Φτηνές πακέτο κινητής τηλεφωνίας € 5: Οι καλύτερες προσφορές τον Σεπτέμβριο του 2023, νέο φθηνό και έγκυρο πακέτο για λιγότερο από € 5/μήνα!

Ισχύει για τη ζωή: νέο πακέτο κινητής τηλεφωνίας με 40GB 4G στο δίκτυο Orange για λιγότερο από € 5

Contents

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ

Φτηνές πακέτο κινητής τηλεφωνίας € 5: Διαφημιστική συγκριτή Lifetime, προσφορές 20 GB, χωρίς δέσμευση και απεριόριστο

Θέλετε να πάρετε ένα πακέτο με μια φόρμουλα που σας εξοικονομεί κάθε μήνα ? Φτηνές πακέτα κινητής τηλεφωνίας σε € 5 είναι οι καλύτερες προσφορές για το smartphone σας. Είτε ψάχνετε για ένα βασικό πακέτο είτε για κινητά δεδομένα Διαδικτύου σε επιπλέον, ο Jechange σας παρέχει ένα συγκριτικό προωθήσεων για να σας καθοδηγήσει στην επιλογή του πακέτου € 5 το 2023.

Εγγραφείτε σε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας σε € 5/μήνα καλώντας δωρεάν έναν σύμβουλο Jecchange:

Εγγραφείτε σε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας σε € 5/μήνα:

Τα κορυφαία 6 φτηνά πακέτα κινητής τηλεφωνίας μας περισσότερο ή λιγότερο από € 5 / μήνα

1. Bouygues B & You 5 GB πακέτο σε € 4.99/μήνα

Ο Εισαγωγή -Πακέτο σε λιγότερο από € 5 από τη μάρκα χαμηλού κόστους B & You ανήκει σε Bouygues Telecom Παρέχει 5 GB για 4,99 € το μήνα, χωρίς δέσμευση. Η κάρτα SIM χρεώνεται € 1. Τα 5 gigas των δεδομένων που σχεδιάζονται για την ηπειρωτική Γαλλία είναι επίσης διαθέσιμα για χρήση στην Ευρώπη και το DOM. Με το πακέτο 5 GB, καταγράφετε το δίκτυο 4G Bouygues, του οποίου η ποιότητα στην υποδοχή δεν πρέπει πλέον να αποδειχθεί. Μπορείτε να καλέσετε και να στείλετε απεριόριστα SMS στη Γαλλία. Το 4G δεν είναι αρκετό για εσάς και δεν θα ορκίζεστε πλέον από το 5G ισχύος ? Έχετε τη δυνατότητα να ενισχύσετε το 4G B & You Package σε € 4.99/μήνα αναβαθμίζοντας το από 5g μόνο για 3 € περισσότερο ανά μήνα, Ή ένα σχέδιο σε € 7,99/μήνα με 5g. Η εξυπηρέτηση πελατών του πακέτου € 4.99 B & You είναι 100% ψηφιακή, η προσφορά σας είναι προσβάσιμη από την περιοχή πελάτη ή την εφαρμογή.

2. Réglo Mobile 10 GB πακέτο σε € 4.95/μήνα

Λειτουργώντας στο δίκτυο SFR, το MVNO Réglo Mobile προσφέρει ένα Πακέτο για λιγότερο από € 5, € 4,95/μήνα χωρίς υποχρέωση για να είμαι ακριβής. Ξεχωρίζει για την εξαιρετική του αξία για τα χρήματα: όχι μόνο από τη φθηνή τιμή του, αλλά και από το γενναιόδωρο φάκελο δεδομένων του κινητού διαδικτύου 10 GB το μήνα, 5 GB στην ΕΕ/DOM και κλήσεις/SMS σε απεριόριστα. Εάν επιθυμείτε να συνδυάσετε την οικονομία και την ποιότητα των υπηρεσιών, το πακέτο Ridlo Mobile σε € 4,95/μήνα είναι ένα ασφαλές στοίχημα.

3. Πακέτο ταχυδρομείου κινητής τηλεφωνίας 100 MB σε € 4.99/μήνα

ΜΕΓΑΛΟ’Προσφορά σε λιγότερο από 5 ευρώ από το MVNO LA Poste Mobile Προσφέρετε 2 ώρες κλήσεων και απεριόριστο SMS/MMS. Αυτό το κόστος πακέτων αποστολής κινητής τηλεφωνίας 4,99 € το μήνα και είναι χωρίς δέσμευση. Έχετε 100 MB κινητών δεδομένων κάθε μήνα, συμπεριλαμβανομένων 100 MB στην Ευρώπη και DOM/COM. Ο μικρός χειριστής χρησιμοποιεί το δίκτυο SFR για να μοιραστεί το 4G στους συνδρομητές του. Μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου συμπεριλήφθηκαν, προσφέρονται οι πρώτοι 4 μήνες αυτού του φτηνού κινητού σχεδίου για κινητά σε λιγότερο από 5 ευρώ. Να επωφεληθούν από αυτό !

4. Κόκκινο με SFR 5GB πακέτο σε € 4.99/μήνα

Αν ψάχνετε για ένα φτηνό πακέτο σε € 5 ή λιγότερο σε έναν χειριστή που καλύπτει τις συνδρομές του με το δίκτυο SFR, το Πακέτο € 4.99/μήνα κόκκινο από SFR είναι το πιο ενδιαφέρον να εγγραφείτε. Με 5 GB ανά μήνα (και ενεργοποιήσεις 6 GB στην ΕΕ/DOM) και ταχύτητα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας 4G, έχετε λίγα δεδομένα, αλλά αρκετά για τις καθημερινές σας χρήσεις εάν διαχειριστείτε την κατανάλωσή σας. Οι κλήσεις, τα SMS και τα SMS είναι απεριόριστα. Όπως και το υπόλοιπο της προσφοράς Red by SFR, το κόκκινο πακέτο στα 4,99 € είναι χωρίς υποχρέωση.

5. SOSH 100 MB πακέτο SOSH σε € 5,99/μήνα

Ο Πακέτο SOSH σε € 5,99/μήνα Ανοίγει το φάσμα των ανεμπόδιστων πακέτων του χειριστή χαμηλού κόστους του οποίου Πορτοκάλι είναι ο ιδιοκτήτης. Έχετε 2 ώρες κλήσεων + απεριόριστο SMS + 100 MB 4G που μπορείτε να καταναλώσετε από τη Γαλλία και την Ευρώπη. Εάν δεν χρειάζεστε πολλά δεδομένα, αλλά θέλετε να έχετε μια καλή σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, το πακέτο SOSH σε € 5,99 σας δίνει το πλεονέκτημα της αναγνωρισμένης απόδοσης του Orange Network.

Χαίρομαι που το γνωρίζω: Το πακέτο των 100 MB του Sosh υπάρχει σε μπλοκαρισμένη και ακλόνητη έκδοση.

6. Πακέτο Syma σε 6,99 €/μήνα

Ανακαλύψτε το Το πακέτο Syma Mobile “The Six” στα € 6,99 το μήνα χωρίς δέσμευση, Ένας πολύ καλός συμβιβασμός μεταξύ ενός φακέλου δεδομένων που παρέχεται από φρεάτιο (20 GB το μήνα στη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων των αναλώσιμων 7 GB από την ΕΕ/DOM) και των απεριόριστων κλήσεων, SMS και MMS των οποίων οι διεθνείς κλήσεις με 100 προορισμούς και κινητά Ευρωπαίοι συμπεριλαμβάνονται οι Ευρωπαίοι. Ενας αριθμός απόπληρωμένες επιλογές Μπορεί να εγγραφεί για να εξατομικεύσει το πακέτο Syma 6 € 99, ​​συμπεριλαμβανομένων των διεθνών κλήσεων (+ € 10 το μήνα) ή 10 GB πρόσθετων δεδομένων (+ € 10 το μήνα).

Για να προχωρήσετε περαιτέρω �� για να διαβάσετε επίσης: Πακέτα κινητής τηλεφωνίας σε € 2 Και Πακέτα για κινητά στα 10 €

Βρίσκουμε ακόμα κινητά σχέδια 5 ευρώ για ζωή το 2023 ?

Ο Φτηνές πακέτα κινητής τηλεφωνίας “για τη ζωή” σε τιμή € 5 εξακολουθούσαν να επισημανθούν στις προσφορές των χειριστών πριν από λίγα χρόνια. Στη συνέχεια, ήταν εγγύηση σταθερότητας για τους πελάτες, χάρη σε μια εγγυημένη τιμή χωρίς αύξηση και τη διατήρηση των πλεονεκτημάτων που περιλαμβάνονται στο πακέτο κατά τη διάρκεια της σύμβασης κινητής τηλεφωνίας. Η κατάσταση έχει αλλάξει σήμερα και η έκφραση “για τη ζωή” που χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα πακέτο έχει καταστεί παρωχημένη, ακόμη και παραπλανητική για τον καταναλωτή. Η τιμή ενός πακέτου διάρκειας ζωής 5 -euro δεν είναι πλέον το ίδιο επ ‘αόριστον. Πράγματι, δεν είναι ασυνήθιστο να σημειωθεί ότι ορισμένοι φορείς εκμετάλλευσης αυξάνουν την τιμή των πακέτων € 5 μέχρι ένα έτος από την άλλη.

Και στο μέλλον ? Είναι πολύ πιθανό οι ή περισσότεροι φορείς εκμετάλλευσης να ενημερώσουν τα 5 ευρώ για τα πακέτα ζωής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πάντα καλό να μείνετε στην επιφυλακή για νέες προσφορές που είναι πιθανό να ξεκινήσουν χειριστές μέχρι το τέλος του 2023. Εάν μια τέτοια προσφορά επρόκειτο να διατεθεί στο εμπόριο, θα είναι χρήσιμο, πριν από την εγγραφή, για να διαβάσετε τις γενικές συνθήκες χρήσης της συνδρομής για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από δυσάρεστες εκπλήξεις. Και ακόμη και αν δεν ξεκινήσει το πακέτο New 5 € για τη ζωή, θα εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά πακέτα σε + ή – 5 € που θα αφαιρεθούν στην καλύτερη τιμή.

Πακέτα € 5 με 20 GB δεδομένων μεταξύ των χειριστών

Ο Πακέτο 5 ευρώ στα 20 GB Τα ελάχιστα δεδομένα είναι μια ισορροπία μεταξύ οικονομίας και άνεσης: πράγματι, είναι φθηνό και προσφέρει ένα καλό περιθώριο κινητών δεδομένων κάθε μήνα. Είναι μέρος της κατηγορίας του Πακέτα δεδομένων φτηνός. Για την υπερ -προσιτή τιμή των 5 ευρώ/μήνα, θα μπορούσατε έτσι τα τελευταία χρόνια να περιηγηθείτε χωρίς άγχος στο διαδίκτυο με το smartphone σας, χρησιμοποιώντας ενεργειακές εφαρμογές -ημερομηνία όπως η ροή βίντεο. Αυτό συνέβη με το πακέτο B & You στα 20 GB για λιγότερο από 5 ευρώ (€ 4,99/μήνα) έως ότου η Bouygues αποσύρθηκε από την αγορά.

Αλλά η ευρεία αύξηση των τιμών των πακέτων κινητής τηλεφωνίας έχει υπογράψει σχεδόν το οιονεί πακέτων € 5 με φάκελο 20 GB. Τα περισσότερα κινητά σχέδια στα 5 ευρώ τώρα περιλαμβάνουν ένα φάκελο. 5 GB. Μια τέτοια ποσότητα δεδομένων είναι επαρκής για αιτιολογημένη μηνιαία χρήση του κινητού Διαδικτύου.

Το 2023, Λέβαρα είναι ο μόνος MVNO (Virtual Mobile Network Operator) που εξακολουθεί να προσφέρει ένα πακέτο € 5,99/μήνα, με 20 GB σε 4G και χωρίς δέσμευση. Αν και δεν έχουν εξαφανιστεί εντελώς, το σχέδιο προσφέρει από 20 GB έως 5 € το μήνα είναι πολύ σπάνια. Ωστόσο, οι περιορισμένες σειρές σε ορισμένα πακέτα κινητής τηλεφωνίας περίπου € 5/μήνα μπορούν να αναζωογονηθούν παροδικά τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας 20 GB σε αυτήν την τιμή.

Πακέτα € 5 χωρίς υποχρέωση: Προϋπολογισμός που ελέγχεται σε κάθε ευελιξία

Θέλετε να ελέγξετε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας και να διατηρήσετε την ευελιξία ? Η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι Εγγραφείτε σε ένα πακέτο € 5 χωρίς υποχρέωση. Αυτά είναι πακέτα που σας δίνουν το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να τερματίσετε τη σύμβαση ανά πάσα στιγμή χωρίς να είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή πρόσθετων εξόδων. Είναι επίσης ανταγωνιστικά παρέχοντας μια κινητή σύνδεση σε 4G/4G+ και, αν κάποιες μόνο χορηγούν 2 ώρες κλήσεων ανά μήνα, η πλειοψηφία δίνει το δικαίωμα σε απεριόριστες κλήσεις και SMS.

Πακέτα σε 5 ευρώ χωρίς υποχρέωση υπάρχουν τόσο σε ιστορικούς φορείς όσο και στην πλευρά του MVNO: SFR, Réglo Mobile, YouPrice, Red by SFR, B & You, La Poste Mobile, Lebara, Auchan Telecom, Sosh, Cdiscount Mobile, Prixtel, NRJ Mobile Και Σύμπτοσα.

Εάν μπορείτε να είστε ικανοποιημένοι με ένα μικρό ποσό δεδομένων κινητής τηλεφωνίας στο smartphone σας και οι κύριες χρήσεις σας είναι κλήσεις και SMS, ένα πακέτο € 5 χωρίς δέσμευση είναι μια απόλυτα κατάλληλη προσφορά. Τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας σε € 5 χωρίς υποχρέωση είναι ιδιαίτερα επωφελείς για τα νεαρά ακροατήρια και εκτιμώνται πολύ από οικογένειες που επιδιώκουν να βγάλουν ένα Οικονομικό πακέτο εφήβων.

Εγγραφείτε σε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας σε € 5/μήνα χωρίς υποχρέωση:

Εγγραφείτε σε ένα πακέτο σε 5 €/μήνα χωρίς δέσμευση:

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο πακέτο για κινητά στα 5 ευρώ ?

Πριν σταματήσετε την επιλογή σας σε ένα πακέτο σε περισσότερα ή λιγότερα ευρώ, είναι σημαντικό να καθορίσετε τις ανάγκες σας από την άποψη:

 • Όγκος δεδομένων κινητής τηλεφωνίας : Αξιολογήστε την μηνιαία κατανάλωση κινητής τηλεφωνίας με το τηλέφωνό σας για να λάβετε ένα πακέτο με κατάλληλο όγκο δεδομένων.
 • Κάλυψη δικτύου : 5 ευρώ μπορεί να είναι μια πολύ ελκυστική τιμή, που δεν πρέπει να σας δώσει προσοχή στο γεγονός ότι η κάλυψη του δικτύου του φορέα εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας είναι ικανοποιητική.
 • Προσφορά δέσμευσης : Εάν είστε έτοιμοι να διατηρήσετε το πακέτο € 5 σας εδώ και πολύ καιρό, μια προσφορά πακέτου € 5 με δέσμευση είναι συνετή. Εάν προτιμάτε να έχετε μεγαλύτερη ευελιξία, ένα πακέτο € 5 με δέσμευση θα είναι καλύτερη.
 • Απεριόριστες κλήσεις και SMS : Μια επιλογή που μπορεί να φαίνεται στάνταρ, αλλά η οποία είναι τελικά αρκετά σπάνια στο περιεχόμενο των κινητών προσφορών σε € 5.
 • Περιαγωγή : Είστε κάποιος που συνήθως ταξιδεύει ? Χρειάζεστε ένα κινητό σχέδιο περίπου € 5 που περιλαμβάνει επιλογές έλλειψης στέγης (περιαγωγή) που σας επιτρέπει να καταναλώνετε μια σειρά από κινητά internet gigas στο εξωτερικό.

Οι επιλογές ενός πακέτου € 5: Τι να περιμένετε ?

Ακολουθούν οι επιλογές που προσφέρονται συχνότερα από τους φορείς εκμετάλλευσης για να επεκτείνουν την προσφορά κινητού σχεδίου € 5, είτε πρόκειται για πώληση είτε όχι:

 • ΜΕΓΑΛΟ’Επιλογή μπλοκαρισμένου πακέτου Για να πείτε αντίο στο Out-of.
 • ΜΕΓΑΛΟ’Επιλογή πληρωμής μπόνους δεδομένων Για να εγγραφείτε σε ένα επιπλέον φάκελο δεδομένων εάν έχετε εξαντλήσει τη δική σας και χρειάζεστε/θέλετε να επαναφορτίσετε το πακέτο σας πριν από τη μηνιαία ανανέωση.
 • ΜΕΓΑΛΟ’Επιλογή πληρωμής κατανάλωσης στο εξωτερικό που σας επιτρέπει να συμπεριλάβετε στο φτηνό πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας σε € 5 μια λίστα με πρόσθετους προορισμούς επικοινωνιών, ειδικά στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Nathan Parpinelli

Έφτασε στο Selectra στις αρχές του 2023, ο Nathan είναι ένας συντάκτης παθιασμένος με το σύμπαν των τηλεπικοινωνιών. Αποσυνδέει τον εαυτό του στην παραγωγή περιεχομένου εμπειρογνωμόνων στις θεματικές σελίδες “Οδηγοί/προσεγγίσεις/σύγκριση” και “multi-operator” του τόπου Jange. Συγκρίνει για εσάς το καλύτερο Διαδίκτυο και κινητά τηλεφωνία στην αγορά.

Ρωτήστε μας, το κάνουμε για εσάς !

Καλέστε τους συμβούλους μας για τις διαδικασίες σας (επιλεξιμότητα, αλλαγή του χειριστή. Ουσία

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ

Ισχύει για τη ζωή: νέο πακέτο κινητής τηλεφωνίας με 40GB 4G στο δίκτυο Orange για λιγότερο από € 5 !

Είναι η προσφορά της ημέρας και σίγουρα μία από τις καλύτερες προσφορές το καλοκαίρι ! Το οφείλουμε στο Syma, έναν χειριστή που διατίθεται αποκλειστικά στο Διαδίκτυο. Από σήμερα το πρωί, η Syma σας προσφέρει μόνο λίγες μέρες, ένα φτηνό και έγκυρο κινητό σχέδιο για τη ζωή ! Με μηνιαία πληρωμή σε λιγότερο από 5 ευρώ το μήνα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το καλό σχέδιο θα είναι επιτυχές. Ανακαλύψτε τα πολλά πλεονεκτήματα αυτού του πακέτου κινητής τηλεφωνίας που δεν πρέπει να χάσετε !

Ένα φτηνό πακέτο στο Orange Network:

Το Syma είναι γνωστό ότι είναι ένα διαχειριστής ιστού που προσφέρει πολλές επιλογές για κλήση στο εξωτερικό. Γνωρίζετε ότι είναι επίσης ένας χειριστής που προσφέρει όλα του Πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση στο Πορτοκαλί δίκτυο. Πράγματι, αν θέλετε να επωφεληθείτε από το δίκτυο νούμερο ένα στη Γαλλία, μπορείτε να το απολαύσετε μέσω Syma και ένα από αυτά Απεριόριστα πακέτα κινητής τηλεφωνίας.

Σήμερα, ο χειριστής ξεκινά ένα νέο promo που προωθεί το πακέτο κινητής τηλεφωνίας που θα ευχαριστήσει περισσότερα από ένα. Αυτό είναι ένα φθηνό πακέτο Μόλις € 4,90/μήνα του οποίου η τιμή δεν θα αλλάξει ποτέ, είναι Ισχύει για ζωή. Μπορείτε να πείτε αντίο σε δυσάρεστες εκπλήξεις στον λογαριασμό σας για κινητά. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη Περιλαμβάνονται μέχρι τις 29 Ιουλίου 2021 Οπότε μην χάνετε χρόνο.

Πακέτο Syma 20GB

Εάν εγγραφείτε σε αυτό Πακέτο κινητής τηλεφωνίας προώθησης, Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και 20GB δεδομένων στη Γαλλία στο Πορτοκαλί δίκτυο σε 4G. Εάν κάνετε διακοπές στην Ευρώπη ή στο DOM γνωρίζετε ότι το 3GB αυτού του όγκου δεδομένων μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αυτούς τους προορισμούς.

Αυτό το πακέτο Syma είναι ένα απεριόριστο πακέτο σχετικά με κλήσεις, SMS και MMS. Μπορείτε να επικοινωνήσετε χωρίς όριο ότι είναι Από τη Γαλλία, την Ευρώπη ή από τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα.

Ενημέρωση της 21ης ​​Ιουλίου 2021: Η Syma αύξησε τον όγκο δεδομένων του πακέτου κινητής τηλεφωνίας προώθησης, είναι τώρα 40GB αντί 20GB.

Επωφεληθείτε από μια προσφορά σε λιγότερο από 10 € με 80GB 4G:

Εάν χρειάζεστε περισσότερα δεδομένα, η Syma προσφέρει μια άλλη φόρμουλα με 80GB 4G μόνο για € 9,90/μήνα. Αυτό το πακέτο κινητής τηλεφωνίας αναλαμβάνει τους κωδικούς του πακέτου κινητής τηλεφωνίας 20GB:

 • είναι ένα Πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση
 • Η τιμή του είναι Ισχύει για ζωή
 • Διατίθεται στο Πορτοκαλί δίκτυο
 • Εντάχθηκε Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS Από τη Γαλλία, τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα και την Ευρώπη.

Πακέτο 80GB

Για να σας διευκολύνετε, σας υπενθυμίζουμε κάποια στοιχεία για να προετοιμαστείτε για το δικό σας συνδρομή που δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 5 λεπτά. Θα χρειαστείτε την τραπεζική σας κάρτα, για να ορίσετε την τιμή της κάρτας SIM και στο IBAN για να ρυθμίσετε τη μηνιαία άμεση χρέωση.

Μπορείς να διαλέξεις Διατηρήστε τον τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου σας Χάρη στον αριθμό του Ρίο. Για να βρείτε τον αριθμό του Ρίο σας είναι πολύ απλό. Απλά καλέστε το 3179 (δωρεάν κλήση), αυτός ο φωνητικός διακομιστής θα σας δώσει το Αριθμός του Ρίο που αντιστοιχεί στη γραμμή σας.