Κατεβάστε το Adobe Illustrator 27.5 δωρεάν για Windows, MacOS, iOS, κατεβάστε το Adobe Illustrator Free for PC – CCM

Δωρεάν εικονογράφος Adobe για υπολογιστή

Adobe Illustrator Το λογισμικό δημοσιεύεται στο Διαχείριση φωτογραφιών το οποίο επιτρέπει διάνυσμα. Πρόκειται για ένα πλήρες περιβάλλον σχεδίασης διανυσμάτων, του οποίου τα πολλαπλά σχέδια εργασίας και τα υποβαθμισμένα αποτελέσματα διαφάνειας επιτρέπουν στους χρήστες να εργάζονται πιο αποτελεσματικά.

Κατεβάστε το Adobe Illustrator 27.5

Το Adobe Illustrator είναι ένα πολύ δημοφιλές εργαλείο σχεδίασης διανυσμάτων με επαγγελματίες. Εδώ είναι η τελευταία αναμενόμενη έκδοση.

Περιγραφή

Adobe Illustrator Το λογισμικό δημοσιεύεται στο Διαχείριση φωτογραφιών το οποίο επιτρέπει διάνυσμα. Πρόκειται για ένα πλήρες περιβάλλον σχεδίασης διανυσμάτων, του οποίου τα πολλαπλά σχέδια εργασίας και τα υποβαθμισμένα αποτελέσματα διαφάνειας επιτρέπουν στους χρήστες να εργάζονται πιο αποτελεσματικά.

Adobe Illustrator CC προτείνω πολλές βελτιώσεις και χαρακτηριστικά, ο χρήστης θα είναι για παράδειγμα να δημιουργήσει αρχεία που περιέχουν μέχρι έως και 100 σχέδια εργασίας των διαφορετικών μεγεθών και τα οποία μπορούν να διευθετηθούν και να εμφανιστούν όπως ευχαριστεί. Μπορεί επίσης να τα αποθηκεύσει, να τα εξάγετε και να τα εκτυπώσετε ξεχωριστά ή μαζί, είναι ακόμη δυνατό να αποθηκεύσετε όλα ή μέρος τους με τη μορφή αρχείων PDF πολλών σελίδων.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα με Adobe Illustrator Dο καθορίστε την αδιαφάνεια των διαφορετικών χρωμάτων μιας κλίσης. Βρίσκουμε το εργαλείο ” Σχήμα εργασίας “Όπως για παράδειγμα, η βούρτσα που παράγει ένα άψογο σχήμα φορέα ακόμη και αν οι γραμμές επικαλύπτονται. Μπορείτε να σχεδιάσετε όπως σε χαρτί χρησιμοποιώντας τη μορφή εργαλείων της εργασίας, διαγράφηκε και στρογγυλεμένο, αλλά και παρεμβαίνει στις κλίσεις απευθείας στο επίπεδο αντικειμένου. Ο χρήστης μπορεί να καθορίσει ένα περίγραμμα και το μέγεθός του, τη γωνία της κλίσης, τη θέση του και τις ελλειπτικές διαστάσεις του κ.λπ.

Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικώνAdobe Illustrator CC, Βρίσκουμε το σχέδιο σε προοπτική που επιτρέπει για παράδειγμα να σχεδιάζουμε μορφές και σκηνές που σέβονται την γραμμική προοπτική σε 1, 2 ή 3 σημεία για να δημιουργήσουν αποτελέσματα βάθους και απόστασης. Ένα εργαλείο για την κατασκευή αισθητικών και πλήρως διαμορφωμένων περιγραμμάτων. Ένα εργαλείο σχεδιαστή φόρμας απλά επιτρέπει τη συσχέτιση, την τροποποίηση κ.λπ. σχηματίζεται απευθείας στο πάγκο εργασίας. Adobe Illustrator Επιτρέπει επίσης τη δημιουργία ακριβών γραφικών για τους τερματικούς σταθμούς ιστού και κινητής τηλεφωνίας, ιδιαίτερα χάρη στην εμφάνιση ενός πλέγματος εικονοστοιχείων των αρχείων σας.

Επιπλέον, εμφανίζεται ένα νέο εργαλείο στο Adobe Illustrator, Το σημείο βούρτσας, το οποίο σας επιτρέπει να σχεδιάζετε με εργαλεία διανυσμάτων που μοιάζουν με πραγματικές βούρτσες και των οποίων τα χαρακτηριστικά είναι τροποποιημένα. Εμπλουτίστε τα σχέδιά σας και εξοικονομήστε χρόνο συνδέοντας τις διαδρομές με απλή υποστήριξη σε ένα κλειδί και χρησιμοποιήστε τις επιλογές πίσω σχεδίασης και εσωτερικού σχεδιασμού.

Τέλος, με Adobe Illustrator, Μπορείτε να εφαρμόσετε εικονοστοιχεία στα σχέδια σας (ονομασμένες σκιές, θόλωση κ.λπ.) Χωρίς καμία επίδραση στην ανάλυση της οθόνης των διαφόρων υφιστάμενων υποστηρίξεων (οθόνη, φορητός υπολογιστής κ.λπ.Ουσία. Επιπλέον, η χρήση πολλαπλών σχεδίων εργασίας έχει βελτιστοποιηθεί.

Adobe Illustrator είναι συμβατό με την υπόλοιπη σουίτα της Adobe, ειδικά το Flash Catalyst. Μπορείτε να εισαγάγετε τα σχέδιά σας Εικονογράφος και να δημιουργήσετε διαδραστικό περιεχόμενο χωρίς προγραμματισμό. Ομοίως, μπορείτε να αλλάξετε τις εικονογραφήσεις σας Εικονογράφος Διατηρώντας τη δομή και τη διαδραστικότητα που προστέθηκε στον καταλύτη Flash.

Σημειώστε ότι επωφεληθείτε από την ενσωμάτωση με τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες Adobe CS Live (όπως η ανταλλαγή ηλεκτρονικών αναθεωρήσεων των εικονογραφήσεων σας και η διαβούλευση των σχολίων κ.λπ.) Αλλά αυτές οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν μόνο για περιορισμένη περίοδο.

Προδιαγραφές

Εκδοχή 27.5
Τελευταία ενημέρωση 28 Ιουνίου 2023
Αδεια Εμπορική άδεια
Λήψεις 215 (τελευταίες 30 ημέρες)
Συγγραφέας Πλίθα
Λειτουργικά συστήματα Windows, MacOS, iOS iPad
Κατηγορία φωτογραφία

Δωρεάν εικονογράφος Adobe για υπολογιστή

Κατεβάστε Adobe Illustrator σε εξέλιξη

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στην αρχική σελίδα σε 30 δευτερόλεπτα.

Το Illustrator είναι το βασικό λογισμικό αναφοράς για την απεικόνιση και το σχέδιο φορέα, όπως το PhotoShp, του ίδιου εκδότη. Ένα επαγγελματικό εργαλείο με απεριόριστες δυνατότητες.

Η τρέχουσα έκδοση του Adobe Illustrator είναι το 25.0, Δημοσίευσε το 19/10/2020. Αυτή η σημαντική ενημέρωση αναπτύσσει αρκετές νέες λειτουργίες και βελτιώσεις: Η λειτουργία επαναπροσδιορισμού χρώματος έχει αναθεωρηθεί και σας επιτρέπει να αλλάξετε το θέμα του χρώματος από μια εικόνα ή μια απεικόνιση χάρη στον επιλογέα χρωμάτων. Η λειτουργικότητα αγκυροβολεί τα glyphs τώρα καθιστά δυνατή την ευθυγράμμιση ή την αυτόματη αγκύρωση των στοιχείων της απεικόνισης στα όρια του glyph. Για την καταχώρηση κειμένου, είναι πλέον δυνατό να ορίσετε την αναφορά του πραγματικού ύψους της γραμματοσειράς από τον πίνακα χαρακτήρων και να ευθυγραμμίσετε κάθετα ένα μπλοκ κειμένου. Τέλος, το Adobe Illustrator προσφέρει τώρα μεγαλύτερη δυνατότητα χρήσης του εγγράφου Adobe Online: Μπορούμε τώρα να τα περάσουμε πιο εύκολα εκτός σύνδεσης, προβολή και τροποποίηση των προηγούμενων εκδόσεων ενός εγγράφου και ενσωματώστε τα online έγγραφα του Photoshop στο Illustrator. Για το παρελθόν έτος, υπήρξαν τέσσερις άλλες ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης έκδοσης 24 τον Νοέμβριο του 2019. Μεταξύ των σημαντικών αλλαγών σημειώνουν την εφαρμογή μιας εκτεταμένης ζώνης εργασίας για δημιουργίες μεγάλης μορφής, μια τετραετή οθόνη ταχύτερη κατά την έναρξη και την καταγραφή του εγγράφου, την αυτόματη επαλήθευση ορθογραφίας, την αυτόματη εγγραφή στο παρασκήνιο των αρχείων .έχω, .PNG και .JPG; και την προσθήκη νέων λειτουργιών ως απλούστευση της διαδρομής ή του σχεδίου και της έκδοσης σε πραγματικό χρόνο. Τα μαθήματα για να μάθουν τις λεπτές αποχρώσεις του Illustrator έχουν επίσης προστεθεί στην αρχική οθόνη

Ένα άλλο λογισμικό ναυαρχίδας από τη διάσημη δημιουργική σουίτα της Adobe, το Adobe Illustrator είναι το λογισμικό σχεδιασμένο για να σχεδιάζει εικόνες διανυσμάτων. Αυτό το εργαλείο δημιουργίας γραφικών έχει πολλά χαρακτηριστικά για την επεξεργασία διαφόρων τύπων εικονογραφήσεων. Από το 2013, το Adobe Illustrator δεν διανέμεται πλέον σε φυσική μορφή, αλλά μόνο στο διαδίκτυο μέσω της υπηρεσίας συνδρομής Adobe Creative Cloud.

Κύρια χαρακτηριστικά

Είναι δυνατόν να προσθέσετε εικόνες στη διεπαφή επεξεργασίας αυτού του λογισμικού. Για να το κάνετε αυτό, ο χρήστης μπορεί να σύρετε το αρχείο στο παράθυρο ή να το επιλέξει σε ένα φάκελο μέσω του Explorer Data. Με Adobe Illustrator, Μπορούν να γίνουν αλλαγές στις εικόνες. Επιτρέπει για παράδειγμα να προσθέσετε κλίσεις ή να επεξεργαστείτε τη σκιά και τον κορεσμό. Μια παλέτα χρωμάτων είναι επίσης διαθέσιμη στον χρήστη. Το Adobe Illustrator υποστηρίζει όλους τους τύπους χαρακτήρων που περιέχονται στους πόρους του υπολογιστή. Ο χρήστης μπορεί να εισάγει ένα κείμενο κάθετα, οριζόντια ή σύμφωνα με τη διάταξη μιας καμπύλης. Τα κείμενα μπορούν στη συνέχεια να διανύσουν. Μπορούμε να αποθηκεύσουμε τη δημιουργία στον τύπο του αρχείου ειδικά για το λογισμικό, το οποίο δεν είναι άλλο από .ΕΧΩ. Ο χρήστης θα είναι επίσης σε θέση να επιλέξει άλλες δημοφιλείς μορφές είτε φορέα είτε όχι.