Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν παραγγείλετε στο Alltricks!, Η γνώμη μας στον ιστότοπο Alltricks Φορτηγό

Γνωμοδότηση Alltricks

Contents

Πρώτον, είναι δυνατόν να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας. Η ομάδα Alltricks θα ανταποκριθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Alltricks, n ° 1 στο ποδήλατο και το τρέξιμο σύμπαν στη Γαλλία

Μια βασική πλατφόρμα για το γαλλικό ηλεκτρονικό εμπόριο, αυτός ο Γάλλος έμπορος γρήγορα ήξερε πώς να κάνει ένα μέρος για τον εαυτό του και να σφυρηλατήσει μια εξαιρετική φήμη με τους αθλητές ! Ο Alltricks υπόσχεται έναν πλήρη κατάλογο, απο ελκυστική τιμή, ένα ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ και ένα After -Sales Service ακούγοντας τους πελάτες της. Παρ ‘όλα αυτά, πίσω από όλες τις δελεαστικές υποσχέσεις του, που πραγματικά κρύβει alltricks ? Η ομάδα του βενο-κριτική.com Ρώτησε, εδώ είναι η εποχή της ετυμηγορίας.

Πίνακας περιεχομένων ��

Ο Alltricks, ένας γαλλικός ηλεκτρονικός υπεύθυνος που έρχεται για να ανταγωνιστεί με τους γίγαντες

Ξεκίνησε το 2008 από τον Gary Anessens, Το Alltricks είναι ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου που ειδικεύεται στον υπαίθριο αθλητικό εξοπλισμό, Ειδικά το σύμπαν ποδηλάτων, τρέξιμης και τριάθλου. Χάρη στον καλά προμηθευμένο κατάλογό του και τις ελκυστικές τιμές, η γαλλική εταιρεία κατάφερε γρήγορα να γίνει ένας βασικός παίκτης ηλεκτρονικού εμπορίου στη Γαλλία και έτσι έρχονται και ανταγωνίζονται με διάσημες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, ειδικά Αμαζόνα. Σήμερα, η εταιρεία Alltricks με έδρα το Châteaudun στο Eure-et-loir (28) συγκεντρώνεται κοντά 200 εργαζόμενοι παθιασμένοι με τον αθλητισμό ! Σημειώστε ότι από το 2019, ο Alltricks έχει αγοραστεί από το Decathlon, απόδειξη της σοβαρότητάς του.

Ένας κατάλογος που παρέχεται και ελκυστικές τιμές

Αρχικά εξειδικευμένο στον εξοπλισμό ποδηλάτων, η AllTricks κατάφερε γρήγορα να διαφοροποιήσει τις δραστηριότητές του, μετακινώντας προς τα νέα ακροατήρια, ιδίως τους τριάριθμους και τους δρομείς. παρ ‘όλα αυτά, Το Alltricks εξακολουθεί να στρέφεται πολύ προς την ποδηλασία και την ορεινή ποδηλασία.

Ιστοσελίδα Alltricks

Ο Το κύριο πλεονέκτημα του Alltricks βρίσκεται στον εντυπωσιακό κατάλογο που προσφέρεται. Πράγματι, χάρη στην τεράστια αποθήκη των 17.000 m² που βρίσκεται κοντά στο Παρίσι, το Alltricks προσφέρει σχεδόν 160.000 αναφορές και περισσότερες από 600 μάρκες. Ειδικότερα αναγνωρισμένα και θεωρούνται μάρκες, Σιμάνο, SRAM, Γράρκιν, Μελαγχολικός, Δρυός, Είδος, … . Ο κατάλογος είναι πλήρης και ποικίλος, το Alltricks προσφέρει πλήρη ποδήλατα και ορεινή ποδηλασία, προϊόντα καθαρισμού, αξεσουάρ, περιφερειακά, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα κ.λπ. Εν ολίγοις, όλοι οι ποδηλάτες και οι ποδηλάτες βουνών τόσο οι ποδηλάτες όσο και οι κυκλοκλοσμίες θα βρουν την ευτυχία τους.

Όσον αφορά τις τιμές, χάρη στους συνεργάτες τους και την προνομιακή θέση τους με τους προμηθευτές τους, Το Alltricks προσφέρει πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ειδικά σε σύγκριση με μερικούς από τους ανταγωνιστές της. Επιπλέον, πάντα επιθυμείτε να προσφέρετε τη χαμηλότερη τιμή, αν βρείτε φθηνότερα αλλού, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών για να κάνετε τα απαραίτητα.

Τα καταστήματα Alltricks σε όλη τη Γαλλία

Επιπλέον, για να προσφέρει έναν πλήρη ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, η Alltricks διαθέτει 4 καταστήματα σε ολόκληρη τη Γαλλία. Μπορείτε να έρθετε και να ανακαλύψετε ορισμένα αντικείμενα από τον κατάλογο, να ανακτήσετε τις παραγγελίες δωρεάν, να πραγματοποιήσετε μελέτες στάσης, να απολαύσετε τους τεχνικούς του Workshop και AllTricks.

Alltricks Store στο Issy-Les-Moulineaux

 • Coigniers Alltricks : Rue des Frères Lumière, 78310 Coignières
 • Alltricks issy-le-moulineaux : 9 Rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux
 • Βρώμικο : 332 Avenue Général de Gaulle, 69500 ​​Bron
 • Alltricks Saint-Miter : 12 Rue des Saladelles, 13920 Saint-Miter-les-Remparts

Απλοποιημένη και αρθρωτή πληρωμή

Σε αντίθεση με πολλούς ανταγωνιστές, Το Alltricks προσφέρει μια ευρεία επιλογή μέσων πληρωμής, καθώς και διάφορα μέσαΠληρωμή και χρηματοδότηση.

Πληρωμές σε alltricks

Το Alltricks προσφέρει διαφορετικά μέσα πληρωμής για να επιτρέψει σε όλους να αγοράσουν στον ιστότοπο. Επί του παρόντος, 5 μέθοδοι πληρωμής γίνονται αποδεκτές, για να ξέρεις :

 • Τραπεζική κάρτα (CB, Visa, MasterCard, American Express, κ.λπ.)
 • Paypal
 • τραπεζική επιταγή
 • τραπεζική μεταφορά
 • Κουπόνι δώρου Alltricks

Χρηματοδότηση, ιδανικό για μεγάλη αγορά

Εάν επιθυμείτε να κλιμακώσετε την πληρωμή σας, ειδικά αν θέλετε να αγοράσετε ένα ποδήλατο ή ένα ποδήλατο βουνού σε Alltricks ή για οποιοδήποτε καλάθι που κυμαίνεται από € 80 έως 600 €, Alltricks προσφορές 3x, 4x ή 10x πληρωμές χωρίς κόστος. Σημειώστε ότι φυσικά, όλα τα πιστωτικά σας δεσμεύουν και πρέπει να επιστραφούν.

Παράδοση από alltricks

Όπως και με τις μεθόδους πληρωμής, προσφέρει η Alltricks Πολλές λύσεις παράδοσης. Έτσι, Η τιμή μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την επιλεγμένη παράδοση και την επιλεγμένη ταχύτητα. Έτσι, είναι δυνατόν να παραδοθείτε στο σπίτι σας, στο σημείο αναμετάδοσης ή να αφαιρέσετε τη σειρά σε ένα κατάστημα Alltricks. Ωστόσο, ως ένδειξη, η “τυπική παράδοση στο σπίτι” προσφέρεται από αγορά € 100 και € 150 για “παράδοση στο σπίτι σε 24 ώρες”. Σημειώστε ότι εάν είστε πριμοδότηση μελών είναι δωρεάν και ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας.

Χρονική παράδοση σε 24 ώρες που προσφέρονται από 150 €

Εγγύηση “ικανοποιημένης ή επιστροφής”

Alltricks Assurance Μια υπηρεσία επιστροφής για όλα τα αντικείμενα που πωλούνται και αποστέλλονται από Alltricks. Έτσι, εάν ένα προϊόν που λαμβάνεται δεν σας ικανοποιεί ή έχετε αλλάξει γνώμη, Έχετε 30 ημέρες για να το επιστρέψετε δωρεάν * Το προϊόν σας. Αυτή η εγγύηση “ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων“Επεκτείνεται σε 100 ημέρες για τα άκρα premium.

* Σε ορισμένες περιπτώσεις, η υπηρεσία επιστροφής μπορεί να χρεωθεί € 2 από το Mondial Relay .

Μια ανταποκρινόμενη και ακούγοντας πελάτες εξυπηρέτηση πελατών

Εξυπηρέτηση πελατών του Ο Alltricks δεν πρέπει πλέον να αποδείξει τον εαυτό του ! Πράγματι, πολλοί εμπειρογνώμονες έχουν στη διάθεσή σας να σας καθοδηγήσουν και να σας συμβουλεύουν κατά τη διάρκεια των αγορών σας, αλλά και να σας βοηθήσουν σε περίπτωση προβλήματος. Ανταποκρινόμενη και επαγγελματική, το After -Sales Service προσφέρει πλήρη βοήθεια σε όλους τους πελάτες τους.

Alltricks μετά την υπηρεσία Sales

Μια φρεάτιο -προμηθεύεται Συχνές ερωτήσεις για να απαντήσετε σε επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις

Προκειμένου να μην υπερφορτώνει την υπηρεσία μετά από την υπηρεσία, η Alltricks έχει δημιουργήσει μια έκθεση. Αυτές οι συχνές ερωτήσεις απαριθμούν όλες τις συχνές ερωτήσεις όπως και “Πώς να ακυρώσω την παραγγελία μου ?” Ή “Πώς να επιστρέψετε ένα αντικείμενο ?». Καλά προμηθεύεται και πλήρης, αυτές οι συχνές ερωτήσεις καθιστούν γενικά δυνατή την επίλυση της κατάστασης.

Πώς να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία Alltricks μετά ?

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια πειστική απάντηση στις ερωτήσεις AllTricks, είναι δυνατό να επικοινωνήσετε απευθείας με την εξυπηρέτηση πελατών. Επί του παρόντος, προσφέρονται δύο κανάλια: από ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ή από τηλέφωνο.

Πρώτον, είναι δυνατόν να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας. Η ομάδα Alltricks θα ανταποκριθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ή εκτός αυτού, είναι δυνατόν να επικοινωνήσετε με το ALLTRICKS After -sales Service μέσω τηλεφώνου στο 01 30 48 90 07. Διατίθεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. και το Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Σημειώστε ότι η κλήση είναι φυσικά δωρεάν !

Το Alltricks προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα

Εκτός από την προσφορά τιμών μειώθηκαν όλο το χρόνο σε όλα τα προϊόντα, Το Alltricks πηγαίνει περισσότερο προσφέροντας επαναλαμβανόμενες προσφορές και αποθήκευση. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει ένα πρόγραμμα premium. Ας δούμε όλα τα πλεονεκτήματα και τις προσφορές που προσφέρονται από το Alltricks μαζί.

Alltricks Premium: Το σύστημα αφοσίωσης πληρωμής ..

Εμπνευσμένη απόAmazon Prime, Το Alltricks Premium επιτρέπει στους τακτικούς πελάτες να απολαμβάνουν πολλά πλεονεκτήματα Μόνο για € 29,99. Συγκεκριμένα, δωρεάν παράδοση σε 24 ώρες, ένα σύστημα αφοσίωσης από το Cashback Kitty, 100 ημέρες “ικανοποιημένης ή επιστροφής”, προσφορά -10% την εβδομάδα των γενεθλίων σας. Εν ολίγοις, αυτό το πρόγραμμα premium είναι πολύ ενδιαφέρον για τους πελάτες που παραγγέλνουν τακτικά.

Προωθητικές και δελεαστικές προσφορές

Το Alltricks προσφέρει μια ενότητα “μετοχών“Στην περιοχή του. Αναφερόμενος σε όλες τις τρέχουσες προσφορές, αυτή η καρτέλα είναι Ιδανικό για την εύρεση καλών προσφορών. Σημειώστε ότι αυτή η ενότητα είναι προσβάσιμη όλο το χρόνο και δεν διατίθεται μόνο κατά τη διάρκεια των πωλήσεων. Μην διστάσετε να ρίξετε μια ματιά από καιρό σε καιρό !

Γνώση πελατών Alltricks

Που καλύτερα από τους ίδιους τους πελάτες να σημειώσουν alltricks ? Το TrustPilot απαριθμεί περισσότερες από 120.000 κριτικές σχετικά με το Alltricks, με ένα TrustScore 4,3 από τα 5. Εν ολίγοις, η Alltricks κατατάσσεται σαν την αγαπημένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου των γαλλικών για όλα όσα σχετίζονται με την ποδηλασία.

Alltricks

Ιδρύθηκε το 2008 από τον Gary Anssens, το Alltricks είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος πωλήσεων που ειδικεύεται σε άρθρα ποδηλασία, του τρέξιμο και Δ ‘ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ. Σήμερα, ο ιστότοπος προσφέρει προϊόντα από περισσότερα από 600 μάρκες όπως ASICS, Billabong, Patagonia ή Volcom ! Γίνω Γάλλος ηγέτης στις πωλήσεις ποδηλάτων στο διαδίκτυο, Πρόκειται για πάνω από 160.000 αναφορές που διανέμονται σε κάθε πειθαρχία: εξαρτήματα, εξοπλισμός δρόμου, εξοπλισμός ποδηλάτου βουνού, τρέξιμο, τριάθλο, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, Διατροφή και πολλοί άλλοι. Με τη φήμη του, ο Alltricks είναι επίσημος συνεργάτης της σκηνής τουρισμού (Tour de France Test Grouping σχεδόν 15.000 ερασιτέχνες κάθε χρόνο), καθώς και το τριάθλο Garmin του Παρισιού (σημαντικό γεγονός της γαλλικής σκηνής τριάθλου). Το 2019, η εταιρεία αγοράστηκε από το Decathlon και ο κατάλογος ολοκληρώθηκε συνεχώς. Είναι το σημείο αναφοράς οποιουδήποτε αθλητή ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ !

Πρακτικές πληροφορίες στον ιστότοπο Alltricks:

Visual Alltricks

 • Εύρος τιμών: από 160 έως 12.000 € για ποδήλατο βουνού, από 24 έως 310 € για ένα ζευγάρι παπούτσια του τρέξιμο και από 60 έως 330 € για ένα ζευγάρι παπούτσια πεζοπορίας
 • Αποστολή: κάτω από 12 έως 24 ώρες
 • Οδηγοί μεγέθους: Διατίθεται στον ιστότοπο
 • Παράδοση: € 8, που προσφέρεται από αγορές € 150
 • Ανταλλαγές και επιστροφές: από € 2, πιθανές εντός 30 ημερών
 • Μπουτίκ: 6 φυσικά σημεία πώλησης στη Γαλλία

Η γνώμη μας για το Alltricks:

Σήμερα, το Alltricks είναι μια αναφορά όταν θέλετε αγοράστε ένα ποδήλατο στο Ιντερνετ. Το e-shop προσφέρει μια ευρεία επιλογή προϊόντων, για πολλά Αθλητισμός Και κλάδοι. Επιπλέον, ο ιστότοπος είναι αξιόπιστος Και ενστικτώδης. Για όσους επιθυμούν να προσπαθήσουν στη φυσική και να σας ενημερώσουν για την αγορά δύο τροχών, σας συμβουλεύουμε να μεταβείτε απευθείας σε ένα από τα Καταστήματα alltricks Βρίσκεται στη Γαλλία !

Γνωμοδότηση Alltricks

Για να εγγυηθείτε πάντα το Καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και σε ένα Διαδικασία συνεχούς βελτίωσης, Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε την εμπειρία σας παρακάτω και να αφήσετε μια γνώμη για το Alltricks.

Προϊόν

Θα’θελες Τοποθετήστε μια γνώμη για ένα προϊόν ?

Εχετε ένα Ερώτηση σχετικά με ένα άρθρο του καταλόγου μας ?

Υπηρεσία

Θα’θελες Μοιραστείτε την εμπειρία σας Στις υπηρεσίες Alltricks ?

Θα’θελες Λάβετε γνώμη στον ιστότοπο ? Πλοήγηση, προσφορές, σοβαρότητα, απάντηση από τις ομάδες μας, υποδοχή της παραγγελίας σας ..

Τι λένε οι πελάτες για εμάς !

Γίνετε πρεσβευτής Alltricks

Μοιραστείτε σε πραγματικό χρόνο Η εμπειρία σας με τους χρήστες του Διαδικτύου κινούνται με το ίδιο πάθος με εσάς. Αυτή η κατάσταση του πρεσβευτή Alltricks θα σας δώσει επίσης πρόσβαση σε αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες βελτιώσεις καθώς και άλλα πλεονεκτήματα. Είστε επαγγελματίας, έχετε την ψυχή ενός οδηγού και θέλετε να δοκιμάσετε τα εργαλεία, να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα αμοιβαίας βοήθειας μεταξύ παθιασμένου.

Να είστε σε θέση να βοηθήσετε άλλους
χρήστες με κοινή χρήση
Η εμπειρία σας

Πρόσβαση σε διεπαφή
με μηνύματα
στιγμιαία και ειδικό φόρουμ
Μεταξύ πρεσβευτών

Γνωρίστε, ανταλλαγή
Συμβουλές και κόλπα μεταξύ
λάτρεις ποδηλάτου

Προτείνω
με άμεση επαφή με το
Ομάδες alltricks

Ας μείνουμε συνδεδεμένοι

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα.
Μείνετε ενημερωμένοι για το Alltricks News !

Έχετε μια ερώτηση ?

Από το τηλέφωνο στις 01 30 48 90 07
Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. / Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ

Στέλνοντας μας ένα μήνυμα εδώ.

Το ενημερωτικό δελτίο Alltricks

Εγγραφείτε για να λάβετε τα τελευταία νέα, τις αποκλειστικές μας προσφορές και τις εξατομικευμένες συμβουλές.

 • Ποιοι είμαστε ?
 • Εκδηλώσεις και εταιρικές σχέσεις
 • Alltricks στον Τύπο
 • Περιβαλλοντικές δεσμεύσεις
 • Επιχορήγηση
 • Εσείς ασκείστε ένα αθλητισμό κλαμπ ?
 • Blog Alltricks
 • Ανάκτηση ποδηλάτων
 • Συμβούλιο εργαζομένων
 • Αιγίδα
 • Κάνω γνώμη
 • Γίνετε πωλητής
 • Πωλητές συνεργατών
 • Αγορά – μεταπώληση υλικού ποδηλάτου
 • Είσαι επαγγελματίας ?
 • Δεσμός
 • Ταξινόμηση προσφορών
 • Πληροφορικός
 • Alltricks promo κωδικούς
 • Επιλέξτε το μέγεθος του ποδηλάτου σας
 • Βοήθεια και επαφή
 • Επιστροφή προϊόντων
 • Τα καταστήματά μας
 • Τρέξιμο και υπαίθρια συμβουλή
 • Τα εργαστήρια συνεργασίας μας
 • Συμβουλές ποδηλάτου
 • Παραδόσεις
 • Πληρωμές
 • Μελέτη στάσης ποδηλάτου
 • Ποδήλατα
 • Συστατικά ποδηλάτων
 • ποδηλασία βουνού
 • Τρέξιμο
 • Ελαστικά ποδηλάτου βουνού
 • Βουνό ποδήλατα
 • ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ποδηλατο
 • Παπούτσια ποδηλάτων βουνού
 • Ρολόγια GPS
 • Ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού
 • ποδήλατο βουνού
 • Δισκόφρενα
 • Δράιενς
 • Αντί κλεπτικό
 • Παπούτσια μονοπατιών
 • Κάτοχος ποδηλάτων
 • Ποδήλατο της πόλης
 • Χαλίκι βέλλο
 • Γυναικείο ποδήλατο βουνού
 • Παπούτσια ορειβασίας
 • alltricks.com
 • alltricks.εσύ
 • alltricks.του
 • alltricks.το
 • alltricks.PT
 • alltricks.NL

(1) Έκπτωση που υπολογίστηκε στη χαμηλότερη τιμή Alltricks που ασκείται κατά τις τελευταίες 30 ημέρες που προηγήθηκαν της ημερομηνίας έναρξης της λειτουργίας προώθησης αυτού του προϊόντος (2) Έκπτωση που υπολογίστηκε στη χαμηλότερη τιμή Alltricks που ασκείται τις τελευταίες 30 ημέρες που προηγήθηκαν της ημερομηνίας έναρξης των πωλήσεων. (3) Έκπτωση που υπολογίστηκε στη χαμηλότερη τιμή Alltricks που ασκείται κατά τις τελευταίες 30 ημέρες που προηγήθηκαν της ημερομηνίας έναρξης της λειτουργίας destocking αυτού του προϊόντος. (4) Τα έξοδα αποστολής που προσφέρονται από € 100 σε DPD. Ισχύει μόνο στην ηπειρωτική Γαλλία και σε όλα τα προϊόντα που πωλούνται και αποστέλλονται από το Alltricks. (5) Από τον άξονα GMT+1. (6) Ανάλογα με το χρόνο τοποθέτησης της παραγγελίας, τη θέση παράδοσης και υπόκειται σε άμεση πληρωμή. Ισχύει μόνο σε όλα τα προϊόντα που πωλούνται και αποστέλλονται από το Alltricks. (7) Οι καθυστερήσεις παρατηρήθηκαν γενικά. (8) Ο χρόνος γενικά βρέθηκε να προετοιμάζει την παραγγελία σας για όλα τα προϊόντα που πωλούνται και αποστέλλονται από το Alltricks. (9) Κωδικός για εισαγωγή πριν από την επικύρωση του καλαθιού. (10) Προσφορά χρηματοδότησης χωρίς ασφάλιση με υποχρεωτική συμβολή, προοριζόμενη για άτομα και ισχύει για οποιαδήποτε αγορά 80 έως 6000 €. Υπόκειται σε αποδοχή από την Oney Bank. Έχετε μια περίοδο απόσυρσης 14 ημερών για να εγκαταλείψετε την πίστωσή σας. Παράδειγμα σε 3 φορές για αγορά € 150, συνεισφορά € 50, στη συνέχεια 2 μηνιαίες πληρωμές € 50. Πίστωση σε διάστημα 2 μηνών στο σταθερό taeg του 0%. Κόστος χρηματοδότησης 0 €. Παράδειγμα σε 4 φορές για αγορά € 400, συνεισφορά € 100, στη συνέχεια 3 μηνιαίες πληρωμές € 100. Πίστωση πάνω από 3 μήνες στο σταθερό taeg του 0%. Κόστος χρηματοδότησης 0 €. ONEY BANK -SA με κεφάλαιο 51.286.585 € – 34 AVENUE DE FLANDRE 59 170 CROIX – RCS LILL.Orias.FR – Αλληλογραφία: CS 60 006 – 59 895 Lille Cedex 9 – www.Μονάδα.Fr. (11) Υπόκειται σε άμεση πληρωμή. (12) Το 10 % των παραγγελιών μπορεί να υπόκειται σε τυχαίο έλεγχο από το ONEY που απαιτεί επιπλέον 24 ώρες. (13) Δωρεάν Express και απεριόριστη παράδοση που ισχύει για 1 έτος για τη Μητροπολιτική Γαλλία, εξαιρουμένης της Κορσικής μετά από συνδρομή της προσφοράς Premium στο Chronopost Relais, Mondial Relay, Colissimo και France Express χωρίς ελάχιστη αγορά. Διατίθεται από την αγορά € 50 στο Chronopost Domicile διαφορετικά με το προνομιούχο επιτόκιο των € 2,99. Chronopost Domicile με ραντεβού σε 3 € 99 ή € 1 πέρα ​​από την αγορά € 40. Ισχύει μόνο σε όλα τα προϊόντα που πωλούνται και αποστέλλονται από το Alltricks. (14) -10 % πρόσθετη έκπτωση ισχύει χωρίς ελάχιστη αγορά σε όλα τα προϊόντα που πωλούνται και αποστέλλονται από το Alltricks. Έκπτωση που αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την ημέρα των γενεθλίων σας μετά από συνδρομή στην προσφορά Premium, έγκυρη μία φορά. (15) Η δημόσια τιμή που συνιστά ο προμηθευτής (ή οι δημόσιες τιμές που μεταδίδονται από τον πωλητή εταίρου σε περίπτωση προϊόντων από τους πωλητές εταίρων) (16) Τον Ιανουάριο του 2015, μέσω ψηφοφορίας των χρηστών TrustPilot, μεταξύ των ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου που υπάρχουν στην πλατφόρμα TrustPilot. (17) Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε. (18) Εξαιρουμένων των προϊόντων πωλητών συνεργατών

Συλλογή πληροφοριών απενεργοποίησης επιβεβαίωσης

Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να αντιταχθείτε στη συλλογή του αναγνωριστικού του μηχανήματος του υπολογιστή σας και να ζητήσετε να συνεχίσετε την περιήγησή σας ?

Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί.
Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε.