37 τόνοι και 800 χιλιόμετρα χωρίς επαναφόρτιση: Η Tesla φτάνει στην αγορά ηλεκτρικών φορτηγών, ένας φορτηγός εξηγεί γιατί το ημι -tesla είναι ένα εντελώς ηλίθιο όχημα

Ένας δρόμος εξηγεί γιατί το Semi Tesla είναι ένα “εντελώς ηλίθιο” όχημα

Αντιλαμβανόμενοι από μερικούς ως το μέλλον των μεταφορών, το ημι -σίγουρα θα σηματοδοτήσει μια καμπή στην κινητικότητα και στην εκμετάλλευση των ηλεκτρικών κινητήρων. Ο Tomasz Orynski, ένας πολωνός φορτηγός, έχει πιο ρεαλιστικά κλίνει πάνω από το όχημα. Το ρεκόρ που κάνει δεν είναι το πιο συμπαθητικό.

37 τόνοι και 800 χιλιόμετρα χωρίς επαναφόρτιση: Η Tesla φτάνει στην αγορά ηλεκτρικών φορτηγών

Η Tesla θα παραδώσει το πρώτο ηλεκτρικό φορτηγό της αυτή την Πέμπτη. Με αυτό το νέο όχημα, η αμερικανική εταιρεία θέλει να επενδύσει την αναδυόμενη αγορά ηλεκτρικών βαρέων βαρών.

Παρέχοντας το πρώτο ηλεκτρικό φορτηγό της την Πέμπτη, το βαπτισμένο Semi, η Tesla θέλει να αναδεύσει την αναδυόμενη αγορά οχημάτων βαρέων αγαθών υπόσχεται να κυλήσει σε μεγάλες αποστάσεις χωρίς να χρειάζεται να σταματήσει στο σταθμό φόρτισης. Η ομάδα Elon Musk πρέπει να δώσει τα κλειδιά στο όχημα την Πέμπτη στο PepsiCo Food Group στο εργοστάσιο Sparks, στη Νεβάδα. Η παράδοση θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία ενός γεγονότος, που ονομάζεται “Event Delivery Event” στο Giga Nevada, το κοινό εργοστάσιο μπαταρίας του με την Panasonic.

Το φορτηγό, με καμπίνα με στρογγυλεμένες γραμμές, παρουσιάστηκε το 2017. Αλλά η κυκλοφορία της μεγάλης παραγωγής της, που είχε προγραμματιστεί αρχικά το 2019, καθυστέρησε.

Άλλοι κατασκευαστές έχουν ήδη επενδύσει την εξειδικευμένη θέση, είτε παραδοσιακά οχήματα βαρέων αγαθών όπως Daimler, Volvo, Traton (θυγατρική της Volkswagen) και κινεζική BYD, ή νεοσύστατες επιχειρήσεις όπως το American Nikola. Οι παραδόσεις ξεκινούν αλλά έχουν τοποθετηθεί πολλές παραγγελίες. Αλλά το φορτηγό “ότι η αγορά περιμένει αρκετό καιρό είναι αυτό του Tesla”, συνοψίζει τον Dave Mullaney, ειδικό στη μεταφορά στην εταιρεία βιώσιμης ανάπτυξης RMI.

“Η μπαταρία πρέπει να είναι πολύ μεγάλη”

Οι άλλοι κατασκευαστές, με την εμπειρία τους σε οχήματα βαρέων αγαθών, έχουν μετατρέψει πρώτα ένα φορτηγό ντίζελ σε ηλεκτρικό. Ο Tesla από την πλευρά του ξεκινά ένα φορτηγό “σχεδιασμένο να είναι ηλεκτρικό από την αρχή”, σημειώνει ο ίδιος. Εάν η αμερικανική ομάδα διατηρήσει τις υποσχέσεις της “θα κάνει μεγάλη διαφορά”. Ο Elon Musk δήλωσε σε ένα tweet το Σάββατο ότι το φορτηγό είχε ταξιδέψει 500 μίλια (805 χιλιόμετρα) χωρίς επαναφόρτιση, με συνολικό βάρος σχεδόν 37 τόνων, όταν τα οχήματα που προσφέρονται επί του παρόντος προσφέρουν μια σειρά από 250 έως 300 μίλια (400 έως 480 χιλιόμετρα) ·.

Το ημι με αυτή την αυτονομία πρέπει να κοστίσει σχεδόν 180.000 δολάρια, σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο InsideEvs. Μια έκδοση από 150.000 δολάρια θα είναι επίσης διαθέσιμα, με λιγότερη αυτονομία (περίπου 300 μίλια).

Για να είναι σε θέση να μεταφέρει βαριά φορτία σε μεγάλες αποστάσεις, “η μπαταρία πρέπει να είναι πολύ μεγάλη, είναι βαριά, παίρνει χώρο και είναι πολύ ακριβό”, θυμάται ο Mike Roeth, διευθυντής του Βορειοαμερικανικού Συμβουλίου για τη νέα αποτελεσματικότητα (NACFE). “Οι παίκτες στον τομέα έχουν αναρωτηθεί εδώ.””

Η μετάβαση στα ηλεκτρικά φορτηγά αρετών στην πόλη ή για μικρές αποστάσεις έχει ξεκινήσει για κάποιο χρονικό διάστημα. Εάν τα ηλεκτρικά βαρέων βαρών μπορούν να ταξιδέψουν 800 χιλιόμετρα χωρίς να χρειάζεται να επαναφορτίσετε, αυτό ανοίγει την εξειδικευμένη θέση για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, με επιστροφή στην κατάθεση το ίδιο βράδυ ή για αρκετές ημέρες εάν ο οδηγός μπορεί να βρει ένα τερματικό σταθμό όπου παίρνει ένα διάλειμμα.

Νέοι κανονισμοί

Οι κατασκευαστές και οι μεταφορείς ωθούνται από κανονισμούς. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Καλιφόρνια ψήφισε έναν νόμο που προβλέπει την προοδευτική εξάλειψη των θερμικών φορτηγών, μιμείται από άλλα κράτη. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να συζητήσει νέα πρότυπα τους επόμενους μήνες. Οι εταιρείες δίνουν επίσης όλο και περισσότερη προσοχή για να ανησυχούν για το περιβάλλον προκειμένου να διατηρήσουν τη φήμη τους. “Θέλουν να είναι στη δεξιά πλευρά της ιστορίας”, σημειώνει η Marie Chéron, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Transport & Environnement.

Εκείνοι που δεν συμμετέχουν σε μια στρατηγική αποταμίευσης, μερικές φορές στην ιδέα της αναμονής των τεχνολογιών βελτιώνονται λίγο, “καθυστερούν”, υποστηρίζει επίσης. Μια άλλη υποκίνηση: οι φορτηγοί που ήταν σε θέση να τους δοκιμάσουν “αγαπούν τα ηλεκτρικά φορτηγά”, λέει ο Mike Roeth. “Είναι σιωπηλοί, δεν υπάρχει καμία εκδήλωση της εξάτμισης, είναι ευκολότερο να οδηγούν.””

Προκειμένου να επιταχυνθεί η υιοθέτηση ηλεκτρικών φορτηγών, η αυτονομία πρέπει πραγματικά να αντιστοιχεί στις υποσχέσεις και ιδανικά ότι οι μπαταρίες συρρικνώνονται, παρατηρούν αρκετούς αναλυτές που ερωτήθηκαν από την AFP. Η υποδομή πρέπει επίσης να προσαρμοστεί, με περισσότερους σταθμούς φόρτισης και ένα ηλεκτρικό δίκτυο αρκετά στερεό ώστε να επιτρέψει για παράδειγμα δέκα φορτηγά να συνδεθούν ταυτόχρονα σε χώρο στάθμευσης. Η τιμή θα είναι καθοριστική.

Ακόμα 70% πιο ακριβό στην αγορά

Προς το παρόν, ένα ηλεκτρικό φορτηγό εξακολουθεί να κοστίζει περίπου 70% περισσότερο από ένα φορτηγό ντίζελ, αλλά είναι φθηνότερο στην ενέργεια και τη συντήρηση, σημειώνει ο Dave Mullaney. “Τα ηλεκτρικά οχήματα θα είναι ανταγωνιστικά με τα ντίζελ (. ), αυτό είναι μόνο θέμα χρόνου “, δήλωσε εκπρόσωπος του Αμερικανού κατασκευαστή Navistar, θυγατρικής της Traton. Ο Tesla πρέπει τώρα να “αποδείξει ότι μπορούν να παράγουν σε μεγάλη κλίμακα”, σημειώνει ο Dan Ives του Cabinet Wedbush.

Ο Elon Musk είπε στα τέλη Οκτωβρίου ότι φιλοδοξεί να χτίσει 50.000 ημι το 2024. Αποδείχθηκε το 2018, όταν η παραγωγή του μοντέλου 3 sedan αγωνίστηκε να κερδίσει δυναμική, την οποία ήξερε πώς να βάλει τις ομάδες του σε κατάσταση λειτουργίας. Αλλά η προσοχή που ο επιχειρηματίας προσδίδει επί του παρόντος στην τελευταία του εξαγορά, Twitter, “βάζει στο παρασκήνιο τι πρέπει να είναι μια μεγάλη στιγμή στην ιστορία του Tesla”, εξαφανίζει τον Dan Ives.

Ένας δρόμος εξηγεί γιατί το Semi Tesla είναι ένα “εντελώς ηλίθιο” όχημα

Ενώ η Tesla πραγματοποιεί τις δοκιμές Tesla Semi End, έχουν ξεκινήσει παραδόσεις. Η ευκαιρία να ανακαλύψετε τη μοναδική εμφάνιση του ηλεκτρικού φορτηγού, αλλά και τις εξαιρετικές ικανότητές του για ένα όχημα σε αυτό το πρότυπο.

Αντιλαμβανόμενοι από μερικούς ως το μέλλον των μεταφορών, το ημι -σίγουρα θα σηματοδοτήσει μια καμπή στην κινητικότητα και στην εκμετάλλευση των ηλεκτρικών κινητήρων. Ο Tomasz Orynski, ένας πολωνός φορτηγός, έχει πιο ρεαλιστικά κλίνει πάνω από το όχημα. Το ρεκόρ που κάνει δεν είναι το πιο συμπαθητικό.

“Παρακολουθώ βίντεο στο Semi Tesla”, Γραπτή Orynski στο Twitter. ” Θυμάσαι ? Το φορτηγό που επρόκειτο να φέρει επανάσταση στη βιομηχανία μεταφορών. Και θα σας πω γιατί είναι ένα εντελώς ηλίθιο όχημα. »»

Επειδή αν το ηλεκτρικό βαρέων βαρών έχει κάτι να εντυπωσιάσει, φαίνεται επίσης να έχει ελαττώματα σχεδιασμού. Πολλοί από αυτούς αποκαλύπτουν μια κατασκευή που δεν βοηθά τους φορτηγού στην καθημερινή τους ζωή.

“Δεν πρόκειται να μιλήσω για την ικανότητα φόρτωσης ή την άλλη. Απλώς θα κοιτάξω την καμπίνα από πρακτική άποψη, όπως κάποιος του οποίου η δουλειά είναι να οδηγήσει ένα φορτηγό. Επειδή είναι το αντίθετο του “χτισμένου γύρω από τον οδηγό”. »»

Χαμένος χώρος και κακή ορατότητα

Πράγματι, “Χτισμένο γύρω από τον οδηγό” ήταν το σύνθημα της Tesla κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ημι -. Συγκρίνοντας το ημι -εσωτερικό με το DAF XG+, το μεγαλύτερο φορτηγό στην αγορά, ο οδηγός Deplores “Χαμένος χώρος” στο Tesla, και στη συνέχεια παραθέτει τα σφάλματα.

“Ο οδηγός είναι στη μέση. Αυτό καθιστά δυσκολότερη την υπέρβαση και την μπροστινή όραση. Αυτό εμποδίζει επίσης την πρόσβαση στο παράθυρο για να τεντώσετε τα χαρτιά ή να μιλήσετε με την πύλη όταν εισέρχεστε σε ένα λιμάνι, σε εργοστάσιο ή ακόμα και σε καμπίνα διοδίων. »»

“Οι πόρτες είναι πίσω. Ανεβαίνετε, κρεμάστε το σακάκι σας και πρέπει να κάνετε μερικά βήματα για να καθίσετε πίσω από το τιμόνι. Αυτό σημαίνει ότι χάνουμε χώρο στην καμπίνα για διάδρομο, συνολικά. Δεν μπορούμε να τοποθετήσουμε το κρεβάτι, οπότε ο οδηγός δεν μπορεί να ξεκουραστεί, επειδή οι πόρτες είναι εκεί. »»

Αυτό είναι προφανώς ένα μεγάλο πρόβλημα, αφού ο ύπνος στο φορτηγό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του επαγγέλματος του φορτηγού. Θυμάται ότι οι οδηγοί “Μερικές φορές χρειάζονται έναν υπνάκο 20 λεπτών όταν οδηγούν τη νύχτα”. Ένας υπνάκο 20 λεπτών ο οποίος, στην περίπτωση του ημι, θα ήταν τέλειος κατά τη διάρκεια της επαναφόρτισης του οχήματος.

Έλλειψη άνεσης σε καθημερινή βάση

Ο οδηγός του φορτηγού συνεχίζει την ημιτελή επισκόπηση του και στη συνέχεια αντιμετωπίζει ένα άλλο μέρος του προβλήματος. Λυπάμαι που ο σχεδιασμός της καμπίνας περιπλέκει τη δυνατότητα διατήρησης ενός καθαρού περιβάλλοντος.

“Αν θέλετε να πάτε στα δεξιά της καμπίνας, πρέπει να περάσετε από το κάθισμα του συνοδηγού, το οποίο τέμνει με αυτό του οδηγού. Έτσι δεν μπορείτε να περάσετε μπροστά, όπως σε μια τυποποιημένη καμπίνα. Και μερικές φορές πρέπει να βγείτε από τα δεξιά, τι μου συνέβη σήμερα επειδή υπήρχε πολύ χιόνι στα αριστερά μου. »»

“Το γεγονός ότι είναι απαραίτητο να περάσουμε γύρω από την καμπίνα σημαίνει ότι θα είναι γεμάτο από γη. Το σωστό όταν μπορείτε να πάτε κατευθείαν στο κάθισμα του οδηγού είναι ότι μπορείτε να κουνήσετε τα παπούτσια σας και να αφαιρέσετε τη λάσπη ή το χιόνι όταν φτάσετε εκεί. Και ακόμα κι αν οι μπότες σας είναι ακόμα βρώμικες, μόνο αυτό το μικρό κομμάτι μπροστά από το κάθισμα είναι βρώμικο. »»

“Μπορείτε να αφαιρέσετε τις μπότες σας εκεί και να περπατήσετε ξυπόλητος στην υπόλοιπη καμπίνα, η οποία παραμένει καθαρή. Αλλά όχι, όχι σε ένα tesla. Εκτός αν αλλάζετε παπούτσια κάθε φορά που μπαίνετε στην καμπίνα, κάτι που θα ήταν ηλίθιο. »»

Ο Tomasz Onynski συνεχίζει τη μελέτη του για το τελευταίο Born of the Elon Musk και επιτίθεται στα δύο δισκία που περιβάλλουν το τιμόνι. Ο Πολωνός εξηγεί ότι οδήγησε τον εαυτό του ένα φορτηγό Mercedes με κάμερες. Τα προβλήματα είναι δύο: οι δυσκολίες στην επίλυσή τους, λόγω της απόστασης και της λάμψης που προκαλούν τη νύχτα.

Οθόνες και ένα παρμπρίζ που περιπλέκει τη ζωή

Αλλά είναι η ημι-semi-semi-semi-up που ανησυχεί σε μεγάλο βαθμό με τα οχήματα βαρέων αγαθών. Εξηγεί πώς η κλίση αυτού του παραθύρου είναι ένα πρόβλημα.

“Το χιόνι θα σταματήσει σε αυτό όταν σταθμεύετε το χειμώνα. Θυμάσαι πόσο οδυνηρό είναι να καθαρίσεις το χιόνι σε ένα παρμπρίζ του αυτοκινήτου ? Δοκιμάστε τρία μέτρα ύψος. Εάν το παράθυρο είναι κάθετο, το χιόνι δεν είναι πρόβλημα. »»

Υπάρχει επίσης “Υπερθέρμανση της καμπίνας όταν οδηγείτε κατά τη διάρκεια μιας ηλιόλουστης καλοκαιρινής ημέρας. Ακόμα και τα φορτηγά μπορεί να είναι πολύ καυτά. Είναι εξαιτίας αυτού του μεγάλου κεκλιμένου παρμπρίζ. Μπορούμε προφανώς να το διευθετήσουμε με κλιματισμό, ο οποίος θα αυξήσει την κατανάλωση και θα μειώσει την αυτονομία σας. »»

“Το κεκλιμένο παρμπρίζ προσφέρει επίσης μεγαλύτερες νεκρές γωνίες. Σκεφτείτε τον αριθμό των φορές που έχετε δει έναν πεζό γυρίζοντας με ένα μοντέρνο αυτοκίνητο. Και υπάρχουν και αυτά τα δισκία στο οπτικό σας πεδίο. »»

“Η καμπίνα είναι στενότερη στο μέτωπο. Αλλά οι καθρέφτες πρέπει να μπορούν να βλέπουν προς τα πίσω. Σημαίνει ότι έχουν μακρά όπλα. Δεν μπορείτε να καθίσετε στο κάθισμα, να ανοίξετε το παράθυρο και να τα καθαρίσετε όταν είναι βρώμικα. Δεν μπορείτε να τα φτάσετε από μέσα, ούτε από το εξωτερικό επειδή είναι πολύ ψηλά. »»

Συμπερασματικά, λυπάται για το γεγονός ότι ο Tesla σκέφτηκε ιδιαίτερα την αισθητική του οχήματος του οποίου η εργονομία είναι κρίσιμη. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι μηχανικοί που εργάζονταν στο Semi δεν είχαν αρκετά ακριβείς προδιαγραφές για τις ανάγκες των οδηγών που θα το χρησιμοποιήσουν.

“Θα μπορούσα να συνεχίσω. Αυτό το όχημα είναι ένα πλούσιο παιχνίδι. Αυτό δεν είναι ένα πρακτικό και λειτουργικό όχημα, επειδή οι σχεδιαστές του δεν έχουν ιδέα για την πραγματικότητα των μεταφορών. »»

Η Tesla παρέδωσε το πρώτο ηλεκτρικό φορτηγό της, τα οχήματα Semi: Heavy Goods εισέρχονται επίσης σε “πράσινο”

Συνδρομητές

  • Το ημι είναι το πρώτο όχημα για αυτή την χωρητικότητα, που λειτουργεί με μπαταρία, που διατίθεται στο εμπόριο από έναν κατασκευαστή
  • Το φορτηγό θα ανακτήσει το ισοδύναμο του 70 % της αυτονομίας του σε μόλις 30 λεπτά σε ένα τερματικό υψηλής ισχύος
  • Η γραμμή μοιράζεται τη μύτη στους προβολείς, ένα χαρακτηριστικό υπογραφής της μάρκας

Δημοσιεύτηκε στις 01/17/2022 στις 3:01 μ.μ

Η παράδοση την 1η Δεκεμβρίου στο PepsiCo ενός ελκυστήρα ικανό να μετακινεί περισσότερους από 30 τόνους σε απόσταση 800 χλμ. Χωρίς εκπομπή ρύπων έχει αλλάξει τη μεταφορά αγαθών οδικώς σε μια νέα εποχή. Αλλά η Tesla δεν είναι μόνη, άλλοι κατασκευαστές έχουν πρωτότυπα, εισέρχονται ακόμη και σε αυτήν την αγορά με όλα τα ηλεκτρικά ή υβρίδια υδρογόνου.

Αναπόφευκτα, έχει μια σωματική διάπλαση του υπουργικού συμβουλίου, είναι βαρέων βαρών. Αλλά υπάρχει αυτή η αεροδυναμική και αυτή η γραμμή που γαβγίζει το ρύγχος και οριοθετεί τον πυθμένα, πιο έσκαψε, ένα εγκεφαλικό επεισόδιο μολυβιών που βρίσκουμε στα αυτοκίνητα της σειράς. Και Tesla’s t.

Παρέχοντας το πρώτο του ημι, την 1η Δεκεμβρίου, ο Αμερικανός αναμφίβολα εγκαινίασε μια θεμελιώδη μετασχηματισμό των οδικών μεταφορών. Η μετάλλαξη προς την ουδετερότητα του άνθρακα. Και αν αυτό είναι ηλεκτρικό, άλλοι θα οδηγήσουν στο υδρογόνο.

37 τόνοι, 70 % αυτονομία σε 30 λεπτά

Παρουσιάστηκε το 2017, το Semi αναμενόταν από πολλούς ως πρώτη φορά αυτής της επανάστασης. Ωστόσο, χρειάστηκαν πέντε χρόνια για τον Elon Musk να ενορχηστρώσει την παράδοση του πρώτου αντιγράφου του στο PepsiCo και να αποκαλύψει τα χαρακτηριστικά αυτού του πρώτου εμπορικά λειτουργικού ηλεκτρικού ελκυστήρα. Είναι αρκετά θεαματικά, αν κρατηθούν.

Tesla Semi Οδήγηση 500 μίλια, πλήρως φορτωμένο, έχουμε μια ενιαία φωτογραφία φόρτισης.κελάδημα.Com/izzomlcwzf

– Tesla (@tesla) 2 Δεκεμβρίου 2022

Ο Tesla ισχυρίζεται μια αυτονομία 800 χλμ. Ανά φορτίο για αυτό το μηχάνημα 37 -τόνου, στον κεντρικό σταθμό οδήγησης. Το “φορτηγό” είναι επίσης σε θέση να φτάσει στην ταχύτητα των 60 μιλίων (97 χλμ./H) σε είκοσι δευτερόλεπτα και να το κρατήσει, τοποθετημένο ή καταρρέει, κινούμενο από τρεις κινητήρες στους δύο άξονες που βρίσκονται στο πίσω μέρος. Η μπαταρία του ανακάμπτει μέχρι το “70% της αυτονομίας σε τριάντα λεπτά”, λέγεται.

Ηλεκτρική ενέργεια, αλλά και υδρογόνο

Η εταιρεία Texan στοχεύει 50.000 παραδόσεις το 2024, αλλά δεν είναι η μόνη σε αυτή τη θέση. Στην Ευρώπη, η Γερμανία εργάζεται σε μια βάση. Η Renault Trucks, στη Γαλλία, θα βάλει στο δρόμο στις αρχές του 2023 μια τεχνολογία T-Tech 666 CV, 44 T και μια σειρά “έως 500 χλμ. Με ενδιάμεση ταχεία επαναφόρτιση (250 kW) μιας ώρας”, εξηγεί το Οικοδόμος της Λυών. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η εταιρεία Nikola αναπτύσσει το TRE, με το ιταλικό Iveco, για να αναφέρει μερικά παραδείγματα. Η ιδιαιτερότητα του Nikola TRE και του QUTRON QHM FCEV, θα είναι υβρίδια ηλεκτρικού και υδρογόνου, μια τεχνολογία που αλλάζει την κατάσταση σε διάφορα επίπεδα.

Το Renault Trucks T E-Tech θα έχει έξι μπαταρίες ιόντων λιθίου για 300 χλμ. Αυτονομία

Το περιεχόμενο σε μια δεξαμενή, το υδρογόνο, που σχετίζεται με το οξυγόνο του αέρα, μετασχηματίζεται από μια εύφλεκτη μπαταρία στην ηλεκτρική ενέργεια και τροφοδοτεί την ομάδα μοτοσικλετών. Ακριβώς η διαμόρφωση που επιλέχθηκε από την Cathyopé Consortium, η οποία συγκεντρώνει τις γαλλικές Carrefour, Greengt Technologies και τον Vauclusian Carrier Chabas. Το περιβαλλοντικό ενδιαφέρον είναι πολλαπλό. “Δεν υπάρχει εκπομπή λεπτών σωματιδίων, NOX ή CO2”, ο κινητήρας είναι σιωπηλός, απορρίπτει μόνο “νερό με τη μορφή ατμού” και το γεμάτο υδρογόνο γίνεται “σε μια εποχή δεκαπέντε λεπτών, όπως με ένα όχημα ντίζελ”, λίστα Aurélien coudray. Πέρα από αυτό, αυτή η αλυσίδα πρόσφυσης προσφέρει ισχύ (“530 hp”, για τη γαλλική διαδηλωτή), αυτονομία (“450 έως 500 χλμ.”) Και χωρητικότητα φόρτωσης που απαιτείται από βαριά μεταφορά.

Το Cathyopé Truck and Trailer Assembly προσφέρει την απόδοση μιας κινητήρας 44 T με ντίζελ

Cathyopé, ο διαδηλωτής σύντομα εγκρίθηκε

Ο Aurélien Coudray συντονίζει το έργο για την κοινοπραξία. Μια περιπέτεια που γεννήθηκε από τη συνάντηση μεταξύ των διαδικασιών των τριών εταίρων. Ο Τσάμπας είχε προσκολληθεί στο αντικειμενικό Charter Co2 του Ademe, για να μειώσει τις εκπομπές του “, ο Carrefour έσπρωξε τους μεταφορείς του προς αυτή την κατεύθυνση ως μέρος της προσέγγισης της ΕΚΕ και το γραφείο Design Greengt ανέπτυξε ένα μηχανοκίνητο αυτοκίνητο με αυτόν τον τρόπο με αυτόν τον τρόπο. Βοηθώντας το ADME, το οποίο έφερε € 4,2 από τα 9,7 εκατομμύρια ευρώ, “η πρόκληση ήταν να εφαρμοστεί αυτή η τεχνολογία σε ένα βαρύ όχημα αγαθών”, συνεχίζει το Aurélien Coudray, αφιερωμένο στη μεταφορά αγαθών “υπό κατευθυνόμενη θερμοκρασία” .

Βρείτε σε εικόνες, η επίδειξη #CathyOpe κατά τη διάρκεια #24HCAMIS, συνοδευόμενη από LMPH2G, πρωτότυπο ηλεκτρικό αγώνα του προγράμματος @missionh24 που δημιουργήθηκε σε συνεργασία από το #ACO και το GreenGT.#Ademe #Greengt #GroupeChabas #Carrefour #Hydrogennow #FuelCell #Fcev pic.κελάδημα.com/gagdxqmkgj

– Greengt (@greengtofftiel) 7 Οκτωβρίου 2022

Που αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο, η Cathyopé, ένα ψυγείο 444 T, οδηγεί πολύ. “Βελτιστοποίηση, δοκιμές αξιοπιστίας, δοκιμές στον πάγκο, σε ιδιωτικές διαδρομές, έως και 97 km/h, λεπτομερώς τον συντονιστή του προγράμματος . Τον κάναμε να ταξιδέψει αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα, υπεύθυνο, έτσι ώστε να προετοιμαστεί για τη φάση έγκρισης, στις αρχές του 2023. “Οι ανοικτές οδικές δοκιμές θα εξακολουθούν να είναι απαραίτητες πριν από τη λειτουργία του μηχανήματος χρησιμοποιείται προς όφελος του γίγαντα διανομής, σίγουρα” σε ένα πολύ αστικό περιβάλλον. Θα είναι σε νύχια για ζώνες χαμηλής εκτίμησης.””

Μορφή παρά να οικοδομήσουμε

“Κανένας από τους τρεις Cathyopé Partners δεν έχει ως στόχο να γίνει κατασκευαστής οχημάτων, Pointe Aurélien Coudray . Το υπόλοιπο έργο είναι να πραγματοποιήσει μεταφορά τεχνολογίας και ότι οι μεγάλοι κατασκευαστές αναλαμβάνουν. Έχουμε δει κυρίως την πτυχή ανάπτυξης δεξιοτήτων.””

Το Chabas, το Greengt και το CCI du Var, το τμήμα όπου εγκαθίσταται το γραφείο σχεδιασμού, δημιούργησαν έτσι μια δομή, Hyvar και ανέπτυξαν μια προσφορά κατάρτισης που αφιερώνεται σε αυτό το είδος μηχανής. “Διεξαγωγή ενός οχήματος υδρογόνου, συντήρησης, πώς κάνετε ένα πλήρες, κ.λπ., Θα πρέπει να εξελιχθούν επαγγέλματα, η ανάγκη για εκπαίδευση θα είναι σημαντική “, παρατηρεί ο Aurélien Coudray.