5 Εργαλεία για ζωγραφικές φωτογραφίες online δωρεάν – Tice Tools, 3 δωρεάν υπηρεσίες για να χρωματίσετε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία

3 δωρεάν υπηρεσίες για να χρωματίσετε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία

Παλέτα είναι μια άλλη λύση που λάμπει με την απλότητα της και από το αποτέλεσμα που αποκτήθηκε. Απλότητα, είναι πραγματικά δύσκολο να γίνει απλούστερο. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να κατεβάσετε τίποτα. Η υπηρεσία δεν κρατά τίποτα από εσάς. Ούτε η ταυτότητά σας ούτε οι εικόνες σας. Βάζετε την εικόνα σας και ένα κλικ αργότερα, έχετε έτοιμη να κατεβάσετε την εικόνα σας. Ο ιστότοπος σας προσφέρει δώδεκα διαφορετικά φίλτρα για να παίξετε με σκιά και χρώματα.

5 Εργαλεία για ζωγραφική σε απευθείας σύνδεση δωρεάν

Πώς να δώσετε χρώμα στις παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες σας ? Πώς να εισαγάγετε μια μικρή ζωή με χρώμα σε ιστορικές φωτογραφίες ? Πώς να χρωματίσετε εικόνες σε λίγα δευτερόλεπτα ?

Η μετάβαση στο χρώμα ή στο χρωματισμό ασπρόμαυρων φωτογραφιών είναι στο προσκήνιο σε όλους εκείνους που κύριο επαγγελματικό λογισμικό για την επεξεργασία της ψηφιακής εικόνας όπως το Photoshop. Εάν αυτό δεν είναι η περίπτωσή σας, μπορείτε ακόμα να κάνετε πραγματικά θαύματα χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και την ανάπτυξη ψηφιακών εργαλείων online. Τώρα μπορείτε να πετύχετε να χρωματίζετε ασπρόμαυρες φωτογραφίες σε δύο κλικ σε τρία κινήματα.

Εδώ είναι Πέντε απίστευτα ηλεκτρονικά εργαλεία που θα δώσουν αυτόματα χρώμα στις φωτογραφίες σας σε μαύρο και άσπρο. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Περιεχόμενα

Εικόνα χρωματιστή. Από μαύρο και άσπρο έως χρώμα

Φωτογραφίες χρωματισμού online

Εικόνα χρωματιστή είναι ένα ηλεκτρονικό εργαλείο που τροφοδοτείται από τεχνητή νοημοσύνη που σας επιτρέπει να χρωματίζετε παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες και να τους δώσετε μια νέα ζωή. Αυτή είναι μια εντελώς αυτόματη διαδικασία για να αλλάξετε το χρώμα μιας εικόνας. Η αυτόματη και γρήγορη εικόνα του Colorizer σας επιτρέπει να χρωματίζετε ασπρόμαυρες φωτογραφίες σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Το εργαλείο είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να ανεβάσετε την εικόνα σας, ένα κλικ και τρία δευτερόλεπτα αργότερα, η έγχρωμη εικόνα σας μπορεί να μεταφορτωθεί. Σημειώστε ότι ο ιστότοπος δεν διατηρεί κανένα ίχνος των εικόνων, όλες οι φωτογραφίες που κατεβάζονται διαγράφονται κάθε 24 ώρες. Ένα από τα καλύτερα εργαλεία του είδους του.

Παλέτα. Χρωματίστε μια online εικόνα με ένα κλικ

Φωτογραφίες χρωματισμού

Παλέτα είναι μια άλλη λύση που λάμπει με την απλότητα της και από το αποτέλεσμα που αποκτήθηκε. Απλότητα, είναι πραγματικά δύσκολο να γίνει απλούστερο. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να κατεβάσετε τίποτα. Η υπηρεσία δεν κρατά τίποτα από εσάς. Ούτε η ταυτότητά σας ούτε οι εικόνες σας. Βάζετε την εικόνα σας και ένα κλικ αργότερα, έχετε έτοιμη να κατεβάσετε την εικόνα σας. Ο ιστότοπος σας προσφέρει δώδεκα διαφορετικά φίλτρα για να παίξετε με σκιά και χρώματα.

Βαθιά. Ένα API για να χρωματίσετε όλες τις εικόνες και τα βίντεο

Εικόνες χρωματισμού

Βαθιά κι αυτός λάμπει από την ευκολία της χρήσης. Θα σας επιτρέψει να τροποποιήσετε τη φωτογραφία σε απευθείας σύνδεση και έγχρωμες εικόνες ή βίντεο σε μαύρο και άσπρο χρησιμοποιώντας ένα API χρωματισμού εικόνας. Προσθέστε χρώμα σε παλιές οικογενειακές φωτογραφίες και ιστορικές εικόνες ή επαναφέρετε μια παλιά ταινία στη ζωή μέσω της χρωματισμού. Αυτό το API χρωματισμού εικόνας βασίζεται επίσης στην τεχνητή νοημοσύνη. Κάνει θαύματα και έμαθε να αποκαθιστά το χρώμα σε ασπρόμαυρες εικόνες.

Ενωμένος. Ένας ισχυρός διαδικτυακός επεξεργαστής φωτογραφιών

ενωμένος

Ενωμένος είναι στην πραγματικότητα Πολύ περισσότερο από ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα για να χρωματίσετε τις εικόνες σας. Πρόκειται για έναν πλήρη επεξεργαστή φωτογραφιών με πολλές λειτουργίες όπως η πιθανότητα, για παράδειγμα, να αφαιρέσετε το κάτω μέρος μιας εικόνας. Πιο πρόσφατα, πρόσθεσε την επιλογή χρώματος. Σας επιτρέπει να μετατρέψετε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία σε χρώμα. Στόχος, μεταξύ άλλων, φέρτε παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες στη ζωή. Πώς να προχωρήσω ? Μπορείτε να περάσετε τη φωτογραφία σας σε ασπρόμαυρο και σε λίγα δευτερόλεπτα τοποθετείται σε χρώμα και είναι έτοιμη να μεταφορτωθεί. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο.

Αποκοπή. Δώστε χρώμα στις εικόνες σας

Φωτογραφίες

Αποκοπή είναι επίσης μια εφαρμογή που ξέρει πώς να κάνει πολλά για να σας επιτρέψειΒελτιώστε τις φωτογραφίες ή τα βίντεό σας. Βελτιστοποίηση, περικοπή, διαγραφή του φόντου και φυσικά πηγαίνοντας στο χρώμα των ασπρόμαυρων εικόνων. Ο ιστότοπος λέει ότι χρησιμοποιεί αλγόριθμους χρωματισμού εικόνων AI που δοκιμάζονται σε εκατομμύρια ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Σε όλες τις περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι ποιότητα. Τα χρώματα είναι φυσικά και ρεαλιστικά. Οι παλιές φωτογραφίες σας θα σας εκπλήξουν.

Μια μικρή επίδειξη βίντεο ενός από τα πέντε εργαλεία σε αυτήν τη λίστα:

3 δωρεάν υπηρεσίες για να χρωματίσετε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία

Εικόνες χρωματισμού

Δώστε πίσω τα χρώματα σε παλιές φωτογραφίες χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη.

Εύρεση παλιών ασπρόμαυρων φωτογραφιών και φαντάζοντας τι οι άνθρωποι, τα τοπία και τα έγχρωμα αντικείμενα έχουν ήδη ήδη περάσει από το κεφάλι του μεγαλύτερου αριθμού. Εάν είναι δυνατόν να χρωματίσετε χειροκίνητα ασπρόμαυρες φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το λογισμικό επεξεργασίας και επεξεργασίας εικόνων όπως το Photoshop, το Manipulation, που προορίζονται για τους πρώτους, μπορεί να είναι μακρύς και κουραστικός.

Αλλά όλα δεν χάνονται για κοσμικούς χρήστες. Χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση, είναι πλέον δυνατό να χρωματίσετε οποιαδήποτε εικόνα σε μαύρο και άσπρο σε μερικά κλικ. Προσέξτε, ωστόσο, για να επιτύχετε τέτοια χειραγώγηση και να επιστρέψετε στις παλιές σας φωτογραφίες, αυτές οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες απαιτούν να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας. Εάν οι περισσότεροι δείχνουν ότι δεν διατηρούν κανένα στιγμιότυπο, ο χρήστης δεν έχει άλλη επιλογή παρά να εμπιστευτεί αυτές τις δηλωτικές ενδείξεις.

Επιπλέον, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες χρωματισμού εικόνων δεν προσφέρουν όλα τα ίδια αποτελέσματα. Η απόδοση ορισμένων χρωματιστών φωτογραφιών μπορεί να είναι καλύτερης ποιότητας σε μια πλατφόρμα παρά σε άλλη και αντίστροφα. Μην διστάσετε να πολλαπλασιάσετε τις δοκιμές σε διαφορετικές υπηρεσίες, προκειμένου να αποκτήσετε το αποτέλεσμα που είστε πιο κατάλληλοι. Οι αλγόριθμοι που χρησιμοποιούνται είναι αυτό που είναι, να έχετε κατά νου ότι ο χρωματισμός μιας εικόνας που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη βασίζεται σε πιθανά χρώματα, αλλά ότι τα χρώματα της τελικής εικόνας δεν προσφέρουν απαραιτήτως μια ακριβή αναπαράσταση πραγματικών χρωμάτων όπως ήταν στη φωτογραφία του χρόνου.

Χρωματισμό

Το Colourise SG είναι ένα δωρεάν εξαιρετικά απλό για να κατανοήσετε τις εικόνες σας. Ωστόσο, βασίζεται σε παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Σιγκαπούρης και επομένως θα προσφέρει μια χρωματισμό βασισμένη σε χρώματα που βρίσκονται πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του κόσμου.

Για να χρωματίσετε μια φωτογραφία με το SG Colourise, μεταβείτε στην κύρια σελίδα του ιστότοπου και κάντε κλικ στο κουμπί Δοκιμάστε το μόνοι σας.

Εικόνες χρωματισμού

Ελέγξτε το πλαίσιο δεν είμαι ρομπότ CAPTCHA. Τότε απλά πρέπει να κάνετε κλικ στο Επιλέξτε φωτογραφία Και περιμένετε λίγα λεπτά.

Εικόνες χρωματισμού

Στη συνέχεια, μπορείτε να αποθηκεύσετε τη χρωματισμένη εικόνα σας κάνοντας κλικ στο Αποτέλεσμα λήψης, Ή πάρτε τις δύο ασπρόμαυρες και χρωματισμένες εικόνες δίπλα -δίπλα κάνοντας κλικ Λήψη σύγκρισης.

Εικόνες χρωματισμούΕικόνες χρωματισμού

  • Χρωματίστε μια εικόνα με SG Colourise(Ελεύθερος)

Βαθιά

Το Deep AI προσφέρει στον ιστότοπό του για να χρησιμοποιήσει δωρεάν το API χρωματισμού εικόνας του. Συμβατό με τις φωτογραφίες και τα βίντεο, αυτό το API με βάση τη βαθιά μάθηση έχει εκπαιδευτεί για να προσθέσει αυτόματα χρώμα σε εικόνες γκρίζου επιπέδου, όλα σε ποιοτική απόδοση. Οι εικόνες που μεταφορτώνονται στον ιστότοπο δεν πρέπει να υπερβαίνουν την πλευρά των 1.200 εικονοστοιχείων, οι ευρύτερες φωτογραφίες αλλάζουν αυτόματα.

Για να χρησιμοποιήσετε το API Deepai, απλά κάντε κλικ στο κουμπί Εικόνα Για να επιλέξετε το αρχείο για χρώμα και να περιμένετε για λίγα λεπτά μέχρι να φορτωθεί η χρωματισμένη εικόνα στη διεπαφή.

Εικόνες χρωματισμού

Για να χρησιμοποιήσετε το API Deepai, απλά κάντε κλικ στο κουμπί Εικόνα Για να επιλέξετε το αρχείο για χρώμα και να περιμένετε για λίγα λεπτά μέχρι να φορτωθεί η χρωματισμένη εικόνα στη διεπαφή.

Εικόνες χρωματισμού Εικόνες χρωματισμού

Για να αποθηκεύσετε την εικόνα, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε απόΑποθήκευση εικόνας ως.

Για να ανακαλύψετε επίσης σε βίντεο:

Αλγόριθμος χρώματος φωτογραφίες

Όπως και οι δύο προηγούμενες πλατφόρμες, οι φωτογραφίες του αλγορίθμου χρωματίζουν τις φωτογραφίες σε ασπρόμαυρο χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο βαθιάς μάθησης. Η υπηρεσία καθιστά δυνατή τη μεταφόρτωση μιας εικόνας ή την υποβολή ενός χρησιμοποιώντας μια απλή διεύθυνση URL.

Για να το χρησιμοποιήσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Μεταφορτώσω Και επιλέξτε την εικόνα για να χρωματίσετε στο μηχάνημά σας. Ρυθμίστε σε λίγα λεπτά, ο αλγόριθμος θα πρέπει να εμφανίζει αυτόματα το αποτέλεσμα. Μπορείτε να δείτε την απόδοση πριν/μετά το ταξίδι στην κατακόρυφη γραμμή που εμφανίζεται στην εικόνα.

Εικόνες χρωματισμού

Τέλος, μπορείτε να αποθηκεύσετε τη χρωματισμένη εικόνα κάνοντας κλικ στο Download Colorized Image ή να λάβετε ένα αντίγραφο της εικόνας πριν και μετά κάνοντας κλικ στη σύγκριση λήψης.

Εικόνες χρωματισμού Εικόνες χρωματισμού

Σημειώστε ότι οι χρωματισμένες φωτογραφίες με αλγοριθμία εμφανίζουν ένα λογότυπο στο κάτω μέρος της εικόνας.