Συγκρίνετε τις προσφορές 4G, τα καλύτερα κουτιά 4G Σεπτέμβριος 2023: Ποιο πλαίσιο επιλογής?

Φτηνό κουτί 4G

Δωρεάν προσφέρει τη φθηνότερη προσφορά 4G Box, σε τιμή € 29, 99. Αυτό περιλαμβάνει 250GB του Διαδικτύου και είναι χωρίς δέσμευση. Επίσης, είναι δυνατόν να δοκιμάσετε το 4G+ για 1 μήνα και να είστε ικανοποιημένοι ή επιστροφές. Ωστόσο, δεν επιτρέπει τη συνδυασμό επιλογών τηλεόρασης ή τηλεφωνίας.

Συγκρίνετε τις προσφορές κουτιού 4G

Για τους χρήστες του Διαδικτύου σε μια λευκή περιοχή που δεν είναι συνδεδεμένη με τα ενσύρματα δίκτυα ADSL ή οπτική ίνας, η επιλογή ενός πλαισίου 4G μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση. Πρέπει ακόμα να γνωρίζετε τις διαθέσιμες προσφορές στην αγορά, γι ‘αυτό και η σύγκριση των προσφορών κουτιού 4G είναι σχεδόν απαραίτητη ! Ποιο πλαίσιο 4G προσφέρει να επιλέξει ? Αυτή η σελίδα συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ληφθούν υπόψη για να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

  • Εάν ζείτε σε μια λευκή περιοχή, δηλαδή ότι δεν έχετε πρόσβαση σε ADSL ή οπτικές ίνες, ένα πλαίσιο Internet 4G μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.
  • Ένα πλαίσιο 4G χρησιμοποιεί την κάλυψη δικτύου 4G του ενδιαφερόμενου για να σας παρέχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Λειτουργεί με μια κάρτα SIM, με τον ίδιο τρόπο όπως ένα κινητό τηλέφωνο.
  • Προκειμένου να επωφεληθείτε από ένα κουτί 4G, πρέπει να ζήσετε σε μια περιοχή όπου η κάλυψη 4G είναι βέλτιστη, να είστε άτομο και δεν χρειάζεστε μεγάλο όγκο δεδομένων.

  Η σύγκριση των πλαισίων Internet 4G

  Τι είναι το Διαδίκτυο που προσφέρει στο οποίο οι κάτοικοι των λευκών περιοχών μπορούν να εγγραφούν για να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο ? Βρείτε παρακάτω τη σύγκριση των τιμών μας των προσφορών 4G Box:

  Σύγκριση 4G κουτιά των κύριων παρόχων πρόσβασης στο Διαδίκτυο (Σεπτέμβριος 2023):

  Προσφορά Ταχύτητα στο διαδίκτυο Τηλεόραση Τηλεφωνία Μηνιαία τιμή
  Κουτί 4G Μέχρι 64 χρήστες ταυτόχρονα 70 κανάλια 36,99 €/μήνα
  Κουτί 4G+ Μέχρι 64 χρήστες ταυτόχρονα 29,99 €/μήνα
  4G σπίτι 200 GB Έως 70 τηλεοπτικά κανάλια σε υπολογιστές, δισκία ή κινητά 38,99 €
  Κουτί 4G+ Wi-Fi 5 Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία (συμπεριλαμβάνεται) 34,99 €/μήνα

  Ανακοίνωση – Η μη εξελισσόμενη επιλογή των χειριστών που ταξινομούνται με αλφαβητική σειρά μεταξύ 4 φορέων συνεργατών (Bouygues Telecom, Free, Orange, SFR) παρουσιάστηκαν πρώτα. ΔΩΡΕΑΝ SEO. Μάθετε περισσότερα εδώ.

  Πορτοκαλί 4g σπίτι

  Εάν ο ιστορικός προμηθευτής Orange είναι σήμερα ένας από τους πρωτοπόρους του Ανάπτυξη οπτικών ινών Στο γαλλικό έδαφος, δεν ξεχνάει τους χρήστες του Διαδικτύου που δεν επωφελούνται από μια ενσύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο και οι οποίες στη συνέχεια πρέπει να στραφούν προς την εναλλακτική λύση που είναι το πλαίσιο 4G.

  Εκεί 4G Home D’Orange είναι επομένως διαθέσιμο με ρυθμό 36.99 € ανά μήνα -ο πρώτος μήνας που χρησιμεύει ως ένα είδος δοκιμαστικής περιόδου, είναι δωρεάν -, αλλά θα χρειαστεί να πληρώσετε 74.90 € Παράλληλα για το Flybox, απαραίτητο για την κατάλληλη λειτουργία του κουτιού. Σημειώστε ότι είναι δυνατόν να πληρώσετε αυτό το ποσό σε 12 μηνιαίες πληρωμές. Η προσφορά Orange 4G Home 4G είναι χωρίς υποχρέωση.

  Από την τεχνική πλευρά, το 4G σπίτι θα σας κάνει να απολαύσετε μια θεωρητική ροή 150 MB/S (Megabits ανά δευτερόλεπτο) για τα 200 GB που περιλαμβάνονται στο μηνιαίο πακέτο. Το Orange 4G Internet Box παρέχει επομένως μόνο πρόσβαση στο Διαδίκτυο χωρίς τηλεφωνία ή τηλεόραση, όπως θα ήταν οι διπλές ή τριπλές προσφορές των χειριστών.

  Η πορτοκαλί θυγατρική, η SOSH προσφέρει επίσης μια προσφορά κουτιού 4G που πληροί το όνομα του Airbox.

  Δωρεάν κουτί 4G+

  Δωρεάν προσφέρει τη φθηνότερη προσφορά 4G Box, σε τιμή € 29, 99. Αυτό περιλαμβάνει 250GB του Διαδικτύου και είναι χωρίς δέσμευση. Επίσης, είναι δυνατόν να δοκιμάσετε το 4G+ για 1 μήνα και να είστε ικανοποιημένοι ή επιστροφές. Ωστόσο, δεν επιτρέπει τη συνδυασμό επιλογών τηλεόρασης ή τηλεφωνίας.

  Το 4G Box 4G της SFR

  Στο SFR, το κουτί 4G προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, ο πρώτος μήνας είναι εγγυημένος ικανοποιημένος ή επιστρεφόμενος, προκειμένου να παρέχει πιθανή ασυμβατότητα του πλαισίου 4G στο σπίτι, ειδικά εάν η διαμονή σας δεν βρίσκεται σε ζώνη με επαρκή κάλυψη 4G. Επίσης, αν είστε ήδη πελάτης κινητής τηλεφωνίας στο SFR, επωφελείται από € 10/μήνα έκπτωσης στο πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας. Σημειώστε επίσης ότι δεν υπάρχει προσφορά κουτιού 4G στο Red by SFR.

  Λίγο περισσότερο, η ενοικίαση κουτιού περιλαμβάνεται σε αυτήν την τιμή, σε αντίθεση με το πορτοκαλί έτσι. Εκτός από την πρόσβαση στο Διαδίκτυο έως 200 GB το μήνα – σε θεωρητική ταχύτητα του 220 MB/S -Το πλαίσιο SFR 4G περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία και στα υπερπόντια τμήματα.

  Η προσφορά 4G Box της SFR είναι επίσης χωρίς δέσμευση.

  Bouygues Télécom’s Box 4G

  Αν αναφερθούμε στη σύγκριση των προσφορών Box FAF 4G (παρόχους πρόσβασης στο Διαδίκτυο), που προσφέρει η Bouygues είναι μία από τις φθηνότερες. Τιμή 32.99 € το μήνα για ένα χρόνο, στη συνέχεια 42.99 € το μήνα, το Bbox 4g Βασιζόμενη στην ανταγωνιστική ροή του με ευρυζωνική σύνδεση 220 MB/S θεωρητικά.

  Το συγκεκριμένο πλεονέκτημα αυτού του πλαισίου 4G είναι ότι δεν προσφέρει όγκο δεδομένων που θα χρησιμοποιηθούν τον μήνα, αλλά μια απεριόριστη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

  Η ενοικίαση κουτιού περιλαμβάνεται στην τιμή και δεν υπάρχει ούτε τηλεφωνία ούτε τηλεόραση σε αυτήν την προσφορά, μετατρέπεται αποκλειστικά προς την παροχή πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

  Συγκρίνετε το Internet Box για να βρείτε ένα στην καλύτερη τιμή με boutique-box-internet.Fr !

  Επιλέγω την καλύτερη online προσφορά με boutique-box-internet.Fr.

  Υπάρχουν άλλα 4G Internet κουτιά ?

  Κινητό NRJ Ξεκίνησε στο δικό του κουτί του Διαδικτύου 4G, του οποίου η συνδρομή μπορεί να θεωρηθεί φθηνή: 29.99 € το μήνα θα είναι απαραίτητο για να επωφεληθεί από το Διαδίκτυο από μια θεωρητική ταχύτητα 100 MB/s για όγκο δεδομένων 250 GB. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλες προσφορές, απαιτεί δέσμευση 12 μηνών.

  Η επιλογή Αποκωδικοποιητής τηλεόρασης NRJ θα σας επιτρέψει – για € 5 το μήνα – για πρόσβαση στα κύρια τηλεοπτικά κανάλια, υπό την προϋπόθεση ότι είστε εξοπλισμένοι με έξυπνη τηλεόραση. Τέλος πάντων, θα επωφεληθείτε από μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών για να ανακαλύψετε το πλαίσιο NRJ 4G. Για να μάθετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.

  Πώς λειτουργεί ένα κουτί 4G ?

  Ένα πλαίσιο 4G θα χρησιμοποιήσει το Κάλυψη δικτύου 4G του ενδιαφερόμενου χειριστή για να σας παράσχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Από το σπίτι, μπορείτε να περιηγηθείτε στο WiFi, αλλά και σε ενσύρματη σύνδεση μέσω σύνδεσης Ethernet. Γενικά, τα κουτιά 4G χρησιμοποιούνται μόνο για να κάνουν δυνατή την περιήγηση στο διαδίκτυο, δεν είναι πλήρη κουτιά με τηλεφωνία και/ή ολοκληρωμένη τηλεόραση.

  Τα περισσότερα από αυτά τα κουτιά λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως τα κινητά σχέδια: α όγκος δεδομένων Η καθορισμένη στο GO θα είναι διαθέσιμη κάθε μήνα, με τη δυνατότητα αγοράς επαναφορτίσεων. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τη σωστή χρήση του πλαισίου 4G:

    1. Τοποθετήστε το κουτί 4G κοντά σε ένα παράθυρο, αν είναι δυνατόν, και σταματήστε έτσι ώστε να μην λαμβάνει τίποτα για να λάβει δεδομένα.
    2. Επενδύστε σε δρομολογητή WiFi για να επεκτείνετε το εύρος του πλαισίου 4G σας.
    3. Τοποθετήστε το κουτί σας στο ύψος του προσώπου, ούτε πολύ χαμηλό ούτε πολύ υψηλό για να διευκολύνετε τη σύνδεση.

   Το πλαίσιο 4G θα λειτουργήσει με ένα κάρτα SIM, Με τον ίδιο τρόπο όπως ένα κινητό τηλέφωνο. Ορισμένα κουτιά δεν είναι μπλοκαρισμένα στον χειριστή και μπορείτε απλά να αλλάξετε την κάρτα SIM εάν αποφασίσετε να αλλάξετε.

   Ποιες είναι οι συνδρομές για ένα πλαίσιο 4G ?

   Τα πλαίσια FAI 4G δεν είναι προσβάσιμα σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου. Πράγματι, θα είναι πρώτα απαραίτητο να είναι άτομο ή να μην χρειαστεί μεγάλος όγκος δεδομένων για την επαγγελματική σας δραστηριότητα.

   Επιπλέον, θα πρέπει να ζήσετε σε μια περιοχή όπου το Κάλυμμα 4G είναι βέλτιστη και η οποία δεν έχει δυνατότητα σύνδεσης στο ADSL. Για να μάθετε αυτές τις τελευταίες πληροφορίες, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια δοκιμή επιλεξιμότητας στον ιστότοπο του ISP, εισάγοντας τον αριθμό ή τη διεύθυνσή σας.

   Μπορείτε να μεταβείτε σε μια σύγκριση συνδρομής για να βρείτε την καλύτερη προσφορά κουτιού για εσάς.

   Μόλις είστε επιλέξιμοι, μπορείτε να ξεκινήσετε τη συνδρομή επικοινωνώντας με τον προμηθευτή της επιλογής σας και αν δεν είστε, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε άλλα μέσα σύνδεσης, ιδίως στο Διαδίκτυο με δορυφόρο.

   Οι σύμβουλοι Papernest σας συνοδεύουν στην αναζήτησή σας για την καλύτερη προσφορά κουτιού Internet για εσάς !

   Καλύτερα κουτιά 4G: Ποιο πλαίσιο θα επιλέξετε ?

   Ένα πλαίσιο 4G σας επιτρέπει να έχετε το Διαδίκτυο στο σπίτι σε μέρη όπου δεν υπάρχουν ούτε ίνες ούτε επαρκής ταχύτητα ADSL. Πολλοί χειριστές προσφέρουν ελκυστικά σχέδια, αλλά ποιο είναι το πλαίσιο 4G που πρέπει να επιλέξετε ? Ανακαλύψτε την επιλογή μας από τις καλύτερες προσφορές της στιγμής.

   • Η επιλογή μας από τα καλύτερα κουτιά 4G
   • Πώς λειτουργεί ένα κουτί 4G ?
   • Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός πλαισίου 4G ?
   • Μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα πλαίσιο 4G χωρίς να είμαστε επιλέξιμοι ?
   • Σχόλια

   Η επιλογή μας από τα καλύτερα κουτιά 4G

   Καλύτερο κουτί 4G

   Περισσότερο από το 92% των νοικοκυριών στη Γαλλία έχουν σήμερα το Διαδίκτυο. Αλλά, ακόμη και αν το δίκτυο συνεχίσει να επεκτείνεται, υπάρχουν ακόμα λευκές περιοχές όπου η σύνδεση είναι πολύ αργή, ακόμη και ανύπαρκτο. Για να ξεπεραστούν αυτό το πρόβλημα, οι χειριστές προσφέρουν κουτιά που εκμεταλλεύονται Το ίδιο δίκτυο 4G με τα smartphones.

   Αυτά τα κουτιά, που προορίζονται μόνο για άτομα που ζουν σε περιοχές που δεν είναι επιλέξιμα για ίνες, σας επιτρέπουν να απολαύσετε ένα πολύ υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο Διαδίκτυο. Το κουτί μοιράζεται το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σε Wi-Fi, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε από οποιαδήποτε συσκευή. Έτσι είναι ένα Ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση Εάν θέλετε να περιηγηθείτε σε όλη την ηρεμία για να παίξετε online, να παρακολουθήσετε βίντεο streaming ή απλά να εργαστείτε.

   Bouygues Telecom 4G Box

   4G Box Bouygues Telecom

   Κάντε κλικ εδώ για να επωφεληθείτε από την προσφορά 4G Box από την Bouygues Telecom

   Bouygues Telecom 4G Box είναι μία από τις καλύτερες λύσεις το 2023 Να έχει το Διαδίκτυο σε περιοχές που δεν καλύπτονται από ίνες. Είναι ένα συμπαγές πλαίσιο που σας επιτρέπει να συνδεθείτε είτε με Wi-Fi είτε χάρη στο καλώδιο Ethernet Για να επωφεληθείτε από τη μέγιστη ταχύτητα.

   Το κουτί προσφέρει ένα 4G+ απεριόριστη σύνδεση που μπορεί να φτάσει μέχρι και 10 φορές ταχύτερα από το ADSL. Πράγματι, επωφεληθείτε από τη χρέωση λήψης Έως 220 mbs/s, και ένα ποσοστό αυξάνεται έως και 38 MBS/S.

   Με το πακέτο χωρίς δέσμευση € 36,99/μήνα, Έχετε επίσης ελεύθερη πρόσβαση και απεριόριστη 70 ζωντανά κανάλια και 25 επαναλήψεις μέσω της εφαρμογής Β.τηλεόραση Διατίθεται σε smartphone ή tablet. Τέλος, μπορείτε να συνδεθείτε ταυτόχρονα από 64 διαφορετικές συσκευές.

   Bouygues Telecom τιμολόγιο το κόστος παροχής και τερματισμού € 19 το καθένα. Επωφεληθείτε από μια περίοδο ” Ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων 30 ημέρες που σας επιτρέπουν να τερματίσετε δωρεάν εάν η προσφορά δεν σας ταιριάζει.

   Ο + Ο –
   Ρυθμός ροής έως 220MBITS/s σε λήψη και 38 MBS/s στη μεταφόρτωση Χωρίς σταθερή γραμμή
   Απεριόριστη σύνδεση Μία μόνο θύρα Ethernet
   Πρόσβαση στην εφαρμογή β.Τηλεόραση για τηλεόραση και επανάληψη

   Το SFR 4G+ Box+

   Κουτί 4G+ SFR

   Κάντε κλικ εδώ για να επωφεληθείτε από το πλαίσιο SFR 4G+

   Όπως και η προσφορά 4G Box από την Bouygues Telecom, το Box SFR 4G προσφέρει σύνδεση 4G+ η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και 10 φορές ταχύτερα από το ADSL. Από την άλλη πλευρά, ακόμη και αν είναι η τιμή 34,99 €/μήνα, Το SFR καθορίζει ότι έχει 200 GB του Διαδικτύου ανά μήνα. Εάν αυτά τα 200 GB δεν είναι αρκετά για εσάς, μπορείτε να εγγραφείτε σε μια επαναφόρτιση 50 GB ή 100 GB στην περιοχή του πελάτη σας. Επιπλέον, μπορείτε να συνδεθείτε ταυτόχρονα με 64 συσκευές.

   Η ροή μπορεί να φτάσει 260 mbits/s για λήψη και 50 mbs/s μέγιστο στη μεταφόρτωση. Το πλαίσιο διαθέτει 4 θύρες τοπικών δικτύων Ethernet που σας επιτρέπουν να συνδέετε και να επωφελούνται είτε ενσύρματη σύνδεση είτε WiFi. Μπορείτε επίσης να Συνδέστε μια σταθερή γραμμή και να τα έχεις Απεριόριστες κλήσεις στη Γαλλία και το DOM σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα.

   Το SFR εφαρμόζει επίσης το κόστος έναρξης και τερματισμού των 19 ευρώ το καθένα. Το κουτί 4G+ είναι χωρίς δέσμευση Και έχετε το Ικανοποιημένος ή επιστροφή του 1ου μήνα. Εάν αποφασίσετε να τερματίσετε πριν από 30 ημέρες, θα λάβετε επιστροφή δαπανών.

   Ο + Ο –
   Χρέωση έως και 260 MBS/S για λήψη και 50 MBS/S στη μεταφόρτωση Η σύνδεση περιορίζεται σε 200 GB
   Απεριόριστες κλήσεις στη Γαλλία και το DOM σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα
   4 θύρες Ethernet για ενσύρματη σύνδεση

   Δωρεάν κουτί 4G+

   4G+ δωρεάν κουτί

   Κάντε κλικ εδώ για να επωφεληθείτε από το δωρεάν πλαίσιο 4G+

   Το δωρεάν πλαίσιο 4G+ είναι επίσης ένα Πολύ καλή εναλλακτική λύση Για την άριστη σύνδεση στο Διαδίκτυο, ακόμη και σε περιοχές που δεν καλύπτονται από ίνες.

   Το κουτί προσφέρει μια εξαιρετικά γρήγορη ροή, την οποία σείχε φτάσει τα 320mbs/s για λήψη και τα 50 MBS/s στη μεταφόρτωση, 15 φορές ταχύτερα από το ADSL. Η σύνδεση είναι περιορίζεται σε 250 GB Αλλά στη συνέχεια συνεχίστε μέσα μειωμένη ροή. Και ακριβώς όπως το κουτί 4G των Bouygues Telecom και SFR, το πλαίσιο 4G του ελεύθερου σας επιτρέπει να συνδεθείτε μέχρι και 64 συσκευές ταυτόχρονα.

   Η προσφορά είναι στο € 29,99/μήνα και χωρίς δέσμευση. Επιπλέον, έχετε το Εγγυάται “ικανοποιημένος ή επιστροφή” Κατά τη διάρκεια των πρώτων 30 ημερών. Δωρεάν αναλαμβάνει έτσι για να σας επιστρέψει το κόστος τερματισμού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Σημείωση: Το Free εφαρμόζει επίσης έξοδα ανάθεσης € 19 και τέλη τερματισμού των € 29.

   Ο + Ο –
   Χρέωση έως 320 MBS/S (λήψη) και 50 MBS/S (μεταφόρτωση) Χωρίς τηλεόραση ή σταθερά
   Τιμή € 29,99/μήνα
   250 GB σε υψηλή ταχύτητα και στη συνέχεια μειωμένη ροή

   Πορτοκαλί 4g σπίτι

   4G σπίτι πορτοκαλί

   Κάντε κλικ εδώ για να επωφεληθείτε από το Orange 4G Home Home

   Το Orange 4G Home προσφέρεται στο 36,99 € /μήνα χωρίς δέσμευση. Εάν μετά από αυτόν τον πρώτο μήνα δεν είστε ικανοποιημένοι, η Orange σας επιστρέφει το κόστος αγοράς του Flybox 4G+. Από τις 17 Αυγούστου 2023, η τιμή της προσφοράς 4G Home αυξήθηκε σε € 38,99/μήνα.

   Εχετε ένα Σύνδεση υψηλής ταχύτητας που φτάνει τα 300 mbs/s σε ροή προς τα κάτω. Όπως το κιβώτιο SFR 4G, το σπίτι 4G περιορίζεται σε 200 GB το μήνα. Πέρα από τα 200 GB, η ταχύτητα του Διαδικτύου επιβραδύνεται έντονα (128kbit/s). Αλλά πορτοκαλί Προσφέρει δωρεάν ένα δελτίο 100 GB/μήνα Περνώντας από την περιοχή του πελάτη σας. Εάν αυτά τα 300 GBs εξακολουθούν να μην είναι αρκετά, μπορείτε να εγγραφείτε σε άλλα pass επαναφόρτισης.

   Εκτός από τη σύνδεση στο Διαδίκτυο, η Orange σας προσφέρει να αποκτήσετε πρόσβαση σε 70 τηλεοπτικά κανάλια στους υπολογιστές, τα δισκία ή τα κινητά σας. Έχετε επίσης τη δυνατότητα λήψης Προαιρετικά το πλήκτρο τηλεόρασης σε € 3,99/μήνα για να παρακολουθήσετε τηλεόραση στην τηλεόραση.

   Τέλος, έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε ταυτόχρονα μια σύνδεση στο Διαδίκτυο σε 64 διαφορετικές συσκευές. Το Flybox που σχετίζεται με την προσφορά Home 4G σας προσφέρει επίσης την ευκαιρία να συνδεθείτε σε ένα καλώδιο Ethernet χάρη στο 4 θύρες στο κουτί.

   Ο + Ο –
   Πολύ υψηλή ταχύτητα έως 300 MBS/s για λήψη Υψηλότερο ποσοστό (€ 36.99 /μήνα)
   Προσφέρεται ο πρώτος μήνας Υποχρεωτικό ποσοστό αγοράς υψηλής πτήσης
   70 τηλεοπτικά κανάλια Χωρίς σταθερή γραμμή
   200 GB σε υψηλή ταχύτητα και δυνατότητα προσθήκης 100 GB/μήνα δωρεάν και στη συνέχεια μειωμένη ταχύτητα

   Κινητό NRJ 4G Box

   Κινητό NRJ 4G Box

   Κάντε κλικ εδώ για να επωφεληθείτε από το πλαίσιο 4G 4G 4G

   Όπως το δωρεάν πλαίσιο 4G+, το κουτί 4G Mobile 4G προσφέρεται μόνο σε € 29,99/μήνα, αλλά απαιτεί ένα 12 -Μνθάρια δέσμευση. Θετικό σημείο, το κουτί κοστίζει μόνο 1 ευρώ.

   Η προσφορά NRJ Mobile περιλαμβάνει μια σύνδεση 250 GB σε πολύ υψηλή ταχύτητα Από τότε που φτάνει στο Λήψη 300MBS/s και μεταφόρτωση 100 mbs/s. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη σύνδεση σε 32 διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα. Το NRJ Mobile σας προσφέρει μια προσφορά “Ικανοποιημένος ή επιστρεφόμενος” για 30 ημέρες. Έτσι, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε να τερματίσετε χωρίς κόστος.

   Το πλαίσιο 4G διαθέτει θύρα USB και θύρα Ethernet για να σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση καλώδιο ή wifi internet. Το NRJ Mobile, ωστόσο, σας προσκαλεί να προσθέσετε Προαιρετικά ο αποκωδικοποιητής τηλεόρασης Android σε 5 €/μήνα.

   Ο + Ο –
   Χρέωση έως 300 mbs/s (λήψη) και 100 mbs/s (μεταφόρτωση) 32 διαφορετικές συσκευές μόνο
   Τιμή € 29,99/μήνα Μόνο 250 GB σε υψηλή ταχύτητα
   12 -Μνθάρια δέσμευση
   Χωρίς τηλεόραση ή σταθερά

   Πώς λειτουργεί ένα κουτί 4G ?

   Τα κουτιά 4G είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Όπως υποδεικνύει το όνομα, Χρησιμοποιούν το ίδιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G με τα smartphones. Το κουτί λειτουργεί ως δρομολογητής. Απλά προσθέστε την κάρτα SIM και το Συνδέστε σε ηλεκτρική πρίζα για να το λειτουργήσει.

   Το πλαίσιο 4G συνδέεται με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G και εκπέμπει ένα σήμα στο WiFi που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο από οποιαδήποτε συσκευή (smartphone, tablet, υπολογιστή κ.λπ.). Μερικά κουτιά 4G διαθέτουν επίσης θύρες Ethernet για να επωφεληθούν από το Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας μια ενσύρματη σύνδεση. Η ροή είναι πολύ καλή και μπορεί να είναι 10 έως 15 φορές ταχύτερη από το ADSL. Είναι επομένως μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για περιοχές που δεν έχουν την ίνα.

   Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός πλαισίου 4G ?

   Τα κουτιά 4G έχουν πλεονεκτήματα, αλλά και μειονεκτήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν κάνετε την τελική επιλογή σας.

   Όσον αφορά τα πλεονεκτήματα, τα κουτιά σας επιτρέπουν να έχετε Γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο, που μπορεί να υπερβαίνει τα 300 mbs/s για λήψη. Είναι πολύ περισσότερο από το ADSL. Επιπλέον, το κάλυμμα WiFi φτάνει τα 250 μέτρα γύρω από το κουτί. Ανάλογα με τον επιλεγμένο χειριστή, μπορείτε να έχετε την τηλεόραση ή την σταθερή γραμμή. Τέλος, μπορείτε να έχετε το Διαδίκτυο πολύ εύκολα, αφού δεν υπάρχει καμία σχέση που πρέπει να αναμένεται ή ο εγκαταστάτης για να φέρει. Μετά την παράδοση του πλαισίου 4G, απλά έχετε στο υποκατάστημα και προσθέστε την κάρτα SIM για να επωφεληθείτε από το Διαδίκτυο αμέσως.

   Όσον αφορά τα μειονεκτήματα, αυτά τα κουτιά δεν είναι προσβάσιμο μόνο σε άτομα που έχουν κακή σύνδεση στο διαδίκτυο από την ADSL και που δεν έχουν τις ίνες. Ομοίως, εάν δεν καταγράφετε 4G στο σπίτι σας, η ροή του κουτιού σας μπορεί να είναι περιορισμένη. Επομένως, η επιλογή του χειριστή πρέπει επίσης να γίνει ανάλογα με την ποιότητα του δικτύου κάθε χειριστή στο σπίτι. Τέλος, τα κουτιά 4G δεν προορίζονται για νομαδική χρήση. Πρέπει λοιπόν να παραμείνουν στο σπίτι.

   Εάν θέλετε ένα Nomad Router, προτιμήστε ένα hotspot 4g WiFi. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα έχετε συγκεκριμένη προσφορά στο Διαδίκτυο, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνδρομή για κινητά. Οι χρήστες SOSH μπορούν να λάβουν προαιρετικό Airbox Sosh, ένα μικρό κουτί που λειτουργεί χρησιμοποιώντας μια κάρτα SIM 4G. Αυτό αποφεύγει να κάνετε μια κοινή χρήση σύνδεσης από το κινητό σας τηλέφωνο.

   Μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα πλαίσιο 4G χωρίς να είμαστε επιλέξιμοι ?

   Να είναι επιλέξιμο για ένα κουτί 4G, Ο χειριστής απαιτεί να ζείτε σε μια λευκή περιοχή. Αυτές οι περιοχές δεν καλύπτονται από ίνες και έχουν μια σύνδεση ADSL γενικά πολύ αργή. Επιπλέον, η λήψη 4G στο κατάλυμα σας πρέπει να είναι αρκετή. Το κιβώτιο 4G είναι στη συνέχεια μια ιδανική εναλλακτική λύση για τα νοικοκυριά που δεν μπορούν να εγγραφούν σε άλλο κουτί Internet ή που υποφέρουν από πολύ χαμηλή ταχύτητα.

   Εάν έχετε Η δυνατότητα εγκατάστασης της ίνας, ενός πλαισίου 4G που λειτουργεί στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν έχει ενδιαφέρον. Η ίνα θα είναι ταχύτερη και οι συνδρομές θα είναι πιο ενδιαφέρουσες.

   • Μοιραστείτε μετοχή ->
   • Tweeter
   • Μερίδιο
   • Αποστολή σε έναν φίλο