Δωρεάν αναθεώρηση το 2023: Προσφορές κινητής τηλεφωνίας και Freebo?

Δωρεάν αναθεώρηση για κινητά: Η γνώμη μας για πακέτα κινητής τηλεφωνίας και freebox

Η Free γεννήθηκε στις αρχές του 1999 ως θυγατρική του ομίλου Iliad, Giatty Telecommunications στη Γαλλία. Ο πρώτος χειριστής του Διαδικτύου, η ελεύθερη εκτοξεύει το 2002 το πρώτο του freebox και χτυπά πολύ έντονα στην αγορά ISP με εξαιρετικά χαμηλότερες τιμές για παρόμοια υπηρεσία, ή ακόμα καλύτερα από τον ιστορικό ανταγωνισμό στο Orange ή Bouygues Telecom. Το 2012, μετά την απόκτηση αδειών 3G και 4G, η Free αναπτύσσει τα δικά της τηλεφωνικά πακέτα με δωρεάν κινητά και μειώνει τις τιμές μιας αγοράς τόσο στάσιμο τότε.

ΔΩΡΕΑΝ: Η γνώμη μας σχετικά με τις προσφορές για κινητά και δωρεάν κουτί του χειριστή

20 χρόνια ως διαχειριστής του Διαδικτύου και τώρα 11 χρόνια ως φορέας κινητής τηλεφωνίας, ο Free έχει γίνει σημαντικός παίκτης στον κόσμο των τηλεπικοινωνιών στη Γαλλία. Με μια επιθετική πολιτική τιμολόγησης που έχει αλλάξει μόνιμα μια αγορά στασιμότητας, τι γίνεται με τις διάφορες προσφορές της εταιρείας Xavier Niel ? Απάντηση σε αυτήν την παγκόσμια άποψη για δωρεάν.

Μέση φθίνουσα ταχύτητα 49 MB/S
Μέσος όρος ποσοστού 9 MB/S
Κάλυψη πληθυσμού 4G 99%
4G κάλυψη εδάφους 92%

Τα πακέτα της στιγμής δωρεάν

Ελεύθερος

Δωρεάν πακέτο 4G και 5G
250 GB

Ελεύθερος

Δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας
2 ευρώ

Ελεύθερος

Περιορισμένη σειρά δωρεάν πακέτο 4G
120 GB

Χαρακτηριστικά δωρεάν προσφορών

Δωρεάν παρουσίαση

Η Free γεννήθηκε στις αρχές του 1999 ως θυγατρική του ομίλου Iliad, Giatty Telecommunications στη Γαλλία. Ο πρώτος χειριστής του Διαδικτύου, η ελεύθερη εκτοξεύει το 2002 το πρώτο του freebox και χτυπά πολύ έντονα στην αγορά ISP με εξαιρετικά χαμηλότερες τιμές για παρόμοια υπηρεσία, ή ακόμα καλύτερα από τον ιστορικό ανταγωνισμό στο Orange ή Bouygues Telecom. Το 2012, μετά την απόκτηση αδειών 3G και 4G, η Free αναπτύσσει τα δικά της τηλεφωνικά πακέτα με δωρεάν κινητά και μειώνει τις τιμές μιας αγοράς τόσο στάσιμο τότε.

Στις αρχές του 2023, η Free έχει 4,5 εκατομμύρια πελάτες ινών και περισσότερους από 14 εκατομμύρια πελάτες κινητής τηλεφωνίας. Ο χειριστής έχει τώρα περισσότερα από 130 καταστήματα στην ηπειρωτική Γαλλία, αλλά πάνω απ ‘όλα μετράει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του.

Δωρεάν κινητό: Αποδοτικότητα και συνέχεια

Πακέτα

Ξεκίνησε το 2012, η ​​προσφορά κινητής τηλεφωνίας του Free έχει αλλάξει πολύ λίγα από την άποψη των πακέτων που προσφέρονται. Υπάρχουν πάντα δύο κύρια πακέτα καθώς και ένα ” Δωρεάν σειρά », Ανεξάρτητα από μια προσφορά.

Το Free θέτει την τιμή στην τιμή, κυρίως με το πιο δημοφιλές πακέτο της σε 2 ευρώ το μήνα και ακόμη και δωρεάν για τους συνδρομητές FreeBox. Για αυτήν την ασυναγώνιστη τιμή στην αγορά, έχετε 2 ώρες κλήσεων και απεριόριστο SMS/MMS όλο το χρόνο. Αυτή η προσφορά είναι μερικές φορές “ενισχυμένη” κατά τη διάρκεια ειδικών προσφορών που διπλασιάζουν τον χρόνο κλήσης και την ποσότητα των δεδομένων στο Διαδίκτυο, που αρχικά ρυθμίζονται στα 50 MB το μήνα. Αυτό το πακέτο είναι ιδιαίτερα χρησιμοποιήσιμο από την Ευρώπη και τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα και σας επιτρέπει να απολαύσετε το δωρεάν Wi-Fi στην ηπειρωτική Γαλλία.

Το πιο ακριβό πακέτο στα 19,99 ευρώ προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες, ακόμη και σε σύγκριση με παρόμοιες προσφορές αγοράς. Με 210 GB, αυτό είναι το μόνο 5G συμβατό πακέτο που προσφέρεται από τον χειριστή, ακόμη και αν οι χρήστες ενός 4G smartphone μπορούν επίσης να το προσφέρουν. Οι συνδρομητές POP Freebox δικαιούνται ακόμη και στα δεδομένα 4G+/5G απεριόριστα σε 10 ευρώ λιγότερα για να φτάσουν τα 9,99 ευρώ μηνιαία, 15,99 ευρώ μηνιαία για άλλες προσφορές FreeBox. Σαφώς, σε αυτή την τιμή, είναι αναμφισβήτητα η πιο ανταγωνιστική προσφορά στην αγορά. Όλα αυτά χωρίς να υπολογίζονται σε απεριόριστες κλήσεις σε έφεση, SMS και MMS παντού στη Γαλλία, στην Ευρώπη, στο DOM και σε περισσότερους από 70 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Καναδά. Τέλος, για να τελειοποιήσετε το τραπέζι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί 25 GB από αυτούς τους ίδιους προορισμούς.

Το τελευταίο πακέτο δεν έχει καθοριστεί από το αφιερωμένο στις περιόδους προώθησης. Γενικά μετατρέπεται περίπου 80 έως 140 GB για τιμές που κυμαίνονται από 8,99 έως 14,99 ευρώ το μήνα. Έχει τις ίδιες υπηρεσίες από την πλευρά της επικοινωνίας με τα άλλα σχέδια καθώς και ένα φάκελο δεδομένων στο εξωτερικό (μόνο η Ευρώπη και το DOM) που κυμαίνεται από 10 έως 18 GB. Η τιμή ισχύει κυρίως για ένα χρόνο πριν μεταβείτε αυτόματα στο πακέτο στα 19,99 ευρώ που αναφέρονται παραπάνω. Μην διστάσετε να συμβουλευτείτε τη σελίδα συμβουλών μας ή τον αποκλειστικό λογαριασμό Twitter για να γνωρίζετε τις τελευταίες προσφορές για αυτό το πακέτο.

Το δίκτυο: 5G προχωράει, αλλά ακόμα κάτω από τον ανταγωνισμό

Η Free δεν έχει ακόμη φθάσει στη μακροζωία των ανταγωνιστών της στην αγορά, αλλά οι προσπάθειες έγιναν ιδιαίτερα στις αγροτικές περιοχές. Εάν στο παρελθόν ορισμένες περιοχές και οι αγροτικές περιοχές είχαν περιορισμένη κάλυψη σε σύγκριση με τους μεγάλους συσσωματώσεις, ο χειριστής έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια για να έχει ένα σημαντικό πάρκο κεραιών 4G/5G σε όλη την επικράτεια (σχεδόν 40.000 σε όλα).

Από την πλευρά της κάλυψης του δικτύου, σύμφωνα με το ARCEP, το Free Mobile καλύπτει τώρα το 99 % του πληθυσμού σε 3G και 4G. Σε 5g, το Free απέχει πολύ από το να υστερεί και να έχει όχι λιγότερες από 4.126 κεραίες 3,5 GHz και σήμερα έχει περάσει ευρέως τους ανταγωνιστές της.

Όσον αφορά την ποιότητα του δικτύου, η Free έχει καταβάλει προσπάθειες, μέχρι να αναρριχηθεί στο επίπεδο των ανταγωνιστών του, τουλάχιστον σε 4G+. Σύμφωνα με τα στοιχεία μέχρι σήμερα από το ARCEP, ο χειριστής είναι σήμερα ελαφρώς πάνω από το Bouygues Telecom και το SFR, κατά μέσο όρο για δεδομένα Διαδικτύου σε εθνικό επίπεδο, είτε σε 4G είτε 5G:

Σύμφωνα με τα στοιχεία του βαρόμετρο LS NPerf, το Free είναι ακόμα στην πλευρά 5G, ακόμη και αν υπάρχει σαφής βελτίωση σε σύγκριση με τις αρχές της, ιδίως από την προοδευτική προσθήκη κεραιών 3,5 GHz στην επικράτεια. Για παράδειγμα, υπάρχει κατά μέσο όρο 183,83 MB/s σε φθίνουσα ταχύτητα όπου το SFR και το πορτοκαλί είναι 265,63 και 339,95 MB/s αντίστοιχα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο αριθμός αυτός οδηγείται να ανέβει τους μήνες, αλλά είμαστε ήδη σε ισχυρή βελτίωση σε σύγκριση με πέρυσι.

Ένα άλλο σημείο, η καθυστέρηση εξακολουθεί να είναι λίγο υψηλή με 39,85 ms κατά μέσο όρο, το οποίο εξακολουθεί να είναι λίγο μόνο για να εξετάσει συγκεκριμένες χρήσεις όπως το cloud gaming μέσω του κινητού του.

Το ελεύθερο εξακολουθεί να βασίζεται στα 700 MHz

Οι ελεύθερες χρήσεις κυρίως κεραίες δικτύου των οποίων η ζώνη συχνοτήτων είναι 700 MHz σε 4G και 5 G. Στη Γαλλία, η Free εκμεταλλεύεται 23.611 από αυτές τις κεραίες συχνότητας από τις διαθέσιμες 44.216, για κατοχή περίπου 60 % του πάρκου.

Αγορά ενός κινητού

Εκτός από την αγορά smartphone σε τιμή μετρητών, η Free ξεκίνησε πρόσφατα μια άλλη υπηρεσία που ονομάζεται Free Flex. Αυτή είναι μια πλατφόρμα για τη διάδοση πληρωμής για μεγάλο χρονικό διάστημα, στην περίπτωση αυτή 24 μήνες. Εάν κάποια μοντέλα εισόδου ή μέσου όρου ωφελούνται θετικά από την υπηρεσία, αυτό είναι λίγο λιγότερο στην περίπτωση όταν ανεβαίνετε στην κορυφή της σειράς με μια αρχική πληρωμή που υπερβαίνει τα 700 ευρώ, όπως συμβαίνει με ένα Samsung Galaxy S23 Ultra για παράδειγμα.

Όπου η Free Flex διακρίνεται από παρόμοιες προσφορές από SFR, Bouygues ή Orange είναι ότι η αγορά ενός smartphone είναι διακοσμημένη με ένα πακέτο με δέσμευση. Αυτή η πλατφόρμα περιλαμβάνει μόνο την ενοικίαση του κινητού με τη δυνατότητα αγοράς του smartphone ανά πάσα στιγμή, προσαρμόζοντας τις υπόλοιπες μηνιαίες πληρωμές καθώς και την επιλογή αγοράς ή την κατασκευή της μετά την περίοδο ενοικίασης.

Internet: Μια ευρεία προσφορά άφιξης κατά τη λήξη

Προσφορές: 3 γενιές freebox

Το Free αλλάζει τακτικά την προσφορά FreeBox, περίπου κάθε δύο χρόνια, με την ανακοίνωση νέων κουτιών και νέων πακέτων που τους συνοδεύουν. Όπως και με τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας, η Free προσφέρει τις μη σταθερές προσφορές του, αναμφισβήτητα το στοιχείο που έχει αλλάξει πραγματικά τη γαλλική αγορά. Δεν ξέρετε ποιο freebox θα επιλέξει ? Κάναμε μια επιλογή. Εδώ είναι οι τρέχουσες προσφορές σε εξέλιξη:

Η προσφορά Freebox pop είναι το πιο πρόσφατο, αλλά και το πιο ενδιαφέρον στην παρτίδα για την πλειοψηφία του κοινού που στοχεύει στην κατηγορία των ινών. Αυτό έχει τη βέλτιστη αξία για τα χρήματα. Η συνδρομή πωλείται για 29,99 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο πριν περάσει 39,99 ευρώ, χωρίς δέσμευση. Σε λειτουργία ινών, προσφέρει ιδιαίτερα έως και 5 GB/s σε φθίνουσα σύνδεση και UP. Ο δρομολογητής διαθέτει 4 θύρες Ethernet και έχει υποβληθεί σε Wi-Fi από την ενημέρωση. Ένας πολύ εύκολα διαμορφωμένος επαναλήπτης εξακολουθεί να περιλαμβάνεται για να επεκτείνει το ασύρματο δίκτυό του. Το Le Player Pop ολοκληρώνει τα πάντα, τρέχει στην τηλεόραση Android με μια προσαρμοσμένη διεπαφή με δωρεάν.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να ανατρέξετε στην πλήρη δοκιμή της προσφοράς Pop FreeBox.

Δωρεάν αναθεώρηση για κινητά: Η γνώμη μας για πακέτα κινητής τηλεφωνίας και freebox

Δωρεάν γνώμη

Οι απόψεις και οι σημειώσεις των καταναλωτών για το δωρεάν κινητό το 2023

Το Free Mobile είναι ένας από τους φορείς εκμετάλλευσης που αλλάζουν το φάσμα των πακέτων κινητής τηλεφωνίας και των τιμών του, εξασφαλίζοντας έτσι μια ορισμένη σταθερότητα και διαφάνεια με τους συνδρομητές του. Ο χειριστής διακρίνεται με όλα τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς διάρκεια, σε πολύ λογικές τιμές.

Οι πελάτες του φορέα εκμετάλλευσης αφήνουν απόψεις για συνδρομές, εξυπηρέτηση πελατών ή την ποιότητα του δωρεάν δικτύου. Οι αναθεωρήσεις πελατών είναι αρκετά αναμεμειγμένες με μια μέση σημείωση 2,8 από τα 5 για περισσότερα από 1900 σχόλια αριστερά. Παγκοσμίως, Οι δωρεάν πελάτες προτείνουν τον χειριστή τους.

Οι κύριες θετικές απόψεις του Free ανησυχούν Πακέτα και κουτιά στο διαδίκτυο για τιμές που χρεώνονται και συναφείς υπηρεσίες, καθώς και διεθνείς υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στις προσφορές. Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια από τους δωρεάν πελάτες, οι περισσότεροι αφορούν το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και την εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή. Πριν από την εγγραφή σε ένα πακέτο ή ένα freebox στον χειριστή, συμβουλεύεται οι πρόσφατες δωρεάν αναθεωρήσεις πελατών για κινητά.

Οι απόψεις πελατών και τα σχόλια από τους δωρεάν συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας υποστηρίζουν ότι:

  • Δωρεάν προσφέρει σχέδια για κινητά και κουτιά στο διαδίκτυο μεταξύ των πιο ανταγωνιστικών στην αγορά.
  • Ο χειριστής έχει βελτιώσει την κάλυψη του δικτύου του, αλλά ο τελευταίος εξακολουθεί να είναι τέλειος.
  • Μια μέση σημείωση περίπου 2,8 από τα 5 δωρεάν με θετικό και αρνητικό.

47% Οι χρήστες προτείνουν δωρεάν κινητό

Το δωρεάν κινητό έλαβε το 1963 αξιολογήσεις για μια μέση σημείωση 2.8 στα 5. 47% Οι καταναλωτές προτείνουν τον χειριστή.

  • Ωφέλιμη γνώμη
  • Πρόσφατη γνώμη
  • Θετικός
  • Αρνητική γνώμη

Δωρεάν για μένα λειτουργεί καλά

Δωρεάν πελάτης από την έναρξη του πλαισίου έχει λειτουργήσει πάντα, εάν το πρόβλημα καλέστε για εξυπηρέτηση πελατών και επιλύθηκε εντός 24 ωρών.
Για το κινητό από την απεριόριστη κλήση για SMS, το Διαδίκτυο λειτουργεί καλά σε 4G με μερικές φορές λίγο πρόβλημα σε εσωτερικούς χώρους για 4G.
Από την άλλη πλευρά από την αλλαγή του κινητού μου από το Xiaomi εκείνη τη στιγμή για 5G, όλα πάνε καλύτερα και ειδικά μέσα.
Όπως αυτό που το smartphone πρέπει να διαδραματίσει κάποιο ρόλο σε ορισμένες ανησυχίες !
Πολύ ικανοποιημένοι.

Daniel 02/06/2023 στις 4:32 μ.μ
Ήταν χρήσιμη αυτή η γνώμη ?
Καθαρίστε και χωρίς αύξηση

Όχι 50 πακέτα, περισσότερο από περαιτέρω τιμές και περάσματα ή άλλοι φορείς εκμετάλλευσης δεν περνούν και αντίστροφα. Εύκολη στο εξωτερικό και η μικρή εφαρμογή για να γνωρίζει την κατανάλωσή της σε πραγματικό χρόνο είναι τέλεια.
Ευχαριστώ δωρεάν

Eric 05/05/2023 στις 4:44 μ.μ
Ήταν χρήσιμη αυτή η γνώμη ?
Αναγκασμένο να βάλει ένα αστέρι είναι πάρα πολύ

Τι εμπειρία .
Ήθελα να αλλάξω την προσφορά μου για ατυχία 5G.
Ήμουν στο Sosh Networks Orange σε 4G όλα ήταν τέλεια. Κορυφαίο δίκτυο, εξυπηρέτηση πελατών προσβάσιμο και ικανό να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.
Έχω μετατραπεί σε δωρεάν και εκεί καταστροφή. Η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να ονομαστεί εξυπηρέτηση πελατών, μπορούμε ακόμη και να μας καλέσουμε πελάτες.
Είχα την εντύπωση κατά τη διάρκεια αυτών των λίγων μηνών να είμαι απλώς μια γουρουνάκι. Γράφετε σας στέλνουμε μια απάντηση σκάφους, κανείς δεν είναι σε θέση να απαντήσει, να λάβει μια απόφαση, εν συντομία είναι θλιβερό.
Δοκίμασα ακόμη και στο κατάστημα ακόμη και ομιλία, δεν είναι δική μου ευθύνη. Επομένως, αυτό δεν είναι ευθύνη της ηλεκτρονικής βοήθειας, δεν είναι ευθύνη της τηλεφωνικής βοήθειας και δεν είναι ευθύνη των εργαζομένων στο κατάστημα. Πολύ καλά, κανείς δεν είναι σε θέση να δώσει μια λύση, ή ακόμα και μια αρχή προβληματισμού.
Θα καταλάβετε μια πενιχρή εμπειρία.
Επιστρέφω στο Sosh στο 4G ενώ περιμένω 5G για να φτάσω στο χειρότερο θα πληρώσω περισσότερα στο Orange, Bouygues ή SFR αλλά ποτέ ξανά.

Kevin 05/25/2023 στις 5:50 μ.μ
Ήταν χρήσιμη αυτή η γνώμη ?

Μόλις εγγραφώ στο Free. Το κουτί μου φαίνεται πολύ καλής ποιότητας. Η παρατήρηση που θα κάνω είναι η ακόλουθη, ήμουν τυχερός που έχω δύο πολύ επαγγελματικούς και πολύ ικανούς συμβούλους.
Από την άλλη πλευρά, όλοι οι άλλοι σύμβουλοι δεν βρίσκονται στη θέση τους και σας εμποδίζουν όταν δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας.
Είμαι στην 3η ημέρα αναμονής μου για τη λειτουργία του τηλεφώνου μου, επιπλέον η επιστροφή χρημάτων μετά την αγορά ενός τηλεφώνου είναι ατελείωτη.

Georges 01/23/2023 στις 9:20 π.μ
Ήταν χρήσιμη αυτή η γνώμη ?

Δωρεάν ευτυχία για να μεταβείτε στην Ευρώπη και στις μακρινές χώρες σας ευχαριστώ δωρεάν…. Η επόμενη ιδιωτική πώληση για να έχετε ένα πακέτο για κινητά

Χριστούγεννα 02/11/2022 στις 12:42 μ.μ
Ήταν χρήσιμη αυτή η γνώμη ?

Η γνώμη μου για το δωρεάν κινητό

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 09/19/2023

Η γνώμη του συντακτικού προσωπικού για το Free: Προσφορές (Mobiles and Freebox), Δίκτυο και Εξυπηρέτηση Πελατών

Η ομάδα του Monpetitforfae εξέτασε τον χειριστή δωρεάν, είτε πρόκειται για κινητές προσφορές και για το FreeBox. Εδώ είναι η επιστροφή μας σχετικά με τις υπηρεσίες αυτού του φορέα εκμετάλλευσης, της εξυπηρέτησης πελατών και του δικτύου του.

Σημειώστε ότι το ARCEP αποκαλύπτει στο παρατηρητήριο της ικανοποίησης των πελατών (Ιούλιος 2021), ότι Οι δωρεάν πελάτες έχουν χορηγήσει μια μέση βαθμολογία 7,6 στα 10, Ή η δεύτερη θέση της κατάταξης ακριβώς πίσω από το πορτοκαλί (7,7 από τις 10).

Δωρεάν, όπου το Free Mobile είναι ένας χειριστής που έχει κάνει τη δημοτικότητά του μειώνοντας τις τιμές των πακέτων κινητής τηλεφωνίας και των συνδρομών στο Διαδίκτυο. Μετά τη δοκιμή δωρεάν προσφορών στο Διαδίκτυο και το κινητό, είναι αλήθεια ότι η τιμή είναι ένα σημαντικό επιχείρημα. Η ομάδα μας συνιστά έτσι δωρεάν μετά τις διάφορες δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, τοποθετώντας το σημείωμα 7.5/10.

Το δωρεάν έχει πολλά πλεονεκτήματα: Πολύ χαμηλές τιμές για πολύ πλήρεις προσφορές τόσο στο κινητό όσο και στο διαδίκτυο, τα ενδιαφέροντα πλεονεκτήματα για τους συνδρομητές, μια πολύ καλή πλευρά ινών και ένα όλο και πιο αποτελεσματικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Αλλά το Free έχει επίσης μειονεκτήματα: Κάλυψη δικτύου για να βελτιωθεί, οι τιμές που εξελίσσονται μετά από 1 χρόνο και την τέλειο εξυπηρέτηση πελατών.

  • Μια πολύ καλή αξία για τα χρήματα
  • Περιλαμβάνονται πολλές υπηρεσίες (SVOD, International. Ουσία
  • Πολύ καλές ροές ινών
  • Ένα δίκτυο που θα βελτιωθεί ακόμα
  • Εξυπηρέτηση πελατών μισής σκιάς
  • Έγκυρες τιμές που 1 έτος

Η γνώμη μας για τα δωρεάν πακέτα κινητής τηλεφωνίας: Τιμή και υπηρεσίες

Γενικά κρίνουμε έναν χειριστή στην πρώτη θέση από τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας του. Από την πλευρά του ελεύθερου, ήταν οι συνδρομές του που του επέτρεψαν να έχει αυτή τη φήμη, με προσφορές χωρίς δέσμευση διάρκειας, σε σπασμένες τιμές. Από την εκτόξευσή του, Το δωρεάν κινητό παρέμεινε στην ίδια στρατηγική χαμηλής τιμής, προσφέροντας πάντα πολύ ανταγωνιστικές προσφορές ενόψει του όλο και πιο ισχυρού ανταγωνισμού.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΚΕΤΑ

Τη γνώμη του Monpetitforfa στα δωρεάν σχέδια για κινητά.

Επομένως, η συντακτική μας ομάδα ήταν σε θέση να αναλύσει και να δοκιμάσει τα δωρεάν κινητά σχέδια και η γνώμη είναι μάλλον θετική. Η αξία συνδρομής για τα χρήματα είναι πολύ καλή, με πολύ πλήρεις υπηρεσίες (5G, ESIM, απεριόριστα δεδομένα, διεθνείς υπηρεσίες κ.λπ.), και ακόμη και πολύ ενδιαφέρουσες εκπτώσεις για τους πελάτες FreeBox, με δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας. Το μόνο μικρό πρόβλημα είναι ότι το εύρος είναι ελάχιστα παρέχεται, με μόνο 3 πακέτα τηλεφώνου.

Εδώ είναι οι τρεις δωρεάν προσφορές για κινητά:

  • Πακέτο € 2: Η προσφορά σε πολύ χαμηλή τιμή δωρεάν με 2 ώρες κλήσεων, SMS/MMS Unlimited και 50 MB. Η συνδρομή είναι ακόμη δωρεάν για τους συνδρομητές FreeBox. Μια επιλογή σε € 2,99/μήνα σάς επιτρέπει να αποκτήσετε 5 GB δεδομένων/μήνα.
  • Δωρεάν σειρά: Αυτή είναι η ειδική δωρεάν σειρά που ποικίλλει ανάλογα με τις προσφορές της αγοράς. Πάντα χωρίς δέσμευση, η συνδρομή προσφέρεται σε € 12,99/μήνα για 1 έτος με 120 GB. Μετά από 1 έτος, οι συνδρομητές επωφελούνται από το δωρεάν πακέτο 5G 250 GB σε € 19.99.
  • Δωρεάν πακέτο 5G: Το πακέτο ναυαρχίδας της σειράς και το πιο ολοκληρωμένο, με ολόκληρο το απεριόριστο και 250 GB σε 5g. Η προσφορά εμφανίζεται ακόμη και σε € 15.99/μήνα αντί για € 19.99/μήνα για τους συνδρομητές Freebox, ακόμη και 9.99 €/μήνα για τους πελάτες Freebox POP με απεριόριστα δεδομένα. Η συνδρομή περιλαμβάνει επίσης κλήσεις και χρήση 4G από πολλές χώρες.

Ο ελεύθερος χειριστής προσφέρει επομένως 5G μόνο στο τελευταίο πακέτο του Gamm τουe, το οποίο μπορεί να είναι λυπηρό για όσους επιθυμούν να εγγραφούν σε μια πιο προσιτή προσφορά 5G. Ωστόσο, το συντακτικό μας προσωπικό εκτιμά τη διαθεσιμότητα του ESIM δωρεάν για νέους και παλιούς πελάτες. Ομοίως, τα πολλά διεθνή πλεονεκτήματα είναι αξιοσημείωτα (δεδομένα στο εξωτερικό, κλήσεις από ορισμένες χώρες …) ανάλογα με την επιλεγμένη προσφορά.

Θετικές κριτικές πελατών για δωρεάν προσφορές

Οι πελάτες είναι σημαντικά της ίδιας γνώμης με τη γραφή του mypetitforfait. Εκτιμούν τις χαμηλές τιμές, ενώ είναι σε θέση να απολαύσουν μια πλήρη και λειτουργική συνδρομή.

Free Flex: Τι σκέφτεται το Mypetitforuféfafafafae το σύστημα αγοράς ?

Το Free είναι ένας χειριστής που ταξινομείται στην κατηγορία “Non -Binding”. Στην πραγματικότητα, δεν είναι ουσιαστικά δυνατό να μπορέσετε να αντέξετε οικονομικά ένα τηλέφωνο εκμεταλλευόμενοι την εξάπλωση της πληρωμής σε διάστημα 24 μηνών, με ή χωρίς επαναφορά της αγοράς. Για κάποιο χρονικό διάστημα τώρα, η Free έχει ξεκινήσει την δωρεάν υπηρεσία Flex, η οποία σας επιτρέπει να νοικιάσετε ένα νέο τηλέφωνο με δωρεάν πακέτο.

Η αρχή είναι σχεδόν η ίδια με τους χειριστές Orange, SFR και Bouygues Télécom, με μια εξάπλωση της τιμής του τηλεφώνου σε διάστημα 24 μηνών, ώστε να μπορείτε να το πληρώσετε φθηνότερα. Η ιδέα είναι να αποφύγετε την απελευθέρωση ενός μεγάλου ποσού για να αντέξετε οικονομικά ένα τηλέφωνο. Ωστόσο, το Free Flex είναι λίγο διαφορετικό δεδομένου ότι είναι ένα σύστημα ενοικίασης για 24 μήνες, με πιθανή επιλογή αγοράς στο τέλος της περιόδου.

Δωρεάν γνώμη Flex

Η δωρεάν υπηρεσία Flex δεν έχει πείσει τη γραφή του mypetitforfait.

Το ένα στο άλλο, Ο πελάτης θα πληρώσει σχεδόν ολόκληρη την τιμή του τηλεφώνου, Αλλά μέσω μιας διάδοσης σε διάστημα 2 ετών. Έτσι, η ομάδα mypetitforfae εκτιμά τη δυνατότητα να έχει μια τέτοια υπηρεσία, αλλά όμως λυπάται ότι το οικονομικό συμφέρον δεν είναι πιο ενδιαφέρον. Κάνοντας τους υπολογισμούς, Το κόστος πάνω από 2 χρόνια είναι πιο ελκυστικό για άλλους φορείς εκμετάλλευσης παρά με την δωρεάν υπηρεσία Flex.

Επιλέξτε ένα smartphone με ένα πακέτο

Διαβάστε επίσης το τηλέφωνο που περιλαμβάνεται σε ένα πακέτο για κινητά: πού να πληρώσετε το φθηνότερο ?

Δωρεάν δοκιμή δικτύου κινητής τηλεφωνίας: Η κάλυψη είναι σωστή ?

Το δωρεάν κινητό δίκτυο έχει συχνά επικριθεί, Μερικές φορές σωστά. Ο φορέας εκμετάλλευσης επενδύει μαζικά για να καλύψει τη διαφορά για να είναι σε ίσα όπλα με τους ιστορικούς χειριστές, ωστόσο, χρειάζεται χρόνος. Από τώρα και στο εξής, περισσότερες από 40.000 κεραίες 4G και 5G είναι ενεργές σε ελεύθερες προκειμένου να μπορούν να καλύπτουν σωστά όλες τις περιοχές και τις αγροτικές περιοχές.

Σύμφωνα με τον Arcep, Η δωρεάν κάλυψη δικτύου είναι το 99% του πληθυσμού το 2023 για το δίκτυο 3G και 4G. Όσον αφορά το 5G, το Free είναι πολύ καλά τοποθετημένο σε σύγκριση με τους ανταγωνιστικούς φορείς με περισσότερες από 40.000 κεραίες (3,5 GHz). Ωστόσο, ενώ η ροή 4G+ είναι τόσο καλή όσο αυτή των ανταγωνιστών, αυτό δεν ισχύει για το 4G/5G. Ο χειριστής χρησιμοποιεί 700 κεραίες MHz που είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικές Για αυτά τα δίκτυα, τα οποία εξηγούν τη χαμηλότερη ποιότητα του δωρεάν δικτύου.

Η Free έχει επίγνωση αυτού του προβλήματος και επενδύει σε νέα υποκαταστήματα 3,5 GHz για να προσφέρει ποιοτική εμπειρία 5G. Οι ροές είναι σε υψηλή βελτίωση σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Το Monpetitforfait ήταν γενικά ικανοποιημένος με τις δοκιμές ροών που πραγματοποιήθηκαν στην καρδιά της Λυών, έστω και αν συγκρίνοντας με εκείνες του SFR, του Bouygues Telecom και του Orange, Η διαφορά ήταν αρκετά σημαντική.

Εκτελέστε μια δοκιμή 5G

Διαβάστε επίσης 5G Test: Εντοπίστε τις κεραίες 5G που βρίσκονται πιο κοντά στο σπίτι

Δωρεάν προσφορές Διαδικτύου: Η γνώμη του συντακτικού μας προσωπικού εμπειρογνωμόνων

Οι συνδρομές στο Διαδίκτυο του FreeBox, που ονομάζονται FreeBox, είναι πολύ λιγότερο πολυάριθμες από ό, τι στο παρελθόν. Το FreeBox One, το Mini 4K, το Delta S ή το Crystal δεν διατίθενται πλέον στο εμπόριο από τον χειριστή. Από τώρα και στο εξής, Μόνο 3 συνδρομές υπάρχουν στο δωρεάν εύρος Διαδικτύου. Ωστόσο, η Free έχει διατηρήσει τις σωστές προσφορές για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες και να ικανοποιήσει την πλειοψηφία των συνδρομητών του.

FreeBox Review

Η επιστροφή της εμπειρίας της συντακτικής ομάδας στα δωρεάν πλαίσια του Διαδικτύου.

Εμφανίζονται δωρεάν πλαίσια στο Διαδίκτυο σε ανταγωνιστικές τιμές, Με πρώτη τιμή σε € 19,99/μήνα για την επανάσταση FreeBox και μια πολύ υψηλή προσφορά με πολλές υπηρεσίες SVOD που περιλαμβάνονται για την πληρέστερη προσφορά (Δέλτα Freebox στα € 39,99/μήνα). Το MonpetitforFait εκτιμά το γεγονός ότι ορισμένα κουτιά στο διαδίκτυο προσφέρονται χωρίς αναγνώριση διάρκειας, αλλά το συντακτικό προσωπικό μας λυπάται για την απουσία ενός κλασικού ελεύθερου πλαισίου, με μόνο το Διαδίκτυο χωρίς τηλεόραση, σε ακόμη χαμηλότερη τιμή.

Εδώ είναι οι τρεις δωρεάν προσφορές στο Διαδίκτυο:

  • FreeBox Revolution: € 19,99/μήνα για 1 έτος, στη συνέχεια € 44,99/μήνα, με ίνες έως 1 GB/s ροής. Το κουτί περιλαμβάνει έναν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης με τηλεόραση με κανάλι και 270 κανάλια, καθώς και παίκτη Blu-ray και αποθήκευση 250 GB. Επιπλέον, η τηλεφωνία περιλαμβάνεται με κλήσεις προς τα κινητά και σταθερή Γαλλία + έως 110 σταθερούς προορισμούς.
  • FreeBox Pop: € 29,99/μήνα για 1 έτος, στη συνέχεια € 39,99/μήνα. Αυτή η συνδρομή που προσφέρεται με ίνες και ταχύτητα 5 GB/s φθίνουσα (κοινόχρηστη) είναι η ναυαρχίδα της προσφοράς του χειριστή. Περιλαμβάνει WiFi 6 με το Player One και 220 τηλεοπτικά κανάλια συμβατά 4K. Επιπλέον, η Canal+ Series περιλαμβάνεται για 1 έτος, Amazon Video Prime για 6 μήνες και Disney+ για 3 μήνες. Από την πλευρά της τηλεφωνίας, οι υπηρεσίες είναι οι ίδιες με αυτές για την επανάσταση του FreeBox.
  • Δέλτα FreeBox: 39,99 €/μήνα για 1 έτος και μετά € 49,99/μήνα. Αυτή είναι η πλουσιότερη προσφορά με έως και 8 GB/s ροής μέσω ινών. Η προσφορά περιλαμβάνει τις ίδιες τηλεφωνικές υπηρεσίες με τα άλλα δύο freeboxes. Ωστόσο, το επίπεδο της τηλεόρασης, η εμπειρία είναι εμπλουτισμένη με 270 κανάλια, Netflix και μπόνους βίντεο που περιλαμβάνεται, καθώς και Canal+ Series για 1 έτος και Disney+ για 3 μήνες. Περιλαμβάνονται επίσης η Amazon Prime και η Prime Music.

Επομένως, το Free έχει λοιπόν μία από τις πλουσιότερες σειρές από την άποψη των ροών ινών που προσφέρονται και της τηλεοπτικής εμπειρίας. Οι τιμές είναι σίγουρα αρκετά υψηλές, αλλά αν εξετάσουμε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες, Τα freeboxes είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα όπως επισημαίνει το συντακτικό προσωπικό του Monpetitforfait. Η συνδρομή του Amazon είναι € 6,99/μήνα και αυτή του Netflix στα € 8,99/μήνα. Το Delta Freebox επιστρέφει σε € 24/μήνα το 1ο έτος, αν συμπεράνουμε το κόστος αυτών των δύο υπηρεσιών SVOD. Και αυτό είναι χωρίς να μετράνε το Canal+ Series που προσφέρεται για 1 έτος (€ 9.99/μήνα σε κανονικές περιόδους), και Disney+ για 3 μήνες.

FreeBox: Συνιστάται για ταινίες και οπαδούς σειράς

Τα FreeBoxes είναι ιδανικά για τους οπαδούς των ταινιών και των σειρών για να αποφευχθεί η πληρωμή αρκετών σωρευτικών συνδρομών χωριστά (Netflix, Amazon Prime Video, Canal+ Series, Disney+, κλπ.). Ο χειριστής προσφέρει υπηρεσίες τηλεοπτικής πραγματικής ποιότητας, με 4K και πολλά άλλα πλεονεκτήματα.

Internet flow (ίνες) ΔΩΡΕΑΝ: Η υπόσχεση γίνεται σεβαστή ?

Το Monpetitforfait επέλεξε το freebox pop για να πραγματοποιήσει τη δοκιμή του. Αφού έλαβε και εγκατέστησε τον εξοπλισμό, ήταν απαραίτητο να δοκιμαστεί η ροή προκειμένου να επαληθευτεί ότι ο τελευταίος ήταν σύμφωνος με τις υποσχέσεις του χειριστή. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η διαφημιζόμενη ροή είναι πάντα η μέγιστη δυνατή ροή, κάτω από τις καλύτερες συνθήκες που είναι. Ως υπενθύμιση, το freebox pop επιτρέπει μια τιμή 5 GB/s Shared (δηλ. 2,5 GB/s ανά μηχάνημα) φθίνουσα και 700 MB/S.

Εδώ είναι οι ροές ινών που λαμβάνονται για το freebox pop στη Λυών:

  • Πτωχά : 1940.18 ΜΒ/s;
  • Ορθιος : 673.20 MB/S.

Δοκιμή λουλουδιών Freebox Pop

Δοκιμή ροής Freebox Pop Fiber από την ομάδα Monpetitforfait.

Όπως μπορούμε να δούμε, η ομάδα Monpetitforfait ήταν ιδιαίτερα έκπληκτος από τα αποτελέσματα αυτών των δοκιμών. Οι προσφερόμενες άκρες είναι κοντά στο μέγιστο που υποσχέθηκε από τον χειριστή. Σημειώστε ότι αυτό δεν θα συμβαίνει πάντοτε σύμφωνα με την τοποθεσία σας, διότι εξαρτάται από το σημείο σύνδεσης και την απόσταση με τη διαμονή σας. Είμαστε επομένως πολύ κοντά στους πιθανούς απόγονοι των 2,5 GB/s (1,94 GB/s) και τα ποσά των 700 MB/S (673,20 MB/s))).

Επιπλέον, αυτά τα δεδομένα φαίνεται να επιβεβαιώνονται από το βαρόμετρο NPERF του 2022 που ταξινομούνται Δωρεάν σε θέση 1 ʳᵉ στη ροή. Ο μέσος όρος που ελήφθη ήταν E 274,17 MB/s για λήψη έναντι 183,29 MB/S για αποστολή. Της ίδιας πλευράς Ping όπου ήταν ελεύθερο και σε 1 ʳᵉ Place (20,16 ms).

Δωρεάν απόδοση εξυπηρέτησης πελατών: Τα σχόλιά μας

Οι δοκιμές εξυπηρέτησης πελατών είναι μόνο υποκειμενικές. Εξαρτώνται από πολλές μεταβλητές, τον τύπο βοήθειας που επιδιώκεται και η σοβαρότητα του προβλήματος που συναντάται. Έτσι, παραμένει πολύ δύσκολο να αξιολογηθεί και να δοκιμαστεί μια εξυπηρέτηση πελατών σε ορισμένα στοιχεία. Το συντακτικό προσωπικό της Monpetitforfait δανείστηκε στο παιχνίδι κάνοντας διάφορα αιτήματα από δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών, για κινητές προσφορές και για δωρεάν box.

Δωρεάν ειδοποίηση εξυπηρέτησης πελατών

Το Free συνιστάται από το 94% των πελατών της, η εξυπηρέτηση πελατών είναι καλά βαθμολογημένη.

Δοκιμάσαμε τα διαφορετικά υποστηρίγματα, δηλαδή τη φόρμα συνομιλίας στο διαδίκτυο και τον αριθμό τηλεφώνου (3244), θέτοντας διάφορες ερωτήσεις μετά από μερικές μικρές ανησυχίες. Γενικά, Οι παρεχόμενες απαντήσεις ήταν ικανοποιητικές. Ωστόσο, ο χρόνος αναμονής ήταν μερικές φορές αρκετό καιρό, είτε για διαδικτυακή συνομιλία όσο και για το τηλέφωνο. Πρέπει λοιπόν να είστε υπομονετικοί προτού έχετε έναν συνομιλητή.

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ καλή από την ARCEP

Σύμφωνα με την ARCEP, η εξυπηρέτηση πελατών είναι αρκετά καλά αξιολογημένη από τους δωρεάν συνδρομητές με σημείωμα 7,9 στα 10. Ο χειριστής έχει πολύ καλύτερη βαθμολογία από το Orange, το SFR και το Bouygues Telecom που ταλαντεύονται μεταξύ 7,2 και 7,5 από τα 10. Επομένως, η ικανοποίηση του πελάτη είναι αρκετά υψηλή εάν πιστεύουμε ότι τα στοιχεία του ARCEP.

Η τελική μας γνώμη για το Free: Τα αποτελέσματα των δοκιμών μας

Ήμασταν σε θέση να δοκιμάσουμε τις διάφορες προσφορές και υπηρεσίες του Free και η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας ανέλυσε όλες τις διαφορετικές πτυχές αυτού του φορέα εκμετάλλευσης προκειμένου να χορηγήσουμε ένα σημείωμα στο τελευταίο. Ακολουθώντας τις διάφορες δοκιμές, τα κινητά σχέδια και οι προσφορές στο Διαδίκτυο έλαβαν πολλές ευνοϊκές απόψεις, τόσο από την άποψη των υπηρεσιών όσο και από τις τιμές που εμφανίστηκαν.

Ομοίως, η ποιότητα του δικτύου και των ροών έχει λάβει πολλές θετικές απόψεις, με ένα μικρό μειονέκτημα στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Τέλος, η εξυπηρέτηση πελατών έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες μας και τα δεδομένα που συλλέγονται είναι πιο κοντά στα αποτελέσματα της ARCEP. Έτσι, Η ομάδα του Monpetitforfait χορηγεί το σημείωμα 7,5/10 σε δωρεάν.

Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα του δωρεάν σύμφωνα με το mypetitforfait:

  • ελκυστικές τιμές τόσο για τις προσφορές κινητής τηλεφωνίας όσο και για το διαδίκτυο
  • Πολλές υπηρεσίες περιλαμβάνονται στις περισσότερες συνδρομές
  • Προσφορές χωρίς υποχρέωση για το Διαδίκτυο και το κινητό
  • σημαντικές ροές ινών ·

Εδώ είναι οι αδυναμίες του ελεύθερου σύμφωνα με το Mypetitforfait:

  • Ένα ακόμα ευαίσθητο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (4G/5G) αλλά συνεχώς εξελίσσεται
  • Μια χρήσιμη δωρεάν υπηρεσία flex αλλά με περιορισμένο ενδιαφέρον
  • έγκυρες τιμές μόνο για 1 έτος
  • Μια μικρή έλλειψη ποικιλομορφίας στις προσφορές

Συμβουλές από το δικό μουΛίγοΠακέτο

Η Free είχε κάποια κακή φήμη όταν ξεκίνησε σχετικά με το ασταθές κινητό δίκτυο που φαίνεται πάντα να το συνεχίζει. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν είναι πλέον τα ίδια και η ποιότητα του δικτύου παραμένει καλή συνολικά με κάλυψη 99% του πληθυσμού σε 3G και 4G, καθώς και μια καλή δυναμική σε 5G.

Δωρεάν κινητό: ποιότητα συνδρομών και ικανοποίηση των πελατών

Εάν μιλάμε σε δωρεάν κινητές απόψεις για μια επανάσταση στην αγορά τηλεφωνίας, δεν είναι σύμπτωση. Προσφέροντας τα δύο πακέτα του, ένα στα 19,99 ευρώ το μήνα, το άλλο στα 2 ευρώ το μήνα, Ο χειριστής συνέβαλε σε μια δραστική πτώση των τιμών. Οι τρεις ιστορικοί φορείς εκμετάλλευσης στη συνέχεια στην αγορά προσέφεραν πακέτα σε πολύ υψηλές τιμές. Αντιμέτωποι με τον ανταγωνισμό από το δωρεάν κινητό, δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να κάνουν τις δικές τους προσφορές πιο προσιτές.

Δωρεάν γνώμη πελατών

Οι διάφορες κριτικές πελατών στο χειριστή δωρεάν κινητό.

Το Free Mobile έχει επίσης φέρει επανάσταση στην αγορά προσφέροντας τα δύο πακέτα της χωρίς υποχρέωση να εμπλακούν. Μέχρι την άφιξη του δωρεάν κινητού, προσφέρθηκε μια μειοψηφία πακέτων χωρίς δέσμευση και οι πελάτες γνωρίζουν ότι η ελεύθερη είναι η πηγή αυτής της αλλαγής. Πολλές θετικές απόψεις υπογραμμίζουν τη μη εμπλοκή των δωρεάν πακέτων και της σταθερότητας των τιμών για αρκετά χρόνια.

Η πτώση των τιμών, οι προσφορές μη δεσμεύσεων και φορητότητας είναι οι κύριες εξελίξεις που είναι ευνοϊκές για τους καταναλωτές που έφερε η Free. Αλλά εκτός από αυτές τις αλλαγές που ξεκίνησαν το 2011, Τι γίνεται με τις δωρεάν προσφορές και υπηρεσίες για κινητά ? Ποιες είναι οι κριτικές πελατών για το Free Mobile, είτε από την άποψη των πλαισίων Internet είτε των συσκευασιών τηλεφώνου ?

Πακέτα κινητής τηλεφωνίας σε χαμηλές τιμές, δωρεάν δέσμευση

Όταν ξεκίνησε, δωρεάν διαλείμματα κινητής τηλεφωνίας με τις προσφορές για κινητά στη θέση του. Ο χειριστής προχωρά ως επίγνωση του γεγονότος ότι οι τιμές που χρησιμοποιούνται μέχρι τότε από τους φορείς εκμετάλλευσης είναι άσεμνες. Για να αντιμετωπίσετε αυτήν την τάση, το δωρεάν κινητό εμπορεύεται έτσι ένα “κοινωνικό” πακέτο μόνο σε 2 το μήνα.

Μια σειρά περιορισμένων αλλά ανταγωνιστικών πακέτων σύμφωνα με δωρεάν σχόλια για κινητά

Ενώ οι περισσότεροι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν σχετικά υψηλό αριθμό προσφορών, το δωρεάν κινητό αρχικά προσφέρθηκε δύο. Μια τρίτη εφήμερη και διαφημιστική προσφορά έχει ολοκληρώσει το εύρος, επιτρέποντάς σας να επωφεληθείτε από ένα μεγάλο φάκελο δεδομένων για μια πλεονεκτική τιμή κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους συνδρομής. Αυτή η προσφορά επιστρέφει συχνά σε δωρεάν σχόλια πελατών δωρεάν.

Γνώση για το δωρεάν πακέτο στα 2 ευρώ το μήνα

Αυτό είναι το φθηνότερο διαθέσιμο πακέτο στη γαλλική αγορά. Σε μόλις 2 ευρώ το μήνα, προσφέρει ωστόσο όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για ένα καλό πακέτο, στη γενική γνώμη. Περιλαμβάνει έτσι 2 ώρες κλήσεων στην ηπειρωτική Γαλλία, απεριόριστα SMS και MMS και 50 MB δεδομένων.

Σπάνια περιεχόμενα σε αυτό το είδος πακέτου € 2, περιλαμβάνει ακόμη και διεθνείς κλήσεις προς κινητά στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αλάσκα, τη Χαβάη, την Κίνα και το DOM, καθώς και τις διορθώσεις 100 προορισμών, οι οποίες εκτιμάται ιδιαίτερα από τους πελάτες που διαβάζουν τις απόψεις.

Η τιμή αυτού του πακέτου δεν έχει μετακινηθεί από το 2012 και εμφανίζεται ακόμη και στο 0 € (δωρεάν) για τους πελάτες FreeBox. Οι δωρεάν απόψεις είναι ιδιαίτερα δωρεάν σχετικά με αυτή τη μοναδική προσφορά και η πιο ανταγωνιστική στον τομέα της.

Οι κύριες θετικές και αρνητικές απόψεις για το δωρεάν πακέτο 2 €:

  1. Μια ιδιαίτερα χαμηλή και ακόμη και ελεύθερη τιμή για τους συνδρομητές του FreeBox
  2. Τη δυνατότητα να ζητηθεί σε 100 διεθνείς προορισμούς
  3. Ένας όγκος δεδομένων πολύ χαμηλός για να μπορείτε να απολαύσετε το Διαδίκτυο.

Δωρεάν ειδοποίηση πακέτου 2 ευρώ

Το δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας € 2 είναι πολύ δημοφιλές και τα σχόλια των πελατών είναι θετικά.

Γνώση για το πιο δημοφιλές πακέτο δωρεάν πελατών: Η δωρεάν σειρά

Οι δωρεάν προσφορές φορέων κινητής τηλεφωνίας Μια ειδική συνδρομή σειράς κάθε εβδομάδα, η οποία κυμαίνεται μεταξύ 90 και 140 GB Δεδομένα για μια τιμή που καλύπτει 9,99 έως € 14,99/μήνα. Ωστόσο, η τιμή ισχύει για 1 έτος πριν μεταφερθεί το μέλος στην προσφορά 250 GB σε € 19,99/μήνα.

Αυτή η συνδρομή είναι η πιο εκτιμημένη από τους πελάτες του φορέα εκμετάλλευσης Λόγω της ελκυστικότητάς του και της άρισης αξίας για τα χρήματα. Περιλαμβάνει 4G+, έναν καλό όγκο δεδομένων, απεριόριστο SMS και MMS και πολλά GOs που χρησιμοποιούνται στην Ευρώπη. Οι ελεύθεροι συνδρομητές συνιστούν τον χειριστή στο 93%και αυτό το πακέτο διαδραματίζει βασικό ρόλο με τον καλύτερο λόγο ποιότητας / τιμών στο εύρος του.

Οι κύριες θετικές και αρνητικές κριτικές στο πακέτο δωρεάν σειράς:

  1. Συνδρομή χωρίς δέσμευση με πολλά δεδομένα
  2. Ένα λογικό ποσοστό περίπου € 10/μήνα
  3. Η προσφορά δυστυχώς ισχύει μόνο για 12 μήνες
  4. Ανάλογα με την προώθηση, η προσφορά είναι περισσότερο ή λιγότερο ελκυστική.

Δωρεάν πακέτο σειράς 120 GB

Η δωρεάν σειρά είναι ένα πακέτο προώθησης που αλλάζει κάθε εβδομάδα και λαμβάνει πολλές θετικές απόψεις.

Κριτικές για το δωρεάν πακέτο 250 GB στα 19,99 ευρώ το μήνα

Αυτό είναι το απεριόριστο πακέτο δωρεάν κινητού. Προσφέρεται από την ίδρυσή της στα 19.99 ευρώ το μήνα, προσφέρει πολύ μεγαλύτερο περιεχόμενο σήμερα. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία. Από τη Γαλλία, τα SMS είναι επίσης απεριόριστα για τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, ακριβώς όπως οι διεθνείς κλήσεις.

Αυτή η συνδρομή ενσωματώνει επίσης 250 GB δεδομένων, σε 4G ή 5G, 35 GB από τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 100 προορισμούς. Σημειώστε ότι οι κάτοχοι ενός δωρεάν κιβωτίου Internet μπορούν ακόμη και να επωφεληθούν από απεριόριστο 4G/5G με αυτό το πακέτο, όλα για μειωμένη τιμή σε € 15.99/μήνα, ακόμη και 9.99 €/μήνα για τους συνδρομητές Freebox Pop Pop. Αυτή η τιμή εκτιμάται ιδιαίτερα και συχνά αναφέρεται σε ελεύθερες απόψεις.

Οι δωρεάν κριτικές πελατών είναι μάλλον θετικές σχετικά με αυτήν τη συνδρομή Με πολλές διεθνείς επιλογές. Ωστόσο, κάποια λύπη δεν είναι σε θέση να επωφεληθεί από 4G ή 5G απεριόριστο μέσω μιας επιλογής, χωρίς απαραιτήτως να είναι πελάτης FreeBox.

Οι κύριες θετικές και αρνητικές απόψεις για το δωρεάν πακέτο 5G:

  1. Μια πολύ πλήρη συνδρομή με δεδομένα 250 GB σε 5G
  2. Διαδίκτυο προσβάσιμο σε πολλές χώρες έως 35 GB
  3. Η ιδιαίτερα ελκυστική τιμή για τους συνδρομητές του FreeBox
  4. Ακόμα πολύ χαμηλή ροή 5G
  5. Η ελαφρώς υψηλή τιμή της προσφοράς παρά τις πολλές υπηρεσίες.

Δωρεάν 210 GB

Το δωρεάν πακέτο 5G εκτιμάται ιδιαίτερα από την ποιότητα και τον αριθμό των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Δωρεάν πακέτα κινητής τηλεφωνίας

Διαβάστε επίσης τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας που διατίθενται στο ΔΩΡΕΑΝ

FreeBox Fiber και ADSL: Οι απόψεις για τις προσφορές Pop, Delta και Revolution

Το δωρεάν κινητό δεν προσφέρει μόνο σχέδια για κινητά. Ο Xavier Niel Operator προσφέρει επίσης κιβώτια Internet, Μεταξύ των οποίων είναι η επανάσταση FreeBox, Pop και Delta. Οι τρεις είναι διαθέσιμες σε ADSL/VDSL ή οπτικές ίνες. Το μέγιστο ποσοστό του ADSL/VDSL ανέρχεται σε 50 Mbit/s, ενώ αυτό της ίνας μπορεί να φτάσει τα 8 gbit/s.

Γνώση για την επανάσταση FreeBox: Μια πλήρης προσφορά και λιγότερο από 20 €

Για τους καταναλωτές που επιθυμούν, το FreeBox Revolution, που προσφέρεται σε € 44,99 το μήνα, είναι το πιο προσιτό κουτί Internet δωρεάν. Περιλαμβάνει ειδικότερα την τηλεόραση με το Canal και έναν παίκτη Blu-ray, καθώς και άλλα πλεονεκτήματα όπως το βίντεο Amazon Prime που περιλαμβάνεται για 6 μήνες και σειρές καναλιών+ που περιλαμβάνονται για ένα χρόνο.

Οι κύριες κριτικές πελατών στην επανάσταση FreeBox:

  • Προσιτή τιμή σε λιγότερο από 20 €/μήνα
  • Μια δεσμευτική δέσμευση και μια τιμή που διπλασιάζεται μετά από 1 χρόνο
  • Μια ευρεία επιλογή περιεχομένου τηλεόρασης: MyCanal, Video Prime, Canal+ Series …;
  • Μια καλή ροή ινών για προσιτή τιμή
  • Οι κλήσεις περιλαμβάνονται στα κινητά της Γαλλίας.

Επανεξέταση Revolution FreeBox

Το FreeBox Revolution είναι ένας καλός συμβιβασμός: καλές υπηρεσίες για προσιτή τιμή.

Δωρεάν προσφορά υψηλής προσφοράς: Το Δέλτα FreeBox

Εκεί Δέλτα Freebox, που διατίθεται στο τέλος του 2018, είναι διαθέσιμο για 49,99 ευρώ το μήνα και προσφέρει πολλές υπηρεσίες. Οι απεριόριστες κλήσεις ισχύουν για τα κινητά τηλέφωνα της Γαλλίας και του DOM, καθώς και για το σταθερό των εκατό προορισμών. Οι ίνες 10G καθώς και η συσχέτιση ADSL και 4G είναι εκεί, για ταχύτητα έως 8 GB/S.

Η τηλεοπτική προσφορά είναι τελικά πλήρης με 280 κανάλια προσβάσιμα με το OQEE με δωρεάν διεπαφή, τηλεόραση με Canal, Netflix ή Amazon Prime. Για να επωφεληθούν από την τηλεόραση με το Δέλτα Freebox, οι καταναλωτές μπορούν να πάρουν το Παίκτη Pop δωρεάν, Apple TV για € 2/μήνα για 48 μήνες, ή Devialet Player που κοστίζει € 480. Αυτή η ευελιξία αναφέρεται συχνά σε απόψεις για το FreeBox.

Επαναλαμβανόμενες κριτικές πελατών στο Δέλτα FreeBox:

  • Μια εξαιρετική ροή ινών και αποτελεσματική Wi-Fi
  • Μια πολύ ευρεία επιλογή καναλιών με Netflix, Video Premium και Cannel+ σειρές περιλαμβάνονται
  • Πολλές ολοκληρωμένες υπηρεσίες: Oqee, Prime Music, Cafey …;
  • Ένα ποσοστό που θεωρείται υπερβολικά ακριβό από πολλούς πελάτες
  • Ένας προαιρετικός παίκτης deviart που θεωρείται ακριβός και όχι απαραίτητα χρήσιμος.

Αναθεώρηση Δέλτα FreeBox

Το δέλτα Freebox είναι πολύ πλήρες, αλλά η συνδρομή είναι πολύ ακριβή για πολλούς καταναλωτές.

Freebox pop freebox γνώμη: δωρεάν πλαίσιο internet δωρεάν

Τέλος, η τρέχουσα προσφορά που εμφανίζεται πιο συχνά σε απόψεις για τα κουτιά δωρεάν στο Διαδίκτυο είναι το freebox pop. Το τελευταίο κοστίζει € 39,99 το μήνα εκτός από την προώθηση. Επομένως, εμφανίζει μια πολύ καλή αξία για τα χρήματα, αφού είναι μια προσφορά τριπλό παιχνίδι που δεν έχει τίποτα να ζηλεύει σε άλλες προσφορές στην αγορά. Επιτρέπει ειδικότερα να απολαύσετε ένα Οπτική ίνα μέχρι 5 GB/S, από έναν επαναλήπτη Wi-Fi Pop, και pop player με το OQEE με δωρεάν διασύνδεση.

Επιπλέον, οι πελάτες του δωρεάν πακέτου 250 GB μπορούν να επωφεληθούν από μια εξαιρετική έκπτωση για να πληρώσουν μόνο € 9.99/μήνα αντί για € 19.99/μήνα το πακέτο κινητής τηλεφωνίας με το Freebox Pop.

Επαναλαμβανόμενες κριτικές πελατών στο Δέλτα FreeBox:

  • Μια ταχύτητα στο διαδίκτυο που είναι ομόφωνη για τους πελάτες ινών
  • Μια περιορισμένη επιλογή από την πλευρά της τηλεόρασης παρά την υψηλή τιμή
  • Μια δωρεάν προσφορά οποιασδήποτε πολύ δημοφιλούς δέσμευσης
  • Τη δυνατότητα προσθήκης απεριόριστου πακέτου στα 10 €/μήνα.

Freebox pop review

Το freebox pop ευχαριστεί πολύ, αλλά ορισμένες πτυχές εξακολουθούν να φαίνονται ανεπαρκείς.

Γνώση για το κουτί 4G+ δωρεάν για να απολαύσετε το διαδίκτυο παντού

Ο πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο εμπορεύεται ένα τελικό κουτί στο Διαδίκτυο το οποίο συχνά αναφέρεται θετικά σε δωρεάν απόψεις. Αυτό είναι δικό του Το 4G+Box, το οποίο είναι επομένως ένα κουτί Internet που διέρχεται από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας του χειριστή Για να παρέχετε μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Αυτή η συνδρομή σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από το Διαδίκτυο με πολύ υψηλή ταχύτητα χάρη στο 4G+ από το Free, μέχρι το όριο των 250 GB δεδομένων ανά μήνα.

Συγκεκριμένα, τα μέλη μπορούν να κατεβάσουν έως και 320 MB/S χάρη σε αυτό το πλαίσιο Internet. Δύο άλλα χαρακτηριστικά αυτής της προσφοράς συχνά επανέρχονται σε δωρεάν θετικές απόψεις: είναι χωρίς υποχρέωση και προσφέρει μια ικανοποιημένη ή επιστροφή περιόδου ενός μήνα. Για να το εκμεταλλευτείτε, απλώς να είστε επιλέξιμοι.

Οι πιο συχνές κριτικές πελατών στο δωρεάν πλαίσιο 4G:

  • Μια μερικές φορές ασταθής ροή ανάλογα με τη θέση
  • Ένας περιορισμένος περιορισμένος όγκος που μερικές φορές θεωρείται ανεπαρκής (250 GB)
  • Η διάρκεια δοκιμής των 30 ημερών γενικά εκτιμάται
  • Η μη δεσμευτική φύση της πολύ καλά αντιληπτής προσφοράς.

4G δωρεάν κριτικές κουτιού

Το δωρεάν πλαίσιο 4G λαμβάνει μικτές απόψεις σύμφωνα με την κάλυψη του δικτύου στην περιοχή του.

Το δωρεάν κοινωνικό πακέτο σε 0 € ή απεριόριστο 4G

Για να διατηρήσει τους πελάτες της, το Free Mobile δεν διστάζει να μειώσει περαιτέρω την τιμή των προσφορών του για κινητά. Έτσι για τους συνδρομητές FreeBox, Το πακέτο στα 2 ευρώ το μήνα είναι δωρεάν ! Αυτό δεν πρέπει να πληρώνει ούτε ένα ευρώ για να επωφεληθεί από όλα τα χαρακτηριστικά του κλασικού πακέτου 2 ωρών. Το πακέτο 19,99 ευρώ επωφελείται επίσης από μια έκπτωση που προορίζεται για τους συνδρομητές FreeBox. Είναι διαθέσιμο μόνο σε 15,99 ευρώ το μήνα και επιτρέπει την πρόσβαση σε απεριόριστο 4G. Για πελάτες με freebox pop, αυτό το πακέτο είναι διαθέσιμο ακόμη και για € 9.99 το μήνα.

Γιατί πηγαίνω άσχημα με δωρεάν ? Οι απόψεις του δικτύου του χειριστή

Κατά την εγγραφή σε μια προσφορά κινητής τηλεφωνίας δωρεάν, πολλοί πελάτες θέτουν το ερώτημα Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας του χειριστή. Είναι πράγματι ένας καθοριστικός παράγοντας στην επιλογή της συνδρομής του κινητού τηλεφώνου του. Στο παρελθόν, οι δωρεάν κινητές απόψεις συχνά ανέφεραν την κακή ποιότητα του δικτύου, το οποίο έκανε τα μέλη να συλλαμβάνονται συχνά 3G άσχημα σαν 4G.

Σήμερα, ωστόσο, ο χειριστής έχει πιάσει ευρέως σε αυτόν τον τομέα. Ο Οι αρνητικές απόψεις για το δωρεάν δίκτυο κινητής τηλεφωνίας είναι επομένως πολύ πιο σπάνια, Και μερικοί αναφέρουν ακόμη και αυτό το σημείο σε θετικά σχόλια από δωρεάν προσφορές κινητής τηλεφωνίας. Σε κάθε περίπτωση, είναι σκόπιμο να ρίξετε μια ματιά στο https: // monreseaumobile.arcep.FR/ Πριν από την εγγραφή σε ένα δωρεάν πακέτο, για να ελέγξετε την κάλυψη του δικτύου του χειριστή στην περιοχή του.

Όσον αφορά την κάλυψη του δικτύου, εδώ είναι τα πιο πρόσφατα στοιχεία για δωρεάν κινητά:

  • Σε 4G, δωρεάν καλύπτει το 99% του γαλλικού πληθυσμού, ο οποίος αντιστοιχεί στο 91% της επικράτειας
  • Για το 3G, περισσότερο από το 99% του πληθυσμού καλύπτεται από δωρεάν, έναντι του 93% της επικράτειας
  • Τέλος, το Free καλύπτει περισσότερο από το 99% του πληθυσμού σε 2G και το 92% της μητροπολιτικής επικράτειας.

Η πιο εξαντλητική δωρεάν προσφορά για κινητά περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση σε Δωρεάν κινητό δίκτυο δωρεάν. Το τελευταίο αναπτύσσεται στους διάφορους χειριστές, στο Orange στο μυαλό. Αυτή τη φορά, το Free δεν σκοπεύει να πάρει την ίδια καθυστέρηση με τη στιγμή του 4G ή 3G.

Δωρεάν κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας

Διαβάστε επίσης ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΚΤΥΟ ΚΙΝΗΤΗΣ: Ποια κάλυψη και ροές 2G, 3G / 3G+, 4G / 4G+ και 5G ?

Τερματικά, δωρεάν καταστήματα και ιστοσελίδα: αποτελεσματικές και προσβάσιμες υπηρεσίες

Το μυστικό της επιτυχίας του Free Mobile, όταν πρόκειται για την εκθαμβωτική άφιξή του το 2011 βασίστηκε στη βελτιστοποιημένη λειτουργία του. Δεν είχε κανένα φυσικό κατάστημα, στην πραγματικότητα, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος και έτσι τα πακέτα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή έχει υποστηρίξει από καιρό μια μεικτή φήμη.

Από τώρα και στο εξής Το δωρεάν κινητό έχει δωρεάν καταστήματα Διανέμεται σε ολόκληρη τη γαλλική επικράτεια και σε μεγάλο βαθμό πιο προσιτή υπηρεσία μετά την πώληση. Οι δωρεάν απόψεις για το κινητό και το Διαδίκτυο έχουν αλλάξει θετικά χάρη στις προσπάθειες του χειριστή.

Δωρεάν κριτικές για κινητά τερματικά

Δωρεάν κινητά τερματικά, μια καινοτόμος λύση που εκτιμάται από τους πελάτες.

Στην ιστοσελίδα, οι σύμβουλοι μπορούν να προσεγγιστούν μέσω των κλασικών καναλιών των χειριστών: τηλεφωνικά ακόμη και τα σαββατοκύριακα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω ταχυδρομείου και ακόμη και από το εξωτερικό. Ο χώρος βοήθειας, που συγκεντρώνει τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις/απαντήσεις, θα πρέπει επίσης να παρέχει λύση στα περισσότερα προβλήματα.

Τερματικά, δωρεάν κινητό περιουσιακό στοιχείο για τη συμπλήρωση της εξυπηρέτησης πελατών

Αυτό δεν είναι όλα από το Free Doing στην καινοτομία παρέχοντας τα δωρεάν τερματικά κινητής τηλεφωνίας του. Αυτά τα τερματικά επιτρέπουν στους πελάτες να βγάλουν μια νέα προσφορά, να αλλάξουν την κάρτα SIM ή απλά τη μορφή της και πολλά άλλα βήματα ακόμα. Όλα αυτά, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ουρά και κάθε χρόνο παράδοσης.

Ποια είναι η ποιότητα της δωρεάν εξυπηρέτησης πελατών κινητής τηλεφωνίας σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών ?

Όπως όλοι οι φορείς εκμετάλλευσης, η Free Mobile προσφέρει εξυπηρέτηση πελατών στα μέλη της. Το τελευταίο επιτρέπει στους καταναλωτές να βρουν βοήθεια εάν είναι απαραίτητο ή πρόβλημα στην κινητή τους ή τη σταθερή γραμμή τους. Η εξυπηρέτηση πελατών δεν πρέπει να παραβλεφθεί στην επιλογή του τηλεφωνικού χειριστή του. Επομένως, είναι σημαντικό να ρωτήσετε για το Δωρεάν κριτικές εξυπηρέτησης πελατών κινητής τηλεφωνίας.

Για να επισυνάψετε δωρεάν βοήθεια για κινητά, οι συνδρομητές έχουν αρκετές λύσεις. Μπορούν ειδικότερα:

  • Εγγραφείτε στην εξυπηρέτηση πελατών στο 3244 για δωρεάν κινητές πελάτες, Διατίθεται από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ., το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. και την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ
  • Για τους πελάτες ενός Freebox, η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη κάθε μέρα της εβδομάδας από τις 7 π.μ. έως τα μεσάνυχτα, εκτός από τα Χριστούγεννα και για τα νέα χρόνια
  • Για άτομα που δεν είναι ελεύθεροι πελάτες, πρέπει Καλέστε το 1044 για να φτάσετε δωρεάν, Ο αριθμός διαθέσιμος 24/7, όλο το χρόνο
  • Διαφορετικά, μπορεί να προσεγγιστεί η εξυπηρέτηση πελατών Online ή ταχυδρομείο.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσεγγίσετε την δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών κινητής τηλεφωνίας, αλλά οι πελάτες πιστεύουν ότι η βοήθεια του χειριστή είναι αποτελεσματική ? Στην πραγματικότητα, οι επιστροφές μοιράζονται μάλλον για αυτό το θέμα. Ενώ ορισμένα μέλη έχουν βελτιώσει τις υπηρεσίες τα τελευταία χρόνια, φαίνεται ότι ο χειριστής του Xavier Niel εξακολουθεί να έχει έναν τρόπο να προσφέρει μια πραγματικά ποιοτική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών. Επομένως, δεν είναι δυνατόν να πούμε ότι είναι ένα ισχυρό σημείο δωρεάν.

Όλα σχετικά με τον δωρεάν χώρο συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας

Διαβάστε επίσης τον δωρεάν λογαριασμό μου για κινητά: Πώς να συνδεθείτε στον χώρο των συνδρομητών ?

Δωρεάν κριτικές πελατών: Γιατί να επιλέξετε αυτόν τον χειριστή για το Διαδίκτυο ή την προσφορά του για κινητά ?

Ανάγνωση αυτής της σελίδας και τις διάφορες δωρεάν απόψεις εκεί, ορισμένοι καταναλωτές μπορούν ακόμα να διστάζουν να βγάλουν ένα κινητό σχέδιο ή όχι σε αυτόν τον χειριστή. Ακόμη, Το δωρεάν κινητό έχει πολλά πλεονεκτήματα στην ανταγωνιστική αγορά που είναι αυτή των πακέτων κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία.

Ο πρώτος ΔΩΡΕΑΝ Κινητό Ισχυρό σημείο είναι προφανώς η πολιτική τιμολόγησης. Οι προσφορές είναι πραγματικά πολύ προσιτές, ειδικά από την εμπορία της δωρεάν σειράς που κοστίζει μόνο € 8,99 έως € 14,99 το μήνα. Εκτός από αυτό, η διεθνής πτυχή των δύο πιο ολοκληρωμένων προσφορών του χειριστή πολύ συχνά επιστρέφει σε θετικές απόψεις για δωρεάν. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που δεν προσφέρει όλους τους χειριστές χωρίς υποχρέωση, μακριά από αυτό.

Το FreeBox είναι επίσης μάλλον ενδιαφέρον από την άποψη της αξίας τους για τα χρήματα, αν και ορισμένες ανατροφοδότες ανατροφοδότησης πελατών που θα μπορούσαν να είναι καλύτερες, ακόμη και στα οπτικά ινών. Παρακάτω, α Συνοπτικός πίνακας των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτήματα των δωρεάν προσφορών για κινητά Σύμφωνα με κριτικές πελατών.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δωρεάν πακέτων σύμφωνα με τις κριτικές πελατών
Ωφελείται Μειονεκτήματα
Η τιμή των πακέτων κινητής τηλεφωνίας και των πλαισίων Internet Η ποιότητα του οπτικού οπτικού κρέατος μερικές φορές ανεπαρκής
Προσφορές χωρίς δέσμευση διάρκειας Μια σειρά από αναγνώσιμα πακέτα, αλλά ελάχιστα παρέχονται
Η διεθνής πτυχή των κινητών σχεδίων Το κινητό δίκτυο, ελαφρώς λιγότερο αναπτυγμένο από τους ανταγωνιστές
Εκπτώσεις στο δωρεάν πακέτο για πελάτες FreeBox Μια υπηρεσία μετά -sales μερικές φορές δεν θεωρείται αρκετά αποτελεσματική

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Η ομάδα μας επιλέγει τις καλύτερες προσφορές για εσάς. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για το MyPetitforfait χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Τα άρθρα που χορηγούν προσδιορίζονται. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Thanks! You've already liked this
No comments