Επιλογή ποδηλάτων φορτίου – 5 φτηνά ποδήλατα longtail σε λιγότερο από 2000 € | Ελάφι!, Longtail Cargo Bike – 43 ποδήλατο, οικογενειακό ηλεκτρικό ποδήλατο

Longtail Cargo Velo

Διευκολύνετε το σε όλη την απλότητα

[Επιλογή] ποδήλατο φορτίου – 5 φτηνά ποδήλατα longtail σε λιγότερο από 2000 €

[Επιλογή] ποδήλατο φορτίου - 5 φτηνά ποδήλατα longtail σε λιγότερο από 2000 €

[Επιλογή] ποδήλατο φορτίου - 5 φτηνά ποδήλατα longtail σε λιγότερο από 2000 €

 • Μοιραζόμαστε
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο Facebook
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο Twitter
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο Pinterest
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο LinkedIn
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο μέσω email
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο WhatsApp
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο Messenger

Το ποδήλατο Longtail Cargo είναι το νέο αστέρι της πτώσης 2022. Ήταν ήδη ένα αστέρι στην αρχή του σχολικού έτους του 2022, στην αρχή του σχολικού έτους 2021. Το περιγράψαμε ακόμη και ως “σκούτερ δολοφόνων” (ας μην φοβόμαστε τα λόγια). Υπογράψτε ότι αυτή η αγορά ωριμάζει, υπάρχουν μερικές “φτηνές” προτάσεις ποδηλάτων Longtail σε λιγότερο από 2000 €. Εδώ είναι μια επιλογή από πέντε μοντέλα. Ταξινομούνται με αυξανόμενη τιμή. Είναι ημέρα της αγοράς, σας δίνουμε την τιμή ανά κιλό2.

Yuba Kombi, ένα ποδήλατο μυών Longtail

Kombi, αυτό είναι το όνομα που επιλέχθηκε από την Yuba για να βαπτίσει το μακρύ ποδήλατο του Long -Prize Long -Price. Στο Yuba, δεν θέλουμε να μιλήσουμε για την είσοδο -. Επειδή. Είναι μια Γούμπα ! Δέχεται έως και 2 παιδιά στο πίσω μέρος, 200 κιλά ωφέλιμου φορτίου. Η Compact Condact. Σας αφήνουμε να εκτιμήσετε. Το μεταξόνιο του είναι 191 cm. Υπάρχει με μπλε ή κίτρινο. Σε αυτήν την τιμή, θα έχετε μόνο μηχανικά δισκόφρενα και ένα γενικό σύστημα φρένων και μεταφορών (Επεξεργασία: Ήμασταν “υδραυλικοί” κατά λάθος. Ditto erailleur και φρένα είπαμε Shimano Altus, εκτός από το ότι ο εξοπλισμός αυτός βγήκε για να φτάσει στην τιμή του δαπέδου των € 999) K7 11/40. Επαρκώς επαρκή ανάπτυξη για τα καθημερινά σας ταξίδια. Υπεύθυνο για παιδιά, φυλές ή δέντρα.

Η συνιστώμενη δημόσια τιμή: από € 999. Θα πρέπει ακόμα να παρέχετε κάποια αξεσουάρ (ή να είστε εξαιρετικά καλός πολυτεχνικός εάν θέλετε να δημιουργήσετε μόνοι σας τα αξεσουάρ) για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες αυτού του ποδηλάτου. Επειδή ναι, σε λιγότερο από 1000 €, παραδίδεται σε εσάς, ακαθάριστο, χωρίς επιλογές. Στην κλίμακα, εμφανίζει 34,5 kg. Επομένως, το Yuba Kombi είναι ασυναγώνιστο: € 28,95/kg*. Για να ξεπλύνετε το μάτι σας ή περισσότερο, είναι εκεί.

Gazelle Bloom, ένα ποδήλατο για να ανθίσει την πόλη

Σας βλέπουμε να μας βλέπετε. Ναι, αυτό το ποδήλατο δεν είναι τεχνικά ένα ποδήλατο Longtail. Και έχετε δίκιο. Παρ ‘όλα αυτά, αυτό το ποδήλατο διαμορφωμένο στους Ολλανδούς δέχεται πολύ καλά έναν ενήλικα και δύο παιδιά. Δεν μπορείτε να πάτε στο κέντρο ανακύκλωσης στο σχολικό δρόμο. Παρ ‘όλα αυτά, είναι να σκεφτεί να δεχτεί βάρος -170 kg βάρος του ποδηλάτου που περιλαμβάνεται. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, τα υδραυλικά δισκόφρενα διπλού εμβόλου, οι ταχύτητες βρίσκονται στον κόμβο Nexus Shimano, υπάρχουν 7 -speeds όχι κόμβοι-. Οι κλειδαριές διπλών δεξαμενών για μεγαλύτερη σταθερότητα. Και η έδρα των παιδιών θα κολλήσει στο μακρύ ράφι στο πρότυπο Mik HD επίσης σε αλουμίνιο. Όλα όσα χρειάζεστε για αστική χρήση είναι στάνταρ. Η ρύθμιση και το πιρούνι είναι εγγυημένα για δέκα χρόνια.

Αυτό το ποδήλατο Gazelle Bloom υπάρχει σε έκδοση με ή χωρίς ηλεκτρική βοήθεια (στις φωτογραφίες, αυτή είναι η έκδοση AE). Οι δημόσιες τιμές συνιστώνται από € 1099 (χωρίς βοήθεια). Θα έχετε έναν προϋπολογισμό για να αγοράσετε ένα καλό ποδήλατο από το παιδί σας (δύο καλά ποδήλατα για δύο παιδιά, πηγαίνει επίσης). Για να μάθετε περισσότερα για την άνθιση, πηγαίνετε. Το ποδήλατο ανακοινώνεται στα 20,6 kg. Ανά κιλό, το Gazelle Bloom είναι επομένως € 53,6/kg*.

Tern Short Haul, όχι τόσο σύντομη αυτό το ποδήλατο Longtail

Η μεταφορά στα αγγλικά σημαίνει τη μεταφορά. Στο θαλάσσιο φορτίο, μιλάμε για σορτς, μακρά, πίσω, μπροστινή μεταφορά. Θα το προκαλέσουμε γύρω από μια μπύρα μερικές φορές. Τα ποδήλατα Tern πηγαίνουν με μετριοφροσύνη σε αυτό το ποδήλατο, βαπτίζοντας το “σορτς”. Θα καταλάβετε, αυτό σημαίνει, μικρά ή μικρά ταξίδια. Εξοπλισμένο με τροχό 20 ιντσών, δέχεται επίσημα 140 kg φορτίου. Τα δισκόφρενα είναι υδραυλικά. Και αυτός είναι εξοπλισμένος με 8 -ταχύτητα Shimano Altus. Ο σχεδιασμός του είναι σύγχρονος. Έρχεται με ένα σύνολο αξεσουάρ που θα πρέπει να ενσωματωθούν στη λίστα αγορών σας εάν θέλετε πραγματικά να βελτιστοποιήσετε το μικρό.

Αυτό το ποδήλατο ζυγίζει 16,1 kg και το καθιστά εξαιρετικά ευχάριστο και ευκίνητο καθημερινό κενό. Όπως το Yuba Kombi παραπάνω, αν θέλετε να το βάλετε, μπορείτε. Μπορούμε ωστόσο να μετανιώσουμε τη συνολική μεταφορά της ικανότητας. 140 κιλά, δεν είναι πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε κλασικό ποδήλατο. Η συνιστώμενη δημόσια τιμή: € 1399. Ανά κιλό, τον φέρνει πίσω σε € 87/κιλό*. Για να ταξιδέψετε στα σορτς μεταφοράς, η ιστοσελίδα είναι εκεί.

Amsterdamair Twin, ένα ποδήλατο με ρετρό σχεδιασμό

Amsterdamair Twin, ένα ποδήλατο με νόστιμο ρετρό σχέδιο

Όσο η σύντομη μεταφορά που παρουσιάζεται ακριβώς πάνω από το Tern μπορεί να περιγραφεί ως ένα σύγχρονο παγκόσμιο σχέδιο, καθώς το δίδυμο Amsterdamair έχει την παλάμη του ποδηλάτου Longtail με ρετρό σχεδιασμό. Θα είμαστε καλοί, θα το ορίσουμε ως κλασικό ! Στην πρώτη έκδοση του βραβείου, θα έχετε τρεις ταχύτητες, ένα φρενάρισμα πίσω σε συνδυασμό με ένα από τα τραύματα Shimano Roller IM81 για το μπροστινό μέρος. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Ένα μέγεθος 53. Ας αναγνωρίσουμε ότι το εμπορικό σήμα μια συγκεκριμένη ειλικρίνεια ανακοινώνοντας ότι το ποδήλατο θα ταιριάζει μόνο στους πιλότους που μετράμε μεταξύ 1m66 και 1m83.

Όσο περισσότερο τον βλέπουμε, τόσο περισσότερο τον βρίσκουμε λίγο ξεπερασμένη γοητεία. Αυτό το ποδήλατο θα μπορούσε να γίνει συλλέκτης ακόμη και πριν το συνειδητοποιήσει. Η συνιστώμενη δημόσια τιμή: € 1499. Και δεδομένου ότι ζυγίζει περίπου 22kg, ανά κιλό, διδάσκει τα € 68/kg ! Στο πίσω μέρος, δέχεται 80 κιλά στο ράφι αποσκευών του. Μπροστά, 15 κιλά. Τι έχουν χρόνο να δουν τα παιδιά να μεγαλώνουν. Αυτό το σύγχρονο vintage ποδήλατο σας ενδιαφέρει ? Έτσι ολισθαίνω εκεί.

Rad Power Bikes Radwagon 4, το μόνο ηλεκτρικό ποδήλατο στην επιλογή

Longtail Radwagon 4 Bike - Το αυτοκίνητο, L

Τέλος, ένα ηλεκτρικό bicloune στην επιλογή. Επιλέγουμε να σας παρουσιάσουμε, ακόμη και αν τα ποδήλατα Rad Power δεν διαθέτουν γραφεία ή εκπροσώπους στη Γαλλία (άμεση ηλεκτρονική πώληση). Γνωρίζουμε πολλά σε παριζιάνικους δρόμους (και αλλού, το Παρίσι δεν είναι η Γαλλία). Για να έχουν συζητήσει με μερικούς ιδιοκτήτες, φαίνεται να είναι πολύ ευχαριστημένοι με αυτό. Για αυτούς, είναι μια σταθερά, ο λόγος τιμής/υπηρεσίας είναι ασυναγώνιστος.

Στο ίδιο θέμα Μουσουλμά Δευτέρα 20 – Alain, επαγγελματίας φωτογράφος σε ποδήλατο Longtail

Παραδέχονται μερικά μικρά θέματα ενόχλησης. Μεταξύ ενός που έσπασε το seatpost του πολύ γρήγορα, ο άλλος που έπρεπε να λάμψει τον τροχό του μετά από μόλις δύο μήνες χρήσης. Ο κινητήρας Hub αναπτύσσει 250W (χωρίς πληροφορίες ροπής). Η μπαταρία εμφανίζει 672 WH. Η μάρκα ανακοινώνει την αυτονομία έως και 72 χλμ. Στην πραγματικότητα, η μικρή έρευνα μας κάνει να πιστεύουμε ότι μεταξύ 40 και 50 χλμ. Είναι πιο ρεαλιστική. Ανάλογα με το φορτωμένο βάρος (158 kg max, συμπεριλαμβανομένου πιλότου) και το προφίλ των ταξιδιών φυσικά. Και δεν είναι τόσο κακό σε καθημερινή βάση !

Το ποδήλατο ζυγίζει περίπου 40 κιλά. Όλες οι τεχνικές ιδιαιτερότητες βρίσκονται στον ιστότοπο της μάρκας. Στη Γαλλία, μια συμφωνία συντήρησης πήγε με επισκευή και εκτέλεση. Πριν αποφασίσετε, αν δεν είστε πολυτελής και αν δεν έχετε κεραία επισκευής και εκτέλεσης στη γωνία σας, ελέγξτε με τα τοπικά εργαστήρια σας εάν θα διατηρήσουν το ποδήλατό σας, πριν το παραγγείλετε. Αυτό θα σας εξοικονομήσει έκπληξη από το να έχετε ένα ανεπανόρθωτο ποδήλατο. Η πραγματική απόδοση αυτού του ποδηλάτου: η τιμή του για ένα ηλεκτρικό, από € 1899. Ανά κιλό, αυτό το ποδήλατο αξίζει € 47/kg*. Με τον καλό μέσο όρο, λοιπόν. Τέλος, σημειώστε, ο ιστότοπος διαφήμισης μάρκας “Επόμενη διαθεσιμότητα Ιανουάριος 2023“”. Ώρα να βάλουμε τα χρήματα στην άκρη ?!

Longtail (και άλλα) ποσοστά ποδηλάτων που δεν θα διαρκέσουν

Ο Tern ανακοίνωσε στις 13 Οκτωβρίου, στο ενημερωτικό δελτίο του, αυξάνει τις τιμές του στο τέλος του μήνα (από τον Οκτώβριο). Οι άλλοι, δεν ξέρουμε. Είναι ακόμα δύσκολο να πιστέψουμε ότι δεν επηρεάζονται επίσης από τη συναλλαγματική ισοτιμία του ευρώ/δολάριο, την τιμή του πετρελαίου, της ενέργειας, της τιμής των εμπορευμάτων, του συνολικού πληθωρισμού. Φοβόμαστε ότι το ανακοινώνουμε ακόμη και εδώ χωρίς δυστυχώς να παίρνουμε πάρα πολλούς κινδύνους, το ίδιο άρθρο τον Οκτώβριο του 2023 θα ονομάζεται “Επιλογή ποδηλάτων Longtail σε λιγότερο από 3000 €“”.

Καλά ποδήλατα Longtail σε λιγότερο από 2000 €

Για να βρείτε 5 καλά ποδήλατα longtail σε λιγότερο από € 2.000, έπρεπε να εξαπατήσετε λίγο με την ενσωμάτωση της Gazelle Bloom στο βρόχο. Το παραδεχτούμε, δεν είναι τεχνικά ένα ποδήλατο Longtail. Ωστόσο, υπάρχει ένα ποδήλατο χωρητικότητας. Σε χαρτί, υποστηρίζει περισσότερο βάρος στο σκάφος από τα σορτς που προσφέρονται από το Tern. Αυτό μας φέρνει στην ακόλουθη ερώτηση: Τι στο πρότυπο επιτρέπει σε ένα ποδήλατο να θεωρείται μακρύς (επομένως ποδήλατο φορτίου – και επομένως επωφελείται από επιχορήγηση για αγορά) ή για να είναι η άλλη πλευρά ? Γνωρίζοντας ότι αντιτίθενται στο Longtail για να αναταράξουμε και ότι μερικές φορές μιλάμε για μεσαίο. Πηγαίνουμε για να το ερευνήσουμε. Θα σας πούμε όταν βρήκαμε.

Άλλα ποδήλατα longtail σε λιγότερο από 2000 € ?

Στην έρευνά μας έχουν εμφανιστεί και άλλα προϊόντα. Σκεφτόμαστε το Multi Bike, η μυϊκή έκδοση που εμφανίζεται στο 1870 €. Ίδια για το ποδήλατο Mongoose Longtail, που εμφανίζεται στα € 989. Ακόμα κι αν γνωρίζουμε αυτές τις μάρκες, δεν έχουμε δει ποτέ, ποτέ δεν άγγιξε αυτά τα ποδήλατα. Δεν έχουν για μας καμία φήμη (ούτε καλό ούτε κακό) τόσο δύσκολο να τους συμβουλεύουμε. Επίσης, αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε ποδήλατα στα οποία είτε υπάρχει απόθεμα, είτε γνωρίζουμε (περίπου) όταν μπορούμε να ελπίζουμε να λάβουμε ένα (βλ. Radwagon).

Λιγότερο από 2000 € το ποδήλατο Longtail γυμνό ! Τι γίνεται με το κόστος του εξοπλισμού ?

Για να ολοκληρώσουμε την επιλογή μας με “φθηνά” ποδήλατα longtail, σας προειδοποιούμε για αυτό το θέμα. Ένα ποδήλατο Longtail Naked δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον (δείτε ακόμη και κανένα). Το ποδήλατο γίνεται ενδιαφέρουσα μόλις το έχετε εξοπλίσει με τις επιλογές που σας ταιριάζουν: τσάντες, υποπαράγραφα, μπαρ, καλάθια, καθίσματα παιδιών, ιμάντες. Ανακοινώστε μια τιμή, τυχαία, € 1199, για ένα μακρύ μακρύς longtail θα ήταν συγκρίσιμο με έναν κατασκευαστή αυτοκινήτων που θα σας πουλήσει το μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο της πόλης, 4 θέσεις, σε € 6.999 με τον πίσω πάγκο και το προαιρετικό κάθισμα επιβατών. Εάν είναι απαραίτητο να προσθέσετε σε αξεσουάρ το 50% της τιμής του Bicloune για να το χρησιμοποιήσετε όπως επιθυμείτε, η τιμή της κλήσης του μηχανήματος δεν απέχει πολύ από την παραπλανητική υπόσχεση.

Όλα αυτά για να σας πω, πριν διευθετήσετε τα βλέμματά σας σε ένα από τα ποδήλατα που παρουσιάστηκαν σε αυτή την επιλογή, μην ξεχάσετε να αξιολογήσετε την τιμή των αξεσουάρ. Οι φθηνότερες δεν θα είναι απαραιτήτως οι καλύτερες προσφορές κατά την τοποθέτηση στο τέλος στο τέλος. Εκτός αυτού, αν έχετε περάσει τα αξεσουάρ σας, μην διστάσετε να μοιραστείτε μαζί μας τα ταλέντα DIY σας, σχολιάζοντας αυτό το άρθρο.

² Η τιμή ανά κιλό ποδηλάτου, μόλις ασκήσαμε, δεν έχει απολύτως κανένα ενδιαφέρον.

Σας άρεσε αυτό το άρθρο ? Μη διστάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο. Μπορείτε επίσης να μας προσθέσετε σε αγαπημένα απευθείας στο Google News. Και αν θέλετε να εμβαθύνετε το ποδήλατό σας, αναλύουμε τα νέα ποδήλατα σε αυτό το άλλο ενημερωτικό δελτίο, Weelz! Αποκρυπτογραφημένος. Μια ερώτηση, ένα σχόλιο ? Επικοινωνήστε μαζί μας.

Το ποδήλατο επέστρεψε τυχαία στη ζωή του Jérôme από μια κατάρρευση αυτοκινήτων. Είναι ο συγγραφέας του οδηγού “Vélotaf, Εγχειρίδιο του Daily Bicycle” που δημοσιεύεται από εναλλακτικές λύσεις. Εντάχθηκε στο δώρο Xavier στην περιπέτεια Weelz! Το 2019. Το Jérôme φιλοξενεί επίσης το εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό πρόγραμμα “Free Rays” σε κοινή αιτία (93.1 FM). Για αυτόν μια μέρα χωρίς πεντάλ είναι μια χαλασμένη μέρα. Διαβάστε τα άρθρα κάποιου

 • Μοιραζόμαστε
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο Facebook
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο Twitter
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο Pinterest
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο LinkedIn
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο μέσω email
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο WhatsApp
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο Messenger

Longtail Cargo Velo

Οικογενειακό ποδήλατο
Για καθημερινή ζωή .

Το ποδήλατό σας 43 Εξέλιξη με την οικογένειά σας .

Ποδήλατο 43 μωρό Maxy Cosi

Maxicosy Baby Bike43

Πάρτε την οικογένειά σας παντού

Τοποθετήστε τα παιδιά στο σχολείο ή πηγαίνετε για ψώνια, με ποδήλατο 43

Διακόπτης

Η ακαμψία του πλαισίου και η δύναμη του κινητήρα θα σας κάνουν να ξεχάσετε ότι μόλις έπεσε τα παιδιά στο σχολείο.

Αποφύγετε την κυκλοφορία

Ευέλικτος και φως, γλιστράει μέσα από την πόλη και τα ημι-αστικά

Εξερεύνηση & Viver Adventure

Το ποδήλατο είναι το καλύτερο μέσο μεταφοράς.

Ευχαρίστηση, παιχνίδι, στιγμές ποιότητας

Το πίσω μέρος του ποδηλάτου είναι μια μεγάλη αίθουσα παιχνιδιών μέχρι να φτάσετε στο παιχνίδι

Πάρτε το παντού μαζί σας

Εγκαταστήστε εύκολα το ποδήλατό σας 43 σε φορέα ποδηλάτων. Καλύτερα ακόμα, μπορείτε να το φορέσετε μόνοι σας

Διευκολύνετε το σε όλη την απλότητα

Το ποδήλατό σας 43 περνάει από οποιαδήποτε πόρτα. Πάρκο κατακόρυφα για καλύτερη χρήση του χώρου.

Μεταφορά ωφέλιμου φορτίου τύπου φορτίου

Μεταφορά έως 170 kg φορτίου με μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ

Το πιο ευρύχωρο ποδήλατο μακράς ουράς στην αγορά.

Χάρη στο κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας «Footbox», μέχρι τρία παιδιά μπορούν να εγκατασταθούν στην πλάτη. Το πρώτο παιδί ξοδεύει τα πόδια του κάτω από τη σέλα για να έχει περισσότερο χώρο.

Ασφαλής και άνετη οδήγηση για όλους.

Χάρη στη χαμηλή θέση της μπαταρίας και στον πίσω τροχό των 20 ιντσών, το ποδήλατο διαθέτει ένα εξαιρετικό κέντρο βάρους. Ο κίνδυνος πτώσης των παιδιών είναι επίσης πολύ περιορισμένος δεδομένου του ύψους.

Ένα πλαίσιο πολλαπλών κινητικών.

Μπορείτε να επιλέξετε τη δύναμη του κινητήρα σας και του εσωτερικού συστήματος διανομής που συνοδεύει. Το ποδήλατο είναι προσαρμοστικό και μπορεί να εξελιχθεί στο μέλλον.

Ένα χαμηλό ποδήλατο συντήρησης για να διαρκέσει μια ζωή.

Το ποδήλατο σχεδιάστηκε ειδικά για να διαρκέσει. Με ένα υψηλό χρωμολικό πλαίσιο χρωματισμού, ένα εσωτερικό κόμβο, ένα προσαρμοσμένο δεκανίκι και ένα διπλό σχεδιασμό πλαισίου x.

Στυλ και χρώματα

43 ποδήλατα είναι προσαρμόσιμα για να καλύψουν τις ανάγκες σας, είναι διαθέσιμα σε 4 χρώματα και με 5 διαφορετικά συστήματα κινητήρα/μετάδοσης. Είτε για χαρακτηριστικά, απόδοση ή στυλ, το ποδήλατο 43 είναι ο πιστός σύντροφος σας.

Χτισμένο

Τα ποδήλατά μας είναι εντελώς σχεδιασμένα και σκέψη από τις ομάδες μας. Τα στελέχη μας είναι χειροποίητα στην Ευρώπη, από εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνίτες. Τα ποδήλατά μας στη συνέχεια συναρμολογούνται προσεκτικά στις Βρυξέλλες. Η τοπική παραγωγή καθιστά δυνατή την περιορισμό του αντίκτυπου στον πλανήτη. Πιστεύουμε επίσης σε μια προσέγγιση χωρίς αποκλεισμούς με την κατάλληλη δουλειά στην αλυσίδα συναρμολόγησης στις Βρυξέλλες.

Το ποδήλατο της οικογένειας για καθημερινή μεταφορά, καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Ποδήλατο

Ποδήλατο

Καλώς ήλθατε στο Άμστερνταμ Air, τον εξειδικευμένο ειδικό για ποδήλατο !

Τα ποδήλατα Longtail (κυριολεκτικά “Long -Tailed Bikes”) έχουν τη διάκριση της ύπαρξης εκτεταμένες οπίσθιες αποσκευές επιτρέποντας να καθίσετε εκεί 2 παιδιά από 9 μήνες έως 10 ετών το ένα πίσω από το άλλο.

Εάν θέλετε να μεταφέρετε έως και 4 παιδιά καθημερινά, παρακολουθώντας ταυτόχρονα μόνιμα, σας συνιστούμε να στραφείτε σε ένα Botteur ή ένας παρατηρητής Με έναν κορμό στο μπροστινό.

Πολλά αξεσουάρ είναι διαθέσιμα για να επιτρέψουν στους επιβάτες να καθίσουν στο πίσω μέρος, αλλά και να βελτιώσουν την άνεση και την ασφάλειά τους. Θα τα βρείτε στο κάτω μέρος των φύλλων προϊόντων, στους διαμορφωτές ή στις κατηγορίες COUS από το εμπορικό σήμα (Kiffy και δώδεκα κύκλους).

Το ποδήλατό σας στο Άμστερνταμ Air Longtail θα παραδοθεί στο πλήρως τοποθετημένο σπίτι σας, με τα αξεσουάρ του, και να ρυθμιστεί στο μέγεθός σας.

Πολλές κοινότητες σας προσφέρουν οικονομική βοήθεια για την αγορά ενός μεταφορέα ποδηλάτων, με ή χωρίς ηλεκτρική βοήθεια. Βρείτε τα στο χάρτη επιδοτήσεων μας 2023.
Το Longtail είναι μέρος της οικογένειας ποδηλάτων Cargos, έχει επιλέξει από το 2021 στο κρατικό μπόνους. Το ποσό της βοήθειας μπορεί να αυξηθεί 40% της τιμής αγοράς όχημα εντός του ορίου 2000 € (σε συνθήκες πόρων).