Τα 5 καλύτερα smartphones για φωτογραφία το 2023., Best Photo Smartphone Σεπτέμβριος 2023: Ποιο μοντέλο για αγορά?

Φωτογραφικό τηλέφωνο

Contents

Όπως ο προκάτοχός του, το Pixel 7 Pro εξασφαλίζει εξαιρετικές υποδοχές τόσο σε εξωτερικούς χώρους όσο και σε εσωτερικούς χώρους χάρη στην τέλεια διαχείριση του φωτός και των χρωμάτων. Night Mode που είναι ένα από τα δυνατά σημεία των smartphones Google για άλλη μια φορά σας επιτρέπει να πάρετε ελαφριά και λεπτομερή πλάνα στη μέση της νύχτας.

Τα 5 καλύτερα smartphones για φωτογραφία το 2023

Όταν θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες αυτή τη στιγμή, το smartphone σας μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχός του. Απόδοση, κάμερα, στόχοι. Έχουμε επιλέξει τα καλύτερα smartphones για να πετύχετε στις λήψεις σας, με τιμές που κυμαίνονται από 899 έως 1.479 ευρώ.

Δημοσιεύτηκε στις 02/24/2023 στις 6:13 μ.μ. & ενημερώθηκε στις 08/23/2023 στις 4:15 μ.μ

Είμαστε τον Φεβρουάριο του 2023 και ήρθε η ώρα να αξιολογήσουμε ποια είναι τα πέντε καλύτερα smartphones για τη φωτογραφία, αμέσως μετά την εκτόξευση του αστέρα σε αυτήν την αγορά, το Samsung Galaxy S23 Ultra. Οι τιμές των smartphones σε αυτή την επιλογή κυμαίνονται από € 899 έως 1.479 €. Για την αξιολόγησή μας, χρησιμοποιούμε διάφορα κριτήρια των οποίων τα κύρια είναι κυρίως η απόδοση της κάμερας και στη συνέχεια η ποιότητα της οθόνης, η ισχύς, ο σχεδιασμός και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Για την κάμερα, πραγματοποιήσαμε την αξιολόγησή μας χρησιμοποιώντας το σκορ του ιδιοκτήτη μας, Ubergizmo Camera HW. Το τελευταίο θεωρεί μόνο το ραχιαίο μπλοκ φωτογραφιών και δεν περιλαμβάνει την κάμερα του Selfie Front. Αυτή η βαθμολογία παράγεται από αλγόριθμους και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών, είναι πιθανό να εξελιχθεί από καιρό σε καιρό. Για να μάθετε περισσότερα, μεταβείτε στην αφοσιωμένη σελίδα. Για αυτό το τεστ, έχουμε κάνει συγκριτικά πλάνα με κάθε στόχο κάθε smartphone για να ελέγξουμε τις εικόνες που μας δείχνει η βαθμολογία μας.

1. Samsung Galaxy S23 Ultra

Τιμή: 1.419 €
Ubergizmo Camera HW: 201 βαθμολογία

Περισσότερο :

 • Μπλοκ φωτογραφιών με τέσσερις στόχους, συμπεριλαμβανομένου ενός αισθητήρα 200 megapixel
 • Ποιότητα των δύο τηλεφώνων που περιλαμβάνουν ένα οπτικό ζουμ X10
 • Πολύ όμορφο σχέδιο
 • Εξαιρετική απόδοση SOC
 • Μεγάλη οθόνη πολύ υψηλής ποιότητας με το S-Pen

Πιο λιγο :

 • Υψηλή τιμή
 • Ο “γρήγορος” φορτιστής (45W) δεν παρέχεται
 • Το φορτίο θα μπορούσε να ήταν ταχύτερο σε αυτήν την τιμή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ** :

 • Grand Angle (κύρια): 24 mm, 200 mpx, f/1.7, OIS
 • Εξαιρετικά-αγγλικά: 13 mm, 12 mpx, f/2.2, OIS
 • Telephoto: 69 mm, 10 mpx, f/2.4, OIS, Optical Zoom x3
 • Telephoto: 230 mm, 10 mpx, f/4.9, OIS, X10 Οπτικό ζουμ
 • Selfie: 26 mm, 12 mpx, f/2.2

Το Samsung Galaxy S23 Ultra, ο διάδοχος του Galaxy S22 Ultra, είναι ένα κόσμημα τεχνολογίας και επί του παρόντος το καλύτερο smartphone Android στην αγορά. Εξοπλισμένο με το τελευταίο σύστημα System-on-chip (SOC) της Qualcomm, το Snapdragon 8 Gen 2, προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις ειδικά για τα τυχερά παιχνίδια (βλ. Γραφικά για σύγκριση απόδοσης στο κάτω μέρος του άρθρου).

Το Ultra S23 διακρίνεται από την αριστεία του ραχιαίου μπλοκ φωτογραφιών του που έχει τέσσερις στόχους, συμπεριλαμβανομένου ενός κύριου αισθητήρα των 200 megapixel και δύο τηλεφακών που παρέχουν 3x και 10x οπτικά ζουμ. Χαιρετίζουμε την προσπάθεια, διότι σήμερα οι περισσότεροι κατασκευαστές τείνουν να μειώνουν τη δύναμη του τηλεφακού τους για να μειώσουν το κόστος, καθώς είναι πολύ λιγότερο χρησιμοποιούμε.

Η κάμερα του Ultra S23 είναι καλά ισορροπημένη και αποδεικνύει ένα Εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε φακό υψηλής γωνίας, εξαιρετικά γωνίας και τηλεφακού (Οπτικό και ψηφιακό ζουμ). Η Samsung ωθεί επίσης το ψηφιακό ζουμ πολύ μακριά με το σούπερ ψήφισμα της Zoom των 100x.

Εκτιμούμε ότι η επιλογή λήψης 200 MP είναι άμεσα διαθέσιμη σε αυτόματη λειτουργία, στο ίδιο μενού με την επιλογή της αναλογίας. Πράγματι, άλλες μάρκες που προσφέρουν σκοποβολή σε πολύ υψηλής ανάλυσης (50,108, 200 megapixels) υποχρεώνουν τους χρήστες να κάνουν κλικ σε πολλά μενού και κάτω από μενού για πρόσβαση σε αυτό.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η ευπροσάρμοστη κάμερα έχει μία από τις κάμερες Ubergizmo HW το υψηλότερο από την επιλογή, στις 201. Ο προκάτοχός του, το Ultra S22 εκπέμπει ένα πολύ ελαφρώς υψηλότερο σημείωμα 202, επειδή υποψιάζουμε ότι ο κύριος αισθητήρας του S23 Ultra, αν και ελαφρώς μεγαλύτερος από εκείνον του Ultra S22, δεν εκμεταλλεύεται το 100% από την οπτική εξαιτίας της Finesse of το σασί. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι προς το παρόν η βαθμολογία μας λαμβάνει υπόψη μόνο τον πιο ισχυρό τηλεφακό, το Ultra S23 θα ήταν ακόμα καλύτερο. Πιστεύουμε ότι ενημερώνουμε τον αλγόριθμό μας για να αντικατοπτρίζει αυτόν τον τύπο διαμόρφωσης.

Επιπλέον, η οθόνη AMOLED 6.8 ίντσες 1440p σε μεταβλητό ποσοστό αναψυκτικού από 1 Hz έως 120Hz είναι εξαιρετικής ποιότητας και προσφέρει μια θεωρητική φωτεινότητα των 1750 NIT, το οποίο μετράμε στα 1045 NIT.

Η Samsung παραδίδει ένα εκλεπτυσμένο σχέδιο και μια μοναδική εμπειρία χρήστη χάρη στο ολοκληρωμένο S-PEN που σας επιτρέπει να καταγράψετε γρήγορα σημειώσεις στην οθόνη, να δημιουργήσετε έργα τέχνης ή ακόμα και απομακρυσμένες προβολές και παρουσιάσεις. Η ποιότητα του ήχου που παρέχεται από τα στερεοφωνικά ηχεία είναι επίσης μία από τις καλύτερες με εκείνη του iPhone 14 Pro Max.

2. iPhone 14 Pro Max

Τιμή: 1.479 €

Ubergizmo Camera HW Score: 200

Καλύτερα smartphones για τη φωτογραφία: Ποιο μοντέλο θα αγοράσει το 2023 ?

Η απόδοση φωτογραφίας μπορεί να είναι ένα αποφασιστικό κριτήριο κατά την αγορά ενός νέου smartphone. Με βάση τις δοκιμές μας, έχουμε επιλέξει για εσάς τα καλύτερα smartphones για τη φωτογραφία το 2023. ακολούθα τον αρχηγό.

 • Η επιλογή μας από τα καλύτερα smartphones φωτογραφιών
 • Οι κατασκευαστές προσφέρουν τα καλύτερα smartphones για τη φωτογραφία ?
 • Ποια είναι η τιμή για ένα καλό φωτοτόφωνο ?
 • Τα καλύτερα smartphones από τη φέτα τιμών
 • Τα καλύτερα smartphones ανά εμπορικό σήμα
 • Σχόλια

Η επιλογή μας από τα καλύτερα smartphones φωτογραφιών

Samsung Galaxy S23 Ultra

Τα smartphones γίνονται ολοένα και πιο αποτελεσματικά, ακόμη και μοντέλα μέσου όρου. Αυτό το κριτήριο γίνεται όλο και λιγότερο αποφασιστικό για τους χρήστες που επιθυμούν να αγοράσουν ένα νέο smartphone. Όταν ρωτήθηκε ποια είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της κινητής συσκευής τους, δύο χαρακτηριστικά έρχονται πρώτα: αυτονομία πρώτα, αλλά επίσης Δυναμικότητες φωτογραφίας.

Τα τελευταία χρόνια, οι αισθητήρες φωτογραφιών των smartphones έχουν βιώσει μεγάλη πρόοδο. Ο Τα καλύτερα smartphones για τη φωτογραφία ακόμη και χρήση για επαγγελματικές χρήσεις. Είτε ψάχνετε για ένα καλό μοντέλο για να πετύχετε τις φωτογραφίες διακοπών σας και τους εαυτούς σας είτε σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας για επαγγελματικές φωτογραφίες ή βίντεο, ένα από τα μοντέλα της επιλογής μας γίνεται για εσάς.

Galaxy S23 Ultra: Η Samsung τονίζει τη φωτογραφία

Galaxy S23 Ultra στην καλύτερη τιμή

Το τελευταίο μοντέλο Samsung είναι προφανώς μέρος της επιλογής μας από τα καλύτερα smartphones για τη φωτογραφία το 2023. Το Galaxy S23 Ultra έχει 5 αισθητήρες (έναντι 4 σε άλλα μοντέλα): Ο κύριος αισθητήρας κύριας γωνίας 200 MP, Ένας αισθητήρας γωνίας Ultra -Wide των 12 megapixel και δύο teleobriticals των 10 megapixels, ένα από τα οποία προσφέρει ένα X10 οπτικό ζουμ και το άλλο ένα X3 οπτικό ζουμ καθώς και έναν αισθητήρα 12 MP Selfie.

Με επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2, το smartphone της Samsung υπερέχει στη φωτογραφία. Μέρα και νύχτα, είναι σε θέση να παρέχει πολύ καλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο, ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό. Η λειτουργία αστροφωτογραφίας σας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να πιάσετε την ομορφιά του Starry Skies. Η ανάλυση της κύριας κάμερας έχει σχεδόν διπλασιαστεί, η οποία σας επιτρέπει να καλλιεργήσετε εύκολα τις φωτογραφίες σας διατηρώντας παράλληλα την ευκρίνεια.

Τέλος, όσον αφορά τα βίντεο, το Ultra S23 μπορεί Ταινία μέχρι 8k 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

 • ΕΝΑ Κύρια γωνιά της γωνίας 200 MP (άνοιγμα f/1.7)
 • ΕΝΑ Αισθητήρας Ultra Grand-Gangle του 12 MP (Άνοιγμα f/2.2)
 • Πρώτος Φακός τηλεφώνων 10MP που προσφέρει ζουμ X10 (Άνοιγμα f/4.9)
 • Ενα δεύτερο Φακός τηλεφώνων 10MP που προσφέρει ζουμ X3 (Άνοιγμα f/2.4)
 • ΕΝΑ Μπροστινή κάμερα 12MP (Άνοιγμα f/2.2)

Pixel 7 Pro: Η Google επιβεβαιώνει την κυριαρχία της

Google Pixel 7 Pro 128GB

Google Pixel 7 Pro 256GB

Το Pixel 7 Pro, το τελευταίο smartphone Google που κυκλοφόρησε το 2022, επιβεβαιώνει την τεχνογνωσία της μάρκας στον τομέα της φωτογραφίας. Χάρη στην καινοτόμο επεξεργασία λογισμικού, οι τρεις οπίσθιοι αισθητήρες χρησιμοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η συσκευή διαθέτει μια μεγάλη μονάδα γωνίας 50 megapixel (f/1.9), μιας εξαιρετικά γωνίας 12 megapixels (f/2.2) και φακός τηλεφακού 48 megapixel (f/3.5).

Όπως ο προκάτοχός του, το Pixel 7 Pro εξασφαλίζει εξαιρετικές υποδοχές τόσο σε εξωτερικούς χώρους όσο και σε εσωτερικούς χώρους χάρη στην τέλεια διαχείριση του φωτός και των χρωμάτων. Night Mode που είναι ένα από τα δυνατά σημεία των smartphones Google για άλλη μια φορά σας επιτρέπει να πάρετε ελαφριά και λεπτομερή πλάνα στη μέση της νύχτας.

Χάρη στο Tensor G2 SoC, η Google προσφέρει μια νέα τεχνολογία Super Res Zoom για τη φωτογραφία. Αυτό σας επιτρέπει να συνδυάσετε τον κύριο αισθητήρα και τον τηλεφακό για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα σε ζουμ X5 ή ακόμα και X10. Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από μακριά παραμένουν εντελώς αξιοπρεπείς.

Και κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, θα μπορούσαμε να δούμε ότι στο Zoom X2, το Google Pixel 7 Pro θα μπορούσε να πάρει θόρυβο, συγκρίσιμες φωτογραφίες Με αυτό που παίρνετε χωρίς ζουμ. Και ακόμα κι αν δεν διαθέτει αισθητήρα μακροεντολών, το smartphone προσφέρει μια επώνυμη λειτουργία που σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε σαφώς αντικείμενα πολύ στενά.

Το Pixel 7 Pro έχει αρκετά πρακτικά εργαλεία και χαρακτηριστικά για τη φωτογραφία. Έχετε μια ελεγχόμενη λειτουργία πορτρέτου καθώς και μια κινηματική λειτουργία για βίντεο ή ακόμα και μια ώθηση σταθεροποίησης που λειτουργεί επίσης με το ζουμ. Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον πλεονέκτημα: Το μαγικό του κόμμι. Σας επιτρέπει να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα άτομα ή αντικείμενα από μια φωτογραφία.

Τέλος, χάρη στη λειτουργία Anti-Duddy, το smartphone βελτιώνει την ευκρίνεια ενός κλισέ που έχει ήδη ληφθεί, ακόμη και σε άλλο τηλέφωνο. Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες μας Google Pixel 7 Pro Test για να μάθετε τα πάντα για το smartphone.

 • Κύριος αισθητήρας :: 50 megapixels (ƒ/1.9) Μεγάλη γωνία
 • Εξαιρετικά ευρεία γωνία : 12 megapixels (ƒ/2.2)
 • Τηλεφωτογραφικός : 48 megapixel. 4x οπτικό ζουμ (ƒ/3.5)
 • 10.8 MP μπροστινή κάμερα : Ultra Grand Angle (άνοιγμα f/2.2)

Best Photophones 2023: 6 Advanced Smartphones για να πετύχετε στις φωτογραφίες σας

Επειδή δεν έχουμε πάντα ένα ψηφιακό αντανακλαστικό στις τσέπες μας.

 • Μικρά προϊόντα
 • Το καλύτερο
 • Το καλύτερο μήλο
 • Το πιο ευπροσάρμοστο
 • Το καλύτερο με τη Leica
 • Το πιο φθηνό
 • Η πιο όμορφη οθόνη
 • Πώς τα δοκιμάζουμε ?

Καλύτερα φωτοφώτρα 2023: Express Menu

Καταδύσεις πίσω δέκα χρόνια, τα οποία θα μπορούσαν να παράσχουν ότι τα κινητά τηλέφωνα θα αντικαταστήσουν τις πιστοί μας κάμερες ? Και όμως, το 2023, τα smartphones μας έχουν αναμφισβήτητες ιδιότητες για τη φωτογραφία, είτε είστε ερασιτέχνες, αλλά και επαγγελματικοί.

Από την πλευρά του Android, οι εκλεγμένοι και εκλεγμένοι πρεσβευτές των φωτοφώνων παραμένουν Samsung, Huawei και Google. Το πρώτο προσφέρει τους πιο ισχυρούς αισθητήρες στην αγορά, με ανάλυση μέχρι 108 mpx, το δεύτερο στοίχημα στις κάμερες Leica που τροφοδοτούνται από την τεχνητή νοημοσύνη και η εταιρεία Mountain View συνεχίζει να προσφέρει μια πιο προσιτή σειρά pixel, σε εντυπωσιακή θεραπεία.

Όσο για την Apple, παρά την καθυστερημένη αναχώρηση, η μάρκα προσελκύει τα νέα μοντέλα της από το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max, το οποίο ενσωματώνει μια ισχυρή και ακριβή ενότητα φωτογραφιών, καθώς και έναν κινηματογραφικό τρόπο που έχει κατακτήσει ακόμη και βιντεογράφημα.

Εδώ είναι η κατάταξή μας για τα καλύτερα φωτοφώτρα του έτους 2023.

Η Emmanuelle προσχώρησε στην ομάδα TechRadar France το 2022, εργάστηκε στο Part Part της αγοράς. Εάν δεν γνωρίζετε πλέον πού να γυρίσετε, θα είναι σε θέση να σας κατευθύνει στο καλύτερο smartphone ή την καλύτερη τηλεόραση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Μικρά προϊόντα

Τα σημερινά smartphones μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πραγματικές κάμερες. Ακολουθεί μια επισκόπηση των καλύτερων φωτοφώνων του 2023. Για να διαβάσετε περισσότερα σε κάθε μοντέλο, κάντε κλικ στο μάθετε περισσότερα.

1. Samsung Galaxy S23 Ultra

Το καλύτερο

Το Samsung Galaxy S23 Ultra είναι κατά τη γνώμη μας το καλύτερο φωτοτόφωνο επειδή προσφέρει ένα σύνολο τεσσάρων κάμερων στο πίσω μέρος, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου αισθητήρα 200 MP 200 MP.

Το καλύτερο μήλο

2. iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max

Το καλύτερο μήλο

Το iPhone 14 Pro ή το Pro Max έχει την ίδια ενότητα φωτογραφιών, η οποία λάμπει με την επεξεργασία φωτογραφιών μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και από το δυναμικό εύρος που προσφέρει.

Το πιο ευπροσάρμοστο

3. Google Pixel 7 Pro

Το πιο ευπροσάρμοστο

Το Google Pixel 7 Pro σάς επιτρέπει να τραβήξετε υπέροχες νύχτες, ενσωματώνει το λογισμικό Unburur Photo και είναι σε θέση να καταγράψει 4K βίντεο με εξαιρετική σταθεροποίηση.

Το καλύτερο με τη ρύθμιση της Leica

Το καλύτερο με τη Leica

Το Xiaomi 13 Pro είναι το πρώτο smartphone που προσφέρει μια υψηλής εμπειρίας φωτογραφίας, με ρύθμιση Leica. Έχει επίσης ένα τρίο 50 MP πίσω αισθητήρες.

Το πιο φθηνό

Το Oppo Find X5 Pro είναι το φθηνότερο στη λίστα μας, και σε αυτή την τιμή θα ήταν κρίμα να χάσετε το φως, λεπτομερείς και πολύχρωμες φωτογραφίες που είναι σε θέση να πάρει.

Η πιο όμορφη οθόνη

Η πιο όμορφη οθόνη

Το OnePlus 10 Pro είναι ένα ποιοτικό φωτοτόφωνο, με ένα υπέροχο X3.3 οπτικό ζουμ και μια υπερπροστατευτική λειτουργία πορτρέτου ακόμη και μερικά από τα μοντέλα High -end.

Τι φωτοτόφωνο θα αγοράσει το 2023 ?

Γιατί μπορείτε να εμπιστευτείτε το TechRadar ?

Οι ειδικοί εξεταστές μας ξοδεύουν ώρες δοκιμών και συγκρίνοντας προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς. Μάθετε περισσότερα για το πώς δοκιμάζουμε.

Το καλύτερο φωτοτόφωνο

1. Samsung Galaxy S23 Ultra

Ένα φωτοτόφωνο που βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Η αναθεώρηση των εμπειρογνωμόνων μας:

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android 13
Μέγεθος οθόνης: 6,8 ίντσες
Ανάλυση: 1440 x 3088
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
Αποθήκευση: 256 GB / 512 GB / 1 έως
Κάμερα: 200 mpx (F/1,8) + 12 mpx (f/2.4) + 10 mpx (f/4.9) + 10 mpx (f/2.2)
Μπροστινή κάμερα: 12 mpx (f/2.2)
Οι καλύτερες προσφορές της ημέρας

Γιατί να το αγοράσετε

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
Πιο βασικός αποθηκευτικός χώρος από τον προκάτοχό του
Λειτουργικές βελτιώσεις

Γιατί να περιμένεις

Ένα ταχύτερο φορτίο θα είχε εκτιμηθεί

Το Samsung Galaxy S23 Ultra διατηρεί την ίδια εμφάνιση, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει πολλές αλλαγές, όπως το Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Chip, σχεδιασμένο να προσφέρει επιδόσεις ανώτερες από εκείνες των ανταγωνιστών του (51 % καλύτερες επιδόσεις NPU, 41 % καλύτερη απόδοση GPU και 33 % της καλύτερης απόδοσης CPU από ό, τι πριν, σύμφωνα με τη Samsung). Είναι επίσης ένα από τα πρώτα smartphones που προσφέρει LPDDR5X RAM και UFS Storage.0 γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά.

Από την πλευρά της φωτογραφίας, το Samsung Galaxy S23 Ultra προσφέρει ένα σύνολο τεσσάρων φωτογραφικών μηχανών στο πίσω Βίντεο του νυχτερινού ουρανού χρησιμοποιώντας τη νέα λειτουργία Astro Hyperlapse κ.λπ.Ουσία.

Έχετε πάντα έναν εξαιρετικά μεγάλο αισθητήρα γωνίας 12 mpx και ένα διπλό τηλεφακό με ζουμ 3x και 10x (periscopic), το οποίο δίνει στο S23 Ultra τον ίδιο βαθμό ευελιξίας με αυτόν που προσφέρει οι δύο τελευταίες γενιές του ‘Ultra.

Εάν σας αρέσει να λαμβάνετε φωτογραφίες με μεγαλύτερο έλεγχο, το Samsung Galaxy S23 Ultra επιτρέπει τον καλύτερο έλεγχο επεξεργασίας, με τη δυνατότητα να εργάζεστε σε φωτογραφίες έως και 50 mpx που καταγράφηκε σε εξειδικευμένη λειτουργία RAW Mode.

Το καλύτερο φωτοτόφωνο της Apple

2. iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max

Τα καλύτερα φωτοφώτρα της Apple.

Η αναθεώρηση των εμπειρογνωμόνων μας:

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: iOS 16
Μέγεθος οθόνης: 6.1 / 6.7 ίντσες
Ανάλυση: 1170 x 2532/1284 x 2778
Επεξεργαστής: A16 Bionic Chip
Αποθήκευση: 128/256/512 GB/1
Μπαταρία: 3.200 mAh / 4 323 mAh
Κάμερα: 48 mpx (f/1.78) + 12 mpx (f/2.2) + 12 mpx (f/2.8)
Μπροστινή κάμερα: 12 mpx (f/1,9)
Οι καλύτερες προσφορές της ημέρας

Γιατί να το αγοράσετε

Πιο αποτελεσματική ενότητα φωτογραφιών από ό, τι στα παλιά μοντέλα
Ποιότητα επεξεργασίας φωτογραφιών

Γιατί να περιμένεις

Παρόλο που το iPhones 14 Pro και το 14 Apple Pro Max προσφέρουν αρκετά διαφορετικά χαρακτηριστικά, δηλαδή το βάρος τους, την ανάλυση ή ακόμα και το μέγεθος της οθόνης τους, και οι δύο έχουν την ίδια ενότητα φωτογραφιών.

Πράγματι, τα δύο smartphones της Apple είναι εξοπλισμένα, στην πίσω πλευρά, με κύριο αισθητήρα 48 mpx με ένα άνοιγμα f/ 1,78, ενός εξαιρετικά μεγάλου φακού γωνίας 12 mpx με άνοιγμα f/ 2,2 και τηλεφακό 12 mpx φακός με άνοιγμα f/2.8 και ζουμ μέχρι 3x.

Όσο για τον μπροστινό αισθητήρα φωτογραφιών τους, που βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά, προσφέρει επίσης 12 MP, με ένα άνοιγμα F/1,9.

Η ενότητα φωτογραφιών που προσφέρει η Apple στο iPhone 14 Pro και το 14 Pro Max Models λάμπει με την επεξεργασία φωτογραφιών μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και από τη δυναμική περιοχή που προσφέρει. Είναι επίσης εξαιρετικό για την εγγραφή βίντεο και κυρίως προσφέρει αρκετές αστείες λειτουργίες όπως το Pulling Focus, το οποίο σας επιτρέπει να καταγράφετε κινηματογραφικά σχέδια.

Διαπιστώσαμε επίσης ότι η φωτογραφία χαμηλού φωτός ήταν εξαιρετική σε αυτά τα δύο μοντέλα iPhone, επιτρέποντας τη δημιουργία υπέροχων νυχτερινών φωτογραφιών.

Εάν η Apple χάσει μερικά σημεία και μια θέση στην κατάταξη των καλύτερων φωτοφώνων 2023 λόγω ενός ζουμ 3x που δεν είναι αρκετά ποιοτικό, τα iPhones 14 Pro και το 14 Pro Max εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν σοβαρούς ανταγωνιστές.

Το πιο ευπροσάρμοστο φωτοτόφωνο

3. Google Pixel 7 Pro

Ένα λαμπρό φωτοτόφωνο σε όλες τις περιοχές.

Η αναθεώρηση των εμπειρογνωμόνων μας:

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android 13
Μέγεθος οθόνης: 6,7 ίντσες
Επεξεργαστής: Tensor G2
Αποθήκευση: 128/256/512 GO
Κάμερα: 50 mpx (f/1.85) + 48 MP TV (F/3.5) + Ultra Wide Angle 12 MP (F/2.2)
Μπροστινή κάμερα: 10.8 mpx (f/2.2)
Οι καλύτερες προσφορές της ημέρας

Γιατί να το αγοράσετε

Πολύ όμορφες νυχτερινές φωτογραφίες
Λογισμικό φωτογραφίας μια πραγματικά εκπληκτική ακόμη και σε παλιές φωτογραφίες
4K βίντεο και αποτελεσματική σταθεροποίηση

Γιατί να περιμένεις

Διορθώστε τον στόχο μακροεντολής

Αυτό το νέο μοντέλο Google Pixel 7 Pro έχει όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά των προηγούμενων εκδόσεων, αλλά έχει ένα καλύτερο επίπεδο λεπτομέρειας, ιδίως μεταξύ των υψηλότερων. Αλλά όπου ξεχωρίζει το Pixel 7 Pro αναμφισβήτητα, είναι στις νυχτερινές φωτογραφίες, όπου το φωτοτόφωνο δεν στρεβλώνει τα χρώματα, ούτε εξομαλύνει την εικόνα.

Στη μονάδα φωτογραφίας του Pixel 7 Pro, υπάρχει ένας εξαιρετικά μεγάλος φακός γωνίας 12 mpx, πολύ πιο ποιοτικός από ό, τι στο μοντέλο Pixel 6 Pro. Η έκδοση Pro ενσωματώνει επίσης ένα τηλεφακό, τον οποίο δεν βρίσκουμε στην κλασική έκδοση. Αυτός ο τηλεφακός 48 mpx επιτρέπει ένα οπτικό ζουμ X5 καθώς και ένα ψηφιακό ζουμ X30.

Τέλος, ο μετωπικός τρόπος 10,8 mpx εκτελεί ικανοποιητικές λήψεις και η πραγματική θεραπεία είναι επιτυχής. Όσον αφορά το βίντεο, το Google Pixel 7 Pro εξακολουθεί να μην μας απογοητεύει, προσφέροντας μια λειτουργία βίντεο 4K στα 60 I/S, καθώς και αποτελεσματική σταθεροποίηση. Αξίζει τη θέση του στο βάθρο, ειδικά επειδή είναι διαθέσιμη σε πιο προσιτή τιμή από τους κύριους ανταγωνιστές της.

Το καλύτερο φωτοφών που έχει σχεδιαστεί με Leica

4. Xiaomi 13 Pro

Μια κάμερα υψηλής ποιότητας με τη ρύθμιση Leica.

Η αναθεώρηση των εμπειρογνωμόνων μας:

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android 13
Μέγεθος οθόνης: 6.73 ίντσες
Ανάλυση: 1440 x 3200
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
Κάμερα: 50,3 mpx + 50 mpx + 50 mpx
Μπροστινή κάμερα: 32 mpx
Οι καλύτερες προσφορές της ημέρας

Γιατί να το αγοράσετε

Υψηλή εμπειρία κάμερας με ρύθμιση Leica
Στερεό σχέδιο και σίγουρος για αυτό

Γιατί να περιμένεις

Τεράστιο χτύπημα κάμερας

Το Xiaomi 13 Pro, με το Xiaomi 13, είναι το πρώτο διεθνές παράδειγμα της πρόσφατης συνεργασίας της Xiaomi με τον ειδικό της Leica Imaging. Συσχετίζεται με έναν τεράστιο αισθητήρα κάμερας 1 ίντσας, μια λαμπερή οθόνη και μια μπαταρία γρήγορου φορτίου, αντιπροσωπεύει ένα υψηλό -end smartphone ιδανικό για φωτογράφους.

Έχει ένα τρίο οπίσθιων αισθητήρων 50 mpx, συμπεριλαμβανομένου ενός τηλεφακού X3.2 με πλωτό φακό. Το Xiaomi 13 Pro έχει επίσης ένα κεραμικό κέλυφος και τον τελευταίο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 από την Qualcomm, με ταχύτερη και αποτελεσματικότερη μνήμη και αποθήκευση από εκείνη του προκάτοχού του.

Όσον αφορά την επαναφόρτιση, έχουμε το δικαίωμα στην ίδια εντυπωσιακή επαναφόρτιση 120 W, ασύρματο 50 W και ανεστραμμένο ασύρματο των 10 W όπως προηγουμένως, αλλά αυτή τη φορά σχετίζεται με μια μπαταρία μεγαλύτερη των 4.820 mAh.

Το φθηνότερο φωτοτόφωνο

5. Oppo Find X5 Pro

Μια ισχυρή κάμερα, ιδανική για ερασιτέχνες φωτογράφους.

Η αναθεώρηση των εμπειρογνωμόνων μας:

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android 12
Μέγεθος οθόνης: 6,7 ίντσες
Ανάλυση: 1440 x 3216
Επεξεργαστής: Snapdragon 8 Gen 1
Κάμερα: 50 mpx + 13 mpx + 50 mpx
Μπροστινή κάμερα: 32 mpx
Οι καλύτερες προσφορές της ημέρας

Γιατί να το αγοράσετε

Εξαιρετικός κύριος αισθητήρας
Εξαιρετικά γρήγορη φόρτωση
Πολύ καλή σταθεροποίηση

Γιατί να περιμένεις

Η ενότητα φωτογραφιών του Oppo Find X5 Pro είναι ένα από τα δυνατά του και ένα από τα αδύναμα σημεία του, ανάλογα με το φακό που χρησιμοποιείτε.

Ο κύριος αισθητήρας των 50 mpx f/1,7 αποδεικνύεται εξαιρετικός, καθώς και ο εξαιρετικά μεγάλος φακός γωνίας των 50 mpx f/2,2. Και οι δύο είναι σε θέση να τραβήξουν φωτεινές, λεπτομερείς και πολύχρωμες φωτογραφίες. Από την άλλη πλευρά, ούτε ο φακός των 13 mpx f/2,4, ούτε το 2x οπτικό ζουμ είναι επάνω.

Ωστόσο, αν δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά για βολές με ζουμ, το Oppo Find X5 Pro παραμένει ένα εξαιρετικό φωτοτόφωνο για ερασιτέχνες φωτογράφους. Μπορείτε ειδικά να αποθηκεύσετε βίντεο με εξαιρετική σταθεροποίηση και ο μπροστινός στόχος προσφέρει ποιότητα 32 mpx.

Παρόλο που δεν αντιπροσωπεύει την πληρέστερη ή πιο ευπροσάρμοστη διαμόρφωση φωτογραφιών, την αγορά, το Find X5 Pro έχει επιδείξει πολλές ικανότητες.

Το φωτοτόφωνο με την πιο όμορφη οθόνη

6. OnePlus 10 Pro

Ένα φωτοτόφωνο, αλλά όχι μόνο.

Η αναθεώρηση των εμπειρογνωμόνων μας:

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android 12
Μέγεθος οθόνης: 6,7 ίντσες
Ανάλυση: 1440 x 3216
Επεξεργαστής: Snapdragon 8 Gen 1
Αποθήκευση: 128/256/512 GO
Κάμερα: 48MP (μεγάλο) + 50MP (Ultra-Large, 150 μοίρες) + 8MP (τηλεφακός, 3,3x οπτικά)
Μπροστινή κάμερα: 32MP (ευρεία)
Οι καλύτερες προσφορές της ημέρας

Γιατί να το αγοράσετε

Πολύ ωραία οθόνη 6.7 -inch AMOLED
Εξαιρετικά γρήγορη φόρτωση

Γιατί να περιμένεις

Το OnePlus 10 Pro είναι ένα ποιοτικό smartphone που υπερέχει σε πολλές περιοχές. Πρώτα προσφέρει έναν κύριο αισθητήρα 48 mpx που συλλαμβάνει πολύ καλές λήψεις, είτε σε καλές συνθήκες, αλλά και όταν είναι πιο σκούρο. Διαπιστώσαμε ότι οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν, είτε στενές ή κινηματογραφικές απόψεις, ήταν υπέροχες.

Με ένα X3.3 οπτικό ζουμ, το OnePlus 10 Pro είναι καλύτερο από τον ανταγωνισμό, αν και το τηλεφακό 8 mpx αφήνει μια μικρή επιθυμία. Και παρά τα μικρά λάθη, η λειτουργία πορτρέτου είναι επίσης εξαιρετική, μερικές φορές ξεπερνά τα μοντέλα της Samsung.

Το OnePlus 10 Pro επιτρέπει μια εγγραφή βίντεο σε ποιότητα 8K, αλλά για τις λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης και σταθεροποίησης, είναι δυνατή μόνο η ποιότητα 1080p. Θα βρείτε πολλούς τρόπους όπως το Fisheye, το Tilt-Shift, το XPAN και πολλά άλλα.

Συνιστούμε το OnePlus 10 Pro σε άτομα που επιθυμούν να επωφεληθούν από ένα smartphone σχετίζονται με τα πάντα. Εάν είναι ένα καλό φωτοτόφωνο, ξεχωρίζει επίσης από την οθόνη 6,7 -ιντσών AMOLED, το ισχυρό τσιπ Snapdragon 8 Gen 1 ή από την μπαταρία των 5.000 mAh.

Πώς δοκιμάζουμε αυτά τα φωτοφώτρα ?

Πώς δοκιμάζουμε αυτά τα φωτοφώτρα ?

Στο TechRadar, δοκιμάζουμε αυστηρά τους αισθητήρες φωτογραφιών των καλύτερων smartphones σε διαφορετικά σενάρια και συνθήκες φωτισμού. Παίρνουμε πορτρέτα, τοπία, πανοραμικά, χαμηλές και πολύ υψηλές σκηνές φωτός, προκειμένου να προσδιορίσουμε τον τρόπο με τον οποίο κάθε ολοκληρωμένη κάμερα συμπεριφέρεται στο επίκεντρο των καθημερινών μας χρήσεων.

Πέρα από τις προδιαγραφές και τις ικανότητες αυτών των φωτογραφικών μηχανών, κερδίζουμε κάποιο ενδιαφέρον για την ικανότητα αποθήκευσης και την αυτονομία των smartphones που δοκιμάστηκαν. Είναι πράγματι απαραίτητο να έχετε υψηλό χώρο αποθήκευσης ή τουλάχιστον μια θέση για την κάρτα μνήμης SD, προκειμένου να διατηρήσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο πολύ υψηλής ευκρίνειας. Η καταγραφή της κάμερας και του βίντεο καταναλώνει έντονα τους πόρους του smartphone σας, είναι επίσης απαραίτητο να προσδιορίσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας πριν από την αγορά φωτοτόφωνο.

Για να διασφαλίσουμε μια ειρηνική απόφαση, έχουμε συντάξει αυτή τη λίστα με τα καλύτερα smartphones φωτογραφιών. Και καθώς τα νέα smartphones έρχονται να αμφισβητούν κάθε τρίμηνο, ο οδηγός αγοράς μας ενημερώνεται τακτικά.