4 τρόποι για να εντοπίσετε ένα τηλέφωνο Samsung βήμα προς βήμα – Airdroid, πώς να εντοπίσετε δωρεάν ένα τηλέφωνο Samsung

Πώς να εντοπίσετε δωρεάν ένα τηλέφωνο Samsung

Contents

Πώς σκοπεύει η Samsung να εντοπίσει το τηλέφωνό μας χωρίς να συνδέεται με ένα δίκτυο? Χρησιμοποιώντας τη δύναμη του αριθμού και των συσκευών Galaxy της μάρκας!

Πώς να εντοπίσετε ένα τηλέφωνο Samsung ?

Από την άποψη της ασφάλειας κινητής τηλεφωνίας, οι φορητοί υπολογιστές της Samsung είναι αναμφισβήτητα στην κορυφή της ταξινόμησης για τους πλειοψηφικούς μας. Ο λόγος είναι απλός: τα τηλέφωνα Samsung είναι συμβατά με τις συσκευές ασφαλείας Google και προσφέρουν μια ποικιλία εφαρμογών και υπηρεσιών για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών μας.

Αλλά τι θα κάνατε αν χάσατε το τηλέφωνό σας Samsung ? Θα μπορούσατε να τον βρείτε ? Μπορείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα που περιέχει ? Και τι γίνεται με όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που λαμβάνονται με το κινητό σας ?

Ακολουθήστε ένα τηλέφωνο Samsung

Η απώλεια του φορητού υπολογιστή σας είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα, αλλά κυρίως ο κίνδυνος για την ασφάλεια. Εάν κάποιος καταφέρνει να καταλάβει τη συσκευή σας, είναι δυνατόν να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που αποθηκεύονται. Επομένως, για να προστατεύσετε τα δεδομένα σας από hacking ή κλοπή, αυτό το άρθρο παρουσιάζει μερικές γρήγορες συμβουλές. Πρώτα απ ‘όλα, ας δούμε λεπτομερέστερα πώς να εντοπίσετε ένα τηλέφωνο Samsung.

 • Μέρος 1 : Πώς να εντοπίσετε ένα τηλέφωνο Samsung με το εύρημα το κινητό μου ?
 • Μέρος 2ο : Πώς να ακολουθήσετε ένα τηλέφωνο Samsung με κινητά ιχνηθέτες ?
 • Μέρος 3: Πώς να εντοπίσετε μια Samsung με ένα iPhone ?
 • Βίντεο Tutorial: Πώς να εντοπίσετε ένα τηλέφωνο Samsung ?

Μέρος 1: Πώς να εντοπίσετε ένα τηλέφωνο Samsung με το εύρημα το κινητό μου ?

Η Samsung έχει ένα αποτελεσματικό εργαλείο για να βρει μια χαμένη ή κλεμμένη συσκευή: Βρείτε το κινητό μου. Αυτή η δωρεάν υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να ακολουθούν ένα τηλέφωνο Samsung σε πραγματικό χρόνο, να διαγράψουν όλα τα δεδομένα από απόσταση και πολλά άλλα. Το καλύτερο σε όλα αυτά ? Λειτουργεί ακόμη και αν η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη με δεδομένα Wi-Fi ή Mobile !

Πρέπει να συνδεθείτε σε λογαριασμό Samsung για να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο.

Βρείτε τη διαμόρφωσή μου για κινητά

 1. Βήμα 1.Πρόσβαση στις ρυθμίσεις στην αρχική οθόνη σας ή στο φάκελο εφαρμογών.
 2. 2ο βήμα.Μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε “Biometrics and Safety”, “Locking and Security” ή “Security” στη λίστα επιλογών.
 3. Βήμα 3.Scrolle μέχρι να εμφανιστεί “βρείτε το κινητό μου” στη λίστα των επιλογών, στη συνέχεια πατήστε το για να το ανοίξετε.
 4. Βήμα 4.Πατήστε ενεργοποιήστε τα τηλεχειριστήρια. Βεβαιωθείτε ότι αυτό το κουμπί είναι ενεργοποιημένο στο “ON”, στη συνέχεια επιλέξτε “Προσθήκη λογαριασμού”. Στη συνέχεια, θα πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Samsung ή να δημιουργήσετε ένα εάν δεν τα έχετε. Θα χρειαστείτε λογαριασμό Samsung για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία.

Παρακολούθηση του χαμένου τηλεφώνου σας χρησιμοποιώντας το κινητό μου

  Βήμα 1.Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης και αποκτήστε πρόσβαση στο Samsung Βρείτε τον ιστότοπό μου για κινητά. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό Samsung που σχετίζεται με το τηλέφωνό σας.

Συνδεθείτε για να βρείτε το κινητό μου

1. Κλείστε το φορητό υπολογιστή για να το εντοπίσετε αν είναι κάπου στο σπίτι.

2. Διαγραφή δεδομένων τηλεφώνου έτσι ώστε κανείς να μην έχει πρόσβαση.

3. Καταγράψτε το κινητό και αναθέστε το νέο κωδικό PIN, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να ξεκλειδώσει τη συσκευή.

4. Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Οι εφαρμογές φόντου θα απενεργοποιηθούν, οι οποίες θα επιτρέψουν στη μπαταρία να διαρκέσει περισσότερο.

Βρήκα το τηλεχειριστήριο για κινητά μου

Μέρος 2ο. Πώς να ακολουθήσετε ένα τηλέφωνο Samsung με κινητά ιχνηθέτες ?

Ποιοι είναι οι ιχνηλάτες κινητής τηλεφωνίας ?

Οι ιχνηθέτες κινητής τηλεφωνίας είναι προγράμματα για να ακολουθήσουν ένα τηλέφωνο Samsung στο δρόμο. Καταγράφουν τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις σας, τα μηνύματά σας, τις λήψεις σας κ.λπ. Μερικοί από αυτούς σας δίνουν ακόμη και την ευκαιρία να διαβάσετε διαγραμμένα μηνύματα. Οι ιχνηθέτες κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιούν πάντα GPS και ειδοποιήσεις για να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας.

1Εφαρμογή γονικού ελέγχου Ardroid

Τίθεται μια ερώτηση: Πώς να εντοπίσετε δωρεάν ένα τηλέφωνο Samsung ?

Η εφαρμογή γονικού ελέγχου Ardroid είναι ο καλύτερος τρόπος παρακολούθησης και ελέγχου του τηλεφώνου Samsung του παιδιού σας. Είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα Samsung, όπως το S7 Edge, το Galaxy, το A20, κλπ.

Εφαρμογή γονικού ελέγχου Ardroid

Σας επιτρέπει να ακολουθείτε το τηλέφωνο Samsung ενός παιδιού καθώς και όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται. Μπορείτε να ελέγξετε όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές, να συμβουλευτείτε το ιστορικό, να λάβετε τα στοιχεία της κλήσης, το SMS, τον χρόνο οθόνης και τη θέση του τηλεφώνου. Σας επιτρέπει επίσης να παραγγείλετε το τηλέφωνο του παιδιού σας από απόσταση. Η διεπαφή είναι πολύ φιλική προς το χρήστη και απλή στη χρήση. Χάρη σε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να επιβλέπετε το παιδί σας σε πραγματικό χρόνο.

Χαρακτηριστικά

Παρακολούθηση τοποθεσίας: Συμβουλευτείτε το ιστορικό τοποθεσίας της συσκευής Android του παιδιού σας και εμφανίστε την τρέχουσα θέση τους ανά πάσα στιγμή.

Περιβαλλοντική απομακρυσμένη παρακολούθηση: Παρατηρήστε και ακούστε το περιβάλλον τηλεφώνου Samsung από απόσταση

Ειδοποίηση ζώνης ασφαλείας: Λάβετε μια ειδοποίηση όταν το παιδί σας εισέρχεται ή αφήνει τις περιοχές που προηγουμένως οριοθετούνται στον χάρτη.

Λειτουργία πανικού: Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, το παιδί σας μπορεί να σας στείλει μια ειδοποίηση πατώντας ένα κουμπί.

Έλεγχος εφαρμογής: Συμβουλευτείτε όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή προορισμού και φιλτράρετε αυτές που απορρίπτετε. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις εφαρμογές κοινωνικών μέσων με συγχρονίζοντας τα εισερχόμενα μηνύματα και εμφανίζοντας την οθόνη τηλεφώνου στόχου Samsung.

Περιορισμός του χρόνου οθόνης: Ορίστε πότε και για πόσο καιρό το παιδί σας μπορεί να έχει πρόσβαση στη συσκευή Android.

Πίνακας ελέγχου γονικού ελέγχου Ardroid

Γιατί να επιλέξετε τον γονικό έλεγχο Ardroid ?

Διάφοροι λόγοι εξηγούν γιατί οι χρήστες ευνοούν αυτήν την εφαρμογή. Εδώ είναι μερικά?

Γρήγορη εγκατάσταση : Η λειτουργία και η λειτουργία αυτής της αίτησης είναι πολύ απλή. Δεν χρειάζεστε ειδικές γνώσεις για να χρησιμοποιήσετε αυτό το λογισμικό.

Χωρίς ρίζα: Δεν χρειάζεται να ριζώσετε το κινητό σας για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή. Πράγματι, λειτουργεί τέλεια ακόμη και με ένα μη χειρισμένο τηλέφωνο.

Αξιόπιστο και ασφαλές: Η εφαρμογή είναι πολύ αποτελεσματική και αξιόπιστη για να ακολουθήσει ένα τηλέφωνο Samsung ή οποιαδήποτε άλλη απομακρυσμένη κινητή συσκευή από οπουδήποτε στον κόσμο. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τις πληροφορίες που συλλέγονται σε πραγματικό χρόνο και ανά πάσα στιγμή που θέλετε να κατασκοπεύετε τις δραστηριότητες ενός τηλεφώνου.

Μοντέρνα λειτουργία: Το εικονίδιο εφαρμογής δεν θα εμφανιστεί στην αρχική οθόνη ή στη γραμμή ειδοποίησης συσκευής. Επομένως, θα είναι δύσκολο για το παιδί σας να γνωρίζει ότι υπάρχει στο τηλέφωνό του.

Βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να χρησιμοποιήσετε τον γονικό έλεγχο Ardroid

Γνωρίζουμε ότι η προστασία του παιδιού σας είναι η προτεραιότητά σας. Ίσως αναρωτιέστε: Πώς να εντοπίσετε ένα τηλέφωνο Samsung δωρεάν ? Επομένως, θα περιγράψουμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε

Βήμα 1. Λήψη και εγκατάσταση του γονικού ελέγχου Ardroid στο φορητό υπολογιστή που θα χρησιμοποιήσετε για να ακολουθήσετε ένα τηλέφωνο Samsung.

Google Play BlackBlack App Store

2ο βήμα. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε. Κάντε κλικ στο εικονίδιο ” +” στην επάνω δεξιά γωνία και ακολουθήστε τις οδηγίες για να συνδέσετε το τηλέφωνο Samsung στο πρώτο τηλέφωνο.

Βήμα 3. Επιλέξτε το εικονίδιο τοποθεσίας για να ακολουθήσετε την τοποθεσία τηλεφώνου Samsung. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε απομακρυσμένες εντολές, να χρησιμοποιήσετε περιορισμούς και άλλες λειτουργίες γονικού ελέγχου.

2Εφαρμογή Flexispy

Το Flexispy είναι υβριδικό λογισμικό/υπηρεσία που σας επιτρέπει να ελέγχετε το smartphone σας σε πραγματικό χρόνο. Αυτό το αδημοσίευτο σύστημα καταγράφει τις δραστηριότητες οποιουδήποτε χρησιμοποιεί τη συμβατή συσκευή σας Android iPad ή Android. Απλά εγκαταστήστε μια μικρή εφαρμογή στο φορητό υπολογιστή σας. Ξεκινά σε κάθε έναρξη του τηλεφώνου σας, αλλά παραμένει μυστική και δεν εμφανίζεται στο Windows Mobile Task Manager.

Flexispy

Χαρακτηριστικά

Υπάρχουν δύο εκδόσεις Flexispy: μια έκδοση υψηλής ποιότητας και μια πιο προσιτή βασική έκδοση. Η επάνω έκδοση περιλαμβάνει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Περιβαλλοντική καταγραφή

Παρακολούθηση και καταγραφή των κλήσεων και της ακρόασης ζωντανά

Παρακολούθηση κοινωνικών δικτύων και SMS

Πώς να το εγκαταστήσετε ?

Απλώς ακολουθήστε απλές οδηγίες.

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Flexispy στο τηλέφωνο στόχου.

2. Ανοίξτε την εφαρμογή και δημιουργήστε τον λογαριασμό σας.

3. Συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου και ξεκινήστε να ακολουθείτε όλα τα δεδομένα.

3MSPY

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ακολουθείτε εύκολα ένα τηλέφωνο Samsung. Πράγματι, τα δεδομένα της συσκευής προορισμού είναι διαθέσιμα από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή από το Διαδίκτυο. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα μηνύματα και να καλέσετε το ιστορικό στη συσκευή προορισμού και πολλά άλλα.

MSPY

Χαρακτηριστικά

Το MSPY είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τον έλεγχο της χρήσης ενός κινητού τηλεφώνου. Είναι εύκολο στη χρήση και λειτουργεί σε Android, iOS και Internet. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MSPY για:

Συμβουλευτείτε το SMS

Εμφάνιση ιστορικού κλήσης

Συμβουλευτείτε το ιστορικό περιήγησης στο Διαδίκτυο

Δείτε τη δραστηριότητα των κοινωνικών δικτύων

Εμφάνιση πληροφοριών τοποθεσίας GPS

Εφαρμογές και ιστοσελίδες μπλοκ

Κλειδώστε το τηλέφωνο από απόσταση

Τραβήξτε μια φωτογραφία από απόσταση

Πώς να εγκαταστήσετε το MSPY ?

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να αγοράσετε MSPY, επειδή είναι δωρεάν μόνο για 7 ημέρες. Μπορείτε να αγοράσετε MSPY στην επίσημη ιστοσελίδα του. Είναι 100% νόμιμο.

Αφού αγοράσετε το MSPY, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης, τότε θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή στη συσκευή προορισμού.

Χρησιμοποιήστε τα αναγνωριστικά που παρέχονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να συνδεθείτε στον ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου και να ξεκινήσετε την επιτήρηση.

Γιατί απαιτείται μια εφαρμογή για να ακολουθήσετε ένα τηλέφωνο Samsung ?

Ας εξετάσουμε τους λόγους για τους οποίους μια εφαρμογή μπορεί να είναι χρήσιμη για εσάς:

Ακολουθήστε τα παιδιά σας σε καλό δρόμο

Ως γονέας, είναι καθησυχαστικό να γνωρίζουμε πού βρίσκονται τα παιδιά σας, ανά πάσα στιγμή. Εάν νομίζετε ότι το παιδί σας βρίσκεται σε κίνδυνο ή σε ένα μέρος όπου δεν πρέπει να είναι, γνωρίζοντας πώς να εντοπίσετε ένα τηλέφωνο Samsung θα σας επιτρέψει να ειδοποιηθεί για την κατάσταση και να ενεργήσετε πριν από τα πράγματα εκφυλισμένα.

Βρείτε χαμένα τηλέφωνα

Εάν χάσετε το τηλέφωνό σας ή έχει κλαπεί, μια εφαρμογή παρακολούθησης θα σας επιτρέψει να το εντοπίσετε πολύ γρήγορα. Έτσι, υπάρχει μικρότερος κίνδυνος από ό, τι κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο χωρίς να πιαστεί. Είναι επομένως πολύ πιο συνετό να έχουμε μία από αυτές τις συσκευές παρά να κάνουμε χωρίς.

Ελέγξτε τη δραστηριότητα των εργαζομένων

Οι εργαζόμενοι μπορούν εύκολα να επωφεληθούν από την ώρα της εταιρείας κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας, όταν δεν υπάρχει έλεγχος για το τι κάνουν. Η χρήση αυτού του τύπου εφαρμογών καθιστά δυνατή την εξασφάλιση ότι ένας εργαζόμενος δεν χρησιμοποιεί τους πόρους της εταιρείας δυσαρεστημένοι.

Μέρος 3. Πώς να εντοπίσετε μια Samsung με ένα iPhone ?

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Web Safari και μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Samsung και, στη συνέχεια, εκτελέστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω στο πρώτο μέρος. Εάν συνδεθείτε στο λογαριασμό Google από το τηλέφωνο Samsung, βρείτε τη συσκευή μου είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον γονικό έλεγχο Ardroid, επειδή σας επιτρέπει επίσης να ακολουθήσετε ένα τηλέφωνο Samsung από το iPhone σας.

Tutorial Video: Πώς να εντοπίσετε ένα τηλέφωνο Samsung ?

Ακολουθήστε ένα τηλέφωνο Samsung: Πληροφορίες για να θυμάστε

Στο τρέχον πλαίσιο όπου όλα πάνε πολύ γρήγορα, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού μπαίνει στον πειρασμό να αγοράσει συσκευές υψηλής τεχνολογίας, όπως τα smartphones, στα παιδιά τους. Ωστόσο, εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια των αγαπημένων σας, μπορείτε να είστε απρόθυμοι σε αυτήν την ιδέα. Πράγματι, η προστασία του παιδιού θα μπορούσε να απειληθεί εάν χειραγωγείται από κάποιον, για παράδειγμα.

Λοιπόν, τι να κάνω ? Ευτυχώς, το airdroid έχει απαντήσεις σε τέτοια κατάσταση ! Ακόμα κι αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φορητούς υπολογιστές σε σχεδόν όλα τα μέρη και όλες τις περιστάσεις, δεν είναι απολύτως σίγουροι. Εκτός από τα προβλήματα με παραβίαση εμπιστευτικότητας, όλο και περισσότερα κινητά τηλέφωνα φοβούνται για την ασφάλειά τους στην εποχή της κινητής τηλεφωνίας.

Μετά από ένα τηλέφωνο Samsung χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή καθιστά δυνατή την αποτροπή της απώλειας ή της κλοπής του κινητού σας και του εντοπισμού της συσκευής όταν έχει χαθεί. Μπορείτε να ακολουθήσετε όλες τις συσκευές που συνδέονται με τον λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένων των tablet και των φορητών υπολογιστών.

Πώς να εντοπίσετε δωρεάν ένα τηλέφωνο Samsung

Δείτε αυτήν τη στιγμή πώς να εντοπίσετε δωρεάν ένα τηλέφωνο Samsung

Πώς να εντοπίσετε δωρεάν ένα τηλέφωνο Samsung

 • Δημοσίευση δημοσίευσης: 31 Μαρτίου 2023
 • Κατηγορία Post: Γαλλικά

Η θέση ενός τηλεφώνου μπορεί να είναι χρήσιμη σε διαφορετικές καταστάσεις. Μπορεί να ψάχνετε για το ολοκαίνουργιο Galaxy Samsung που μόλις χάσατε. Ή θέλετε να εντοπίσετε έναν φίλο για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι καλά γι ‘αυτόν. Τέλος πάντων, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εντοπίσετε δωρεάν ένα τηλέφωνο Samsung. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα μας και επιλέξτε τη μέθοδο που σας ταιριάζει καλύτερα !

1. Βρείτε το κινητό μου

Βρείτε το κινητό μου είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από τη Samsung που σας βοηθά να βρείτε το χαμένο τηλέφωνό σας. Διατίθεται για όλα τα τηλέφωνα Samsung Galaxy, βρείτε το κινητό μου είναι ο ευκολότερος τρόπος για να εντοπίσετε δωρεάν ένα τηλέφωνο Samsung.

Μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας Samsung με το Find My Mobile. Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να το χτυπήσετε με τη μέγιστη ένταση ή να την κλειδώσετε εξ αποστάσεως. Επιπλέον, βρείτε το κινητό μου που σας ειδοποιεί όταν η κάρτα SIM ενεργοποιείται στο τηλέφωνό σας και σας επιτρέπει να το ελέγξετε στις συσκευές των αγαπημένων σας, εάν αποθηκευτεί στον λογαριασμό σας Samsung.

Παρόλο που το Find My Mobile είναι η ιδανική λύση για να βρείτε τη δική σας χαμένη συσκευή, είναι περιορισμένη ως προς τη θέση ενός άλλου ατόμου. Σας επιτρέπει να εντοπίσετε τα τηλέφωνα των μελών της οικογένειάς σας, αλλά μόνο αν έχουν προ -Preppropriate. Και μπορείτε να δείτε μόνο την τρέχουσα θέση τους.

Εκτός από αυτό, η εφαρμογή λειτουργεί μόνο με το Android Samsung. Επομένως, είναι αδύνατο να φτιάξετε μια τοποθεσία από ένα iPhone ή ένα pixel Google μέσω του Find My Mobile, το οποίο απαιτεί λογαριασμό Samsung.

2. Βρείτε τη συσκευή μου

Βρείτε τη συσκευή μου είναι η ολοκληρωμένη λειτουργία για όλα τα τηλέφωνα Android. Τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ παρόμοια με εκείνα του Find My Mobile. Ακριβώς όπως το βρείτε το κινητό μου που απαιτεί λογαριασμό Samsung, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Google και να ελέγξετε όλες τις συσκευές Android που αποθηκεύονται. Μια διαφορά, ωστόσο, βρείτε τη συσκευή μου να είναι συμβατή με όλες τις συσκευές Android, τη θέση μεταξύ των τηλεφώνων διαφορετικών κατασκευαστών (π.χ. μεταξύ ενός τηλεφώνου Samsung και ενός Pixel Google) λειτουργεί τέλεια.

Όπως βρείτε το κινητό μου, βρείτε τη συσκευή μου σας επιτρέπει επίσης να χτυπήσετε το τηλέφωνο με τη μέγιστη ένταση και να το κλειδώσετε. Παρέχει επίσης την τελευταία θέση και το υπόλοιπο φορτίο μπαταρίας της στιγμής.

Βρείτε τη συσκευή μου εμφανίζει τους ίδιους περιορισμούς με το να βρείτε το κινητό μου. Εάν αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για να βρείτε το δικό σας τηλέφωνο, απέχει πολύ από την περίπτωση για ένα τηλέφωνο Samsung που δεν είναι δικό σας. Στην πραγματικότητα, είναι ακόμη πιο περιορισμένο από το να βρει το κινητό μου, επειδή δεν προσφέρει καμία θέση κοινής χρήσης θέσης με φίλους και οικογένεια.

3. isharing

Η isharing δεν είναι συνδεδεμένη με τη Samsung ή το Google. Αλλά αυτή είναι ίσως η καλύτερη λύση για τον εντοπισμό ενός τηλεφώνου Samsung δωρεάν μέσω της συσκευής άλλου ατόμου. Το iSharing είναι μια εφαρμογή τοποθεσίας πραγματικού χρόνου που είναι διαθέσιμη δωρεάν για Android και iPhone.

Το Isharing επιτρέπει στα μέλη μιας οικογένειας και στενών φίλων να μοιραστούν τη θέση τους μεταξύ τους μέσω της εφαρμογής. Ολοκληρώνει την προσφορά του με πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Για να ονομάσετε μόνο το ιστορικό τοποθεσίας τις τελευταίες 90 ημέρες ή τη λειτουργία ειδοποιήσεων τόπου που σας ειδοποιεί όταν ένας φίλος ενώνει ή αφήνει ένα συγκεκριμένο μέρος. Η Isharing έχει επίσης ολοκληρωμένες λειτουργίες όπως η αναφορά οδήγησης ή η ειδοποίηση πανικού SOS που θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τους αγαπημένους σας.

Εάν το iSharing δεν είναι η πρώτη εφαρμογή που έρχεται στο μυαλό όταν χάσετε το τηλέφωνό σας, η κατοχή αυτής της εφαρμογής στο τηλέφωνό σας μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε τη συσκευή σας σε περίπτωση απώλειας. Μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας Samsung μέσω ενός φίλου που προστίθεται στον λογαριασμό σας isharing. Μπορείτε ακόμη να συμβουλευτείτε το ιστορικό της τοποθεσίας για να εντοπίσετε τις εγκαταστάσεις όπου ήταν το τηλέφωνό σας. Ως μπόνους, η εξυπηρέτηση πελατών τους προσφέρει βοήθεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε περίπτωση απώλειας τηλεφώνου. Σας στέλνουν τα τελευταία στοιχεία επικοινωνίας που εντοπίστηκαν, κατόπιν αιτήματος.

Έτοιμος να δοκιμάσετε κοινή χρήση ? Μάθετε περισσότερα σχετικά με την εφαρμογή ή κατεβάστε το κάνοντας κλικ παρακάτω !

Βρείτε το τηλέφωνό σας Samsung που χάθηκε ή κλαπεί χωρίς δίκτυο? Είναι δυνατό!

Η Samsung αναπτύσσει μια νέα λειτουργία που σας επιτρέπει να εντοπίσετε το smartphone σας από το εμπορικό σήμα. Σε αντίθεση με τη λειτουργία: εντοπισμός της συσκευής μου Android, αυτή η νέα λειτουργία Samsung δεν απαιτεί ένα κινητό ή δίκτυο διαδικτύου στο Geolocate.

Χάνοντας το τηλέφωνό σας ή αφήνοντας το για τη δημιουργία ενός μικρού πανικού σε εμάς. Είναι χειρότερο αν ληστεύουμε, επειδή οι πληροφορίες μας είναι ενδεχομένως σε κίνδυνο.

Παρόλο που υπάρχει η εφαρμογή: εντοπισμός της συσκευής μου στο Android, απαιτεί να συνδεθεί η συσκευή μας στο Cellular Network μας ή σε δίκτυο Διαδικτύου.

Δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό εάν η συσκευή μας δεν συνδέεται με ακρίβεια με κανένα δίκτυο.

Ως εκ τούτου, η Samsung έχει σχεδιάσει μια επιλογή τοποθεσίας για τις συσκευές της που δεν απαιτούν σύνδεση σε δίκτυο.

Τηλέφωνο Samsung Βρείτε τοποθεσία χωρίς δίκτυο

Η Samsung προσφέρει έναν τρόπο να βρει το smartphone μας χωρίς να χρειάζεται να συνδεθεί σε ένα δίκτυο.

Χρησιμοποιήστε συσκευές Galaxy για να εντοπίσετε το τηλέφωνο Samsung σας

Πώς σκοπεύει η Samsung να εντοπίσει το τηλέφωνό μας χωρίς να συνδέεται με ένα δίκτυο? Χρησιμοποιώντας τη δύναμη του αριθμού και των συσκευών Galaxy της μάρκας!

Πράγματι, χρησιμοποιεί άλλα τηλέφωνα της Samsung Galaxy που η εταιρεία της Νότιας Κορέας θα μας επιτρέψει να εντοπίσουμε τη συσκευή μας σε εμάς.

Μέσω ενός δικτύου ματιών μεταξύ των τηλεφώνων Samsung Galaxy που βρίσκονται κοντά, μπορούμε να εντοπίσουμε τη συσκευή μας.

Του αρέσει όπως η Samsung μόλις πρόσθεσε εκτός σύνδεσης εύρεση στο Samsung Find My Mobile.

Ας παρακολουθείτε το τηλέφωνό σας, ακόμη και αν δεν έχει WiFi ή Celllar χρησιμοποιώντας άλλους χρήστες Galaxy. κορυφή.κελάδημα.com/psll1rcb4x

– Max Weinbach (@maxwinebach) 22 Αυγούστου 2020

Θεωρητικά είναι όμορφο, αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να εξαρτάται και να ελπίζουμε ότι υπάρχουν άλλοι κάτοχοι τηλεφώνου της Samsung στην περιοχή και ότι έχουν ενεργοποιήσει τη λειτουργία. Στην πόλη είμαστε σίγουρα πιο πιθανό, αλλά μακριά από ένα αστικό περιβάλλον παραμένει να δούμε.

Το γεγονός παραμένει ότι ενεργοποιώντας τη λειτουργία αυξάνουμε τις πιθανότητες να βρούμε το τηλέφωνο της Samsung αν το χάσουμε ή ότι το έχουμε κλαπεί.

Όταν γράφετε αυτές τις γραμμές, η λειτουργία φαίνεται να αναπτύσσεται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νότια Κορέα. Πιθανότατα θα αναπτυχθεί σε περισσότερες χώρες με την πάροδο του χρόνου.

Μια ειδοποίηση θα εμφανιστεί στην οθόνη για να αναφερθεί η διαθεσιμότητα της συνάρτησης εάν πιστεύουμε ότι οι πληροφορίες που μοιράζονται στο Twitter με το χέρι Weinbach από τους προγραμματιστές XDA.