IPhone 13 Pro Test: Photo Excellence, μια γιγαντιαία αυτονομία, το iPhone 13 Pro Max παίρνει απίστευτες φωτογραφίες του Γαλαξία

Το iPhone 13 Pro Max παίρνει απίστευτες φωτογραφίες του Γαλαξία

Μετά από μια αισθητική αναθεώρηση το 2020, η Apple παραμένει στα επιτεύγματά της το 2021. Δύσκολο να τον κατηγορήσει, ειδικά όσον αφορά το χειρισμό. Κληρονόμησε από το iPhone 12, οι επίπεδες φέτες φέρνουν πρόσθετη άνεση όταν πρόκειται να κρατήσουν το κινητό για μεγάλο χρονικό διάστημα, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της καλύτερης σταθερότητας από ό, τι στο iPhone 11 και τις προηγούμενες γενιές.

IPhone 13 Pro Test: Αριστεία φωτογραφιών, μια γιγαντιαία αυτονομία

Χωρίς μια μεγάλη αλλαγή με την πρώτη ματιά, το iPhone 13 Pro εξελίσσεται σε τρεις κεφαλαιακές περιοχές: οθόνη, η φωτογραφία και η αυτονομία.

Τα πάντα για τη φωτογραφία. Ήταν σχεδόν σε αυτούς τους όρους ότι η Apple παρουσίασε το iPhone 13 Pro (από 1.159 ευρώ για την έκδοση 128 GB) στα μέσα Σεπτεμβρίου, προκαλώντας συνολική αναθεώρηση των τριών μονάδων κάμερας. Αλλά άλλες καλές εκπλήξεις συνοδεύουν το αεροσκάφος, το οποίο φαίνεται να υποσχεθεί σε εξαιρετική διάρκεια ζωής. Η μέγιστη έκδοση (6,7 ίντσες έναντι 6,1 ίντσες) είναι διαθέσιμη από 1.259 ευρώ (128 GB).

Το iPhone 13 Pro της Apple

Οι δυνάμεις του iPhone 13 Pro

Ένα πάντα πειστικό σχέδιο

Μετά από μια αισθητική αναθεώρηση το 2020, η Apple παραμένει στα επιτεύγματά της το 2021. Δύσκολο να τον κατηγορήσει, ειδικά όσον αφορά το χειρισμό. Κληρονόμησε από το iPhone 12, οι επίπεδες φέτες φέρνουν πρόσθετη άνεση όταν πρόκειται να κρατήσουν το κινητό για μεγάλο χρονικό διάστημα, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της καλύτερης σταθερότητας από ό, τι στο iPhone 11 και τις προηγούμενες γενιές.

Στο πίσω μέρος, οι κάμερες είναι όμως μεγαλύτερες από ό, τι στο iPhone 12 Pro – λόγω της διεύρυνσης των αισθητήρων, ενώ στο μπροστινό μέρος του μαύρου εγκοπού που στεγάζει τους αισθητήρες αφιερωμένους στους εαυτούς και το πρόσωπο είναι στενότερο. Η Apple προσφέρει φέτος ένα χρώμα που ονομάζεται “Alpin Bleu”, ειλικρινά επιτυχής.

Τέλος μια οθόνη 120 Hz

Μέχρι τότε προορίζεται για το iPad Pro, η οθόνη προώθησης φτάνει στο iPhone 13 Pro. Πίσω από αυτή την εμπορική ονομασία, βρίσκουμε τη δυνατότητα να έχουμε την ανανέωση της συχνότητας ανανέωσης μεταξύ 10 και 120 εικόνων ανά δευτερόλεπτο, όταν το παλιό iPhone – αλλά και το iPhone 13 – παραμένουν παγωμένες σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Αυτή η πιθανότητα, αυτόματη και διαφανής για τον χρήστη, μπορεί να φαίνεται ανεκδοτική με την πρώτη ματιά. Ωστόσο, είναι απαραίτητο με την παροχή ενός πρωτοφανούς επιπέδου ρευστότητας όταν είναι απαραίτητο – για παράδειγμα κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού βιντεοπαιχνιδιών ή με κύλιση του περιεχομένου ενός κοινωνικού δικτύου – και εξοικονομώντας δραστικά την μπαταρία όταν η χρήση δεν απαιτεί υψηλό ρυθμό ανανέωσης – για Παράδειγμα κατά την ανάγνωση ενός email.

Με το πρόσθετο πλεονέκτημα ενός εξωτερικού πλεονάσματος φωτεινότητας (+25%), η οθόνη του iPhone 13 Pro είναι απλά ένα από τα καλύτερα στην αγορά.

Το iPhone 13 Pro της Apple

Μια εντυπωσιακή αυτονομία

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η “έξυπνη” ταλάντωση του ρυθμού αναψυχής της οθόνης σύμφωνα με τις χρήσεις φαίνεται αποτελεσματική για την εξοικονόμηση ενέργειας, ειδικά αφού το iPhone 13 Pro ενσωματώνει μια μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας. Κατά την άφιξη, θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο διαρκή smartphones στην αγορά.

IOS screenshot

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας και αποσυνδέοντας το iPhone 13 Pro γύρω στις 8 π.μ., πήγαμε μόνο κάτω από το 50% ότι περίπου στις 10 μ.μ. Τι προσέγγιση το διάσημο καπάκι των δύο ημερών φορτίου. Παραστάσεις που ωθούν τους συναδέλφους μας από το 01NET.COM για να χαρακτηρίσετε το iPhone 13 Pro “King of Autonomy”, σύμφωνα με τις εργαστηριακές δοκιμές τους.

Όμορφες καινοτομίες στη φωτογραφία

Εάν όλα τα high -end smartphones κάνουν εξαιρετικές φωτογραφίες σε καλές συνθήκες φωτισμού, προσφέρετε όμορφες εικόνες σε ένα σκοτεινό περιβάλλον παραμένει μια πρόκληση. Η Apple φαίνεται να έχει αποφασίσει να το αυξήσει. Ο κύριος αισθητήρας φωτογραφιών είναι μεγαλύτερος από ποτέ, για να αποθηκεύσετε περισσότερο φως, ενώ ανοίγει στο ƒ /.5.

Φωτογραφία που τραβήχτηκε με την κύρια κάμερα (ευρεία γωνία) του iPhone 13 Pro

Η Night Mode (Λειτουργία χάρη σε ένα μεγαλύτερο διάλειμμα) φτάνει στον τηλεφακό – που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στο Πορτρέτο. Επωφελείται για πρώτη φορά οι τρεις κάμερες του iPhone. Η λειτουργία “φωτογραφικών στυλ”, που προορίζεται να διαμορφώσει τον τόνο και τη θερμοκρασία πριν από οποιαδήποτε λήψη, που υπάρχει στο iPhone 13, είναι λογικά μέρος.

Φωτογραφία που τραβήχτηκε με το τηλεφακό του iPhone 13 Pro (Φωτογραφικό στυλ 1)Φωτογραφία που τραβήχτηκε με το iPhone 13 Pro Telephoto Lens (φωτογραφικό στυλ 2)

Με την κύρια κάμερα, η Apple κερδίζει το στοίχημα της ψηλά χέρια. Τη νύχτα, οι λήψεις παραμένουν αξιοσημείωτα λεπτομερείς, συμπεριλαμβανομένων χωρίς τη χρήση της νυχτερινής λειτουργίας, επομένως με μια γρήγορη βολή και μια πιο ρεαλιστική απόδοση.

Φωτογραφία που τραβήχτηκε με την κύρια κάμερα (ευρεία γωνία) του iPhone 13 Pro

Με μια πιο κλασική διαμόρφωση, η κάμερα Ultra -Wide Angle όπως το Telephoto θα πρέπει να συνεχίσει να υποστηρίζεται από τη Night Mode για να κάνει τα καλύτερα πλάνα.

Ας επισημάνουμε δύο άλλες σημαντικές εξελίξεις: πρώτα την άφιξη ενός νέου τηλεφακού τηλεπικοινωνιών με ζουμ X3 (έναντι x2 πριν), το οποίο ανοίγει νέες δυνατότητες πλαισίου, τότε την άφιξη μιας λειτουργίας “μακροεντολής”, η οποία χρησιμοποιεί την “Ultra Wide Angle Για να τραβήξετε φωτογραφίες πολύ, πολύ κοντά.

Φωτογραφία που τραβήχτηκε με τον τηλεφακό του iPhone 13 ProΦωτογραφία που τραβήχτηκε με το τηλεφακό του iPhone 13 Pro (Λειτουργία πορτρέτου)Φωτογραφία που τραβήχτηκε με λειτουργία

Υπέροχες υποσχέσεις βίντεο

Εάν το iPhone 13 Pro έχει έναν σταθερό διαγωνισμό φωτογραφιών (ειδικά στο Google), παραμένει ο αδιαμφισβήτητος κύριος του βίντεο και αυξάνει περαιτέρω την πρόοδό του.

Τις ερχόμενες εβδομάδες, οι πιο εξελιγμένοι χρήστες θα μπορούν να καταγράφουν ακολουθίες σε μορφή περιφρόνησης, πολύ λιγότερο συμπιεσμένες από τις άλλες και που αποκαθιστά μια εικόνα ακόμα καλύτερης ποιότητας.

Έχει ήδη δοκιμαστεί στο iPhone 13, η λειτουργία “κινηματική”, η οποία δεν είναι άλλη από μια λειτουργία “πορτρέτου” σε βίντεο, προσφέρει και πάλι νέες δυνατότητες παρά ορισμένα ελαττώματα νεολαίας, δηλαδή έλλειψη ακρίβειας για την εφαρμογή του αόριστου σε ορισμένα στοιχεία.

Το iPhone 13 Pro της Apple

Οι αδυναμίες του iPhone 13 Pro

Χωρίς θύρα USB-C

Μέχρι σήμερα, η Apple παραμένει ο τελευταίος κατασκευαστής smartphones που δεν έχει επιλέξει το USB-C, το οποίο ωστόσο εξοπλίζει σχεδόν όλο το iPad της. Φέτος και πάλι, πρέπει να είστε ικανοποιημένοι με μια πρίζα αστραπής, η οποία δεν θα σας επιτρέψει να ανταλλάξετε τον φορτιστή σας με αυτό ενός smartphone Android, αλλά που, πάνω απ ‘όλα, δεν προσφέρει φορτίο τόσο γρήγορα όσο στον ανταγωνισμό.

συμπέρασμα

Αξιότιμος διάδοχος του iPhone 12 Pro, το iPhone 13 Pro βελτιώνεται όπου αναμενόταν: η Apple είναι πολύ σχετική με την προσφορά φωτογραφιών της, φέρνει τελικά μια οθόνη με προσαρμοστικό ρυθμό ψύξης και, πάνω απ ‘όλα, προσφέρει ένα smartphone σε εξαιρετική αυτονομία. Όλα με απαράμιλλη δύναμη και την υπόσχεση των ενημερώσεων λογισμικού για πολλά χρόνια. Εκτός από μια τιμή που, για την έλλειψη θαύματος, δεν έπεσε και η επιμονή της Apple για τον φορτιστή του, είναι πολύ δύσκολο να κατηγορήσει οτιδήποτε σε αυτό το iPhone Pro Cuvée.

Το iPhone 13 Pro Max παίρνει απίστευτες φωτογραφίες του Γαλαξία

Σε καλά χέρια, το iPhone αναρωτιέται στη φωτογραφία.

1 Απριλίου 2022 στις 08:00 1 έτους,

Προβολή των αισθητήρων φωτογραφιών 3 iPhone 13 Pro Max στο πίσω μέρος

© unsplash / james yarema

Παρά την εξέλιξη των φωτογραφιών των smartphones τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μια ερώτηση που διαιρεί ξανά και ξανά τους φωτογράφους: Μπορούμε να είμαστε αρκετοί για ένα κινητό για να κάνουμε υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις ?

Ο Julien Grondin, επαγγελματίας φωτογράφος και αναγνώστης Iphon.FR, έδωσε αμερικανικά στοιχεία απαντήσεων με πολύπλοκα επιχειρήματα: 3 φωτογραφίες του Γαλαξία, τη νύχτα, επομένως, φτιαγμένες με το iPhone 13 Pro Max.

Φωτογραφία Γαλαξία προβολή με βουνό στο

Νυχτερινή φωτογραφία του Γαλαξία

Φωτογραφία νυχτερινού ουρανού με γαλακτώδες τρόπο

iPhone 13 Pro Max 128 GB στην καλύτερη τιμή βασική τιμή: € 1.259
iPhone 13 Pro Max 256 GB στην καλύτερη τιμή βασική τιμή: € 1.379

Η λεπτομέρεια των σκοποβολών του

Ο Julien Grondin ήταν αρκετά ευγενικός για να αναφέρει λεπτομερώς τη διαδικασία που του επέτρεψε να φτάσει σε αυτά τα υπέροχα αποτελέσματα:

  • Επιλογή τόπου: Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Auvergne
  • Λήψη εξοπλισμού: iPhone 13 Pro max και τρίποδο

iPhone 13 Pro Max στο τρίποδο για νυχτερινή φωτογραφία

  • Γυρίσματα: Η Night Mode ξεκίνησε στο iPhone και ρύθμιση πάνω από 30 δευτερόλεπτα εγκατάστασης. Για κάθε φωτογραφία καταγράφονται περίπου 10 φωτογραφίες. Αυτή η τεχνική “στοίβαξης” στην αστροφωτογραφία (φωτογραφία από τον νυχτερινό ουρανό) καθιστά δυνατή την περιορισμό του θορύβου και τη βελτίωση της ορατότητας ορισμένων λεπτομερειών
  • Μορφή: Οι φωτογραφίες καταγράφηκαν στο Proraw
  • Ρετουσάρισμα: Κάτω από το Lightroom και το Photoshop, η εργασία σε αντιθέσεις και η χρωματομετρία έγινε τελικά

Μπορούμε να θαυμάσουμε μόνο το αποτέλεσμα, το οποίο δείχνει σαφώς ότι το iPhone, και πιο συγκεκριμένα το τελευταίο μοντέλο 13 pro max, είναι μια πολύ καλή κάμερα. Τα αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, είναι εντυπωσιακά. Με την προϋπόθεση ότι θα γνωρίζουμε λίγο, ειδικά για τις εργασίες μετά την παραγωγή.

Χάρη στον Julien Grondin για την κοινή χρήση της εμπειρίας του. Το έργο του βρίσκεται στο Instagram του.

Μεταξύ σας είναι άλλοι επαγγελματίες και/ή παθιασμένοι φωτογράφοι που εργάζονται πολύ στο iPhone ? Αν ναι, με ποιο μοντέλο ?

Εδώ είναι οι 10 καλύτερες μακροοικονομικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με το iPhone 13 Pro σύμφωνα με την Apple

Η Apple δημοσίευσε τα αποτελέσματα του ανταγωνισμού της από τις καλύτερες λήψεις που έγιναν στη μακροεντολή με το iPhone 13 Pro και το iPhone 13 Pro Max. Εδώ είναι τα αποτελέσματα.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές καινοτομίες της τελευταίας γενιάς του iPhone είναι αναμφισβήτητα η λειτουργία μακροεντολής του, που υπάρχει στο iPhone 13 Pro και στο iPhone 13 Pro Max. Βεβαίως, η λειτουργία έχει ήδη υπάρξει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε τηλέφωνα Android, αλλά η έκδοση που προσφέρει η Apple φτάνει στα καταπληκτικά αποτελέσματα.

Ως υπενθύμιση, η λειτουργία της είναι λίγο διαφορετική από τις συνήθεις μακροοικονομικές λειτουργίες. Για να το ενεργοποιήσετε, απλά πλησιάστε το θέμα του και το iPhone θα μεταβιβάσει αυτόματα τη γωνία της Ultra -Wide με τη σωστή ρύθμιση και μια κοντινή εστίαση.

Μακροοικονομικός διαγωνισμός

Επομένως, η εταιρεία Apple διοργάνωσε διαγωνισμό από τις καλύτερες λήψεις στη μακροεντολή που έκανε η κοινότητά της στην Κίνα, την Ουγγαρία, την Ινδία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ταϊλάνδη και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δέκα φωτογραφίες επιλέχθηκαν από έναν πίνακα εμπειρογνωμόνων.

Όπως επισημαίνει η Apple, αυτή η επιλογή καταδεικνύει το κύριο ενδιαφέρον της μακροοικονομικής λειτουργίας: “Μετατρέψτε το συνηθισμένο σε έκτακτο”. Αυτό αποδεικνύεται από αυτό το κλισέ νιφάδων στο παλτό ενός σκύλου.

Εδώ είναι το υπόλοιπο της επιλογής:

“Sea Glass”, Φωτογραφία που τραβήχτηκε με τη μακροοικονομική λειτουργία του iPhone 13 Pro // Πηγή: Guido Cassanelli

“The Cave”, Φωτογραφία που τραβήχτηκε με τη μακροοικονομική λειτουργία του iPhone 13 Pro // Πηγή: Marco Colletta

“Τέχνη στη φύση”, φωτογραφία που τραβήχτηκε με τη μακροοικονομική λειτουργία του iPhone 13 Pro // Πηγή: Prajwal Chougule

“Μια πτώση της ελευθερίας” φωτογραφία που τραβήχτηκε με τη μακροοικονομική λειτουργία του iPhone 13 Pro // Πηγή: Daniel Olah

Φωτογραφία

Φωτογραφία “Φωτισμός φύλλων” που τραβήχτηκε με τη μακροοικονομική λειτουργία του iPhone 13 Pro // Πηγή: Trevor Collins

Η φωτογραφία “Hidden Gem” που τραβήχτηκε με τη μακροοικονομική λειτουργία του iPhone 13 Pro // Πηγή: Jirasak Panpiansin

“Ηφαιστειακή λάβα” φωτογραφία που τραβήχτηκε με τη μακροοικονομική λειτουργία του iPhone 13 Pro // Πηγή: Abhik Mondal

“The Final Bloom”, φωτογραφία που τραβήχτηκε με τη μακροοικονομική λειτουργία του iPhone 13 Pro // Πηγή: Hojisan

Μπορείτε να βρείτε όλη την επιλογή στον ιστότοπο της Apple με μερικές επιπλέον εξηγήσεις. Αυτά τα πλάνα θα εκτίθενται επίσης σε πίνακες οθόνης.

Χρησιμοποιείτε το Google News (Νέα στη Γαλλία) ? Μπορείτε να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας μέσα. Ακολουθηστε Frandroid στο Google News (και Numerama).