Νικέλιο: Επιστροφή της εμπειρίας και των κριτικών πελατών, αναθεώρηση νικελίου το 2023: Τι αξίζει αυτό το τοπικό γαλλικό Neobank?

Νικέλιο: Τι αξίζει αυτό το τοπικό γαλλικό neobank

Contents

Το νικέλιο, ωστόσο, δεν σκοντάφτει τις επιχειρήσεις αλληλεγγύης, ειδικά σε αυτή την πανδημική περίοδο. Η τράπεζα έκανε πρόσφατα μια χειρονομία για τους ιδιωτικούς πελάτες και τους συνεργάτες της, ιδίως προσφέροντας κάρτα Chrome νικελίου στους καπνιστές του δικτύου και του υγειονομικού προσωπικού της.

Νικέλιο: Επιστροφή εμπειρίας και κριτικές πελατών

Το νικέλιο είναι μια πραγματική γαλλική ιστορία επιτυχίας. Περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια πελάτες σε μόλις 8 χρόνια, όπως και η Fortuneo και η Orange Bank σε συνδυασμό ! Γιατί μια τέτοια επιτυχία ? Αξίζει ?

➡️ Ήθελα να μάθω περισσότερα δοκιμάζοντας τον πρωτοπόρο των γαλλικών νεομπαστών για τον εαυτό μου. Εδώ είναι η γνώμη μου και τα σχόλιά μου για το νικέλιο !

Η άποψή μας εν συντομία στο νικέλιο το 2023

 • Ένας λογαριασμός προσβάσιμος σε όλα σε 5 λεπτά, χωρίς προϋποθέσεις
 • Ανοιχτό σε όλους (τραπεζικές απαγορεύσεις, πάνω από την ένδειξη κλπ.) Χωρίς απόδειξη διεύθυνσης ή προ -υπάρχοντος τραπεζικού λογαριασμού
 • Δυνατότητα συλλογής ελέγχων και ειδών εναπόθεσης
 • Πρόσβαση σε περισσότερα από 6.500 σημεία πώλησης για τις καταθέσεις και τις αποσύρσεις των ειδών
 • Ανοιχτό σε 190 εθνικότητες
 • Αποστολή ειδών σε όλο τον κόσμο με RIA
 • Μια εργονομική και πρακτική εφαρμογή
 • Δεν υπάρχει 100% δωρεάν προσφορά: αλλά μόνο 20 €/ελάχιστο έτος
 • Χωρίς εξοικονόμηση ή επένδυση
 • Χωρίς διεθνείς μεταφορές
 • Χωρίς εικονική κάρτα

Και να επωφεληθείτε από το νικέλιο Chrome σε μισή τιμή ή € 15 σε εξοικονόμηση κάνοντας κλικ εδώ !

Το γαλλικό Neobanque Nickel προσφέρει τις βασικές υπηρεσίες μιας τράπεζας, μέσω καθαρής προσφοράς και χωρίς κρυφές αμοιβές. Αρχικά σχεδιασμένο για όλους τους ανθρώπους με δυσκολία στο άνοιγμα λογαριασμού στη Γαλλία, το νικέλιο επέκτεινε από τότε τα χαρακτηριστικά του και τώρα απευθύνεται στον μεγαλύτερο αριθμό. Ίσως ακόμη ? ��

Αυτό θα δούμε μαζί με αυτήν την πλήρη και λεπτομερή γνώμη ! ��

Παρουσίαση νικελίου: Mobile Bank για όλους ?

Το Nickel είναι ένα γαλλικό Neobank που δημιουργήθηκε το 2010 από τους Hugues Le Bret, πρώην CEO του Boursorama και Ryad Boulanouar, έναν λαμπρό ηλεκτρολόγο μηχανικό. Αρχικά διορίστηκε καμία τράπεζα, έγινε μέτρηση νικελίου όταν εγκαινιάστηκε επίσημα στη Γαλλία, τον Ιανουάριο του 2014.

Ένας λογαριασμός, μια κάρτα και μια πλευρά σε 5 λεπτά

Η υπόσχεση του νικελίου

Η ιδέα πίσω από το λογαριασμό Nickel είναι να είναι σε θέση να παράσχει έναν λογαριασμό χωρίς τράπεζα, προσβάσιμη απολύτως σε όλους, ακόμη και στις τραπεζικές απαγορεύσεις. Πολύ γρήγορα, η απλότητα του λογαριασμού νικελίου αποπλανούν. Το Little Neobank βρίσκει το ακροατήριό του στη Γαλλία και ανακατεύει τις επιθυμίες του μεγαλύτερου … το 2017, ο λογαριασμός νικελίου αγοράζει από το BNP Paribas και γίνεται νικέλιο. διατηρώντας παράλληλα την ανεξαρτησία του.

Κερδισμένο από το 2018, το Nickel ήταν σε θέση να ανανεωθεί για να επεκτείνει τον στόχο του (για παράδειγμα με μια high -end νικελική μεταλλική κάρτα και την νεαρή κάρτα του για ανηλίκους). Αλλά χωρίς ποτέ να αρνηθεί την απλότητα και την προσβασιμότητα που έκανε την επιτυχία της.

Έναν λογαριασμό και μια κάρτα σε 5 λεπτά, για πραγματικό ?

Το νικέλιο σας επιτρέπει να ανοίξετε έναν τρέχοντα λογαριασμό χωρίς προϋποθέσεις, εκτός από:

 • Να έχετε ένα έγκυρο έγγραφο ταυτότητας.
 • Να έχετε έναν λειτουργικό αριθμό κινητού τηλεφώνου.
 • Μια κάμερα στο τηλέφωνό σας ή μια κάμερα.
 • Και 20 ευρώ σε μετρητά.

Και ναι ! Σε αντίθεση με άλλες τράπεζες σε απευθείας σύνδεση ή Neobank:

 • Δεν χρειάζεται απόδειξη διεύθυνσης.
 • Δεν υπάρχει ανάγκη για άλλο τραπεζικό λογαριασμό.
 • Μπορείτε να ανοίξετε τον λογαριασμό σας με μετρητά !
 • Μπορείτε να μετρήσετε επιταγές.

Πώς να ανοίξετε τον λογαριασμό σας στο νικέλιο ?

Δύο λύσεις είναι διαθέσιμες για να ανοίξετε τον λογαριασμό νικελίου σας:

 • Online μέσω του ιστότοπού τους.
 • Ή απευθείας σε ένα σημείο νικελίου (καπνιστές και έμποροι συνεργατών).

Ωστόσο, δεν είναι δυνατόν να ανοίξετε τον λογαριασμό σας στο νικέλιο απευθείας στην εφαρμογή για κινητά. Το τελευταίο είναι προσβάσιμο μόνο μετά την ενεργοποίηση της κάρτας σας.

-50% για το νικέλιο Chrome ή € 15 σε αποταμιεύσεις

Η εμπειρία μου με το νικέλιο

Πάντα με ενθουσιάστηκα το νικέλιο, οπότε ήθελα να δοκιμάσω το άνοιγμα ενός λογαριασμού για να δω αν το Neobanque διατηρεί τις υποσχέσεις του. Έτσι πήγα στην επίσημη ιστοσελίδα τους και ξεκίνησα το χρονόμετρο … ας πάμε ! ⏱

Στην αρχή, πήγα στον ιστότοπο νικελίου με το έγγραφο ταυτότητάς μου.

Αναθεώρηση νικελίου Πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό νικελίου

Μόλις λήφθηκε το διαβατήριό μου, μου ζητήθηκε ένα selfie. Λήψη με την κάμερα του υπολογιστή μου, η φωτογραφία μου αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά. ��

Τότε έπρεπε να εισαγάγω κάποια προσωπικά στοιχεία: οικογενειακή κατάσταση, διεύθυνση διαμονής, κληρονομιά κ.λπ. … του κλασικού. Το χρονόμετρο υποδεικνύει λιγότερο από τρία λεπτά όταν υπογράφω ηλεκτρικά τις γενικές συνθήκες. Μέχρι εδώ καλά. ��

Κριτικές αναθεώρησης νικελίου Πώς να ανοίξετε λογαριασμό νικελίου;

Αυτό είναι ! Έλαβα το SMS για την ηλεκτρονική υπογραφή, καθώς και έναν κωδικό 5 -digit για Ολοκληρώστε την εγγραφή μου σε ένα γραφείο καπνού. Εκτός αυτού, ορίζεται ότι αυτός ο κώδικας ισχύει για 30 ημέρες. Το χρονόμετρο υποδεικνύει λίγο περισσότερο από 4 λεπτά. ��

Κριτικές αναθεώρησης νικελίου Πώς να ανοίξετε λογαριασμό νικελίου;

Ως προληπτική μέτρηση, Ελέγξαμε τον ιστότοπο νικελίου ότι ο καπνός μου είναι συνεργάτης Πριν πάτε εκεί. Μόλις εκεί, ήμουν λίγο τυχερός γιατί ήμουν ο μόνος πελάτης και το αφεντικό ήταν σε θέση να με φροντίσει απευθείας (ευχαριστώ τον μήνα Αύγουστο στο Παρίσι ✌).

Στη συνέχεια, έλεγξε την ταυτότητά μου και έβαλα τα 20 € ετήσιας εισφοράς υγρού. Σε αντάλλαγμα για το εισιτήριό μου, ο καπνός μου έδωσε άμεσα την κάρτα μου και το νευρώμα μου ! ��

Κριτικές αναθεώρησης νικελίου Πώς να ανοίξετε λογαριασμό νικελίου;

Τέλος, το τελευταίο βήμα: ενεργοποιήστε την κάρτα. Μετά την επικύρωση του λογαριασμού από τον καπνό, έλαβα μετά τον κωδικό PIN της κάρτας νικελίου μου από το SMS. Απλά πρέπει να κάνω μια πρώτη απόσυρση ή να πληρώσω έναν έμπορο όταν μπαίνω στον κωδικό PIN για να τον ενεργοποιήσω οριστικά. Καθώς βρισκόμουν σε ένα γραφείο καπνού, ήμουν σε θέση να το κάνω σε βήμα. ��

Δεν έχετε υπολογιστή στο χέρι ? Τα σημεία νικελίου έχουν τερματικά με ενσωματωμένο σαρωτή για το έγγραφο ταυτότητάς σας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας απευθείας στον ιστότοπο. Μπορείτε επίσης να το διαχειριστείτε από το τερματικό, αν δεν έχετε smartphone για να κατεβάσετε την εφαρμογή. Πολύ βολικό !

Αποτέλεσμα: Υπόσχεση κρατήθηκε ?

Τελικά, Το νικέλιο διατηρεί τις υποσχέσεις του : Η ηλεκτρονική εγγραφή ή σε ένα τερματικό νικέλιο διαρκεί κυριολεκτικά λιγότερο από 5 λεπτά. Παρ ‘όλα αυτά, ακόμα κι αν ήμουν σε θέση να φύγω με την κάρτα μου ενεργοποιημένη “κάτω από το χέρι μου” την ίδια μέρα, Η προθεσμία για να μεταβείτε στο γραφείο καπνού δεν λαμβάνεται υπόψη. Αλλά εκεί, μπερδεύω. ��

Το νικέλιο είναι σήμερα η μόνη κινητά ή online τράπεζα που σας επιτρέπει Για να ανοίξετε έναν λογαριασμό τόσο γρήγορα, με μόνο ένα έγγραφο ταυτότητας και 20 € σε μετρητά !

-50% για το νικέλιο Chrome ή € 15 σε αποταμιεύσεις

Λογαριασμός ανακοίνωσης νικελίου

Η γνώμη μας για την προσφορά του νικελίου

Η πρόταση του νικελίου είναι εξαιρετικά βασική αλλά επαρκής για να πληρώσει και να πληρωθεί. Από την άλλη πλευρά, ο λογαριασμός νικελίου δεν είναι δωρεάν: θα πρέπει να πληρώσετε, τουλάχιστον, από ετήσια συνδρομή € 20 ή 1,95 €/μήνα. Είδαμε χειρότερα ! ��

Αναλύσαμε προσεκτικά τις προσφορές που προτάθηκε από το νικέλιο το 2022 και εδώ είναι τα σημαντικά σημεία που πρέπει να θυμάστε:

Νικέλιο στα 20 €/έτος

Η βασική προσφορά του νικελίου δεν είναι δωρεάν, αλλά περιλαμβάνει:

 • Ένας λογαριασμός άνοιξε σε 5 λεπτά, με λειτουργική κάρτα και νευρώσεις αμέσως.
 • Μια κάρτα πληρωμής MasterCard, σε άμεση χρέωση με την επιλογή “χωρίς επαφή”.
 • Πρόσβαση σε περισσότερα από 6.500 σημεία νικελίου συνεργάτη για τις καταθέσεις και τις αποσύρσεις μετρητών, στη Μητροπολιτική Γαλλία και στα Drom-Coms.
 • Τη δυνατότητα συλλογής ελέγχων : Μια σπάνια υπηρεσία για ένα neobank !
 • Η εφαρμογή νικελίου Για να αποκλείσετε/ξεκλειδώσετε την κάρτα σας και να ακολουθήσετε τον λογαριασμό σας σε πραγματικό χρόνο.
 • Ασφάλιση MasterCard Για τα ταξίδια σας: Προώθηση ιατρικών εξόδων, επαναπατρισμού, βοήθειας ..

Το νικέλιο μου στα € 23.33/έτος

Το νικέλιο μου περιέχει τα πλεονεκτήματα του τυπικού λογαριασμού νικελίου και το προσθέτει Μια ονομαστική και προσαρμόσιμη κάρτα, Με 5 χρώματα και 6 εικασίες περιοχής της επιλογής σας: Corsica, Réunion, Brittany, Guadeloupe, Guyana και Martinique.

➡️ Τα ετήσια έξοδα είναι πάντα 20 €/έτος, στο οποίο προστίθενται € 10 για να κάνουν την εξατομικευμένη κάρτα σας, που ισχύει για 3 χρόνια (ή € 3,33/έτος).

Νικέλιο Chrome στα 50 €/έτος

Με Νικέλιο Έχετε, εκτός από τα πλεονεκτήματα που παρατηρήθηκαν προηγουμένως:

 • Αποκλειστική ασφάλιση και βοήθεια MasterCard Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας: καθυστερήσεις, ακύρωση, απώλεια και κλοπή αποσκευών, ενοικιαζόμενα οχήματα ..
 • Δωρεάν πληρωμές καρτών στο εξωτερικό, απεριόριστος.
 • Αναλήψεις εκτός της φθηνότερης ξεχωριστής περιοχής: € 1 έναντι 2 € για Νικέλιο Ή Το νικέλιο μου.

-50% για το νικέλιο Chrome ή € 15 σε αποταμιεύσεις

Μεταλλικό νικέλιο στα 100 €/έτος

Η προσφορά High -End του νικελίου σας δίνει πρόσβαση σε:

 • Χωρίς τέλη απόσυρσης στη Γαλλία και στη ζώνη SEPA, Σε αντίθεση με άλλες προσφορές.
 • Δωρεάν πληρωμές και αποσύρσεις εκτός της ζώνης SEPA, απεριόριστος.
 • Η φθηνότερη μεταλλική κάρτα στην αγορά : Μπροστά από το Boursorama και το Revolut.
 • Κατανόηση των ειδών χωρίς κόστος !

Και για επαγγελματίες ?

Το νικέλιο δεν προσφέρει λογαριασμό για επαγγελματίες. Αλλά αν ψάχνετε για ένα, μπορείτε να συμβουλευτείτε τη σύγκριση των επαγγελματικών τραπεζών στο διαδίκτυο.

➡️ Η ειδοποίηση χρηματοδότησης του ήρωα στην προσφορά Nickel Banking

Η τραπεζική προσφορά του νικελίου είναι στη δική μας ποιότητα και λάμπει με την απλότητα της: ένας λογαριασμός άνοιξε πολύ γρήγορα, χωρίς κρυφό κόστος και πληρώνετε μόνο τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε. Αυτό μου θυμίζει τα πακέτα “Δικαίωμα στη Λογαριασμό” των παραδοσιακών τραπεζών, χωρίς τις ατελείωτες διαδικασίες και την παρέμβαση του Banque de France ! Πράγματι, από το 1984, είναι δικαίωμα να έχουμε τραπεζικό λογαριασμό, απαραίτητο για την καθημερινή ζωή.

Ας αναλύσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες το πλέγμα τιμολόγησης νικελίου και πηγαίνουμε στην αναζήτηση κρυμμένων δαπανών ! Εάν υπάρχουν. ��

-50% για το νικέλιο Chrome ή € 15 σε αποταμιεύσεις

Η γνώμη μας για το κόστος νικελίου

Σημαντικά σημεία σχετικά με το κόστος του νικελίου:

 • Κόστος Λογαριασμού σε όλες τις προσφορές : 20 € ετησίως.
 • “À la carte” τιμολόγηση: Πληρώνετε τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε.
 • Σχεδόν κανένα κόστος συμβάντων: Χωρίς εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη και με άμεσες χρεωστικές κάρτες, είναι δύσκολο να περιοριστούν οι κίνδυνοι.
 • Οι καταθέσεις ειδών είναι δυνατές, αλλά χρεώνονται σε κάθε επιχείρηση. Με εξαίρεση την πρώτη κατάθεση για το άνοιγμα του λογαριασμού, με μέγιστο € 250 ή αν έχετε μεταλλική κάρτα.
 • Ditto για έλεγχο : 3 € ανά έκπτωση.

➡️ Η ειδοποίηση χρηματοδότησης του ήρωα σχετικά με τα έξοδα νικελίου

Η συνολική μας γνώμη για το κόστος του νικελίου είναι μάλλον θετική : Εκτός από το ετήσιο κόστος € 20 ετησίως, κοινά σε όλους τους λογαριασμούς, δεν υπάρχουν κρυφές αμοιβές. Ομοίως, η απουσία κόστους αδράνειας και η αδυναμία να έχουν εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη αποτρέπουν οποιοδήποτε περιστατικό στο λογαριασμό.

Σε σύγκριση με μια παραδοσιακή τράπεζα, οι τιμές του νικελίου είναι, κατά τη γνώμη μας. Μόνο η συμβολή της πιστωτικής σας κάρτας θα σας κοστίσει περισσότερο από ένα έτος λογαριασμού νικελίου -Round. Χωρίς να ξεχνάμε τον Agios και τις προμήθειες παρέμβασης, οι οποίες δεν υπάρχουν στην κινητή τραπεζική.

Από την άλλη πλευρά, αν ψάχνετε για 100% ελεύθερο neobank, θα πρέπει να στραφείτε σε Revolut ή Lydia, ακόμα κι αν πρέπει να αγνοήσετε τις καταθέσεις των ελέγχων και των ειδών. Επιπλέον, θα χρειαστεί να έχετε ήδη ανοίξει ένας άλλος λογαριασμός αλλού … ��

-50% για το νικέλιο Chrome ή € 15 σε αποταμιεύσεις

Το Nickel προσφέρει μια πλήρη γκάμα κάρτας, προσαρμοσμένη σε όλους τους προϋπολογισμούς. Ποια κάρτα θα επιλέξει και ποιες είναι οι διαφορές τους ? Ας το δούμε αυτό ! ��

Σύγκριση των τραπεζικών καρτών νικελίου: Ποιες είναι οι επιλογές ?

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την επιλογή σας, έχουμε ενταχθεί στην πιστωτική κάρτα από μια μεγάλη γαλλική τράπεζα στο τραπέζι μας (Κλέλις LCL). Είναι βίζα Κλασσικός, Ισοδύναμο με την πρότυπη mastercard νικελίου.

Εδώ είναι τι να θυμάστε:

 • Εκτιμούμε την ασφάλιση MasterCard σε όλες τις κάρτες : Βρίσκονται στο πρότυπο επίπεδο για την κάρτα Νικέλιο κλασικό και Το νικέλιο μου. Ενώ Χρώμιο Και Μέταλλο Επωφεληθείτε από την ασφάλιση ισοδύναμη με μια κάρτα χρυσού ή θεώρησης Πρώτα, Εξαιρετική για ταξίδια.
 • Η μόνη διαφορά μεταξύ Νικέλιο Και Το νικέλιο μου είναι η εξατομίκευση τουο χάρτης (χρώμα και οπτική της επιλογής σας). Θα σας κοστίσει 10 € για 3 χρόνια, για να δημιουργήσετε μια ονομαστική κάρτα.
 • Νικέλιο Και Μέταλλο είναι επίσης αρκετά παρόμοια, αλλά η μεταλλική κάρτα σας προσφέρει το Δωρεάν αποσύρσεις παγκοσμίως.
 • Να συγκρίνω, Μια απομάκρυνση στο εξωτερικό ύψους € 500 θα σας κοστίσει € 2 στο νικέλιο, ενώ θα σας κοστίσει 17,25 ευρώ στο LCL. Αυτή είναι σχεδόν η ετήσια συμβολή του λογαριασμού νικελίου !
 • Μπορούμε να μετανιώσουμε την απουσία μπλε κενά και πληρωμή για κινητά (Apple Pay ή Google Pay).
 • Τελικά, Τα βασικά ανώτατα όρια μπορεί να φαίνονται περιορισμένα Αλλά είναι δυνατόν να τα τροποποιήσετε μετά από ένα μήνα αρχαιότητας. ��

➡️ Η ειδοποίηση χρηματοδότησης του ήρωα στις κάρτες νικελίου

Το φάσμα των καρτών που προσφέρει το νικέλιο είναι απλή και αποτελεσματική : Σας επιτρέπει να έχετε εύκολα τα χρήματά σας και σχεδόν δωρεάν στη ζώνη SEPA. Η ασφάλιση MasterCard που περιλαμβάνεται είναι αξιοσημείωτη, ειδικά στην κάρτα εισόδου -επιπέδου.

Επίσης, Το Nickel προσφέρει τη φθηνότερη μεταλλική κάρτα στην αγορά, Για δωρεάν αποσύρσεις και πληρωμές σε όλο τον κόσμο, εκτός από το δίκτυο Παγκόσμια συμμαχία BNP Paribas.

Παρ ‘όλα αυτά, αν ψάχνετε για δευτερεύοντα λογαριασμό δευτερολέπτου, άλλα Neobancs σας επιτρέπουν να έχετε δωρεάν κάρτα πληρωμής (όπως Revolut ή Lydia), με καινοτόμα χαρακτηριστικά ως μπόνους.

-50% για το νικέλιο Chrome ή € 15 σε αποταμιεύσεις

Θα δούμε τώρα ποια είναι τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται από το νικέλιο και την εφαρμογή του. ��

Η άποψή μας για τα χαρακτηριστικά του νικελίου

Η γνώμη μας για την εφαρμογή νικελίου

Το Nickel προσφέρει μια εφαρμογή αποτελεσματικός και εργονομικός, που επικεντρώνεται σε βασικά χαρακτηριστικά όπως:

 • Διαχείριση της κάρτας σας: Αποκλεισμός/ξεκλείδωμα, απενεργοποίηση χωρίς επαφή ή διαβούλευση του κώδικα PIN σε περίπτωση ξεχνώντας, πάντα πρακτική !
 • Παρακολούθηση των εξόδων σας και του προϋπολογισμού σας λεπτομερώς, Με τη δυνατότητα προγραμματισμού ειδοποιήσεων SMS.
 • Τη δυνατότητα λήψης άμεσων μεταβιβάσεων, Ακόμη και αν χρεώνονται € 1 ανά λειτουργία.
 • Αποστολή ειδών σε περισσότερες από 150 χώρες με RIA : απευθείας από την εφαρμογή νικελίου.
 • Συνολικός έλεγχος του λογαριασμού νικελίου του παιδιού σας : Είτε είστε πελάτης νικελίου είτε όχι.

Κριτικές πελατών νικελίου

✅ Οι απόψεις του Apple Store είναι καλές συνολικά, με σημείωση 3,9 / 5 από 6.700 κριτικές. Η έκδοση Google Play είναι λίγο καλύτερη, με 4.1 / 5 σε περισσότερες από 38.000 κριτικές.

➡* Συνολικά, η γνώμη μου για την εφαρμογή νικελίου είναι μάλλον θετική : πηγαίνει στα βασικά και δεν προσκολλάται σε χαρακτηριστικά που μερικοί μπορεί να βρουν άχρηστα. Μπορείτε εύκολα να συμβουλευτείτε τις κινήσεις του λογαριασμού σας, να διαχειριστείτε την κάρτα σας και να στείλετε χρήματα, είτε με μεταφορά (μόνο στη ζώνη SEPA), είτε μέσω του συνεργάτη της RIA, σε περισσότερες από 150 χώρες.

Θα τονίσουμε ακόμα την απουσία εικονικών καρτών. Εάν σας αρέσουν καινοτόμα χαρακτηριστικά, σας συμβουλεύουμε να κοιτάξετε μάλλον από την περιστροφή ή την πλευρά της Λυδία.

-50% για το νικέλιο Chrome ή € 15 σε αποταμιεύσεις

Όρια του νικελίου: δανείστε και αποθηκεύστε

Το νικέλιο δεν είναι πιστωτικό ίδρυμα και δεν προορίζεται να γίνει έτσι. Η απουσία εξουσιοδοτημένης πίστωσης ή υπερανάληψης είναι σαφώς επιθυμητή από την κινητή τράπεζα. Αυτό σας προσφέρει την ασφάλεια να μην υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας και να μην πληρώσετε τα τέλη περιστατικών, τα οποία μπορούν γρήγορα να συσσωρευτούν.

Αν ψάχνετε για μια ηλεκτρονική τράπεζα ικανή να χρηματοδοτεί τα έργα σας, σας προσκαλούμε να συμβουλευτείτε τη σύγκριση των καλύτερων τραπεζών στο διαδίκτυο.

Η άποψή μας για επενδύσεις νικελίου

Δεν υπάρχει επένδυση ή επενδυτική λύση, αλλά είναι μια επιλογή που υποτίθεται από το νικέλιο : Η προσφορά του προορίζεται να είναι προσβάσιμη σε όλους και επικεντρώνεται στην παροχή λογαριασμού και κάρτας πληρωμής. Παρ ‘όλα αυτά, ορισμένα neobancs καταβάλλουν την προσπάθεια να προσφέρουν πολύ εύκολη -να εξοικονομήσουν λύσεις και επενδυτικές λύσεις (Λυδία και Revolut ειδικότερα), αλλά όχι οι φθηνότερες. Εάν θέλετε τη γνώμη μου, είναι καλύτερο να επενδύσετε άμεσα με ειδικούς συναλλαγών, μπιζελιού ή κρυπτογράφησης.

Η γνώμη μας για την εξυπηρέτηση πελατών νικελίου

Το νικέλιο προσφέρει εξυπηρέτηση πελατών με έδρα τη Γαλλία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω τηλεφώνου, email ή μέσω κοινωνικών δικτύων. Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:30 π.μ. έως 7 μ.μ. και Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Οι σύμβουλοι νικελίου μπορούν να σας βοηθήσουν σχετικά με τη χρήση του λογαριασμού σας, την εφαρμογή ή να τροποποιήσετε τις οροφές της κάρτας σας. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν επιχειρήσεις για εσάς, όπως για παράδειγμα μεταφορές.

Αν ψάχνετε για μια ηλεκτρονική τράπεζα που δίνει έμφαση στην ποιότητα των σχέσεων και των συμβουλών των πελατών, κοιτάξτε μάλλον από την πλευρά του Bforbank ή MonabanQ.

-50% για το νικέλιο Chrome ή € 15 σε αποταμιεύσεις

Συμπέρασμα: Πότε να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο νικέλιο ?

Ως συμπέρασμα, η γνώμη μας για το νικέλιο είναι εξαιρετική ! Είναι μια πραγματική Tour de Force και μια μικρή επανάσταση στον τραπεζικό κόσμο. Η μοναδική και ασυμβίβαστη προσφορά του επιτρέπει σε εκατομμύρια ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε λογαριασμό με νεύρα και κάρτα, να πληρώσουν και να πληρώνονται. Ειδικά επειδή είναι προσβάσιμο σε όλη τη Γαλλία, με μόνο ένα έγγραφο ταυτότητας και € 20 στην τσέπη.

Αλλά το πραγματικό εγκεφαλικό επεισόδιο νικελίου της μεγαλοφυίας κατά τη γνώμη μου είναι να βασίζομαι στους καπνιστές για τη διανομή του: Είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε ένα σημείο νικελίου κοντά, ακόμη και στις επαρχίες ή στα drom-coms. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές τράπεζες, οι οποίες κλείνουν όλο και περισσότερους οργανισμούς κατά τη διάρκεια των ετών ..

Τελευταίο σημείο για να υπογραμμίσετε: Το νικέλιο είναι σήμερα η μόνη κινητής τράπεζας που σας επιτρέπει Τοποθετήστε τόσο το υγρό όσο και τους ελέγχους του λογαριασμού σας. Και ακόμη, ο μόνος γαλλικός τραπεζικός λογαριασμός, κατά τη γνώμη μου, ότι μπορείτε να ανοίξετε με μετρητά !

Ένας λογαριασμός για τον αποκλεισμό του τραπεζικού συστήματος, αλλά όχι μόνο !

Προφανώς, οι περισσότεροι “geeks” από εμάς θα περάσουν σαφώς το δρόμο μας: Σε αντίθεση με άλλα Neobancs, το Nickel δεν προσφέρει καινοτόμο λειτουργικότητα. Βρίσκω λίγο λυπηρό την απουσία εικονικών καρτών, αλλά πολύ πρακτική για χρήση.

Και ακόμα κι αν αυτό σημαίνει προσφορά μιας “τράπεζας χωρίς τράπεζα”, γιατί δεν προσφέρουν την αγορά και την πληρωμή σε κρυπτοσυχνότητες, όπως η Binance ή η Revolut ? ��

Από την άλλη πλευρά, το νικέλιο είναι πραγματικά ιδανικό και μοναδικό για Όποιος αντιμετωπίζει δυσκολία στο άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στη Γαλλία, Όπως αλλοδαποί, σταθερές άστεγες ή τραπεζικές απαγορεύσεις.

Αλλά όχι μόνο ! Οι μαθητές μπορούν να βρουν την τέλεια τράπεζα κινητής τηλεφωνίας για να ελέγξουν τον προϋπολογισμό τους, Χωρίς κίνδυνο χρέωσης στον λογαριασμό. Το ίδιο ισχύει και για άτομα που πρέπει να λαμβάνουν ή να στέλνουν τακτικά είδη, Για χάρη της διακριτικής ευχέρειας ή κατά ανάγκη (για παράδειγμα για παράδειγμα η οικογένεια στο εξωτερικό).

-50% για το νικέλιο Chrome ή € 15 σε αποταμιεύσεις

Τι εναλλακτικές λύσεις για το νικέλιο ?

Η γαλλική Neobank έχει μια άτυπη προσφορά, αλλά η απουσία ορισμένων υπηρεσιών (εξοικονόμηση, εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη, πίστωση κ.λπ.) θα μπορούσε να είναι απαγορευτικά. Ακολουθούν μερικές ενδιαφέρουσες εναλλακτικές λύσεις:

 • Για καταθέσεις μετρητών : Monabanq, sogexia ή bunq.
 • Να επενδύσει στο χρηματιστήριο : Fortuneo, Bforbank ή εξειδικευμένος μεσίτης.
 • Να ταξιδεύετε στο εξωτερικό χωρίς κόστος : Fortuneo ή revolut.
 • Για πιστώσεις : Δείτε τη σύγκριση των καλύτερων τραπεζών στο διαδίκτυο.

Συχνές ερωτήσεις

Μπορούν οι Αμερικανοί κάτοικοι / πολίτες να ανοίξουν λογαριασμό νικελίου ?

Όχι, το νικέλιο δεν είναι διαθέσιμο για Αμερικανούς πολίτες ή κατοίκους.

Τι χρειάζεται για να ανοίξει ένας λογαριασμός νικελίου ?

Για να ανοίξετε λογαριασμό νικελίου, χρειάζεστε μόνο ένα έγκυρο έγγραφο ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια διαμονής), έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου και 20 ευρώ.

Πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό νικελίου ?

Το άνοιγμα του λογαριασμού νικελίου σας είναι δυνατή online ή απευθείας με έναν καπνό νικελίου, χάρη στα τερματικά με ολοκληρωμένο σαρωτή.

Πώς να τοποθετήσετε χρήματα σε λογαριασμό νικελίου ?

Πολλές δυνατότητες είναι διαθέσιμες σε εσάς για να τροφοδοτήσετε τον λογαριασμό σας στο νικέλιο:
– Σε μετρητά, σε γραφείο καπνού ή σε σημείο νικελίου
– με έλεγχο, στέλνοντας μέσω ταχυδρομείου
– με μεταφορά, χρησιμοποιώντας το νικέλιο σας
– με πιστωτική κάρτα

Μπορούμε να πληρώσουμε παντού με το νικέλιο ?

Ναί. Η κάρτα νικελίου MasterCard είναι αποδεκτή σε περισσότερες από 200 χώρες.

Μπορούμε να ανοίξουμε δύο λογαριασμούς νικελίου ?

Όχι, δεν είναι δυνατό για ένα άτομο να έχει δύο λογαριασμούς νικελίου.

Ο Antoine ήταν σύμβουλος κληρονομιάς και ιδιωτικός τραπεζίτης πριν από την ένταξή τους στο Finance Heroes. Βάζει την υπηρεσία του και την εμπειρία του στο τραπεζικό περιβάλλον στην υπηρεσία σας.

Σχόλια

31 Δεκεμβρίου 2022

Έλαβε ένα email Nickel BNP Paribas
Φυλλάδιο 4.95% κεφαλαίο μπλοκάρει 12 μήνες
Είναι αυτό ψεύτικο ή απάτη ?
Ευχαριστώ για την απάντησή σου

Καλημέρα,
Είναι σίγουρα μια απάτη, το νικέλιο δεν έχει καμία αναζήτηση και δεν προσφέρει φυλλάδια αποταμίευσης.

28 Ιανουαρίου 2023

Θα ήθελα να μάθω γιατί το νικέλιο του νεύρου δεν είναι αποδεκτό για την εγγύηση για τη νεολαία στην τοπική αποστολή

Καλημέρα,
Είναι στην τοπική αποστολή ότι πρέπει να τεθεί αυτό το ερώτημα. ��
Επιπλέον, μπορείτε να τους υπενθυμίσετε ότι η διάκριση στην πλευρά απαγορεύεται στη Γαλλία.

Είναι υποχρεωτικό να επικυρώνεται η ταχυδρομική διεύθυνση και αν ναι ? Στο γραφείο του καπνού, προειδοποίησα ότι πρέπει να λάβω επιστολή στην ταχυδρομική μου διεύθυνση με τον κώδικα για να επικυρώσω τη διεύθυνση. Και χωρίς αυτόν τον κωδικό ο λογαριασμός μου θα μπλοκαριστεί. Αλλά δεν έλαβα τίποτα. Έστειλα την απόδειξη της διεύθυνσης μέσω της φόρμας νικελίου. Κανένα νέο.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλημέρα,
Σας προσκαλώ να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών νικελίου μέσω τηλεφώνου, ώστε να σας βοηθήσουν να επικυρώσετε τον λογαριασμό σας.

22 Φεβρουαρίου 2023

Πήρα το λογαριασμό μου στο τέλος Νοεμβρίου 2022: 700 ευρώ! Το Nickel επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο να επιστραφεί μέσα σε 3 έως 5 εβδομάδες, αφού ολοκλήρωσα το αρχείο αποζημίωσης στο αστυνομικό τμήμα . Δεν έχω ακόμη επιστραφεί παρά αρκετές κλήσεις προς την εξυπηρέτηση πελατών και στέλνω ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον μεσολαβητή νικελίου!!Τι να κάνω ?

24 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα,
Εάν έχετε υποβάλει επίσημη καταγγελία με τον διαμεσολαβητή, έχει μια νομική περίοδο 90 ημερών για να σας απαντήσει. Σε περίπτωση πολύ σύνθετου αρχείου, μπορεί να χρειαστεί πρόσθετος χρόνος. Στη συνέχεια ενημερώνεστε από τον διαμεσολαβητή.

26 Φεβρουαρίου 2023

Ταξιδιωτική ασφάλιση για εμένα και τα παιδιά μου πρέπει να ταξιδεύω και δεν έχω πάρει ασφάλιση από την εταιρεία δανείων που είδα ότι έχω την κάρτα νικελίου είναι ότι είμαι ασφαλισμένος αν θέλω να τροποποιήσω το εισιτήριό μου και αυτά τα παιδιά σας ευχαριστώ

Compt νικέλιο κλείσιμο από το νικέλιο χωρίς espical porqua μετά από 5 χρόνια που χρησιμοποιήθηκε ��

Αγόρασα μια κάρτα νικελίου σε ένα γραφείο καπνού. Για να ανοίξω τον λογαριασμό μου στο Διαδίκτυο και ως εκ τούτου να το συμπληρώσω και να το λειτουργήσω, ο ιστότοπος με ζητά το αναγνωριστικό μου (γραμμένο πίσω από την κάρτα που μου δόθηκε) και το όνομα της οικογένειάς μου, αλλά μόλις τους λέω ότι η αίτηση απαντά Δεν με αναγνωρίζει. Δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με κάποιον μέσω τηλεφώνου. Προφανώς πρέπει να έχετε ήδη ανοίξει τον λογαριασμό σας και ως εκ τούτου να το ενημερώσετε στο επίπεδο του τηλεφωνητή του τηλεφώνου για να έχετε πρόσβαση σε έναν σύμβουλο, διαφορετικά, ο μηχανισμός απαντήσεων σας στέλνει πάντα στον ιστότοπο με τον οποίο δεν βγαίνουμε από αυτό. Έστειλα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο νικέλιο χωρίς να μην επιστρέψω. Εν ολίγοις, πέρασα 20 ευρώ και δεν μπορώ να λειτουργήσω τον λογαριασμό μου. Είτε πρόκειται για απάτη είτε δεν είναι πραγματικά στο σημείο όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών. Φοβάμαι ότι έχασα 20 ευρώ.

Νικέλιο: Τι αξίζει αυτό το τοπικό γαλλικό neobank ?

Εάν μπορεί να θεωρηθεί ως το πρώτο γαλλικό neobank, το νικέλιο προσφέρει ένα πολύ διαφορετικό μοντέλο που παίρνει τη μορφή ενός τοπικού λογαριασμού πληρωμής, πολύ περισσότερο από μια πραγματική τράπεζα. Αλλά πέρα ​​από την προσβασιμότητά του, είναι το νικέλιο να συστήσει μπροστά στην υπόλοιπη τραπεζική προσφορά στη Γαλλία ?

Χαρακτηριστικά νικελίου

�� Άνοιγμα Prime Κανένας
�� Αξιολογήσεις εισοδήματος Κανένας
��Carte Banking MasterCard
Αρχική ��depot Κανένας
��frais της συμμετοχής λογαριασμού Κανένας
��παρίν Ναί
�� Εφαρμογή Android/ iOS
Κινητό Κανένας
��3d ασφαλές Ναί

Νικέλιο με λίγα λόγια

Το νικέλιο είναι ένα γαλλικό νεομπανκί που γεννήθηκε το 2014 υπό την ηγεσία των οικονομικών πληρωμών (FPE) και των ιδρυτών του Ryad Boulanouar και Hugues Le Bret, αντίστοιχα ηλεκτρονικοί και οικονομικοί μηχανικοί. Ο πρωταρχικός στόχος ήταν να παρέχεται σε κάθε πελάτη έναν φθηνό τραπεζικό λογαριασμό σε λίγα λεπτά, για να ενεργοποιήσει με τον πλησιέστερο καπνό του, και αυτό, χωρίς προϋπόθεση κατάθεσης ή εισοδήματος. Το Neobank απευθύνεται στη βάση ενός καλού κοινού: άτομα στην τραπεζική, τους μαθητές, επισφαλείς ή ακόμα και στη διαδικασία διαζυγίου που χρειάζονται έναν απλό επιπλέον λογαριασμό για εγκατάσταση. Όλα αυτά καθίστανται δυνατά χάρη σε ένα γρήγορο άνοιγμα σε οποιοδήποτε κατάστημα καπνού συνεργάτη. Σήμερα, το Nickel έχει περισσότερους από 2 εκατομμύρια πελάτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα, ακόμη και αν δεν ζούμε στη Γαλλία (περισσότερες από 160 χώρες).

Η μεγάλη ιδιαιτερότητα του νικελίου είναι ότι είναι ένα ίδρυμα πληρωμών, οπότε δεν μπορεί να σκεφτεί με τα χρήματα των πελατών της ως συμβατική τράπεζα.
Το νικέλιο και το FPE αγοράστηκαν το 2020 95 % από τον όμιλο BNP Paribas. Η Συνομοσπονδία καπνιστών είναι μειοψηφία (5 %).

Τιμές νικελίου

Το νικέλιο δεν έχει δωρεάν λογαριασμό, αλλά η βασική συμβολή είναι πολύ χαμηλή: 20 ευρώ ετησίως για πρόσβαση σε λογαριασμό, το ισοδύναμο 1,6 ευρώ το μήνα. Ο λογαριασμός νικελίου δίνει το δικαίωμα σε μια κλασική κάρτα MasterCard. Το νικέλιο είναι επίσης πολύ διαφανές στις τιμές του και δεν προσφέρει κανένα κρυφό κόστος, ακόμη και αν είναι σχετικά πολυάριθμες και δαπανηρές ως μέρος ενός βασικού λογαριασμού:

Νικέλιο Το νικέλιο μου Νικέλιο Μεταλλικό νικέλιο
Τιμές καρτών 20 € /έτος 22,50 €/έτος 50 € /έτος 100 € /έτος
Αρχική κατάθεση Κανένας Κανένας Κανένας Κανένας
Όροι εισοδήματος Κανένας Κανένας Κανένας Κανένας
Κόστος απόσυρσης στη Γαλλία και τη ζώνη SEPA – € 1,5 ανά λειτουργία (στη Γαλλία)
– € 1 ανά λειτουργία (εξαιρουμένων της Γαλλίας)
– 3 Δωρεάν αποσύρσεις από καπνιστές και σημεία νικελίου. Τα παρακάτω παραμένουν σε τιμή 0,5 €/απόσυρση
– € 1,5 ανά λειτουργία (στη Γαλλία)
– € 1 ανά λειτουργία (εξαιρουμένων της Γαλλίας)
– 3 Δωρεάν αποσύρσεις από καπνιστές και σημεία νικελίου. Τα παρακάτω παραμένουν σε τιμή 0,5 €/απόσυρση
– € 1,5 ανά λειτουργία (στη Γαλλία)
– € 1 ανά λειτουργία (εξαιρουμένων της Γαλλίας)
– 3 Δωρεάν αποσύρσεις από καπνιστές και σημεία νικελίου. Τα παρακάτω παραμένουν σε τιμή 0,5 €/απόσυρση
– Δωρεάν στη Γαλλία και τη ζώνη SEPA
-3 Δωρεάν αποσύρσεις από καπνιστές και σημεία νικελίου. Τα παρακάτω παραμένουν σε τιμή 0,5 €/απόσυρση
Πληρωμή στο εξωτερικό (εξαιρουμένων της ζώνης SEPA) € 1 ανά λειτουργία € 1 ανά λειτουργία Στο Nochy Στο Nochy
Αναλήψεις στο εξωτερικό (εξαιρουμένων της ζώνης SEPA) 2 € ανά λειτουργία 2 € ανά λειτουργία € 1 ανά λειτουργία Ελεύθερος
Ανώτατο όριο πληρωμής 1.500 – 3000 € /μήνα 1.500 – 3000 € /μήνα 1.500 – 3000 € /μήνα 1.500 – 3000 € /μήνα
Οροφή απομάκρυνσης 300 – 800 €/ εβδομάδα 300 – 800 €/ εβδομάδα 300 – 800 €/ εβδομάδα 300 – 800 €/ εβδομάδα

Οι λογαριασμοί μου στο νικέλιο, το χρώμιο και οι μεταλλικοί λογαριασμοί, αντίστοιχα στα 22,50, 50 και 100 ευρώ ετησίως, δεν είναι τόσο απαραίτητοι, ακόμη και στο πλαίσιο ενός κύριου λογαριασμού, εκτός από την ασφάλιση MasterCard, το λάθος των πλεονεκτημάτων που δεν είναι τόσο μακριά από το βασική προσφορά.

Άλλα έξοδα οφείλονται σε όλους τους λογαριασμούς. Σημειώνουμε, για παράδειγμα, την προσφορά του λογαριασμού με τραπεζική κάρτα από την περιοχή του πελάτη (2 % του ποσού), την παραλαβή ελέγχου (3 ευρώ ανά κατάθεση) ή ακόμα και, πιο εκπληκτική, η υπέρβαση των 60 ειδοποιήσεων SMS ετησίως (1 ευρώ για 10 επιπλέον sms). Ανάλογα με τη χρήση που μπορεί να γίνει από λογαριασμό νικελίου, τα έξοδα αυτά ενδέχεται να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην τραπεζική εμπειρία.

Πώς να τροφοδοτήσετε τον λογαριασμό σας ?

Όπως σχεδόν όλα τα neobancs, το νικέλιο σας επιτρέπει να παρέχετε το λογαριασμό σας από οποιοδήποτε εξωτερικό λογαριασμό μέσω της πλευράς και με μη υλικό τρόπο. Από την άλλη πλευρά, είναι αδύνατο να καταγράψετε έναν εξωτερικό λογαριασμό για να κάνετε ταχείες μεταφορές: αυτές παίρνουν κατά μέσο όρο μεταξύ 24 και 48 ωρών.

Εκτός από τις μεταφορές, είναι δυνατόν να συλλεχθούν έλεγχοι από την εφαρμογή μέσω ενός πολύ πρακτικού ειδικού συστήματος. Η περίοδος συλλογής είναι ωστόσο πολύ μεγάλη και μπορεί να διαρκέσει έως και 15 εργάσιμες ημέρες.

Τέλος, μπορείτε επίσης να τροφοδοτήσετε τον λογαριασμό σας με μετρητά απευθείας σε ένα γραφείο καπνού συνεργάτη. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η λειτουργία αποτελεί αντικείμενο κόστους: 2 % του ποσού που κατατέθηκε και καλύπτεται στα 950 ευρώ σε σωρευτικά σε ημερολόγιο 30 ημερών. Από την άλλη πλευρά, το υπόλοιπο προστίθεται σε πραγματικό χρόνο στον λογαριασμό.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό στο νικέλιο

1 Λογαριασμός + 1 Κάρτα + 1 RIB σε 5 λεπτά, αυτό υπόσχεται το Nickel όταν συνδέουμε με τον ιστότοπό σας. Ως έχει, αν και θα μπορούσε κανείς να βάλει το χρονοδιάγραμμα, πρέπει να αναγνωριστεί ότι το νικέλιο κρατά το λόγο του. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι 2 βήματα έρχονται να χωρέσουν στη διαδικασία. Η πρώτη επικύρωση γίνεται στον ιστότοπο με την παροχή μιας ορθογραφικής φωτογραφίας της ταυτότητας, μερικές προσωπικές και επαγγελματικές πληροφορίες. Το όλο θέμα πρέπει να επικυρωθεί με επαλήθευση Facies μέσω κάμερας ή από την κάμερα ενός smartphone.

Το δεύτερο βήμα είναι να προχωρήσουμε απευθείας σε ένα καπνό ή ένα σημείο πώλησης της τράπεζας για το τελικό άνοιγμα του λογαριασμού της. Μετά την προσφορά της ταυτότητάς σας και των 20 ευρώ της πρώτης συνεισφοράς, ο καπνός δημοσιεύει την κάρτα της επιλογής σας, η λειτουργία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στην πλατφόρμα ιστού της τράπεζας ή στην εφαρμογή και εισαγάγετε τα αναγνωριστικά που βρίσκονται στο πίσω μέρος της κάρτας.

Το Nickel έχει επίσης μια προσφορά αφιερωμένη σε εφήβους ηλικίας 12 έως 18 ετών και περιλαμβάνει μια τυπική κάρτα MasterCard Bank με συστηματική εξουσιοδότηση, όλα που προσφέρονται για 20 ευρώ το μήνα και πιλοτικές από τους γονείς μέσω της αίτησης.

Αρχική διαχείριση κατάθεσης και υπερανάληψης

Εκτός από τη συνδρομή για να αποκτήσετε τον λογαριασμό σας και την κάρτα σας, το Nickel δεν ζητά καμία αρχική κατάθεση σε όλους τους λογαριασμούς του. Επομένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό μόλις δημιουργηθεί στο Buralist σας χωρίς να έχετε ισορροπία.

Οι λογαριασμοί νικελίου, από την άλλη πλευρά, έχουν την αδυναμία να είναι οφειλέτες. Επομένως, αδύνατο να αποκτήσετε άδεια υπερανάληψης. Εάν μια πληρωμή υπερβαίνει το υπόλοιπο του λογαριασμού, η πληρωμή θα απορριφθεί απλώς.

Καλώς ήλθατε ασφάλιστρα

Το νικέλιο δεν είναι ένα neobank όπως οι άλλοι και ακόμη λιγότερο μια online τράπεζα, δεν προσφέρει κανένα μπόνους καλωσορίσματος για έναν τρόπο για ένα άνοιγμα λογαριασμού.

Το νικέλιο, ωστόσο, δεν σκοντάφτει τις επιχειρήσεις αλληλεγγύης, ειδικά σε αυτή την πανδημική περίοδο. Η τράπεζα έκανε πρόσφατα μια χειρονομία για τους ιδιωτικούς πελάτες και τους συνεργάτες της, ιδίως προσφέροντας κάρτα Chrome νικελίου στους καπνιστές του δικτύου και του υγειονομικού προσωπικού της.

Αιγίδα

Η προσφορά χορηγίας νικελίου επιτρέπει στους πελάτες να πάρουν ένα ασφάλιστρο σε ανταμοιβή όταν συμβουλεύουν την αγαπημένη τους online. Όλα γίνονται μέσω ενός συστήματος κωδικών χορηγίας που διατίθεται από την περιοχή του πελάτη. Για ένα χορηγό Godchild, ο Νονός αποκτά 3 ευρώ:

 • 1 Godson = 3 ευρώ
 • 2 παραπομπές = 6 ευρώ
 • 5 Godchildren = 15 ευρώ
 • 15 Godson = 45 ευρώ.

Η τράπεζα δεν δίνει όρια, είναι επομένως θεωρητικά δυνατό να κερδίσει έως και 3000 ευρώ ανά 1000 χορηγίες.

Ασφάλιση και υπηρεσίες στο νικέλιο

Οι λογαριασμοί στο νικέλιο συνδέονται με τον οργανισμό MasterCard. Έτσι, οι πελάτες του εξαρτώνται από το ασφαλιστικό πακέτο που σχετίζεται με το επιλεγμένο επίπεδο κάρτας. Σημειώστε όλα αυτά που ο βασικός λογαριασμός νικελίου δεν προσφέρει πρόσθετη ασφάλιση, μόνο κάρτες νικελίου Chrome και Nickel Metal έχουν τους έχουν. Η πρώτη προσφορά ένα κλασικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο για ταξίδια (καθυστέρηση πτήσης, απώλεια αποσκευών κ.λπ.), σε περίπτωση κλοπής εξοπλισμού και για απάτη για αγορά στο Διαδίκτυο. Αλλά με την κάρτα Nickel Metal ότι η αποκλειστική ασφάλιση είναι η πιο πολυάριθμη, χάρη ιδιαίτερα στη συμβολή της ευρωπαϊκής βοήθειας για ταξίδια εκτός από τις εγγυήσεις που περιλαμβάνονται στην αντίστοιχη κάρτα MasterCard.

Το Nickel προσφέρει επίσης μια συνεργασία με την RIA επιτρέποντας στους πελάτες της να στείλουν χρήματα πολύ απλά και από την εφαρμογή σε περισσότερες από 150 χώρες. Η υπηρεσία λειτουργεί στα μαλλιά με τέλεια ενσωμάτωση και με το νόμισμα που αντιστοιχεί στη χώρα υποδοχής.

Επιστροφή μετρητών

Το νικέλιο έχει προσφέρει ένα σύστημα επιστροφή μετρητών καθιστώντας δυνατή την απόκτηση ενός ποσοστού αποζημίωσης σε αγορές που πραγματοποιούνται μέσω σημάτων συνεργατών, στο κατάστημα ή στο διαδίκτυο. Αυτό δεν είναι μια πλατφόρμα ειδική για την τράπεζα, αλλά μόνο η ενσωμάτωση της πλατφόρμας MasterCard Organization που ονομάζεται ” Ταξιδιωτικά ανταμοιβές »». Επομένως, αυτό το πρόγραμμα θα προορίζεται μόνο για παγκόσμιους και πλούσιους πελάτες που πραγματοποιούν αγορές σε ένα από τα καταστήματα συνεργατών. Κανένα δεν βρίσκεται στη Γαλλία: Αυτό το αφορά, για την πλειοψηφία, καταστήματα πολυτελείας και εστιατόρια.

Κάποιος έχει την εντύπωση ότι αυτό το πρόγραμμα του επιστροφή μετρητών έχει προστεθεί για να διογκωθεί ο κατάλογος των υπηρεσιών χωρίς να έχει κανένα πραγματικό ενδιαφέρον για τον κύριο στόχο της τράπεζας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Από την εφαρμογή, είναι δυνατόν να αποκτήσετε πρόσβαση στην υποστήριξη νικελίου απευθείας μέσω συνομιλίας, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω κλήσης. Παρά τα πάντα, η διαθεσιμότητα συμβούλων μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα, το οποίο μπορεί να είναι πολύ απενεργοποιημένο σε περίπτωση ταξιδιού στο εξωτερικό. Από την άλλη πλευρά, οι απαντήσεις είναι καλά εξατομικευμένες και ο τόνος είναι εγκάρδιος. Είναι επίσης δυνατό να λάβετε βοήθεια από τα κοινωνικά δίκτυα της τράπεζας όπως το Twitter ή το Facebook με πολύ καλύτερη ανταπόκριση.

Και κρυπτογράφηση ?

Το νικέλιο δεν είναι σε καμία περίπτωση μια τράπεζα που δεν σκέφτεται για επενδυτές σε κρυπτογράφηση ή οποιεσδήποτε κερδοσκοπικές τιμές. Επομένως, δεν υπάρχει υποστήριξη σε αυτόν τον τομέα.

Η γνώμη μας για την εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας νικελίου

Όπως και κάθε καλή αυτο-σεβασμό Neobank, το Nickel έχει τεθεί πολύ νωρίς σε μια λειτουργική και αποκλειστική εφαρμογή που δεν έχει τη μορφή μιας εφαρμογής Web. Ακόμη και αν παραμένει απλό στην παρουσίασή της, ιδίως αναλαμβάνοντας τους πορτοκαλί, ασπρόμαυρους κώδικες της τράπεζας, κερδίζει έτσι την αναγνωσιμότητα, με ρευστότητα και σπάνια λαμβάνεται σε αθέτηση.

Στη σελίδα του τρέχοντος λογαριασμού, η εμφάνιση των εξόδων είναι μάλλον σαφής και καλά προτεραιότητα χάρη στην αποτελεσματική κατηγοριοποίηση των δαπανών με οπτικά που αντιστοιχούν σε κάθε τύπο αγοράς. Έχουμε ακόμη και ένα αρκετά ακριβές Horoding, μια εξειδίκευση που δεν είναι τόσο συνηθισμένη σε αυτόν τον τύπο εφαρμογής, καλά ! Εκτός από τις ειδοποιήσεις πληρωμής ή μεταβίβασης, είναι δυνατόν να διαμορφώσουμε πλήρως τις ειδοποιήσεις του (ανεπαρκείς πωλήσεις, επηρεαζόμενες οροφές κ.λπ.) Είτε με ειδοποίηση, email ή ακόμα και SMS.

Λυπούμαστε επίσης για το μη φορτίο των πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου μέσω Google Pay ή Apple Pay.