Amazon Prime Video for Android – Κατεβάστε το APK από το Uptodown, Κατεβάστε το Amazon Prime Video APK 3.0.353.5147 για Android.

Amazon Prime Video

Αυτό που βρίσκετε στον κατάλογο βίντεο Amazon Prime εξαρτάται από το πού βρίσκεστε. Οι χρήστες σε ορισμένες χώρες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο από άλλους, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα που σχεδόν όλοι οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν το Amazon Originals και την κλασική έκδοση εκπομπών όπως το Seinfeld.

Amazon Prime Video

Γεμάτη ταινίες και σειρές για να παρακολουθήσετε streaming

Τελευταία έκδοση

Το Amazon Prime Video είναι η επίσημη εφαρμογή αυτής της δημοφιλούς υπηρεσίας Amazon που σας επιτρέπει να μεταφέρετε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα εντελώς νόμιμα. Για να είμαστε σαφείς, το Amazon Prime λειτουργεί όπως το Netflix και το HBO Max.

Μία από τις δυνάμεις του Amazon Prime Video είναι ότι η εφαρμογή θυμάται ακριβώς πού σταμάτησε να παρακολουθείτε ένα επεισόδιο ή μια ταινία, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε σε αυτό το μέρος που αρχίζετε να βλέπετε την ίδια συσκευή ή διαφορετικό υπολογιστή ή τηλεόραση.

Αυτό που βρίσκετε στον κατάλογο βίντεο Amazon Prime εξαρτάται από το πού βρίσκεστε. Οι χρήστες σε ορισμένες χώρες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο από άλλους, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα που σχεδόν όλοι οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν το Amazon Originals και την κλασική έκδοση εκπομπών όπως το Seinfeld.

Το Amazon Prime Video είναι μια βασική εφαρμογή για τους χρήστες αυτής της υπηρεσίας Amazon Premium. Με αυτό, μπορείτε να απολαύσετε καλές ταινίες και εκπομπές, όταν θέλετε και πού θέλετε.

Αναθεώρηση από τον Andrés López που μεταφράστηκε από την ομάδα εντοπισμού Uptodown

Απαιτούμενες συνθήκες (τελευταία έκδοση)

  • Απαιτεί το Android 5.0 ή περισσότερα

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο είναι το Amazon Prime Video ?

Το Amazon Prime Video κοστίζει την ίδια τιμή με τη συνδρομή σας στο Amazon Prime. Αυτή η πλατφόρμα βίντεο με τη δυνατότητα περιλαμβάνεται στο μηνιαίο ή ετήσιο σχέδιο σας. Επομένως, δεν χρειάζεται να πληρώσετε ένα συμπλήρωμα για να το χρησιμοποιήσετε.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω τον Κύριο των Δαχτυλιδιών: Τα Δακτυλιοειδή Δύναμη στο Amazon Prime Video ?

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: Τα Δακτυλιοειδή Δυναμικά στο Amazon Prime Video με την εφαρμογή Android. Μπορείτε ακόμη και να το μεταδώσετε από το smartphone σας στην τηλεόρασή σας για να απολαύσετε τη σειρά σε μεγαλύτερη οθόνη.

Πού μπορώ να κατεβάσω το APK του Amazon Prime Video για το Android ?

Μπορείτε να κατεβάσετε το APK του Amazon Prime Video για το Android στο Uptodown. Εδώ, θα βρείτε την τελευταία ενημέρωση και τις προηγούμενες εκδόσεις της εφαρμογής που σας επιτρέπουν να παρακολουθήσετε σειρές και ταινίες χωρίς πρόβλημα.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω τη Laliga στο Amazon Prime Video ?

Μπορείτε να παρακολουθήσετε Laliga στο Amazon Prime Video από τον Σεπτέμβριο. Από τον Σεπτέμβριο, μπορείτε να απολαύσετε όλα τα παιχνίδια του δεύτερου τμήματος απευθείας στο smartphone Android, χωρίς τίποτα περισσότερο από μια συνδρομή.

Περισσότερες πληροφορίες

Ονομα πακέτου com.Αμαζόνα.άξονα.Τρίτο μέρος
Αδεια Ελεύθερος
Λειτουργικό σύστημα Android
Κατηγορία Διασκεδαστικός
Γλώσσα γαλλική γλώσσα

Amazon Prime Video

Avast ελεύθερο antivirus

Παρακολουθήστε ταινίες και ροή τηλεοπτικών σειρών με βίντεο Amazon Prime

Amazon Prime Video

Το Amazon Prime Video είναι μια εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε με συνδρομή Amazon Prime. Είναι μια υπηρεσία βίντεο ροής παρόμοια με το Netflix και το LIV, αλλά συνοδεύεται από Ένα μοναδικό σύνολο συγκεκριμένων προγραμμάτων και χαρακτηριστικών.

Διαφορετικοί τύποι συνδρομής είναι διαθέσιμοι, το καθένα σε διαφορετική τιμή για να Προσαρμόστε σε διαφορετικές σειρές προϋπολογισμού. Οι επιλογές λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένου του τερματισμού εάν θέλετε να τερματίσετε τη συνδρομή σας, διαχειρίζονται ο λογαριασμός σας στο Amazon και μπορείτε επίσης Οργανώστε μια δωρεάν δοκιμή Πριν δεσμευτείτε να εγγραφείτε και να δείτε εάν τα προγράμματα που προσφέρονται είναι για να σας αρέσουν.

Πρακτική υπηρεσία ροής

Χρησιμοποιώντας το Amazon Prime Video, είναι δυνατόν όχι μόνο η μετάδοση περιεχομένου σε απευθείας σύνδεση, αλλά και Κατεβάστε μερικά προγράμματα και παρακολουθήστε τα εν κινήσει, μια λειτουργικότητα που συμβάλλει στη διάκριση της υπηρεσίας από έναν ορισμένο αριθμό των αντιπάλων της. Η εφαρμογή είναι επίσης Συμβατό με μια σειρά συσκευών, Τηλεοπτικά δισκία, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθήσετε μια μικρή ή μεγάλη οθόνη.

Μια σειρά περιεχομένου σε μια σειρά μορφών

Το Amazon Prime Video είναι προσβάσιμο με υψηλή ταχύτητα 1 Mbps για τυποποιημένο περιεχόμενο ορισμού (480p), αν και μπορείτε να προτιμάτε να χρησιμοποιείτε 3,5 Mbps για πλήρες HD ή 15 Mbps για 4Κ Ultra HD. Τα διαφορετικά προγράμματα στο Amazon Prime Video έχουν διαφορετικές μορφές. Λάβετε υπόψη ότι η υπηρεσία περιλαμβάνει ένα Μεγάλη βιβλιοθήκη παλαιών και νέων εκδρομών, Ορισμένα από τα οποία είναι προσαρμοσμένα σε υψηλό ορισμό, ενώ άλλοι θα πάνε καλά σε χαμηλότερη ανάλυση.

Μια ευρεία επιλογή σειράς και ταινιών

Είτε θέλετε να δείτε τα παλιά κλασικά ή να ελπίζετε να καλύψετε μερικά από τα Αποκλειστικές σειρές που είναι διαθέσιμες μόνο στο Amazon Prime Video, Αυτή η υπηρεσία έχει πολλά να προσφέρει, ακόμη και σε μια αγορά με πολλές ανταγωνιστικές υπηρεσίες ροής. Το γεγονός ότι ελέγχεται μέσω του λογαριασμού σας στο Amazon θα προσθέσει στην πρακτική του πλευρά για πολλούς χρήστες.

Τεχνικός

SHA-1: ADF79CCC24385777E96F2051AAAD892E0768947D Filename: com-Amazon-Avod-ThirdpartyClient-353005147-65697174-D85297E5202E7E60DAB7DAB7DAB72E598614.APK

Amazon Prime Video

Σημείωση χρήστη χρήστη Χρήστη