συντομεύσεις πληκτρολογίου, ώστε να αντιστοιχεί στις εργασιακές συνήθειες του.

Το πρόγραμμα, το οποίο βασίζεται στις βιβλιοθήκες FFMPEG, έχει το πλεονέκτημα ότι είναι συμβατό με σχεδόν όλες τις μορφές ήχου και βίντεο στην αγορά, χωρίς να είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε με προηγούμενη δυσαρέσκεια. Χάρη στη μονάδα ανάλυσης ήχου και βίντεο, η εφαρμογή είναι σε θέση να παρακολουθεί συνεχώς τα επίπεδα ήχου και τις έγχρωμες εκτάσεις, εξασφαλίζοντας ότι εργάζεστε σε καλά -ισορροπημένες εικόνες.

Τέλος, το KdenLive είναι σε θέση να εργαστεί σε αντίγραφα χαμηλής ανάλυσης των αρχικών κλιπ σας. Με τη λειτουργία αυτών των ενδιάμεσων κλιπ λιγότερο καλής ποιότητας, είναι σε θέση να λειτουργεί σε υπολογιστές με μέτρια διαμόρφωση χωρίς να τα βάζουμε στη γονατιστή. Κατά την εξαγωγή του τελικού βίντεο, το KDenLive ισχύει για τα αρχικά αρχεία όλες τις αλλαγές που έγιναν κατά τη διάρκεια της εργασίας σας σε βιασύνη χαμηλής ανάλυσης. Τέλος, η εξαγωγή της απόδοσης του έργου σας μπορεί να γίνει σε πολλές μορφές (WebM, MP4-H264/AAC, MPEG-2, MP4-H265/HEVC, κλπ.) και σε ορισμούς που μπορούν να φτάσουν μέχρι το Ultra High Definition (4K).

LightWorks: Ένα ισχυρό αλλά πολύπλοκο εργαλείο

Πολύ σαφώς προορίζεται για επαγγελματίες, το LightWorks είναι γνωστό και διάσημο λογισμικό συναρμολόγησης στον κόσμο του κινηματογράφου. Για καλό λόγο, χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία σούπερ παραγωγών όπως η Pulp Fiction ή ο λύκος της Wall Street. Αλλά το LightWorks υπάρχει επίσης σε μια δωρεάν ελαφρύτερη έκδοση που μπορεί να σας κάνει να θέλετε να επαγγελματίσετε στην επεξεργασία βίντεο.

Παρόλο που ισχυρίζεται, αυτή η δωρεάν έκδοση του LightWorks είναι παρόλα αυτά μια επαγγελματική λύση. Η διεπαφή του είναι πλήρως προσαρμόσιμη, αλλά είναι αρκετά περίπλοκη. Κατά την πρώτη εκκίνηση, θα πρέπει επίσης να επιλέξετε εάν θέλετε να εργαστείτε σε μια σταθερή διεπαφή με χώρους εργασίας αφιερωμένους σε κάθε εργασία ή εάν προτιμάτε μια ευέλικτη οθόνη με την οποία μπορείτε να διαχειριστείτε όπως θέλετε ο χώρος εργασίας σας. Το εργαλείο προσφέρει την πρώτη χρήση για να επιλέξει μια προκαθορισμένη παροχή πληκτρολογίου χρησιμοποιώντας αυτή άλλου φημισμένου λογισμικού συναρμολόγησης, όπως το Adobe Première ή το Final Cut Pro. Το LightWorks είναι χτισμένο γύρω από τέσσερις χώρους εργασίας: μια καρτέλα περιοδικού στην οποία μπορείτε να προετοιμάσετε τις βόλτες σας, μια καρτέλα τοποθέτησης που δίνει πρόσβαση στον πίνακα τοποθέτησης, μια καρτέλα VFX για τη διαχείριση των εφέ βίντεο και τέλος μια καρτέλα ήχου για να προσθέσετε εφέ ήχο στην ακολουθία σας και να ρυθμίσετε τα επίπεδα.

Το πρόγραμμα δέχεται όλες τις μορφές βίντεο ότι είναι απαραίτητο να επαναλάβετε αρχεία, ακόμη και στην δωρεάν έκδοση του. Στο site του, ο εκδότης υποδεικνύει ότι είναι αυτός που “υποστηρίζει τον μεγαλύτερο αριθμό μορφών που διατίθενται μεταξύ των μη γραμμικών εργαλείων τοποθέτησης βίντεο”. Παρόλο που το LightWorks Free δεν επιβάλλει ένα filigree στα βίντεο που εξάγετε, περιορίζει την ποιότητα που δεν θα είναι σε θέση να υπερβεί το 720p, όλα σε μορφή H.264/MP4 μόνο.

Avid Media Composer Πρώτα: Μια υποτιθέμενη έκδοση

Ο εκδότης Avid έχει αρνηθεί το λογισμικό τοποθέτησης μέσων για να συνθέσει σε δωρεάν έκδοση: Media Composer. Το εργαλείο, το οποίο προορίζεται τόσο για αρχάριους όσο και για μελλοντικούς επαγγελματίες, είναι δωρεάν για όλους. Παίρνει τη διεπαφή του αρχικού λογισμικού και προσφέρει ένα πιο περιορισμένο σύνολο εργαλείων, αλλά περισσότερο από αρκετό για να κάνουν επαγγελματικά μοντέλα. Έτσι, ο συνθέτης των μέσων ενημέρωσης προσφέρει πρώτα ένα χώρο εργασίας που αποτελείται από 4 κομμάτια βίντεο και 8 ακουστικά, τα οποία θα πρέπει να είναι περισσότερα από αρκετά για τα περισσότερα ερασιτεχνικά έργα. Η εφαρμογή υποστηρίζει τα πρόσθετα AVSX και AAX από την Avid Marketplace, διαχειρίζεται το Multicam και αναγνωρίζει τους περισσότερους κωδικοποιητές της αγοράς.

Η διεπαφή λογισμικού είναι μάλλον μυϊκή και ο χειρισμός του απαιτεί να έχουν κάποιες έννοιες στη συναρμολόγηση να είναι τέλεια mastered. Όσον αφορά τις μορφές εξαγωγής, είναι περιορισμένα σε αυτήν την δωρεάν έκδοση σε .Mov (h.264, DNXHD, PCM και WAV), PRORES, καθώς και η δημοσίευση στο YouTube και Vimeo, σε 1080p.

IVSEDITS LI: Μια κλασική διεπαφή

Το IVSEDITS είναι το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που υπάρχει σε δύο μορφές: ένα πεπρωμένο για τους επαγγελματίες και μια μειωμένη έκδοση (Le Pour Limed Edition) που προσφέρει όλα τα απαραίτητα για τη διεξαγωγή ποιοτικής συναρμολόγησης χωρίς να ενσωματώσουν όλες τις λειτουργίες και τις προηγμένες επιλογές.

Η διεπαφή λογισμικού, αν και δεν είναι πολύ σύγχρονη, είναι πιο κλασική. Το επάνω μέρος δίνει πρόσβαση σε ένα vumter, στη βιβλιοθήκη Rushes καθώς και ένα παράθυρο προεπισκόπησης καθώς και στην πλειονότητα των εργαλείων δημοσίευσης. Παρακάτω είναι το χρονοδιάγραμμα στο οποίο απλά σύρετε και ρίξτε τα κλιπ σας για να ξεκινήσετε την επεξεργασία και την οργάνωσή τους στο βίντεο. Το σύνολο μπορεί στη συνέχεια να διακοσμηθεί με εφέ βίντεο και όλα τα είδη μεταβάσεων.

Εάν το IVSEDITS υποστηρίζει την πλειοψηφία των πιο συχνά χρησιμοποιούμενων μορφών βίντεο, η εξαγωγή περιορίζεται σε ορισμένες μορφές. Επομένως, το πρόγραμμα προτείνει την εξαγωγή του βίντεο που ολοκληρώθηκε σε μη συμπιεσμένη μορφή AVI, ADI DVC και DVCPRO, MPEG2, H264 (MKV και MP4) και WMV.

DaVinci Resolve: Η νέα αναφορά για την παραγωγή βίντεο

Το Davinci Resolve είναι ένα πραγματικό UFO στον κόσμο του βίντεο. Αυτό το λογισμικό, το οποίο παρουσιάζεται ως “Η μόνη λύση που συνδέει τη συναρμολόγηση, τη βαθμονόμηση, τα οπτικά εφέ, τα γραφικά κινούμενα σχέδια και τον ήχο μετά την παραγωγή” είναι τόσο ισχυρό και πλήρες που κατάφερε να αποπλανήσει τους επαγγελματίες, ωστόσο χρησιμοποιείται για τον χειρισμό διάσημων εργαλείων. Καλύτερα ακόμα, είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση και πολύ πιο γρήγορα στους υπολογισμούς του από το Mastodon ως πρεμιέρα, το ακριβό λογισμικό Adobe ! Και, παρά τον πλούτο του, παραμένει εύκολο να χειριστεί, ακόμη και από αρχάριους. Όλα, είναι εντελώς δωρεάν ! Στο σημείο που είναι σήμερα ομόφωνος μεταξύ των επαγγελματιών, που είναι ικανοποιημένοι με αυτήν την έκδοση, η πληρωμένη έκδοση προσθέτοντας μόνο μερικές πολύ εξειδικευμένες λειτουργίες. Εν ολίγοις, η DaVinci Resolve έχει γίνει η ουσιαστική αναφορά για την παραγωγή βίντεο και είναι σαφώς το λογισμικό να υιοθετηθεί σήμερα για να αποκτήσετε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.

Ο Davinci επιλύει τα πάντα για να ευχαριστήσει: βασίζεται σε μια σαφή, σύγχρονη και προσβάσιμη διεπαφή. Τόσο πολύ ώστε το πρόγραμμα να προσφέρει το πρώτο άνοιγμα ενός μικρού φροντιστηρίου για να το διαμορφώσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, ακόμη και να προσφέρετε τη διάταξη πληκτρολογίου της επιλογής σας εάν χρησιμοποιήσατε άλλο εργαλείο πριν.

Η διεπαφή του Davinci Resolve περιστρέφεται γύρω από διαφορετικές προσβάσιμες σελίδες στο κάτω μέρος του παραθύρου λογισμικού που προσφέρει ένα χώρο εργασίας αφιερωμένο σε μια εργασία. Η σελίδα των μέσων χρησιμοποιείται για να οργανώσει τις βόλτες σας, ενώ η συναρμολόγηση θα γίνει αποκλειστικά στις σελίδες κοπής (για να κόψετε τις βόλτες σας) και τη συναρμολόγηση (για να προσθέσετε και να οργανώσετε τις βόλτες σας στο χρονοδιάγραμμα). Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε οπτικά εφέ και γραφικά κινούμενα σχέδια στη σελίδα σύντηξης, να διορθώσετε τη χρωματομετρία των βιασμών σας και να διαχειριστείτε τη βαθμονόμηση στη σελίδα του ίδιου ονόματος και να προσθέσετε στοιχεία ήχου της σελίδας Fairlight. Κάθε εργασία έχει την αφοσιωμένη σελίδα της, η οποία καθιστά την άσκηση επεξεργασίας βίντεο λίγο πιο απλή για ερασιτέχνες.

Τέλος, η εξαγωγή του οριστικοποιημένου βίντεο γίνεται από την αφοσιωμένη σελίδα και μπορεί να γίνει στις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες μορφές βίντεο (AVI, MP4, QuickTime, κλπ.), το λογισμικό υποστηρίζει επίσης πολλούς κωδικοποιητές (h.264, DNXHD, DNXHR, MPEG, GoPro Cineform, κλπ.Ουσία. Η επαγγελματική λύση υποχρεώνει, η DaVinci Resolve είναι σε θέση να διαχειρίζεται έργα σε ορισμούς μέχρι 3.840×2160 pixels, διαφορετικά το Ultra HD 4K.

Hitfilm: Ένα πολύ πλήρες εργαλείο

Με την Resolve Davinci, το Hitfilm είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ολοκληρωμένες δωρεάν λύσεις στην αγορά. Επειδή εκτός από την προσφορά μιας σταθερής λύσης τοποθέτησης βίντεο, το πρόγραμμα παρέχει επίσης όλα τα εργαλεία για τη δημιουργία ειδικών εφέ. Η διεπαφή λογισμικού, καθαρή και ευανάγνωστη, είναι λίγο διαφορετική από αυτό που είναι συνήθως. Εδώ, το επάνω μέρος του εργαλείου εμφανίζει δύο μεγάλα παραθυρόφυλλα προεπισκόπησης. Το πρώτο για το Rushes, το δεύτερο για το χρονοδιάγραμμα. Τα κλιπ διαχειρίζονται από ένα χώρο αφιερωμένο σε αυτά στο κάτω αριστερό τμήμα του προγράμματος. Στα δεξιά της βιβλιοθήκης μέσων είναι το χρονοδιάγραμμα, το οποίο δεν καταλαμβάνει ολόκληρο το πλάτος της οθόνης, όπως είναι συνήθως συνήθως.

Εκτός από την ανάπαυση σε μια απλή διεπαφή στο Master, το hitfilm είναι αρκετά διαισθητικό λογισμικό. Τα κλιπ που επιλέγονται στη βιβλιοθήκη εμφανίζονται απευθείας στο παράθυρο προεπισκόπησης αφιερωμένο σε αυτά και μπορούν να δημοσιευθούν απευθείας από αυτήν την τοποθεσία. Η ακολουθία που επιλέγεται έτσι μπορεί στη συνέχεια να φτάσει στο χρονοδιάγραμμα χρησιμοποιώντας μια απλή μεταφορά και πτώση. Είναι τότε δυνατό να ενσωματωθούν οι μεταβάσεις και τα ειδικά εφέ απευθείας από το πρόγραμμα. Ωστόσο, τα ειδικά εφέ πρέπει να μεταφορτωθούν από την αφοσιωμένη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη.

Το hitfilm που έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες, υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων. Στην εισαγωγή, αναγνωρίζει βίντεο σε μορφή MP4 H.264, AVCHD, AVI, M2T, M2TS, MTS, MXF, DV, HDV, WMV καθώς και OpenExe, Apple Prores και GoPro Cineform Formats. Η εξαγωγή του οριστικοποιημένου έργου σας θα γίνει με τη μόνη μορφή MP4 στον ορισμό της επιλογής σας. Σημειώστε ότι είναι επίσης δυνατό να εξαγάγετε άμεσα τα συγκροτήματα που κατασκευάζονται στο Hitfilm στο Vimeo και στο YouTube, σε ορισμούς που μπορούν να φτάσουν μέχρι το 4K.

Το καλύτερο δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για υπολογιστή και Mac

Πολλά λογισμικό επεξεργασίας βίντεο είναι διαθέσιμο σε υπολογιστή και Mac. Μερικοί είναι πολύ δημοφιλείς, αλλά το κόστος είναι αρκετά ακριβό και είναι δύσκολο να χειριστεί κανείς. Εδώ είναι ένας οδηγός για να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε το καλύτερο δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο υπολογιστή.

DaVinci Resolve - Το καλύτερο δωρεάν λογισμικό τοποθέτησης βίντεο

Με την αυξανόμενη αύξηση του διαδικτυακού περιεχομένου βίντεο, το λογισμικό συναρμολόγησης είναι όλο και πιο δημοφιλές. Αν δεν είστε έτοιμοι να δαπανήσετε σχεδόν 300 ευρώ ετησίως για μια λύση όπως το Adobe Premiere Pro, ένα Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο Θα μπορούσε πολύ καλά να συμφωνήσω για τα επιτεύγματά σας.

Προσφέρουμε μια επιλογή εφαρμογών πλούσια σε λειτουργικότητα, αλλά δωρεάν και εύκολη στη χρήση για την εκτέλεση πλήρους βίντεο με βίντεο στον υπολογιστή. Αυτό το λογισμικό απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε άτομα.

Επιλέγοντας το καλύτερο δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για υπολογιστή και Mac

Κρούση

Κρούση

Είναι εντελώς δωρεάν και λογισμικό επεξεργασίας βίντεο ανοιχτού κώδικα. Το ShotCut προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά για να κάνει σχεδόν οποιοδήποτε είδος τροποποίησης. Είναι πολλαπλασιασμό και επομένως συμβατό με τα Windows, MacOS και Linux. Η διεπαφή του δεν είναι απαραιτήτως διαισθητική με την πρώτη ματιά, αλλά αν είστε συνηθισμένοι σε αυτά τα εργαλεία, θα πρέπει να είστε σε θέση να πάρετε γρήγορα τα εμπορικά σήματα σας.

Τα κλιπ πηγής εμφανίζονται σε ένα πάνελ στο επάνω αριστερό μέρος. Ένα παράθυρο προεπισκόπησης βρίσκεται στα δεξιά και το χρονοδιάγραμμα στο κάτω μέρος. Η διεπαφή έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι είναι Προσαρμόσιμο και αρθρωτό. Μπορείτε να αποσυνδέσετε τα πάνελ για να κρατήσετε μόνο αυτά που χρειάζεστε. Για να έρθετε στα χαρακτηριστικά, αυτό το λογισμικό συναρμολόγησης είναι αρκετά πλήρες και σας επιτρέπει Για να κανονίσετε και να καταργήσετε τις ακολουθίες Όπως επιθυμείτε, προσθέστε οπτικά φίλτρα, μεταβάσεις, κείμενο ή ακόμα και φίλτρα ήχου.

Το ShotCut υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μορφές ήχου και βίντεο χάρη στην ενσωμάτωση του βιβλιοπωλείου FFMPEG. Μπορείτε επίσης να εξάγετε βίντεο 4K.

Κατεβάστε το shotcut στον ιστότοπο του επεξεργαστή

Hitfilm Express

Εσπρέσο Hitfilm

Αυτό το δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο είναι συμβατό με τα Windows και MacOs. Παρά την ευχάριστη θέση, προσφέρει χαρακτηριστικά άξια των καλύτερων πληρωμένων λύσεων. Είτε είστε προηγμένος αρχάριος είτε εκδότης, θα μπορείτε να αποκτήσετε εκπληκτικά αποτελέσματα. Η διεπαφή είναι πολύ κοντά σε αυτό που προσφέρει το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού επεξεργασίας βίντεο.

Με τα πολλά χαρακτηριστικά του, θα πάρετε λογικά λίγο χρόνο για να πάρετε τα σημάδια σας. Το Hitfilm Express περιλαμβάνει πολλά ειδικά εφέ Για να βελτιώσετε τα βίντεό σας. Θα βρείτε προηγμένα εργαλεία κοπής, Φίλτρα βίντεο και ήχου καθώς και εργαλεία σύνθεσης.

Το λογισμικό προσφέρει επίσης 3D ψυχαγωγία και μεταβατικά αποτελέσματα που σπάνια βρίσκουμε σε μια δωρεάν λύση. Τέλος, μπορείτε να εξάγετε τα έργα σας απευθείας στο YouTube ή σε τοπικό επίπεδο εάν επιθυμείτε σε έναν ορισμό έως 4K.

Κατεβάστε το Hitfilm Express στον ιστότοπο του εκδότη

Οπλοστάσιο

Οπλοστάσιο

Με το OpenShot, μπορείτε να δημιουργήσετε μοντέλα βίντεο επαγγελματικής ποιότητας με κινούμενα σχέδια, εφέ μετάβασης καθώς και διατάξεις αλληλουχίας. Το λογισμικό διαθέτει μια διαισθητική και εύκολη στη διεπαφή. Οι επιλογές επεξεργασίας περιλαμβάνουν τη δημιουργία αργής κίνησης, επιτάχυνσης ή αναστροφής της διαχείρισης βίντεο.

Το OpenShot προσφέρει επίσης εργαλεία βελτίωσης για τη διόρθωση του χρώματος, της φωτεινότητας, των επιπέδων γκρι κ.λπ. Όσο για τις μεταβάσεις, έχετε Περισσότερα από 400 εφέ για να αλλάξετε το στάδιο με στυλ. Το λογισμικό σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε επικάλυψη κειμένου με κινούμενα σχέδια 3D. Όπως υποδηλώνει το όνομά της, αυτή η εφαρμογή δεν είναι μόνο δωρεάν, αλλά ανοιχτή πηγή.

Κατεβάστε το OpenShot στον ιστότοπο του εκδότη

Davanci Resolve

DaVinci Resolve - Το καλύτερο δωρεάν λογισμικό τοποθέτησης βίντεο

Το Davinci Resolve είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά επεξεργασίας βίντεο. Αναφέρεται για σύνθετα έργα και είναι περισσότερο για επαγγελματίες χρήστες από τους ερασιτέχνες. Ο εκδότης διαθέτει επίσης πολλούς επαγγελματίες μετά την παραγωγή στον τομέα του κινηματογράφου μεταξύ των χρηστών του. Στις εκδόσεις 16 και 17, η διεπαφή έχει ελαφρύνει, αλλά εξακολουθεί να είναι εκφοβιστικό για αρχάριους.

Η ροή εργασίας χωρίζεται σε διάφορους χώρους που ονομάζονται “σελίδες”. Κάθε ένα από αυτά είναι αφιερωμένο σε συγκεκριμένες εργασίες. Οι ρυθμίσεις πραγματοποιούνται στη σελίδα περικοπής και έκδοσης. Τα οπτικά εφέ και τα κινούμενα σχέδια προστίθενται από τη σελίδα σύντηξης. Για να κάνετε διορθώσεις χρώματος, θα πρέπει να πάτε στη σελίδα χρώματος κ.λπ. Και μπορείτε να μεταβείτε από μια ροή εργασίας σε άλλη με ένα κλικ.

Το Davinci Resolve είναι δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο, αλλά ο εκδότης προσφέρει μια πληρωμένη έκδοση: Davinci Resolve Studio το οποίο ενσωματώνει διάφορες πρόσθετες λειτουργίες. Αυτά περιλαμβάνουν έναν νευρικό κινητήρα, στερεοσκοπικά εργαλεία 3D, πρόσθετα φίλτρα και plug-in, αλλά και εργαλεία βαθμονόμησης HDR.

Κατεβάστε το Davinci Resolve στον ιστότοπο του εκδότη

Αυτά τα πέντε ελεύθερα λογισμικά θα σας επιτρέψουν να πραγματοποιήσετε ρυθμίσεις βίντεο επαγγελματικής ποιότητας. Για όλες τις εφαρμογές που αναφέρονται, οι χρήστες θα χρειαστούν ένα συγκεκριμένο χρόνο για να βρουν τα ρουλεμάν τους, ειδικά αν δεν είχαν συνηθίσει σε τέτοια εργαλεία. Αλλά μερικές λύσεις απαιτούν περισσότερο χρόνο μάθησης. Αυτή είναι η περίπτωση της αποφασιστικότητας του Davinci, του λογισμικού που τους αρέσει ακόμη και οι εκδότες του Χόλιγουντ.

Ελαφρά έργα

Ελαφρά έργα

Το LightWorks είναι δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που δημιουργήθηκε πριν από 30 χρόνια. Προορίζεται για επαγγελματίες, είναι μια καλή εναλλακτική λύση για το λογισμικό όπως το Adobe Premiere Pro ή το Final Cut Pro X. Διατίθεται σε Mac, Windows και Linux, είναι εξαιρετικά πλήρες.

Λόγω των πολλών δυνατοτήτων του, το λογισμικό έχει χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή πολλών βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των κινηματογραφικών ταινιών όπως πολτός μυθοπλασία, Ο Λύκος του Wall S-street ή Η ομιλία ενός βασιλιά. Ο ιστότοπος προσφέρει 3 εκδόσεις: μια δωρεάν έκδοση, μια πληρωμένη έκδοση για τους δημιουργούς και μια επαγγελματική πληρωμένη έκδοση.

Η δωρεάν έκδοση σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες όπως η προσθήκη φίλτρων, μεταβάσεων και κειμένου. Μπορείτε έτσι να φορτώσετε βίντεο διαφορετικών μορφών, συμπεριλαμβανομένων βαρέων μορφών σε 4K.

Το LightWorks σας δίνει πρόσβαση σε δωρεάν μουσική και σας επιτρέπει να εξάγετε το βίντεο χωρίς υδατογράφημα σε ανάλυση 720p.

Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο μόνο για Windows

VSDC Video Editor

VSDC Video Editor

Το VSDC είναι δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο συμβατό μόνο με την πλατφόρμα των Windows. Επιτρέπει βίντεο με διαφορετικά προφίλ να εξάγουν το τελικό αποτέλεσμα ανάλογα με τη μορφή προορισμού ή την πλατφόρμα. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά επεξεργασίας, το VDSC σας επιτρέπει να εφαρμόσετε διαφορετικά φίλτρα και εφέ σε βίντεο και soundtracks. Μπορείτε επίσης να διορθώσετε το χρώμα των αντικειμένων ή να προσθέσετε μεταβάσεις για το πέρασμα από μια ακολουθία σε άλλη.

Έχετε VSDC Video Editor, είναι δυνατόν να εξάγετε βίντεο στον ορισμό HD και 4K απευθείας στο YouTube. Τα προκαθορισμένα προφίλ προσφέρουν επίσης προορισμούς Facebook, Twitter ή Instagram. Όσο για τη διεπαφή, το λογισμικό θα μπορούσε να σας εκφοβίσει με την παρουσία των σύνθετων και ογκώδους γραμμών εργαλείων του. Αλλά συνολικά, βρίσκουμε την κλασική παρουσίαση των επεξεργαστών βίντεο, δηλαδή ένα χρονοδιάγραμμα για τη διαχείριση των διατάξεων καθώς και ένα παράθυρο προεπισκόπησης.

Κατεβάστε το VSDC στον ιστότοπο του επεξεργαστή

Διαβάστε επίσης:

 • Το καλύτερο λογισμικό οθόνης και λήψης βίντεο: ποιο θα επιλέξετε ?
 • Καλύτερες αμοιβές και δωρεάν τράπεζα εικόνων: Ποια είναι η επιλογή ενός ?
 • Οι καλύτεροι ιστότοποι επεξεργασίας βίντεο: Σε ποια πλατφόρμα για να φτιάξετε τα βίντεό σας ?
 • Μοιραστείτε μετοχή ->
 • Tweeter
 • Μερίδιο
 • Αποστολή σε έναν φίλο

[2023] 10 καλύτερο λογισμικό τοποθέτησης βίντεο για τα Windows 11 (δωρεάν/πληρωμένο)

Πριν ενδιαφέρουμε Το καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για τα Windows 11, Ας εξετάσουμε πρώτα το πολύ δημοσιευμένο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, το οποίο τελικά ήταν διαθέσιμο για περισσότερα από 4 χρόνια. Τα Windows 10 συνδυάζουν τις αγαπημένες λειτουργίες του χρήστη Windows 7 και Windows 8.1, προσθέτοντας νέες μακροπρόθεσμες λειτουργίες.

Εάν ο υπολογιστής σας είναι Windows 10, στην πραγματικότητα είναι κρυμμένος επεξεργαστής βίντεο στα Windows 10, όπως το Windows Movie Maker ή η Apple Imovie. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κόψετε τα βίντεο ή να δημιουργήσετε τις δικές σας προσωπικές ταινίες και διαφάνειες. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε απλά απλά βίντεο. Αυτή η λειτουργία είναι μέρος της εφαρμογής φωτογραφίας. Αυτό είναι μέρος της εφαρμογής “ιστορίας remix” για τα Windows 10.

Από την άλλη πλευρά, εάν χρειάζεστε περισσότερες δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο, βίντεο ή εφέ ήχου, συνιστούμε άλλο λογισμικό τοποθέτησης βίντεο που λειτουργεί καλά κάτω από τα Windows 10.

Μέρος 1. Το καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για αρχάριους το 2023

Το Filmora ανήκει στο Wondershare που είναι εκδότης προγραμματιστή και λογισμικού για καταναλωτές. Η εταιρεία έχει υπάρξει από το 2003 και δημιουργεί υψηλής ποιότητας και ενημερωμένο λογισμικό για μεγάλο αριθμό εφαρμογών, όπως PDF, εργαλεία κατάρτισης, βοηθητικά προγράμματα PC, λύσεις κινητής τηλεφωνίας και MAC και λογισμικό τοποθέτησης βίντεο. Η τελευταία έκδοση του Filmora είναι πλήρως συμβατή με τα Windows 10 και αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για ερασιτεχνική και επαγγελματική παραγωγή βίντεο.

Χαρακτηριστικά Filmora:

 • Η λήψη και η εγγραφή είναι δωρεάν
 • Η πλήρης λειτουργία, παρέχοντας στον χρήστη μια πλήρη σειρά εργαλείων τοποθέτησης
 • Προσθέστε βίντεο, ήχους, εικόνες, καθώς και κείμενο και τίτλους στην επεξεργασία σας
 • Το λογικό και προσιτό ετήσιο σχέδιο. Διαρκές σχέδιο, πληρωτέο και συμπεριλαμβανομένων ενημερώσεων
 • Συμβατό με τα Windows και Mac
 • Εύκολο στη χρήση και κάλυψη των διαφόρων αναγκών επεξεργασίας βίντεο

Περισσότερα μαθήματα βίντεο Filmora >>

Βραβεία και απόψεις των μέσων ενημέρωσης:

“Για τους δημιουργούς που αναζητούν αυτά τα εργαλεία και πολλά άλλα, το Filmora προσφέρει μια πλήρη λύση για επεξεργασία βίντεο. Το λογισμικό του Wondershare Publisher επιτρέπει στους χρήστες όλων των επιπέδων να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους και να παράγουν περιεχόμενο επαγγελματικής ποιότητας. ” – Lesnumerics.com

Wondershare Filmora, απλό, δωρεάν αλλά ισχυρό λογισμικό για να κάνει την επεξεργασία βίντεο πιο αποτελεσματική ! Μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε το Filmora δωρεάν μέσω των ακόλουθων συνδέσμων:

Για Win11 / Win10 / 8.1/8/7 (64 bits)
Για macos v 10.14 ή αργότερα
Ασφαλή εγγύηση λήψης, μηδενικό κακόβουλο λογισμικό

Μέρος 2: 10 καλύτερο λογισμικό τοποθέτησης βίντεο για τα Windows 11 στον υπολογιστή το 2023

1. Windows Movie Maker για Windows 11 – Δωρεάν

Αυτό είναι το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο από τη λίστα μας πιο εύκολο στη χρήση. Συνιστούμε αυτό το λογισμικό εάν ξεκινήσετε στην επεξεργασία βίντεο και θέλετε να εξερευνήσετε τα βασικά στοιχεία. Μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο γρήγορα χρησιμοποιώντας κλιπ και εικόνες με απλά κομμάτια ήχου.

λογισμικό επεξεργασίας βίντεο

 • Μορφές εισόδου: ASF, AVI, DVR-MS, M1V, MP2, MP2V, MPEG, MPEG, MPG, MPV2, WM, WMV.
 • Μορφές εξόδου: Windows Media Video (WMV) ή DV AVI.
 • Οφέλη: Δωρεάν, πληροί τις βασικές σας απαιτήσεις συναρμολόγησης.
 • Περιορισμοί: Windows Movie Maker Service STOP; χωρίς να υποστηρίζουν σύγχρονες μορφές αρχείων. Οι φωτογραφίες της εφαρμογής των Windows δεν διαθέτουν εργαλεία διόρθωσης χρωμάτων, οπτικά εφέ ή οποιαδήποτε άλλη προχωρημένη επιλογή τοποθέτησης βίντεο.

2. Adobe Premiere Pro – για το Semi -Pros

Το Adobe Premiere Pro είναι ένα από τα πιο γνωστά λογισμικά βιντεοκασέτας τόσο από επαγγελματίες αλλά και από ερασιτέχνες. Είναι διάσημο για την εργονομική του διεπαφή και την ευρεία επιλογή των αποτελεσμάτων της. Με αυτά τα ευέλικτα εργαλεία καλλιέργειας, τις απεριόριστες γωνίες πολλαπλών καραμέλ. Το ισχυρό σημείο του Adobe Premiere Pro είναι η συμβατότητά του με άλλο λογισμικό στην περιοχή Adobe, καθώς τα After Effects επιτρέπουν τη βελτίωση της ροής εργασίας σε μεγάλο βαθμό. Ακόμα κατά νου ότι το πρώτο pro είναι περίπλοκο να χειριστεί και δεν προορίζεται για αρχάριους λόγω της σύνθετης διεπαφής του. Το λογισμικό Adobe δεν δίνεται ούτε μια συνδρομή ανά μήνα απαιτείται.

Χαρακτηριστικά του Adobe Premiere Pro:

 • Οι εγγενείς μορφές ήχου και βίντεο που υποστηρίζονται για την εισαγωγή: 3GP, AIFF, AIF, Apple Prores, ASF, ASND, AVC-Infra, AVI, .BWF, DNXHD, DNXHR, DV, .GIF, AVC, M1V, M2T, M2TS, M2V, M4A, M4V, MOV, MP3, MP4, MPEG, MPEG, MPG, MTS, MXF, MJPEG, OMF, OpenExr, VOB, WAV, WMV.
 • Μορφές κάμερας Υποστηριζόμενη κάμερα Arri Amira, Canon XF, Canon Raw, Cinemadng, Panasonic AVC, P2, Médoa Phantom Cine Cameras, υποστήριξη για κόκκινη μορφή, Sony Cameras

3. Blender – Δωρεάν εργαλεία και κώδικας ανοιχτού κώδικα για επαγγελματικές κινούμενες ταινίες

Το Blender είναι δωρεάν και λογισμικό επεξεργασίας βίντεο ανοιχτού κώδικα για τη δημιουργία περιεχομένου 3D. Είναι συμβατό με όλα τα κύρια λειτουργικά συστήματα στο πλαίσιο της GNU General Public GNU. Το Blender έχει πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως εργαλεία μοντελοποίησης που βασίζονται σε αφής, ισχυρά εργαλεία κινούμενων σχεδίων χαρακτήρων, κόμβους που βασίζονται σε κόμβους κ.λπ. Το Blender είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά επεξεργασίας βίντεο για Windows και Mac.

Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο

Ως χρήστης αρχαρίων, είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί επειδή έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες. Η χρήση και η διανομή του είναι εντελώς δωρεάν. Η διεπαφή είναι προσαρμόσιμη και ευέλικτη με παραμέτρους χρώματος. Από την άλλη πλευρά, εάν είστε ημι-επαγγελματικός ή αν θέλετε να βελτιώσετε την επεξεργασία βίντεο σε υψηλότερο επίπεδο, αυτός ο δωρεάν επεξεργαστής βίντεο γίνεται για εσάς. Στην πραγματικότητα, πρέπει να επενδύσετε πολύ χρόνο και προσπάθειες για μάθηση.

 • Μορφές εισόδου: Οι τελευταίες μορφές ήχου και βίντεο
 • Μορφές εξόδου: .Μετακάνομαι, .MPEG4, .MP4, .Αβάριο, .WMV, .Mpegps, .FLV, 3GPP, WebM.
 • Οφέλη: Πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά, ιδανικά για προηγμένους χρήστες
 • Περιορισμοί: Η καμπύλη μάθησης είναι απότομη για αρχάριους. Πολύ περιορισμένοι πόροι μάθησης.

4. DaVinci Resolve – Επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο

Η Resolve Davinci παρέμεινε από καιρό το λογισμικό αναφοράς για χρώματα χρωματισμού. Με τη νέα δωρεάν έκδοση 14, η DaVinci Resolve παραδίδεται με όλες τις επιλογές και τα αποτελέσματα που διατίθενται σε μια σουίτα Standard Edition. Η δωρεάν έκδοση σας προσφέρει ήδη ένα εντυπωσιακό ποσό επιλογών. Μπορείτε να κόψετε τα βίντεο κλιπ σας, να προσθέσετε μεταβάσεις, να τροποποιήσετε τον ήχο και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργικότητα ταξινόμησης χρωμάτων. Αυτή η τελευταία λειτουργία σάς επιτρέπει να ακολουθήσετε τα πρόσωπα των προσώπων, μεταξύ άλλων, πιο ακριβής χρωματισμός. Ωστόσο, ο Davinci αναγνωρίζεται για να καταρρεύσει περισσότερο από τον μέσο όρο. Πιο νόστιμο στους πόρους, απαιτεί έναν αποτελεσματικό επεξεργαστή και περισσότερη μνήμη RAM. Ο χειρισμός μπορεί επίσης να είναι κουραστικός για αρχάριους, ειδικά αν λάβετε υπόψη αυτό το προηγμένο σύστημα ταξινόμησης χρωμάτων. Μπορούμε να προτείνουμε μόνο αυτό το λογισμικό εάν έχετε ήδη συμπαγείς βάσεις στη δημοσίευση βίντεο και θέλετε να μεταβείτε σε ένα πιο επαγγελματικό εργαλείο.

Τα κύρια νέα του Davinci Resolve 14:

 • Νέος κινητήρας αποκωδικοποίησης
 • 10 φορές πιο γρήγορα
 • Διεπαφή επανεξέτασης
 • Νέα εφέ επίλυσης FX
 • Ενσωμάτωση λιμενικών
 • Ώθησαν εργαλεία συνεργασίας
 • Η τιμή της έκδοσης στούντιο μειώθηκε έντονα

λογισμικό επεξεργασίας

5. Hitfilm Express – Λογισμικό τοποθέτησης και συνθέτης δωρεάν βίντεο και ταινιών

Το Hit Film έχει μια πραγματικά απλή διεπαφή δημοσίευσης, αλλά αυτό που το διακρίνει από τον ανταγωνισμό είναι ότι έχει μια βιβλιοθήκη ολοκληρωμένων οπτικών εφέ τόσο μεγάλων που λειτουργεί ως 2 λογισμικό στο 1. Είναι παρόμοιο με ένα συνδυασμό πρώτου pro και μετά από συνδυασμένα αποτελέσματα. Η ταινία Hit είναι πραγματικά άνετη όταν δημιουργείτε μίνι δράση, επιστημονική φαντασία ή βίντεο 3D βίντεο. Το λογισμικό απαιτεί πολύ χρόνο για να αναλάβει την ευθύνη. Ομοίως μπορεί να αποδειχθεί άπληστος στους πόρους, οπότε φροντίστε να έχετε την απαραίτητη διαμόρφωση για να το εκτελέσετε σωστά.

Χαρακτηριστικά κινηματογραφικών ταινιών:

 • 2D και 3D σύνθετα αποτελέσματα
 • Συμβατό με Mac & Windows
 • Πάνω από 180 οπτικά εφέ
 • Δωρεάν εκπαιδευτικά βίντεο και σεμινάρια
 • Εκδότης με μεταβάσεις και απεριόριστο αριθμό κομματιών
 • Μια μεγάλη κοινότητα είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει

6. KDenLive – Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο με κώδικα ανοιχτού κώδικα

Το KdenLive είναι λογισμικό επεξεργασίας βίντεο ανοιχτού κώδικα συμβατό με Windows, Mac και Linux. Αυτό το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο συνδυάζει την απλότητα ενός επεξεργαστή βίντεο καταχώρησης με προηγμένα εργαλεία τοποθέτησης βίντεο που χρησιμοποιούνται συχνά από έμπειρους επαγγελματίες.

Λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για τα Windows 10

 • Μορφές εισόδου: Quicktime, Avi, WMV, MPEG, κ.λπ.
 • Μορφές εξόδου: MPEG, AVI, MP4, MOV, κ.λπ.
 • Οφέλη: Σας επιτρέπει να επεκτείνετε τις ικανότητές σας χάρη σε δωρεάν επιπλέον ενότητες.
 • Περιορισμοί: Χωρίς τεχνική υποστήριξη.

7. Βίντεο

Το Videopad είναι λογισμικό επεξεργασίας βίντεο πολλαπλών μορφών για αρχάριους. Η δωρεάν έκδοση VideOpad περιορίζει τις επιλογές εξαγωγής βίντεο σε δύο μορφές αρχείων. Η διεπαφή του Videopad δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για να κυριαρχήσει. Ήταν απόλυτα κατάλληλο για τις ανάγκες της άπειρης επεξεργασίας βίντεο.

λογισμικό επεξεργασίας βίντεο

 • Μορφές εισόδου: Avi, WMV, MPV, divx και πολλά άλλα
 • Μορφές εξόδου: WMV, Avi
 • Οφέλη: Διαισθητική διεπαφή
 • Περιορισμοί: Ορισμένες λειτουργίες δεν είναι πλέον διαθέσιμες όταν η έκδοση ελεύθερου λογισμικού χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

8. OpenESHOT – Διευθυντής επεξεργασίας βίντεο ανοιχτού κώδικα

Ένα άλλο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο ανοιχτού κώδικα που προσφέρει βασικές λειτουργίες τοποθέτησης βίντεο όπως κοπή και φέτα. Παρέχει επίσης πολλές μεταβάσεις και εφέ ήχου για να σας βοηθήσει να κάνετε απλά βίντεο.

Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για Win10

 • Μορφές εισόδου: Quicktime, Avi, WMV, MPEG, κ.λπ.
 • Μορφές εξόδου: MPEG, AVI, MP4, MOV, κ.λπ.
 • Οφέλη: Ελεύθερος
 • Περιορισμοί: Εάν χρησιμοποιείτε ένα λειτουργικό σύστημα που δεν πληροί τις απαιτήσεις του λογισμικού, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο.

9. VSDC Video Editor – Λογισμικό επεξεργασίας βίντεο ταινιών

Έχει τόσα πολλά χαρακτηριστικά που μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν. Με ένα ευρύ φάσμα φίλτρων, επικαλύψεων, μεταβατικών αποτελεσμάτων και δυνατοτήτων διόρθωσης χρώματος. Αυτή η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους χρήστες της μια υγρή συντακτική εμπειρία, έτσι ώστε ακόμη και οι αρχάριοι να μπορούν να επωφεληθούν από δημιουργικά έργα πολυμέσων. Επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό όλων των δημοφιλών αρχείων πολυμέσων χάρη στην υποστήριξη μεγάλης μορφής του.

Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για Windows

 • Μορφές εισόδου: AVI, QuickTime (MP4/M4V, 3GP/2G2, MOV, QT), HDVIDEO/AVCHD (MTS, M2TS, TS, MOD, TOD), WindowsMedia (WMV, ASF, DVR-MS), DVD/VOB, VCD/SVCD , και τα λοιπά.
 • Μορφές εξόδου: AVI, DVD, VCD/SVCD, MPEG, MP4, M4V, MOV, 3GP/3G2, WMV, MKV, RM/RMVB, FLV, SWF, AMV, MTV
 • Οφέλη: Διαισθητική, φιλική διεπαφή για αρχάριους.
 • Περιορισμοί: Η τεχνική βοήθεια δεν είναι δωρεάν.

Μέρος 3. Πώς να επιλέξετε καλό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για τα Windows 10

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχουν πολλά δωρεάν ή πληρωμένα λογισμικά επεξεργασίας βίντεο που τοποθετείται στην αγορά, αλλά πώς να επιλέξετε το σωστό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο, ειδικά αν είστε αρχάριος και θέλετε να κάνετε δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που ξεκινήσατε πριν συνεχίσετε την έρευνα ?

 • Διεπαφή: Για αρχάριους, ένα φιλικό προς το χρήστη διεπαφή μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο για να μάθετε και να εξοικειωθείτε με το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο. Μερικοί χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν το σύγχρονο και διαισθητικό λογισμικό τοποθέτησης βίντεο, ενώ άλλοι απλώς προτιμούν να χρησιμοποιούν έναν παλιό επεξεργαστή.
 • Μορφές: Βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που επιλέγετε σας επιτρέπει να εξάγετε σε τρέχουσες μορφές όπως MP4, MOV, AVI, MKV κ.λπ., έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε την εργασία σας στο YouTube ή σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Φιλικές συμβουλές: Γενικά, το MP4 είναι η πιο χρησιμοποιούμενη μορφή, οπότε είναι προτιμότερο να βρείτε έναν δωρεάν επεξεργαστή βίντεο που υποστηρίζει τουλάχιστον MP4.

Το παραπάνω είναι το αγαπημένο μου δωρεάν δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για Windows. Θα ήμουν χαρούμενος αν θα μπορούσατε να μου πείτε στα παρακάτω σχόλια εάν υπάρχουν άλλα δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για τα Windows που αξίζουν να αναφερθούν.

Ορισμένες λειτουργίες είναι περιορισμένες και δεν ανταποκρίνονται σχεδόν σε όλες τις ανάγκες βίντεο σας (για παράδειγμα κατασκευαστή ταινιών Windows),

Μερικοί δεν είναι εύκολο στη χρήση για αρχάριους. Με επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο όπως Davinci, LightWorks και Blender, μπορείτε να πάρετε ωραία εφέ με αυτούς τους δωρεάν αλλά ισχυρούς επεξεργαστές βίντεο στα Windows. Ωστόσο, αυτό το ισχυρό λογισμικό τοποθέτησης βίντεο μπορεί να έχει υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά την απόδοση του συστήματος και του υπολογιστή, καθώς και μια απότομη καμπύλη μάθησης.

Για όσους θέλουν να κάνουν τα ποιοτικά βίντεο γρηγορότερα για ένα μικρό χρηματικό ποσό, συνιστώ ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσετε έναν επεξεργαστή βίντεο που πληρώθηκε όπως το Filmora.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για τα Windows 11

1. Τα Windows διαθέτουν δωρεάν επεξεργαστή βίντεο ?

Ναι, αν και δεν υπάρχει ειδικό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο στα Windows, η ενσωματωμένη εφαρμογή φωτογραφιών είναι ισχυρό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο. Έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει το Windows Movie Maker.

Οι λειτουργίες επεξεργασίας περιλαμβάνουν κοπή, επεξεργασία και ρετουσάρισμα ενός βίντεο.

Οι λειτουργίες επεξεργασίας περιλαμβάνουν την καλλιέργεια, τη σύντηξη, το ρελαντί, τα 3D εφέ, τη λήψη εικόνων, το σχέδιο βίντεο και άλλα. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία φίλτρων και κινούμενων εικόνων κειμένου. Η προηγμένη λειτουργία της εφαρμογής φωτογραφιών είναι η δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας βίντεο.

Αλλά οι περισσότερες από τις προηγμένες λειτουργίες επεξεργασίας απουσιάζουν. Αυτή η εφαρμογή δεν αποτελεί εναλλακτική λύση σε έναν πλήρη επεξεργαστή βίντεο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μικρά κλιπ επιπέδου ερασιτεχνών.

2. Ποιο είναι το καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για αρχάριους για Windows ?

Πολλά δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο είναι διαθέσιμο στα Windows. Οι αρχάριοι μπορούν να εξετάσουν τη χρήση της ενσωματωμένης εφαρμογής φωτογραφιών για την επεξεργασία βίντεο. Αλλά η καλύτερη δωρεάν επιλογή για τους χρήστες των Windows είναι το Filmora.

Έχει μια πολύ διαισθητική διεπαφή. Το Filmora περιλαμβάνει πολλές λειτουργίες επεξεργασίας. Έχει όλα τα βασικά εργαλεία επεξεργασίας και τα πιο προηγμένα εργαλεία δημοσίευσης ενός επεξεργαστή βίντεο. Έχει επίσης πολλά αποτελέσματα, φίλτρα, κινούμενα σχέδια, περιεχόμενο αποθέματος (δωρεάν κομμάτια ήχου, κείμενα, βίντεο κλιπ και εικόνες) και μοντέλα) και μοντέλα. Η ενσωμάτωση των κοινωνικών μέσων από την Filmora επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν βίντεο απευθείας στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

3. Το Google διαθέτει λογισμικό τοποθέτησης βίντεο για Windows ?

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ηλεκτρονικό επεξεργαστή βίντεο του YouTube Studio. Είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να κάνετε μόνο πολύ βασικές αλλαγές.

Είναι δυνατό να δημιουργηθούν συναρμολογήσεις βίντεο βασικού επιπέδου.

Με το εργαλείο κοπής, μπορείτε να κόψετε και να διαιρέσετε το βίντεό σας. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό είναι το θολή εργαλείο. Σας επιτρέπει να θολώνετε πρόσωπα ή άλλα στοιχεία βίντεο. Αυτό το εργαλείο θα ακολουθήσει αυτόματα και θα θολώσει τα στοιχεία βίντεο, τα οποία είναι πολύ πρακτικά. Είναι επίσης δυνατό να προσθέσετε κάρτες, τελικές οθόνες, μουσική (μια βιβλιοθήκη δικαιωμάτων χωρίς δικαιώματα είναι διαθέσιμη), κινούμενα σχέδια κειμένου, φίλτρα και μεταβάσεις. Αλλά αυτές είναι οι λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο.

4.Είναι δωρεάν το Windows Movie Maker ? Ποια είναι η αντικατάσταση του Movie Maker ?

Το Windows Movie Maker είναι λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για Windows Video Editing Beginners που ξεκίνησαν από τη Microsoft. Είναι δωρεάν. Ωστόσο, η Microsoft δήλωσε ότι ο επίσημος ιστότοπος δεν προσφέρει πλέον λήψη κινηματογραφικών ταινιών και ότι ο σύνδεσμος λήψης του Movie Maker στο Διαδίκτυο παρουσιάζει κίνδυνο hacking ή ιού. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό που παρέχεται με το σύστημα των Windows για την επεξεργασία βίντεο, η Microsoft συνιστά επίσημα τη χρήση του λογισμικού φωτογραφιών που παρέχεται από τα Windows 10. Το λογισμικό παρέχει λειτουργίες όπως επεξεργασία βίντεο, προσθήκη μουσικής, προσθήκη κειμένου και 3D εφέ.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες συμβουλές Filmora, παρακαλούμε παρακολουθήστε τα βίντεό μας στο κανάλι YouTube μας

Περισσότερα μαθήματα βίντεο Filmora >>