Ερωτήσεις σχετικά με τις αιτήσεις πληρωμής 4x, πληρώστε σε 4 x χωρίς κόστος με το PayPal – Denise

Πληρώστε σε 4 x χωρίς κόστος με το PayPal

[Προσέξτε, αν είστε στο εξωτερικό ��, πληρωμή σε αρκετές φορές, είναι από ���� εκεί, με την Alma. Δεν απαιτείται λογαριασμός PayPal ! Μπορείτε να πληρώσετε σε 2x, 3x, 4x, είναι όπως θέλετε απευθείας με τη συνήθη κάρτα πληρωμής σας !

PayPal 4 φορές

Πώς εκτιμάται το αίτημά μου για την πληρωμή 4x ?

Η διαδικασία λήψης αποφάσεων είναι αυτοματοποιημένη και αξιολογούμε την οικονομική σας κατάσταση, τις πληροφορίες που έχετε παράσχει στο αίτημά σας και τις πληροφορίες σχετικά με τη χρήση σας και το ιστορικό σας με το PayPal για να αποφασίσετε εάν η πληρωμή 4x είναι κατάλληλη για εσάς αυτή τη στιγμή. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε εξωτερικά δεδομένα γραφείου για να αξιολογήσουμε το αίτημά σας.

Το αίτημα πληρωμής 4x θα έχει αντίκτυπο στον δείκτη φερεγγυότητας μου ?

Οχι. Ένα αίτημα πληρωμής 4x δεν θα έχει αντίκτυπο στον δείκτη φερεγγυότητας σας.

Το αίτημα πληρωμής 4x απορρίφθηκε. Για τι?

Εάν το αίτημά σας απορριφθεί, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να πληρώσετε με ασφάλεια με άλλες μεθόδους πληρωμής του πορτοφολιού σας. Θα σας στείλουμε ένα email που εξηγεί γιατί το αίτημά σας δεν έγινε αποδεκτό.

Πληρώστε σε 4 x χωρίς κόστος με το PayPal

Πώς μπορώ να κάνω μια πληρωμή paypal σε 4x ?
Απλά πρέπει να επιλέξετε να πληρώσετε με το PayPal όταν ψωνίζετε στο διαδίκτυο, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο PayPal και θα δείτε μια επιλογή πληρωμής 4x, εάν είστε επιλέξιμοι και εάν αυτή η αγορά είναι επιλέξιμη. Εάν συμβαίνει αυτό, ζητήστε πληρωμή σε 4 φορές σε λίγα βήματα, λάβετε μια στιγμιαία απάντηση και ολοκληρώστε την αγορά σας.

Η “πληρωμή σε 4x” είναι διαθέσιμη για άτομα με λογαριασμό PayPal για το οποίο είναι εγγεγραμμένοι ως κάτοικοι στην ηπειρωτική Γαλλία.

[Προσέξτε, αν είστε στο εξωτερικό ��, πληρωμή σε αρκετές φορές, είναι από ���� εκεί, με την Alma. Δεν απαιτείται λογαριασμός PayPal ! Μπορείτε να πληρώσετε σε 2x, 3x, 4x, είναι όπως θέλετε απευθείας με τη συνήθη κάρτα πληρωμής σας !

Paypal_ecran

Συγκεκριμένα:
1. Επιλέξτε PayPal ως μέθοδο πληρωμής

2. Η πληρωμή σε 3x ή 4x θα εμφανιστεί (βλ. Φωτογραφία) εάν είναι διαθέσιμη για τον λογαριασμό σας και αν δεν έχετε φτάσει στο ανώτατο όριο πληρωμής σας: Επιλέξτε το.
3. Το αίτημά σας επαληθεύεται σε πραγματικό χρόνο για απάντηση σε λίγα δευτερόλεπτα.
4. Οριστικοποιήστε την πληρωμή

Υπάρχουν κάποια έξοδα που σχετίζονται με την πληρωμή PayPal σε 4x ?
Όχι, δεν υπάρχουν δαπάνες που να συνδέονται με την παροχή πληρωμής 4x.

Από ποιο ποσό μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν την υπηρεσία ? 4x πληρωμές είναι διαθέσιμες για τις επιλέξιμες τιμές καλαθιού μεταξύ € 50 και 2000 €

Πώς είναι οι 4 καθυστερημένες πληρωμές πληρωμής πληρωμής για πληρωμή ?
1. Το πρώτο αμέσως (από την CB, μέσω του καταγεγραμμένου τραπεζικού λογαριασμού ή του υπολοίπου PayPal)
2. Το δεύτερο 30 ημέρες αργότερα (M+1)
3. Οι τρίτες 60 ημέρες αργότερα (M+2)
4. Το τελευταίο μέγιστο 90 ημερών μετά (m+3)

Μπορώ να έχω πολλές πληρωμές σε 4 φορές ταυτόχρονα ?

Ναί. Εάν εμφανίζεται η επιλογή πληρωμής 4x κατά τη στιγμή της πληρωμής, μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα πληρωμή στο 4x. Μπορείτε να εμφανίσετε όλες τις πληρωμές σας σε 4 φορές σε ένα και το αυτό μέρος στο λογαριασμό σας στο PayPal στην ενότητα 4x πληρωμές, ιδίως τις προθεσμίες που έχετε επιστρέψει τους τελευταίους 12 μήνες.

Ο λογαριασμός μου στο PayPal δεν μου προσφέρει πληρωμή σε 4x, γιατί ?
Η λύση πληρωμής PayPal σε τέσσερις φορές καθιστά δυνατή την κλιμάκωση της αγοράς της σε τρεις μηνιαίες πληρωμές, με την επιφύλαξη της αποδοχής από το PayPal. Είναι επομένως η πλατφόρμα που ασχολείται με αιτήματα. Η απάντηση είναι άμεση. Εάν η πληρωμή στο 4x δεν εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της πληρωμής μέσω του PayPal, όπως στην παραπάνω εικόνα, είναι συχνά ότι έχετε φτάσει στο ανώτατο όριο πληρωμής σας: Αυξήστε το μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή επικοινωνήστε με το PayPal: Είναι βέβαια απαραίτητο να έχετε λογαριασμό PayPal σχετίζεται με ένα μέσο πληρωμής επαληθεύεται.

Έβαλα την παραγγελία, επειδή σκέφτηκα ότι η πληρωμή σε 4x θα μου προσφέρθηκε μετά την πληρωμή ή δεν είδα την επιλογή κατά τη διάρκεια της πληρωμής, γιατί ?
Ο λογαριασμός σας στο PayPal δεν σας προσέφερε την επιλογή για διάφορους λόγους, το πιο συνηθισμένο είναι ότι έχετε φτάσει στο ανώτατο όριο πληρωμής σας: Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών του PayPal 0186995653 αφιερωμένο σε αυτό το ερώτημα: Ίσως ο λογαριασμός σας δεν ήταν επιλέξιμος. Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε, ξαφνικά, η παραγγελία σας τοποθετείται μαζί μας, στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσα σε μισή ώρα ανάλογα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

• Μάθετε περισσότερα σχετικά με την πληρωμή σε 4x χωρίς κόστος με το PayPal εδώ

PayPal 4 φορές

Η πληρωμή 4x είναι ένα χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να διαιρέσετε την αγορά σας σε 4 πληρωμές, η κατάθεση που οφείλεται κατά τη στιγμή της συναλλαγής και τις ακόλουθες 3 πληρωμές που έγιναν μία φορά το μήνα στη συνέχεια.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την πληρωμή 4x ?

Προσφέρουμε πληρωμή 4x σε αυξανόμενο αριθμό χρηστών. Πρέπει να είστε εγγεγραμμένος γάλλος κάτοικος και να είστε άνω των 18 ετών για να υποβάλετε ένα αίτημα. Πρέπει επίσης να έχετε έναν λογαριασμό PayPal κατά κανόνα ή να ανοίξετε έναν λογαριασμό PayPal.

Η πληρωμή 4x δεν είναι διαθέσιμη για ορισμένους εμπόρους και ορισμένα αγαθά. Εάν επιλέξετε την πληρωμή 4x ως μέθοδο πληρωμής κατά την πληρωμή με το PayPal, θα συνοδεύεστε σε όλη τη διαδικασία αιτήματος. Θα λάβετε μια απόφαση αμέσως, αλλά δεν θα γίνουν δεκτοί σύμφωνα με τους εσωτερικούς μας ελέγχους.

Πώς να πληρώσετε με πληρωμή 4x ?

Απλά πρέπει να επιλέξετε να πληρώσετε με το PayPal όταν ψωνίζετε στο διαδίκτυο. Εάν πρόκειται για μια επιλέξιμη συναλλαγή, η πληρωμή 4x θα είναι μεταξύ των διαθέσιμων μεθόδων πληρωμής. Εάν συμβαίνει αυτό, ζητήστε πληρωμή σε 4 φορές σε λίγα βήματα, λάβετε μια στιγμιαία απάντηση και ολοκληρώστε την αγορά σας.

Ποια ποσά αγοράς είναι επιλέξιμα για πληρωμή σε 4x ?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 4x πληρωμή για επιλέξιμες τιμές καλαθιού μεταξύ € 30 ευρώ και € 2.000.

Ποιοι είναι οι γενικοί όροι πληρωμής σε 4x ?

Πρέπει να διαβάσετε τη σύμβαση δανείου για τον τύπο πληρωμής 4x πριν στείλετε το αίτημά σας. Ο σύνδεσμος προς τη σύμβαση δανείου θα είναι διαθέσιμος όταν επιλέγετε ένα αίτημα πληρωμής 4x κατά τη στιγμή της πληρωμής. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να κατεβάσετε το συμβόλαιο δανείου.

Μόλις ξεκινήσει η αναβαλλόμενη πληρωμή σας, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον τύπο πληρωμής σας σε 4x, ιδίως τη διαδικασία που θα ακολουθήσετε για να βρείτε το συμβόλαιο δανείου σας.

Η πληρωμή 4x περιλαμβάνει τέλη ?

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πληρωμή 4x, δεν έχετε αμοιβές για να πληρώσετε.

Πόσο καιρό θα διαρκέσει το συμβόλαιο πληρωμής μου σε 4 φορές τελευταία ?

Η ατομική σας συνδρομή θα διαρκέσει συνολικά 3 μήνες. Η κατάθεση θα οφείλεται τη στιγμή της συναλλαγής και 3 μεταγενέστερες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν μία φορά το μήνα στη συνέχεια.

Πού μπορώ να πληρώσω με 4x πληρωμή ?

Η πληρωμή 4x διατίθεται από επιλεγμένους εμπόρους που αποδέχονται το PayPal. Οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν σε όλα τα νομίσματα που υποστηρίζονται από το PayPal. Τα τέλη μετατροπής νομισμάτων θα ισχύουν, σύμφωνα με τις διατάξεις των Όρων Χρήσης της Υπηρεσίας PayPal.