Νέο promo 4g box στο NRJ Mobile!, Mobile NRJ 4G Box: πολύ υψηλή ταχύτητα σε 4G

Mobile NRJ 4G Box: πολύ υψηλή ταχύτητα σε 4G

Το NRJ Mobile προσφέρει στους συνδρομητές του Δοκιμάστε το πλαίσιο 4G για 30 ημέρες Για να κάνετε μια γνώμη. Εάν είστε ικανοποιημένοι, δεν έχετε τίποτα να κάνετε, η συνδρομή σας θα ακολουθήσει την πορεία του και θα χρεωθείτε από τον πρώτο μήνα στον λογαριασμό σας NRJ Mobile.

Το NRJ Mobile ξεκινά σήμερα ένα νέο promo box 4g σήμερα !

Το NRJ Mobile κουνάει την αγορά 4G Internet Box ξεκινώντας ένα νέα προώθηση ! Πράγματι από το πρωί μπορείτε να απολαύσετε Το κινητό κουτί NRJ για μια πολύ ελκυστική τιμή. Η τεχνολογία 4G σας επιτρέπει Επωφεληθείτε από το Διαδίκτυο χωρίς τηλεφωνική γραμμή. Όλα συμβαίνουν με 4G και η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολο. Μην περιμένετε πλέον να δοκιμάσετε, αυτή η ευκαιρία θα μπορούσε να είναι η σωστή !

Νέο internet promo στο NRJ Mobile

Αυτή είναι η μικρή έκπληξη αυτής της Τρίτης το πρωί, η NRJ Mobile αποφάσισε να βάλει το κουτί 4G στο promo. Πράγματι, Ο φορέας εκμετάλλευσης προσφέρει να επωφεληθεί από το κιβώτιο Internet στο 24,99 €/μήνα κατά τους πρώτους τρεις μήνες συνδρομής. Στη συνέχεια, το κουτί 4G θα μεταβεί στην τιμή των € 29,99/μήνα με δέσμευση 12 μηνών. Η παράδοση του κουτιού περιλαμβάνεται και η ενοικίαση του κουτιού είναι € 1 Εάν εγγραφείτε σε αυτήν την προσφορά Διαδικτύου. Ο χειριστής σας χορηγεί 30 ημέρες για να δοκιμάσετε το κουτί και να ικανοποιήσετε ή να επιστρέψετε.

4G Box Promo

Το 4G Mobile NRJ Box περιλαμβάνει 250GB που μπορείτε να χρησιμοποιείτε κάθε μήνα. Η σύνδεση 4G είναι Έως και 10 φορές ταχύτερα από το ADSL. Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή επειδή θα πρέπει μόνο να συνδέσετε το πλαίσιο για να το εκμεταλλευτείτε. Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από την τηλεόραση, Το NRJ Mobile σας προσφέρει μια επιλογή τηλεόρασης σε € 5/μήνα . Χάρη σε αυτήν την επιλογή θα έχετε πρόσβαση σε διάφορα τηλεοπτικά κανάλια, αλλά και για να επαναλάβετε και VOD υπηρεσίες μέσω ενός αποκωδικοποιητή Android.

Γιατί να επιλέξετε ένα πλαίσιο 4G ?

Τα κουτιά 4G απευθύνονται σε άτομα που δεν μπορούν να επωφεληθούν από την ADSL ή τις οπτικές ίνες. Εάν ζείτε σε μια μικρή πόλη ή στην ύπαιθρο, αυτή είναι η ιδανική προσφορά . Η σύνδεση ενός πλαισίου 4G είναι πιο αποτελεσματική από ένα ADSL και Σας επιτρέπει να συνδέσετε όλες τις συσκευές σας όπως δισκία ή έξυπνη τηλεόραση. Είναι επίσης μια καλή λύση για όλους όσους θέλουν ένα Πρόσβαση στο Διαδίκτυο Εύκολη εγκατάσταση και χρήση.

Mobile NRJ 4G Box: πολύ υψηλή ταχύτητα σε 4G

Το NRJ Mobile Box 4G προσφορά είναι ένα πλαίσιο Internet που χρησιμοποιεί το Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G NRJ.

Το NRJ Mobile είναι ένα MVNO, δηλαδή ένας εικονικός φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας, δεν διαθέτει κατάστημα ή καθαρό δίκτυο.

Επομένως, το MVNO μισθώνει το δίκτυο άλλων χειριστών για τις προσφορές του για κινητά καθώς και για την προσφορά του 4G Box. Το NRJ Mobile προσφέρει έτσι χρησιμοποιήστε το δίκτυο 4G του Bouygues Telecom.

Η προσφορά είναι αφιερωμένη σε άτομα που επωφελούνται από ένα Καλή κάλυψη 4G Αλλά που ζουν σε πόλεις ή χωριά που καταγράφουν άσχημα ή που δεν καταγράφουν το σταθερό δίκτυο ενός από αυτούς τους παρόχους πρόσβασης στο Διαδίκτυο καθόλου.

Αυτή είναι επίσης μια καλή λύση για άτομα των οποίων βρίσκεται το σπίτι λευκές περιοχές, δηλαδή σε περιοχές που δεν επωφελούνται από καμία σύνδεση στο Διαδίκτυο, ανεξάρτητα από τον χειριστή.

Το NRJ Mobile προσφέρει επομένως αυτή τη λύση 4G σε άτομα που επωφελούνται από πολύ αργές συνδέσεις,Εναλλακτική λύση σε ίνες ή καλώδιο. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μια ροή που δεν τους επιτρέπει να σερφάρετε στο Διαδίκτυο, είτε σε υψηλή ταχύτητα (ADSL ή VDSL) είτε σε πολύ υψηλή ταχύτητα (χάρη στις ίνες) και επομένως να εγγραφείτε σε μια συμβατική προσφορά Διαδικτύου στον χειριστή της επιλογής τους.

Για να εγγραφείτε το4G Mobile Box NRJ προσφορά, Πρέπει να είστε μέρος αυτής της κατηγορίας ατόμων που επωφελούνται από μια αδύναμη ροή ADSL και τα οποία δεν είναι επιλέξιμα για ίνες.

Το κουτί Mobile NRJ 4G σας επιτρέπει να συνδεθείτε Πολύ υψηλή ταχύτητα έως 250GB ανά μήνα, ένας σημαντικός φάκελος για την έρευνα στο Διαδίκτυο ή για την παρακολούθηση της τηλεόρασης, ακόμη και για τους λάτρεις της ροής.

Η προσφορά έχει ένα το θεωρητικό μέγιστο ποσοστό φθοράς των 100mbits/s και ένα μέγιστο θεωρητικό ποσοστό 50mbits/s. Παρόλο που είναι μια προσφορά Διαδικτύου που χρησιμοποιεί το δίκτυο 4G, μπορείτε να συνδέσετε όλες τις συσκευές σας (smartphones, tablet, υπολογιστές) σε WiFi ή μέσω ενός Καλώδιο Ethernet.

Οι πληροφορίες σχετικά με το κουτί 4G NRJ Mobile μπορούν να ισχύουν για τις 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Η τηλεφωνική υπηρεσία τηλεφώνου Mobile NRJ 4G:

Υπάρχει Χωρίς τηλεφωνική υπηρεσία Διατίθεται στο κουτί NRJ Mobile 4G. Πράγματι, τα κουτιά 4G είναι αποκλειστικά προσφορές στο Διαδίκτυο.

Για να επωφεληθείτε από απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS, μπορείτε να εγγραφείτε σε μία από τις προσφορές μη εμπλοκής κινητής τηλεφωνίας από το NRJ Mobile.

Το MVNO προσφέρει 5 πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση.

Η τηλεοπτική προσφορά περιλαμβάνεται στο NRJ Mobile Box 4G:

Εκεί Το NRJ Mobile 4G Box δεν προσφέρει πλέον τηλεοπτική υπηρεσία αυτήν τη στιγμή. Προσέφερε προηγουμένως μια τηλεοπτική υπηρεσία 5 € το μήνα, Εκτός από την τιμή της συνδρομής σας. Με την εγγραφή στην προσφορά με την τηλεόραση, η συνδρομή επομένως πήγε από 29,99 ευρώ ανά μήνα σε € 34,99 το μήνα.

4K τηλεόραση

Αυτή η τηλεοπτική υπηρεσία σας επέτρεψε:

 • Για να παρακολουθήσετε μεγάλο αριθμό τηλεοπτικών καναλιών,
 • Για να παρακολουθήσετε τα βίντεό σας και τα αρχεία πολυμέσων,
 • Πρόσβαση σε εφαρμογές Google Play όπως το YouTube, το Dailymotion ή οι μουσικές εφαρμογές όπως το Deezer ή το Spotify,
 • να ακούσετε ραδιόφωνο,
 • Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις διαφορετικές διαθέσιμες υπηρεσίες ροής.

Το τηλεοπτικό κιβώτιο Android, που ονομάζεται επίσης MI κουτί, είναι ένας αποκωδικοποιητής τηλεόρασης που προσφέρεται προηγουμένως από την Xiaomi. Αυτό το κουτί τηλεόρασης σας επέτρεψε να απολαύσετε όλα τα προγράμματα 4K σας, με ένα ποιότητα ήχου. Προσέφερε επίσης ένα Βοηθός Voice Google προσβάσιμο με φωνητική εντολή.

Για να επωφεληθείτε από το μισό κουτί σας, απλά συνδέστε το κουτί τηλεόρασης Android στην τηλεόρασή σας και συνδέστε το στο WiFi με τον δρομολογητή κινητής τηλεφωνίας 4G NRJ.

Prix ​​de la Box Android TV La Mi Box ήταν τιμή € 79,99.

Ποιες είναι οι διαθέσιμες υπηρεσίες με το πλαίσιο NRJ Mobile 4G ? ::

Εξυπηρέτηση πελατών NRJ Mobile

Όταν εγγραφείτε στην προσφορά Κινητό κουτί NRJ 4G, Έχετε πρόσβαση στην εξυπηρέτηση πελατών NRJ Mobile. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη, Εξωτερικές διακοπές, Από Δευτέρα έως Σάββατο και 8 π.μ. έως 10 μ.μ 0 969 360 200 από ένα σταθερό και 675 200 Από ένα κινητό τηλέφωνο NRJ. Η κλήση δεν επιβάλλεται από σταθερό και με κόστος μιας συμβατικής επικοινωνίας από ένα κινητό.

Για Εγγραφείτε σε έναν σύμβουλο Mobile NRJ, Μπορείτε επίσης να περάσετε:

 • Online βοήθεια από την περιοχή πελατών σας NRJ κινητής τηλεφωνίας,
 • Η εφαρμογή για κινητά, διαθέσιμη σε smartphone ή iPhone Android,
 • Κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook ή το Twitter στο οποίο ο χειριστής έχει μια σελίδα.

Η εξυπηρέτηση πελατών NRJ Mobile κατέχει το Πιστοποίηση NF το 15838 και γενικά ανταποκρίνεται σε κλήσεις σε λιγότερο από 3 λεπτά.

 • να ολοκληρωθεί σε ένα πακέτο, μια επιλογή ή ένα από τα τιμολόγιά σας,
 • Για να βγάλετε μια προσφορά για κινητά,
 • Για να εγγραφείτε στο κουτί Internet 4G NRJ Mobile,
 • Για να τερματίσετε το πακέτο σας ή μία από τις επιλογές σας,
 • Σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας του smartphone Android ή iPhone,
 • Σε περίπτωση αποτυχίας.

NRJ Mobile TV Service (προς το παρόν μη διαθέσιμη)

Όπως είδαμε, το NRJ Mobile προσέφερε ένα υπηρεσία τηλεόρασης με την προσφορά 4G κουτιού. Η υπηρεσία ήταν να πληρώσει επιπλέον, Για 5 €/μήνα και έδωσε πρόσβαση:

 • Μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, ειδικά δωρεάν κανάλια TNT,
 • Στην υπηρεσία του VOD (βίντεο κατόπιν αιτήματος), για να παρακολουθήσετε ταινίες και απεριόριστες σειρές,
 • Στην υπηρεσία επανάληψης, για να δείτε τα προγράμματα που έχετε χάσει ή αυτά που θέλετε να δείτε ξανά.

Box NRJ Mobile 4G: ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

Το NRJ Mobile προσφέρει στους συνδρομητές του Δοκιμάστε το πλαίσιο 4G για 30 ημέρες Για να κάνετε μια γνώμη. Εάν είστε ικανοποιημένοι, δεν έχετε τίποτα να κάνετε, η συνδρομή σας θα ακολουθήσει την πορεία του και θα χρεωθείτε από τον πρώτο μήνα στον λογαριασμό σας NRJ Mobile.

Εάν από την άλλη πλευρά δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε τερματίστε μέσα σε ένα μήνα, Από την ημέρα της ενεργοποίησης του κουτιού Mobile 4G NRJ. Μετά από αυτόν τον τερματισμό, μπορείτε αίτημα επιστροφής του πρώτου μήνα συνδρομής σας.

Σημειώστε, σε αυτήν την περίπτωση, δεν σας επιστρέφετε Απενεργοποίηση ή εξαιρουμένων της κατανάλωσης, ούτε έξοδα αποκατάστασης Εξοπλισμός (μόντεμ 4G και εξοπλισμός). Σε περίπτωση μη -restitution, το NRJ Mobile θα σας χρεώσει τον εξοπλισμό στη νέα τιμή.

Τιμή και δέσμευση με το NRJ Mobile Box 4G:

Η προσφορά NRJ Mobile Box 4G είναι με κόστος 29,99 €/μήνα και συνοδεύεται από διάρκεια δέσμευσης 12 μηνών.

Ο χειριστής προσφέρει επίσης μια προσφορά Ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων Στις πρώτες 30 ημέρες.

Για Εγγραφείτε στο κουτί 4G NRJ Mobile ::

 1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του NRJ Mobile, 4G Box Section,
 2. κάντε κλικ στο Εκμεταλλεύομαι,
 3. Εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία (ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερομηνία γέννησης κ.λπ.) Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Να συνεχίσει,
 4. Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί σε όλα τα βήματα μέχρι την πληρωμή,
 5. Επικυρώστε για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.

Μόλις πραγματοποιηθεί η συνδρομή σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης. Στη συνέχεια, μπορείτε να ακολουθήσετε την παραγγελία σας κάνοντας απλά κλικ στην ενότητα Ακολουθήστε την παραγγελία μου Στο επάνω δεξιά του ιστότοπου NRJ Mobile, επικοινωνώντας τις πληροφορίες σας (αριθμός παρακολούθησης παραγγελίας και αριθμός τηλεφώνου).

Λεπτομέρειες της προσφοράς NRJ Mobile 4G NRJ – Ισχύει για τις 21 Σεπτεμβρίου 2023

Μόνο το κουτί 4G Το κουτί 4G με τηλεόραση (Προσωρινά μη διαθέσιμο)
Τιμή προσφοράς 29,99 €/μήνα 34,99 €/μήνα (Προσωρινά μη διαθέσιμο)
12 -Μνθάρια δέσμευση
Πώς να εγγραφείτε ? Στην ιστοσελίδα του NRJ Mobile Στην ιστοσελίδα του NRJ Mobile

Εξαντλητικός κατάλογος του NRJ Mobile 4G Box προσφέρει ταξινομημένη από την τιμή. Η αναφορά αυτών των προσφορών είναι δωρεάν.

Χαρακτηριστικά και εγκατάσταση εξοπλισμού:

Πώς να εγκαταστήσετε το κινητό σας πλαίσιο NRJ 4G ?

Για Εγκαταστήστε το πλαίσιο NRJ Mobile 4G, Τίποτα δεν είναι ευκολότερο ! Δεν χρειάζεται να εμπλέξετε έναν εγκαταστάτη, απλά:

 1. Τοποθετήστε την κάρτα SIM στο πλαίσιο 4G σας,
 2. Για να συνδέσετε το πλαίσιο 4G σε μία από τις υποδοχές σας,
 3. Για να ενεργοποιήσετε το κουτί κινητής τηλεφωνίας 4G NRJ.

Μόλις γίνει αυτά τα τρία στάδια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι Συνδέστε τις συσκευές σας Στο δίκτυο WiFi του NRJ Mobile Box 4G προσφορά για πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Το κινητό πλαίσιο NRJ 4G χρησιμοποιώντας το δίκτυο Bouygues Telecom Mobile, θα έχετε πρόσβαση στο δίκτυο 3G ή 4G του χειριστή.

Το NRJ Mobile ήταν επίσης συμβατό με το Δίκτυο SFR 4G και το Πορτοκαλί δίκτυο 4G Πριν από την απόκτηση του χειριστή από τον Bouygues το 2020.

Πριν από την εγγραφή αυτής της προσφοράς 4G, βεβαιωθείτε ότι είστε καλυμμένοι από το δίκτυο Mobile 4G NRJ. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στον ιστότοπο NRJ Mobile και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ελέγχω το εξώφυλλο μου. Μόλις ανακατευθύνετε στην επαρκή ιστοσελίδα, εισαγάγετε την ταχυδρομική σας διεύθυνση για να ελέγξετε την κάλυψη του δικτύου σας.

Mobile NRJ 4G Box: Τα χαρακτηριστικά του

Το μόντεμ δρομολογητή 4G που παρέχεται από το NRJ Mobile είναι μια υπόθεση 4G LTE CAT40 που προσφέρεται από Αλκάτλο. Το NRJ Mobile 4G Box προσφέρει δύο τοπικές συσκευές δικτύου, ένα κάλυμμα 250 μέτρων και συνδέει έως και 32 συσκευές WiFi.

εδώ είναι ένα Συνοπτικός πίνακας χαρακτηριστικών Κινητό δρομολογητή NRJ 4G.

Χαρακτηριστικά του δρομολογητή NRJ 4G – Ισχύει στις 21 Σεπτεμβρίου 2023

Λειτουργικό σύστημα Android
Δίκτυο 4G
Όνομα δρομολογητή LTE CAT 4 HH40 ROUTER
Προμηθευτής Αλκάτλο
Μόντεμ χρώμα άσπρο
Κάλυμμα wifi 250 μέτρα
Μέγιστος αριθμός εξοπλισμού 32 συσκευές
Ζώνη συχνοτήτων 800/900/1800/2100/2600
Μορφή κάρτας SIM Μικρο-πύλη
Εσωτερική μνήμη 256MO
Μέγεθος 134 x 134 x 31,5 mm
Βάρος 310G
Μόνο τιμή δρομολογητή 4G € 99,99 συμπεριλαμβανομένων € 1 Eco-Participation