Πώς να εντοπίσετε ένα χαμένο ή κλεμμένο smartphone Android με το Google?, Πώς να βρείτε το smartphone σας με τους χάρτες Google – Geeko

Πώς να βρείτε το smartphone σας με τους χάρτες Google

Βρίσκεστε τον εαυτό σας εκδιωχμένο από το αγαπητό σας smartphone Android ως αποτέλεσμα μιας απώλειας ή μιας πτήσης ? Είναι δυνατόν να το εντοπίσετε για να το βρείτε πιο εύκολα σε περίπτωση απώλειας ή να προστατεύσετε τα δεδομένα από το smartphone σας εάν έχει κλαπεί.

Πώς να εντοπίσετε ένα χαμένο ή κλεμμένο smartphone Android με το Google ?

Βρίσκεστε τον εαυτό σας εκδιωχμένο από το αγαπητό σας smartphone Android ως αποτέλεσμα μιας απώλειας ή μιας πτήσης ? Είναι δυνατόν να το εντοπίσετε για να το βρείτε πιο εύκολα σε περίπτωση απώλειας ή να προστατεύσετε τα δεδομένα από το smartphone σας εάν έχει κλαπεί.

Η τοποθεσία ενός χαμένου ή κλεμμένου smartphone Android είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να γνωρίζετε, ειδικά όταν θέλετε να μάθετε πώς να κυριαρχήσετε όλα τα χαρακτηριστικά του smartphone Android σας.

Προετοιμάστε το smartphone Android σε περίπτωση απώλειας ή πτήσης

Πρώτα απ ‘όλα, εδώ είναι τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν σε περίπτωση πιθανής κλοπής ή απώλειας εάν εξακολουθείτε να έχετε τη συσκευή σας. Σημειώστε ότι χωρίς αυτές τις προφυλάξεις, δεν θα μπορείτε να βρείτε τη χαμένη συσκευή σας:

Ενεργοποιήστε την επιλογή Εντοπίστε τη συσκευή μου Google στο smartphone Android σας

  1. Πρόσβαση στις ρυθμίσεις smartphone σας.

Πώς να βρείτε το smartphone σας με τους χάρτες Google

Εάν έχετε ένα smartphone Android, το έχετε χάσει ή το έχετε κλέψει, καλά νέα. Είναι δυνατόν να το γεωργοί στους Χάρτες Google. Σημειώστε ότι μόνο συσκευές Android 8.0 ή μια υψηλότερη έκδοση μπορεί να επωφεληθεί από αυτή τη λειτουργικότητα.

Η λειτουργία “Find My Device”, η εύρεση της συσκευής μου “στα γαλλικά, είναι ενσωματωμένη από προεπιλογή στο λειτουργικό σύστημα. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας, στη συνέχεια, επιλέξτε “Ασφάλεια” και “Βρείτε τη συσκευή μου”. Επόμενο βήμα: Ενεργοποιήστε το διακόπτη για να επιτρέψετε τη θέση. Είναι δυνατόν να εκτελεστεί η διαδικασία στην εφαρμογή ιστού. Εάν η λειτουργία τοποθεσίας δεν είναι ενεργή, οι Χάρτες Google θα υποδεικνύουν την τελευταία θέση που παρατηρείται κατά τη διάρκεια της έρευνας. Μετά την εκκίνηση της εφαρμογής Find My Device, πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Google και να παραχωρήσετε όλες τις εξουσιοδοτήσεις που ζητήσατε από την αίτηση. Σημειώστε ότι το χαμένο τηλέφωνο πρέπει να έχει ενεργό σύνδεση στο Διαδίκτυο για να επιτρέψει την τοποθεσία του.

Στη συνέχεια, σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της συσκευής, παραμένει μόνο:

  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Google
  • Πηγαίνετε στο Android.Com/ind
  • Εντοπίστε το τηλέφωνο που χάθηκε στους χάρτες Google, που υποδεικνύεται με πράσινο εικονίδιο

Εάν η λειτουργία Geolocation δεν λειτουργεί, είναι δυνατόν να χτυπήσετε το τηλέφωνο, να το κλειδώσετε ή να το διαγράψετε μόνιμα.

_
Ακολουθήστε το Geeko στο Facebook, το YouTube και το Instagram για να μην χάσετε τίποτα ειδήσεων, δοκιμές και καλές προσφορές.

  • 5 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Bill Gates
  • Τα κύρια πληκτρολόγια που πρέπει να γνωρίζετε για το YouTube
  • Ο πρώτος διακομιστής Google ήταν … στα τούβλα Lego