Τα 6 καλύτερα πακέτα 5G χωρίς υποχρέωση – Bonforfait, 5G πακέτα το 2023: Οι καλύτερες προσφορές

Orange, Free, Bouygues, Sosh… εδώ είναι τα καλύτερα πακέτα 5G από την αρχή της σχολικής χρονιάς το Σεπτέμβριο

Contents

Καλά νέα για τους καταναλωτές που μπορούν τελικά να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους στις καλύτερες συνθήκες δικτύου (τουλάχιστον σχετικά με τις μεγάλες πόλεις). Επομένως επιλέξαμε για εσάς τις καλύτερες προσφορές χωρίς δέσμευση στις αρχές Σεπτεμβρίου με ολοένα και χαμηλότερες τιμές σε αυτό το είδος πακέτων.

Συγκριτικός 5G πακέτα χωρίς υποχρέωση

Το νέο σας τηλέφωνο είναι συμβατό με το 5G και ψάχνετε για ένα πακέτο για να απολαύσετε τις καλύτερες ταχύτητες ? Βρίσκεστε στο σωστό μέρος !

Ο συγκριτής μας συγκεντρώνει όλα τα 5G πακέτα χωρίς υποχρέωση που προσφέρονται από τους φορείς εκμετάλλευσης. Σημειώστε ότι προς το παρόν, η κάλυψη περιορίζεται σε ορισμένες μεγάλες μητροπόλεις. Δείτε κάρτες εξώφυλλου

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ 19 Σεπτεμβρίου 2023
0 MB 10 GB 100 GB 200 GB
150 GB 5G 21 GB στην Ευρώπη

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Χρησιμοποιήστε το δίκτυο Bouygues Telecom

Κάρτα SIM : Μόνο 1 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά

160 GB 14,99 €
190 GB 17,99 €
220 GB 20,99 €

5G Modular: Πληρώστε ό, τι καταναλώνετε

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS
25 GB Διαδίκτυο στην Ευρώπη

Χρησιμοποιήστε το δίκτυο SFR

Κάρτα SIM : 10 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
130 GB 5G 30 GB στην Ευρώπη

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Επιλογή πολλαπλών SIM σε 2 €/μήνα

Κάρτα SIM : Μόνο 1 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
100 GB 5G Γαλλία και Ευρώπη
15 € 99 /μήνα
Στη διάρκεια 12 μήνες

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Πακέτο 10,99 €/μήνα Για συνδρομητές σε ένα κουτί SFR

Κάρτα SIM : Μόνο 1 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
150 GB 5G 19 GB στην Ευρώπη

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Χρησιμοποιήστε το δίκτυο Bouygues Telecom

Κάρτα SIM : Μόνο 1 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
250 GB 5G 35 GB στην Ευρώπη

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Περιλαμβάνονται οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Ελβετία

Πρόσβαση στην εφαρμογή Δωρεάν Λιγκ 1

Πακέτο 9,99 €/μήνα Για freebox pop ή 15,99 €/μήνα Για άλλους συνδρομητές σε ένα freebox

Κάρτα SIM : 10 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά

 • Βόμβες
 • Cdiscount
 • Κοολίδα
 • Ελεύθερος
 • Το ταχυδρομείο
 • Ριπή
 • Πορτοκάλι
 • Είδος πύργου
 • το κόκκινο
 • Εργάτης
 • SFR
 • Ψαλιδώνω
 • Σύμπτοσα
 • Είσαι

6/25 εμφανίζονται πακέτα
Εμφάνιση περισσότερων πακέτων με βοηθούν να επιλέξω →
ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ 19 Σεπτεμβρίου 2023

Πρέπει να πάρουμε ένα πακέτο 5G ?

Υπάρχουν διάφορα σημεία για να ελέγξετε πριν εγγραφείτε σε ένα πακέτο 5G:

 1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι χρειάζεται Έχετε συμβατό με 5G τηλέφωνο. Από το 2021 όλο και περισσότερα μοντέλα θα προσφέρουν λογαριασμούς 5G. Εάν πρέπει να ανανεώσετε το smartphone σας και να το κρατήσετε για μερικά χρόνια, αξίζει να το σκεφτείτε.
 2. Έχοντας το σωστό τηλέφωνο δεν είναι αρκετό, πρέπει επίσης να είστε σε 5G καλυμμένη περιοχή. Η πλήρης κάλυψη της Γαλλίας σε 5G θα διαρκέσει αρκετά χρόνια και είναι καλό να ελέγχετε τακτικά ότι οι τόποι ζωής και η εργασία της καλύπτονται στην 5G για να μπορέσουν να προσελκύσουν τα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας.
 3. Τέλος πρέπει να είστε προσεκτικοί στο Τιμολόγηση 5G πακέτων. Η ανάπτυξη ενός δικτύου 5G είναι εξαιρετικά δαπανηρή και οι φορείς εκμετάλλευσης επιδιώκουν να κάνουν τις επενδύσεις τους κερδοφόρες. Ως αποτέλεσμα, τα πακέτα 5G είναι πλέον ακριβότερα κατά περίπου 5 €/μήνα από ένα ισοδύναμο πακέτο 4G. Η μόνη εξαίρεση είναι δωρεάν, η οποία με το εμβληματικό “δωρεάν πακέτο” προσφέρει 5G στην ίδια τιμή με το πακέτο 4G, αλλά αύξησε επίσης τον όγκο των δεδομένων πηγαίνοντας από 100 GB σε 150 GB. Το δωρεάν πακέτο διατίθεται στο εμπόριο σε € 19,99/μήνα (και ακόμη και € 9,99/μήνα για τους συνδρομητές Freebox POP).

Οι εικονικοί φορείς εκμετάλλευσης δικτύων (MVNO) θα προσφέρουν επίσης σταδιακά πακέτα 5G. Το πιο ενεργό σε αυτό το θέμα είναι το Prixtel που ξεκίνησε το πακέτο “Le Géant”, ένα πακέτο 5G που ξεκινά από € 14.99/μήνα ανά 100GB (για προώθηση για 1 έτος)

Πώς λειτουργεί το 5G ?

Παρέχεται 5G για τη χρήση 3 ζωνών συχνοτήτων. Η λωρίδα 700MHz που επιτρέπει ένα μεγάλο εύρος και μια πολύ καλή διείσδυση στα κτίρια, αλλά προσφέρει μια ροή της τάξης του τρέχοντος 4G. Η συμμορία των 3.Το 5GHz σας επιτρέπει να έχετε μεγαλύτερες ροές, αλλά το πεδίο εφαρμογής και η διείσδυσή του στα κτίρια είναι χαμηλότερα. Και τελικά η ζώνη των 26 GHz σας επιτρέπει να έχετε πολύ υψηλές ροές, αλλά το πεδίο εφαρμογής και η διείσδυσή της στα κτίρια είναι πολύ περιορισμένα

Τα πακέτα 5G ξεκίνησαν εμπορικά στη Γαλλία στα τέλη του 2020. Οι τέσσερις χειριστές Orange, SFR, Bouygues Telecom και δωρεάν αναπτύσσουν ενεργά το δίκτυο 5G και τώρα προσφέρουν 5G πακέτα.

Ένα πακέτο 5G προφανώς καθιστά δυνατή τη χρήση του δικτύου 4G, 3G και 2G εκτός από το δίκτυο 5G. Αυτό είναι το τηλέφωνο που επιλέγει αυτόματα το καλύτερο δίκτυο από το οποίο συνδέονται σύμφωνα με το μέρος.

Προς το παρόν οι χειριστές έχουν μόνο ζώνες 700MHz και 3,5 GHz. Στο 700MHz είναι ο φορέας εκμετάλλευσης που είναι ο πιο προηγμένος, ακόμη και αν στην πράξη η χρήση του 5G σε αυτή τη συχνότητα θα δώσει σημαντικά την ίδια απόδοση όπως στο 4G. Για τα 3,5 GHz το 2021 οι φορείς εκμετάλλευσης είναι σημαντικά στο ίδιο επίπεδο, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ δραστήριοι κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους 2021.

Ποια είναι η ιστορία του 5G ?

Ξεκίνησε το 1992 το GSM (2G: δεύτερη γενιά δικτύων κινητής τηλεφωνίας) επιτρέπει φωνητικές κλήσεις, στέλνοντας SMS. Η λειτουργία GPRS εισήγαγε τη μετάδοση δεδομένων σε πολύ χαμηλή ταχύτητα (έως και 171 kbit/s), τότε η λειτουργία Edge κατέστησε δυνατή την επίτευξη μέγιστης ροής 384 kbit/s

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αναπτύχθηκε η Τρίτη Γενική Κινητή (3G) εκτός από τις κλήσεις και το SMS Το δίκτυο 3G επέτρεψε τη μετάδοση δεδομένων σε μέγιστη ταχύτητα 2 Mbit/s, 3G και στη συνέχεια εξελίχθηκε με 3G+ (μέγιστη ροή 14,4 Mbit /s) στη συνέχεια Η+ (έως 21 Mbit/s). Οι υψηλότερες ταχύτητες 3G ευνοούσαν τη χρήση του Διαδικτύου από το smartphone του.

Το 4G είναι το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4ης γενιάς. Τα πρώτα 4G κινητά πακέτα ξεκίνησαν στη Γαλλία το 2012 και παρέχουν μέγιστη θεωρητική ταχύτητα 150mbit/s, εξελίξεις όπως 4G+, στη συνέχεια 4G ++ σας επιτρέπουν να φτάσετε σε μέγιστα περίπου 500mbit/s. Με το δίκτυο 4G, οι νέες χρήσεις του τηλεφώνου του εμφανίστηκαν ως ακρόαση μουσικής, βίντεο σε απευθείας σύνδεση κ.λπ.

Όπως και οι προηγούμενες τεχνολογίες, το 5G θα βελτιώσει τις υπάρχουσες υπηρεσίες και θα προωθήσει την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών. Αυτό το δίκτυο παρέχει υψηλότερες ταχύτητες σήμερα, μεγαλύτερη αξιοπιστία και ανταπόκριση, πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα για τον εξοπλισμό σύνδεσης. Οι νέες χρήσεις θα αναπτυχθούν σε διάφορους τομείς δραστηριότητας: ιατρική, αυτοκινητοβιομηχανία κ.λπ.

Orange, Free, Bouygues, Sosh… εδώ είναι τα καλύτερα πακέτα 5G από την αρχή της σχολικής χρονιάς το Σεπτέμβριο

Και αν πήγες στα 5G στην αρχή της σχολικής χρονιάς ? Έχουμε επιλέξει τις καλύτερες προσφορές της στιγμής, ώστε να μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας καλύτερα.

Παρά τα χρόνια, το 5G εξακολουθεί να διατηρεί αυτή τη φήμη για ένα αγαπημένο δίκτυο και δεν είναι απαραίτητο. Ωστόσο, η χρήση του αρχίζει σταδιακά να εκδημοκρατικοποιεί και οι φορείς εκμετάλλευσης κάνουν τα πάντα για να υιοθετήσουν τελικά τις προσφορές τους, μέχρι να θυσιάσουν τις τιμές. Εκτός αυτού, ο Sosh αποφάσισε τελικά να ξεκινήσει αυτή την αγορά αποκαλύπτοντας το πρώτο του πακέτο αυτή την εβδομάδα μετά από σχεδόν τρία χρόνια αναμονής. Απόδειξη της ωριμότητας του τομέα το 2023.

Καλά νέα για τους καταναλωτές που μπορούν τελικά να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους στις καλύτερες συνθήκες δικτύου (τουλάχιστον σχετικά με τις μεγάλες πόλεις). Επομένως επιλέξαμε για εσάς τις καλύτερες προσφορές χωρίς δέσμευση στις αρχές Σεπτεμβρίου με ολοένα και χαμηλότερες τιμές σε αυτό το είδος πακέτων.

Τα καλύτερα πακέτα 5G της στιγμής

 • Orange 170 GB στα 22,99 ευρώ το μήνα
 • Sosh 140 GB στα 20,99 ευρώ το μήνα
 • B & You 130 GB στα 15,99 ευρώ το μήνα
 • Δωρεάν 250 GB στα 19,99 ευρώ το μήνα
 • Τα 5G πακέτα του CDISCONT Mobile από 150 GB του Mobile NRJ στα 12,99 ευρώ το μήνα

Orange: 170 GB στα 22,99 ευρώ το μήνα

Πάντα θεωρείται το καλύτερο δίκτυο στη Γαλλία, ειδικά σε 5G, αυτό το πακέτο 100 GB φθηνότερο από την πρώτη προσφορά 5G του SOSH παραμένει ένα ασφαλές στοίχημα.

Το πακέτο 5G των 170 GB στο Orange προσφέρεται χωρίς δέσμευση, στα 22,99 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο. Η μηνιαία τιμή θα αυξηθεί σε 34,99 ευρώ το μήνα. Έχετε τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή για να τερματίσετε το πακέτο πριν από το διακόπτη τιμών. Χάρη σε αυτόν τον άνετο φάκελο, μπορείτε να περιηγηθείτε στις αγαπημένες σας εφαρμογές χωρίς περιορισμούς με το καλύτερο δυνατό μέσο επιτόκιο, σύμφωνα με τα στοιχεία ARCEP.

Εκτός από αυτό το όμορφο ποσό δεδομένων, το πακέτο Orange Mobile περιλαμβάνει επίσης απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS από την ηπειρωτική Γαλλία, καθώς και από την Ευρώπη και το DOM. Εκτός αυτού, τα δεδομένα που ισχύουν σε αυτές τις περιοχές είναι επίσης 170 GB, πολύ πρακτικά για άτομα με Bougeotte.

Το πακέτο 5G των 170 GB Orange προσφέρεται χωρίς υποχρέωση στα 22,99 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο. Η μηνιαία τιμή θα αυξηθεί σε 34,99 ευρώ το μήνα. Εάν δεν χρειάζεστε τόσο πολλά δεδομένα, ο χειριστής προσφέρει επίσης ένα πακέτο 5G χωρίς υποχρέωση 100 GB σε μόλις 16,99 ευρώ μηνιαία για ένα χρόνο και 31,99 ευρώ το μήνα αργότερα.

SOSH: 140 GB στα 20,99 ευρώ το μήνα

Ο Sosh εισήλθε τελικά στην εποχή των 5G μετά από σχεδόν 3 χρόνια αναμονής. Έχουμε το δικαίωμα σε ένα πακέτο 140 GB, πάντα χωρίς δέσμευση. Επιπλέον, θα επωφεληθείτε από την πορτοκαλί υποδομή χωρίς να πληρώσετε την υψηλή τιμή για να εγγυηθείτε την καλύτερη δυνατή ταχύτητα, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική σας θέση στη Γαλλία. Επιπλέον, η ταχύτητα 5G πιθανότατα δεν συγκρατήθηκε προκειμένου να επωφεληθεί από το μέγιστο ό, τι μπορεί να προσφέρει η 5G στην ηπειρωτική Γαλλία. Τα πλευρικά δεδομένα που ισχύουν στην Ευρώπη και στο DOM, έχουμε το δικαίωμα σε ένα ειδικό φάκελο 25 GB που δεν αφαιρείται από το βασικό πακέτο.

Από την πλευρά της επικοινωνίας, μπορείτε να καλέσετε απεριόριστο καθώς και να στείλετε SMS και MMS. Αυτές οι συνθήκες ισχύουν στη Γαλλία, αλλά και από την Ευρώπη και το DOM, πρακτικό εάν έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι σύντομα.

Το νέο πακέτο SOSH 5G 140 GB διατίθεται στα 20,99 ευρώ το μήνα . Ως συνήθως, είναι χωρίς δέσμευση και η τιμή δεν θα αυξηθεί μετά από ένα χρόνο. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό ακόμη και ως πρώην πελάτης.

B & You: 130 GB στα 15,99 ευρώ το μήνα

Αυτό το πακέτο κινητής τηλεφωνίας που προσφέρει η Bouygues Telecom καθιστά δυνατή την εκμετάλλευση των πλεονεκτημάτων του δικτύου 5G, δηλαδή ταχύτερη και χαμηλότερη καθυστέρηση στο smartphone του. Πάνω απ ‘όλα, αυτό το πακέτο σαφώς δεν σκουπίζει το ποσό των δεδομένων: θα δικαιούστε 130 GB δεδομένων. Ως εκ τούτου, ένας τέτοιος φάκελος θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο όσο επιθυμείτε, να παίξετε online παιχνίδια, να παρακολουθήσετε περιεχόμενο streaming και επίσης να κάνετε κοινή χρήση σύνδεσης με πολλές από τις συσκευές σας, ενδεχομένως, σε καταστάσεις όπου η σύνδεση Wi-Fi αφήνει κάτι να είναι επιθυμητό.

Και αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, γνωρίζετε ότι θα δικαιούστε επίσης ένα επιπλέον φάκελο 30 GB από την Ευρώπη και το DOM, αλλά σε 4G και όχι σε 5G. Αυτό θα σας επιτρέψει ακόμα να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το πακέτο σας περισσότερο από άνετο κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Όπως και το μεγαλύτερο μέρος της μη εμπλοκής της στιγμής, απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS από την ηπειρωτική Γαλλία, καθώς και από την Ευρώπη και τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα.

Επί του παρόντος, το πακέτο κινητής τηλεφωνίας 5G 130 GB από την Bouygues Télécom διατίθεται στα 15,99 ευρώ το μήνα. Μια τιμή που δεν κινείται, ακόμη και μετά το πρώτο έτος.

Δωρεάν κινητό: 250 GB στα 19,99 ευρώ το μήνα

Ακόμα με τα καλά εγκεφαλικά επεισόδια στην πλευρά των συμφωνιών, η Free αύξησε πρόσφατα τον φάκελο δεδομένων του πακέτου 4G και 5G, πηγαίνοντας από 210 GB σε 250 GB. Πριν μιλήσουμε για δεδομένα, αυτό το πακέτο είναι η πρώτη απεριόριστη πλευρά επικοινωνίας. Προσφέρει κλήσεις σε σταθερά σε ολόκληρη τη Γαλλία και απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS σε κινητά σε μητροπολιτική επικράτεια, Ευρώπη και DOM (εξαιρουμένης της Mayotte). Ωστόσο, δεν είναι όπως προβλέπεται ως το πακέτο 5G που προσφέρει διεθνείς προορισμούς όπως ο Καναδάς, η Αυστραλία, οι ΗΠΑ, η Κίνα ή το Ισραήλ.

Τώρα από την πλευρά των δεδομένων, το Free αυτή τη φορά προσφέρει το πιο φουσκωμένο πακέτο στην αγορά με 250 GB. Σκεφτόμαστε άμεσα την εκτεταμένη χρήση, συμπεριλαμβανομένης της ροής βίντεο ή της πλοήγησης σε κοινωνικά δίκτυα και ακόμη και λήψη περιεχομένου. Εάν είστε συνδρομητής FreeBox POP, μπορείτε επίσης να απολαύσετε το μπουκέτο της τηλεόρασής σας στο κινητό σας μέσω της εφαρμογής OQEE. Τέλος, εάν είναι απαραίτητο, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την κοινή χρήση σύνδεσης του κινητού σας για να το μοιραστείτε με τους γύρω τους.

Για την Ευρώπη και τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, το Free Mobile έχει προγραμματίσει ένα φάκελο 35 GB, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τα δεδομένα στο εξωτερικό. Αυτός ο φάκελος προσφέρεται επιπλέον και δεν αφαιρείται από το βασικό πακέτο όπως σε ορισμένους χειριστές.

Άλλα πακέτα 5G: 150 GB στο CDISCONT και NRJ για 12,99 ευρώ το μήνα

Εδώ είναι 2 so -called “εικονικοί” φορείς εκμετάλλευσης που προσφέρουν την ίδια προσφορά στα 5G πακέτα τους: 150 GB για 12,99 ευρώ το μήνα στο Cdiscount Mobile και στο NRJ Mobile, χωρίς δέσμευση και χωρίς συνθήκες διάρκειας. Πρέπει να ειπωθεί ότι αυτά τα εμπορικά σήματα αγοράστηκαν από την Bouygues Telecom, μόλις πριν από 2 χρόνια και φυσικά έχουν το δίκτυο του ιστορικού φορέα εκμετάλλευσης. Επομένως, είστε εγγυημένοι για να αποκτήσετε την ίδια εμπειρία από την άποψη της απόδοσης του δικτύου όπως με ένα πακέτο B & You για παράδειγμα. Το πλεονέκτημα είναι κυρίως από την άποψη της τιμής, καθώς είναι τα πακέτα 5G που προσφέρουν τις χαμηλότερες τιμές για αυτούς τους τύπους φακέλων GO.

Με αυτούς, έχετε επίσης απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS από τη Μητροπολιτική Γαλλία, καθώς και από την Ευρώπη και το DOM σε ένα γαλλικό ζήτημα. Σημειώστε, ωστόσο, δεν πρέπει να υπερβαίνετε τις 3 ώρες ανά κλήση, εντός του ορίου 129 παραλήπων ανά μήνα, συμπεριλαμβανομένων 99 από την ΕΕ και το DOM.

Επί του παρόντος, το κινητό σχέδιο 5G των 150 GB του CDISCONT Mobile και ότι στο NRJ Mobile είναι Όλα διαθέσιμα στα 12,99 ευρώ το μήνα. Τιμές που δεν θα κινηθούν, ακόμη και μετά το πρώτο έτος.

Φτηνές πακέτο κινητής τηλεφωνίας 5G: Οι καλύτερες προσφορές τον Σεπτέμβριο του 2023

Όλοι οι χειριστές τηλεφωνίας προσφέρουν 5G κινητά σχέδια. Orange, Bouygues Telecom, Free Mobile, Red by SFR / SFR, CDISCount Mobile, NRJ Mobile και πολλά άλλα. Ας ανακαλύψουμε μαζί τα καλύτερα πακέτα κινητής τηλεφωνίας 5G το 2023.

Τα καλύτερα πακέτα κινητής τηλεφωνίας 5 Οκτωβρίου 2022

Όλοι οι χειριστές έχουν τώρα τουλάχιστον ένα πακέτο 5G και συμβατά smartphones έχουν εκδημοκρατιστεί πολύ γρήγορα. Οι τιμές αυτών των πακέτων είναι επίσης όλο και πιο προσβάσιμες. Τώρα το βρίσκουμε εύκολα Κάτω από τα 20 €. Αποτέλεσμα: Περισσότεροι από 8 εκατομμύρια Γάλλοι έχουν ήδη πάει στα 5G σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσίευσε η ARCEP τον Απρίλιο του 2023. Εάν δεν ξέρετε ποια προσφορά θα επιλέξετε, εδώ είναι Ο οδηγός μας για τα καλύτερα πακέτα 5G Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας και τον φάκελο δεδομένων που χρειάζεστε.

Κορυφαία 3 από τα καλύτερα φτηνά πακέτα κινητής τηλεφωνίας

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας CDISCONT

Τα καλύτερα πακέτα 5G με περισσότερα από 100 GB δεδομένων

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας CDISCONT

Το πακέτο τηλεπικοινωνιών Bouygues
100 GB 5G Ειδική σειρά
Με δέσμευση 12 μηνών

Το πακέτο τηλεπικοινωνιών Bouygues

Για 12 μήνες τότε 30.99 € /μήνα

Το πακέτο τηλεπικοινωνιών Bouygues
Με δέσμευση 24 μηνών
Για 12 μήνες τότε 30.99 € /μήνα

Για 12 μήνες τότε 31.99 € /μήνα

Réglo Mobile Package

Τα καλύτερα πακέτα 5G με λιγότερο από 100 GB δεδομένων

Πακέτο μετά το κινητό
Πακέτο SIM 60 GB 5G

Προσφέρονται από διαφορετικούς χειριστές ?

Ενώ τα πακέτα 5G κοστίζουν πολύ περισσότερα από 4G προσφέρει για να ξεκινήσουν το νέο δίκτυο, είναι πλέον δυνατό να εγγραφείτε σε λογικές τιμές. Από € 12,99, έχετε ένα πακέτο 150 GB Στο CDISCount Mobile και το NRJ Mobile που εκμεταλλεύονται τις κεραίες του Bouygues Telecom. Στο Orange, το οποίο έχει το πιο αναπτυγμένο δίκτυο 5G στη Γαλλία, οι νέοι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα πακέτο 100 GB σε € 16.99 το πρώτο έτος. Εδώ είναι χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες των καλύτερων πακέτων 5G της στιγμής.

Δωρεάν κινητό: 250 GB στις 19.99 €

Δωρεάν 5G

Βρείτε το δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας 5G

Το δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας πρώην 210 GB δίνει τη θέση του σε ένα δωρεάν πακέτο 5G με 250 GB του Διαδικτύου σε 5G και 35 GB του Διαδικτύου στο εξωτερικό, όλα μόνο για € 19,99. Μπορείτε να επιλέξετε απευθείας για 5G από τη συνδρομή ή να επωφεληθείτε από μια σημαντική μείωση του πρώτου έτους σε 4G/4G+.

Το πακέτο είναι πράγματι το θέμα μιας ειδικής σειράς αυτή τη στιγμή για ένα χρόνο. Οι νέοι συνδρομητές μπορούν να εγγραφούν σε αυτό με ρυθμό € 12,99 το μήνα χωρίς δέσμευση. Ο φάκελος δεδομένων αυτής της προσφοράς είναι 120 GB σε 4G. Επομένως, ισχύει για οποιαδήποτε νέα συνδρομή και προορίζεται για άτομα που δεν έχουν εγγραφεί στο δωρεάν πακέτο τις τελευταίες 30 ημέρες. Μετά τους πρώτους 12 μήνες, το πακέτο επιστρέφει στην κανονική τιμή των € 19,99 για 250 GB.

Εάν είστε συνδρομητές FreeBox, επωφεληθείτε από έκπτωση € 4, μεταφέροντας έτσι την τιμή του πακέτου σε 15,99 €. Οι συνδρομητές της Freebox POP έχουν μείωση € 10, φέρνοντας την τιμή σε € 9.99. Και σε αυτές τις δύο περιπτώσεις, Το πακέτο Διαδικτύου είναι απεριόριστο.

Μεταξύ των υπηρεσιών που περιλαμβάνονται, βρίσκουμε απεριόριστες κλήσεις προς κινητά και καθορίζονται στη Μητροπολιτική Γαλλία, ΗΠΑ, Καναδάς, Κίνα, DOM και στις διορθώσεις των 100 προορισμών. Απεριόριστα SMS/MMS είναι επίσης μέρος. Όσον αφορά τον φάκελο του Διαδικτύου, δικαιούμαστε 250 GB σε 5G/4G + στην ηπειρωτική Γαλλία (μειωμένη ροή πέρα ​​από) καθώς και 35 GB το μήνα από περισσότερους από 70 προορισμούς, αλλά και κλήσεις, SMS, MMS απεριόριστο από την Ευρώπη, DOM, ΗΠΑ, Καναδάς, Νότια Αφρική, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία και Ισραήλ.

Αυτό το πακέτο προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα όπως: Ultra Fast Flow. Σίγουρα η συνδεσιμότητα χάρη στην έξυπνη τεχνολογία για μια σταθερή σύνδεση ακόμη και σε περίπτωση πλήθους. Πιο υπεύθυνος: Μεταφέρει έως και 10 φορές περισσότερα δεδομένα ενώ καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Εκτεταμένη κάλυψη, δεδομένου ότι ήδη σχεδόν το 40% του πληθυσμού καλύπτεται από 5G στη Γαλλία. Μια δωρεάν προσφορά 100%: 5G που περιλαμβάνεται χωρίς επιπλέον κόστος σε αυτό το φτηνό δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας και τέλος, χωρίς δέσμευση.

5g πορτοκαλί πακέτο από 100 GB έως € 16.99

Πορτοκαλί 5g

Βρείτε όλα τα πακέτα πορτοκαλιού 5G

Η Orange προσφέρει επίσης προσφορές 5G στα πακέτα κινητής τηλεφωνίας, ενώ περιμένει προσφορές στα φθηνά πακέτα SOSH. Το πιο προσιτό είναι αυτό των 100 GB στις 16.99 €. Διαφορετικά, υπάρχουν επίσης 170 GB ή 200 GB στα € 22,99 και 32,99 αντίστοιχα αλλά με δέσμευση. Συνοψίζουμε:

 • Πακέτο 100 GB σε € 16.99 Για ένα χρόνο, 31.99 € ανά μήνα, χωρίς δέσμευση
 • Πακέτο 170 GB στα € 22.99 Για ένα χρόνο τότε 34,99 € ανά μήνα, χωρίς δέσμευση
 • 200 GB πακέτο σε € 32,99 Για ένα χρόνο τότε 44,99 € το μήνα, με 24 μήνες δέσμευση
 • Πακέτο 240 GB στο64,99 € ανά μήνα, με δέσμευση 24 μηνών

Το πακέτο των 100 GB περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία και από την Ευρώπη, την DOM, την Ελβετία/την Ανδόρα σε αυτές τις περιοχές και τη Γαλλία. Από την πλευρά του Διαδικτύου, έχετε 100 GB (μειωμένη χρέωση πέραν) χρησιμοποιήσιμη στη Γαλλία, αλλά και στις περιοχές της Ευρώπης, του DOM, της Ελβετίας και της Ανδόρας. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την επιλογή Multi-SIM Internet που σας επιτρέπει να έχετε μια 2η κάρτα SIM κατόπιν αιτήματος για ένα tablet, ένα airbox ή ένα δεύτερο τηλέφωνο (προσφέρονται τέλη ενεργοποίησης).

100 GB 5G πακέτο SFR στα € 15.99

SFR 5G

Βρείτε όλα τα πακέτα 5G SFR

Ο χειριστής SFR προσφέρει έκπτωση € 15 το μήνα για 12 μήνες για οποιαδήποτε νέα συνδρομή στο πακέτο των 100 GB 5G. Τελικά, αυτό το πακέτο κοστίζει € 15,99 το μήνα για 12 μήνες και στη συνέχεια αυξάνεται σε € 30,99 πέρα, αλλά είναι χωρίς δέσμευση. Εδώ είναι η περίληψη των προσφορών σε 5G πακέτα στο SFR:

 • 5g πακέτο 100 GB στα € 15.99 ανά μήνα για ένα χρόνο, τότε € 30,99 το μήνα, χωρίς δέσμευση (€ 10,99, τότε € 25,99 για πελάτες SFR Box)
 • 5G 200 GB πακέτο στα € 34,99 Χωρίς όριο διάρκειας (€ 14,99 για πελάτες SFR Box)
 • 5G 210 GB πακέτο + τηλέφωνο σε προτιμησιακή τιμή στα € 31,99 Για ένα έτος, τότε 44,99 € ανά μήνα, 24μηνη δέσμευση (-8 € για κουτιά Box SFR)

Όσον αφορά τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται, έχετε απεριόριστες κλήσεις και SMS στην ηπειρωτική Γαλλία με όλα τα πακέτα. Ένας φάκελος 100 GB που πρέπει να χρησιμοποιηθεί από την Ευρώπη και το DOM διατίθεται για όλα τα πακέτα 5G. Τέλος, εάν είστε κουτί πελατών SFR, επωφεληθείτε από μια πρόσθετη μείωση δέκα ευρώ για κάθε συσκευασία.

5G B & You πακέτο από 130 GB σε € 15.99

Πακέτο B & You 5G

Βρείτε όλα τα πακέτα 5G B & You

Μέσω της μάρκας B & You, ο χειριστής Bouygues Telecom προσφέρει ένα B & You 5G πακέτο κινητής τηλεφωνίας από 130 GB έως € 15,99 το μήνα. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει 30 GB δεδομένων που χρησιμοποιούνται στην περιαγωγή στην Ευρώπη και το DOM, αλλά και απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS από και σε μητροπολιτική/Dom France.

Σημειώστε ότι τα πακέτα 4G του χειριστή έχουν όλα τα δυνατότητα να τα περάσουν σε 5G. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να επιλέξετε το εν λόγω πακέτο και στη συνέχεια να προσθέσετε την επιλογή 5G σε 3 € στο καλάθι.

Εκτός από την ύπαρξη μιας τιμής που δεν αυξάνεται ακόμη και μετά το πρώτο έτος, αυτά τα πακέτα B & You είναι επίσης χωρίς δέσμευση και ως εκ τούτου σας αφήνουν ελεύθερο να τερματίσετε ανά πάσα στιγμή, SAS επιπλέον φρέσκο ​​αν θέλετε να στραφείτε σε άλλη προσφορά. Τέλος, το SIM Triple Costouts είναι συμβατό με όλα τα κινητά τηλέφωνα τιμολογούνται 10 ευρώ. Θα σας αποσταλεί ταχυδρομική μετά την ολοκλήρωση της συνδρομής σας.

Κόκκινο με SFR Πακέτο: 130 GB σε 5g στα € 15.99

Κόκκινο με SFR

Βρείτε όλα τα κόκκινα με πακέτα SFR

Στο Red by SFR, το 5G είναι προσβάσιμο σε 15,99 ευρώ ανά μήνα για 130 GB του Διαδικτύου . Αυτή η προσφορά είναι χωρίς δέσμευση και σας δίνει επίσης το δικαίωμα σε απεριόριστες κλήσεις, SMS/MMS και 26 GB δεδομένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην περιαγωγή στην ΕΕ/DOM. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι το πακέτο είναι μπλοκαρισμένο πέρα ​​από την ποσότητα των δεδομένων που διατίθενται. Αλλά μπορείτε να επαναφορτίσετε 50 GB για επιπλέον € 10 (μέγιστη επαναφόρτιση).

5G πακέτο κινητής τηλεφωνίας CDISCONT από 130 GB έως € 12.99

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας CDISCONT

Βρείτε όλα τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας 5G CDISCONT

Εάν είστε συνηθισμένοι να ψωνίζετε στο πλάι του CDISCONT, γνωρίζετε ότι η ηλεκτρονική μάρκα προσφέρει επίσης ένα φτηνό πακέτο 5G: 130 GB στα € 12,99 το μήνα, χωρίς. Όσον αφορά τις υπηρεσίες που περιλαμβάνει, είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές που προσφέρει η Bouygues Telecom και το πακέτο του 5G 130 GB.

Το ποσό των κινητών δεδομένων που διατίθενται στο εξωτερικό είναι 25 GB σε 4G στο Cdiscount Mobile. Η κάρτα SIM χρεώνεται επίσης 10 ευρώ. Για τα υπόλοιπα, είναι η ίδια προσφορά: απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS από και σε μητροπολιτική/Dom France καθώς και φάκελο 130 GB σε 5G που θα χρησιμοποιηθεί στην ηπειρωτική Γαλλία.

5G NRJ πακέτο κινητής τηλεφωνίας από 150 GB έως € 12.99

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας NRJ

Βρείτε τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας 5G NRJ

Το NRJ Mobile προσφέρει ένα πακέτο παρόμοιο με αυτό του CDISCount Mobile, αλλά αυτή τη φορά στα € 12,99, και αυτό, χωρίς διάρκεια διάρκειας διάρκειας διάρκειας. Βρίσκουμε το ίδιο ποσό 150 GB για κινητό Διαδίκτυο και ακόμη και κάλυψη δικτύου που παρέχεται από την Bouygues Telecom. Ο φάκελος δεδομένων που χρησιμοποιείται σε 4G στο εξωτερικό είναι 21 GB (στην Ευρώπη και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα))). Η κάρτα SIM χρεώνεται 10 ευρώ με παραγγελία και οι παραδοσιακές κλήσεις, SMS και MMS απεριόριστα από και σε μητροπολιτική/Dom France είναι επίσης στο. Μια προσφορά χωρίς δέσμευση, η τιμή της οποίας ισχύει για ένα χρόνο.

Το πακέτο Le Géant στο Prixtel με την επιλογή 5G: από € 14,99 για 160 GB

Βρείτε τα πακέτα 5G Pricetel

Για όσους προτιμούν προσαρμόσιμα πακέτα, προσφέρουμε τελικά το πακέτο Prixtel Le Géant με την επιλογή 5G. Η αρχή του πακέτου είναι απλή: πληρώνετε σύμφωνα με το κινητό Διαδίκτυο που καταναλώνετε κάθε μήνα. Εάν το πακέτο Le Géant παρουσιάζεται αρχικά ως πακέτο 4G, το Prixtel σας προσκαλεί να επωφεληθείτε από 5G χάρη στην επιλογή 5G κατόπιν αιτήματος, χωρίς δέσμευση. Παλαιότερα χρεώθηκε € 5 το μήνα, η επιλογή 5G είναι δωρεάν αυτή τη στιγμή.

Συνεπώς, η τιμή της προσφοράς εξαρτάται από την μηνιαία κατανάλωση δεδομένων:

 • Εάν καταναλώνετε λιγότερο από 160 GB, πληρώνετε € 14.99/μήνα (δωρεάν επιλογή 5G).
 • Εάν καταναλώνετε μεταξύ 161 GB και 190 GB, πληρώνετε € 17,99/μήνα (δωρεάν επιλογή 5G).
 • Εάν καταναλώνετε μεταξύ 191 GB και 220 GB, πληρώνετε € 20.99/μήνα (δωρεάν επιλογή 5G).

Με τον γίγαντα στο Prixtel, επωφελείται από το δίκτυο 5G της SFR και μια ευέλικτη και μη δέσμευση προσφορά με τις παρακάτω υπηρεσίες:

 • 25 GB δεδομένων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το DOM.
 • Απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS στη Γαλλία και από την ΕΕ και το DOM.
 • Απεριόριστες κλήσεις προς τις ΗΠΑ, τον Καναδά και διορθώνονται στην ΕΕ και στο DOM.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί για τους λάτρεις της φύσης ότι τα πακέτα Prixtel είναι ουδέτερα στο CO2. Ο χειριστής αντισταθμίζει πράγματι τις εκπομπές του CO2 με τη φύτευση δέντρων στη Γαλλία.

��forfefait mobile 5g ή 4g, ποιο είναι το καλύτερο ?

Τώρα που έχουμε δει τις καλύτερες προσφορές σε 5G κινητά σχέδια, ίσως αναρωτιέστε ποιο είναι το σημείο να το προτιμάτε σε παραδοσιακά πακέτα κινητής τηλεφωνίας 4G. Πρώτον, το δίκτυο 5G προσφέρει ταχύτητες έως τρεις φορές ταχύτερα από το δίκτυο 4G. Στη συνέχεια, το 5G είναι μια SO -Called Intelligent Technology που υπόσχεται μια πιο σταθερή σύνδεση, ακόμη και σε περίπτωση ισχυρού πλήθους στο δίκτυο. Επίσης, εάν ανησυχείτε για το περιβάλλον, είναι πιο υπεύθυνος, καθώς απαιτεί έως και 10 φορές λιγότερη ενέργεια για να λειτουργήσει.

Το 5G είναι ήδη ευρέως διαδεδομένο στη Γαλλία, καθώς προσφέρει ευρεία κάλυψη στη Γαλλία με ήδη το 70% του πληθυσμού που καλύπτεται. Ωστόσο, οι συνθήκες στις προσφορές 5G που προσφέρονται από τους φορείς εκμετάλλευσης για εγγραφή σε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας είναι λιγότερο επωφελείς από αυτές που βρίσκονται σε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας 4G. Πράγματι, πολύ συχνά, ακόμη και αν προσφέρεται έκπτωση το πρώτο έτος στο εν λόγω πακέτο, ο τελευταίος υπόκειται επίσης σε δέσμευση, στις περισσότερες περιπτώσεις ενός έτους.

Αυτό δεν σας αφήνει ελεύθερο να τερματίσετε όταν θεωρείτε κατάλληλο, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των προσφορών σε 4G κινητά σχέδια. Τότε η μηνιαία τιμή είναι υψηλότερη. Μετρήστε τουλάχιστον € 20 το μήνα, ενάντια σε πολύ πιο ανταγωνιστικές τιμές για 4G Mobile προσφορές που βρίσκουμε τακτικά κάτω από 10 ευρώ, ή ακόμα και λιγότερο από 5 ευρώ. Όσον αφορά την απόδοση, επικρατεί το 5G Λογικά λογικά στο 4G. Αν μιλάμε για Αξία για τα χρήματα, το 4G παραμένει μέχρι σήμερα, η καλύτερη εναλλακτική λύση – Ενώ περιμένετε να ξεχωρίσει το 5G ως το πρότυπο δίκτυο στη Γαλλία.

��Comment Διατηρήστε τον αριθμό του κινητού σας ?

Θέλετε να υποβάλετε αίτηση για τη φορητότητα του τρέχοντος αριθμού σας ? Σε περίπτωση που αλλάξετε τον χειριστή κινητής τηλεφωνίας, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον νέο σας χειριστή τον αριθμό του Ρίο σας. Είναι τότε ο τελευταίος που θα φροντίσει τη φορητότητα του τρέχοντος αριθμού σας με τον πρώην χειριστή σας.

�� Τι είναι τα καλύτερα φθηνά πακέτα 4G 4G 4G της στιγμής ?

Εάν πρόκειται για ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας 4G που σας ενδιαφέρει, συμβουλευτείτε τις επιλογές μας για τα καλύτερα πακέτα κινητής τηλεφωνίας 4G, τα καλύτερα πακέτα κινητής τηλεφωνίας σε λιγότερο από 5 ευρώ και τα καλύτερα πακέτα κινητής τηλεφωνίας σε λιγότερο από 10 ευρώ, υπάρχει επιλογή για όλες τις ανάγκες και τους προϋπολογισμούς.

 • Μερίδιο
 • Μερίδιο
 • Tweeter
 • Μερίδιο
 • Μερίδιο