Τα 5 καλύτερα δισκία για να σχεδιάσετε κόμικς το 2022 – Artlex, Best Graphics Table Σεπτέμβριος 2023: Ποιο μοντέλο για αγορά?

Pro draw tablet

Contents

Ωστόσο, υπάρχει ένα μεγάλο μειονέκτημα, ο τρόπος αφής του tablet δεν φαίνεται να λειτουργεί καλά όταν χρησιμοποιείτε τη γραφίδα και δεν είναι βελτιστοποιημένη για να είναι συμβατή με τις διεπαφές γραφείου.

Τα 5 καλύτερα δισκία για να σχεδιάσουν κόμικς το 2022

Το καλύτερο tablet για την κατάρτιση κόμικς

Η αφήγηση υπήρξε σημαντικό μέρος της ανθρώπινης ιστορίας, από την αρχή αυτών των ημερών ως άνθρωποι μέχρι σήμερα. Αν και οι λόγοι για τους λόγους που λένε ιστορίες έχουν αλλάξει πολλά, τα οποία έχουν αλλάξει περισσότερο, είναι ο τρόπος που το κάνουμε σήμερα. Πριν από μερικές δεκαετίες, η δημιουργία κόμικς ήταν μια πολύ παραδοσιακή διαδικασία, βασισμένη μόνο σε χαρτί και μελάνι, μερικές από τις πιο υπέροχες ιστορίες είπαν. Και δεδομένου ότι η τέχνη είναι πολύ ευέλικτη, άλλα μέσα έχουν προστεθεί στη διαδικασία, όπως η ακουαρέλα, τα χρωματιστά μολύβια και οι δείκτες, αλλά με την άφιξη γραφικών δισκίων, η κατάσταση έχει αλλάξει εντελώς. Η ευελιξία του λογισμικού σχεδίασης και βαφής για να μιμηθεί οποιοδήποτε μέσο, ​​πολλαπλά εργαλεία για εύκολη διόρθωση και βελτιστοποίηση για εκτύπωση είχε μεγάλο αντίκτυπο στη κωμική βιομηχανία. Σήμερα, σχεδόν όλα γίνονται ψηφιακά. Παρόλο που εξακολουθούν να υπάρχουν παραδοσιακά μελάνι κόμικς, οι διορθώσεις, τα αποτελέσματα και οι διάλογοι προστίθενται μέσω λογισμικού υπολογιστή και η πλειοψηφία των κόμικς κατασκευάζονται με υπολογιστή και γραφικό δισκίο, με iPad ή με κανονικό tablet. Και υπάρχει το πρόβλημα. Με τον εντυπωσιακό αριθμό νέων συσκευών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σχεδιάσουν κόμικς (τα οποία αυξάνονται κάθε χρόνο), είναι πολύ δύσκολο να κάνετε μια επιλογή. Κάθε συσκευή είναι παρόμοια αλλά διαφορετική, όπως και ο τρόπος δημιουργίας κόμικς. Για παράδειγμα, φέτα ζωής, κόμικς σε κοινωνικά δίκτυα ή κόμικς blog με μερικά πάνελ μπορούν να δημιουργηθούν σε μια ενιαία φορητή συσκευή, όπως iPad ή tablet. Τα δυτικά κόμικς μπορούν επίσης να γίνουν σε μια φορητή συσκευή, αλλά καθώς υπάρχουν πολλά περισσότερα πάνελ και γενικά κατασκευάζονται από μια ομάδα, ένα φορητό υπολογιστή με γραφικό δισκίο ή μεσαία οθόνη στυλ θα ήταν η καλύτερη. Για το manga, αν και υπάρχουν mangakas που λειτουργούν με εντελώς παραδοσιακό τρόπο, οι περισσότεροι προτιμούν να χρησιμοποιούν ένα δισκίο γραφικών ή μια μεγαλύτερη οθόνη γραφίδας. Τώρα, για webcomics ή webtoons, το ιδανικό θα ήταν μια μεγάλη οθόνη γραφίδας με ένα ισχυρό υπολογιστή, επειδή ο μεγάλος καμβάς αυτών των κόμικς σε κατακόρυφη μορφή τείνει να χρησιμοποιεί πολλή μνήμη RAM και GPU για φόντο και τους πόρους. Η νέα γενιά κινούμενων κόμικς που δεν έχει κερδίσει ακόμη τις ανάγκες του Διαδικτύου, εκτός από ένα γραφικό tablet ή μια οθόνη γραφίδας, ένα πολύ ισχυρό υπολογιστή με μια ειδική κάρτα γραφικών για τη διαχείριση των οπτικών, οπότε αν αυτό είναι αυτό που σχεδιάζετε να κάνετε, να πάρετε ένα iPad ή ένα tablet Android θα ήταν χρήσιμο. Αλλά ακόμα κι αν υπάρχουν πολλοί τύποι δισκίων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία κόμικς, υπάρχουν ορισμένα κοινά στοιχεία που πρέπει να λάβουμε υπόψη πριν σκεφτούμε να τα αγοράσουμε.

Κριτήρια επιλογής δισκίων γραφικών

Το δισκίο γραφικών που σχεδιάζεται

Ευαισθησία πίεσης στυλ

Η ευαισθησία στην πίεση της γραφίδας είναι πολύ σημαντική όχι μόνο για εικονογραφήσεις και ψηφιακή ζωγραφική, αλλά και για κόμικς. Ο έλεγχος της γραμμής τροφοδοτεί την πίεση και τη ροή σαν να εργαζόμαστε σε χαρτί είναι ζωτικής σημασίας για την ποιοτική εργασία και τις καθαρές γραμμές στα κόμικς μας, αλλά προχωράει περισσότερο επειδή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να χρωματίσει και να σκιάσει τη δουλειά μας. Η αναζήτηση για 4096 σε 9.180 επίπεδα πίεσης είναι ιδανική. Ας μην ξεχάσουμε να αναζητήσουμε συσκευές που υποστηρίζουν επίσης την κλίση και την κλίση για μια πιο οργανική χρήση της γραφίδας.

Ενεργός χώρος σχεδίασης

Για ορισμένους καλλιτέχνες, η κατοχή ενός μεγάλου χώρου σχεδίασης δεν είναι τόσο σημαντική, αλλά η κατοχή μιας μικρής περιοχής γίνεται πρόβλημα σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά για γραφικά δισκία όταν η διαφορά τιμής μεταξύ μικρών και μεσαίων δισκίων δεν είναι τόσο ψηλά. Για οθόνες γραφείου, σας συνιστούμε να επιλέξετε μια οθόνη μέσου έως μεγάλης γραφίδας, επειδή το χέρι και το χέρι σας θα συμμετάσχουν στο χώρο στην οθόνη.

Φορητότητα

Τα δισκία γραφικών χρειάζονται έναν υπολογιστή και μια οθόνη για να λειτουργήσουν επειδή πρέπει να δούμε τι σχεδιάζουμε, οπότε ακόμα και αν ο υπολογιστής σας είναι ελαφρύ φορητό υπολογιστή, η αντιστοίχιση της κίνησης δεν είναι τόσο εφικτό. Για τα δισκία γραφικών, η φορητότητα είναι περιορισμένη αλλά όχι εντελώς αδύνατη. Τα περισσότερα δισκία είναι μικρότερα ή το ίδιο μέγεθος με ένα μέσο φορητό υπολογιστή, οπότε ταξιδεύετε μαζί τους ή μεταφέρετε για εργασία είναι μια επιλογή. Οι οθόνες στυλ, ωστόσο, δεν αποτελούν επιλογή για τη βέλτιστη φορητότητα, αν και υπάρχουν ορισμένες συσκευές όπως το Mobile Studio Wacom, η τιμή υπερβαίνει τα $ 3.500 για έναν παλιό επεξεργαστή και μια χαμηλή GPU, οπότε δεν αξίζει το πρόβλημα να αναφερθεί.

Πληκτρολόγια

Οι συντομεύσεις είναι τα πάντα, και παρόλο που μερικοί από εμάς χρησιμοποιούνται για ένα πληκτρολόγιο, είναι πολύ χρήσιμο να έχουμε μερικά κλειδιά στο δισκίο σχεδίασης ή στην οθόνη της γραφίδας μας. Αυτό βελτιστοποιεί όχι μόνο τη ροή εργασίας μας, αλλά μπορείτε επίσης να τα εξατομικεύσετε για οποιοδήποτε άλλο λογισμικό. Ορισμένα δισκία γραφικών και οθόνες γραφικών δεν έχουν πλήκτρα συντόμευσης, αλλά εκείνοι που έχουν την ίδια τιμή.

Κριτήρια επιλογής για δισκία γραφίδας

Δισκίο οθόνης στυλό

Τα κριτήρια για την επιλογή των δισκίων γραφίδας περιλαμβάνουν όλα τα παραπάνω στοιχεία, καθώς και τα εξής:

Ανάλυση μεγέθους και οθόνης

Οι οθόνες στυλ είναι η επιλογή των περισσότερων επαγγελματιών και για έναν καλό λόγο. Οι μεγάλες οθόνες υψηλής ανάλυσης βελτιστοποιούνται για να σχεδιάσουν και να ζωγραφίζουν με επαγγελματικό τρόπο. Υπάρχουν πολλά μεγέθη, αλλά καθώς η οθόνη θα είναι μια δεύτερη οθόνη, η επιλογή περισσότερο από 13 ίντσες θα ήταν καλύτερη. Εάν θέλετε να έχετε τις αναφορές και τους πόρους σας στην ίδια οθόνη, τότε επιλέξτε τα μεγαλύτερα μοντέλα είναι αυτό που θα σας ταιριάζει καλύτερα. Για ανάλυση, τα περισσότερα δισκία είναι το 1920x1080px (Full HD), αλλά συνιστώ να επιλέξετε QHD (2560x1440px) ή UHD (4K) εάν είναι δυνατόν.

Ακρίβεια χρώματος

Αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα, διότι ορισμένα από τα πιο δημοφιλή δισκία (WACOM) που προορίζονται για τους μέσους προϋπολογισμούς έχουν χαμηλά χρώματα (72% έως 80% SRGB) όταν άλλες μάρκες προσφέρουν πολύ περισσότερα (100% έως 120% SRGB) δίνοντας πλουσιότερα χρώματα και καλύτερη αντίθεση στη δουλειά μας.

Τιμή

Υπάρχουν δισκία για όλους τους προϋπολογισμούς, αν δοκιμάσετε τα ύδατα, ένα δισκίο γραφικών θα είναι η καλύτερη λύση. Αν ψάχνετε για μια οθόνη γραφίδας, επιλέξτε μια μεσαία οθόνη δεν θα βλάψει τις τσέπες σας όσο και για ένα μεγαλύτερο μοντέλο, αλλά αν είστε έτοιμοι να επενδύσετε σε ένα επαγγελματικό εργαλείο, επιλέξτε μια πιο ακριβή οθόνη και μεγαλύτερη οθόνη γραφείου και μεγαλύτερη Με τις σωστές ιδιότητες θα μπορούσε να είναι το καλύτερο για εσάς και την καριέρα σας.

Για τυποποιημένα δισκία

Microsoft Surface Pro 4

Στυλ

Υπάρχουν πολύ λίγα δισκία που υποστηρίζουν την ευαισθησία στην πίεση της γραφίδας και εκείνοι που το κάνουν γενικά πωλούν τα στυλ τους ξεχωριστά. Γενικά για τα δισκία γραφικών, περιλαμβάνεται η γραφίδα και έχει τα υψηλότερα επίπεδα πίεσης και τη βελτιστοποίηση του σχεδίου, αλλά για τα δισκία, τα επίπεδα πίεσης είναι γενικά τα μισά, τα στυλ δεν είναι τόσο βελτιστοποιημένα για το σχέδιο, αλλά λαμβάνοντας σημειώσεις και επίσης πρέπει να χρεώνονται μόνιμα.

Συμβατότητα λογισμικού

Τώρα που μιλάμε για δισκία, πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιο λογισμικό προορίζεται μόνο για Windows, Mac, iOS ή Android. Έτσι, πριν βιαστείτε να αγοράσετε το τελευταίο iPad ή το πιο ακριβό tablet Android, πάρτε ένα λεπτό για να ελέγξετε τη συμβατότητα του λογισμικού που θα χρησιμοποιήσετε.

Μπαταρία

Η μπαταρία είναι ένα άλλο σημαντικό ερώτημα κατά την επιλογή δισκίων. Συνήθως, τα δισκία δεν διατίθενται στο εμπόριο με καλλιτέχνες, αλλά με το ευρύ κοινό, εκτός από το σχέδιο, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να γίνουν μαζί τους, όπως η ανάληψη, η δημιουργία περιεχομένου, η επεξεργασία βίντεο κ.λπ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιλέγουμε ένα tablet που θα το χρησιμοποιήσουμε για κάτι διαφορετικό από το να σχεδιάζουμε ή να κάνουμε κόμικς, ειδικά αν θα το χρησιμοποιήσουμε εν κινήσει, τότε θα πάρουμε ένα που διαρκεί +6 ώρες θα ήταν το καλύτερο.

Αποθήκη

Τα αρχεία και οι εικονογραφήσεις κόμικς δεν είναι ελαφριά. Τα περισσότερα αρχεία κωμικών ταινιών που δημιουργούνται σε οποιοδήποτε λογισμικό είναι αρκετά βαριά, ακόμη και αν μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε άλλες επιλογές, όπως εξωτερική αποθήκευση ή αποθήκευση σύννεφων, για αρχεία που πρέπει να προβληθούν συχνά και για ενεργό λογισμικό, έχοντας τουλάχιστον 128 GB αποθήκευσης είναι απαραίτητη.

Εμβολο

Ένα τελευταίο πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ο Ram. Όσο περισσότερη μνήμη RAM υπάρχει, τόσο το καλύτερο, αλλά στα δισκία, εκείνοι με + 8 GB μνήμης RAM τείνουν να είναι αρκετά ακριβά, έτσι επιλέγοντας τουλάχιστον 8 GB θα ήταν το καλύτερο.

Τα καλύτερα δισκία για να σχεδιάσετε κόμικς στην αγορά σήμερα

 • Καλύτερο δισκίο για να σχεδιάσετε τα κόμικς συνολικά –Huion Kamvas Pro 16 2.5K
 • Καλύτερο δισκίο για να σχεδιάσετε κόμικς σε κίνηση – Apple iPad Pro 12.9
 • Καλύτερο μεγάλο δισκίο για επαγγελματικά webcomics – Wacom Cintiq 32
 • Μικρή οθόνη γραφείου με την καλύτερη αξία για τα χρήματα για το Comics-XP Pen Pro 12
 • Καλύτερο δισκίο γραφικών για να σχεδιάσετε κόμικς – HUION HS610

#1 Καλύτερο δισκίο για να σχεδιάσετε τα κόμικς συνολικά – Huion Kamvas Pro 16 2.5K

2022 Huion Kamvas Pro 16

Κριτήρια επιλογής:

 • Ευαισθησία πίεσης στυλ: 8192 επίπεδα πίεσης
  • Η σημείωσή μας: 10/10
  • Η σημείωσή μας: 10/10
  • Η σημείωσή μας: 8/10
  • Η σημείωσή μας: 10/10
  • Η σημείωσή μας: 10/10
  • Η σημείωσή μας: 9/10
  • Η σημείωσή μας: 9/10

  Σχετικά με τον Huion Kamvas Pro 16 2.5K

  Ο Huion υπήρξε σοβαρός ανταγωνιστής του Wacom για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά ο Kamvas Pro 16 2.Το 5K όχι μόνο αποδεικνύει ότι η ύπαρξη μιας συσκευής υψηλής ποιότητας δεν χρειάζεται να αδειάσει τις τσέπες σας, αλλά δείχνει επίσης ότι τα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας δεν συνδέονται με ένα εμπορικό σήμα.

  Η οθόνη 2,5K, η κάλυψη της περιοχής SRGB 145 %, η γωνία προβολής 178 % και η αντιφλεγμένη πλαστικοποιημένη οθόνη καθώς και τα 8 πλήκτρα συντόμευσης και η τιμή καθιστούν αυτή την οθόνη γραφίδας το καλύτερο tablet για να δημιουργήσετε κόμικς.

  Ωφελείται

  • Μπορεί να εκτελέσει το πιο επαγγελματικό λογισμικό
  • Σχέδιο ευαίσθητου σε υψηλή πίεση
  • Έχει πλήρη κάλυψη SRGB

  Τα αναστάτες

  • Κάποιοι μπορεί να χρειαστούν μεγαλύτερη περιοχή

  #2 Καλύτερο δισκίο για να σχεδιάσετε κόμικς εν κινήσει – iPad Pro 12.9

  2021 Apple 12.9-ιντσών iPad Pro για κόμικς

  Κριτήρια επιλογής:

  • Ευαισθησία πίεσης στυλ: 4096 επίπεδα πίεσης
   • Η σημείωσή μας: 8/10
   • Η σημείωσή μας: 9/10
   • Η σημείωσή μας: 10/10
   • Η σημείωσή μας: 10/10
   • Η σημείωσή μας: 10/10
   • Η σημείωσή μας: 8/10

   Σχετικά με το iPad Pro 12.9

   Η Apple δημιούργησε απίστευτες συσκευές όλα αυτά τα χρόνια, αλλά το τελευταίο iPad Pro αλλάζει την κατάσταση. Πολλοί δημιουργοί κόμικς, webcomics και webtoons επέλεξαν την αγορά αυτής της συσκευής που προσφέρει όχι μόνο τη φορητότητα, αλλά και έναν ισχυρό επεξεργαστή (Chip M1) και αρκετή μνήμη RAM (8 GB έως 16 GB) για τη διαχείριση μεγάλων αρχείων και πόρων που απαιτούνται για το Δημιουργία κόμικς. Η μακρά μπαταρία του iPad (10 ώρες) είναι επίσης ιδανική για μαθητές και μακρά επαγγελματικά ταξίδια.

   Ωφελείται

   • Μπορεί να εκτελέσει το πιο επαγγελματικό λογισμικό
   • Οθόνη υψηλής ανάλυσης
   • Έχει πλήρη κάλυψη SRGB

   Τα αναστάτες

   • Κάποιοι μπορεί να χρειαστούν μεγαλύτερη περιοχή
   • Το μολύβι μήλων πωλείται ξεχωριστά.

   #3 Καλύτερο μεγάλο δισκίο για επαγγελματικά webcomics – Wacom Cintiq 32

   Wacom Cintiq Pro 32 Creative Pen και Touch Display

   Κριτήρια επιλογής:

   • Ευαισθησία πίεσης στυλ: 8192 επίπεδα πίεσης
    • Η σημείωσή μας: 10/10
    • Η σημείωσή μας: 10/10
    • Η σημείωσή μας: -/-
    • Η σημείωσή μας: 10/10
    • Η σημείωσή μας: 8/10
    • Η σημείωσή μας: 10/10
    • Η σημείωσή μας: 7/10

    Σχετικά με το Wacom Cintiq Pro 32 Touch

    Αυτή η τεράστια οθόνη γραφίδας είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δημιουργία κόμικς. Συγκεκριμένα webcomics σε κατακόρυφη μορφή, τα οποία απαιτούν περισσότερο χώρο από τα κόμικς στη σελίδα. Είναι πολύ χάρη στη μεγάλη περιοχή σχεδίασης που όχι μόνο σας επιτρέπει να εργάζεστε σε μεγαλύτερο καμβά αλλά και να έχετε αναφορές και εργαλεία κοντά μας χωρίς την ανάγκη για πρόσθετο εκπαιδευτή ή δεύτερη οθόνη. Με το Wacom Cintiq Pro 32, ένα τηλεχειριστήριο ειδικά σχεδιασμένο για το WACOM μπορεί να προγραμματιστεί για οποιοδήποτε είδος συντόμευσης.

    Ωστόσο, υπάρχει ένα μεγάλο μειονέκτημα, ο τρόπος αφής του tablet δεν φαίνεται να λειτουργεί καλά όταν χρησιμοποιείτε τη γραφίδα και δεν είναι βελτιστοποιημένη για να είναι συμβατή με τις διεπαφές γραφείου.

    Ωφελείται

    • Μπορεί να εκτελέσει το πιο επαγγελματικό λογισμικό
    • Οθόνη πλάτους υψηλής ανάλυσης
    • Έχει πλήρη κάλυψη SRGB

    Τα αναστάτες

    • Αναφέρθηκαν προβλήματα μόδας δισκίων
    • Ο εργονομικός βραχίονας πωλείται ξεχωριστά.
    • Ήταν πολύ ακριβό.

    # 4 Small Stylus Screen με την καλύτερη αξία για τα χρήματα για Comics-XP Pen Pro 12

    XP-Pen Artist12 Pro

    Κριτήρια επιλογής:

    • Ευαισθησία πίεσης στυλ: 8192 επίπεδα πίεσης
     • Η σημείωσή μας: 10/10
     • Η σημείωσή μας: 10/10
     • Η σημείωσή μας: 10/10
     • Η σημείωσή μας: 8/10
     • Η σημείωσή μας: 8/10
     • Η σημείωσή μας: 10/10
     • Η σημείωσή μας: 10/10

     Σχετικά με το XP Pen Pro 12

     Αυτή η οθόνη στυλ μπορεί να μην είναι η μεγαλύτερη ή δεν έχει την υψηλότερη ανάλυση, αλλά είναι ιδανικό για αρχάριους, δεν είναι πολύ ακριβό και είναι επίσης φορητό. Ιδανικό για μικρά γραφεία και βελτιστοποιημένα για μεταφορά επειδή η χρήση της υποστήριξης είναι προαιρετική. Τα πλήκτρα συντόμευσης και ο κόκκινος επιλογέας είναι ιδανικά για τη βελτίωση της ροής εργασίας και το μέγεθος της οθόνης είναι επίσης ιδανικό για εργασία σε κόμικς.

     Ωφελείται

     • Μπορεί να εκτελέσει το πιο επαγγελματικό λογισμικό
     • Έχει πλήρη κάλυψη SRGB
     • Πολύ οικονομικός.

     Τα αναστάτες

     • Μερικοί μπορεί να τον θεωρούν τόσο μικρό

     #5 Best Economical Graphet Tablet για να σχεδιάσετε κόμικς – Huion HS610

     Huion hs610 γραφικά δισκίο σχεδίασης

     Κριτήρια επιλογής

     • Ευαισθησία πίεσης στυλ: 8192 επίπεδα πίεσης
      • Η σημείωσή μας: 10/10
      • Η σημείωσή μας: 10/10
      • Η σημείωσή μας: 10/10
      • Η σημείωσή μας: 8/10
      • Η σημείωσή μας: 10/10

      Σχετικά με το HUION HS610

      Αυτός ο πίνακας γραφικών είναι πολύ περισσότερο από την τιμή του. Το Huion HS610 έχει το τέλειο μέγεθος όχι μόνο για να σχεδιάσει κόμικς, αλλά και για εικονογραφήσεις, εκδόσεις φωτογραφιών και ακόμη και 3D μοντελοποίησης, αν και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να το συνηθίσετε, επειδή η τιμή και οι πολλές λειτουργίες που προσφέρει το κάνουν το καλύτερο. Οικονομικό δισκίο για κόμικς.

      Ωφελείται

      • Μπορεί να εκτελέσει το πιο επαγγελματικό λογισμικό
      • Πολύ οικονομικός.
      • Πολλά πλήκτρα συντόμευσης και ένας επιλογέας για το ζουμ ή την αλλαγή μεγέθους bruh.

      Τα αναστάτες

      • Απαιτεί έναν υπολογιστή να λειτουργεί.

      συμπέρασμα

      Το Drawing Bands δεν είναι εύκολο έργο και η εκμάθηση της αναγνώρισης και της αγοράς του καλύτερου tablet για τις ανάγκες μας είναι ένα βασικό σημείο για τη σταδιοδρομία μας. Υπάρχουν πολλοί τύποι δισκίων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά διαφορετικά πράγματα, οπότε μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, ελπίζω να ξέρετε τώρα πώς να τα διαφοροποιήσετε και πώς να επιλέξετε την καλύτερη συσκευή για εσάς.

      Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε αυτό το άρθρο, το επόμενο !

      Σχετικές αναρτήσεις:

      • Τα 5 καλύτερα δισκία για το Adobe Illustrator το 2022
      • Τα 5 καλύτερα δισκία Photoshop το 2022
      • Τα 8 καλύτερα φτηνά δισκία σχεδίασης το 2023
      • Οι 5 καλύτεροι εκτυπωτές εξάχνωσης για…
      • Τα 5 καλύτερα μηχανήματα Cricits για ..
      • Οι 5 καλύτερες μηχανές cricitation για αρχάριους το 2023

      Ψάχνω

      Καλώς ήλθατε στο Artlex!

      Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το Artlex και παρακαλούμε να συγχωρήσετε την εμφάνισή μας! Με μια ιστορία που χρονολογείται από το 1999, το Artlex ήταν ένα από τα πρώτα λεξικά τέχνης στον ιστό. Δουλεύουμε σκληρά για να του δώσουμε πίσω τη δόξα του χθες, οπότε να είστε επιεικής μαζί μας ! Μάθετε περισσότερα: Τι συνέβη στο Artlex ?

      Αποκάλυψη

      Το Arplex συμμετέχει στο πρόγραμμα Amazon Associates και άλλα προγράμματα μάρκετινγκ συνεργασίας. Κερδίζουμε για τις επιλέξιμες αγορές. Μπορούμε να λάβουμε μια μικρή προμήθεια εάν αγοράσετε ένα προϊόν μέσω ενός από τους συνδέσμους μας, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

      Καλύτερος πίνακας γραφικών: Ποιο μοντέλο για αγορά το 2023 ?

      Τα γραφικά δισκία είναι βασικά αξεσουάρ για ψηφιακή δημιουργία. Με ή χωρίς ασύρματο, αυτόνομο ή συνδεδεμένο σε έναν υπολογιστή, περισσότερο ή λιγότερο συμπαγές, με ή χωρίς οθόνη … Αντιμετωπίζοντας το πλήθος των μοντέλων που υπάρχουν στην αγορά, είναι μερικές φορές δύσκολο να γνωρίζουμε ποιο. Εδώ είναι ο πλήρης οδηγός μας για τα καλύτερα δισκία γραφικών.

      • Η επιλογή των καλύτερων δισκίων γραφικών
      • Τα καλύτερα δισκία γραφικών χωρίς οθόνη
      • Τα καλύτερα δισκία γραφικών με οθόνη
      • Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα iPad Pro ως δισκίο γραφικών ?
      • Πόσο είναι ένα γραφικό δισκίο ?
      • Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να ληφθούν υπόψη για να επιλέξω το δισκίο γραφικών μου ?
      • Σχόλια

      Η επιλογή των καλύτερων δισκίων γραφικών

      Όταν εμφανίστηκαν, τα γραφικά ράφια ήταν ακριβά και πολύπλοκα για να χειριστούν. Επομένως, προορίζονταν για ένα ακροατήριο έμπειρων επαγγελματιών. Αλλά σήμερα, αυτή η αγορά έχει ευρέως εκδημοκρατισμένη και μπορείτε να βρείτε μοντέλα από 40 ευρώ. Είτε είστε φοιτητής τέχνης, σχεδιαστής γραφικών είτε ένας απλός ερασιτέχνης που ενδιαφέρεται για το σχέδιο με υπολογιστή, δεν υπάρχει έλλειψη μοντέλων και μπορεί να είναι περίπλοκο να επιλέξετε το μοντέλο απολύτως κατάλληλο για την πρακτική σας για σχεδίαση και γραφικά με υπολογιστή.

      Εδώ είναι η επιλογή μας από τα καλύτερα δισκία γραφικών που διατίθενται το 2023 με ή χωρίς οθόνη. Στο τέλος του άρθρου, θα σας δώσουμε πρόσθετες πληροφορίες για να κάνετε μια σοφή επιλογή.

      Τα καλύτερα δισκία γραφικών χωρίς οθόνη

      Όταν ξεκινάτε, αυτή είναι η προφανής επιλογή για να περιορίσετε την τιμή και να αρχίσετε να βλέπετε αν σας αρέσει η χρήση ενός δισκίου γραφικών ή εάν προτιμάτε να διατηρήσετε τα παραδοσιακά μολύβια και τα φύλλα χαρτιού σας. Με ένα γραφικό δισκίο χωρίς οθόνη, θα πρέπει αναγκαστικά να το συνδέσετε με έναν υπολογιστή για να σχεδιάσετε. Είναι επομένως μια λιγότερο φορητή επιλογή, αλλά που επιτρέπει τα αποτελέσματα ως επαγγελματικά ως tablet με οθόνη. Μερικοί επαγγελματίες σχεδιαστές ή γραφίστες προτιμούν να χρησιμοποιούν ένα δισκίο γραφικών χωρίς οθόνη για να λειτουργήσουν κοιτάζοντας απευθείας στη μεγάλη οθόνη του υπολογιστή τους.

      Ένα από το Wacom: Perfect στα σχολεία

      Ένα από το Wacom στην καλύτερη τιμή

      Για να ξεκινήσετε με ένα ποιοτικό δισκίο γραφικών, δεν χρειάζεται να περάσετε αρκετές εκατοντάδες ευρώ. Η μάρκα Wacom είναι μία από τις πιο διάσημες μάρκες στον τομέα και προσφέρει ένα μοντέλο εισόδου, ένα από το Wacom.

      Για περίπου 40 ευρώ Για το μικρό μοντέλο και μεταξύ 60 και 80 ευρώ για το μεσαίο μοντέλο, θα έχετε ένα απλό δισκίο γραφικών, αλλά αποτελεσματικό. Windows, MacOS και Chromeos συμβατά, Θα πρέπει μόνο να το συνδέσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Η πίεση και τα δύο πλήκτρα της γραφίδας είναι διαμορφώσιμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις χρήσης σας.

      Με 2048 επίπεδα πίεσης, Είναι ένα δισκίο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε σκίτσα, να σχεδιάσετε ή να αγγίξετε φωτογραφίες.

      Εάν το μεσαίο μοντέλο προσφέρει μεγαλύτερη άνεση χρήσης με ενεργό επιφάνεια 21,6 cm κατά 13,5 cm, το μικρό μοντέλο έχει μια επιφάνεια εργασίας αρκετά μεγάλη για να σχεδιάσει (15,2 cm κατά 9,5 cm) και να κερδίσει στην κινητικότητα. Πράγματι, το μικρό μέγεθος και το featherweight σας επιτρέπουν να κερδίσετε σε οποιαδήποτε τσάντα πολύ εύκολα.

      Ο + Ο –
      Απλό και αποτελεσματικό Μόνο σε ενσύρματο
      Ενδιαφέρουσα αξία για τα χρήματα Θύρα μικρο-USB
      Στυλ που δεν απαιτεί επαναφόρτιση

      Wacom Intuos: Για να ξεκινήσετε στη δημιουργία γραφικών

      Wacom Intuos στην καλύτερη τιμή

      Πάντα στο Wacom, η σειρά Intuos προσφέρει πάντα πολύ καλή αξία για τα χρήματα για άτομα που επιθυμούν να κάνουν γραφικά υπολογιστών από τον υπολογιστή. Τα δισκία Intuos είναι επίσης διαθέσιμα σε 2 μορφές: S με ενεργή επιφάνεια 15,2 cm κατά 9,5 cm και m με ενεργή επιφάνεια 21,6 cm κατά 13,5 cm. Είναι επίσης δυνατό να επιλέξετε μεταξύ ενός ενσύρματου ή Bluetooth μοντέλο με τιμές Μεταξύ 80 και 200 ​​ευρώ.

      Με 4096 επίπεδα πίεσης, Κερδίζετε ακρίβεια για τις γραμμές των σχεδίων σας. Αυτά τα μοντέλα είναι επίσης λίγο πιο πρακτικά σε χρήση με την προσθήκη 4 διαμορφώσιμων πλήκτρων απευθείας στο tablet γραφικών.

      Εάν θέλετε να αντλήσετε από οπουδήποτε, το Wacom Intuos προσφέρει τη δυνατότητα Συνδεθείτε απευθείας με το smartphone ή το tablet σας Android Αντί για έναν υπολογιστή.

      Τέλος, δεν θα χρειαστεί να επενδύσετε σε λογισμικό δημιουργίας με αυτό το tablet από τότε Παρέχεται λογισμικό 3 Για να σας επιτρέψουμε να ξεκινήσετε απευθείας.

      Ο + Ο –
      Δυνατότητα σύνδεσης με ένα smartphone ή tablet Android Λογισμικό που παρέχεται σε περιορισμένες λειτουργίες
      Διαθέσιμο ασύρματο μοντέλο Θύρα μικρο-USB
      Παρέχεται λογισμικό δημιουργίας 3 που παρέχεται

      HUION H611: Η καλύτερη αξία για τα χρήματα

      Huion HS611 Tablet γραφικών

      Εάν η Wacom είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης σε αυτήν την αγορά, άλλες μάρκες όπως η Huion προσπαθούν να σπάσουν προσφέροντας πιο ενδιαφέρουσα αξία για τα χρήματα. Διατίθεται επί του παρόντος σε περίπου 65 ευρώ, Το Huion H611 προσφέρει μια μεγάλη ενεργή έκταση 25,8 cm κατά 16,1 cm, 8192 επίπεδα ευαισθησίας και ένα Ποσοστό αναφοράς 266 PPS. Το δισκίο θεωρείται τόσο για τους δεξιούς και τους αριστερούς και τους χειρισμούς και έχει 10 πλήκτρα τύπου και μια προγραμματιζόμενη μπάρα αφής καθώς και 8 πλήκτρα πολυμέσων.

      Εάν το δισκίο είναι μεγάλο, παραμένει εύκολο να μεταφερθεί σε ένα σακίδιο, αφού είναι μόνο παχύ 0,73 mm. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το δισκίο σε συνδυασμό με Windows, MacOS ή με ένα Android smartphone ή tablet. Από την άλλη πλευρά, αγνοεί την ασύρματη σύνδεση και απαιτεί να συνδέεται με καλώδιο USB-C.

      Ο + Ο –
      Εξαιρετική αξία Δεν παρέχεται λογισμικό
      Άνεση της μεγάλης ενεργού επιφάνειας με πολλά κουμπιά συντόμευσης Χωρίς Bluetooth
      Συμβατό με Android

      Wacom Intuos Pro: Το καλύτερο δισκίο γραφικών χωρίς οθόνη

      Wacom Intuos Pro στην καλύτερη τιμή

      Το Wacom Intuos Pro είναι η κορυφή της σειράς των δισκίων γραφικών χωρίς οθόνη. Προσφέρεται σε 3 μεγέθη: S (ενεργή επιφάνεια: 16 x 10 cm), m (ενεργός επιφάνεια: 22,4 x 14,8 cm) και L (ενεργός επιφάνεια: 31,1 x 21,6 cm). Μπορεί να συνδεθεί σε καλώδιο μέσω USB-C και στο Bluetooth. Σε ασύρματη λειτουργία, έχει ένα Αυτονομία 15 ωρών.

      Με 8192 επίπεδα πίεσης, η διαχείριση της κλίσης της γραφίδας και πολλαπλής αφής, Αυτό είναι το πιο τελειοποιημένο δισκίο οθόνης στην αγορά. Για να διευκολυνθεί η χρήση των διαφορετικών χαρακτηριστικών του χρησιμοποιούμενου λογισμικού, 8 πλήκτρα συντόμευσης είναι προγραμματιζόμενα και α δακτύλιος Σας επιτρέπει να αλλάξετε γρήγορα τις κύριες παραμέτρους.

      Για τους λάτρεις του σχεδίου σε χαρτί, αυτό το δισκίο υπάρχει επίσης Εκδοχή χαρτιού. Με αυτήν την έκδοση, αντλείτε σε ένα φύλλο χαρτιού με μια γραφίδα μελάνης που παρέχεται και το σχέδιό σας μεταγράφεται ταυτόχρονα στον υπολογιστή σας.

      Ο + Ο –
      Πιθανή σύνδεση σε USB-C και Bluetooth Υψηλή τιμή
      Δυνατότητα χρήσης στο trackpad χάρη στο multitouch Δεν παρέχεται λογισμικό (μόνο περιόδους δοκιμής)
      Διατίθεται σε S, M και L και Paper Edition

      Τα καλύτερα δισκία γραφικών με οθόνη

      Εάν τα γραφικά, το σχέδιο ή η επεξεργασία φωτογραφιών είναι η δουλειά σας ή θέλετε τον καλύτερο εξοπλισμό για να ικανοποιήσετε το πάθος σας, τότε θα μπείτε αρκετά στον πειρασμό για να επενδύσετε σε έναν πίνακα γραφικών με οθόνη. Αυτά τα μοντέλα επιτρέπουν μια πιο ακριβή και διαισθητική εργασία αφού μεταγράφεται απευθείας κάτω από τη γραφίδα σας.

      Στην αναζήτησή σας, θα πρέπει να διακρίνετε δύο τύπους γραφικών δισκίων με οθόνη: τα μοντέλα που πρέπει να συνδεθούν σε έναν υπολογιστή και τα αυτόνομα μοντέλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνοι τους, αλλά τα οποία κοστίζουν πολύ πιο ακριβά.

      Wacom Cintiq: Η αναφορά των δισκίων με οθόνη

      Wacom Cintiq στην καλύτερη τιμή

      Για ένα μοντέλο με οθόνη, η σημασία είναι να έχετε καλή βαθμονόμηση για να έχετε μια πιστή απόδοση χρώματος και χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση, έτσι ώστε οι γραμμές σχεδίασής σας να εμφανίζονται χωρίς καθυστέρηση στην οθόνη. Αυτό είναι αυτό που υποσχέθηκε αυτό το δισκίο Wacom Cintiq διαθέσιμο σε 2 μεγέθη: 16 ίντσες και 22 ίντσες. Η οθόνη Full HD, είναι 8192 επίπεδα πίεσης Και η διαχείριση της κλίσης της γραφίδας σας επιτρέπει να εργάζεστε επαγγελματικά για να αποκτήσετε εξαιρετικά αποτελέσματα.

      Εάν η τιμή του (από 550 ευρώ) είναι πολύ υψηλότερη από μια οθόνη χωρίς οθόνη, το δισκίο Wacom Cintiq εξακολουθεί να προσφέρει καλή αξία για τα χρήματα σε σύγκριση με άλλα μοντέλα υψηλού επιπέδου που μπορούν να κοστίζουν αρκετές χιλιάδες ευρώ ‘.

      Αυτό το μοντέλο θα πρέπει να συνδέεται με τον υπολογιστή σας με HDMI και USB-A. Θα πρέπει επίσης να συνδεθεί με πηγή τροφοδοσίας. Είναι επομένως ένα γραφικό δισκίο που προορίζεται για σταθερή εγκατάσταση. Σύμφωνος Windows, MacOS, Android και iOS, Το Wacom Cintiq είναι ένα ασφαλές στοίχημα που θα ταιριάζει στον μεγαλύτερο αριθμό.

      Ο + Ο –
      Ανεπαίσθητη καθυστέρηση Που απαιτείται για λειτουργία
      Ποιότητα οθόνη Full HD
      3 σε-1 καλωδιακή πρακτική (HDMI, USB-A και δύναμη)

      XP-Pen Artist 13.3 Pro: Προσιτό και νομαδικό

      XP-Pen Artist 13.3 Pro στην καλύτερη τιμή

      Σε αντίθεση με το WACOM CINTIQ, αυτός ο πίνακας γραφικών με οθόνη δεν απαιτεί να συνδεθεί με σταθερή τροφοδοσία ρεύματος. Πράγματι, μπορεί να παρέχεται απευθείας μέσω του Σύνδεση USB με τον φορητό υπολογιστή σας. Προφανώς, η αυτονομία του φορητού υπολογιστή σας θα μειωθεί.

      Η οθόνη του 13,3 ίντσες έχει επίσης σχεδιαστεί για να ευνοεί τη νομαδική χρήση, καθιστώντας το πιο εύκολα μεταφερόμενο. Διατίθεται για περίπου 300 ευρώ, αυτό το tablet δεν πρέπει να ντρέπεται τα χαρακτηριστικά του, αφού έχει Full HD laminated screen που μειώνει το parallax (Η καθυστέρηση μεταξύ του ορυχείου του γραφείου και της γραμμής σχεδίασης στην οθόνη), μια γραφίδα με επίπεδα πίεσης 8192 και τη διαχείριση της κλίσης. Παρέχεται με υποστήριξη για την κλίση του δισκίου αν το επιθυμείτε.

      Ο + Ο –
      Καλή αξία για τα χρήματα Περιορισμένο μέγεθος οθόνης
      Οθόνη Full HD Lamina Απαιτεί δύο θύρες USB-A και μια θύρα HDMI
      Πιθανή χρήση σε κίνηση

      Gaomon PD1560: Η καλύτερη αξία για τα χρήματα με την οθόνη

      Gaomon PD1560 στην καλύτερη τιμή

      Για να προσπαθήσει να εκθρονίζει Wacom, η κινεζική μάρκα Gaomon έβαλε τα μικρά πιάτα στα μεγάλα. Πράγματι, για λιγότερο από 300 ευρώ, παίρνετε ένα tablet που προσφέρει πολλή ποιότητα. Η οθόνη του 15,6 ίντσες είναι φωτεινά και αυτόματα χρώματα διαμετρήματος. Η γραφίδα του επιτρέπει 8192 επίπεδα πίεσης. Η καθυστέρηση με την οθόνη είναι μόνο 25 ms και δεν υπάρχει παράλλαξη parallax. Το ολοκληρωμένο πόδι του είναι ιδιαίτερα πρακτικό, καθώς επιτρέπει την κλίση της οθόνης ανάλογα με την ευκολία του 10 έως 90 βαθμών.

      Για αυτή την πολύ ελκυστική τιμή, φυσικά θα πρέπει να κάνει κάποιες παραχωρήσεις όπως η γραφίδα που δεν διαχειρίζεται την κλίση ή την οθόνη που αποκαθιστά μόνο το χώρο των χρωμάτων SRGB. Αυτό είναι ένα σημείο που μπορεί να είναι Παράστηση για επαγγελματική χρήση.

      Ο + Ο –
      Ασυναγώνιστη αξία για τα χρήματα Λιγότερο φινίρισμα premium
      15,6 ιντσών οθόνη Full HD Περιορισμένη αποκατάσταση χρώματος
      Ανεπαίσθητη καθυστέρηση Σχέδιο για επαναφόρτιση και αυτό δεν διαχειρίζεται την κλίση
      Κλίσεως από 10 έως 90 μοίρες

      Wacom Mobiletudio Pro: Η υψηλής αυτόνομης λύσης

      Wacom Mobilestudio Pro στην καλύτερη τιμή

      Εάν θέλετε ένα εντελώς αυτόνομο δισκίο γραφικών που λειτουργεί χωρίς υπολογιστή ή κινητές συσκευές, τότε το Mobilestudio Pro Wacom είναι μια λύση που θα σας ενδιαφέρει … με την προϋπόθεση ότι έχετε τα μέσα !

      Αυτό το εργαλείο, που προορίζεται για επαγγελματικό ακροατήριο, είναι ένα δισκίο γραφικών, αλλά και α πραγματικός φορητός υπολογιστής Με έναν επεξεργαστή Intel Core i7, μια ειδική κάρτα γραφικών για το μοντέλο 15,6 ιντσών, 16 GB επεκτάσιμης μνήμης DDR, έναν εξελικτικό σκληρό δίσκο SSD 512 GB, 2 κάμερες και βασικούς συνδετήρες, συμπεριλαμβανομένης μιας θύρας κάρτας SD. Ωστόσο, είναι επίσης δυνατό να το συνδέσετε με τον κύριο υπολογιστή εργασίας σας για να το χρησιμοποιήσετε ως συμβατικό δισκίο γραφικών.

      Προφανώς, η οθόνη και ο πίνακας γραφικών δεν πρέπει να ξεπεράσουν. Η οθόνη επωφελείται από ανάλυση Ultra HD. Τα χρώματα είναι λαμπρά και οι προβληματισμοί διαχειρίζονται σωστά. Όσον αφορά τη γραφίδα, δεν αποτελεί έκπληξη. Αυτό είναι το συνηθισμένο μοντέλο Wacom Pro Pen 2 που λειτουργεί χωρίς μπαταρία και διαχειρίζεται 8192 επίπεδα πίεσης καθώς και η κλίση.

      Ο + Ο –
      Στερεός σχεδιασμός Αυτόνομη αλλά πολύ βαριά για νομαδική χρήση
      Ισχυρή διαμόρφωση Απρόσιτη τιμή
      Υψηλά τελειώματα Παραδίδεται χωρίς υπόθεση

      Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα iPad Pro ως δισκίο γραφικών ?

      Το iPad Pro έχει πολλές ιδιότητες, συμπεριλαμβανομένου του α εξαιρετική οθόνη και εξαιρετική δύναμη με το Τσιπ M1. Με την εμφάνιση τουΜολύβι μήλων, Είναι λογικό να αναρωτιέστε αν αυτό δεν θα ήταν ένα από τα καλύτερα γραφικά δισκία στην αγορά. Όλο και περισσότερα δημιουργικά χρησιμοποιούν πραγματικά αυτή τη λύση με τοαναλογή εφαρμογής Για να αντλήσουν απευθείας στα σκίτσα του iPad Pro ή. Πλήρως αυτόνομο και συμπαγές, αυτή είναι η τέλεια λύση για να αντλήσετε εν κινήσει.

      Η χρήση του είναι πολύ ευχάριστη και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά καλά. Ωστόσο, ένα iPad Pro δεν μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως ένα δισκίο γραφικών, τουλάχιστον για εκτεταμένη χρήση. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα συμπληρωματικό εργαλείο. Η εργονομία ενός γραφικού δισκίου μελετάται για να επιτρέψει την εργασία ακριβείας, το οποίο ένα iPad Pro δεν επιτρέπει.

      Πόσο είναι ένα γραφικό δισκίο ?

      Προορίζεται προηγουμένως για ένα ακροατήριο επαγγελματικών, τα γραφικά δισκία έχουν σήμερα εντελώς εκδημοκρατισμένα και τα βρίσκουμε σε όλες τις τιμές. ΕΝΑ πίνακας γραφικών χωρίς οθόνη ποιότητας είναι σε ένα εύρος τιμών μεταξύ 40 ευρώ και 200 ​​ευρώ. ΕΝΑ πίνακας γραφικών με οθόνη μπορεί να είναι μεταξύ 250 ευρώ και 3600 ευρώ. Τα υψηλότερα ποσοστά είναι αυτόνομα ράφια που λειτουργούν ακόμη και χωρίς υπολογιστή.

      Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να ληφθούν υπόψη για να επιλέξω το δισκίο γραφικών μου ?

      Αρκετά απλά, τα γραφικά δισκία είναι παρόλα αυτά συμπυκνωμένα με τεχνολογίες και όλα τα δισκία δεν είναι ίσα.
      Το πρώτο στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι το μέγεθος της ενεργού επιφάνειας Αντί του μεγέθους του tablet. Είναι πράγματι στην ενεργή επιφάνεια που μπορείτε να σχεδιάσετε. Εάν η επιφάνεια είναι πολύ μικρή για τη χρήση σας, θα είστε πολύ γρήγορα απογοητευμένοι και θα θελήσετε να περάσετε σε άλλη μορφή. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε ή εντοπίσετε την επιφάνεια σε ένα φύλλο για να συνειδητοποιήσετε εάν είναι αρκετό ή όχι για εσάς πριν από την αγορά σας.

      Διαμορφώσιμα κουμπιά Μπορεί να εμφανίζονται αρχικά gadgets, αλλά αυτά είναι πολύτιμα βοηθήματα που θα σας εξοικονομήσουν σημαντικό χρόνο εάν χρησιμοποιείτε τακτικά το δισκίο γραφικών σας. Σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε ενέργειες στο λογισμικό δημιουργίας σας χωρίς να χρειάζεται να αναλάβετε το ποντίκι στο χέρι ή να πληκτρολογήσετε στον υπολογιστή.

      Η γραφίδα από μόνο του είναι επίσης πολύ σημαντικό. Αυτός Καθορίζει τα υποστηριζόμενα επίπεδα πίεσης Και μπορεί ή δεν μπορεί να φροντίσει τοκονδύλι. Εάν μπορεί να φαίνεται πολύ τεχνικό, απλά σημαίνει ότι η γραφίδα σας θα αναπαράγει περισσότερο ή λιγότερο πιστά την επίδραση ενός πραγματικού μολυβιού.

      Δύο στοιχεία είναι επίσης πολύ σημαντικά για να λάβετε υπόψη τα οποία θα μπορούσαν να καταστρέψουν εντελώς την εμπειρία σας και να σας κάνουν να εγκαταλείψετε πολύ γρήγορα το σχέδιο υπολογιστή: λανθάνουσα κατάσταση και παράλλαξη. Η καθυστέρηση είναι ο χρόνος μεταξύ της δράσης σας και του αποτελέσματος στην οθόνη. Σε ένα δισκίο με οθόνη, το parallax είναι ένα αποτέλεσμα που μετατοπίζει ελαφρώς το ορυχείο από το στυλό σας και τον τόπο όπου θα εμφανιστεί πραγματικά το σχέδιό σας. Εάν η καθυστέρηση και/ή το παράλλαγμα είναι αξιοσημείωτο, η τεχνική σχεδίασής σας δεν θα είναι πλέον διαισθητική και πολύ λιγότερο ακριβής.

      Για το Μοντέλα με οθόνη, Θα πρέπει να κοιτάξουμε το ψήφισμα, φωτεινότητα και καλή βαθμονόμηση χρώματος. Αυτά είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν εάν μπορείτε να παρατηρήσετε σωστά την εργασία σας απευθείας στο tablet.

      Τέλος θυμηθείτε να ελέγξετε το συμβατότητα του tablet σας με τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας καθώς και με το λογισμικό δημιουργίας σας.

      • Μοιραστείτε μετοχή ->
      • Tweeter
      • Μερίδιο
      • Αποστολή σε έναν φίλο