Περισσότερη ισχύς και σειρές που έρχονται για το μελλοντικό ηλεκτρικό μίνι – Ο οδηγός αυτοκινήτων, όλα – νέα 2025 Mini Cooper SE φαίνεται αιχμηρά, προσφέρει περισσότερη δύναμη και εύρος – ο οδηγός αυτοκινήτου

All-New 2025 Mini Cooper Sharp, προσφέρει περισσότερη δύναμη και εύρος

Το 2025 Cooper διατηρεί μια ρύθμιση FWD, αλλά κερδίζει έναν ισχυρότερο κινητήρα που προσφέρει 215 ίππους instatead 181 ίππων. Κατά συνέπεια, η επιτάχυνση από 0-100 km/h επιτυγχάνεται τώρα σε 6.7 δευτερόλεπτα αντί για 7.3 δευτερόλεπτα, μίνι ισχυρισμοί.

Περισσότερη ισχύς και κυμαίνεται για μελλοντικό ηλεκτρικό μίνι

Μετά από τις πρώτες μη-camouflagered πλάνα που εμφανίστηκαν τον Απρίλιο, το Mini αυτό το Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Hardtop των τριών πόρων επόμενης γενιάς, ειδικά για το Electric Variant.

Σε αντίθεση με το εξερχόμενο μοντέλο που παρουσιάστηκε για το 2020, το νέο μίνι μπαταρίας θα είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές διαμορφώσεις παγκοσμίως Cooper E και Cooper SE. Θα προσγειωθούν και οι δύο στον Καναδά? Αυτό παραμένει να επιβεβαιωθεί.

  • Επίσης: Αυτή είναι η πρώτη σας επίσημη ματιά στο επόμενο Electric Mini
  • Επίσης: Επόμενο γενικό Mini Countryman για να εισέλθει στην καθυστερημένη παραγωγή το 2023, το μοντέλο EV περιλαμβάνεται

Το entry-level cooper e είναι annouded με 135 kW ή 181 ίππους, ακριβώς όπως το Cooper SE γνωρίζουμε ήδη. Το νέο Cooper SE, εν τω μεταξύ, θα έχει έναν πιο ισχυρό ηλεκτρικό κινητήρα που θα δημιουργεί 160 kW ή 215 ίππους. Η μέγιστη ροπή δεν είναι συγκεκριμένη στην περίπτωση Eith.

Εκτός από την επιπλέον παραγωγή, το Mini υποσχόμαστε αυξημένες σειρές, κάτι που είναι εξαιρετικά νέα, διότι αυτό αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο χτύπημα εναντίον του αυτοκινήτου. Η μπαταρία ιόντων λιθίου θα έχει χωρητικότητα 40.7 kWh στο cooper e και μέχρι 54.2 kWh στο cooper se -up από 32.6 kWh τώρα Range 300-400 χλμ. Με βάση το πρότυπο WLTP.

Προφανώς, οι εκτιμήσεις εύρους στη Βόρεια Αμερική θα είναι χαμηλότερες, αλλά δεδομένου ότι το μεγαλύτερο πακέτο διαθέτει 66 διάτρηση μεγαλύτερης χωρητικότητας, μπορούμε να αναμένουμε ότι το Cooper SE θα μπορέσει να ταξιδέψει μέχρι να περιβάλλει 275 χλμ. Έναντι 183 χλμ. Καναδάς.

Αναζητήστε το MINI για να εισαγάγει επίσημα το Hardtop της επόμενης γενιάς αργότερα το 2023, με τις πωλήσεις στον Καναδά ξεκινώντας το πρώτο εξάμηνο του 2024 για το μοντέλο του 2025. Η ηλεκτρική παραλλαγή θα οδηγήσει σε μια εντελώς νέα αρχιτεκτονική που προκύπτει από μια συνεργασία μεταξύ της ομάδας BMW και των κινητήρων της Κίνας της Κίνας. Η παραγωγή θα πραγματοποιηθεί σε ένα κινεζικό εργοστάσιο (οι συμβατικά τροφοδοτούμενες hatchbacks θα προέρχονται ακόμα από το εργοστάσιο της Οξφόρδης στο U u.κ.) και ένα μοντέλο JCW υψηλής απόδοσης θα ακολουθήσει αργότερα.

Επιπλέον, καθώς αναβάλλονται τον περασμένο μήνα, οι πιθανότητες είναι η πόρτα Mini 5 που τροφοδοτείται με φυσικό αέριο, θα αντικατασταθεί έμμεσα το επόμενο έτος από την παραγωγή της έννοιας Aceman. Εν τω μεταξύ, ένας νέος mini countryman θα κάνει ντεμπούτο, προσφέροντας τόσο αερίου όσο και ηλεκτρικές παραλλαγές, αλλά αυτό θα κατασκευαστεί στη Γερμανία αντ ‘αυτού.

All-New 2025 Mini Cooper Sharp, προσφέρει περισσότερη δύναμη και εύρος

Το Mini σήμερα παρουσίασε την επόμενη γενιά του πλήρως ηλεκτρικού Cooper SE την παραμονή της εκδήλωσης κινητικότητας IAA στο Μόναχο. Το αυτοκίνητο θα χτυπήσει την καναδική αγορά το επόμενο έτος ως μοντέλο 2025.

Οι παραλλαγές 3 θυρών και 5 θυρών που τροφοδοτούνται με αέριο θα εισαχθούν αργότερα, αντιπροσωπεύοντας το τελικό μη ηλεκτρικό νέο Minis πριν από το εμπορικό σήμα να αποκόψει πλήρως τους κινητήρες εσωτερικής καύσης μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Μπορούμε να σας πούμε αυτό: Δεν θα προσφέρουν χειροκίνητη μετάδοση.

  • Επίσης: Πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το νέο σύστημα ψυχαγωγίας του Mini
  • Επίσης: Εδώ είναι το μίνι εσωτερικό εσωτερικό και πώς εξελίχθηκε από το 1959

Εξελικτικός σχεδιασμός

Είχαμε ήδη δει το εξωγήρο από εικόνες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα αυτό το έτος. Δεν είναι ένα ριζοσπαστικό τμήμα από το σημερινό cooper είναι. Το σώμα διαθέτει καθαρότερες επιφάνειες με λαβές πόρτας και εξάλειψη της πλαστικής επένδυσης γύρω από τις καμάρες των τροχών. Μπροστά, το περιβάλλον της μάσκας είναι πιο λεπτό και όχι σε αντίθεση με το ένα στην ιδέα του Aceman, ενώ ο πίνακας σώματος στη μέση είναι μεγαλύτερη.

Το Mini συνεχίζει να προσφέρει αντίθετα καλύμματα καθρέφτη και στέγη – το γράμμα που τώρα ενσωματώνει πανοραμικό γυαλί – μοναδικά σχέδια τροχών. Τα κράματα μαύρου και σιωπηλού που βλέπουν να μοιάζουν με τις ακτίνες που διαλύονται. Μπορούμε μόνο να φανταστούμε το αποτέλεσμα ICCE που αρχίζουν να περιστρέφονται.

Η θεραπεία με οπίσθιο άκρο είναι τελείως διαφορετική, με τραπεζοειδή φώτα που συνδέονται με μια παχιά μαύρη μπάρα όπου βρίσκεται το όνομα του μοντέλου. Είναι πλήρως ενσωματωμένα και στο Liftgate, και το Union Jack Motif φαίνεται να έχει αναθεωρηθεί για να φανεί λιγότερο εμφανές.

Διασκέδαση και σύγχρονη καμπίνα

Αυτό το νέο ηλεκτρικό μίνι επωφελείται από ένα μεγαλύτερο μεταξόνιο που έχει ως αποτέλεσμα λίγο περισσότερο χώρο περαστικού μέσα, όπου η διάταξη είναι πολύ πιο σύγχρονη, καθαρότερη και πιο πολυτελή. Μπορείτε να το δείτε με την επιλογή πλούσιων και βιώσιμων υλικών, καθώς και την εξάλειψη πολλών ελέγχων. Το κύριο χαρακτηριστικό, της φυλής, είναι η μεγάλη και στρογγυλή κεντρική οθόνη αφής που τροφοδοτείται από το νέο σύστημα ψυχαγωγίας της MINI, το οποίο καλύψαμε πρόσφατα. Διπλασιάζεται ως ένα σύμπλεγμα οργάνων, αφού δεν υπάρχει πλέον φυσικό πάνελ μπροστά από το τιμόνι, απλά μια οθόνη head-up.

Αυτή η διαδραστική οθόνη OLED μετράει 9.5 σε διάμετρο και είναι πολύ λεπτότερο από αυτό που αντικαθιστά. Ενσωματώνει τη διεπαφή της 9ης γενιάς της MINI, η οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, επικεντρώνεται στο συναίσθημα στις αλληλεπιδράσεις της με τους επιβάτες, με οπτικά θέματα αιχμής και ηχητικά θέματα που η διαισθητική της φύση, ενώ αντλεί έμπνευση από την πλούσια κληρονομιά της μάρκας.

Το Mini έχει εξοπλίσει το σύστημά του με μια επιλογή από εννέα διαφορετικούς τρόπους εμφάνισης που μετατρέπουν όχι μόνο τον τρόπο με τον οποίο οι πληροφορίες είναι διατεταγμένες στην οθόνη, αλλά και τη γενική ατμόσφαιρα στην καμπίνα, χάρη σε έναν προβολέα που βρίσκεται πίσω από την οθόνη που μπορεί να πάρει τον πίνακα Σε διάφορα χρώματα ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία.

Και επειδή αυτή είναι μια σημαντική τάση στον κλάδο, η Mini έχει επίσης δημιουργήσει έναν νέο εικονικό βοηθό που ανταποκρίνεται στην εντολή “Hey Mini”. Αυτό μπορεί να πάρει τη μορφή του χαριτωμένου μικρού σκυλάκι που ονομάζεται Spike, το οποίο μπορεί να αναγνωρίσει και να διακρίνει μεταξύ των φωνών των διαφόρων επιβατών του οχήματος. Όπως και με άλλους εικονικούς βοηθούς, η Spike μπορεί να προωθήσει περαιτέρω την αλληλεπίδραση με τους επιβάτες με αστεία και άλλες τυχαίες παρεμβάσεις.

Περισσότερη δύναμη και εύρος

Δύο διαφορετικές διαμορφώσεις διατίθενται παγκοσμίως περιλαμβάνουν Cooper E και Cooper. Οι καναδικές πληροφορίες για τα προϊόντα θα κυκλοφορήσουν αργότερα, αλλά στοιχηματίζουμε μόνο η επιστολή θα προσφερθεί εδώ.

Το 2025 Cooper διατηρεί μια ρύθμιση FWD, αλλά κερδίζει έναν ισχυρότερο κινητήρα που προσφέρει 215 ίππους instatead 181 ίππων. Κατά συνέπεια, η επιτάχυνση από 0-100 km/h επιτυγχάνεται τώρα σε 6.7 δευτερόλεπτα αντί για 7.3 δευτερόλεπτα, μίνι ισχυρισμοί.

Τα καλύτερα νέα προέρχονται από την μπαταρία, η οποία διαθέτει αυξημένη χωρητικότητα – 54.2 kWh vs. 32.6 kWh στο εξερχόμενο μοντέλο – και έως και 402 χλμ. Προφανώς, οι εκτιμήσεις εύρους στη Βόρεια Αμερική θα είναι χαμηλότερες, αλλά μπορούμε να περιμένουμε ότι το Cooper SE θα μπορέσει να ταξιδέψει μέχρι περίπου 275 χλμ., Ή ίσως περισσότερο, κάτι που θα ήταν βελτίωση της αγοράς από το σημερινό NRC-rated 183 km. Η γρήγορη φόρτιση με άμεσο ρεύμα είναι δυνατή με έως και 95 kW, επιτρέποντας την φόρτιση της μπαταρίας από 10-80 Pierce σε μόλις περίπου 30 λεπτά.

Τι άλλο? Λοιπόν, το Mini λέει ότι ο χειρισμός είναι ακόμη πιο έντονος χάρη στα ευρύτερα ελαστικά και το επαναβαθμιζόμενο τιμόνι. Σίγουρα ανυπομονούμε να πάρουμε τα άκρα μας στο κάθισμα του οδηγού αυτού του νέου 2025 Cooper. Διατηρήστε επαφή για περισσότερες λεπτομέρειες καναδικών ειδικών.

Το Mini Cooper είναι

Το Mini Cooper είναι

Διαμορφώστε το όχημά σας Mini Cooper ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που διατίθεται στο εμπόριο από τη βρετανική μάρκα, το Mini Cooper είναι ηλεκτρικό, με τα 230 χιλιόμετρα αυτονομίας του, έχει κάνει χώρο για πριμοδότηση «μηδενικών εκπομπών».

Σχεδιασμός του Electric Mini

Προερχόμενος από ένα πρώτο αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε από το εμπορικό σήμα το 2017, το Mini Electric Cooper αναλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος των ενσωματωμένων στοιχείων του Mini με θερμικούς κινητήρες.

Αποκλειστικά προσφέρονται σε τρία -δοχεία έκδοση, το μικρό βρετανικό ηλεκτρικό chip καταλαμβάνει έτσι τα χαρακτηριστικά στοιχεία της μάρκας, όπως η ένωση σημαίας που ενσωματώνεται στην οπίσθια οπτική, προσθέτοντας μερικές συγκεκριμένες λεπτομέρειες στην ηλεκτρική έκδοση.

Επομένως, η μάσκα είναι σχεδόν κλειστή ενώ τα λογότυπα “Ε” λαμβάνουν χώρα στο επίπεδο των μπροστινών πτερυγίων και του κορμού. Ειδικά για το μοντέλο, τα κίτρινα ένθετα παραμένουν προαιρετικά εξοπλισμό.

Στο εσωτερικό, η παρουσίαση είναι επίσης σχετικά κοντά σε μίνι θερμικά άτομα με προφανώς προσθήκη χαρακτηριστικών ειδικά σε αυτή την ηλεκτρική έκδοση στο επίπεδο των ψηφιακών οθονών.

Ηλεκτρικό μίνι κινητήρα και απόδοση

Κινούμενο από ένα ηλεκτρικό μπλοκ 135 kW (184 ίππους), το Mini Cooper αναπτύσσεται έως και 270 nm ροπής.

Από την άποψη της απόδοσης, ο κατασκευαστής επικοινωνεί με πυροβολισμό 0 έως 60 km/h σε 3,9 δευτερόλεπτα και σε 0 έως 100 km/h σταυρό σε 7,3 δευτερόλεπτα. Σε κορυφαία ταχύτητα, το μοντέλο συγκρατείται στα 150 km/h.

Μπαταρία και αυτονομία του Mini Cooper Electric

Ενσωματωμένο κάτω από το πάτωμα, η μπαταρία δεν βλάπτει την κατοικία του οχήματος ή τον χώρο φόρτωσης στον κορμό, που εμφανίζεται στα 211 λίτρα.

Σύνολο 32,6 kWh χωρητικότητας, η μπαταρία ιόντων λιθίου που τροφοδοτεί αυτό το ηλεκτρικό μίνι ανακοινώνει μεταξύ 225 και 234 χιλιομέτρων κύκλου WLTP με μέση κατανάλωση 15,2 έως 15,9 kWh/100 km.

Ηλεκτρική μίνι επαναφόρτιση

Για να επαναφορτίσετε το Mini Cooper SE, δύο λύσεις:

  • Για την επαναφόρτιση στο σπίτι και για τα δημόσια τερματικά, το Electric Mini διαθέτει φορτιστή 11 kW για επαναφόρτιση 80 % στις 2:30.
  • Για μεγάλες διαδρομές, ένας σύνδεσμος combo επιτρέπει μέχρι και 50 kW, ή 80 % ενέργεια που ανακτάται μετά από 35 λεπτά.

Και στις δύο περιπτώσεις, η εκτόξευση φόρτισης βρίσκεται στη δεξιά πλευρά και στο πίσω μέρος του οχήματος.

Τι τιμή για το Mini Electric Cooper ?

Συνέλευση στην Οξφόρδη, στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Electric Mini είναι διαθέσιμο στην αγορά. Η παραγωγή της ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2019, με παραδόσεις στη διαδικασία.

Διατίθενται δύο φινιρίσματα. Το πρώτο κλασικό κόστος 35.200 ευρώ που εξαιρουμένων του μπόνους στο διαμορφωτή, που προσφέρεται επίσης σε μια φόρμουλα ενοικίασης στα 385 ευρώ το μήνα (36 μήνες και 30.000 χλμ.). Ενσωματώνει προσαρμοστικό κρουαζιερόπλοιο, αυτόματο κλιματισμό, GPS, θερμαινόμενα καθίσματα και πανοραμική οροφή.

Η δεύτερη “έκδοση Camden” στις 39.Τα 900 € είναι περιορισμένα. Τέλος, η έκδοση σας εμφανίζεται στις 41.800 ευρώ. Προσφέρει ενωμένη ζωγραφική και ζάντες δύο τόνων 17 ιντσών. Προσθέτει στη δωρεά Οι προβολείς με προσαρμοστικές δίοδοι, σύστημα ήχου Harman Kardon, δερμάτινη ταπετσαρία ή ακόμα και οθόνη κεφαλής. Επιτρέπει επίσης πλήρη εξατομίκευση σε αισθητικό επίπεδο.

Thanks! You've already liked this
No comments