Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Amazon – Numerama, Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό του Αμαζονίου: Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Amazon: Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε

Contents

Ανακαλύψτε τα βήματα για να πείτε αντίο στη διάσημη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Amazon

Πηγή: Anirudh

Χρειάζονται μόνο μερικά κλικ για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Amazon. Αλλά προσέξτε: η διαδικασία επηρεάζει ολόκληρο το οικοσύστημα του γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Έχετε ήδη τερματίσει τη συνδρομή σας στο Prime Video ? Εάν θέλετε να κόψετε τις γέφυρες με το Amazon οποιοδήποτε σύντομο, μπορείτε να διαγράψετε πλήρως τον λογαριασμό σας. Σημείωση: Αυτή είναι μια διαδικασία χωρίς επιστροφή. Μόλις ξεκινήσετε το αίτημα, δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε. Θα χρειαστεί να αναδημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό για να προτείνετε στον ιστότοπο.

Η διαδικασία διαγραφής είναι γρήγορα προσβάσιμη – χρειάζονται μόνο δύο κλικ για πρόσβαση στη σελίδα αφιερωμένη στο κλείσιμο του λογαριασμού Amazon.

Ο έμπορος εκμεταλλεύεται επίσης αυτήν την οθόνη για να σας υπενθυμίσει τις συνέπειες του αιτήματός σας: Αυτό θα κλείσει επίσης την πρόσβαση στο σύννεφο AWS, στο Amazon Pay, στο Amazon Prime, στο Amazon Music, Audible, Kindle, στο κατάστημα εφαρμογών του και στο Όλα τα άλλα προϊόντα και υπηρεσίες του οικοσυστήματος του Αμαζονίου. Ditto για όλους τους άλλους ξένους χώρους στο Amazon, όπως το Amazon.com.

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο Amazon

Κατάργηση του Αμαζονίου

Η διαγραφή του λογαριασμού μπορεί να γίνει απευθείας από αυτή τη σελίδα, αν βρίσκεστε ήδη στο προφίλ σας Amazon. Διαφορετικά, η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε έχει ως εξής:

 • Πηγαίνετε στο Amazon.FR και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
 • Δημιουργήστε την ενότητα “Λογαριασμός και λίστες” στο επάνω δεξιά για να εμφανίσετε ένα μενού drop -down.
 • Κάντε κλικ στη γραμμή “Ο λογαριασμός σας”.
 • Μεταβείτε στην ενότητα “Προσωπικά Δεδομένα” και επιλέξτε “Κλείστε τον λογαριασμό σας στο Amazon”.
 • Διαβάστε τη σελίδα για να μάθετε τι θα προκαλέσει
 • Ελέγξτε την επιλογή ” Ναι, θέλω να κλείσω μόνιμα τον λογαριασμό μου στο Amazon και να διαγράψω τα δεδομένα μου. »»
 • Στη συνέχεια, πατήστε “Κλείστε τον λογαριασμό μου” και ακολουθήστε τα τελικά βήματα.

Το μέλλον του Numerama έρχεται σύντομα ! Αλλά πριν από αυτό, σας χρειαζόμαστε. Έχετε 3 λεπτά ? Απαντήστε στην έρευνά μας

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Amazon: Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε

Ανακαλύψτε τα βήματα για να πείτε αντίο στη διάσημη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Valérie Soriano / Δημοσιεύθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2022 στις 9:29 π.μ

Κλείσε

Δεν θέλετε πλέον να παραγγείλετε στον ιστότοπο του Αμαζονίου ? Ο λογαριασμός σας δεν έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και χρόνια ? Ή αντίθετα, θέλετε να κλείσετε έναν λογαριασμό για να δημιουργήσετε ένα άλλο ? Ανακαλύψτε τη διαδικασία για τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Amazon.

Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό σας στο Amazon

Εδώ είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε:

 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon,
 • Μεταβείτε στη σελίδα κλεισίματος λογαριασμού,
 • Επιλέξτε τον λόγο που σας ωθεί να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο κάτω μέρος της σελίδας,
 • Ελέγξτε το πλαίσιο Ναι, θέλω να κλείσω μόνιμα τον λογαριασμό μου στο Amazon και να διαγράψω τα δεδομένα μου,
 • Επιλέγω Ανεβείτε στον λογαριασμό μου.

Μετά από αυτή τη διαδικασία, η Amazon σας στέλνει έναν σύνδεσμο επιβεβαίωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS για να λάβετε επικύρωση του αιτήματός σας και διαγράφοντας τα δεδομένα σας. Στη συνέχεια, θα έχετε 5 ημέρες για να επιβεβαιώσετε το κλείσιμο του λογαριασμού σας.

Καλό να ξέρω : Ο φράκτης του λογαριασμού σας στο Amazon υποδηλώνει το κλείσιμο των σχετικών υπηρεσιών και λογαριασμών, μεταξύ άλλων: Amazon Prime, Amazon Associates, Κάρτες δώρων Amazon, Coins Amazon, Amazon Seller Central, Kindle Direct Publishing. Συνεπώς, σας συμβουλεύουμε να λάβετε υπόψη τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας πριν τη διαγράψετε.

Οι λόγοι που πιέζουν να διαγράψουν έναν λογαριασμό του Αμαζονίου

Διαφορετικοί λόγοι μπορούν να σας ωθήσουν να κλείσετε την πρόσβασή σας στο Amazon. Κατά τη διάρκεια της διαγραφής λογαριασμού του λογαριασμού που εξηγείται παραπάνω, ο ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου προτείνει αρκετούς λόγους κλεισίματος για τους οποίους παρέχουμε μερικά παραδείγματα:

 • Δεν χρησιμοποιώ πλέον αυτόν τον λογαριασμό: Εάν δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες Amazon ή να καταναλώνετε τα προϊόντα στον ιστότοπο,
 • Έχω έναν άλλο λογαριασμό: Εάν έχετε ήδη έναν λογαριασμό του Αμαζονίου που αντιγράφει,
 • Θέλω να δημιουργήσω έναν νέο λογαριασμό: Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από δωρεάν προσφορές για παράδειγμα,
 • Ανησυχίες που σχετίζονται με την ασφάλεια των λογαριασμών ή/και μια μη εξουσιοδοτημένη δραστηριότητα: Εάν δεν είστε σίγουροι σχετικά με την ασφάλεια της πρόσβασής σας,
 • Ανησυχίες που σχετίζονται με την προστασία δεδομένων: Εάν ανησυχείτε για τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων,
 • Έχω ανεπίλυτα προβλήματα με το Amazon: Εάν είστε σε σύγκρουση με την πλατφόρμα.

Προφανώς, άλλοι προσωπικοί λόγοι που δεν προσφέρονται από την Amazon μπορούν να σας ωθήσουν να αφήσετε τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε να μην παράσχετε κανένα λόγο για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας επιλέγοντας Δεν θέλω να δώσω έναν λόγο Στο μενού μενού.

Διαγραφή λογαριασμού Amazon

Μεταβείτε στο μενού Amazon στο

Βήμα 4: Διατυπώστε την επιθυμία σας να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τις άλλες οδηγίες εξυπηρέτησης πελατών.

Διαγράψτε έναν λογαριασμό Amazon μέσω ενός υπολογιστή

Μέσω του συνδέσμου στον χώρο προστασίας δεδομένων

Βήμα 1 : Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon και μεταβείτε στον σύνδεσμο Amazon.FR/Privacy/Data-Elition.

2ο βήμα: Μετακινηθείτε προς τα κάτω, επιλέξτε ένα εφαρμοστέο μοτίβο διαγραφής ή το πρότυπο της επιλογής σας και ελέγξτε το πλαίσιο για να επιβεβαιώσετε την επιθυμία σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Κλείστε τον λογαριασμό μου”. Τα δεδομένα σας θα διαγραφούν αυτόματα μετά από λίγο.

Αναφέρετε ένα πρότυπο διαγραφής και ελέγξτε το πλαίσιο

Μέσω εξυπηρέτησης πελατών

Βήμα 1 : Συνδεθείτε και, στη συνέχεια, δείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μέσω του συνδέσμου Amazon.Fr/gp/help/client/contact-us από το Amazon. Κάντε κλικ στο σύμβολο που αντιπροσωπεύει ένα λουκέτο με “Ερωτήσεις προστασίας δεδομένων”.

2ο βήμα: Κάντε κλικ στο θέμα “Πληροφορίες για τα δεδομένα”, στη συνέχεια στο “Κλείστε το λογαριασμό και διαγράψτε τα δεδομένα”. Κάντε κλικ στο κουμπί ” ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ “ που εμφανίζεται.

Κάντε κλικ στο

Βήμα 3: Εισαγάγετε το όνομα ή το όνομα χρήστη σας στη φόρμα τερματισμού της προστασίας δεδομένων του Amazon και υποδείξτε ένα πρότυπο για τη διαγραφή εάν επιθυμείτε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Αποστολή ενός email”.

Βήμα 4: Μέσα σε περίπου δώδεκα ώρες, στη συνέχεια θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης του Amazon που περιέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη διαγραφή του λογαριασμού σας. Η διαγραφή θα πραγματοποιηθεί μόνο όταν έχετε απαντήσει στο email.

 • 04/06/2022
 • Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Παρόμοια άρθρα

Δημιουργήστε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας: Οδηγίες για τα Windows 10 και Windows 11

Δημιουργήστε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας: Οδηγίες για τα Windows 10 και Windows 11

 • 06/26/2023
 • Διαμόρφωση

Με ένα μόνο κλικ, οι συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας των Windows σας επιτρέπουν να έχετε γρήγορα πρόσβαση στα πιο σημαντικά προγράμματα, αρχεία και ιστότοπους για εσάς. Δεν χάνετε πλέον το χρόνο σας με αναζητήσεις σε υποφακέλους, Windows Explorer ή το πρόγραμμα περιήγησής σας. Ανακαλύψτε μαζί μας πώς να δημιουργήσετε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας των Windows 10 και Windows 11, με διαφορετικά παραδείγματα ..

Εναλλακτικές λύσεις eBay για καλές προσφορές και ερασιτέχνες εμπόρους

Εναλλακτικές λύσεις eBay για καλές προσφορές και ερασιτέχνες εμπόρους

 • 03/20/2020
 • Πώληση στο Διαδίκτυο

Το eBay, ο ιστότοπος δημοπρασίας στο διαδίκτυο, είναι γνωστός από όλους όσους. Οι υψηλές επιτροπές και οι αρνητικές εμπειρίες, ωστόσο, ενθαρρύνουν ορισμένους χρήστες να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις στο eBay. Υπάρχουν, στην πραγματικότητα, σε απευθείας σύνδεση αγορές και πλατφόρμες όπου μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε με ασφάλεια. Εδώ παρουσιάζουμε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το eBay και τις συγκρίσεις.…

Μετατροπείς Mp3 YouTube: Σύγκριση

Μετατροπείς Mp3 YouTube: Σύγκριση

 • 04/12/2022
 • Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Εκείνοι που θέλουν να κατεβάσουν τα βίντεο YouTube σε ιδιωτικά και να εξαγάγουν το κομμάτι ήχου MP3 μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους μετατροπείς MP3 YouTube. Ένας μετατροπέας MP3 για το YouTube είναι ένα πρακτικό εργαλείο για τη δημιουργία μιας λίστας ανάγνωσης από τη μουσική, τα podcasts ή ακόμα και τα μαθήματα του YouTube και τη χρήση του για ιδιωτική χρήση. Η σύγκρισή μας παρουσιάζει τέσσερα πρακτικά εργαλεία μετατροπής.

Διαγράψτε έναν λογαριασμό Yahoo: Πώς λειτουργεί;

Διαγράψτε έναν λογαριασμό Yahoo: Πώς λειτουργεί ?

 • 04/06/2022
 • Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Εάν αποφασίσετε να αλλάξετε τον προμηθευτή σας ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Yahoo για οποιονδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες επιλογές για να απενεργοποιήσετε το προφίλ σας. Σας εξηγούμε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Yahoo, όλα όσα χρειάζεστε για να λάβετε υπόψη και πώς διαφέρουν τα βήματα διαγραφής στην εφαρμογή και τον ιστότοπο.

Διαγράψτε έναν λογαριασμό eBay: Πώς να προχωρήσετε;

Lorna Roberts Shutterstock

Διαγράψτε έναν λογαριασμό eBay: Πώς να προχωρήσετε ?

 • 04/07/2022
 • Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Κάνατε την τελευταία σας προσφορά ή πουλήσατε ό, τι θέλετε ? Τώρα μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο eBay όταν θέλετε. Ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν περισσότερες πληρωμές, έξοδα και προσφορές σε αναμονή και ότι όλες οι συνδρομές σας στο κατάστημα έχουν τερματιστεί. Ο οδηγός μας βήμα προς βήμα σας δείχνει πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας ..