Αφής φορητό υπολογιστή | Συγκρίνω!, Αφής φορητούς υπολογιστές: Σύγκριση φορητών υπολογιστών με οθόνη αφής

Φορητούς υπολογιστές με οθόνη αφής

Contents

Ιδανικό για εντατική χρήση, αυτό το Ultrabook έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών. Έχει οθόνη αφής με εντυπωσιακή ανάλυση WQHD με αντι-αντανάκλαση, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άνετα. Πολύ πρακτικό, απλά μεταβείτε στην οθόνη αφής για γρήγορα πρόσβαση στην εργασία σας.

Αφής σύγκριση φορητού υπολογιστή

Εάν το Φορητό φορητό οθόνη είναι αναμφισβήτητα μια ορισμένη επιτυχία, είναι αναμφισβήτητα για τα πολλά πλεονεκτήματα χρήσης του, εκτιμάται όλο και περισσότερο από τους χρήστες στο tablet ή το smartphone τους. Η ευκολία χρήσης του με το άγγιγμα της οθόνης δίνει αναμφισβήτητη άνεση, ειδικά όταν έχει τραβηχτεί με ένα μαξιλάρι αφής. Τόσο ο φορητός υπολογιστής PC για την άνεση του πληκτρολογίου, όταν το απαιτούν καταστάσεις, και υβριδικό δισκίο για διαβούλευση, επιλέγετε μια λύση στα μισά της ισχύος μεταξύ ισχύος και ακρίβειας της οθόνης αφής. Σημειώστε ότι υπάρχει επίσης μια κατηγορία υβριδικών φορητών υπολογιστών με οθόνη αφής και αφαιρούμενο πληκτρολόγιο ! Τι μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε αυτόνομο μαξιλάρι αφής.

Ποιο αφαιρετικό φορητό υπολογιστή θα επιλέξει ?

Για να επιλέξετε καλύτερα το δικό σας Απτικός φορητός υπολογιστής, Συνιστάται να εξετάσετε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς και τα συγκεκριμένα κριτήρια σας. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον υπολογιστή που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο μας για να δημιουργήσετε ένα Σύγκριση των απτών φορητών υπολογιστών Μεταξύ διαφορετικών μοντέλων. Αυτό θα σας επιτρέψει να εξετάσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε μοντέλου, τόσο σε τεχνικούς όρους (δύναμη, συνδετήρες, οθόνη) όπως σε προϋπολογισμό. Κάθε φύλλο διαθέτει επίσης βασικές πληροφορίες για τα διάφορα μοντέλα και, για να βελτιώσει την έρευνά του, ένας ορισμένος αριθμός φίλτρων μπορεί να επιλεγεί ανάλογα με τις ανάγκες σας. Με το Comparez-Malin, βρείτε το Καλύτερο φορητό υπολογιστή γίνεται ευκολότερο !

Πίσω στο σχολείο!

Η αναζήτησή σας επέστρεψε 482 βιβλιογραφικές αναφορές) :

Μπορείτε να μειώσετε τα αποτελέσματα αυτής της αναζήτησης χρησιμοποιώντας τα πολλά φίλτρα στην αντίθετη ενότητα “Προχωρημένη Αναζήτηση”.

Φορητούς υπολογιστές με οθόνη αφής

Οι φορητοί υπολογιστές με οθόνες αφής επιτρέπουν άμεση αλληλεπίδραση με την οθόνη χωρίς να χρειάζονται ποντίκι ή φυσικό πληκτρολόγιο. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για την περιήγηση στο Διαδίκτυο, την απεικόνιση φωτογραφιών και βίντεο ή σχεδίασης. Αν ψάχνετε για φορητό υπολογιστή με οθόνη αφής, συγκρίνετε τα μοντέλα και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Επαναφέρετε όλα τα φίλτρα

Λειτουργικό σύστημα (OS)

Ορισμός οθόνης

Αριθμός θυρών USB-C

Ταξινόμηση από: δημοτικότητα

Asus-ZenBook-S-13-OLED- (UM5302) -Frandroid-2022

Asus-ZenBook-14-OLED- (UX3402) -Frandroid-2022

Απτικός φορητός υπολογιστής

Λένοβο

Αγοράστε το αφαιρετικό φορητό υπολογιστή


Σχηματισμός
: ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
Επεξεργαστής : Intel Core i5 – 3.0 GHz
ΕΜΒΟΛΟ : Μνήμη 8 GB
Δίσκο αποθήκευσης :: 256 SSD έως και 35 φορές πιο γρήγορα
Κάρτα γραφικών : Integrated – γραφικά Intel HD
Κάρτα ήχου : Ενσωματωμένα – ηχεία και μικρόφωνο
Δίκτυο : 100/1000 – Gigabit Ethernet
Ασύρματος : Ναί
Bluetooth : Ναί
Πληκτρολόγιο : Azerty
Οθόνη : 14.1 ” HD – Tactile – Τύπος οθόνης: ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕ
Λειτουργικό σύστημα : Microsoft Windows 11 Professional 64 bit
Διαστάσεις : Ύψος: 2.3 cm – πλάτος: 34.8 cm – βάθος: 23.1 cm
Βάρος : 1.8 κιλά
Χρώμα: Μαύρος και γκρι
Ανακατεταμένος
Θύρες σύνδεσης
3 x Super-Speed ​​USB (3.0)
1 x VGA-HD D-Sub (HD-15) 15 Pins
1 x Memoir Card Reader: SD
1 x έξυπνη κάρτα
1 x Gigabit Ethernet (RJ45) 10/100/1000Mbps
1 x Port Home Station / αντίγραφο
1 x Microphone – Είσοδος / ήχος – Εξοχή γραμμής / κράνους
Εγγύηση : 1 χρόνος

Επιλογές και αξεσουάρ

Bit Defender antivirus 1an / 1pc
Bit Defender Internet Security 1AN / 1PC
Επαγγελματικό Γραφείο 2019 Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Εκδότης, Πρόσβαση
Επαγγελματικό Γραφείο 2021 Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher, Access
Τσάντα φορητού υπολογιστή
Pro ασύρματο ποντίκι
Pro ενσωματωμένο ποντίκι
DVD Windows Catering Υποστήριξη “απαραίτητη για την επανεγκατάσταση των Windows σε περίπτωση σύγκρουσης”

Περιγραφή

Ένα απτικό φορητό υπολογιστή που διαρκεί με την πάροδο του χρόνου !

Οι τρέχοντες φορητοί υπολογιστές οθόνης αφής είναι οι πιο ισχυροί υπολογιστές που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Πράγματι, αντιστέκονται σε οποιοδήποτε περιστατικό της καθημερινής ζωής: σκόνη, υγρασία ή οποιοδήποτε άλλο ακραίο περιβάλλον, τίποτα δεν μπορεί να τους εμποδίσει να λειτουργούν σωστά. Είναι επομένως οι μόνοι υπολογιστές που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

Ομοίως, υπάρχει τώρα ένα υψηλό μοντέλο φορητού υπολογιστή που είναι ακόμη ανθεκτικό στα υγρά. Πράγματι, είναι κατασκευασμένο από μαγνήσιο ενισχυμένο από ίνες άνθρακα. Με άλλα λόγια, αυτός είναι ένας υπολογιστής που συνδυάζει την αξιοπιστία και την αντίσταση που σας επιτρέπει να εργάζεστε χωρίς περιορισμό.
Η εγγύηση 1 έτους είναι δωρεάν. Η υπηρεσία μετά την Sales είναι επίσης δωρεάν κατά τη διάρκεια της εγγύησης.

Ιδανικό για εντατική χρήση, αυτό το Ultrabook έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών. Έχει οθόνη αφής με εντυπωσιακή ανάλυση WQHD με αντι-αντανάκλαση, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άνετα. Πολύ πρακτικό, απλά μεταβείτε στην οθόνη αφής για γρήγορα πρόσβαση στην εργασία σας.

Εύκολο στη διατήρηση, μειώνεται το μέγεθος αυτού του απτικού φορητού υπολογιστή. Επιπλέον, ζυγίζει μόνο 1,28 kg. Συνεπώς, συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά φορητότητας που αντιστοιχούν σε επαγγελματίες χρήστες που αναζητούν έναν ισχυρό, ανθεκτικό συγκινητικό υπολογιστή, ενώ είναι απλό να παίρνετε παντού.
Το μέγεθος της οθόνης αυτού του απτικού φορητού υπολογιστή είναι 15.6 ίντσες και η γραφική ανάλυση βρίσκεται στο FHD (Full HD).

Η εγγύηση 1 έτους είναι δωρεάν και παρέχεται στην προσφορά.

Αυτός ο φορητός υπολογιστής είναι διαθέσιμος στα καταστήματα ή στην παράδοση. Έχει ένα πολύ πρακτικό πληκτρολόγιο τύπου Azerty εκτός από τη συνάρτηση αφής που το καθιστά επαγγελματικό προϊόν Melleur από ένα tablet. Το λειτουργικό λογισμικό είναι Microsoft Windows 10 Professional 64 Bits. Στην παράδοση Stok είναι δυνατή εντός 24 έως 48 ωρών.

Αγοράστε και αποθηκεύστε ένα απτικό φορητό υπολογιστή για να μεταβείτε σε ταχύτητα

Σε αντίθεση με τους απλούς φορητούς υπολογιστές, μια εξαιρετικά επαγγελματική οθόνη αφής με επεξεργαστές καρδιακής καρδιάς τετραπλή καρδιά. Αυξάνουν την απόδοση του υπολογιστή κατά περίπου 35% σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές. Ο επεξεργαστής Intel Core i5 μπορεί να φτάσει μέχρι 2.90 GHz για να μεταβείτε σε λειτουργία turbo. Αυτό το φορητό υβριδικό με οθόνη Full HD 15 ιντσών έχει τις καλύτερες κριτικές πελατών και προσφέρει απίστευτη απόδοση περισσότερων που είναι σε απόθεμα και η παράδοση είναι δυνατή.

Με τη χωρητικότητα μνήμης REV έως 8 GB του SUD RAM RAM και τον δίσκο αποθήκευσης SSD 240 GB, αυτό το μοντέλο δεν γνωρίζει το πρόβλημα βραδύτητας, κατά τη διάρκεια ενός αντιγράφου ή ακόμα και για τη λήψη λογισμικού. Αντίθετα, αυτός ο απτικός φορητός υπολογιστής είναι δέκα φορές πιο γρήγορος από οποιονδήποτε άλλο υπολογιστή του ίδιου είδους. Με μια τέτοια ποσότητα μνήμης RAM είναι δυνατόν να καταστραφούν τα παιχνίδια. Το άνοιγμα αυτού του φορητού υπολογιστή είναι του τύπου flip χωρίς γάντζο και χωρίς κουμπί. Αυτό το προϊόν αφής είναι εξοπλισμένο με έναν επεξεργαστή Intel 4 Core, ο οποίος σε αντίθεση με τον επεξεργαστή AMD Ryzen είναι ταχύτερος σε λεκέδες υπολογισμού και σε παιχνίδια, επιπλέον δεν υπερθερμανθεί.

Περίπου 15 δευτερόλεπτα είναι απαραίτητα για την εκκίνηση του φορητού υπολογιστή και την πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα. Σε αντίθεση με τόσα άλλα μοντέλα, ένας απτικός φορητός υπολογιστής είναι σε θέση να υπομείνει το άνοιγμα πολλών καρτελών τη φορά. Δεν επιβραδύνεται καν όταν θέλετε να κάνετε ρετουσάρισμα στο Photoshop. Ο επεξεργαστής Intel Core i5 που σχετίζεται με ένα δίσκο SSD 240GB. Μια έκδοση του Microsoft Windows 10 Professional 64 Bits Μια μνήμη RAM 8GB ένα FHD Tacile 15 Screen.6 ίντσες και ένα πληκτρολόγιο Azerty για πολύ χαμηλή τιμή και παίρνετε με αυτό το προϊόν ένα εξαιρετικό καθημερινό εργαλείο. Προαιρετικά μια κάρτα γραφικών Geforce με εξαιρετικά ρεαλιστικές λεπτομέρειες γραφικών. Αυτός ο υβριδικός υπολογιστής είναι το τέλειο προϊόν για όλους.
Μην επιλέγετε τον τύπο υπολογιστών Chromebook ή ZenBook, δεν έχουν τα ίδια στοιχεία ποιότητας και επομένως δεν είναι τόσο γρήγορα.
Εν ολίγοις, η διαμόρφωσή του γίνεται για να καλύψει τις ανάγκες όλων. Προορίζεται ιδιαίτερα για επαγγελματίες που θέλουν ένα Ultrabook διαμορφωμένο με τα καλύτερα εξαρτήματα της τρέχουσας αγοράς. Τα φορητά προϊόντα μας στο Stock Store ή στην παράδοση της οικογένειας Latitude έχουν μερικές φορές μια κάρτα Geforce που προσφέρει καλύτερη γραφική απόδοση σε παιχνίδια ή σε ορισμένες εφαρμογές επιφάνειας εργασίας. Αυτός ο απτικός φορητός υπολογιστής, στα μισά του δρόμου μεταξύ του tablet και ενός φορητού υπολογιστή μπορεί να θεωρηθεί ως υβριδικό ως προϊόν Touch Touch Microsoft Surface Touch. Οι Lenovo, Acer, Asus και Chromebook πρέπει μόνο να σταθούν μπροστά σε αυτό το υβρίδιο.

Εξαιρετικά πλήρης συνδεσιμότητα στον υπολογιστή αφής Dell

Εκτός από την άριστη ποιότητά του, ένα απτικό φορητό υπολογιστή έχει πλήρη συνδεσιμότητα που επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί μεγάλο αριθμό συσκευών συνδεσιμότητας. Μεταξύ άλλων, η θύρα HDMI είναι συμβατή με μια μίνι οθόνη, έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και μια συσκευή βίντεο.

Είναι επίσης εξοπλισμένο με ακουστικά και υποδοχή μικρο -combo. Με τις δύο θύρες USB 3.0, θα μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε δεδομένα και να συνδέσετε άλλες συσκευές με τον φορητό υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με Bluetooth, WiFi και γιατί να μην χρησιμοποιήσετε μια κάμερα.

Όσον αφορά τις συσκευές, η Dell, σε αντίθεση με τους Lenovo, Acer, Asus, Chromebook ή ZenBook, έκανε μια πολύ καλή επιλογή επιλέγοντας μια φωτεινή οθόνη ρετρό που σχετίζεται με ένα FHD Full HD Matte Plab που μειώνει την κόπωση των ματιών του χρήστη της και ειδικά για να προσφέρει καλύτερη οπτική άνεση σε αυτήν την οθόνη 15.6 ίντσες.
Το σύστημα κλεισίματος αυτού του επαγγελματικού φορητού υπολογιστή είναι τύπου Flip, πολύ πρακτικό για το άνοιγμα στο ένα χέρι.

Συνδυάζοντας την ελαφρότητα και τη βέλτιστη συνδεσιμότητα, αυτό το υβριδικό απτικό φορητό υπολογιστή είναι ασύγκριτη φινέτσα. Εάν τα χαρακτηριστικά του σας ενδιαφέρουν, απλά μεταβείτε στον ιστότοπο του φορητού υπολογιστή.Org για να επωφεληθείτε από την καλή αξία για τα χρήματα και να επωφεληθείτε από μια δωρεάν εγγύηση για αυτό το προϊόν σε απόθεμα του οποίου η παράδοση είναι δυνατή γρήγορα.

Αυτός ο υβριδικός φορητός υπολογιστής MicoSoft Windows 10 Professional 64 Btsesest εξοπλισμένο με οθόνη αφής FHD (Full HD) 15.6 ίντσες, χάρη σε αυτήν την οθόνη αφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως tablet και είναι τόσο αντιδραστικό όσο η Microsoft Surface. Η ποσότητα μνήμης RAM είναι 8GB DDR 3. Είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core i5 2.9 GHz τι το καθιστά πολύ σκληρό και πολύ αποτελεσματικό φορητό υπολογιστή. Σε αντίθεση με τον επεξεργαστή AMD Ryzen, ο επεξεργαστής Intel προσφέρει καλύτερη απόδοση και όσο σχετίζεται με μια κάρτα γραφικών Nvidia GeForce που θα φέρει εξαιρετικά ρεαλιστικές λεπτομέρειες στα παιχνίδια. Η μάρκα Dell είναι άμεσος ανταγωνιστής των Lenovo, Acer, Chromebook, ZenBook, Asus Brand. Αυτή η προσφορά είναι περιορισμένη στο χρόνο, τα αποθέματα δεν είναι τεράστια. Αυτός ο απτικός φορητός υπολογιστής είναι διαθέσιμος στα καταστήματα πίσω από το Drive 2H ή την γρήγορη παράδοση από τον Carrier. Παρεμπιπτόντως, το πληκτρολόγιο αυτού του απτικού φορητού υπολογιστή της οικογένειας γεωγραφικού πλάτους είναι τύπου Chiclet, είναι για το χτύπημα ακόμα πιο πρακτικό από ένα tablet. Η χαμηλή τιμή επιτρέπει πολλά να είναι σε θέση να το προσφέρουν και να διασκεδάσουν. Τα προϊόντα μας ανακατασκευασμένα δοκιμάζονται όλα και πολλές επαληθεύσεις που έχουμε σε πολλά σημεία ελέγχου. Θυμηθείτε ότι η χωρητικότητα αποθήκευσης του δίσκου τύπου SSD είναι 240GB. Οι απόψεις των πελατών μας σχετικά με αυτό το απτικό φορητό υπολογιστή είναι όλα θετικές, αυτό το ref στο Stoks είναι ένα ναυαρχικό ref, πολύ ζητούμενο. Αγοράζοντας το σε μια αναμορφωμένη έκδοση, εξοικονομείτε τουλάχιστον το 50% της αρχικής της αξίας και κάνετε μια χειρονομία για το Planette.