Δοκιμή επιλεξιμότητας με οπτικές ίνες, ADSL και VDSL2, δοκιμή ινών:.

Δοκιμή ινών: Τα δύο σας επιλεξιμότητα

Η δοκιμή ροής μετρά την ταχύτητα μιας σύνδεσης στο Διαδίκτυο με την τεχνολογία όπως το ADSL, την οπτική ίνες ή ακόμα και το πλαίσιο 4G. Η δοκιμή επιλεξιμότητας καθιστά δυνατή την αναγνώριση των τεχνολογιών που έχετε πρόσβαση.

Δοκιμή επιλεξιμότητας

Ποια είναι τα διαθέσιμα κουτιά στο διαδίκτυο στο σπίτι ?

Δοκιμάστε τη διεύθυνσή σας ή τον σταθερό αριθμό γραμμής σας για να ανακαλύψετε τις συνδρομές Fiber, ADSL ή 4G που προσφέρουν οι χειριστές στο σπίτι σας.

Βρείτε το καλύτερο κουτί

Συγκρίνετε το Orange, το SFR, το Bouygues Telecom, τις δωρεάν τιμές και τις ταχύτητες και άλλους παρόχους πρόσβασης και ξεκλειδώστε τις καλύτερες προσφορές της στιγμής.

Εξοικονόμηση χρόνου

Το εργαλείο μας σας επιτρέπει να συγκρίνετε με ένα κλικ σε όλους τους χειριστές και όλα τα διαθέσιμα δίκτυα στη διεύθυνσή σας.

Να ειδοποιηθεί για καλές προσφορές

Εισάγοντας τη διεύθυνση email σας στο εργαλείο, λάβετε ένα συνοπτικό email κάθε μήνα με τις καλύτερες συμβουλές από όλους τους χειριστές.

Γιατί κάνει μια δοκιμή επιλεξιμότητας ?

Πολλές προσφορές στο Διαδίκτυο είναι διαθέσιμες και είναι περίπλοκο να βρείτε το δρόμο σας … Η δοκιμή επιλεξιμότητας Ariase είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε γρήγορα και εύκολα τα καλύτερα κουτιά στο διαδίκτυο σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση.

Για να πάρετε ίνες

Μπορεί να έχετε ήδη πρόσβαση σε ίνες, αλλά δεν ξέρετε. Η δοκιμή επιλεξιμότητας ινών σάς επιτρέπει να γνωρίζετε εάν το πολύ υψηλό χρέος είναι διαθέσιμο στη διεύθυνσή σας.

Για να αλλάξετε τον χειριστή

Η δέσμευσή σας έρχεται μέχρι σήμερα ή δεν είστε πλέον ικανοποιημένοι με αυτήν ? Μπορεί να είναι καιρός να αλλάξετε τον χειριστή. Η δοκιμή επιλεξιμότητας ινών παραθέτει τις καλύτερες προσφορές μεταξύ όλων των χειριστών.

Για να μετακινηθείτε καλά

Τα κουτιά συσσωρεύονται, το σπίτι αδειάζει, αλλά σκεφτήκατε για το μελλοντικό σας κουτί στο διαδίκτυο ? Η δοκιμή επιλεξιμότητας σάς επιτρέπει να γνωρίζετε τη χρέωση στο Διαδίκτυο για τη μελλοντική σας διαμονή.

Πώς να ξέρω αν είμαι επιλέξιμος για ίνες ?

Θέλετε να απολαύσετε την ταχύτητα των οπτικών ινών στο σπίτι, αλλά δεν ξέρετε αν έχετε πρόσβαση σε αυτό ? Με τη δοκιμή επιλεξιμότητας Ariese, ελέγξτε γρήγορα εάν το κατάλυμα σας είναι συνδεδεμένο με τα δίκτυα υψηλής ταχύτητας των χειριστών και συγκρίνετε τα κουτιά στο σπίτι των οπτικών ινών και των καλωδίων στο σπίτι σας.

Για να γίνει αυτό, αυτή η δωρεάν υπηρεσία αμφισβητεί ταυτόχρονα τους διάφορους διακομιστές επιλεξιμότητας ινών όλων των παρόχων πρόσβασης για τον έλεγχο της επιλεξιμότητας του σπιτιού σας. Χάρη στη διεύθυνση ή την τηλεφωνική γραμμή που θα υποδείξετε, θα ανακαλύψετε τις τιμές και τις ροές των προσφορών οπτικών ινών από πορτοκαλί, δωρεάν, SFR, Bouygues Telecom και όλους τους παρόχους πρόσβασης που προσφέρουν ίνες στο σπίτι.

Πώς να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητα του καταλύματός σας ?

Η Ariase ταυτόχρονα αμφισβητεί τους διακομιστές επιλεξιμότητας των χειριστών (Orange, SFR, Bouygues Telecom, Sosh, Red, Free κ.λπ.) για να ελέγξετε τη συμβατότητα της διεύθυνσης ή της τηλεφωνικής σας γραμμής με πακέτα ADSL, προσφορές οπτικών ινών και καλωδιακών καλωδίων. στη διεύθυνση που εισήχθη.

Επομένως, είναι εύκολο να δοκιμάσετε μέσω της τηλεφωνικής σας γραμμής ή της διεύθυνσής σας. Για την πρώτη περίπτωση, απλά εισαγάγετε τον σταθερό αριθμό σας στη φόρμα, ο συγκριτής θα βρει όλες τις προσφορές που σχετίζονται με τη γραμμή σας. Εάν δεν έχετε πλέον τον αριθμό τηλεφώνου σας, μπορείτε να δοκιμάσετε εντελώς με την ταχυδρομική σας διεύθυνση. Αυτοί οι απλοί χειρισμοί θα σας επιτρέψουν να συγκρίνετε με την αναλαμπή ενός ματιού τα κουτιά Internet μιας ντουζίνα ADSL και οι χειριστές ινών.

Οι σύμβουλοι Ariase σας υποστηρίζουν επίσης στα διάφορα βήματα σας. Κλήση 02 99 36 30 54 και έχετε δωρεάν την επιλεξιμότητά σας για τις ίνες σας.

Ποια δίκτυα Διαδικτύου είναι διαθέσιμα στη Γαλλία ?

Στη Γαλλία, τέσσερα κύρια δίκτυα επιτρέπουν την πρόσβαση στο Διαδίκτυο: ADSL, Fiber, Cable και 4G Box. Επομένως, η επιλεξιμότητα για ADSL ή ίνες ορίζεται από τη διεύθυνση ή την τηλεφωνική σας γραμμή. Ακόμη και αν περισσότερα από 14 εκατομμύρια νοικοκυριά έχουν ήδη συνδεθεί με το πολύ υψηλό χρέος, εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές μη εξοπλισμένες περιοχές.

Η ADSL εγγυάται σύνδεση υψηλής τεχνολογίας

Επιλεξιμότητα για το ADSL

Το ADSL, που ονομάζεται επίσης Haut-Débit Internet, είναι παρόν στο 99% των νοικοκυριών. Με το ADSL, επωφεληθείτε από μια ροή μεταξύ 1 και 20 MB/S. Το 20% αυτών των ίδιων κατοικιών είναι τυχερά και επωφελείται από μια ενισχυμένη ροή 95 MB/s χάρη στο VDSL2. Για να γνωρίζετε τη χρέωση στην οποία θα δικαιούστε το ADSL, λάβετε τη δοκιμή επιλεξιμότητας ADSL.

Η οπτική ίνα για όλους πρέπει να αναπτυχθεί στη Γαλλία μέχρι το 2022

Επιλεξιμότητα ινών

Η Optical Fiber είναι μια τεχνολογία που σας επιτρέπει να έχετε πολύ υψηλής ποιότητας πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Χρησιμοποιείται ευρέως, η ίνα επιτρέπει μια ελάχιστη ροή 100 mb/s ακόμη και αν οι περισσότερες προσφορές ινών προσφέρουν ροή 1 GB/s. Σας επιτρέπει να έχετε μια σταθερή σύνδεση, πολύ γρήγορη, ιδανική για ταυτόχρονες χρήσεις και τηλεόραση εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας για παράδειγμα.

Το ομοαξονικό καλώδιο σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο με πολύ υψηλό χρέος

Επιλεξιμότητα για καλώδιο

Το καλώδιο, πιο συχνά ονομάζεται ομοαξονικό καλώδιο, εγγυάται πολύ υψηλής ποιότητας πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, παραμένει πιο αργή από τις οπτικές ίνες. Πράγματι, προσφέρει μέγιστη ταχύτητα 1 GB/s σε υποδοχή και 100 MB/s σε εκπομπή. Σήμερα, 9,5 εκατομμύρια κατοικίες σε περισσότερες από 1.000 δήμοι είναι ενσύρματοι.

Το πλαίσιο 4G επιτρέπει στα πιο μονωμένα καταλύματα να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας 4G

Επιλεξιμότητα στο πλαίσιο 4G

Με την καθυστέρηση στην ανάπτυξη που παρατηρείται στην πρόσβαση στον πολύ υψηλό σταθερό ανελκυστήρα για λιγότερο πυκνές, ακόμη και πολύ πυκνές περιοχές, οι χειριστές προσφέρουν αυτήν την παροδική λύση. Επιτρέπει τα πιο μονωμένα καταλύματα να συνδεθούν στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4G των τηλεπικοινωνιακών φορέων.

Ποιοι είναι οι φορείς εκμετάλλευσης που προσφέρουν κουτιά στο διαδίκτυο στο σπίτι ?

Σύμφωνα με την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού σας, οι συνδρομές και οι φορείς εκμετάλλευσης μπορούν να ποικίλουν. Η δοκιμή επιλεξιμότητας στο διαδίκτυο σας επιτρέπει να δείτε λίγο πιο καθαρά. Δωρεάν, πορτοκαλί, Bouygues Telecom, Sosh, SFR, κόκκινα ή ακόμα και δημόσια δίκτυα πρωτοβουλίας: Με ένα κλικ, μπορείτε να δείτε χειριστές που προσφέρουν κιβώτια Internet στο σπίτι σας.

Όσον αφορά τους χειριστές, το εύρος είναι μεγάλο και πλήρες. Όπως το Freebox Mini 4K του Free και το Livebox Of Orange, το Box Must of Bouygues Telecom είναι συμβατό με τη δοκιμή επιλεξιμότητας μας. Γεράμει στην επικράτεια, αυτά τα μέσα στο Διαδίκτυο εγγυώνται μια πλήρη προσφορά.

Αρκετές προσφορές internet -level Internet παρέχουν επίσης καλή υπηρεσία Διαδικτύου. Αυτό συμβαίνει με το κουτί SOSH, το κόκκινο κουτί, αλλά και το Box Fit Fit. Ωστόσο, παρά την ελκυστική τιμή τους, δεν προσφέρουν τηλεοπτικό αποκωδικοποιητή. Είναι όλα συμβατά με τη δοκιμή επιλεξιμότητας.

Τα δημόσια δίκτυα πρωτοβουλίας αναλύονται επίσης με τη δοκιμή επιλεξιμότητας. Για καλό λόγο, που αναπτύσσονται από κοινότητες, επιτρέπουν μια εναλλακτική λύση στους παραδοσιακούς φορείς εκμετάλλευσης.

Οι ερωτήσεις σας σχετικά με τη δοκιμή επιλεξιμότητας

Τι γίνεται αν δεν είμαι επιλέξιμος για ίνες ή ADSL ?

Η ανάπτυξη οπτικών ινών και ADSL εξελίσσεται πολύ γρήγορα στη Γαλλία. Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για την άφιξή τους στο σπίτι, εγγραφείτε για την προειδοποίηση ινών μας και τις καλές προσφορές.

Γιατί όλα τα καταλύματα δεν έχουν πρόσβαση στις ίδιες προσφορές και τις ίδιες ροές ?

Όσον αφορά τη χρέωση και την τεχνολογία, δεν στεγάζονται όλοι οι Γάλλοι στην ίδια μάρκα. Εάν επωφεληθείτε από το ADSL, για παράδειγμα, η απόσταση από τη διαμονή σας σε σύγκριση με το τηλεφώνημα Central θα καθορίσει τη σύνδεσή σας. Όσο περισσότερο απομακρύνεστε, τόσο περισσότερη ροή χάνετε.

Γιατί η ροή μου διαφέρει από αυτή των γειτόνων μου ?

Ελαττωματικό καλώδιο, χρήση διαφορετικής τεχνολογίας (ίνες ή ADSL) … διάφοροι λόγοι μπορούν να εξηγήσουν τη διαφορά ροής μεταξύ δικών σας και των γειτόνων σας. Ο καλύτερος τρόπος είναι να εκτελέσετε μια δοκιμή χρεωστικής και να επικοινωνήσετε με τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο για να καταλάβετε από πού προέρχεται αυτή η διαφορά.

Τι γίνεται αν η δοκιμή δεν λειτουργεί ?

Εάν η δοκιμή δεν λειτουργεί, μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι το κατάλυμα σας είναι πρόσφατο και δεν είναι ακόμη σε καλυμμένη περιοχή. Μπορείτε επίσης να ζήσετε σε μια λευκή περιοχή, δηλαδή ένα μέρος όπου οι προμηθευτές δεν έχουν ακόμη κάνει εργασία εγκατάστασης. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ζητήσετε σύνδεση επικοινωνώντας άμεσα με προμηθευτές που σας ενδιαφέρουν.

Γιατί η δοκιμή επιλεξιμότητας προσφέρει μόνο προσφορές ινών ?

Με περισσότερο από το 75% των χώρων που είναι επιλέξιμες για οπτικές ίνες τον Σεπτέμβριο του 2022, η Γαλλία είναι μία από τις πιο προηγμένες χώρες στην ανάπτυξη του πολύ υψηλού επιπέδου. Στις περιοχές ινών, οι φορείς εκμετάλλευσης δεν προσφέρουν πλέον προσφορές στο Διαδίκτυο ADSL χρησιμοποιώντας το δίκτυο “χαλκού”. Τα επόμενα χρόνια, το δίκτυο ADSL θα είναι επίσης κλειστό και δεν θα λειτουργήσει πλέον η συνδρομή ADSL μέχρι το τέλος του 2030.

Γιατί δεν έχω ακόμα τις ίνες ?

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η ανάπτυξη οπτικών ινών γίνεται με ζώνες. Και από το ένα στο άλλο, υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην κάλυψη ανάλογα με το αν βρίσκεστε σε μια μεγάλη πόλη, στα περίχωρα ή στις αγροτικές περιοχές. Οι στόχοι που καθορίζονται από την κυβέρνηση εγγυώνται την πολύ υψηλή επέκταση για όλους μέχρι το τέλος του 2022. Για να ενημερωθείτε για την άφιξη ινών στη διαμονή σας, εγγραφείτε για την ειδοποίηση των ινών μας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας δοκιμής επιλεξιμότητας και μιας δοκιμής ροής ?

Η δοκιμή ροής μετρά την ταχύτητα μιας σύνδεσης στο Διαδίκτυο με την τεχνολογία όπως το ADSL, την οπτική ίνες ή ακόμα και το πλαίσιο 4G. Η δοκιμή επιλεξιμότητας καθιστά δυνατή την αναγνώριση των τεχνολογιών που έχετε πρόσβαση.

Γιατί η δοκιμή δεν λειτουργεί με τον αριθμό γραμμής μου ?

Μόνο οι γεωγραφικοί αριθμοί (αριθμοί που σχετίζονται με τη στέγαση και όχι με τις κλήσεις) μπορούν να οδηγήσουν στη δοκιμή επιλεξιμότητας. Προσπαθήστε να κάνετε ξανά τη δοκιμή με την ταχυδρομική σας διεύθυνση.

Κινούμαι, πώς να είμαι σίγουρος ότι έχω το διαδίκτυο στα νέα μου καταλύματα ?

Κατά τη διάρκεια μιας κίνησης, ο καλύτερος τρόπος για να έχετε το Διαδίκτυο στο νέο σας κατάλυμα είναι να ακολουθήσετε αυτά τα τρία κρίσιμα βήματα: λίγες εβδομάδες πριν από την εγκατάστασή σας, κάντε μια δοκιμή επιλεξιμότητας για να μάθετε εάν το νέο σας σπίτι είναι επιλέξιμο για ίνες, στη συνέχεια, εγγραφείτε σε διαδίκτυο Προσφορά προσαρμοσμένη στις καθημερινές σας χρήσεις και επιστρέψτε τον παλιό σας εξοπλισμό εντός της μεταδοθείσας περιόδου.

Δοκιμή ινών: Τα δύο σας επιλεξιμότητα

στην πλατφόρμα

Είναι το κατάλυμα σας επιλέξιμο για οπτικές ίνες ? Για να μάθετε, μόνο μία λύση: κάντε μια δοκιμή online ινών. Εδώ είναι ένας σαφής και ακριβής οδηγός για να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Τι είναι ένα τεστ επιλεξιμότητας ινών ?

Ο δοκιμή επιλεξιμότητας Απλά χρησιμεύει για να ελέγξετε ότι το κατάλυμα σας είναι καλά ικανό να συνδεθεί με οπτικές ίνες. Επομένως, είναι σημαντικό να εκτελέσετε αυτό το τεστ εάν θέλετε να πάρετε ένα κουτί στο διαδίκτυο που λειτουργεί με αυτήν την τεχνολογία.

Επιπλέον, η δοκιμή επιλεξιμότητας θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε τη θεωρητική μέση ταχύτητα της μελλοντικής σας σύνδεσης με τις οπτικές ίνες. Μέγιστη ροή, ελάχιστο ποσοστό μερικές φορές … για κάθε χειριστή, θα ενημερωθείτε πριν από τις ταχύτητες και το χρόνο φόρτωσης.

Μια δοκιμή ινών που πραγματοποιήθηκε στο Orange ή SFR, για παράδειγμα, δεν σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις προσφορές ινών από τους διάφορους προμηθευτές. Μόνο μια σύγκριση στο lelynx.Η FR θα σας δώσει αυτήν την επισκόπηση με ένα κλικ !

Δοκιμάστε την επιλεξιμότητα των ινών σας !

Ποιοι χειριστές προσφέρουν οπτικές ίνες ?

Η αγορά οπτικών ινών έχει αναπτυχθεί καλά στη Γαλλία για μερικά χρόνια. Το σχέδιο πολύ υψηλής ταχύτητας έχει επεκτείνει το δίκτυο ινών μέσω σχεδόν της χώρας. Οι τέσσερις παραδοσιακοί πάροχοι πρόσβασης στο Διαδίκτυο (ISP) σας προσφέρουν προσφορές οπτικών ινών. Αλλά δεν είναι οι μόνοι:

 • Bouygues Telecom;
 • Πορτοκαλί?
 • SFR;
 • Ελεύθερος;
 • Sosh;
 • Κόκκινο από SFR;
 • Κινητή δημοσίευση ..

Εδώ είναι μια σύγκριση των καλύτερων προσφορών ινών στην αγορά:

Πώς να κάνετε μια δοκιμή ινών ?

Για να πραγματοποιήσετε μια δοκιμή επιλεξιμότητας ινών, είναι αρκετό για εσάς: είτε την ακριβή ταχυδρομική σας διεύθυνση, είτε τον αριθμό τηλεφωνικής σας γραμμής. Ωστόσο, η ζώνη διαχωρισμού σας, από την άλλη πλευρά, θα έχει οποιαδήποτε χρήση, σε αντίθεση με μια δοκιμή ADSL.

Πριν ξεκινήσετε τη δοκιμή, γνωρίζετε ότι μπορείτε να ταξινομήσετε τις διάφορες προσφορές που προσφέρονται σύμφωνα με πολλά κριτήρια:

 • Η τιμή ;
 • Την επιθυμητή ροή
 • Ο χειριστής ;
 • Η κατηγορία της προσφοράς (μόνο στο Διαδίκτυο, στο Διαδίκτυο και στο κινητό …).

Δοκιμάστε την επιλεξιμότητα των ινών σας

Δοκιμή πορτοκαλί ίνες

Το Orange προσφέρει μια σειρά ινών livebox, αλλά είναι υποχρεωτικό να είναι επιλέξιμο για τις ίνες να επωφεληθούν από αυτό. Εάν ναι, θα σας υποβληθούν διαφορετικές προσφορές: LiveBox Up, LiveBox και LiveBox Open. Θα έχετε ροή 400MB/S που μπορεί να φτάσει τα 2GB/S για την καλύτερη προσφορά κουτιού.

Bouygues Télécom Fiber Test

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις προσφορές ινών Bouygues ? Γνωρίστε ότι ήδη, περισσότερα από 14 εκατομμύρια νοικοκυριά έχουν πρόσβαση σε αυτό-έτσι μπορεί να είστε ήδη μέρος αυτού ! Απλά δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας και δείτε αν το εύρος ινών Box είναι δυνατή στο σπίτι. Σημειώστε ότι η ροή σας θα είναι μεταξύ 300MB/s και 2GB/s ανάλογα με το πλαίσιο που επιλέγετε.

Δοκιμή ινών SFR

Το SFR Fiber σας επιτρέπει να έχετε συμβόλαια 500MB/S για το λιγότερο ακριβό σε 2GB/s για το καλύτερο. Επομένως, η επιλεξιμότητα για την SFR Fiber ανοίγει την πόρτα σε προσφορές όπως το SFR 8 Box. Μια δοκιμή, όπου θα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνσή σας, να σας πείτε εάν το κατάλυμα σας μπορεί να επωφεληθεί από τις υπηρεσίες μάρκας στο Red Carré.

Δωρεάν δοκιμή ινών

Οι δωρεάν προσφορές δωρεάν box πωλούνται σε περισσότερες από 17 εκατομμύρια κατοικίες στη Γαλλία. Χιλιάδες δήμοι, τόσο μικροί όσο και μεγάλοι, αποτελούν μέρος του δικτύου που καλύπτεται από τους πιο πρόσφατους παραδοσιακούς φορείς εκμετάλλευσης. Μπορείτε να επωφεληθείτε από 1GB/S για την είσοδο -Επιβάθμια στα 8GB/S για το δέλτα Freebox.

Δοκιμή ινών SOSH

Το SOSH είναι ένας πορτοκαλί συνεργάτης και η προσφορά ινών της αναπτύσσεται σε περισσότερες από 14,5 εκατομμύρια κατοικίες στη Γαλλία. Είναι το πακέτο SOSH Fiber διαθέσιμο στο διαμέρισμα ή το σπίτι σας ? Εάν συμβαίνει αυτό, θα επωφεληθείτε από μια σύνδεση στο Διαδίκτυο με ταχύτητα έως 300MB/S.

Κόκκινο με δοκιμή ινών SFR

Λίγο λιγότερο εξυπηρετείται από τους άλλους χειριστές, το κόκκινο από το πακέτο SFR εξακολουθεί να επηρεάζει περισσότερα από 13 εκατομμύρια νοικοκυριά και ο αριθμός αυτός αυξάνεται ταχέως.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ (Συχνές ερωτήσεις)

Πώς να γνωρίζετε εάν δικαιούστε τις ίνες ?

Για να μάθετε εάν είστε επιλέξιμοι για ίνες, απλά εισαγάγετε τη διεύθυνσή σας στο εργαλείο μας και θα σας πούμε σε λιγότερο από δύο λεπτά αν είστε επιλέξιμοι ή όχι.

Είναι η δοκιμή ινών συμβατή με όλους τους χειριστές ?

Η δοκιμή επιλεξιμότητας ινών Lynx σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητα οπτικών ινών σας για όλους τους χειριστές (SFR, Bouygues, Orange, Sosh ή Free)