Πώς να τραβήξετε τις πιο όμορφες φωτογραφίες του σκύλου σας., 31 ιδέες φωτογραφιών που κάνουν με το σκυλί σας (λειτουργεί επίσης για το Instagram)

31 ιδέες φωτογραφιών που κάνουν με το σκυλί σας (λειτουργεί επίσης για το Instagram)

Contents

Μια άλλη ιδέα της φωτογραφίας σκυλιών είναι να περιμένετε μέχρι να χασμουρει το σκυλί και να καταγράψει εκφράσεις στο πρόσωπό του.

Πώς να τραβήξετε τις πιο όμορφες φωτογραφίες του σκύλου σας

Στις διακοπές, το τηλέφωνό μου δεν με αφήνει ποτέ. Παίρνω φωτογραφίες και ειδικά το σκυλί μου. Musher στην παραλία, musher στο λιμάνι, musher με το σωσίβιο της, musher και τους φίλους της … με λίγα λόγια, παίρνω μια φωτογραφία του όλη την ώρα και από κάθε γωνία για να διατηρήσει τις μέγιστες αναμνήσεις από όλα όσα μοιραζόμαστε μαζί. Εκτός από αυτό πολύ συχνά οι φωτογραφίες δεν είναι τρομερές. Είναι θολή, υπάρχει ένα σκουπίδια στη διακόσμηση, η φωτεινότητα είναι πολύ αδύναμη ..

Σε αυτό το άρθρο, συγκέντρωσα όλα τα Συμβουλές και συμβουλές Είτε διάβασα είτε έμαθα με τη λήψη φωτογραφιών με τον Musher για να σας βοηθήσω Κάντε την καλύτερη φωτογραφία του σκύλου σας. Πριν από λίγο καιρό έκανα συνέντευξη από τον Julien Pignol, επαγγελματία φωτογράφο παθιασμένο για τα σκυλιά. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μου έδωσε μερικά από τα μυστικά μυστικά φωτογραφιών του. Να είστε σίγουροι, δεν υπάρχει λόγος να είστε επαγγελματίας Πάρε μία φωτογραφία, Απλά προετοιμάστε λίγο τη φωτογράφηση.

Η φωτεινότητα, το κλειδί για μια ωραία φωτογραφία

Δεν χρειάζεστε επαγγελματική κάμερα για να πάρετε το σκυλί σας κατά τη διάρκεια των διακοπών. Το smartphone ή το ψηφιακό σας θα κάνουν το τέχνασμα υπό την προϋπόθεση ότι γνωρίζετε τα όριά τους. Έχω ένα iPhone, κάνει όμορφες φωτογραφίες όταν υπάρχει ένα όμορφο φως από την άλλη πλευρά όταν είναι πιο σκούρο σε πολύ κακό καιρό ή στην αρχή του βράδυ, οι φωτογραφίες είναι μάλλον φτωχές. Ξέρω έτσι αν θέλω όμορφες φωτογραφίες να μοιραστούν μαζί σας στη σελίδα Facebook του Emmenetonchien.com για παράδειγμα, αποφεύγω αυτές τις στιγμές εκεί ! Μια όμορφη φωτεινότητα για όχι πολύ ισχυρές συσκευές είναι απαραίτητη.

Η πλευρά της φωτεινότητας, δώστε επίσης προσοχή στον οπίσθιο φωτισμό. Καλύτερο ένα φως που έρχεται από τη μία πλευρά από πίσω ή αντιμετωπίζει το ζώο. Από μπροστά, ο σκύλος μπορεί να κλείσει τα μάτια του γιατί θα είναι εκθαμβωμένο. Έχω ήδη δοκιμάσει φωτογραφίες με ήλιο με musher, σας επιτρέπω να κρίνετε το αποτέλεσμα.

Διακόσμηση και πλαισίωση

Το σκυλί σας μπορεί να είναι το πιο όμορφο σκυλί στον κόσμο, αν τραβήξετε μια φωτογραφία σε μια κενή παρτίδα σε μια γκρίζα μέρα του ουρανού, υπάρχει ένα ασφαλές στοίχημα ότι η φωτογραφία θα χάσει. Η διακόσμηση είναι πράγματι ένα βασικό στοιχείο της φωτογραφίας. Τοποθετήστε το σκυλί σας σε ένα ωραίο μέρος με όμορφη φωτεινότητα και η φωτογραφία θα είναι ήδη 50% επιτυχής.

Επωφεληθείτε από την άνοιξη για να βάλετε το σκυλί σας στη μέση ενός όμορφου λουλουδιού λιβάδι για παράδειγμα (προσέξτε για τσιμπούρια, ωστόσο).

Εάν έχετε αξεσουάρ στο χέρι για να προσθέσετε μερικές έγχρωμες πινελιές στη φωτογραφία, μπορεί να είναι καλή ιδέα. Ένα φωτεινό χρωματιστό μπαλόνι, ένα ομπρέλα, ένα ambientonchian bandana.com … το σκυλί σας πρέπει να είναι άνετο με το αξεσουάρ που επιλέγεται για να μπορέσει να τραβήξει μια ωραία φωτογραφία. Εάν φοβάται, η έκφραση του σκύλου σας θα γίνει αισθητή. Θα είναι τεταμένος.. Και μπορεί ακόμη και να διαρρεύσει το πλαίσιο.

Ρυθμίστε στο ζώο. Εάν στέκεστε, θα φανεί λίγο συνθλιμμένο στη φωτογραφία … δεν θα το επισημάνει καθόλου. Μέχρι αυτό, μπορείτε να καταγράψετε καλύτερα το βλέμμα και τις εκφράσεις σας. Αφήστε τον να είναι ο ίδιος, αυτό είναι όπου θα συλλάβετε όμορφες πολύ φυσικές φωτογραφίες. Συχνά τελειώνω τα βρεγμένα γόνατά μου να βλέπουν περισσότερα επειδή οι περισσότερες φωτογραφίες που πήρα από τον Musher είναι όταν βρισκόμουν μπροστά της ! Κάντε μια ωραία φωτογραφία δεν περιορίζεται στο “clic clac kodak είναι στο κουτί !». Πρέπει να βρέξετε τη φανέλα !

Παίρνω το σκυλί μου μαζί μου σε όλες τις περιπέτειές μου: πεζοπορία, κουπί, κανό … έτσι παίρνω φωτογραφίες σε όλες τις περιπτώσεις. Έτσι έπρεπε να βρω τον κατάλληλο εξοπλισμό. Επιλέξαμε το Selfie Pole, ένα τρίποδο με σκανδάλη τηλεχειριστηρίου, μια υποβρύχια τσέπη για να προστατεύσω το τηλέφωνό μου από το νερό, αλλά που μου επιτρέπει να το χρησιμοποιήσω και ειδικά για να τραβήξω φωτογραφίες και φυσικά την κορυφή: ένα GoPro. Επιλέξαμε το GoPro Hero7 που έχει σταθεροποιητή βίντεο. Όσο τα πρώτα αξεσουάρ δεν είναι πολύ ακριβά τόσο πολύ το GoPro, σας χορηγώ, είναι μια επένδυση … αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και κάνω υπέροχες φωτογραφίες με, σε αλμυρό νερό ως μαλακό … με ακολουθεί παντού.

Η φωτογράφηση, μια στιγμή συνενοχής

Κατά κανόνα, τα σκυλιά δεν τους αρέσουν οι φωτογραφίες. Δεν τους αρέσει να παρατηρούνται πολύ στενά. Πολύ συχνά, κοιτάζουν μακριά, χασμουρούν ή γλείφουν τα χείλη τους όταν κάνουμε κλικ για να τραβήξουμε τη φωτογραφία. Αυτά είναι σήματα κατευνασμού. Η κατάσταση τονίζει και στη γλώσσα του σκύλου, αυτά τα σήματα σημαίνουν ότι “δεν είμαι άνετα, δεν μου αρέσει αυτό που θέλετε να κάνετε ή ακόμα και δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει, με διαβεβαιώστε. Ή χειρότερα: Σταματήστε αμέσως, αλλιώς θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου.»»

Για να πάρετε μια εμφάνιση “ενδιαφερόμενου ή χαμογελαστού” του σκύλου σας, υποσχεθείτε τον μια απόλαυση ή την μπάλα του για να κοιτάξετε προς την κατεύθυνσή σας και να είναι λιγότερο τεταμένη. Η φωτογράφηση πρέπει να είναι γρήγορη και ευχάριστη γι ‘αυτόν. Είναι μια στιγμή συνενοχής για να μοιραστείτε μαζί. Ο Musher δεν είναι γενικά σάλτσα, αλλά αν της υπόσχομαι την αγαπημένη της καραμέλα, καταγράφω τις σταγόνες σταγόνες στις φωτογραφίες ! Μπορείτε επίσης να βάλετε τη δράση του σκύλου σας. Στείλτε της την αγαπημένη του μπάλα στο πλαίσιο και κάντε κλικ όταν φτάσει. Χρησιμοποιώ συχνά τη λειτουργία έκρηξης για να τραβήξω πολλές φωτογραφίες. Και έπειτα, περνάω μερικά λεπτά για να ταξινομήσω τις αποτυχημένες φωτογραφίες ..

Εάν το σκυλί σας προτιμά να διασκεδάσετε, μην επιμείνετε ! Η φωτογραφία θα αποτύχει ούτως ή άλλως επειδή η έκφρασή του δεν θα είναι όμορφη αν αναγκαστεί να κάνει κάτι που δεν θέλει να κάνει. Το μοντέλο σας πρέπει να είναι άνετο και κίνητρο. Και πρέπει να παραμείνει μια μεγάλη στιγμή συνενοχής μεταξύ σας. Όσο πιο απαιτητικός και ανυπόμονος, τόσο περισσότερο θα κάνει το αντίθετο από αυτό που θέλετε. Όπως λέω συχνά: το παιχνίδι, το παιχνίδι, το παιχνίδι ! Υπάρχει μόνο ένα πραγματικό ! Το σκυλί σας μπορεί να κάνει θαύματα αν έχει διασκέδαση μαζί σας.

Το κατάστημα διακοπών του σκύλου, ο εξοπλισμός σκύλων, ο σκύλος εξοπλισμός

Πριν πάρετε τη φωτογραφία, σίγουρα θα πρέπει να πάρετε αρκετές δωδεκάδες … για να καταγράψετε την τέλεια στιγμή όταν το σκυλάκι σας θα κάνει το πιο όμορφο χαμόγελό του, πρέπει να ξέρετε πώς να είστε υπομονετικοί και να το βάλετε άνετα για να διασκεδάσετε.

Μια τελευταία συμβουλή: Ο πόλος selfie μπορεί επίσης να είναι μια μεγάλη ιδέα να μπορέσετε να τραβήξετε μια φωτογραφία και των δύο και να μοιραστείτε το πλάνο με το hashtag #emmenetonchien ή το hashtag #WouafementBien ! Όπως σας είπα προηγουμένως, επενδύσαμε σε αυτό το εργαλείο πριν από λίγους μήνες. Δεν αφήνει ποτέ το σακίδιο μου. Είναι σούπερ πρακτικό.

 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

31 ιδέες φωτογραφιών που κάνουν με το σκυλί σας (λειτουργεί επίσης για το Instagram)

Το 1/4 των Γάλλων θα είχε τουλάχιστον ένα σκυλί. Που θα το έκανε το αγαπημένο ζώο των γαλλικών … μετά τη γάτα.

Εάν έχετε ένα σκυλί, ίσως σας αρέσει τόσο πολύ (ή ακόμα περισσότερο) ως άνθρωπος. Που είναι απολύτως κατανοητό. Ένας σκύλος σε αγαπά με άνευ όρων αγάπη, είναι πάντα χαρούμενος όταν επιστρέφεις, είναι πάντα εκεί για σένα. Τι το ανθρωποειδές το κάνει τόσο πολύ ?

Ο (πραγματικός) οδηγός για

Ξεκινήστε μια φωτογραφία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 50 σελίδες Εξήγηση Συνθετικός

Έκθεση – σκοποβολή – Φως – Υλική δημιουργικότητα – Σύνθεση – Ανάπτυξη

Με την εγγραφή αυτού του ενημερωτικού δελτίου, συναινείτε στο Photomaniac, ως ελεγκτή επεξεργασίας, συλλέγετε τα δεδομένα σας για να σας στείλουμε επικοινωνίες με ηλεκτρονικά μέσα. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή. Για να διεκδικήσετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, αντιπολίτευσης ή διαγραφής σας συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Και όταν αγαπάς το ζωντανό που σου αρέσει να έχεις αναμνήσεις γι ‘αυτόν. Τραβάμε μια φωτογραφία ! Το αθανατίσουμε !

Πιθανότατα έχετε ήδη χιλιάδες φωτογραφίες του κατοικίδιου ζώου σας. Οι περισσότεροι είναι αρκετά συνηθισμένοι για να είμαι ειλικρινής ..

Για κάποιο χρονικό διάστημα, ψάχνατε λίγο πιο πρωτότυπες ή σοβαρές ιδέες. Ειδικά επειδή έχετε έναν άλλο πιστό σύντροφο: η κάμερά σας. Και θα θέλατε να το χρησιμοποιήσετε για το σκυλί σας.

Έτσι σήμερα θα δούμε μαζί 31 φωτογραφίες των φωτογραφιών που σχετίζονται με το σκυλί σας !

Προχωρήστε προς τα εμπρός !

Έκδοση βίντεο εδώ:

2- Το ουράνιο τόξο

Που είπε ότι χρειάζεστε ακριβά αξεσουάρ για να φωτογραφίσετε το σκυλί τους ? Μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε ένα CD και να λάβετε πολύχρωμες προβληματισμούς.

Βάλτε τον εαυτό σας κοντά σε ένα παράθυρο. Πάρτε ένα δίσκο και μετακινήστε το δίσκο κάτω από το φως μέχρι να δείτε πολύχρωμες γρατζουνιές στο σκυλί σας.

Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε τον εαυτό σας με έναν φακό που θα είναι πιο εύκολα ρυθμιζόμενο από το ηλιακό φως.

3-Επεξεργασία στη μακροεντολή

Εάν είστε οπαδός της μακροεντολής ως σκυλί σας, αυτή η ιδέα θα σας ευχαριστήσει. Ποιο είναι το πιο όμορφο χαρακτηριστικό του σκύλου σας ? Πάρτε ένα μακροοικονομικό φακό και τραβήξτε μια λεπτομερή φωτογραφία.

Όποια και αν είναι το στοιχείο που θέλετε να τονίσετε: αρκετά αιχμηρά αυτιά, υγρή μύτη ή αφρώδη μάτια … αυτές οι φωτογραφίες θα είναι αναγκαστικά μαγευτικές.

4-chien υγρό

Αυτή είναι μια πολύ απλή ιδέα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εντυπωσιακές φωτογραφίες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το νερό και το σαπούνι !

Σε αντίθεση με τις γάτες, τα σκυλιά τείνουν να αγαπούν το νερό (αλλά όχι όλα !Ουσία. Την επόμενη φορά που πλένετε το ζώο σας, πάρτε τη φωτογραφική σας μηχανή και δοκιμάστε μια δοκιμή.

5-ρεύμα στο νερό

Εάν έχετε ένα σκυλί που αγαπά το νερό και είναι έτοιμος να κάνει τίποτα για να κολυμπήσετε, τώρα είναι η ώρα να βγάλετε την κάμερά σας.

Αυτά τα πλάνα είναι εξαιρετικά μαγευτικά και θα σας υπενθυμίσω πόσο περίεργο και περιπετειώδες είναι το σκυλί σας.

Θα χρειαστεί ένας σύντομος χρόνος για να παγώσει όλα αυτά: μεταξύ 1/60 s και 1/160 s. Και να είστε προσεκτικοί με τον εξοπλισμό σας, ένας τηλεφακός θα σας επιτρέψει να μείνετε σε καλή απόσταση.

6-Οι απολαύσεις

Τα σκυλιά αγαπούν να τρώνε και να λαμβάνουν λιχουδιές. Και αυτό είναι καλό. Επειδή πιθανότατα θα έχετε δώσει μερικούς για να προσελκύσετε την προσοχή του κατοικίδιου σας κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης.

Η ιδέα εδώ είναι να ξεκινήσετε ένα μπισκότο και να δείτε αν το ζώο πηδάει ή περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να πιάσει τη θεραπεία.

Σε κάθε περίπτωση θα κάνει μια ενδιαφέρουσα φωτογραφία: θα δείτε τις κινήσεις του σκύλου και την συγκεντρωμένη ή πεινασμένη έκφραση του.

7-Litchouilles

Διαδώστε το φυστικοβούτυρο στο ρύγχος του σκύλου σας ή σε οποιοδήποτε άλλο χωρίς κίνδυνο για αυτόν που του αρέσει να γλείφει.

Τότε περιμένετε να τον κάνει να γλείψει τη γλώσσα του. Αυτό σας επιτρέπει να τραβήξετε μια τρελή αλλά χαριτωμένη φωτογραφία του σκύλου σας που ανοίγει το στόμα του και τραβά τη γλώσσα.

8-εισέρχεται στον ύπνο

Δεν είναι μόνο μια καλή ιδέα για τα νεογέννητα ! Είναι εξίσου αξιολάτρευτο όταν πρόκειται για σκύλους !

Και είναι ιδιαίτερα μια μεγάλη ιδέα φωτογραφιών για κουτάβια. Όταν είναι τόσο νέοι, είναι ευκολότερο να τα συλλάβετε σε κατάσταση χαλάρωσης. Και καθώς τα κουτάβια συχνά κοιμούνται, μπορείτε εύκολα να τα τοποθετήσετε σε μαλακά κρεβάτια, υφάσματα ή οποιοδήποτε άλλο μαλακό υλικό που τονίζει ακόμη και την καταπραϋντική ατμόσφαιρα της φωτογραφίας.

Εάν δημοσιεύσετε μια φωτογραφία αυτού του είδους, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα συγκομιδήσετε “πολύ χαριτωμένο” aaaaaaaaw ! »Στο σχόλιο.

9-bailier

Μια άλλη ιδέα της φωτογραφίας σκυλιών είναι να περιμένετε μέχρι να χασμουρει το σκυλί και να καταγράψει εκφράσεις στο πρόσωπό του.

Αν και απαιτεί λίγη υπομονή και ανταπόκριση, μπορεί να δώσει μια αστεία φωτογραφία.

10 χρονολογώντας και μεταμφίεση

Για να προσθέσετε λίγες ποικιλίες στις διαφορετικές ιδέες σε αυτήν τη λίστα, μπορείτε να προσθέσετε μερικά κομμάτια υφάσματος στο σκυλί σας. Σαν ρούχα, μικρά αξεσουάρ όπως γυαλιά ή καπέλο.

Τα κοστούμια μπορούν επίσης να βοηθήσουν να σπάσουν ορισμένα στερεότυπα ή να αντιπαραβάλλουν με ορισμένα σκυλιά. Δίνοντας ορισμένες φυλές έναν πιο συμπαθητικό αέρα. Όπως για παράδειγμα, ένας ταύρος pit με βατράχια, ένα rottweiler που φορά ένα καπέλο πάρτι, ή ακόμα και ένα huskie με μεγάλα funky γυαλιά ηλίου.

Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να εφαρμόσετε θέματα της στιγμής: μεταμφίεση του ζώου σας ως Santa Claus Entan και το περιβάλλει με απολαύσεις και Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια. Μπορείτε επίσης να ντύσετε το σκυλί με κοστούμι υπερήρωα αποκριών.

11- κούνια

Είναι αυτόματο σε σκύλους. Εάν είναι βρεγμένα, κουνούν ! Εγώ ο ίδιος έχω ήδη προσπαθήσει να κάνω το ίδιο μετά το ντους μου και να τραβήξω μια φωτογραφία. Πρέπει να παραδεχτώ ότι το αποτέλεσμα ήταν μάλλον … απογοητευτικό.

Με ένα σκυλί η απόδοση είναι πολύ καλύτερη ! Βλέπουμε τις τρίχες που κούνια, τα σταγονίδια που συγχωνεύονται από όλες τις πλευρές, την έκφραση του σκύλου.

Θα χρειαστεί ένας σύντομος χρόνος αρκετά για να παγώσει αυτή τη στιγμή: μεταξύ 1/160 και 1/60 s θα πρέπει να είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης.

Φυσικίδες 12-SOAP

Το κατοικίδιο ζώο σας σίγουρα θα εκτιμήσει αυτό το θέμα ! Η πλήρωση του πλαισίου των φυσαλίδων σαπουνιού που προσθέτουν χρώματα και δυναμική στη φωτογραφία είναι μια μεγάλη ιδέα για μια φωτογραφία για το σκυλί σας.

Όταν το σκυλί σας αρχίζει να τρέχει μετά τις φυσαλίδες ή να προσπαθήσει να τα δαγκώσει: το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό ! Σίγουρα θα τραβήξετε πολλές διασκεδαστικές και αξέχαστες φωτογραφίες του πιστού σας φίλου.

13-στο παράθυρο του αυτοκινήτου

Είμαι έτοιμος να στοιχηματίσω ότι το αγαπημένο χόμπι του σκύλου σας είναι να περάσει το κεφάλι του μέσα από το παράθυρο. Αέρος χείλη !

Θα χρειαστείτε πιλότο για αυτήν τη φωτογραφία ! Με το σκυλί σας να κάθεται ασφαλές στο πίσω κάθισμα, ανοίξτε το παράθυρο και τραβήξτε μερικές φωτογραφίες με τον άνεμο που περνά μέσα από τα αυτιά του σκύλου σας.

14-Ο σκύλος υποβρύχιος

Το σκυλί είναι ένα χερσαίο ζώο, αλλά είναι προσαρμόσιμο !

Αυτή η ιδέα απαιτεί πολύ εξοπλισμό, όπως ένα κλουβί για την προστασία της κάμερά σας. Αλλά με αυτήν την ιδέα είναι βέβαιο ότι θα ξεχωρίσετε !

Αυτά είναι τα είδη φωτογραφιών που σπάνια βλέπουμε ! Είτε τα σκυλιά βυθίζονται για να πάρουν τα παιχνίδια τους είτε απλά να κολυμπήσουν, οι υδρόβιες ενέργειές τους δημιουργούν φανταστικές φωτογραφίες.

15-FAIT Ένα κλασικό πορτρέτο

Μιλώ για πολλές ή λιγότερο πρωτότυπες ιδέες από την αρχή και αν επιστρέψαμε στα βασικά στοιχεία ? Και αν κάναμε μια κλασική αλλά αποτελεσματική φωτογραφία ?

 1. Πάρτε έναν τυποποιημένο φακό σαν φακός 50 mm ή τηλεφακού
 2. Τοποθετήστε τον εαυτό σας έτσι ώστε το φως να χτυπά το σκυλί σας στην άκρη (για να φέρει την υφή του)
 3. Πάρτε τα μάτια του σκύλου σας.
 4. Βεβαιωθείτε ότι έχετε φόντο απλός.
 5. Ρυθμίστε τη συσκευή σας στην προτεραιότητα ανοίγματος και επιλέξτε ένα άνοιγμα μεταξύ F/4 και f/9 Να θολώσει το φόντο.
 6. Θα ανατραφούν έτσι στόχοι σε μια εποχή έκθεσης 1/60 s Ελάχιστο (περισσότερο μπορεί να έχετε ασάφεια bougé)
 7. ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΝΑ Χαμηλή τιμή ISO Όπως 100, 200 ή 400 εάν είναι απαραίτητο
 8. Κάνε το Ανάπτυξη στα πλησιέστερα μάτια ή τα μάτια
 9. Βάλτε τον εαυτό σας στον προσανατολισμό πορτρέτου εάν το σκυλί σας είναι μπροστά σας. Εάν είναι 3/4 ή ακόμα περισσότερη πλευρά, τοποθετήστε τον εαυτό σας στον προσανατολισμό του τοπίου
 10. Στο τοπίο μπορείτε να βάλετε το σκυλί σας σε 2 σημεία δύναμης στα δεξιά ή αριστερά. Στο Πορτρέτο: Κάντε το κεφάλι σας να εισέλθει στο πρώτο τρίτο και μην αφήνετε πάρα πολύ χώρο παραπάνω.
 11. Βάλτε τον εαυτό σας σε κατάσταση έκρηξης εάν είναι απαραίτητο (αλλά προσέξτε τη διαλογή πίσω)

16-ένα σφιχτό σχέδιο του κεφαλιού του

Είναι συχνά λάθος που πρέπει να προσθέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στο πλαίσιο μας. Για να φωτογραφίσετε πολλά πράγματα. Αλλά είναι λάθος.

Πολύ συχνά σε εικόνες: λιγότερο είναι καλύτερο. Και μια απλή τεχνική για την απλούστευση μιας φωτογραφίας είναι να πλαισιώνεται. Πλαισιώ.

Όπως και με τους ανθρώπους, μπορείτε να κόψετε λίγο το μέτωπο, αλλά να αποφύγετε να κόψετε τις πλευρές, εκτός αν κάνετε ένα πολύ σφιχτό σχέδιο.

Κάντε ένα καλό σημείο στα μάτια. Η φωτογραφία σας θα δώσει μια αίσθηση της ιδιωτικής ζωής και θα έχει πολύ αντίκτυπο.

17 καταδύσεις

Μια καταδύσεις θα τείνει να διευρύνει τα μάτια του σκύλου σας. Θα του δώσει μια πολύ χαριτωμένη ή ακόμα και μια μικρή εμφάνιση γελοιογραφίας. Ή ένοχος !

Χρησιμοποιήστε μια θεραπεία εάν είναι απαραίτητο για να ενθαρρύνετε το σκυλί σας να κοιτάξει το στόχο.

18-σωκός

Όπως και με τα ανθρωποειδή, δεν είναι όλα τα σκυλιά ίσα με το άλμα. Αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι κάποιοι κύριοι αυτού του πειθαρχία τέλεια και μπορεί να είναι εντυπωσιακό να κοιτάξουμε.

Μια φωτογραφία άλματος εξακολουθεί να λειτουργεί. Είναι απλό. Αποτελεσματικός. Με σημείο ενδιαφέροντος. Εκτός από αυτές τις συγκεκριμένες φωτογραφίες μπορεί να είναι αστείες με εκφράσεις του προσώπου.

Χρησιμοποιήστε τις απολαύσεις ή ένα παιχνίδι για να το αυξήσετε στον αέρα και να αρχίσετε να τραβάτε φωτογραφίες.

Συμβουλή

Εάν φωτογραφίσετε το σκυλί σας κατά τη διάρκεια του άλματος:

-Εάν πηδάει από αριστερά προς τα δεξιά, αφήστε το δωμάτιο στα δεξιά

-Εάν πηδάει από δεξιά προς τα αριστερά, αφήστε από το δωμάτιο στα αριστερά

Μπορείτε ακόμη να διασκεδάσετε να κάνετε λίγο πανοραμικό.

19-με γυαλιά

Είναι μια αρκετά δημοφιλής αλλά πάντα αστεία φωτογραφία. Εδώ, δεν έχω τίποτα περισσότερο να πω !

Λειτουργία στούντιο 20-in

Για κάτι λίγο πιο αριστοκρατικό και νηφάλιο μπορείτε να πάρετε το σκυλί σας σε λειτουργία στούντιο. Το πιο σημαντικό θα είναι:

 • Το κάτω μέρος: πρέπει να είναι ενωμένη. Το μαύρο φόντο λειτουργεί πολύ καλά για τα ζώα. Αλλά τα λευκά και πολύχρωμα πυθμένα μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικά.
 • Φως: Μην πάρετε το κεφάλι σας. Αρκεί ένα απλό διάχυτο φως. Μπορείτε να προσπαθήσετε να επανατραπεί ή κάτι παρόμοιο με το σκυλί σας.

21-απόλαυση της Μεγάλης Γωνίας

Τεχνική υπενθύμιση

Όλοι οι στόχοι έχουν μια φόρμουλα παραμόρφωσης που είναι δική της. Και όλοι οι στόχοι παραμορφώνουν το θέμα σας εάν είστε τοποθετημένοι εντός 3 μέτρων.

Χρησιμοποιώντας φακό υψηλής γωνίας πλησιάζοντας (πολύ) κοντά στο σκυλί σας, λιγότερο από 3 μ., Μπορεί να δημιουργήσει αρκετά αστείες φωτογραφίες. Αυτό το αποτέλεσμα λειτουργεί καλά με τα ζώα γενικά και τα σκυλιά δεν το κόβουν.

Μπορείτε επίσης να το πάρετε με καταδύσεις ή να τοποθετήσετε τον εαυτό σας στο επίπεδο των ματιών του ή από το ρύγχος.

22-μάζα στο γρασίδι

Αρχικά, ο σκύλος είναι ένα άγριο ζώο και επομένως έζησε στην κοινωνία με τη φύση. Η λήψη κάποιων φωτογραφιών του σκύλου σας στη φύση σας είναι επομένως μια άλλη καλή ιδέα.

Για τα καλύτερα όρθια σκυλιά μπορείτε να το καταγράψετε ξαπλωμένο στην πλάτη σας στο γρασίδι όπως αυτό:

23-ένα άγγιγμα γλυκύτητας με ένα λουλούδι

Μπορεί να είστε ανύπαντροι και κάθε χρόνο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κανείς δεν σας προσφέρει ένα λουλούδι. Αλλά ευτυχώς έχετε το σκυλί σας που είναι πιστός σε εσάς και σας αγαπά με μια άνευ όρων αγάπη (σχεδόν τυφλός).

Γιατί λοιπόν να μην τραβήξετε μια φωτογραφία του πιστού συντρόφου σας που κρατάει ένα μικρό λουλούδι στο στόμα του ? Είναι συγκινητικό και θα έχετε την εντύπωση ότι κάποιος σας προσφέρει κάτι για μία φορά.

24-το κλασικό ραβδί ή το κλασικό baballe

Είναι μια αναμφισβήτητα παράξενη δράση που κάνει ο σκύλος σας: τείνει να φέρει πίσω ό, τι ρίχνετε σε αυτόν. Αλλά ίσως συνήθως λαμβάνεται στη ζέστη της δράσης που δεν σκέφτεστε να τραβήξετε φωτογραφίες του εκείνη τη στιγμή. Παρανόηση !

 1. Σχεδιάστε ένα τηλεφακό
 2. Τοποθετήστε σε αρκετά σύντομο χρόνο έκθεσης όπως 1/60 s ή 1/160 s.
 3. Ξεκινήστε το ραβδί ή την μπάλα αρκετά μακριά (μόνο για να έχετε χρόνο για να γυρίσετε).
 4. Και βάλτε τον εαυτό σας σε λειτουργία έκρηξης.

Απλά πρέπει να πιέσετε το όπλο σας το σκυλί σας που σας φέρνει το αγαπημένο του όλα περήφανοι.

25-l’artiste

Μπορεί να έχετε διδάξει το σκυλί σας μια δύσκολη ή μοναδική στροφή. Σας ζήτησε πολλές επενδύσεις σε χρόνο και ενέργεια αλλού ! Και δεν πρόκειται να το κρύψουμε, είστε πολύ περήφανοι για αυτό !

Ή … ίσως το σκυλί σας να έχει συγκεκριμένες συμπεριφορές που είναι καθαρές. Για παράδειγμα για να σηκώσετε ένα αυτί όταν κάποιος πλησιάζει πάρα πολύ κοντά στην μπροστινή πόρτα.

Με λίγα λόγια το σκυλί σας είναι μοναδικό από τις ενέργειές του ! Φωτογραφήστε όλα και γνωρίζετε ολόκληρο τον κόσμο !

26-Copains

Εάν το σκυλί σας είναι συνηθισμένο να παίζει με έναν σύντροφο στο πάρκο. Ή αν έχετε πολλά σκυλιά. Ή μια μητέρα και το κουτάβι της. Αυτή είναι μια ευκαιρία να έχουμε αυτό το αδιαχώριστο ζευγάρι σετ μαζί.

27 ατόμων

Συχνά βλέπουμε στα περιοδικά διακόσμησης των κρεμαστών φυτών. Είναι πολύ feng shui δεν είναι αυτό ? Λοιπόν μπορείτε επίσης να κρεμάσετε το σκυλί σας … αν είναι αρκετά μικρό και ήσυχο !

Παραδέχομαι ότι δεν είναι απαραίτητα εύκολο να γίνει αλλά μάλλον πρωτότυπο.

28-Sur μια καρέκλα

Η ψηφοφορία για σκύλους ξοδεύει τόσο πολύ χρόνο μαζί σας που σας μιμείται. Έχει ολοένα και πιο ανθρώπινες συμπεριφορές (μερικές φορές πιστεύετε ακόμη ότι σας μιλάει, αλλά κανείς δεν σας πιστεύει).

Ίσως ακόμη και ονειρεύεται να καθίσει μαζί σας στο τραπέζι σε μια καρέκλα (ή ίσως το κάνει ήδη ?Ουσία.

Σήμερα είναι μια ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε το όνειρό σας. Να το ανατρέψετε σε μια καρέκλα και να τραβήξετε μια φωτογραφία του. Αναμφισβήτητα θα είναι πολύ περήφανος για αυτό το νέο καθεστώς.

29-prêt για να βγείτε !

Η αγαπημένη στιγμή της ημέρας του σκύλου σας είναι πιθανότατα όταν πηγαίνετε για μια βόλτα μαζί. Μπορεί ακόμη και να συμβεί ημέρες όταν θα είναι τόσο ανυπόμονη που θα σας ενθαρρύνει φέρνοντας σας το λουρί του !

Είναι αστείο και χαριτωμένο ταυτόχρονα, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να τραβήξετε μια ωραία φωτογραφία.

30 Εργάζεστε αλλά όχι αυτόν

“” Τι ζωή ενός σκύλου !“”

Η έκφραση ήταν αναμφισβήτητα κατάλληλη ταυτόχρονα, αλλά σήμερα τα περισσότερα σκυλιά έχουν μια μάλλον ειρηνική και ήσυχη ζωή. Και όλα αυτά χάρη στον άνθρωπο που ταξιδεύει όλη την ημέρα !

Όταν εργάζεστε στη δουλειά σας στη δουλειά σας από το σπίτι σας (Long Live Η “Πρόοδος” του Teleworking), ο πιστός σύντροφός σας μπορεί να κατέβει με σύνεση δίπλα σας και … να κοιμηθείτε.

Θα πούμε ότι με κάποιο τρόπο σας ενθαρρύνει ..

Εν ολίγοις, μια άλλη ευκαιρία για φωτογραφία.

31 στην τσάντα

Εκτός από το να εργάζεστε σκληρά για να τον διαβεβαιώσετε μια καλή ζωή, μερικές φορές φοράτε μερικές φορές το σκυλί σας. Ίσως σε μια τσάντα πεζοπορίας, μια τσάντα ή μια ειδική τσάντα. Αυτή είναι μια κοιλιακή κατάσταση για εσάς, αλλά όμως δεν είναι κάτι που βλέπουμε κάθε μέρα !

Για να φωτογραφίσετε επίσης ..

συμπέρασμα

Φτάνουμε στο τέλος αυτού του άρθρου σε 31 φωτογραφίες των φωτογραφιών που σχετίζονται με το σκυλί σας !

Ελπίζω να βρείτε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες με την πιστή ζωή της ζωής σας.

Σας αφήνω εδώ στις φωτογραφίες του σκύλου σας και σας βλέπω σύντομα στα internet του κόσμου !

Μερίδιο :

 • Κάντε κλικ για κοινή χρήση στο Twitter (ανοίγει σε ένα νέο παράθυρο)
 • Κάντε κλικ για κοινή χρήση στο Facebook (ανοίγει σε ένα νέο παράθυρο)
 • Κάντε κλικ για κοινή χρήση του Pinterest (ανοίγει σε ένα νέο παράθυρο)
 • Κάντε κλικ για κοινή χρήση στο LinkedIn (ανοίγει σε ένα νέο παράθυρο)
 • Κάντε κλικ για κοινή χρήση στο WhatsApp (ανοίγει σε ένα νέο παράθυρο)
 • Κάντε κλικ για να μοιραστείτε το Reddit (ανοίγει σε ένα νέο παράθυρο)
 • Κάντε κλικ για να στείλετε έναν σύνδεσμο e-mail σε έναν φίλο (ανοίγει σε ένα νέο παράθυρο)