Λήψη μικρού μπαμπού: Διαλογισμός – Υγεία – Ψηφιακή, Λήψη μικρού μπαμπού: Διαλογισμός 5.6.2 δωρεάν για το Android, iOS, online υπηρεσία

Κατεβάστε το μικρό μπαμπού: Διαλογισμός 5.6.2

Η εφαρμογή είναι συμβατή με την Apple Watch. Βρείτε μικρό μπαμπού στο αρχείο μας: Apple Watch: Ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές για το συνδεδεμένο ρολόι της Apple ?

Μικρό μπαμπού: διαλογισμός

Διαλογιστείτε με το μικρό μπαμπού, μια δωρεάν εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε τον διαλογισμό ή να συνοδεύεστε για επιβεβαιωμένο διαλογισμό.

  • Android
  • iOS iPhone / iPad / Apple Watch
  • Ηλεκτρονική υπηρεσία

Περιγραφή

Ο διαλογισμός με το μικρό μπαμπού είναι μια δωρεάν εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε τον διαλογισμό ή να συνοδεύεστε για επιβεβαιωμένο διαλογισμό. Στην δωρεάν έκδοση του, το εργαλείο προσφέρει 8 συνεδρίες συνοδευόμενες από 6 κινούμενες ταινίες με απεριόριστη πρόσβαση.

Η υπηρεσία επικεντρώνεται στην πρακτική προσφέροντας διάφορες και αποτελεσματικές ασκήσεις διαλογισμού, ενώ παραμένει προσβάσιμη στον μεγαλύτερο αριθμό. Η εφαρμογή σας προσκαλεί να πραγματοποιήσετε καθημερινές συνεδρίες δέκα λεπτών για να σας βοηθήσουν να καλλιεργήσετε μια κατάσταση ηρεμίας και ηρεμίας. Η υπηρεσία ενσωματώνει επίσης τη σύνδεση με την Apple Health Application για να ακολουθήσει την πρόοδό σας. Εάν θέλετε να προχωρήσετε περαιτέρω, προσφέρει επίσης μια υπηρεσία συνδρομής που παρέχει πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα διαλογισμού.

Κατεβάστε το μικρό μπαμπού: Διαλογισμός 5.6.2

Διαλογιστείτε παντού και όλη την ώρα χάρη στα προγράμματα που δημιουργήθηκαν από ειδικούς.

Περιγραφή

Σκέπτομαι Μπαμπού Είναι να έχει πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα διαλογισμού της ευαισθητοποίησης του Μπαμπού.

Οι πρώτες συνεδρίες, αυτές της έναρξης είναι δωρεάν. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε μια συνδρομή (η μετάβαση από τον ιστότοπο είναι απλούστερη) για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις συνεδρίες που ταξινομούνται κατά κατηγορίες … Ώρες και ώρες διαλογισμού !

Κάθε συνεδρία είναι μια ιστορία που σας μεταφέρει και σας βοηθά να έχετε πρόσβαση στον διαλογισμό.

Όλες οι συνεδρίες δημιουργήθηκαν από εμπειρογνώμονες και διαβάζονται με μαγευτικές φωνές.

Οι διαλογισμοί που προτείνονται από Μπαμπού απευθύνονται τόσο στον νεόφυτο όσο και στον εμπειρογνώμονα, όλοι θα βρουν αυτό που ψάχνουν. Μπορείτε ακόμη να εισαγάγετε το παιδί σας εάν το επιθυμείτε, αλλά πάντα υπό την επίβλεψή σας.

Η ομάδα του Μπαμπού Προσθέστε νέους διαλογισμούς κάθε μήνα !

Η εφαρμογή είναι συμβατή με την Apple Watch. Βρείτε μικρό μπαμπού στο αρχείο μας: Apple Watch: Ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές για το συνδεδεμένο ρολόι της Apple ?

Βρείτε μικρό μπαμπού στην επιλογή των καλύτερων δωρεάν εφαρμογών iPhone.

Προδιαγραφές

Εκδοχή 5.6.2
Τελευταία ενημέρωση 13 Σεπτεμβρίου 2023
Αδεια Δωρεάν άδεια
Λήψεις 2 (τελευταίες 30 ημέρες)
Συγγραφέας Feelverybien Sarl
Λειτουργικά συστήματα Android, iOS iPhone / iPad / Apple Watch, online υπηρεσία
Κατηγορία Υγεία