3 λόγοι για να επιλέξετε ένα υβριδικό όχημα VTC – BVTC, γιατί τα υβριδικά οχήματα είναι πιο κερδοφόρα για τους οδηγούς VTC

Γιατί τα υβριδικά οχήματα είναι πιο κερδοφόρα για τους οδηγούς VTC

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

3 λόγοι για να επιλέξετε ένα υβριδικό όχημα VTC

Όταν τίθεται το ερώτημα για την απόκτηση ενός νέου οχήματος, Πολλοί οδηγοί VTC αναρωτιούνται εάν η αγορά ενός υβριδικού οχήματος είναι ενδιαφέρουσα ή όχι.

Πρέπει να ειπωθεί ότι η ελαφρώς υψηλότερη τιμή ενός υβριδικού μοντέλου τείνει να κρυώσει μερικά. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι μια νύχτα δεδομένου ότι ένα τέτοιο όχημα προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για την ενίσχυση της επιχείρησής τους.

Το στοίχημα το μέλλον με ένα υβριδικό αυτοκίνητο δεν είναι απαραιτήτως πιο ακριβό

Τα τελευταία χρόνια, η τάση μεταξύ των κατασκευαστών αυτοκινήτων είναι στο σχεδιασμό των αυτοκινήτων συνεχώς λιγότερο ρυπογόνο.

Όλοι είναι επομένως απασχολημένοι με την ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων που είναι αναμφισβήτητα το μέλλον.

Μόνο εδώ, ενώ περιμένουν να εκδημοκρατιστούν ο τελευταίος, Οι κατασκευαστές προσφέρουν υβριδικά μοντέλα Συνδυάζοντας τον ηλεκτρικό κινητήρα και τον θερμικό κινητήρα, γενικά βενζίνη.

Κοστίζει λίγο περισσότερο για αγορά από ένα συμβατικό αυτοκίνητο, Ένα υβριδικό όχημα είναι μια εξαιρετική επένδυση για ένα πρόγραμμα οδήγησης VTC. Πρέπει να ειπωθεί ότι τις περισσότερες φορές, ένα οικολογικό μπόνους και βοήθεια που προτείνεται από τις τοπικές κοινότητες πρέπει να δώσει τη δυνατότητα σε έναν επαγγελματία VTC για να το αποκτήσει σε τιμή κοντά σε παρόμοιο βενζινοκίνητο όχημα.

Καλύτερα, αυτό το υβριδικό αυτοκίνητο θα σας επιτρέψει Κάντε εξαιρετική εξοικονόμηση καυσίμων (περίπου 500 € το μήνα εάν είστε πλήρες πρόγραμμα οδήγησης VTC) αλλά επίσης Μειώστε το κόστος συντήρησης. Το ντύσιμο, όπως και η αντικατάσταση του φίλτρου λαδιού, είναι λιγότερο συχνή από ό, τι με ένα βενζινοκίνητο όχημα.

Αλλά Θα σας προσφερθούν άλλες αποταμιεύσεις Εάν επιλέξετε ένα υβριδικό αυτοκίνητο. Ο τέλη εγγραφής θα είναι λιγότερο δεδομένου ότι ο αριθμός των φορολογικών αλόγων θα είναι λιγότερο σημαντικός ενώ το τέλη ασφάλισης θα μειωθούν επίσης, οι περισσότερες εταιρείες που προσφέρουν συγκεκριμένα προϊόντα για την ενθάρρυνση της απόκτησης αυτού του τύπου αυτοκινήτων.

Τέλος, διοικητικά, Η επιλογή ενός υβριδικού αυτοκινήτου για την άσκηση της δραστηριότητάς σας θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεπεράσετε τη συμμόρφωση με ορισμένα κριτήρια ειδικά για τον τομέα VTC, Το κράτος που επιθυμεί να ενθαρρύνει την επένδυση επαγγελματιών σε καθαρότερα οχήματα. Για παράδειγμα, ένα λευκό υβριδικό sedan για τη μεταφορά των πελατών σας θα επικυρωθεί από τη διοίκηση, ενώ ένα λευκό βενζινοκίνητο sedan δεν θα είναι ..

Εγγραφείτε σε μια προσέγγιση Ecocitoyan και ενισχύστε την εικόνα σας

Με την απόκτηση ενός ή περισσοτέρων υβριδικών οχημάτων, μια εταιρεία VTC (ανακαλύψτε πώς να δημιουργήσετε μια εταιρεία VTC στη Γαλλία) θα αναγκαστικά Προωθήστε την εικόνα σας και συμμετέχετε σε μια προσέγγιση Ecocitoyan. Σε μια εποχή που το ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος δεν ήταν ποτέ τόσο παρόν, μια τέτοια επένδυση είναι επομένως τολμηρή.

Αλλά αν η εικόνα της εταιρείας σας VTC θα αποτιμηθεί, υπάρχει επίσης μια καλή πιθανότητα Μερικοί από τους πελάτες σας BTOB θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα τους μέσω σας.

Πράγματι, κατά τη διάρκεια των προσκλήσεων για προσφορές για υπηρεσίες μεταφοράς από μεγάλες εταιρείες, τοποθετώντας σας ορίζοντας αν και ο στόλος σας αποτελείται από υβριδικά οχήματα θα σας επιτρέψει να έχετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ναι, ο πελάτης μπορεί, αν σας επιλέξει, να επωφεληθεί από τις κρατικές επιδοτήσεις και να αναπτύξει μια υπεύθυνη και περιβαλλοντική επιχειρηματική εικόνα. Ωστόσο, μια καλή εικόνα είναι ανεκτίμητη.

Υβριδικά αυτοκίνητα για ασυναγώνιστη άνεση

Εάν έχετε ένα υβριδικό αυτοκίνητο θα σας δώσει τη δυνατότητα επωφεληθείτε από νέες ευκαιρίες για να κερδίσετε πελάτες Όπως μόλις είδαμε, αυτό θα σας επιτρέψει επίσης να διατηρήσετε τους πελάτες σας.

Πράγματι, μερικές μερικές φορές παραλείπουν να το επισημάνουν, αλλά ένα υβριδικό αυτοκίνητο είναι ιδανικό για να κάνει έναν αγώνα.

Πολύ πιο ήσυχο από ένα βενζινοκίνητο αυτοκίνητο, Σας εγγυάται έναν άνετο αγώνα όπου θα είναι η ηρεμία.

Αρκεί να πούμε ότι εάν οι πελάτες μπορούν και οι δύο Ζήστε μια υψηλή εμπειρία αγώνων ενώ έχει την αίσθηση του Ενεργεί καλά για το περιβάλλον, Θα ήταν λάθος να τους στερήσουν.

Η επένδυση σε ένα υβριδικό αυτοκίνητο είναι μια καλή στρατηγική απόφαση για οποιοδήποτε πρόγραμμα οδήγησης VTC. Μια τέτοια εξαγορά πρέπει όχι μόνο να καταστήσει δυνατή την κατάκτηση νέων πελατών, ιδιαίτερα των επιχειρήσεων, αλλά και για τη διατήρηση των σημερινών πελατών σας.

Σας λέμε περισσότερα

Τα τελευταία μας άρθρα

Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο

Αγοράστε το νέο σας ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ? Σφάλματα που δεν πρέπει να γίνουν!

Κάντε μια επιλογή μεταξύ ενός νέου αυτοκινήτου και ενός που χρησιμοποιείται, φαίνεται απλό μακράν.Ωστόσο, για μερικά χρόνια, η πρόσφατη αγορά ευκαιριών έχει αναπτύξει, πώς να κάνετε μια επιλογή τότε ? Ας σας βοηθήσουμε για αυτή τη δύσκολη επιλογή, με αυτό το σημείο στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δύο δυνατοτήτων: η επιλογή ..

Αυτοκίνητο VTC

Αγοράστε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στο διαδίκτυο: είναι εύκολο !

Αυτό το σεμινάριο θα σας επιτρέψει να βρείτε ένα μεταχειρισμένο όχημα στο διαδίκτυο με ευκολία. Θα σας παρέχουμε τον καλύτερο ιστότοπο για να βρείτε το όχημά σας. Ο εν λόγω ιστότοπος είναι ο χώρος στάθμευσης, γιατί αυτός ο ιστότοπος είναι ο πιο πλήρης για να βρείτε το όχημά σας ? Απλά επειδή είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας που συγκεντρώνει όλα ..

Αξεσουάρ VTC

12 βασικά αξεσουάρ που θα σας κάνουν ένα 5 -stc VTC σε κάθε αγώνα!

Εδώ είναι 12 αξεσουάρ για έναν αγώνα 5 -star ως VTC. 1- Η υποστήριξη για κινητά 6:00 μ.μ., ένα βράδυ πτώσης, το τηλέφωνό σας κουδουνίζει. Είναι ένας πελάτης που σας ζητά να έρθετε να το συλλέξετε στο αεροδρόμιο στις 7:00 μ.μ. Διορθώθηκε σε υποστήριξη που σας επιτρέπει να λαμβάνετε κλήσεις υπό κανονισμό ..

Επικοινωνία BVTC

Σας ακούμε

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Γιατί τα υβριδικά οχήματα είναι πιο κερδοφόρα για τους οδηγούς VTC

υβριδικός οχήματος

Τα υβριδικά οχήματα είναι όλο και πιο δημοφιλή στους οδηγούς VTC και για έναν καλό λόγο. Τα πλεονεκτήματα των υβριδικών αυτοκινήτων είναι πολυάριθμα και μπορούν να προσφέρουν οδηγούς VTC μακροπρόθεσμες αποταμιεύσεις καθώς και άλλα βιώσιμα οφέλη. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι οδηγοί VTC μπορούν να επωφεληθούν από ένα υβριδικό όχημα και να καταλάβουν γιατί πρέπει να θεωρούν αυτό το είδος αυτοκινήτου ως κερδοφόρα επένδυση.

  • Κατανοήστε τα πλεονεκτήματα των υβριδικών οχημάτων για τους οδηγούς VTC
  • Εξερευνήστε τη μακροχρόνια οικονομία των υβριδικών αυτοκινήτων
  • Τα διαρκή κέρδη έχουν ένα υβριδικό όχημα
  • Πώς οι οδηγοί VTC μπορούν να επωφεληθούν από ένα υβριδικό όχημα?

Τα υβριδικά οχήματα είναι όλο και πιο δημοφιλή στους οδηγούς VTC και για έναν καλό λόγο. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν στους οδηγούς είναι πολυάριθμα και μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του συνολικού κόστους του ταξιδιού.

Οι υβριδικοί κινητήρες λειτουργούν τόσο σε βενζίνη όσο και ηλεκτρική ενέργεια, που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε λιγότερη βενζίνη διατηρώντας παράλληλα ένα υψηλό επίπεδο ισχύος. Αυτό σημαίνει ότι τα οχήματα καταναλώνουν λιγότερα καύσιμα και επομένως παράγουν λιγότερα αέριο θερμοκηπίου. Επιπλέον, αυτά τα αυτοκίνητα τείνουν να είναι πιο ήσυχα από εκείνα με συμβατικό κινητήρα, η οποία είναι επωφελής για τους πελάτες της VTC που αναζητούν ένα ήρεμο και άνετο ταξίδι.

Επιπλέον, αυτά τα αυτοκίνητα συχνά έχουν ενσωματωμένη τεχνολογία επιτρέποντας στους οδηγούς VTC να ακολουθούν την κατανάλωσή τους σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορούν να προσαρμόσουν την οδήγησή τους για να βελτιστοποιήσουν την απόδοση των οχημάτων ενώ ελαχιστοποιούν τη συνολική κατανάλωσή τους – ένας εξαιρετικός τρόπος για αυτούς «απορροφούν γρήγορα την αρχική τιμή του οχήματος Χάρη στην εξοικονόμηση καυσίμων που προκαλείται από την καθημερινή του χρήση.

Συνοψίζοντας, είναι σαφές ότι η ύπαρξη ενός υβριδικού οχήματος έχει πολλά πλεονεκτήματα: καλύτερη ενεργειακή απόδοση, σημαντική εξοικονόμηση στο τιμολόγιο καυσίμων, ολοκληρωμένες καινοτόμες τεχνολογίες που διευκολύνουν την απόκτηση ενός τέτοιου μοντέλου κλπ … όλα αυτά κάνουν χωρίς αμφιβολία το υβριδικό όχημα επιλογή όχι μόνο οικολογικά αλλά και οικονομικά !