Η άδεια ψηφιακής οδήγησης στη Γαλλία επιβεβαιώνεται για το 2024, άδεια ψηφιακής οδήγησης στη Γαλλία: Ημερομηνία έναρξης, Λειτουργία, όλες οι γνώσεις

Άδεια ψηφιακής οδήγησης στη Γαλλία: Ημερομηνία έναρξης, Λειτουργία, ξέρετε τα πάντα

Η άδεια ψηφιακής οδήγησης θα είναι προσβάσιμη μέσω της εφαρμογής ταυτότητας της Γαλλίας, η οποία παρέχει ήδη απόδειξη ταυτότητας, αν και είναι διαθέσιμη επί του παρόντος στην έγκαιρη πρόσβαση. Το σύστημα θα δοκιμαστεί μέχρι το τέλος του έτους, σε τρία πιλοτικά τμήματα: eure-et-loir, rhône και hauts-de-seine.

Η άδεια ψηφιακής οδήγησης στη Γαλλία επιβεβαιώνεται για το 2024

Μέσω της αίτησης ταυτότητας της Γαλλίας, θα είναι δυνατόν να παρουσιαστεί μια άδεια ψηφιακής οδήγησης το 2024, επιβεβαίωσε τον Υπουργό Εσωτερικών.

Matthieu Eugène / Δημοσιεύθηκε στις 18 Ιουλίου 2023 στις 10:55 π.μ

Γαλλία-ταυτότητα-εφαρμογή

Η άδεια οδήγησης Dematerialized που διατίθεται το 2024

Η κυβέρνηση, μέσω του Υπουργού Εσωτερικών Gérald Darmanin, επιβεβαίωσε ότι η άδεια οδήγησης “Εντελώς” Το Dematerialized θα είναι διαθέσιμο το 2024. Την άνοιξη, μια δοκιμαστική φάση που σχεδιάστηκε για την έναρξη του σχολικού έτους του 2023 είχε ανακοινωθεί σε τρία τμήματα για αυτήν την άδεια ψηφιακής οδήγησης. Θα έχει ακριβώς τις ίδιες χρήσεις και την ίδια τιμή με την άδεια φυσικής οδήγησης, η οποία φυσικά θα παραμείνει σε ισχύ, ειδικά στο πλαίσιο ελέγχου δρόμου. Μπορεί επίσης να συμβουλευτεί την ισορροπία των σημείων.

Ταυτόχρονα, η φυσική άδεια, θα υπάρξει μια αποζημιωμένη άδεια, η οποία μπορεί κανείς να έχει στο smartphone σας, ανεξάρτητα από το smartphone σας, να είναι σε θέση να το παρουσιάσει στην αστυνομία και να σημειώσει τον αριθμό των σημείων που ξεκουράζονται, είπε ο Gérald Darmanin.

“Δεν είναι ζήτημα αντικατάστασης μιας φυσικής άδειας με αποσυντικημένο τρόπο”, ήθελε να καθορίσει τον Υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος ανακοίνωσε επίσης το τέλος του Green Insurance Clacker, το οποίο θα αποτιμηθεί πλήρως από την 1η Απριλίου 2024.

Η εφαρμογή ταυτότητας της Γαλλίας στη φάση βήτα

Αυτή η άδεια ψηφιακής οδήγησης θα είναι προσβάσιμη μέσω της εφαρμογής ταυτότητας της Γαλλίας, ακόμα σε πειραματισμό. Αυτή η πλατφόρμα θα επιτρέψει τελικά στα γαλλικά να αποδείξουν την ταυτότητά τους σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, με τη δυνατότητα προσθήκης βιομετρικής ταυτότητας. Αλλά θα δώσει επίσης πρόσβαση σε διάφορους ιστότοπους δημόσιων υπηρεσιών και FranceConnect.

Μια φάση δοκιμής beta βρίσκεται σε εξέλιξη, με το άνοιγμα στις αρχές Ιουλίου των περιορισμένων δημόσιων λήψεων μέσω του Play Store. Τα μέρη θα είναι ανοιχτά καθ ‘όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού: 100.000 άτομα αναμένονται στο Android και 10.000 από την πλευρά της Apple, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε ένα smartphone συμβατό με NFC. “Όσον αφορά το beta στο iOS, η εργασία βρίσκεται σε εξέλιξη για τη βελτιστοποίηση της εφαρμογής. Τα νέα μέρη θα είναι ανοιχτά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού “, Διαβάζουμε στον επίσημο λογαριασμό Twitter της ταυτότητας της Γαλλίας. Η ανάπτυξη της αίτησης αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους.

Άδεια ψηφιακής οδήγησης στη Γαλλία: Ημερομηνία έναρξης, Λειτουργία, ξέρετε τα πάντα

Δοκιμασμένα σε 3 τμήματα στα τέλη του 2023, η άδεια ψηφιακής οδήγησης θα γενικευτεί στην εφαρμογή ταυτότητας της Γαλλίας στις αρχές του 2024.

Matthieu Eugène / Δημοσιεύθηκε στις 17 Μαΐου 2023 στις 3:50 μ.μ

Άδεια ασκήσεων-numerial-france-prototype

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνει την άφιξη της άδειας οδήγησης αποζημιωμένης

Η άδεια ψηφιακής οδήγησης φτάνει σύντομα στα smartphones σας. Ο υπουργός Εσωτερικών Gérald Darmanin το είπε στις παριζιάνικες στήλες. “Αυτή η αποτιμημένη άδεια δεν θα αντικαταστήσει ποτέ τη φυσική έκδοση, αλλά θα έρθει επιπλέον για να απλοποιήσει τη ζωή των πολιτών που αγαπούν τις ψηφιακές διοικητικές διαδικασίες”, ήθελα να εξηγήσω τον υπουργό.

Αυτή η ψηφιακή έκδοση μπορεί να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια ενός αστυνομικού ελέγχου ή να βεβαιώσει την ικανότητά της να οδηγεί. Αυτή θα “Χρήσιμο στον αγώνα ενάντια στη μάστιγα των σφιστήσεων ταυτότητας, αλλά και να διευκολυνθεί η απόκτηση, για παράδειγμα, ενός πληρεξούσιου”, Προστέθηκε ο Gérald Darmanin. Το δελτίο τύπου του υπουργείου καθορίζει ότι αυτή η συσκευή θα έχει δύο πλεονεκτήματα για τους Γαλλικούς: Ειρήνη και τον αγώνα κατά της κλοπής ή της απώλειας.

Πού και πότε είναι διαθέσιμη η άδεια ψηφιακής οδήγησης στη Γαλλία ?

Η άδεια ψηφιακής οδήγησης θα είναι προσβάσιμη μέσω της εφαρμογής ταυτότητας της Γαλλίας, η οποία παρέχει ήδη απόδειξη ταυτότητας, αν και είναι διαθέσιμη επί του παρόντος στην έγκαιρη πρόσβαση. Το σύστημα θα δοκιμαστεί μέχρι το τέλος του έτους, σε τρία πιλοτικά τμήματα: eure-et-loir, rhône και hauts-de-seine.

Θέλουμε να δοκιμάσουμε σε τρία αντιπροσωπευτικά εδάφη της χώρας με αστικό και αγροτικό μίγμα και να μετρήσουμε το επίπεδο συμμετοχής του πληθυσμού, εξηγεί η Anne-Gaëlle Baudouin-Clerc, Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλών Τίτλων (ANTS).

Η γενίκευση της θα πρέπει να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2024, μόλις η εφαρμογή ταυτότητας της Γαλλίας είναι διαθέσιμη για όλους. Σημειώστε ότι θα είναι δυνατή η πρόσβαση στην άδειά σας χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Προς την ψηφιοποίηση των διοικητικών υπηρεσιών

Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της στρατηγικής για την ψηφιοποίηση των διοικητικών υπηρεσιών του κράτους, όπως η άφιξη της ψηφιακής ζωτικής σημασίας ή των βίντεο. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του Μαρτίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε επίσης την εφαρμογή μιας ευρωπαϊκής άδειας ψηφιακής οδήγησης.

Thanks! You've already liked this
No comments