Το πακέτο κινητής τηλεφωνίας μπλοκάρει 2h -100mo – χωρίς δέσμευση – πορτοκαλί, τα 6 καλύτερα πακέτα μπλοκαρίστηκαν

Συγκριτής μπλοκαρισμένου πακέτου

Με μπλοκαρισμένη επιλογή πακέτου στο 1 €/μήνα

Πακέτο 2H 100MO

Μεταβείτε στην επόμενη σελίδα https: // store.πορτοκάλι.FR/Vitrine/DAJA-Client-Mobile/Στη συνέχεια, επιλέξτε “Αλλαγή πακέτου”. Θα έχετε πρόσβαση στη λίστα των επιλέξιμων κινητών σχεδίων που μπορείτε να συγκρίνετε με το τρέχον πακέτο σας.

Αυτό το νέο πακέτο δεν θα σας ενεργοποιήσει και μπορείτε να το απολαύσετε την ημέρα μετά την παραγγελία σας, εκτός αν τοποθετηθεί μετά τις 10 μ.μ. Στη συνέχεια θα είναι αποτελεσματική εντός 48 ωρών. Ο αριθμός του κινητού σας και οι διάφοροι κωδικοί πρόσβασης παραμένουν αμετάβλητοι.

Παρ ‘όλα αυτά, αν θέλετε να αλλάξετε το πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας το έτος μετά την αγορά ενός τηλεφώνου, μπορείτε να υποβληθείτε με έξοδα. Για να μάθετε το ποσό αυτών των πιθανών δαπανών, δείτε την ηλεκτρονική βοήθεια.

Καλό να γνωρίζετε: Ο χώρος του πελάτη σας σας επιτρέπει να συμβουλευτείτε ανά πάσα στιγμή τη λίστα των προσφορών και των επιλογών σας με έναν απλό και γρήγορο τρόπο. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό, επιλέξτε από την περιοχή πελάτη, την καρτέλα “Τα συμβόλαρά σας” και στη συνέχεια την ενότητα “Η προσφορά σας”.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο κινητό σχέδιο ?

Όλα εξαρτώνται από τις προσδοκίες σας ! Για να είμαι σίγουρος για Επιλέξτε ένα πακέτο Συμβατό με τις ανάγκες σας, ελέγξτε ότι το 4G είναι επαρκές για εσάς και αν όχι, προτιμάτε ένα πακέτο 5G. Θα νιώσετε σαφές διαφορά . Και αν έχετε ένα κουτί στο σπίτι, ίσως είναι ενδιαφέρον Συγκεντρώστε πακέτο κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου.

Έχω έναν κωδικό προσφοράς. Πως να το χρησιμοποιήσεις ?

1. Επιλέξτε το πακέτο κινητής τηλεφωνίας από τα πακέτα Orange Mobile.
2. Εισαγάγετε τον κωδικό προσφοράς στη σελίδα “Η παραγγελία σας”.
Μάθετε περισσότερα>
3. Επωφεληθείτε από το νέο πακέτο μειωμένων τιμών σας !

Πώς να επωφεληθείτε από το 5g του πορτοκαλιού ?

 • 5G: Με προσφορά και συμβατό με τερματικό μόνο σε αναπτυγμένες περιοχές (δίκτυο 5G στη διαδικασία ανάπτυξης). Μεταβλητή ροή ανάλογα με τις συχνότητες που χρησιμοποιούνται. Λεπτομερές και διαφοροποιημένο κάλυμμα δίκτυο.πορτοκάλι.Fr.
 • Ανάπτυξη πορτοκαλιού 5G: Σταδιακά επιτεύχθηκε σε όλη τη Γαλλία, όπως αυτό που επιτεύχθηκε για 3G και 4G. Έχει προτεραιότητα σε περιοχές όπου χρησιμοποιείται ευρέως το 4G. Η ιστοσελίδα δίκτυο.πορτοκάλι.Fr Και ο ιστότοπος ARCEP σας επιτρέπει να γνωρίζετε το Κάλυψη δικτύου 5G.

Συνιστώμενα χέρια -ελεύθερο κιτ

Χρήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία, σε δίκτυα και με συμβατό κινητό. Προσφορά υπό όρους που ισχύουν στην ηπειρωτική Γαλλία από τις 17/08/2023 έως τις 04/10/2023. Οι προσφορές πορτοκαλί προορίζονται για τους πελάτες που διαμένουν ή είναι σε θέση να δικαιολογήσουν μια σταθερή σύνδεση με τη Μητροπολιτική Γαλλία, εντός των ορίων της μη χρήσης χρήσης.

* Κινητό δίκτυο n ° 1 : Σύμφωνα με την έρευνα ARCEP σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών για τους μητροπολιτικούς φορείς κινητής τηλεφωνίας τον Οκτώβριο του 2022, το Orange είναι 1ο ή 1er από 476 από τα 505 κριτήρια.

4G+ και 4G: Με συμβατό εξοπλισμό – μόνο σε αναπτυγμένες περιοχές. Κάλυμμα δικτύου.πορτοκάλι.FR και 4G+ προσβάσιμες στις πόλεις που αναφέρθηκαν.

5G : Με προσφορά και τερματικό συμβατό μόνο σε αναπτυγμένες περιοχές (δίκτυο 5G στη διαδικασία ανάπτυξης). Μεταβλητή ροή ανάλογα με τις συχνότητες που χρησιμοποιούνται. Λεπτομερής και διαφοροποιημένη κάλυψη στο δίκτυο.πορτοκάλι.Fr.

Κλήσεις, SMS, απεριόριστο MMS Εξαιρώντας το κόστος της υπηρεσίας ειδικών αριθμών και εξαιρουμένων του κόστους του βραχυπρόθεσμου και προσαυξημένου αριθμού, εντός του ορίου των 250 διαφορετικών ανταποκριτών ανά μήνα, 3H Max/Call Voice. Η υπηρεσία MMS εξαρτάται από το δίκτυο, τα χαρακτηριστικά των κινητοποιήσεων που χρησιμοποιούνται και τις μορφές υποστηριζόμενου περιεχομένου.

Ευρώπη : Η περιοχή της Ευρώπης (Azores (LES), Aland (Νησιά), Γερμανία, Αυστρία, Βαλαρικά, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κανάρια (νησιά), Κύπρος, Κέρκυρα (νησί), Κρήη, Κύματα (LES), Κροάτι, Δανία, Ισπανία, Εσθονία , Faroese (νησιά), Φινλανδία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Γκέρνσεϊ, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ιταλία, Τζέρσεϋ, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μαδέρα, Μάλτα, Άνδρας (νησί), Νορβηγία, Ολλανδία. Τσεχική Δημοκρατία, Ρόδος (νησί της), Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Άγιος-Μάρριν, Σαρδηνία, Σικελία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Βατικανό) + Ελβετική Ζώνη Andorra.

Κινητό διαδίκτυο : Επαναφορτιζόμενο μπλοκαρισμένο κινητό διαδίκτυο. Χρησιμοποιήσιμες στην Ευρώπη, DOM, SWITZERLAND/ANDORRA Περιοχές.

Ειδική ροή απορρόφησης (Δάας) Τοπική ποσοτικοποιεί την έκθεση του χρήστη σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα του ενδιαφερόμενου εξοπλισμού. Το μέγιστο εξουσιοδοτημένο DAS είναι 2 W/kg για το κεφάλι και τον κορμό και 4 W/kg για τα μέλη “. Η μέτρηση του κορμού DAS μπορεί να έχει υπολογιστεί σε σχέση με μια ορισμένη απόσταση από έναν προσομοιωμένο ανθρώπινο οργανισμό.

Γιατί να αγοράσετε online

Συγκριτικός καπετάνιος

Τα μπλοκαρισμένα πακέτα καθιστούν δυνατή την αποφυγή οποιασδήποτε προσπέρασης σε “εκτός συγκρότησης” που συχνά χρεώνονται σε υψηλή τιμή από τους φορείς εκμετάλλευσης.

Ο συγκριτής μας συγκεντρώνει όλα τα μπλοκαρισμένα πακέτα που προσφέρονται από τους χειριστές. Σημειώστε ότι τα μπλοκαρισμένα πακέτα παρουσιάζονται τώρα με τη μορφή μιας επιλογής “μπλοκ” και ότι μπορείτε να απενεργοποιήσετε αργότερα αν θέλετε. Όταν αυτή η επιλογή είναι χρεωστική, την ενσωματώνουμε στην τιμή που εμφανίζεται σε κάθε κάρτα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ 25 Σεπτεμβρίου 2023
0 MB 10 GB 100 GB 200 GB
70 GB 8 GB στην Ευρώπη

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Χρησιμοποιήστε το δίκτυο SFR

Κάρτα SIM : 5 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
80 GB 13 GB στην Ευρώπη

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Με μπλοκαρισμένη επιλογή πακέτου στο 1 €/μήνα

Χρησιμοποιήστε το δίκτυο Bouygues Telecom

Κάρτα SIM : Μόνο 1 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
250 GB 5G 35 GB στην Ευρώπη

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Περιλαμβάνονται οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Ελβετία

Πρόσβαση στην εφαρμογή Δωρεάν Λιγκ 1

Πακέτο 9,99 €/μήνα Για freebox pop ή 15,99 €/μήνα Για άλλους συνδρομητές σε ένα freebox

Κάρτα SIM : 10 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
2 h ⋅ 100 Mb SMS/MMS Unlimited
2 € /μήνα
Στη διάρκεια 6 μήνες

Πακέτο 0 €/μήνα Για συνδρομητές σε ένα bbox

Κάρτα SIM : 5 €

Δέσμευση 12 μήνες Δείτε την προσφορά
100 GB 10 GB στην Ευρώπη

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Χρησιμοποιήστε το δίκτυο SFR

Κάρτα SIM : 5 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
Μέχρι 4 Οκτωβρίου
2 h ⋅ 100 Mb SMS/MMS Unlimited
2 € 99 /μήνα
Στη διάρκεια 12 μήνες

Πακέτο 0 €/μήνα Για συνδρομητές LiveBox

Κάρτα SIM : 10 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
6/17 εμφανίζονται πακέτα
Εμφάνιση περισσότερων πακέτων με βοηθούν να επιλέξω →
ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ 25 Σεπτεμβρίου 2023

Τι είναι ένα μπλοκαρισμένο πακέτο ?

Ένα πακέτο περιλαμβάνει μια συγκεκριμένη ποσόστωση επικοινωνιών (για παράδειγμα 2 ώρες κλήσεων και 1 gigactet de data). Πέρα από αυτές τις επικοινωνίες, ο χειριστής θα σας χρεώσει πακέτο.

Αυτές οι επικοινωνίες εκτός σχηματισμού μπορούν μερικές φορές να εκραγούν το τιμολόγιο σας-αυτό είναι η συγκεκριμένη περίπτωση επικοινωνιών από το εξωτερικό, η κλήση των προσαυξτωμένων αριθμών ή σε περίπτωση ισχυρής υπερβαίνει τον όγκο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα μπλοκαρισμένο σχέδιο που θα σας εμποδίσει να κάνετε επικοινωνίες εκτός σχηματισμού, αποφεύγοντας έτσι δυσάρεστες εκπλήξεις στα τιμολόγια στο τέλος του μήνα.

Πρέπει να επιλέξετε ένα μπλοκαρισμένο πακέτο ?

Εάν τα μπλοκαρισμένα πακέτα είχαν τη χρυσή εποχή τους, όταν τα πακέτα τείνουν μόνο μια ώρα ή δύο κλήσεις με τιμές, εξαιρουμένων των απαγορευτικών πακέτων σε περίπτωση που ξεπέρασε, έχουν χάσει σε μεγάλο βαθμό το υπέροχο με τον εκδημοκρατισμό των απεριόριστων πακέτων.

Ωστόσο, τα μπλοκαρισμένα πακέτα παραμένουν για να συνιστώνται για παιδιά που είναι πιθανό να καλέσουν προσαυξημένους αριθμούς, για να υπερβούν τον όγκο των κλήσεων ή των δεδομένων που περιλαμβάνονται. Είναι επίσης χρήσιμα για την αποφυγή επικοινωνιών εκτός των απροσδόκητων σχεδίων όπως κατά τη σύνδεση περιαγωγή σε ένα ξένο δίκτυο όταν βρίσκεστε κοντά σε σύνορα. Αλλά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ευρώπη θα προτιμούμε ένα πακέτο με ένα μεγάλο φάκελο δεδομένων στην Ευρώπη.

Ανακαλύψτε τα καλύτερα μπλοκαρισμένα πακέτα

Λογότυπο τηλεπικοινωνιών Bouygues

Για διάφορους λόγους, θέλετε να πάτε στη συνδρομή ενός μπλοκαρισμένου πακέτου. Το τελευταίο έχει πολλά πλεονεκτήματα και όλο και περισσότερο απευθύνεται στους καταναλωτές. Πράγματι, επιτρέπει να παρακολουθείτε τη χρήση του και να κυριαρχήσετε τον προϋπολογισμό σας. Επιλέξτε μια προσφορά με ή χωρίς δέσμευση ? Σε ποιον απευθύνονται ειδικότερα ? Είναι δυνατόν να διατηρήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας αλλάζοντας τον χειριστή ? Γιατί να βασίζεστε σε ένα πακέτο συγκριτή ? Λάβετε όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σε αυτόν τον πρακτικό οδηγό και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί στη συνδρομή του νέου πακέτου σας.

Λογότυπο μετά την κινητά

Μπλοκάρει 2 ώρες 100MB

Λογότυπο τηλεπικοινωνιών Bouygues

Bouygues Telecom Scalable 1 έως 20 GB

24 -μηνών δέσμευση

Για 12 μήνες

Πορτοκαλί λογότυπο

Πορτοκαλί μπλοκαρισμένο 2H 20GB

Για 12 μήνες + 3 απεριόριστοι αριθμοί

Λογότυπο τηλεπικοινωνιών Bouygues

Το Bouygues Telecom μπλοκάρει 5GB

24 -μηνών δέσμευση

Για 12 μήνες

Πορτοκαλί λογότυπο

Πορτοκαλί μπλοκαρισμένο 2 ώρες 100mb

Για 12 μήνες

Λογότυπο Sosh

Μπλοκάρει το πακέτο 100MB 100MB

Οι χειριστές κινητής τηλεφωνίας έχουν μόνο μία επιθυμία: ότι οι χρήστες εγγραφούν στις συνδρομές τους. Γι ‘αυτό, διαφοροποιούν και προσφέρουν πολύ διαφορετικές προσφορές για να ευχαριστήσουν τον μεγαλύτερο αριθμό. Ορισμένες προσφορές είναι πιο επιτυχημένες από άλλες. Μεταξύ εκείνων που έχουν κατακτήσει τις καρδιές των καταναλωτών βρίσκουμε τις προσφορές χωρίς δέσμευση ή εκείνες σε χαμηλές τιμές. Αλλά ένα τελευταίο συμβαίνει να έχει μεγάλη χρήση: μπλοκαρισμένα πακέτα. Για να έχουμε ένα καλό όραμα για όλες τις διαθέσιμες προσφορές, ο συγκριτής μας θα αποδειχθεί ότι είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας.

Πώς λειτουργεί ο συγκριτής πακέτου ?

Ο συγκριτής πακέτου είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο για εσάς. Συγκεντρώνει όλες τις προσφορές των φορέων εκμετάλλευσης που διατίθενται σήμερα στην αγορά. Για να αποκτήσετε ένα πακέτο προσαρμοσμένων που ανταποκρίνονται σε όλες τις προσδοκίες σας, απλά πρέπει να εκπληρώσετε τα κριτήρια στα οποία δεν επιθυμείτε να κάνετε παραχώρηση: τον προϋπολογισμό σας, τον φάκελο δεδομένων σας ή εάν το πακέτο πρέπει να είναι απεριόριστο ή μπλοκαρισμένο.

Μόλις επιλεγούν αυτά τα πεδία, θα λάβετε μια λίστα πακέτων που μπορούν να σας ικανοποιήσουν σε καθημερινή βάση. Το τελευταίο βήμα σας ανήκει ελεύθερα: βρείτε το καλύτερο πακέτο και εγγραφείτε σε αυτό όταν το επιθυμείτε.

Αυτό το εργαλείο είναι απλό και διαισθητικό για να σας βοηθήσει καλύτερα στην αναζήτησή σας για ένα νέο πακέτο για κινητά.

Μπλοκαρισμένα πακέτα: μια ιδανική λύση

Τα μπλοκαρισμένα πακέτα μπόρεσαν να κατακτήσουν τις καρδιές των καταναλωτών επειδή παρακολουθούν τα έξοδα και τη χρήση του smartphone. Δεν είναι δυνατόν να υπερβείτε τον αριθμό των κλήσεων ή των SMS που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Το ίδιο ισχύει και για τα δεδομένα: η πλοήγηση περιορίζεται στον αριθμό των GOS που αναφέρεται στην προσφορά που έχει εγγραφεί. Για να είναι σε θέση να υπερβεί αυτούς τους περιορισμούς, είναι υποχρεωτικό να πληρώσουμε πρόσθετα έξοδα.

Αυτή είναι η ιδανική λύση για να είστε σίγουροι για το τι ξοδεύετε και πώς το ξοδεύετε.

Γιατί να επιλέξετε ένα μπλοκαρισμένο πακέτο ?

Το μπλοκαρισμένο πακέτο μπορεί να είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για διάφορους λόγους:

– Για ένα πρώτο πακέτο: Το παιδί σας μόλις έλαβε το πρώτο του smartphone και θέλετε να πλαισιώσετε τη χρήση του για να αποφύγετε την υπερκατανάλωση ή τις παραστάσεις. Τα μπλοκαρισμένα πακέτα μπορεί να είναι μια πολύ καλή λύση για να ξεκινήσετε. Ξέρεις τι χρησιμοποιεί και σε ποιο ποσοστό.
– Για χαμηλή χρήση: Χρησιμοποιείτε το smartphone σας για πρωτογενείς ανάγκες (κλήσεις και SMS) ή με ακρίβεια ? Ένα μπλοκαρισμένο πακέτο είναι εντελώς επαρκές. Ξέρετε ότι δεν θα το υπερβείτε και ότι θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας.
– Για να επωφεληθείτε από μικρές τιμές: Τα μπλοκαρισμένα πακέτα είναι συχνά σε πιο προσιτές τιμές. Καθώς δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες περισσότερο από το πακέτο, είστε σίγουροι ότι δεν θα πληρώσετε πρόσθετα έξοδα και θα διατηρήσετε ένα προσιτό τιμολόγιο.

Επομένως, τα μπλοκαρισμένα πακέτα είναι ιδανικά για την παρακολούθηση της κατανάλωσης αλλά και του μηνιαίου προϋπολογισμού σας.

Σε αντίθεση με το τι είναι δυνατόν να πιστέψουμε, τα πακέτα δεν προσφέρουν ούτε μία προσφορά. Αντίθετα, οι φορείς εκμετάλλευσης πολλαπλασιάζουν τις δυνατότητες για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες όλων. Έτσι, δεν είστε υποχρεωμένοι να εγγραφείτε στο χαμηλότερο πακέτο που δεν θα συμμορφώνεται με τη χρήση που θα γίνει από αυτό. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον αριθμό των δεδομένων από τα οποία πρέπει να έχει το πακέτο σας. Ορισμένοι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν ακόμη και πολύ παρεχόμενους φακέλους, μέχρι 100 GB δεδομένων. Ομοίως, μπορείτε να επιλέξετε ένα μπλοκαρισμένο πακέτο, αλλά συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων ή SMS. Εξαρτάται μόνο από τις προσδοκίες που έχετε.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει όλες τις πιστώσεις σας διαθέσιμες στο μπλοκαρισμένο πακέτο σας, μπορείτε ακόμα να παραμείνετε προσβάσιμοι. Οι επαφές σας ενδέχεται να συνεχίσουν να σας καλούν ή να σας στείλουν μηνύματα. Μπορείτε να απαντήσετε σε κλήσεις, αλλά όχι SMS.

Αποκλεισμένα πακέτα: Εγγραφείτε σε μια προσφορά με ή χωρίς δέσμευση ?

Όπως και με τα συμβατικά πακέτα, είναι διαθέσιμα μπλοκαρισμένα πακέτα με ή χωρίς δέσμευση. Ο καθένας έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

Όταν ένας καταναλωτής αποφασίσει να εγγραφεί σε μια μη δεσμευτική προσφορά, αυτό του επιτρέπει να είναι σε θέση να αλλάξει την προσφορά ή τον χειριστή του ανά πάσα στιγμή. Δεν δεσμεύεται από το τέλος της δέσμευσης και καταβάλλει πρόσθετες αμοιβές σε περίπτωση παραβίασης της σύμβασης.

Από την πλευρά της προσφοράς με δέσμευση, ο χρήστης θα πρέπει να επιλέξει μια συνδρομή που κυμαίνεται από 12 μήνες έως 24 μήνες. Ωστόσο, συχνά επωφελείται από την αγορά ενός νέου smartphone ταυτόχρονα με τη συνδρομή πακέτου. Αυτός ο τύπος μείωσης προσφέρεται συχνά από ιστορικούς φορείς, όπως SFR, Orange ή Bouygues. Μερικές φορές είναι καλύτερο να αγοράσετε το τηλέφωνο στην πραγματική τιμή του, χωρίς να επωφελείται από την προώθηση. Πράγματι, μακροπρόθεσμα, μπορεί να είναι λιγότερο ακριβό για τον αγοραστή.

Πριν κάνετε την επιλογή σας μεταξύ αυτών των δύο τύπων μπλοκαρισμένων πακέτων, πρέπει να αναρωτηθείτε πολλές ερωτήσεις: Θέλετε να εμπλακείτε για αρκετά χρόνια με τον χειριστή σας ? Πρόκειται να αγοράσετε ένα νέο smartphone ? Ποια είναι η προσφορά που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσδοκίες σας ? Μόλις απαντηθούν αυτές οι ερωτήσεις και τα κριτήρια σας καλά καθορισμένα, θα μπορείτε να κάνετε μια γαλήνια επιλογή και σύμφωνα με τις προσωπικές σας προσδοκίες.

Στην επιλογή του μπλοκαρισμένου πακέτου σας, διατίθενται αρκετές λύσεις σε εσάς. Ο συγκριτής θα είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει και να σας συνοδεύσει. Θα είστε σε θέση να εγγραφείτε σε ένα πακέτο που σας ταιριάζει και το οποίο θα κάνετε πλήρη χρήση.

Μπορώ να διατηρήσω τον αριθμό τηλεφώνου μου αλλάζοντας τον χειριστή ?

Βρήκατε ένα νέο πακέτο τηλεφώνου που πληροί πλήρως τα κριτήρια σας, αλλά πρέπει να αλλάξετε τον χειριστή … αυτό μπορεί να θέσει το ζήτημα της διατήρησης του αριθμού σας. Χρησιμοποιώντας έναν νέο αριθμό τηλεφώνου, αυτό συνεπάγεται αρκετές αλλαγές: εμποδίζοντας τις επαφές σας, κάνοντας όλες τις διοικητικές διαδικασίες και πολλά άλλα. Δεν είναι απαραιτήτως ευχάριστο ή πρακτικό.

Προκειμένου να αποφύγετε όλες αυτές τις δυσκολίες, μπορείτε να διατηρήσετε τον αριθμό σας ενώ αλλάζετε τον χειριστή. Για να το κάνετε αυτό, απλά λάβετε τη δήλωση ταυτότητας του χειριστή σας, που ονομάζεται επίσης “Κωδικός RIO”, και υποδείξτε το στο νέο σας χειριστή. Καλώντας το 3179, έναν αριθμό συμβατό με όλους τους χειριστές, μπορείτε να το γνωρίζετε.

Όλες οι προσφορές πακέτων κινητής τηλεφωνίας έχουν επιλεγεί και επικυρωθεί από την CLIC2Shop, συνεργάτη της Lenumeriques.

 • Διαμορφώστε τα cookies
 • Όλα τα τμήματα
 • Όλες οι μάρκες
 • Επικοινωνία
 • Συχνές ερωτήσεις
 • Γραφή
 • Σύγκριση τιμών
 • Τεχνικοί εταίροι
 • ΕΙΣΑΑ
 • Νομική ειδοποίηση
 • Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
 • Όροι χρήσης
 • FAQ – Οι επιλογές σας σχετικά με τη χρήση του cookie
 • Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος © 2023