Κατεβάστε το 6Play, Live TV και Replay – Video – Les Numériques, Download 6Play, Live TV και Replay για Android, iOS, Online Service και APK – Frandroid

6Play, ζωντανή τηλεόραση και επανάληψη

Contents

Είναι επίσης δυνατό να παρακολουθήσετε την πλατφόρμα στην τηλεόρασή σας Samsung Connected.

6Play, ζωντανή τηλεόραση και επανάληψη

Το 6Play, η Live TV και η Replay είναι η επίσημη εφαρμογή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών από την ομάδα M6, κοιτάξτε τα ζωντανά κανάλια για δωρεάν ή πρόσβαση σε όλες τις επανάληψη για να δείτε ή να αναθεωρήσετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα.

  • Android
  • iOS iPhone / iPad
  • Ηλεκτρονική υπηρεσία

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το 6Play ?

Ποιες είναι οι νέες λειτουργίες της τελευταίας έκδοσης του 6Play ?

Με τα οποία τα οστά είναι συμβατά με 6Play ?

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το 6Play ?

Περιγραφή

Το 6Play, η ζωντανή τηλεόραση και η επανάληψη σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενα των καναλιών ομάδας M6 και ραδιοφωνικών σταθμών, ζωντανά και σε επανάληψη από μια δωρεάν εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας ή στον υπολογιστή σας από την ηλεκτρονική υπηρεσία.

Παρακολουθήστε όλα τα αγαπημένα σας προγράμματα δωρεάν, το M6 Original Series, ταινίες και πρωτότυπες εκπομπές. Επωφεληθείτε από τη ζωντανή τηλεόραση, ακολουθήστε τα κανάλια M6, W9, 6ter, Gulli, κ.λπ.

Στη συνέχεια, αν χάσατε ένα επεισόδιο, παρακολουθήστε το στην επανάληψη ! Η εφαρμογή θα σας κάνει προτάσεις προγραμμάτων σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και τις συνήθειες προβολής σας.

Η λειτουργία 6Play προσφέρει μη δημοσιευμένο περιεχόμενο, telenovelas (λατινοαμερικανική σαπουνόπερα, γενικά του τύπου σαπουνόπερας) και πρωτότυπες χιουμοριστικές εκπομπές.

Επιπλέον, το 6Play, η ζωντανή τηλεόραση και η επανάληψη συγχρονίζονται μεταξύ των διαφόρων συσκευών σας (κινητές εφαρμογές και ηλεκτρονικές υπηρεσίες), έτσι ώστε να μην χρειάζεται ποτέ να αναλάβετε ένα πρόγραμμα από την αρχή, εκτός αν έχετε αποφασίσει.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το 6Play ?

Χάρη στο 6Play δεν θα χάσετε ποτέ τα αγαπημένα σας προγράμματα που μεταδίδονται στα κανάλια της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου της ομάδας M6. M6, W9, 6ter, Gulli, Fun Radio, RTL2, Παρίσι Première, Téva, M6Music και M6boutique είναι όλα παρόντα ! Σημειώστε, ωστόσο, ότι για να εκτιμήσετε τα κανάλια του Παρισιού Première και Téva, θα πρέπει να εγγραφείτε σε μια συνδρομή (αφού αυτά τα κανάλια δεν είναι δωρεάν) ή χρησιμοποιώντας τη συνδρομή σας εάν έχετε ήδη εγγραφεί μέσω της προσφοράς του κουτιού ή του καναλιού σας, Αυτά δεν είναι διαθέσιμα δωρεάν.

Επομένως, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα αυτά τα προγράμματα από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Σημειώστε, ωστόσο, ότι τα προγράμματα δεν μπορούν να μεταφορτωθούν για να προβληθούν αργότερα εκτός σύνδεσης, σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες που το επιτρέπουν (με συνδρομή).

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή 6Play για κινητή συσκευή ?

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή 6Play στην κινητή συσκευή σας (Android ή iOS) από το Google ή το Apple Store, για να το μεταφέρετε παντού μαζί σας. Εμπνευσμένο από τις πλατφόρμες μουσικής ροής, η εφαρμογή θα σας ζητήσει, κατά τη διάρκεια της πρώτης εκτόξευσης, για να υποδείξετε τρία προγράμματα, τρεις παρουσιαστές ή τρεις κατηγορίες εκπομπών που εκτιμάτε. Αυτό του επιτρέπει στη συνέχεια να σας προσφέρει μια επιλογή προγραμμάτων που αντιστοιχούν στα γούστα σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις από το προφίλ σας.

Εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας 6Play

Σημειώστε ότι για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του 6Play θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, είναι υποχρεωτική και επιτρέπει στην εφαρμογή να αποθηκεύσει τις προτιμήσεις σας. Έτσι μπορείτε να βρείτε όλο το περιεχόμενό σας και τις προτιμήσεις σας από τη μια συσκευή σε άλλη (smartphone, tablet, υπολογιστή).

Η διεπαφή εφαρμογής δεν είναι πολύ εργονομική και θα απαιτήσει το λιγότερο συνηθισμένο σε λίγο χρόνο προσαρμογής. Η οθόνη διαχωρίζεται σε δύο ζώνες. Στην κορυφή θα δείτε μια παχιά λαμπερή λωρίδα που παρουσιάζει το όνομα της εφαρμογής στα αριστερά και στα δεξιά την πρόσβαση στο προφίλ σας και το εργαλείο αναζήτησης με τη μορφή μεγεθυντικού φακού. Ακόμα σε αυτό το συγκρότημα, αλλά ακριβώς κάτω θα δείτε τη λίστα των καναλιών. Αυτή η μπάντα είναι αρκετά μεγάλη, η οποία είναι δυσάρεστη στις μικρές οθόνες.

Παρακάτω θα δείτε την αρχική οθόνη 6Play με τα πιο πρόσφατα προγράμματα. Για να αλλάξετε αυτήν την οθόνη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κύριο μενού. Αυτό αντιπροσωπεύεται από έναν γκρίζο κύκλο στο κάτω μέρος της οθόνης με τρεις γραμμές σε αυτό (μενού χάμπουργκερ). Όταν κάνετε κλικ σε αυτό, εμφανίζεται το μενού και σας προσφέρει να αποκτήσετε πρόσβαση στις διάφορες οθόνες: Live (για να δείτε τι συμβαίνει επί του παρόντος στα κανάλια και να το παρακολουθήσετε), 6Play Home (η οθόνη που εμφανίζεται όταν ανοίξετε την εφαρμογή), Η επιλογή μου (τελευταίες αναγνώσεις και προτάσεις που βασίζονται στις προτιμήσεις σας), ψυχαγωγία, σειρές, τηλεοπτικές ταινίες, πληροφορίες και εταιρεία, αθλητισμός, νεολαία, χιούμορ και όλες τις κατηγορίες προγραμμάτων του ομίλου, συμπεριλαμβανομένων ειδικών κατηγοριών (όπως τα καλοκαιρινά προγράμματα για παράδειγμα).

Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι όταν ξεκινάτε ένα βίντεο, είτε άμεση είτε επανάληψη, θα έχετε πρώτα διαφήμιση. Στις διαθέσιμες επιλογές βίντεο έχετε την εμφάνιση των υπότιτλων και την αλλαγή της γλώσσας (για πολύγλωσσο περιεχόμενο, αλλά και τους κωφούς και σκληρούς υπότιτλους ακοής), μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ SD και HD (για κατάλληλο περιεχόμενο), μπορείτε να πάτε σε πλήρη οθόνη και μπορείτε να μοιραστείτε το βίντεο. Για το άμεσο κλειδί πληροφοριών σας λέει την σχετική αλυσίδα, το όνομα της επίδειξης, τη διάρκεια της, τις ώρες μετάδοσης και μια μικρή περιγραφή. Για κατευθύνσεις δεν υπάρχει επιλογή ανάκτησης από την αρχή (όπως μπορείς Μολότοφ Για παράδειγμα).

Όταν ανοίγετε τη σελίδα ενός προγράμματος ή μιας σειράς, θα μπορείτε να την προσθέσετε στα αγαπημένα σας, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με τη μορφή του +. Στη συνέχεια, θα την βρείτε στο “My Selection”. Από αυτήν την οθόνη μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε απευθείας τις εκπομπές που σας προσφέρει η εφαρμογή. Σημειώστε ότι η οθόνη επιλογής μου όχι μόνο συγκεντρώνει τα αγαπημένα σας αλλά και τα συνιστώμενα προγράμματα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική υπηρεσία του 6Play ?

Η διεπαφή πλοήγησης σε απευθείας σύνδεση είναι προσβάσιμη από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο υπό οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Windows, Mac, Linux κ.λπ.Ουσία. Θα έχετε πρόσβαση στα περιεχόμενα του 6Play από τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας ή τον φορητό υπολογιστή σας συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο. Προσέξτε, ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε έναν διαφημιστικό αποκλεισμό στην επέκταση του προγράμματος περιήγησης ιστού, θα χρειαστεί να απενεργοποιήσετε το για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από τα προγράμματα.

6Play Online Service

Όταν φτάσετε στην υποδοχή στο σπίτι, θα δείτε μια γραμμή μενού στο επάνω μέρος της οθόνης που εμφανίζει συντομεύσεις σε: υποδοχή, κανάλια, εργαλείο αναζήτησης και το λογαριασμό σας. Συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό όπως στις κινητές σας συσκευές για να αναλάβετε τα βίντεό σας όπου τα αφήσατε.

Το υπόλοιπο της αρχικής οθόνης είναι αρκετά παρόμοιο με άλλες πλατφόρμες ροής βίντεο: όλες οι κατηγορίες παρουσιάζονται σε γραμμές. Στην κορυφή θα βρείτε μια επισήμανση των εκπομπών της στιγμής, τότε μια γραμμή με όλες τις κατηγορίες εκπομπών (ψυχαγωγία, σειρές, telefilms, info & company κ.λπ.), στη συνέχεια, οι τελευταίες επαναλήψεις μέχρι σήμερα, τότε τα αποκλειστικά προγράμματα 6Play, οι συλλογές (ομάδες βίντεο βίντεο με θέμα), τα ολοκληρώματα, η μεγαλύτερη επιτυχία της στιγμής, οι άμεσες, οι αναγνώσεις σας σε εξέλιξη, τα προγράμματα που συνιστώνται για εσάς ( Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας), τότε αρκετές άλλες κατηγορίες (σειρές, νεολαία, telefilms κ.λπ.Ουσία. Σημειώστε ότι κατά τη στιγμή των δοκιμών μας δεν βρήκαμε τη θέση της αγαπημένης λίστας.

Ποιες είναι οι νέες λειτουργίες της τελευταίας έκδοσης του 6Play ?

Χωρίς εντυπωσιακή καινοτομία όσον αφορά τη διεπαφή ή τη χρήση. Η εφαρμογή για κινητά ενημερώνεται τακτικά για να κυνηγά σφάλματα που δημιουργούνται από τους χρήστες.

Μεγάλη καινοτομία του 6Play τον Ιούλιο του 2021. Η εφαρμογή ακολουθεί τη βύθιση στο Mytf1, στο Molotov (με μάνγκο) και στην τηλεόραση του Πλούτωνα και Σήμερα προσφέρει δωρεάν υπηρεσία ροής διαφήμισης (ή Avod). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δωρεάν ροή στο αρχείο μας: Λίγες μέρες μετά το MYTF1, το M6 βάζει με τη σειρά του AVOD με 6Play.

Σημειώστε ότι από τον Οκτώβριο του 2022, οι ιδιοκτήτες μιας Samsung Smart TV μπορούν να δουν όλο το περιεχόμενο που προσφέρονται πλήρως. Είναι επίσης δυνατό να εγγραφείτε στην επιλογή 6Play Max Paid που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα χωρίς διαφήμιση και όρια.

Με τα οποία τα οστά είναι συμβατά με 6Play ?

Για τη συσκευή iOS (iPhone, iPad, iPod touch) μπορείτε να κατεβάσετε 6Play από το iOS App Store από την έκδοση 11.2.

Στο Android η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη από το Play Store, θα χρειαστείτε Android 4.4 ή υψηλότερα στο smartphone ή το tablet σας.

Από τον υπολογιστή σας (παράθυρα, Linux, κ.λπ.) ή Mac, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική υπηρεσία από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστείτε σύνδεση στο Διαδίκτυο για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα.

Είναι επίσης δυνατό να παρακολουθήσετε την πλατφόρμα στην τηλεόρασή σας Samsung Connected.

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το 6Play ?

Για να δείτε και να αναθεωρήσετε το περιεχόμενο των γαλλικών τηλεοπτικών καναλιών, υπάρχει Μολότοφ. Πρόκειται για μια υπηρεσία που προσφέρει για να παρακολουθήσετε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια αλλά και πρόσβαση στις επαναλήψεις τους. Η βασική υπηρεσία είναι δωρεάν και απλώς προσφέρει άμεση (με επανάληψη της τρέχουσας ανάγνωσης) και επανάληψη σε μέτρια ποιότητα. Αρκετές πληρωμένες προσφορές προσφέρουν πρώτα καλύτερη ποιότητα, αλλά και τη δυνατότητα λήψης βίντεο για να τα παρακολουθήσετε αργότερα εκτός σύνδεσης και να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλα κανάλια από αυτά του μπουκέτου bouquet de. Διατίθεται σε κινητά και συνδεδεμένη τηλεοπτική συσκευή.

Για τα άλλα γαλλικά τηλεοπτικά κανάλια, το καθένα έχει τη δική του υπηρεσία επανάληψης που σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθήσετε το Direct. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα κανάλια ομάδας TF1 με Mytf1 (με τη διαφήμιση), στα κανάλια της τηλεοπτικής ομάδας της Γαλλίας με Γαλλία.τηλεόραση, και τα λοιπά.

Για τους συνδρομητές Canal+, γνωρίζετε ότι με την εφαρμογή Μυκανικός, Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις κατευθύνσεις και τις επαναλήψεις όλων των γαλλικών τηλεοπτικών καναλιών εκτός από τα κανάλια της συνδρομής σας. Επιπλέον, το MyCanal δίνει πρόσβαση στην πλατφόρμα VOD της ομάδας όπου μπορείτε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ψηφιακές ταινίες και σειρές ανά μονάδα.

Αν ψάχνετε για μη δημοσιευμένο περιεχόμενο και τη δυνατότητα να δείτε και να αναθεωρήσετε απεριόριστες ταινίες και σειρές, μπορείτε να κατευθύνετε τον εαυτό σας προς τις πλατφόρμες SVOD, προσβάσιμες σε όλο τον κόσμο. Με μηνιαία συνδρομή (συχνά ελάχιστη) θα έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο τον απεριόριστο κατάλογό τους σε μία ή περισσότερες οθόνες (χωρίς καμία διαφήμιση). Οι τρεις πιο γνωστές πλατφόρμες στη Γαλλία είναι Ανοησία, Amazon Video Prime Και Ντσενεία+. Σημειώστε ότι η πλατφόρμα Netflix προσφέρει, επιπλέον, βιντεοπαιχνίδια αποκλειστικά προορίζονται για τους συνδρομητές της, στην προσφορά παιχνιδιών Netflix.

6Play, ζωντανή τηλεόραση και επανάληψη

6Play, ζωντανή τηλεόραση και επανάληψη

Με 6Play η επίσημη εφαρμογή του ομίλου M6 Find Τα M6, W9, 6ter, Teva, Gulli και Paris Première και Direct ή Replay Channels στο smartphone ή το tablet σας.

Κοίτα Στις 19:45, ο κορυφαίος σεφ, οι βασίλισσες των αγορών, μια οικεία φιλοδοξία, αλλά και όλες οι άλλες ομάδες και σειρές της ομάδας. Επίσης, αποκτήστε πρόσβαση σε μη δημοσιευμένες σειρές και προγράμματα και επαναλάβετε τα προγράμματά σας όπου σταματήσατε. 6play προσφέρει επίσης Συστάσεις προγράμματος Και μπορείτε να αρχίσετε να κοιτάζετε το smartphone σας και να ξεκινήσετε όπου βρισκόσασταν στην τηλεόρασή σας.

Πώς να παρακολουθήσετε ζωντανά προγράμματα με 6Play ?

Το 6Play επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους εκπομπές ζωντανές, όπου κι αν βρίσκονται. Είτε πρόκειται να ακολουθήσετε μια αθλητική εκδήλωση σε πραγματικό χρόνο είτε να παρακολουθήσετε το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς, οι χρήστες μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε ζωντανό περιεχόμενο από την εφαρμογή.

Από την ηλεκτρονική υπηρεσία, μπορείτε να μετακινηθείτε στην αρχική σελίδα για να φτάσετε στη γραμμή “ζωντανή” ομαδοποίηση όλων των καναλιών ή να κάνετε κλικ από το μενού καναλιού για να ξετυλίξετε όλα τα διαθέσιμα κανάλια και να επιλέξετε αυτό που θέλετε να δείτε. Θα χρειαστεί να μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας για να αποκτήσετε πρόσβαση στη ζωντανή ενότητα. Προηγουμένως, θα πρέπει να περάσετε από τα συνιστώμενα βίντεο, τα νέα, τα βίντεο που σύντομα θα εξαφανιστούν, τις διαφορετικές κατηγορίες κ.λπ. Στην εφαρμογή για κινητά, κάντε κλικ στο κύριο μενού (3 οριζόντιες γραμμές στον γκρίζο κύκλο) και επιλέξτε την ενότητα Live και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κανάλι σας.

6Play Online Service

Πώς να παρακολουθήσετε την επανάληψη δείχνει με 6Play ?

Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του 6Play είναι η πιθανότητα παρακολούθησης των εκπομπών εκπομπών στα κανάλια των καναλιών M6 M6 στην επανάληψη. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου, από ψυχαγωγία έως ντοκιμαντέρ, και να τα παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή που τους ταιριάζει.

Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να πλοηγηθείτε απευθείας σε κατηγορίες, κανάλια και προγράμματα για να βρείτε αυτό που θέλετε ή να επωφεληθείτε από το εργαλείο άμεσης αναζήτησης εάν γνωρίζετε τον τίτλο του προγράμματος ή τη σειρά για παρακολούθηση.

Το 6Play προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία κατηγοριών περιεχομένου για να καλύψει τα γούστα όλων των χρηστών: ψυχαγωγία, σειρές-πραγματικότητα, σειρές, αθλητισμός, πληροφορίες και κοινωνία, κινηματογράφο, telefilms, πράσινο και νεολαία. Σημειώστε ότι τα προγράμματα ή η σειρά με διάφορα επεισόδια ομαδοποιούνται έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να “binger” εάν το επιθυμούν.

Ποιες είναι οι επιλογές ανάγνωσης βίντεο του 6Play ?

Όταν ξεκινάτε ένα βίντεο (άμεση ή επανάληψη), θα χρειαστεί να περάσετε από διαφημίσεις που δεν θα μπορείτε να ξεφύγετε, αφού κάνοντας κλικ σε άλλη καρτέλα του προγράμματος περιήγησής σας, το βίντεο ορίζει αυτόματα. Σημειώστε ότι θα έρθουν άλλες διαφημίσεις και θα διακόψουν το πρόγραμμά σας να διαβάζονται.

Όταν ξεκινάτε ένα βίντεο, μπορούν να ενεργοποιηθούν αρκετές επιλογές. Μπορείτε να μεταβείτε σε λειτουργία πλήρους οθόνης, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ήχου (γλώσσα ήχου και στη γλώσσα των υπότιτλων) ή να αλλάξετε την ποιότητα του βίντεο για να μεταβείτε από υψηλής ποιότητας (τύπος HDTV) στον ενδιάμεσο (τύπος DVD) που παραμένει πολύ σωστή όσον αφορά την προβολή.

Αλλαγή ποιότητας βίντεο με 6Play

Εάν αυτό είναι ένα ζωντανό πρόγραμμα, δεν θα έχετε εντολές ανάγνωσης όπως για ένα βίντεο επανάληψης. Πράγματι, για το τελευταίο, έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε το βίντεο στην παύση, να προχωρήσετε ή να επιστρέψετε 15 δευτερόλεπτα ή ακόμα και να πάτε στο ακόλουθο βίντεο εάν το πρόγραμμά σας έχει πολλά επεισόδια.

Φυσικά, όταν κόβετε ένα βίντεο στη διαδικασία ανάγνωσης, ο χρήστης θα έχει την ευκαιρία να το πάρει πίσω όπου η προβολή σταμάτησε, αλλά με μερικές διαφημίσεις πριν από την επανάληψη της ανάγνωσης.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του 6Play ?

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του 6Play είναι η προσβασιμότητά του. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε πλατφόρμες Android και iOS, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους εκπομπές ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε, εφόσον έχουν σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Χάρη στη λειτουργικότητα Replay 6Play, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους προγράμματα στην ευκολία τους. Είτε κατά τη διάρκεια ενός μεσημεριανού διάλειμμα, στα δημόσια συγκοινωνία είτε το βράδυ στο σπίτι, η ευελιξία που προσφέρεται από το 6Play επιτρέπει στους χρήστες να μην χάσουν ποτέ τις αγαπημένες τους εκπομπές.

Με τις πολλές κατηγορίες περιεχομένου του, το 6Play προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών στους χρήστες. Είτε είστε παθιασμένοι με τον αθλητισμό, τη μουσική, τις ταινίες ή τα ντοκιμαντέρ, σίγουρα θα βρείτε κάτι που αντιστοιχεί στα ενδιαφέροντά σας στην πλατφόρμα.

Το 6Play ενημερώνει τακτικά το περιεχόμενό του για να προσφέρει στους χρήστες τις πιο πρόσφατες και πιο δημοφιλείς εκπομπές. Αυτό εγγυάται ότι οι χρήστες έχουν πάντα πρόσβαση στα τελευταία επεισόδια της αγαπημένης τους σειράς ή ζωντανών αθλητικών εκδηλώσεων.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το 6Play ?

Για να χρησιμοποιήσετε το 6Play, απλά κατεβάστε την εφαρμογή από το Play Store (για συσκευές Android) ή το App Store (για συσκευές iOS). Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε με τα υπάρχοντα αναγνωριστικά σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να περιηγηθείτε στις διαφορετικές κατηγορίες περιεχομένου και να επιλέξετε το πρόγραμμα που θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανά ή επανάληψη.

Σημειώστε επίσης ότι οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου προσφέρουν προσφορές για ψηφιακή τηλεόραση με προγράμματα πρόσβασης σε επανάληψη. Γενικά, το 6Play είναι μέρος της προσφοράς, επιτρέποντάς σας να ελέγξετε τις αγαπημένες σας εκπομπές ή να ανακαλύψετε αυτά που έχετε χάσει απευθείας από την τηλεόρασή σας.

Τι προσφέρει η προσφορά συνδρομής 6Play Max ?

Αυτή η συνδρομή πληρωμής (με 7 ημέρες ελεύθερης δοκιμής) σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από όλες τις ζωντανές και επανάληψη δείχνει τα κανάλια ομάδας M6 χωρίς διαφήμιση και απεριόριστη. Η συνδρομή προσφέρει επίσης τη δυνατότητα λήψης βίντεο για να τα παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης, να απολαύσετε καλύτερη ποιότητα βίντεο, να επωφεληθείτε από τις εκπομπές στον κατάλογο επανάληψης περισσότερο και να έχετε την υπηρεσία “cast to tv” που επιτρέπει να μεταδοθεί στην οθόνη της τηλεόρασής σας, περιεχόμενο από το Εφαρμογή 6play μέσω ενός χρωμαχίου.

Συντάκτης M6 Web
Λειτουργικά συστήματα Android, iOS, ηλεκτρονική υπηρεσία
Ειδοποίηση 371 404
Κατηγορία βίντεο