5 ηλεκτρικά ποδήλατα σε λιγότερο από 1000 ευρώ για να περπατήσετε ήσυχα αυτό το καλοκαίρι, NCM C5: Τι αξίζει αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο σε λιγότερο από 1000 ευρώ?

NCM C5: Τι αξίζει αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο σε λιγότερο από 1000 ευρώ 

Contents

Η πρόσθετη ισχύς πεντάλ που παρέχεται από ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ανοίγει την αγορά σε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, το οποίο, διαφορετικά, ποτέ δεν θα ποδηλασία. Πολλοί απλά δεν είναι αρκετοί σε καλή κατάσταση, ενώ άλλοι δεν θέλουν να φτάσουν σε ιδρώτα μετά από ένα μακρύ ταξίδι. Με ηλεκτρικό ποδήλατο, μπορείτε να πάτε στη δουλειά σχεδόν αβίαστη και να φτάσετε χωρίς εφίδρωση και έτοιμοι να φύγετε.

5 ηλεκτρικά ποδήλατα σε λιγότερο από 1000 ευρώ για να περπατήσετε ήσυχα αυτό το καλοκαίρι

Το ηλεκτρικό ποδήλατο γίνεται το αστέρι της μεταφοράς της πόλης. Η λιγότερη ρύπανση, η διευκόλυνση της κίνησης και το χαμηλό κόστος επαναφόρτισης της μπαταρίας είναι τα κύρια περιουσιακά της στοιχεία. Έχουμε επιλέξει για σας 5 ηλεκτρικά ποδήλατα σε λιγότερο από 1000 ευρώ για να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Εάν το ηλεκτρικό ποδήλατο ήταν προηγουμένως απρόσιτο για τους περισσότερους ερασιτέχνες, έχει γίνει σήμερα πιο προσιτό.

 1. Ανακαλύψτε το ηλεκτρικό ποδήλατο Surpass Suraevillegris
 2. Ανακαλύψτε το ηλεκτρικό ποδήλατο Eleglide M1
 3. Ανακαλύψτε το ηλεκτρικό ποδήλατο Survttsemirign Survttsemirign
 4. Ανακαλύψτε το ηλεκτρικό ποδήλατο Vivi
 5. Ανακαλύψτε το ηλεκτρικό ποδήλατο Eleglide M1 Plus

Επίσης, επωφελείται από τη βοήθεια για τη χρηματοδότησή της με κρατική βοήθεια που επιτρέπει στα άτομα με φορολογικό εισόδημα αναφοράς με μετοχή κάτω από 14.089 ευρώ για να επωφεληθούν από βοήθεια από 300 ευρώ για να αγοράσουν τα ηλεκτρικά τους ποδήλατα.

Το μικτό μικτό ηλεκτρικό suraevillegris 26 ιντσών

Αυτό ξεπέρασε το ποδήλατο Suraevillegris με ηλεκτρική βοήθεια έχει καλή αυτονομία 40 χλμ. Και έχει 6 ταχύτητες. Πολύ κομψό και κατάλληλο για χρήση της πόλης, το όμορφο γκρι χρώμα του ποντικιού και ο εξοπλισμός του Vintage Style τους καθιστούν έναν πολύ καλό τρόπο μη μεταφορικής μεταφοράς.

Η προσφορά Suraevillegris ξεπερνά

Τιμή που δεν πρέπει να χάσετε στο ηλεκτρικό ποδήλατο !

Με έναν μεταφορέα από το διάσημο εμπορικό σήμα Shimano, θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε τις πλευρές αβίαστα χάρη στην παρουσία του κινητήρα των 250 W που βρίσκεται στον οπίσθιο διανομέα που ξεκινά μόλις ξεκινήσετε το Pedaling. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μειώνεται αυτόματα αμέσως μόλις φτάσετε στην ταχύτητα των 25 km/h, σύμφωνα με το νόμο.

Τολμήστε το ποδήλατο βουνού Eleglide M1 27,5 ιντσών

Ο βουνός πεζοπορίας με ποδήλατο, ξεχωρίζει με αυτό το υπέροχο ηλεκτρικό ποδήλατο Eleglide M1 των 27.5 ίντσες. Δεν είναι λιγότερο από 21 ταχύτητες που θα σας επιτρέψουν να ανεβείτε στις πιο τρελές πλευρές, ενώ επωφελείται από τη βοήθεια του ισχυρού κινητήρα 250 W και της μπαταρίας 7.5 AH.

Τιμή που δεν πρέπει να χάσετε στο ηλεκτρικό ποδήλατο !

Περιηγηθείτε μεταξύ 30 χλμ. Σε ηλεκτρική λειτουργία ή ωθήστε μέχρι 65 χλμ. Εάν επιλέξετε τη λειτουργία βοήθειας. Μην μπερδεύετε, το ηλεκτρικό ποδήλατο 27,5 -Inch Eleglide έχει τις καλύτερες επιλογές, όπως τα Double -Disc Brakes, έναν μεταφορέα Shimano, μια αφαιρούμενη μπαταρία και ένα κλειδωμένο υδραυλικό απορροφητή.

Το 27,5 -inch evrttsemirig

Ας εισέλθουμε εδώ τα μεγάλα πρωταθλήματα με αυτό το ηλεκτρικό ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού Survttsemirign με μπαταρία 10 ΑΗ, ημι-άκαμπτο πλαίσιο και 8 ταχύτητες. Αυτό το ποδήλατο βουνού ενηλίκων που μετράται μεταξύ 165 και 185 cm είναι απολύτως παντού. Δεν φοβάστε πλέον να μπείτε σε κοίλες διαδρομές, η αυτονομία της μπαταρίας της σας συνοδεύει μέχρι 60 χλμ.

Προσφέρετε SurvttSemirign SurvttttsEmirign

Τιμή που δεν πρέπει να χάσετε στο ηλεκτρικό ποδήλατο !

Όπως και κάθε καλό ποδήλατο βουνού, το Sourpass έχει εξοπλίσει αυτό το μοντέλο με το πρότυπο IPX4 που του έδωσε αυξημένη αντίσταση στις προβολές του νερού. Για να σας βοηθήσουμε να πετάξετε γαλήνια, αυτό το ποδήλατο βουνού ηλεκτρικής βοήθειας έχει μια όμορφη οθόνη LED που υποδεικνύει το επίπεδο της μπαταρίας καθώς και την απόσταση που διανύθηκε.

Η ποδηλασία Pro Mountain με αυτό το VIVI 26 ίντσες από 21 -Speed ​​Electric Assistance

Με αποφασιστικά στράφηκε σε υψηλές αθλητικές επιδόσεις, το ηλεκτρικό ποδήλατο Mountain 21 -Speed ​​Pro Vivi θα σας μεταφέρει στα πιο απότομα μονοπάτια. Με την αυτονομία του 80 χλμ. Αν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία βοήθειας, αυτό το μοντέλο κράματος αλουμινίου συνδυάζει τόσο το σχεδιασμό ενός ποδηλάτου με μεγάλους τροχούς προσαρμοσμένους σε ανύψωση και ισχυρές πλαγιές, με ένα άνετο ποδήλατο που ξέρει επίσης να συμπεριφέρεται καλά σε ένα αστικό περιβάλλον.

Vivi Electric Bike Προσφορά

Εξαιρετική τιμή στο ηλεκτρικό ποδήλατο Vivi !

Το σύστημα μετάδοσης Shimano, το δίσκο του και το δίσκο του ανάρτησης θα σας βοηθήσουν να διασχίσετε εμπόδια χωρίς προσπάθεια ή σχεδόν. Ο έξυπνος πίνακας ελέγχου του θα εκπλήξει περισσότερα από ένα, αφού βάζει το επίπεδο της μπαταρίας σε πραγματικό χρόνο και έχει δύο διαμορφώσιμες λειτουργίες.

Eleglide M1 Electric Assure Mounty Bike Περισσότερο από 27,5 ίντσες

Η επιλογή μας δεν μπορούσε να χάσει αυτό το Eleglide M1 Plus Electric Assistance Mountain Bike σε έκδοση 27,5 ιντσών, αλλά και σε 29 ίντσες για τους περισσότερους αθλητές σας. Με τον κινητήρα του να σας δίνει μέχρι 100 χλμ. Αυτονομία, έχει 3 τρόπους: κλασικό ποδήλατο, ηλεκτρικό ποδήλατο ή όλα τα ηλεκτρικά ποδήλατα.

Προσφορά Eleglide M1 Plus

Σούπερ προσφορά σε ηλεκτρικό ποδήλατο !

Το πραγματικό τυχοδιώκτη, τα δισκόφρενα και το κλειδωμένο πιρούνι αναστολής σας εγγυώνται μια έντονη στιγμή ενώ είναι ασφαλή. Πράγματι, το Eleglide M1 Plus σας εγγυάται ισχυρούς απορροφητές σοκ, μη SLIP τροχούς και προσαρμοστικούς λαμπτήρες LED που πρέπει να βλέπουν σε όλες τις καταστάσεις.

Η γραφή του BFMTV δεν συμμετείχε στην πραγματοποίηση αυτού του περιεχομένου. Το BFMTV είναι πιθανό να λάβει αμοιβή όταν ένας από τους αναγνώστες μας προχωρά σε μια αγορά μέσω των συνδέσμων που ενσωματώνονται σε αυτό το άρθρο.

NCM C5: Τι αξίζει αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο σε λιγότερο από 1000 ευρώ ?

NCM C5 του κύκλου Léon

Εξειδικευμένο turbo tero x

Μπορούμε πραγματικά να ελπίζουμε για μεγάλες παραστάσεις ενός VA που πωλείται σε λιγότερο από 1000 ευρώ ? Το NCM C5 δεν είναι χωρίς κάποια ελαττώματα, αλλά η εκτίμησή του είναι μάλλον ενθαρρυντική.

Η γνώμη του 01NET.com

Léon Cycle NCM C5

Σημείωμα γραφής

Τεχνικό δελτίο

Léon Cycle NCM C5

Τύπος (ες) Πόλη
μέγιστη ταχύτητα. ανακοινωθείσα 90 km/h
Εφαρμογή για κινητό Οχι
Ισχύς 250 W
Διάμετρος τροχού 26 “

Δείτε το πλήρες αρχείο

Γνωστός για τις ιδιαίτερα επιθετικές τιμές του, ο Léon Cycle είναι γερμανός κατασκευαστής μέλους του ομίλου Leisger. Το NCM C5 είναι το πιο προσιτό VAE του. Πωλείται επίσημα στα 1099 ευρώ, πωλείται συχνότερα σε λιγότερο από 900 ευρώ, καθιστώντας το ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ηλεκτρική ποδήλατο. Σε κάθε περίπτωση, σε κάθε περίπτωση επειδή ήταν ένα από τα καλύτερα μοντέλα ηλεκτρικής ποδηλασίας στο Amazon.πέρυσι. Πωλείται στη Γαλλία για μερικούς μήνες, στοχεύει να είναι ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα εισόδου, χωρίς να σκουπίζει το στυλ. Αυτοί οι δύο λόγοι για τον εαυτό τους άξιζαν να δοκιμαστούν.

Δακτυλογραφημένος δρόμος

Το NCM C5 δυσκολεύεται να αποκρύψει την έμπνευσή του. Εάν το μέγεθος της μπαταρίας του δεν απαιτεί τόσο ευρύ σωλήνα, θα μπορούσε σχεδόν να περάσει για ποδήλατο δρόμου. Το διαμάντι του πλαισίου, η τυπική κρεμάστρα του, αλλά κυρίως η φινέτσα των ελαστικών του (στρατολογούν) το φέρνουν ανεπανόρθωτα πιο κοντά στα αστέρια του δρόμου. Η καλή ιδέα του κύκλου του Leon είναι να έχει προχωρήσει μερικά διακριτικά σημάδια, όπως αυτή η ανεστραμμένη οδική κρεμάστρα, μια αρκετά γεμάτη βασιλική σέλα και μια μάλλον επεξεργασμένη συνολική εμφάνιση, απέναντι από πολλούς VA σε αυτό το εύρος τιμών. Το κερασάκι στο κέικ για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο σε λιγότερο από 1.000 ευρώ: η μπαταρία του είναι πλήρως ενσωματωμένη στον διαγώνιο σωλήνα, τον οποίο βιάζεται να ενημερώσει υιοθετώντας ένα στυλ δύο τόνων. Βεβαίως, ο κατασκευαστής θα μπορούσε να καταβάλει κάποιες προσπάθειες όσον αφορά τα καλωδιακά περάσματα, αλλά είναι δύσκολο να το κρατήσει εναντίον του.
Αυτή η πρώτη παρατήρηση, οπτική, σε όλα, από μια επιτυχημένη προσέγγιση Tinder. Η σουίτα θα επιτρέψει στο C5 να μετατρέψει τη δοκιμή ?

Ριζοσπαστικές επιλογές … και αμφισβητήσιμες

Τα υπόλοιπα, ακριβώς, είναι μια ανάλυση λεπτομερειών των συνιστωσών της. Ο πίσω μηχανισμός πλήμνης, μάλλον λογική λαμβάνοντας υπόψη την τιμή, το ισχυρό μπροστινό φως, το κεντρικό δεκανίκι … η ανακάλυψη του άλλου πηγαίνει αρκετά καλά μέχρι ένα πρώτο πρόβλημα, την απουσία φρουρών λάσπης. Στο 01NET.com, μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας σε μερικές ατέλειες, αλλά δεν συμβιβάζουμε με την υγιεινή.
Αλλά όπου το C5 χάνει όλη την πίστωση είναι από την άποψη της ασφάλειας. Ο κύκλος Léon αγνοεί τα δισκόφρενα για να του παράσχει καλωδιακά φρένα με αόριστα πατίνια ειδικά σε υγρούς δρόμους. Κατά τη γνώμη μας, αυτή η παρατήρηση θα μπορούσε να είναι απαγορευτική για κάποιον που θα χρησιμοποιούσε το C5 ως μέρος ενός “velotaf”.

Από την άλλη πλευρά, εκτιμούμε πολύ την επιλογή της μονής ταχύτητας και της αλυσίδας. Πράγματι, το C5 έχει μόνο μία ταχύτητα, αλλά μια αρκετά μεγάλη ταχύτητα, η οποία εξακολουθεί να επιτρέπει την επίτευξη καλής ταχύτητας ταχύτητας. Ο κύκλος Vae de Léon επιτρέπει αυτή τη μικρή coquetry, αλλά δεν είναι τυχαία. Επιτρέπει την ίδια αυτή την αιμορραγία επειδή έχει έναν ιδιαίτερα σπάνιο αισθητήρα ροπής σε αυτό το επίπεδο τιμών. Θα επιστρέψουμε.

Εάν κάποιες επιλογές μπορούν να συνδεθούν με την οδική έμπνευση του C5 ή με την επιθυμία να μειωθούν το βάρος του, άλλοι και πρώτα απ ‘όλα αυτά του συστήματος πέδησης, είναι περισσότερο από αμφισβητήσιμες.

Κινητήρας: καταχώρηση -Περιλαμβάνει αυτό που προϋποθέτει

Σε λιγότερο από 1000 ευρώ, θα ήταν απατηλό να περιμένουμε μεγάλη ανδρεία όσον αφορά την κινητοποίηση. Το C5 δίνει για τα χρήματά του. Δεν υπάρχει κανένα λάθος για τα αγαθά, ακόμα λιγότερο εξαπάτηση, απλά πρέπει να προειδοποιείτε και να μην περιμένετε θαύματα. Αυτό είναι ένα μοντέλο Das-Kit X2 που κατασκευάζεται από τη μητρική εταιρεία Leisger που παρέχει 50 nm ροπής.
Συγκεκριμένα, τι πρέπει να περιμένουμε ? Πρώτα απ ‘όλα, η ηλεκτρική βοήθεια για να πούμε το λιγότερο. Απλά βάλτε το πόδι σας σε ένα πεντάλ έτσι ώστε ο κινητήρας να αγωνίζεται και να ξεκινήσει το ποδήλατο. Αυτή η συμπεριφορά δεν πηγαίνει χωρίς ορισμένα πλεονεκτήματα και θα ταιριάζει στους υποστηρικτές της παραμικρού προσπάθειας, αλλά εξακολουθεί να είναι σε αντίθεση με το τι οι σοβαροί κατασκευαστές κινητήρα αναζητούν VAE, προοδευτική και φυσική βοήθεια. Ωστόσο, ως μέρος του C5, αυτό το εγκεφαλικό επεισόδιο θα μπορούσε σχεδόν να αντικατασταθεί από μια σκανδάλη στο τιμόνι.
Αυτή η αντίδραση κινητήρα είναι ακόμη πιο επαληθευμένη καθώς το επίπεδο βοήθειας αυξάνεται. Ακόμη και στο πρώτο από τα τρία επίπεδα, η αρχή παραμένει ξηρή. Το τρίτο επίπεδο, το υψηλότερο, είναι προφανώς αυτό που ωθεί αυτή τη συμπεριφορά στην κορύφωση του. Όσο για το ενδιάμεσο επίπεδο … είναι εύστοχα, αλλά έχει την αξία να είναι ίσως το πιο ευχάριστο στη χρήση. Αυτή η λειτουργία “on/off” είναι κατανοητή δεδομένης της τιμής, αλλά είναι ωστόσο απογοητευτική, ειδικά επειδή δεν κολλάει με τις άλλες επιλογές που έγιναν από τον Léon Cycle για το ποδήλατό του. Μάλλον ελαφρύ και πληκτρολογημένο στο δρόμο, δεν απαιτούσε τόσο μεγάλη βοήθεια για να ληφθεί στους πρώτους γύρους. Τέλος, μπορούμε επίσης να μετανιώσουμε τη ρύθμιση αυτής της βοήθειας που δεν ενεργεί τόσο πολύ στη ροπή όσο και στην ταχύτητα. Στην πραγματικότητα, το επίπεδο 1 περιορίζει τη βοήθεια στα 15 km/h, τα ακόλουθα αυξάνονται μέχρι 20 km/h και μόνο το τρίτο γεμίζει το κλασικό γραφείο του VAE, για να φτάσει τα 25 km/h.
Αυτός ο κινητήρας Das-Kit X2 λειτουργεί με ένα ζευγάρι με πολύ βασική οθόνη και οθόνη οθόνης. Αυτό είναι ικανοποιημένο με δύο κουμπιά και δύο δείκτες φωτός. Η πρώτη εντολή χρησιμοποιείται για την εναλλαγή του C5 και αυτή των φώτων της, το δεύτερο σας επιτρέπει να επιλέξετε το επίπεδο βοήθειας σας. Όσον αφορά τα μικρά LED, υποδεικνύουν το υπόλοιπο επίπεδο μπαταρίας καθώς και τον τρόπο βοήθειας που επιλέχθηκε.

Το C5 στο δρόμο, δίνει αυτό ?

Κατά την εκκίνηση, το NCM C5 συχνά gruising, αλλά αυτό που συμβαίνει μόλις δοθούν τα πρώτα (πραγματικά) πεντάλ ? Τα καλά νέα είναι ότι λόγω της σχετικής ελαφρότητας και των λεπτών τροχών του, ο κύκλος Vae de Léon φτάνει πολύ γρήγορα στα 25 χλμ./ ποδήλατα. Η άλλη αρκετά άμεση παρατήρηση είναι η συμπαγής του συνόλου, ιδίως λόγω αυτής της πολύ μειωμένης κρεμάστρας των 48 cm, που επιτρέπει στο C5 να γλιστρήσει πολύ εύκολα μεταξύ των αυτοκινήτων ή να διπλασιάσει τους άλλους ποδηλάτες στις διαδρομές του κύκλου ενώ αφήνει ένα σημαντικό κενό μεταξύ αυτών και εσένα.

Η θέση των χεριών στα “κέρατα ταύρων” δεν αλλάζει πολύ στην ελάχιστη άνεση που προσφέρει το ποδήλατο. Αυτό το δακτυλογραφημένο στο δρόμο, συμπεριλαμβανομένης της γεωμετρίας του. Ο ποδηλάτης τοποθετείται σε μια αρκετά επιμήκη θέση που διευκολύνει την επίθεση, αλλά δεν αποζημιώσει την οσφυϊκή, ειδικά όταν ο δρόμος παρουσιάζει μερικά ελαττώματα. Το C5 δεν κάνει πολλά από την άποψη της άνεσης και το καλύτερο που μπορείτε να ελπίζετε είναι μια μικρή ανάπαυλα για έναν ελαφρύ αποπληθωρισμό των ελαστικών και μια συγκεκριμένη πτώση της ταχύτητας. Οι κύκλοι Vae de Léon δεν είναι ιδιαίτερα δυναμικοί για να οδηγούν, αλλά εξακολουθούν να είναι ευχάριστα για βόλτες και διαδρομές μικρότερες από 10 χλμ.

Ήμασταν επίσης ανυπόμονοι να δούμε τι θα μπορούσε να φέρει ένας αισθητήρας ζευγάρι σε ένα τόσο προσιτό VA. Υπενθύμιση, η υπόσχεση αυτής της συσκευής είναι μάλλον ελκυστική: αναλύει την ένταση της διαδρομής πεντάλ του χρήστη για να προσαρμόσει ανάλογα τη βοήθεια. Σε χαρτί, είναι πραγματικά ενδιαφέρον και μερικοί συνδεδεμένοι κατασκευαστές ποδηλάτων, όπως ο Cowboy, το έχουν κάνει την ειδικότητά τους. Στην περίπτωση του NCM C5, η αξιολόγηση είναι λογικά αναμεμειγμένη. Η δράση του αισθητήρα ζευγαριού δεν είναι πάντα αντιληπτή και η συνάφεια των παρεμβάσεών του είναι άνιση. Πάνω απ ‘όλα, αυτό συναντά πολλές δυσκολίες κατά την οδήγηση με ταχύτητα κοντά στα 25 χλμ./. Με αυτή την ταχύτητα, βρήκαμε πολλά χτυπήματα, βλέπουμε ξαφνικές πτώσεις έντασης. Συγκεκριμένα, μεταξύ 24 και 26 χλμ./H, το ποδήλατο δεν γνωρίζει πλέον πραγματικά σε ποιο πόδι χορεύει, και αναγκάζει τον ποδηλάτη είτε να πετάξει περισσότερο, είτε να μειώσει ελαφρώς την ταχύτητά του.
Τέλος, και αυτό είναι ένα πρόβλημα που ο κινητήρας του Leon Cycle μοιράζεται με πολλούς κινητήρες εισόδου, η λειτουργία ελεύθερου τροχού διατηρεί σημαντική αντίσταση. Και πάλι, αυτό είναι ένα εντελώς αποδεκτό ελάττωμα.

Αυτονομία: Η καλή έκπληξη

Όπου το NCM C5 υπερέχει, από την άλλη πλευρά, είναι από την άποψη της αυτονομίας. Ωστόσο, με μια αρκετά μέση μπαταρία 432 WH, σας επιτρέπει να πάρετε τον ιδιοκτήτη του πάνω από δεκάδες χιλιόμετρα. Ο κατασκευαστής ανακοινώνει μια σειρά 100 χλμ. Σε λειτουργία Eco. Από την πλευρά μας, μπορέσαμε να παρατηρήσουμε εξίσου ενδιαφέροντα στοιχεία (περίπου 75 χλμ.) Με την ταλάντωση μεταξύ του ενδιάμεσου τρόπου (κυρίως) και της λειτουργίας turbo. Συγκεκριμένα, αυτή είναι μια πολύ καλή απόδοση, πολύ πέρα ​​από αυτό που υποδηλώνει η τιμή του C5. Επομένως, η αυτονομία είναι ένα από τα κύρια περιουσιακά της στοιχεία.
Εάν θέλαμε να είμαστε πλήρως πλήρης, θα πρέπει να αμαυρώσουμε αυτή τη ωραία ζωγραφική ενός μειονέκτου: επαναφόρτιση. Αφενός, απαιτεί να αφαιρεθεί η μπαταρία από το πλαίσιο. Είναι αδύνατο να φορτώσετε το ποδήλατο απευθείας σε μια πρίζα, η θύρα φόρτισης δεν είναι προσβάσιμη. Και πάλι ένα αποδεκτό ελάττωμα δεδομένης της τιμής. Τέλος, η πλήρης επαναφόρτιση του μπλοκ 432 WH θα σας ζητήσει ακόμη μια μικρή υπομονή, αφού διαρκεί λιγότερο από έξι ώρες για ανεφοδιασμό.

NCM C5 ενάντια στον ανταγωνισμό

Το entry -level vae του Léon Cycle βάζει το μπαρ αρκετά ψηλά για ένα μοντέλο που πωλείται σε λιγότερο από 1000 ευρώ. Το βασικό Elops 120ο του Decathlon θα είχε λόγο, αλλά με την μπαταρία του στο ράφι αποσκευών και την περιορισμένη αυτονομία της, δεν κάνει το βάρος.

Μεταξύ των σοβαρών κατασκευαστών, μόνο η διασταύρωση με το Nakamura E-Crossover S, φαίνεται να αμφισβητεί το NCM C5. Καλύτερα εξοπλισμένα (δισκόφρενα και λάσπες), προσφέρει παρόμοια ισχύ, αλλά δεν διαθέτει αισθητήρα ροπής ροπής. Λιγότερο πρωτότυπο, ή περισσότερο, ανάλογα με την άποψη, ότι ο κύκλος Vae του Léon παραμένει κατά τη γνώμη μας η αναφορά του τμήματος.

Τεχνικό δελτίο

Léon Cycle NCM C5

Τύπος (ες) Πόλη
μέγιστη ταχύτητα. ανακοινωθείσα 90 km/h
Εφαρμογή για κινητό Οχι
Ισχύς 250 W
Διάμετρος τροχού 26 “

Δείτε το πλήρες αρχείο

Η ετυμηγορία της δοκιμής

Léon Cycle NCM C5

Το NCM C5 του Léon Cycle μπορεί να μην είναι η απόλυτη αναφορά στο VAES σε λιγότερο από 1000 ευρώ, αλλά είναι ένας σοβαρός υποψήφιος στο βάθρο. Global, οι εμφανίσεις του είναι ειλικρινείς και ωφελεί, είναι να υπογραμμίσει, από ένα αρκετά ευχάριστο σχέδιο σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του. Αλλά αν είναι δύσκολο να τον κάνουμε κάποιες κατηγορίες δεδομένης της τιμής του, δεν μπορούμε να χάσουμε τις πιο κραυγαλέες παραβιάσεις μας. Τα δύο σημεία στα οποία το C5 θα έπρεπε να έχει κάνει καλύτερα, ακόμα κι αν σημαίνει γδύμα αλλού, είναι στην παρουσία λάσπης και, πάνω απ ‘όλα, στην επιλογή των φρένων. Το πρώτο εξάρτημα είναι απαραίτητο για την αστική χρήση. Όσο για το δεύτερο, είναι απλά απαραίτητο και θα πρέπει να είναι πιο αποτιμημένο από μια σέλα, για παράδειγμα,. Ωστόσο, εάν η αγορά ενός ζεύγους λάσπης είναι εντός του καθενός, η μετάβαση σε δίσκους απαιτεί μεγαλύτερη επένδυση. Για τα υπόλοιπα, και παρά τις μερικές φορές καρικατούρα βοήθεια, το NCM C5 προσφέρει μια ελκυστική αξία για τα χρήματα.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα σε λιγότερο από 1000 ευρώ
2023

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα έχουν βιώσει ένα ανανεωμένο ενδιαφέρον για πρόσφατα, έναν αυξανόμενο αριθμό μετακινήσεων που στρέφονται σε πιο οικονομικά και πιο αποτελεσματικά μέσα μεταφοράς. Ωστόσο, η προσθήκη ενός κινητήρα, μιας μπαταρίας και όλων των απαραίτητων ηλεκτρικών εξαρτημάτων έχει αυξήσει την τιμή, καθιστώντας τα ηλεκτρικά ποδήλατα πολύ πιο ακριβά από τα παραδοσιακά ποδήλατα.

Μην αποθαρρύνεστε, επειδή αρκετοί κατασκευαστές προσπαθούν τώρα να κάνουν τα ηλεκτρικά ποδήλατα πιο προσιτά χρησιμοποιώντας λιγότερο ακριβά μέρη και υλικά. Χωρίς μείωση της συνολικής ποιότητας του ποδηλάτου, μπορείτε πάντα να βρείτε πολύ ελκυστικές προσφορές για λιγότερο από 1.000 €. Μπορεί να μην έχουν την ίδια ταχύτητα ή την ίδια αυτονομία με τα πιο ακριβά μοντέλα, αλλά τα περισσότερα από αυτά προσφέρουν χαρακτηριστικά που δεν έχουν τίποτα να ζηλεύουν τα πιο ακριβά μοντέλα. Έτσι, ανακαλύψτε σε αυτό το άρθρο τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα σε λιγότερο από 1000 ευρώ.

ηλεκτρικό ποδήλατο λιγότερο από 1000 ευρώ

Καλύτερο ηλεκτρικό ποδήλατο μικρότερο από 1000 ευρώ

Vivi Electric Mountain Bike: Η επιλογή της ομάδας

Αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο Vivi είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα σε αυτό το τμήμα τιμών, επειδή υπάρχουν λίγα ηλεκτρικά ποδήλατα σε λιγότερο από 1000 ευρώ που μπορούν να προσφέρουν: ταχύτητα, άνεση οδήγησης και εργονομία.

 • Καλή αυτονομία
 • Πλήρως πτυσσόμενο μοντέλο
 • Αφαιρούμενη μπαταρία
 • Ένα πολύ καλό σύστημα πέδησης

Σημείωση 4.4/5 με περισσότερες από 110 κριτικές στο Amazon

Top 5 Best Electric Bikes σε λιγότερο από 1000 ευρώ

Καλύτερο ηλεκτρικό ποδήλατο μικρότερο από 1000 ευρώ

Vivi Electric Mountain Bike: Το καλύτερο σε λιγότερο από 1000 ευρώ

Το ηλεκτρικό ποδήλατο αυτής της μάρκας είναι ένα από τα πιο εκτιμημένα στο εύρος των τιμών της και σωστά. Παράδοση ταχύτητας 25 χλμ. Ανά ώρα χάρη στον ηλεκτρικό κινητήρα 250W που βρίσκεται στον πίσω τροχό, σε συνδυασμό με την μπαταρία 36V και 8AH, το ποδήλατο είναι σε θέση να διατηρήσει αυτή την ταχύτητα σε 30 έως 40 χλμ. Ωστόσο, αυτό θα εξαρτηθεί από τη λειτουργία λειτουργίας που πρόκειται να επιλέξετε, επειδή με ελαφριά ηλεκτρική βοήθεια μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα εύρος που επεκτείνεται αυτή τη φορά έως 70 χλμ. Επιπλέον, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου είναι το σύστημα πέδησης και σε σχέση με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού από το Vivi είναι πολύ καλό. Εξοπλισμένο με δισκόφρενο στον μπροστινό τροχό και πίσω τροχό του ποδηλάτου, ώστε να επωφεληθείτε από την αξιόπιστη πέδηση με διπλή ασφάλεια.

 • Καλή αυτονομία
 • Πλήρως πτυσσόμενο μοντέλο
 • Αφαιρούμενη μπαταρία
 • Ένα πολύ καλό σύστημα πέδησης

Σημείωση 4.4/5 με περισσότερες από 110 κριτικές στο Amazon

Eleglide M1

Eleglide M1 Plus

Αυτό το Eleglid Brand Electric Mountain Biking είναι μέρος με τον ίδιο τρόπο όπως το ποδήλατο αυτής της επιλογής των καλύτερων επιλογών σε λιγότερο από 1000 ευρώ και αυτό χάρη σε αυτά τα πολύ ελκυστικά χαρακτηριστικά. Πρώτα απ ‘όλα, ο νηφάλιος και κομψός σχεδιασμός του χορεύει κυρίως την ελαφριά και την ευρωστία του αλουμινίου. Ο ηλεκτρικός κινητήρας του Shimano -Transmission επιτρέπει στο ποδήλατο να έχει 10 ταχύτητες εύκολα ρυθμιζόμενες μέσω του ηλεκτρικού πίνακα ελέγχου ποδηλάτων. Από την άλλη πλευρά, οι 3 τρόποι ταχύτητας του ποδηλάτου σας επιτρέπουν να εναλλάσσετε μεταξύ μιας ηλεκτρικής βοήθειας που θα διαρκέσει για 100 χλμ. δύναμη στο σώμα σας.

 • Ένα ισχυρό ποδήλατο ιδανικό για όλο το έδαφος
 • Μεγάλοι τροχοί ιδανικοί για όλο το έδαφος
 • Μια πολύ καλή αυτονομία των 100 χλμ

Αξιολογείται 4,5/5 με περισσότερες από 240 κριτικές

Ηλεκτρικό ποδήλατο

Vivi Mountain Electric Bike

Μόλις δεν είναι έθιμο, η μάρκα Vivi επιστρέφει με ένα εξαιρετικό μοντέλο στο τμήμα ηλεκτρικού ποδηλάτου σε λιγότερο από 1000 ευρώ. Αυτό το ποδήλατο σχεδιασμένο για χρήση σε πιο δύσκολο έδαφος όπως το βουνό διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα 250W που βρίσκεται στον πίσω τροχό του ποδηλάτου για να είναι σε θέση να αποκτήσει μια μεγάλη δύναμη κινητήρα στο πίσω μέρος που είναι πολύ χρήσιμο κατά τη διάρκεια των αναρρίχησης. Επιπλέον, ο κινητήρας του επιτρέπει να παρέχει μέγιστη ταχύτητα 25 km/h για 35 χλμ. Ωστόσο, διαθέτει επίσης μια υποβοηθούμενη λειτουργία που προσφέρει ελαφρά ηλεκτρική βοήθεια, ειδικά στις αναρτήσεις και αυτό για μια σειρά 70 χλμ.

 • Ένα πολύ καλό σύστημα θωράκισης
 • Ένα καλό σύστημα πέδησης
 • Ένας αξιόπιστος και ισχυρός κινητήρας 250W

Βαθμολογημένη 4.1/5 με περισσότερες από 120 κριτικές

Eskute Wayfarer

Eskute Wayfarer

Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που κατάφερε να κάνει τη θέση του ανάμεσα στα αγαπημένα ηλεκτρικά ποδήλατα του ευρύτερου κοινού σε λιγότερο από 1000 ευρώ, επιπλέον δεν έχει κλαπεί τη φήμη του. Η μάρκα Eskute σημείωσε πραγματικά ένα μεγάλο χτύπημα με αυτό το μοντέλο σε αυτό το εύρος τιμών. Αποτελείται από ένα πλαίσιο αλουμινίου καλής ποιότητας εξασφαλίζοντας καλή ευρωστία σε όλο το σύνολο, αυτό το ποδήλατο από το Eskute έχει έναν καλό ηλεκτρικό κινητήρα 250W που προσφέρει καλή απόδοση, δηλαδή μέγιστη ταχύτητα 25 km/h που έχει δίκιο στους κανονισμούς. Από την άλλη πλευρά, με την μπαταρία των 36 V και 10 AH, η οποία είναι επίσης έξυπνα κρυμμένη ως μέρος του ποδηλάτου. Αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να οδηγηθεί κυρίως μέσω της ισχύος του κινητήρα για 30 χλμ. Σε 35 χλμ. Από την άποψη της ασφάλειας, το ποδήλατο επωφελείται από ένα σύστημα ανάρτησης εμπρός και δίσκου στο μπροστινό και πίσω.

 • Πολύ καλή άνεση κατά την οδήγηση
 • Ένα ισχυρό και αξιόπιστο ηλεκτρικό ποδήλατο
 • Ένα νηφάλιο και κομψό σχέδιο

Αξιολογείται 4.1/5 με περισσότερες από 65 κριτικές

Διακεκομμένος

Hitway BK2

Με εξαιρετική αξία για τα χρήματα, αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο από το Hitway έχει καθιερωθεί ως το καθημερινό ταξίδι ενός καλού από εμάς. Με μια δομή με πτυσσόμενο αλουμίνιο που προσφέρει τόσο ελαφρότητα, ευρωστία όσο και ευκολία μεταφοράς, αυτό το ποδήλατο είναι ικανό να φτάσει μέχρι τα 25 km/h και αυτό για 70 χλμ. Ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιείται. Ο τρόπος ηλεκτρικής βοήθειας εξασφαλίζει ότι η μεγαλύτερη αυτονομία είναι 70 χλμ. Ενώ η λειτουργία που βασίζεται μόνο στον ηλεκτρικό κινητήρα σας προσφέρει μια σειρά 35 χλμ. Επιπλέον, η ασφάλεια στο ηλεκτρικό ποδήλατο εξασφαλίζεται από το πολύ καλό σύστημα πέδησης διπλού DISC και το ηλεκτρονικό φρένο που κόβει τον κινητήρα του ποδηλάτου όταν εφαρμόζεται σε αυτό.

 • Μια πολύ καλή αξία για τα χρήματα
 • Εξαιρετική εργονομία πραγματικά εύκολο στη χρήση
 • Ένα εξαιρετικά ελαφρύ και πτυσσόμενο ποδήλατο ιδανικό για την καθημερινή ζωή

Αξιολογείται 4.2/5 με περισσότερες από 450 κριτικές

Οι συμβουλές μας πριν αγοράσουμε

Γιατί πρέπει να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο

Η πρόσθετη ισχύς πεντάλ που παρέχεται από ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ανοίγει την αγορά σε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, το οποίο, διαφορετικά, ποτέ δεν θα ποδηλασία. Πολλοί απλά δεν είναι αρκετοί σε καλή κατάσταση, ενώ άλλοι δεν θέλουν να φτάσουν σε ιδρώτα μετά από ένα μακρύ ταξίδι. Με ηλεκτρικό ποδήλατο, μπορείτε να πάτε στη δουλειά σχεδόν αβίαστη και να φτάσετε χωρίς εφίδρωση και έτοιμοι να φύγετε.

Ακόμη και έμπειροι ποδηλάτες έχουν διαπιστώσει ότι τα ηλεκτρικά ποδήλατα βοηθούν στην ελαχιστοποίηση της κόπωσης των μυών και των αρθρώσεων, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο τραυματισμού αργότερα στη ζωή. Όποια και αν είναι το επίπεδο σχήματος ή δεξιοτήτων σας, ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί από την ευκολία ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου.

Πώς λειτουργούν τα ηλεκτρικά ποδήλατα ?

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα τροφοδοτούνται από κινητήρες που βρίσκονται στον κόμβο του πίσω τροχού ή, πιο πρόσφατα, μεταξύ των στροφάλων. Οι κεντρικοί κινητήρες θεωρούνται συχνά ανώτεροι από τους παραδοσιακούς κινητήρες, απλώς και μόνο επειδή η κατανομή βάρους είναι 50/50 και τοποθετούνται χαμηλότερα, γεγονός που εγγυάται αναπόφευκτα τον καλύτερο χειρισμό ποδηλάτου. Εκτός από τα πλεονεκτήματα όσον αφορά την ευελιξία, οι κεντρικοί κινητήρες είναι γενικά πιο ισχυροί επειδή ο κινητήρας προκαλεί τους στροφάλους, οι οποίες πολλαπλασιάζουν την ισχύ πριν από τον πίσω τροχό.

Επιπλέον, ο κινητήρας λαμβάνει την ενέργεια του από μια μπαταρία που συχνά αποθηκεύεται στον κάτω σωλήνα του ηλεκτρικού ποδηλάτου ή στη ισοπαλία της σέλας, ανάλογα με τη γεωμετρία του μοντέλου. Εάν αυτό είναι το πρώτο σας ηλεκτρικό ποδήλατο, η ιδέα να εξοικειωθείτε με το σύστημα κινητοποίησης μπορεί να φαίνεται τρομακτική στην αρχή. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει επειδή τα περισσότερα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι εξοπλισμένα με μια οθόνη LCD “easy -to -read” που σας επιτρέπει να ελέγχετε πλήρως το νέο σας ποδήλατο.

Συνιστούμε τα ηλεκτρικά ποδήλατα να υπόκεινται σε ετήσια συντήρηση κατά τη διάρκεια της οποίας το ποδήλατο αποσυναρμολογείται πλήρως και ανοικοδομείται για να εξασφαλίσει ότι το σύστημα του κινητήρα λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά όσο όταν το αγοράσατε. Η τακτική συντήρηση που θα κάνατε σε ένα μηχανικό ποδήλατο ισχύει και για τα ηλεκτρικά ποδήλατα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μακροζωία των τμημάτων.

Πώς να επιλέξετε το ηλεκτρικό σας ποδήλατο

Όποια και αν είναι ο λόγος σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό ηλεκτρικό ποδήλατο για την κατάστασή σας. Εδώ είναι τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά που αναζητούσαμε για να επιλέξουμε τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα (και τι πρέπει επίσης να αναζητήσετε):

1. Πλαίσιο
Το πλαίσιο ενός ποδηλάτου δεν είναι μόνο ένα ζήτημα της αισθητικής, μπορεί επίσης να έχει αντίκτυπο στη λειτουργικότητα. Εάν περπατάτε γύρω από την πόλη σε ηλεκτρικό ποδήλατο, θα θελήσετε να επιλέξετε ένα χαμηλό πλαίσιο για άνεση, αλλά μπορεί συχνά να είναι βαρύ. Από την άλλη πλευρά, μια πτυσσόμενη ή αθλητική ποδήλατο θυσιάζει άνεση υπέρ της ελαφρότητας.

Τι μοιάζει με το ποδήλατο ? Θέλετε ένα ποδήλατο με κρυμμένη ή ολοκληρωμένη μπαταρία ? Σας θέλω ένα ράφι αποσκευών ? Αποφασίστε τι είναι σημαντικό για εσάς.

2. Φρένα
Τα ποδήλατα που είναι εξοπλισμένα με δισκόφρενα προσφέρουν ανώτερη και πιο αξιόπιστη ισχύ φρεναρίσματος από τα ποδήλατα εξοπλισμένα με γραμμικά φρένα έλξης, που συχνά ονομάζονται ” . Τα δισκόφρενα είναι μεγαλύτερα σε ποδήλατο βουνού.

3. Κινητήρας
Ο κινητήρας είναι ζήτημα ισχύος. Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, δώστε προσοχή στη θέση του κινητήρα. Για τι ? Επειδή τα φθηνότερα ηλεκτρικά ποδήλατα τοποθετούν συχνά τον κινητήρα μπροστά ή πίσω. Για καλύτερη απόδοση, συνιστούμε να επιλέξετε ένα ποδήλατο του οποίου ο κινητήρας βρίσκεται στη μέση, επειδή επιτρέπει καλύτερη κατανομή βάρους.

Τούτου λεχθέντος, όλα τα ηλεκτρικά ποδήλατα σε αυτόν τον κατάλογο διαθέτουν έναν κινητήρα στον πίσω κόμβο (επειδή οι επιλογές με κεντρικό κινητήρα είναι ακριβότερες). Το πλεονέκτημα αυτής της ρύθμισης είναι ότι είναι διακριτικό και ότι δεν προκαλεί προβλήματα προσκόλλησης τροχών, τα οποία αποτελούν πρόβλημα για τα ηλεκτρικά ποδήλατα που είναι εξοπλισμένα με αυτό στο μέτωπο.

Συμβουλές: Γνωρίζετε ότι οι κινητήρες που βρίσκονται στον πίσω κόμβο μπορούν να έχουν ένα φαινόμενο τροχού, δηλαδή ότι η ηλεκτρική ισχύς που οδηγείται από το πίσω μέρος σε συνδυασμό με την κατανομή του βάρους στο πίσω μέρος οδηγεί σε τροχούς. Είναι αλήθεια ότι μπορεί να είναι διασκεδαστικό αν γίνει σκόπιμα, αλλά είναι επίσης μάλλον ανησυχητικό για όσους δεν περιμένουν.

4. Αυτονομία
Θέλετε περισσότερη αυτονομία ? Θα χρειαστείτε μεγαλύτερη μπαταρία – και μια μεγαλύτερη μπαταρία σημαίνει περισσότερο βάρος. Με την τρέχουσα τεχνολογία μπαταριών, έτσι λειτουργούν τα πράγματα. Για μια υψηλή αυτονομία ποδηλάτου αναψυχής, το πρόσθετο βάρος μπορεί να μην είναι πρόβλημα, αλλά για ένα πτυσσόμενο ηλεκτρικό ποδήλατο, είναι σίγουρα. Συνεπώς, εξαρτάται πλήρως από τον τύπο ηλεκτρικού ποδηλάτου που ψάχνετε.

Θυμηθείτε ότι η μέγιστη αυτονομία που υποδεικνύεται είναι μόνο ότι: ένα μέγιστο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με έναν ορισμένο αριθμό παραγόντων, από το βάρος του ποδηλάτη μέχρι το έδαφος και τη θερμοκρασία. Εάν οδηγείτε στην ακτή, για παράδειγμα, δεν είναι ασυνήθιστο για την αυτονομία ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου να μειωθεί κατά το ήμισυ.

Τώρα που έχετε καταλάβει τι πρέπει να αναζητήσετε όταν επιλέγετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε αυτά που πρέπει να αγοράσετε και γιατί.