Καλύτεροι υπολογιστές αφής 2023 – Οδηγός αγοράς και σύγκρισης, αγορά PC – PC Pas Cher Touch |

Φορητός υπολογιστής – απτικός φορητός υπολογιστής

Contents

Γνωρίστε ότι γενικά, στην περίπτωση φορητών υπολογιστών, δεν είναι δυνατόν να αυξηθεί η μνήμη. Από την άλλη πλευρά, μια άλλη πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ο τύπος μνήμης που ενσωματώνει. Επί του παρόντος, η αναφορά είναι DDR4, αν και είναι δυνατόν να βρεθεί εξοπλισμός με προηγούμενες γενιές. Σε κάθε περίπτωση, μεταξύ DDR3 και DDR4, δεν υπάρχει πολύ μεγάλο άλμα.

Οι 5 καλύτεροι υπολογιστές αφής 2023

Είμαστε ολοένα και περισσότερο για να αγγίξουμε τις οθόνες. Συνηθίσαμε σε διαισθητική πλοήγηση που προσφέρει οι οθόνες αφής των δισκίων και των κινητών τηλεφώνων και δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε τα πλεονεκτήματά τους όταν χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι γίνεται κοινό να βρεθούν υπολογιστές εξοπλισμένοι με οθόνες αφής. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τώρα μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων, μερικά από τα οποία είναι πραγματικά “δύο σε ένα” που μπορούν να λειτουργήσουν ως δισκία ή φορητοί υπολογιστές. Άλλοι είναι υπολογιστές γραφείου. Σε κάθε περίπτωση, αυτές είναι πολύ ευπροσάρμοστες συσκευές, αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Σε αυτόν τον συγκριτικό οδηγό, εξηγούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την επαφή με τους υπολογιστές και να δείξετε τους καλύτερους υπολογιστές αφής στην αγορά, λαμβάνοντας υπόψη τις δοκιμές και τις ανασκοπήσεις των χρηστών.

Αγγίξτε τη λίστα υπολογιστών των καλύτερων προϊόντων 2023

Αγγίξτε τη λίστα υπολογιστών των καλύτερων προϊόντων 2023

Τελευταία ενημέρωση: 31.08.2023

Έμπειρος δοκιμαστής με περισσότερα από 20 smartphones και 50 φορητούς υπολογιστές στην πίστωσή του.
Παθιασμένος με τη φωτογραφία και τη σειρά Netflix. “Σε καθημερινή βάση, αντιμετωπίζω τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες. Μοιράζομαι τον καρπό της εμπειρίας μου μέσω των άρθρων μου.””
[Ο Gabriel δεν αποτελεί μέρος του συντακτικού προσωπικού του BFMTV.com]

Αξιολογήσεις Διαβάστε το 1765

Τι είναι ένας υπολογιστής αφής?

Οι υπολογιστές είναι ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες, με μαθηματικές και λογικές λειτουργίες, δεδομένα επεξεργασίας και εκτελούν προγράμματα για την εκτέλεση μιας ευρείας ποικιλίας λειτουργιών. Ο Αφής υπολογιστές είναι υπολογιστές με οθόνη αφής, η οποία τους επιτρέπει να προσφέρουν μια σειρά κοινών χαρακτηριστικών σε κινητά τηλέφωνα ή tablet.

Οφέλη και τομείς εφαρμογής

Εργαστείτε στη φορητή θέση του υπολογιστή, παρακολουθήστε βίντεο στη θέση του καβαλέδου ή σε θέση σκηνής και μετακινήστε στη θέση του δισκίου. Και πάλι πολύ εύκολο στη χρήση σύμφωνα με τους πελάτες που έχουν κάνει τη δοκιμή

Ο Αφής υπολογιστές Συνδυάστε την υψηλή απόδοση των υπολογιστών, με ισχυρούς επεξεργαστές και μεγάλες ικανότητες RAM, με την ευελιξία των οθονών αφής των δισκίων ή των κινητών τηλεφώνων.

Ο Αφής υπολογιστές είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε τύπο χρήστη. Συνιστώνται ιδιαίτερα για γραφικό σχεδιασμό, δημοσίευση φωτογραφιών και βιομηχανικό σχεδιασμό. Επιπλέον, μπορούν να είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ηλικιωμένους που δεν έχουν καμία γνώση της επιστήμης των υπολογιστών.

Το RAM (RAM) και ο επεξεργαστής είναι τα δύο πιο σημαντικά στοιχεία της απόδοσης πληροφορικής. Ωστόσο, δεν είναι οι μόνοι που πρέπει να λάβουν υπόψη. Μια καλή κάρτα γραφικών είναι απαραίτητη για εφαρμογές βίντεο ή για αναπαραγωγή βιντεοπαιχνιδιών. Επίσης, στην περίπτωση φορητού υπολογιστή, πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ποιοι τύποι υπολογιστών αφής υπάρχουν?

Βασικά, δύο μεγάλες ομάδεςΑφής υπολογιστές μπορεί να διακριθεί. Από τη μία πλευρά, φορητοί υπολογιστές με μετατρέψιμο σχέδιο που τους επιτρέπει να μετατραπούν σε δισκία. Από την άλλη πλευρά, οι υπολογιστές γραφείων όλα σε ένα με την κεντρική μονάδα ενσωματωμένη στην οθόνη.

Μετατρέψιμος φορητός υπολογιστής

Σχεδιασμός με μεντεσέ 360º, η οποία του επιτρέπει να μετατραπεί σε δισκίο. Ελαφρύ εξοπλισμό, εύκολα μεταφερόμενος και με μέτριες οθόνες. Η κάρτα γραφικών είναι γενικά ενσωματωμένη στη μητρική πλακέτα. Προσφέρουν πολύ υψηλότερη απόδοση από τα δισκία, αλλά χαμηλότερα από αυτά των υπολογιστών γραφείων. Ενσωματώνουν γενικά δίσκους SSD με χαμηλή χωρητικότητα αποθήκευσης.

Υπολογιστής “2 σε ένα”

Ενσωματώνουν την κεντρική μονάδα επεξεργασίας στον εκπαιδευτή, έτσι ώστε να απελευθερώνουν αρκετό χώρο στον σταθμό εργασίας. Γενικά, αυτές είναι συσκευές που προσφέρουν επιδόσεις υψηλότερες από αυτές των φορητών υπολογιστών. Μπορούν να έχουν έναν παραδοσιακό σκληρό δίσκο, αν και πολλά μοντέλα έχουν μόνο δίσκο SSD.

Παραδείγματα αξιολόγησης προϊόντων

Εδώ είναι η ταξινόμηση που έχουμε ετοιμάσει για εσάς με τους καλύτερους υπολογιστές με μια οθόνη αφής που είναι διαθέσιμη σήμερα στη γαλλική αγορά. Προσπαθήσαμε να συμπεριλάβουμε μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων. Αυτοί είναι όλοι οι υπολογιστές μάρκας που προσφέρουν εξαιρετική αξία για τα χρήματα, σύμφωνα με κριτικές και δοκιμές χρηστών.

Acer Chromebook CB5-132T-C8VM

Σύμφωνα με δοκιμές εμπειρογνωμόνων, οι υπολογιστές Touch είναι πολύ ευπροσάρμοστες συσκευές

Ας ξεκινήσουμε τη σύγκρισή μας μεAcer Chromebook CB5-132-C8VM.Είναι ένας υπερ -φορητός υπολογιστής αφής αρκετά ισχυρό για να διαρκέσει όλη την ημέρα σε ένα μόνο φορτίο. Η γρήγορη ασύρματη σύνδεση της εξασφαλίζει τη διάδοση του περιεχομένου ιστού. Σε έκδοση 11 ιντσών, θα προσαρμοστεί στην καθημερινή σας ζωή. Αυτά τα Chromebook είναι διαθέσιμα με οθόνη αφής.

Asus Chromebook C523NAA20071

Οι υπολογιστές της οθόνης αφής συνιστώνται για σχεδιασμό και δημοσίευση. Κανε το τεστ!

Ας συνεχίσουμε τη σύγκριση των καλύτερων προϊόντων με τοASUS C523, που είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσετε την παραγωγικότητά σας, επιτρέποντάς σας να διασκεδάσετε εν κινήσει. Συμπαγής και υπερηχητικά, αυτό απτικός υπολογιστής 15.6 -inch Το Portable σας προσφέρει έως και 10 ώρες αυτονομίας. Με τη μετεωρική ταχύτητά του, τις προηγμένες επιλογές ασφαλείας και τις λειτουργίες της, κάθε πιο χρήσιμη από τις άλλες, είναι ο τέλειος φορητός υπολογιστής για μια φοιτητική ζωή ή για οποιονδήποτε άλλο χρήστη συχνά εν κινήσει.

Samsung Galaxy Book Full HD 10.6 Οθόνη αφής

Σύμφωνα με τις δοκιμές και τις κριτικές πελατών, είναι όλο και πιο συνηθισμένο να βρείτε τις καλύτερες συσκευές αφής

Ένας απίστευτος σχεδιασμός, τέλειες τελειώσεις, έκτακτη δύναμη και μακροχρόνια αυτονομία είναι τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του tablet 2 σε 1Βιβλίο Samsung Galaxy 10Μετασχηματίστηκε σε έναν πραγματικό φορητό υπολογιστή χάρη στην υπέροχη θήκη/πληκτρολόγιο του ! Αυτό το μαξιλάρι Windows 10 Ξεκινά έναν ισχυρό επεξεργαστή Intel Core M3-7Y30 (2.6 GHz), 4 GB μνήμης RAM και αποθήκευση 64 GB. Οι απόψεις των πολλών θετικών χρηστών προς αυτό απτικός υπολογιστής Και αυτό το μέρος τον κέρδισε στη σύγκρισή μας.

Dell Inspiron 14-5482

Όταν άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτοι υπολογιστές οθόνης αφής, υπήρξε κάποια διαμάχη σχετικά με το αν ήταν κατάλληλες ή όχι

Στην τελευταία θέση αυτής της σύγκρισης, σύμφωνα με τις δοκιμές πελατών, βρίσκουμε το προϊόν της μάρκας Λαγκάδα. Σχεδιασμένο για ευελιξία! Αυτό το μοντέλο 14 ιντσών 2 σε 1 προσφέρει μεγάλη ευελιξία με τέσσερις ευέλικτες λειτουργίες και τεχνολογία Κινηματογράφος Σε ένα κομψό και εκλεπτυσμένο σχέδιο. Απτικός υπολογιστής Φορητό για είσοδο, tablet για σχεδίαση και καβαλέτα ή πολυμέσων για ψυχαγωγία. Προσαρμόζεται σε όλες τις επιθυμίες σας!

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που περιγράφονται στα σχόλια των πελατών

Γνωρίζατε ότι το πρώτο ποντίκι του υπολογιστή αποτελείται από ένα ξύλινο κουτί με ένα κουμπί; Το καλώδιο ήρθε από πίσω, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος του ποντικιού

Με έναν υπολογιστή αφής, έχετε μια συσκευή που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός παραδοσιακού υπολογιστή με τα πλεονεκτήματα των οθονών αφής των δισκίων και των smartphones. Αυτές είναι πολύ ευπροσάρμοστες συσκευές, αλλά με υπέροχα χαρακτηριστικά. Σε γενικές γραμμές, προσφέρουν πολύ καλή αξία για τα χρήματα.

Ωστόσο, συχνά κοστίζουν λίγο περισσότερο από τους παραδοσιακούς φορητούς υπολογιστές. Επιπλέον, οι οθόνες αφής τείνουν να καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια και επομένως μπαταρία. Παίρνουν επίσης βρώμικα πιο συχνά. Παρ ‘όλα αυτά, σημειώστε τη συλλογή των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτήματα της σύγκρισης μας, σύμφωνα με τις κριτικές και τις δοκιμές των εμπειρογνωμόνων σε αυτά τα πρακτικά εργαλεία

  • Συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά ενός υπολογιστή με αυτά ενός tablet.
  • Είναι πολύ πιο ισχυρά από τα δισκία και ως εκ τούτου προσφέρουν εξαιρετική απόδοση.
  • Είναι γενικά πολύ καλή σχέση χρήσης για τα χρήματα.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χειροκίνητη πλοήγηση, η οποία είναι συχνά πιο φυσική, καθώς είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό με τη χρήση κινητών τηλεφώνων.
  • Είναι επίσης πολύ πιο ευπροσάρμοστα.
  • Σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τη γραφίδα, η οποία αποτελεί θεμελιώδες εργαλείο για καλλιτέχνες ή γραφίστες.
  • Οι αφτικές οθόνες είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για τους ηλικιωμένους που δεν έχουν γνώση υπολογιστών.

Μειονεκτήματα

  • Κοστίζουν περισσότερο από τους παραδοσιακούς φορητούς υπολογιστές.
  • Οι αφηρημένες οθόνες καταναλώνουν πολύ περισσότερη ενέργεια και μπαταρία.
  • Λογικά, η οθόνη θα είναι πιο σκούρα, οπότε θα πρέπει να την καθαρίσετε πιο συχνά.

Τα κριτήρια για την αγορά υπολογιστή οθόνης αφής

Επεξεργαστής

Ο επεξεργαστής είναι κάτι σαν τον εγκέφαλο του υπολογιστή. Είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση των λειτουργιών του λειτουργικού συστήματος και των διαφόρων προγραμμάτων. Ως εκ τούτου, η ζωτική του σημασία στην εκτέλεση ενός υπολογιστή. Επί του παρόντος, οι κύριες σειρές επεξεργαστών είναι οι δύο γραμμές Intel Core i3, i5 και i7, καθώς και οι γραμμές AMD Ryzen και Ryzen Pro.

ΕΜΒΟΛΟ

Μία από τις βασικές πτυχές της απόδοσης ενός υπολογιστή αφής είναι η μνήμη RAM, αφού είναι η κύρια μνήμη του υπολογιστή. Εκτελεί τόσο το λειτουργικό σύστημα όσο και τα περισσότερα προγράμματα. Τουλάχιστον θα πρέπει να επιλέξετε έναν υπολογιστή με 4 GB μνήμης RAM, αν και συνιστούμε 8 GB ή περισσότερο. Σε αυτή την περίπτωση, όσο περισσότερο υπάρχουν, τόσο το καλύτερο.

Γνωρίστε ότι γενικά, στην περίπτωση φορητών υπολογιστών, δεν είναι δυνατόν να αυξηθεί η μνήμη. Από την άλλη πλευρά, μια άλλη πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ο τύπος μνήμης που ενσωματώνει. Επί του παρόντος, η αναφορά είναι DDR4, αν και είναι δυνατόν να βρεθεί εξοπλισμός με προηγούμενες γενιές. Σε κάθε περίπτωση, μεταξύ DDR3 και DDR4, δεν υπάρχει πολύ μεγάλο άλμα.

Κατά την έξοδο του iPad πριν από δέκα χρόνια, πιστεύεται ότι τα δισκία θα αντικαταστήσουν τους φορητούς υπολογιστές. Σήμερα, είναι προφανές ότι ο φορητός υπολογιστής δεν θα μας αφήσει σύντομα !

Χωρητικότητα αποθήκευσης

Παραδοσιακά, ο σκληρός δίσκος ήταν πάντα ο τόπος όπου τα αρχεία και τα έγγραφα αποθηκεύονται και όπου τα διάφορα προγράμματα που χρησιμοποιείτε είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει όλο και πιο συνηθισμένο να βρούμε υπολογιστές, ιδίως φορητούς υπολογιστές, οι οποίοι έχουν αναγνώστες μνήμης SSD.

Αυτά σας επιτρέπουν να βελτιώσετε σημαντικά την ταχύτητα εκκίνησης. Καθώς η τιμή τους είναι ακόμα αρκετά υψηλή, μια ευρεία δυνατότητα είναι να συνδυάσουν έναν σκληρό δίσκο με ένα SSD. Σε κάθε περίπτωση, σήμερα θα πρέπει να ποντάρετε σε υπολογιστές με τουλάχιστον 500 GB χωρητικότητας αποθήκευσης σε περίπτωση φορητών υπολογιστών και 1 TB για υπολογιστές γραφείου.

Κάρτα γραφικών

Η κάρτα γραφικών είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία και την ενίσχυση όλων των λειτουργιών που σχετίζονται με την εικόνα και το βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο, η λειτουργία του είναι να διαχειρίζεται τις επόμενες πληροφορίες από τον επεξεργαστή και να την μετατρέψει για να την εμφανίσει στην οθόνη. Λογικά, είναι απαραίτητο για εργασίες όπως η επεξεργασία βίντεο ή τα βιντεοπαιχνίδια.

Πολλοί υπολογιστές έχουν ενσωματωμένες κάρτες γραφικών στη μητρική πλακέτα που προσφέρουν μόνο βασικές επιδόσεις και δεν σας επιτρέπουν να εκτελείτε απαιτητικές εργασίες. Εάν δεν έχετε υψηλό προϋπολογισμό, μπορείτε να επιλέξετε το GT 1030 από το NVIDIA ή το RX 550 και το RX 560 της AMD. Εάν θέλετε λίγο περισσότερη δύναμη, έχετε το Geforce GTX 1650 ή το GeForce GTX 1660.

Οθόνη

Σκεπτόμενος για την οθόνη, πρέπει να αναρωτηθείτε πολλές ερωτήσεις. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι σίγουρα το μέγεθός του. Η ανάλυση οθόνης είναι εξίσου σημαντική. Με αυτή την έννοια, θα πρέπει τουλάχιστον να επιλέξετε ένα απτικός υπολογιστής που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τα ψηφίσματα Full HD.

Σήμερα, ωστόσο, είναι όλο και πιο κοινό να βρίσκουμε οθόνες με ανάλυση 4K. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει με το περιεχόμενο. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να ποντάρετε σε μια οθόνη με ανάλυση 4K εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας για να απολαύσετε ταινίες υψηλής ποιότητας, σειρές ή σε οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο πολυμέσων ή να παίξετε βιντεοπαιχνίδια.

Επιλογές συνδεσιμότητας

Ο σημερινός κόσμος δεν μπορεί να γίνει κατανοητός χωρίς τη διασύνδεση των συσκευών. Γι ‘αυτό είναι καλύτερο να επιλέξετε έναν υπολογιστή αφής που σας προσφέρει τις καλύτερες επιλογές από αυτή την άποψη. Φυσικά, πρέπει να έχει σύνδεση WiFi, αρκετές θύρες USB και σύνδεση HDMI. Πιο συγκεκριμένα, πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο θύρες USB για φορητούς υπολογιστές.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να έχετε επίσης σύνδεση Bluetooth. Από εκεί, ένας αναγνώστης καρτών Micro SD είναι πάντα χρήσιμος, αν και δεν είναι διαθέσιμος σε όλους τους υπολογιστές. Μπορεί επίσης να θέλετε μια σύνδεση στο Διαδίκτυο μέσω μιας θύρας Ethernet.

Μπαταρία

Εάν επιλέξετε ένα απτικός υπολογιστής Φορητό, ένα από τα κριτήρια αγοράς που δεν μπορείτε να παραμελήσετε είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Λάβετε υπόψη ότι η οθόνη είναι το στοιχείο τουαπτικός υπολογιστής Ποιος καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία. Ευτυχώς, σήμερα μπορείτε να βρείτε εξοπλισμό που προσφέρει μια σειρά από 12 ώρες ή περισσότερο.

Πρόσθετοι σύνδεσμοι και πηγές

  • https: // fr.Wikipedia.org/wiki/tablet_tactile
  • https: // www.MACG.CO/MAC/2016/12/Lecran-Dun-Bordian-φορητό-προς-street-tetile-96562
  • https: // www.πως δουλεύει.Net/faq/16543-desactivate-ou-ou-eactivate-le-pave-touchpad
  • https: // www.techAdvisor.FR/Tutorial/Computers/Pave-Tactile-Function-Plus-3787942

Συχνές ερωτήσεις

Ποιος απευθύνεται για να αγοράσει έναν υπολογιστή αφής ?

Οι υπολογιστές της οθόνης αφής συνιστώνται για πολλούς χρήστες, σύμφωνα με τις δοκιμές καταναλωτών. Σήμερα, υπάρχουν όλο και περισσότερες συσκευές οθόνης αφής, οπότε υποθέτουμε σαφώς μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν φυσιολογικά ως κανονικά. Σε κάθε περίπτωση, συνιστώνται ιδιαίτερα για το γραφικό σχεδιασμό, τη δημοσίευση φωτογραφιών και τον καλύτερο βιομηχανικό σχεδιασμό. Μπορούν επίσης να είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στον τομέα της αρχιτεκτονικής και της μηχανικής. Έχουν επίσης ενδιαφέρον για ορισμένες εκπαιδευτικές εφαρμογές. Και ακόμη και για τους ηλικιωμένους που δεν είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση του ποντικιού, επειδή οι οθόνες αφής είναι πολύ πιο διαισθητικές.

Πώς να καθαρίσετε την οθόνη μιας οθόνης αφής ?

Χωρίς αμφιβολία, οι καλύτεροι υπολογιστές αφής γίνονται βρώμικοι όλο και πιο συχνά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο μια βρώμικη πτυχή, αλλά και μικρότερους χρόνους απόκρισης. Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από ειδικούς καθαρισμού αποκάλυψαν μέτρα. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε ένα καθαρό πανί ελαφρώς εμποτισμένο με νερό. Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε απεσταγμένο νερό. Εάν θέλετε να καθαρίσετε πιο αποτελεσματικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν καθαρισμού, συνήθως με τη μορφή αερολύματος ή έκπλυσης. Εάν επιλέξετε την επιλογή Aerosol, θα πρέπει να ψεκάσετε το προϊόν απευθείας στο ύφασμα, ποτέ στην οθόνη. Μπορείτε επίσης να προετοιμάσετε το δικό σας διάλυμα καθαρισμού με 50% αποσταγμένο νερό και 50% ισοπροπυλική αλκοόλη.

Φορητός υπολογιστής – απτικός φορητός υπολογιστής

Τα απίστευτα γενέθλια στο -40%

Οι φορητοί υπολογιστές έχουν γίνει καθημερινοί σύντροφοι. Είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας και η επιλογή τους εξαρτάται από τη χρήση του καθενός. Είτε θέλετε να αντικαταστήσετε ένα παλιό φορητό υπολογιστή είτε να αγοράσετε ένα πρώτο φορητό υπολογιστή, θα πρέπει να σκεφτείτε τα σημεία που πρέπει να εξετάσετε.

Φορητούς υπολογιστές: Από κλασική έως νέα γενιά

Ο φορητός υπολογιστής είναι ο σύμμαχος όλων, είτε στην εργασία είτε στο σπίτι. Πριν αγοράσετε το φορητό υπολογιστή σας, είναι απαραίτητο να ορίσετε τη χρήση: επαγγελματική, τακτική, αναψυχή κ.λπ. Υπάρχουν τόσοι φορητοί υπολογιστές όπως υπάρχουν προφίλ χρηστών. Γυρίζουμε σε ένα φορητό υπολογιστή για να απολαύσετε τα παιχνίδια βιντεοπαιχνιδιών σας. Επιλέγουμε ένα φτηνό φορητό υπολογιστή περισσότερο εάν είστε φοιτητής και θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε ερευνητική εργασία. Είμαστε πιο προχωρημένοι με ένα φορητό υπολογιστή που έχει ανακατασκευαστεί αν έχουμε αρκετά περιορισμένο προϋπολογισμό. Για καλύτερη άνεση για εργασία ή ψηφιακή δημιουργία, παραμένουμε σε 17 -ιντσών και περισσότερα μοντέλα φορητού υπολογιστή. Παρ ‘όλα αυτά, ο κλασικός φορητός υπολογιστής παραμένει η καλύτερη επιλογή για αρκετά διαφορετικές χρήσεις όταν έχουμε μη ειδικές ανάγκες. Πρέπει να αναρωτηθείτε τις σωστές ερωτήσεις, συμπεριλαμβανομένων των συνδετήρων, του λειτουργικού συστήματος και της κάρτας γραφικών πριν αγοράσετε ένα φορητό υπολογιστή.

Thanks! You've already liked this
No comments