Πρωταρχική περιοχή ηλεκτρικής ενέργειας ποδηλάτων Occitanie – επιδοτήσεις ποδηλάτων, βοήθεια για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου: κράτος, περιοχή, δήμους, σας λέμε τα πάντα για τα ασφάλιστρα που μπορείτε να επωφεληθείτε από την Occitania

Βοήθεια για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου: Κράτος, Περιφέρεια, Δήμοι, σας λέμε τα πάντα για τα ασφάλιστρα που μπορείτε να επωφεληθείτε από την Occitania

Η ιδέα που ήσασταν στο μυαλό σας για αρκετές εβδομάδες “και αν άφησα το παλιό μου αυτοκίνητο και αγόρασα ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ?”Η επιθυμία είναι ισχυρή, αλλά πρέπει να αναγνωρίσετε ότι οι τιμές έχουν κάτι για να σας δροσίσουν. Το κράτος μπορεί να σας έχει παράσχει τη μικρή βοήθεια που απαιτείται για να σας κάνει να πάρετε τη βύθιση.

Περιφέρεια Occitania Electric Bike Premium

Η νέα περιοχή Occitanie έχει αναλάβει δεσμεύσεις υπέρ της κινητικότητας, του περιβάλλοντος και της εξουσίας αγορών. Για να προσφέρει η περιοχή Ένα μπόνους € 200 για την απόκτηση νέου ηλεκτρικού ποδηλάτου. Αυτή η βοήθεια πραγματοποιείται από την 1η Ιουλίου 2020. Επομένως, η επιχορήγηση λαμβάνεται σε περιφερειακό επίπεδο. Ο στόχος είναι να προωθηθεί η ανάπτυξη και η πρακτική της ποδηλασίας. Επομένως, ισχύει για όλους τους κατοίκους της περιοχής (Toulouse, Albi, Montauban, Montpellier, Perpignan, Carcassonne, Tarbes, Béziers, Sète, Nîmes, Narbonne, Castres …)

Μπορεί να είναι η βοήθεια της περιοχής της Occitania στον αιτούντα Σωρευτικά με το κράτος -of -the -Art Bike Bonus Σύμφωνα με τον ίδιο κύκλο (με την επιφύλαξη της συμμόρφωσης με τους όρους που ορίζονται στο άρθρο D251-2 του ενεργειακού κώδικα).

Κάτοικος της μητρόπολης του Μονπελιέ ? Επωφεληθείτε από ένα επιπλέον επίδομα της κοινότητάς σας μέχρι 500 ευρώ χωρίς συνθήκες εισοδήματος, κάντε κλικ εδώ

Κάτοικος της Μητρόπολης της Τουλούζης ? Επωφεληθείτε από ένα πρόσθετο πλεονέκτημα της κοινότητάς σας μέχρι 600 ευρώ υπό συνθήκες, κάντε κλικ εδώ

Ποιες προϋποθέσεις θα επωφεληθούν από το μπόνους ηλεκτρικού ποδηλάτου Occitanie το 2022 ?

Όροι που αφορούν τον αιτούντα

 • Γίνετε φυσικό άτομο μείζων. Τα νομικά πρόσωπα δεν είναι επιλέξιμα για το σύστημα.
 • Δικαιολογεί την κύρια κατοικία του στο Περιοχή Occitania.
 • Δικαιολογήστε ένα φορολογικό εισόδημα αναφοράς κατά μετοχές μικρότερο ή ίσο με αυτό που αντιστοιχεί στο 1ο τμήμα φόρου εισοδήματος (για παράδειγμα για ένα ποδήλατο που αποκτήθηκε το 2022, φορολογική ανακοίνωση 2021 στο εισόδημα 2020: Τα έσοδα από το φόρο αναφοράς κατά μετοχές μικρότερο ή ίσο με € 25.710Ουσία
 • Δεν έχετε ήδη επωφεληθεί από την ενίσχυση στο πλαίσιο αυτού του συστήματος.
 • Συμμετέχετε στον εαυτό σας Μην πουλάτε το ποδήλατο για τους 12 μήνες σύμφωνα με την απόκτηση του

Συνθήκες που σχετίζονται με το ποδήλατο ηλεκτρικής βοήθειας (VAE)

 • Όντας ένας κύκλος ηλεκτρικής βοήθειας, κατά την έννοια των κανονισμών που ισχύουν (ορισμός της ευρωπαϊκής οδηγίας 2002/24/ΕΚ της 18ης Μαρτίου 2002 που αντιστοιχεί στο γαλλικό πρότυπο NF το 15194 και επανέλαβε το άρθρο R. 311-1 του κώδικα αυτοκινητόδρομου: “Ο κύκλος υποβοηθούμενης πεντάλ, εξοπλισμένος με ηλεκτρικό βοηθητικό κινητήρα με μέγιστη συνεχή ονομαστική ισχύς 0,25 κιλοβάτ, του οποίου η τροφοδοσία μειώνεται σταδιακά και τελικά διακόπτεται όταν το όχημα φτάνει στην ταχύτητα 25 χιλιόμετρα/ώρα ή νωρίτερα , αν ο ποδηλάτης σταματήσει το πεντάλ “), Με αμόλυβδη μπαταρία με μόλυβδο (Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διάρκεια ζωής των μπαταριών ηλεκτρικού ποδηλάτου).
 • Να αγοραστεί από ένα Επαγγελματική εργασία στην περιοχή Occitanie.
 • Δεν έχουν ήδη αποτελέσει αντικείμενο βοήθειας για την απόκτηση βάσει αυτού του συστήματος.
 • Αγόρασε μετά 1 Ιουλίου 2020

Llained για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους πληρωμής της βοήθειας, των ελέγχων, των μεθόδων κατάθεσης, κάντε κλικ εδώ

Επωφεληθείτε από τις πωλήσεις του καλοκαιριού 2023 για την αγορά του μελλοντικού σας VAE !

Βοήθεια για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου: Κράτος, Περιφέρεια, Δήμοι, σας λέμε τα πάντα για τα ασφάλιστρα που μπορείτε να επωφεληθείτε από την Occitania

Η περίοδος είναι η τέλεια ευκαιρία να χρηματοδοτηθεί από μια πληθώρα συσκευών και να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο

Από τις 15 Αυγούστου 2022, το κράτος έχει επεκτείνει τους όρους για την απόκτηση “ποδηλάτων μπόνους” για να αγοράσει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Μια συσκευή που μπορεί να προστεθεί με περιφερειακή και τοπική βοήθεια σε όλη την περιοχή Occitanie.

Η ιδέα που ήσασταν στο μυαλό σας για αρκετές εβδομάδες “και αν άφησα το παλιό μου αυτοκίνητο και αγόρασα ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ?”Η επιθυμία είναι ισχυρή, αλλά πρέπει να αναγνωρίσετε ότι οι τιμές έχουν κάτι για να σας δροσίσουν. Το κράτος μπορεί να σας έχει παράσχει τη μικρή βοήθεια που απαιτείται για να σας κάνει να πάρετε τη βύθιση.

Από τις 15 Αυγούστου 2022, οι συνθήκες για την απόκτηση βοήθειας θα χαλαρώσουν πράγματι από το κράτος. Αυτό το μπόνους μπόνους, το οποίο επρόκειτο μέχρι τώρα στο μέγιστο € 200, έχει ενισχυθεί και διαμορφωθεί σύμφωνα με τους όρους των οικιακών πόρων. Αυτές οι συσκευές ανταποκρίνονται σε μια δυναμική επιθυμία να ενθαρρύνουμε τον μεγαλύτερο αριθμό από εμάς να επιλέξουμε έναν τρόπο κίνησης που δεν έχει συμβιβασμούς.

Αυτό το infographic που μοιράζεται ο Υπουργός Οικολογικής μετάβασης, Christophe Béchu, είναι απολύτως σαφής.

1 μπόνους μπόνους

Το ποσό της κρατικής βοήθειας καθορίζεται στο 40 % του κόστους απόκτησης του ποδηλάτου, εντός του ορίου:

 • 400 ευρώ Για τα πιο μέτρια νοικοκυριά (των οποίων τα φορολογικά έσοδα αναφοράς ανά μετοχή είναι μικρότερο από € 6.300) και άτομα με ειδικές ανάγκες
 • 300 ευρώ Για τα νοικοκυριά των οποίων τα έσοδα από το φόρο αναφοράς ανά μετοχή είναι μεταξύ € 6.300 και € 13.489.

Ομοίως, το ανώτατο όριο μπόνους για την αγορά ενός ποδηλάτου φορτίου (ή ένα πτυσσόμενο ποδήλατο, ένα ποδήλατο προσαρμοσμένο σε άτομα με αναπηρίες -με ηλεκτρική βοήθεια ή όχι -ή ηλεκτρικό ρυμουλκούμενο για ποδήλατο), το οποίο ήταν 1.000 ευρώ μέχρι τις 14 Αυγούστου, έχει διορθωθεί στο:

 • 2.000 ευρώ Για τα πιο μέτρια νοικοκυριά (των οποίων τα φορολογικά έσοδα αναφοράς ανά μετοχή είναι μικρότερο από € 6.300) και άτομα με ειδικές ανάγκες
 • 1.000 ευρώ Για τα νοικοκυριά των οποίων τα έσοδα από το φόρο αναφοράς ανά μετοχή είναι μεταξύ € 6.300 και € 13.489.

Όλα τα άτομα με αναπηρίες είναι επιλέξιμα για μπόνους ποδηλάτου.

2 ασφάλιστρα

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από ένα μπόνους μετατροπής σε αντάλλαγμα για ένα σε θραύσματα ενός παλιού “ρυπογόνου” βενζίνης ή ντίζελ οχήματος. Αυτό το ασφάλιστρο μπορεί να συνδυαστεί με το μπόνους ποδηλάτου.

Και πάλι, το ποσό του μπόνους μετατροπής είναι ίσο με το 40 % του κόστους απόκτησης, εντός του ορίου:

 • 3.000 ευρώ Για τα πιο μέτρια νοικοκυριά (των οποίων τα φορολογικά έσοδα αναφοράς ανά μετοχή είναι μικρότερο από € 6.300) και άτομα με ειδικές ανάγκες
 • 1.500 ευρώ Για άλλα νοικοκυριά.

3 “ZFE” Μπόνους

Σημείωση για άτομα που ζουν σε πόλεις με περιοχές κινητικότητας χαμηλής εκπομπής (ZFE, μέρος μιας επικράτειας του οποίου η πρόσβαση είναι περιορισμένη για τα πιο ρυπογόνα οχήματα), όπως η Τουλούζη και ο Μονπέλερερ, το κράτος επίσης χορηγεί Πρόσθετη βοήθεια έως 1000 ευρώ υπό την προϋπόθεση ότι ο δικαιούχος έχει λάβει τοπική βοήθεια για το ίδιο ποδήλατο.

4 Συσκευή βοήθειας για την περιοχή Occitanie

Μετά την εθνική βοήθεια, μπορείτε να επωφεληθείτε εκτός από ένα μπόνους στην περιοχή Occitanie. Αυτή η συσκευή υλοποιείται με τη μορφή “Eco-Check”. Οι δικαιούχοι μπορούν να λάβουν από 200 ευρώ βοήθεια για την αγορά ποδηλάτου. Ωστόσο, παραμένει υπόκεινται σε συνθήκες που σχετίζονται με το εισόδημα. Για να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητά της, μεταβείτε στην περιοχή της περιοχής.

Η Occitania δημιούργησε επίσης ένα μπόνους πακέτου βιώσιμης κινητικότητας. Συμπληρώνει το πακέτο βιώσιμης κινητικότητας που προσφέρει ο εργοδότης. Αυτά τα 2 βοηθήματα είναι σωρευτικά.

Το πακέτο βιώσιμης κινητικότητας είναι μια βοήθεια που είναι ρυθμισμένη γιαχρήση ποδηλάτων. Ενεργοποιείται από τον εργοδότη. Αυτή η βοήθεια έχει οριστεί σε € 200 για πράκτορες του δημόσιου τομέα και € 400 για τους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα.

5 Τοπική βοήθεια στις κοινότητες του τμήματος και της συγκέντρωσης

Άλλες κοινότητες έχουν επίσης εφαρμόσει εργασίες βοήθειας για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου. Υπάρχει το τμήμα, όπως αυτό του Hérault που προσφέρει “Hérault Mobility” και “Hérault Bike” Checks. Ύψους 200 ή 250 €, Αυτοί οι έλεγχοι θα ολοκληρωθούν με ένα μπόνους “Hérault Pichòt” για την αγορά κάθισμα ποδηλάτου ή καριέρα. Τα ποσά που καταβλήθηκαν εξαρτώνται επίσης από το εισόδημά σας.

Οι κοινότητες συσσωμάτωσης μπορούν επίσης να σας προσφέρουν χρηματοδότηση όπως το Grand Albigeois που προσφέρει “για κάθε αγορά κλασικού ποδηλάτου, ηλεκτρικού ποδηλάτου ή ποδηλάτου φορτίου (..) Βοήθεια για την αγορά (χωρίς όρους πόρων) του 25% του ποσού, συμπεριλαμβανομένου του φόρου του ποδηλάτου, μέχρι: € 100 για ένα κλασικό ποδήλατο ή πτυσσόμενο ποδήλατο, 250 € για ηλεκτρικό ποδήλατο (VAE), 500 € για ένα ποδήλατο φορτίου.

Αλλά προσέξτε, όλα τα τμήματα και οι κοινότητες δήμων ή συσσωμάτωσης δεν προσφέρουν πάντοτε αυτό το είδος οικονομικής υποστήριξης για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου. Ρωτώ. Δεν θα χάσετε. Όλα αυτά τα ασφάλιστρα από το Εθνικό στο Τοπικό, που περνούν από το περιφερειακό είναι σωρευτικά (με σπάνιες εξαιρέσεις). Η τέλεια ευκαιρία, ενώ κάποια ποδήλατα φορτίου μπορούν να κοστίζουν έως και 6.000 ευρώ.

“Mobility Eco -Check” – Αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου

Η περιοχή Occitanie επιθυμεί να προωθήσει την ανάπτυξη της ποδηλασίας, δεσμεύεται να επιδιώξει την πολιτική της υποστήριξης της ανάπτυξης μεθόδων καθαρού μεταφορικού.

Αυτό το σύστημα έχει ενημερωθεί για το έτος 2023. Το σύστημα που ισχύει μέχρι την 1η Ιουλίου 2023 ισχύει για οποιοδήποτε ποδήλατο ηλεκτρικής βοήθειας που αγοράστηκε πριν από την 1η Ιουλίου 2023. Πριν κάνετε το αίτημά σας, ανατρέξτε στην πληρωμή που βρίσκεται για λήψη στο κάτω μέρος της σελίδας.

Κύρια χαρακτηριστικά της βοήθειας

 • Το ποδήλατο ηλεκτρικής βοήθειας πρέπει να είναι εννέα και πρέπει να ήταν Αγοράστηκε από έναν επαγγελματία που ασκεί την επαγγελματική του δραστηριότητα στην επικράτεια της περιοχής Occitanie, από την 1η Ιουλίου 2023.
 • Η βοήθεια της περιοχής Occitanie που καταβάλλεται στον αιτούντα μπορεί να συνδυαστεί με το υπερσύγχρονο μπόνους ποδηλάτου για τον ίδιο κύκλο (με την επιφύλαξη της συμμόρφωσης με τους όρους που ορίζονται στο άρθρο D251-2 του κώδικα της ενέργειας του κώδικα)
 • Νέα ηλεκτρικά ποδήλατα δεν χρησιμοποιεί μπαταρία μολύβδου, Συμμορφώνεται με τους κανονισμούς που ισχύουν (κατά την έννοια του ορισμού της ευρωπαϊκής οδηγίας 2002/24/ΕΚ της 18ης Μαρτίου 2002: “Ο κύκλος υποβοηθούμενης πεντάλ, εξοπλισμένος με ηλεκτρικό βοηθητικό κινητήρα με μέγιστη συνεχή ονομαστική ισχύ 0, 25 κιλοβάτ, η προμήθεια των οποίων μειώνεται σταδιακά και τελικά διακόπτεται όταν το όχημα φτάνει σε ταχύτητα 25 χιλιομέτρων/ώρα ή νωρίτερα, εάν ο ποδηλάτης σταματήσει το πεντάλ ” – αλληλογραφία του γαλλικού προτύπου NF EN 15194) και δεν πωλείται από τον αγοραστή το έτος μετά την απόκτηση του.
 • Το ποσό της βοήθειας είναι 200 ευρώ

Όροι και προϋποθέσεις επιλεξιμότητας

Όροι που αφορούν τον αιτούντα

Για να επωφεληθεί από τη βοήθεια, ο αιτών:

 • Πρέπει να είναι ένα σημαντικό φυσικό άτομο. Τα νομικά πρόσωπα δεν είναι επιλέξιμα για το σύστημα
 • πρέπει να δικαιολογήσει την κύρια κατοικία του στην περιοχή Occitanie
 • πρέπει να δικαιολογήσει ένα φορολογικό εισόδημα αναφοράς ανά μετοχή μικρότερο ή ίσο με 14.089 €
 • Δεν πρέπει να έχουν ήδη επωφεληθεί από την ενίσχυση στο “Eco-Check Mobility-Purchase ενός νέου ποδηλάτου ηλεκτρικής βοήθειας”
 • Δεν πρέπει να έχουν ήδη επωφεληθεί από την ενίσχυση στο πλαίσιο του συστήματος κινητικότητας “Eco-Check Custicility-sustainable Mobility”

Όροι που σχετίζονται με ποδήλατα ηλεκτρικής βοήθειας

Για να επωφεληθεί από την βοήθεια, το ποδήλατο ηλεκτρικής βοήθειας πρέπει να εκπληρώσει τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Όντας ένας κύκλος ηλεκτρικής βοήθειας, κατά την έννοια των ισχύσεων των κανονισμών (ορισμός της ευρωπαϊκής οδηγίας 2002/24/ΕΚ της 18ης Μαρτίου 2002 που αντιστοιχεί στο γαλλικό πρότυπο NF EN 15194 και επανέλαβε το άρθρο R. 311-1 του κώδικα αυτοκινητόδρομου: “Ο κύκλος υποβοηθούμενης πεντάλ, εξοπλισμένος με ηλεκτρικό βοηθητικό κινητήρα με μέγιστη συνεχή ονομαστική ισχύς 0,25 κιλοβάτ, του οποίου η τροφοδοσία μειώνεται σταδιακά και τελικά διακόπτεται όταν το όχημα φτάνει στην ταχύτητα 25 χιλιόμετρα/ώρα ή νωρίτερα , αν ο ποδηλάτης σταματήσει το πεντάλ “), Με αμόλυβδη μπαταρία με μόλυβδο
 • να αγοραστεί από έναν επαγγελματία που ασκεί τη δραστηριότητά του στην περιοχή Occitanie,
 • δεν έχουν ήδη αποτελέσει αντικείμενο βοήθειας για την απόκτηση βάσει αυτού του συστήματος

Όροι για την υποβολή του αιτήματος βοήθειας

Τα αρχεία που ζητούν χρηματοδότηση θα θεωρηθούν αποδεκτά από την περιοχή όταν:

 • Η αγορά ηλεκτρικών ποδηλάτων έγινε από 1 Ιουλίου 2023 (Ημερομηνία χρέωσης)
 • Το πλήρες αρχείο δημιουργήθηκε στην ειδική πλατφόρμα κατάθεσης Μέσα σε 6 μήνες Η ημερομηνία απόκτησης του κύκλου

Προκειμένου να επωφεληθείτε από τη βοήθεια της περιοχής Occitanie, πρέπει να υποβάλετε ένα ηλεκτρονικό αίτημα ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο: Πρόσβαση στην πλατφόρμα για να ζητήσετε βοήθεια online

Υποστήριξη εγγράφων που πρέπει να επισυνάπτονται στο αίτημά σας:

 • Recto-verso αντίγραφο της εθνικής ταυτότητας, του διαβατηρίου ή της άδειας διαμονής του δικαιούχου, έγκυρη
 • Δήλωση τραπεζών ή ταχυδρομικής ταυτότητας του δικαιούχου
 • Αντίγραφο της απόδειξης κατοικίας στην περιοχή Occitanie μικρότερη από τρεις μήνες: νερό, ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο ή τηλεφωνικό λογαριασμό (συμπεριλαμβανομένου του κινητού τηλεφώνου), φορολογική ειδοποίηση ή πιστοποιητικό μη φορολογίας, ασφάλιση παραλαβής (πυρκαγιά, κίνδυνοι ενοικίασης ή αστική ευθύνη) για στέγαση) για στέγαση , ιδιοκτησία ή απόδειξη ενοικίου
 • Αντίγραφο του τιμολογίου αγοράς κύκλου: Το τιμολόγιο πρέπει κυρίως να αναφέρει το όνομα, το όνομα, τη διεύθυνση, τις αναφορές και την τιμή του αιτούντος, καθώς και την κατοικία του επαγγελματία πωλητή στην περιοχή Occitanie,
 • Αντίγραφο του πιστοποιητικού έγκρισης κύκλου
 • Αντίγραφο της επιβολής ή μη φορολογικής ειδοποίησης σχετικά με το εισόδημα του έτους που προηγείται της αγοράς του κύκλου (παράδειγμα: για αγορά το 2023, παρέχετε τη φορολογική ειδοποίηση του έτους 2022). Πρέπει να μεταδοθούν όλες οι σελίδες της γνώμης.

Υποχρεώσεις του δικαιούχου

Ο δικαιούχος αναλαμβάνει να μην πουλήσει το ηλεκτρικό ποδήλατο που υπόκειται σε αυτήν την βοήθεια στο 12 μήνες σύμφωνα με την απόκτηση του.

Ο δικαιούχος πρέπει να αποδεχθεί τον έλεγχο των υποχρεώσεων που προκύπτουν από τη χορήγηση βοήθειας βάσει αυτού του συστήματος.

Αυτός ο έλεγχος σε μέρη μπορεί να ασκηθεί, μέχρι την εξαφάνιση των υποχρεώσεων του δικαιούχου, από οποιοδήποτε πρόσωπο δεόντως εντολή από την περιοχή.

Ως εκ τούτου, ο δικαιούχος πρέπει να υποβάλει στην περιοχή της περιοχής οποιοδήποτε λογιστικό και διοικητικό έγγραφο του οποίου η παραγωγή θα θεωρηθεί χρήσιμη για την εκτέλεση ελέγχου.

Όροι πληρωμής βοήθειας

Η βοήθεια δημιουργεί μια ενιαία πληρωμή, μετά από ευνοϊκή έρευνα της λεπτομερούς αίτησης βοήθειας παραπάνω.

Όροι αντιστροφής

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τις υποχρεώσεις στις οποίες πραγματοποιείται ο δικαιούχος, η περιοχή ενδέχεται να απαιτεί την αποπληρωμή της βοήθειας. Η αποπληρωμή ζητείται από το απλό τεύχος ενός τίτλου συνταγής.

Πριν από το ζήτημα του τίτλου, η περιοχή ειδοποιεί με εγγεγραμμένη επιστολή με αναγνώριση της παραλαβής, τα συμπεράσματα του ελέγχου της συμμόρφωσης με τις υποχρεώσεις του δικαιούχου με την αναφορά των γεγονότων στην πραγματικότητα και του νόμου που δικαιολογούν τη σειρά της αποπληρωμής.

Αυτή η επιστολή ειδοποίησης υποδεικνύει την καθυστέρηση που είναι διαθέσιμη στον δικαιούχο να παρουσιάσει γραπτές παρατηρήσεις. Αυτή η περίοδος δεν μπορεί να είναι μικρότερη από 15 ημέρες από την ημερομηνία κοινοποίησης.

Η απόφαση αποπληρωμής λαμβάνεται από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου εάν κανένα έγγραφο δεν παρουσιάζεται από τον δικαιούχο κατά τη λήξη της περιόδου που καθορίζεται στην επιστολή κοινοποίησης ή εάν τα έγγραφα που μεταδίδονται, εντός της προθεσμίας, δεν είναι πιθανό να επιτρέψουν τη διατήρηση της χρηματοδότηση που διατίθεται στον δικαιούχο.

Περιοχή Occitania
Γενική Διεύθυνση Υποδομής και Κινητικότητα