Καλύτεροι συναγερμοί στο σπίτι 2023 – Δοκιμή και σύγκριση, συστήματα ασφαλείας στο σπίτι και ανιχνευτές κίνησης: Ασφάλεια και πρόσβαση | Best Buy Canada

Συστήματα ασφαλείας στο σπίτι και ανιχνευτές κίνησης

Contents

Πριν αγοράσετε ένα, κάντε κάποια έρευνα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει το σύστημα ή τον αισθητήρα που σας ταιριάζει. Ακολουθούν ορισμένα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη διάρκεια των αγορών σας: Γιατί χρειάζομαι ένα εγχώριο σύστημα ασφαλείας ή ένα σύστημα συναγερμού? Τι πρέπει να προστατεύσω? Ποιο είναι το μέγεθος του σπιτιού μου? Ποιος είναι ο προϋπολογισμός μου? Πώς μοιάζει το χρονοδιάγραμμα και η ρουτίνα της οικογένειάς μου?

Οι 13 καλύτερες συναγερμοί σπίτι 2023 – Συναγερμός Test & Comparison Home

Κάθε χρόνο, σχεδόν 500.000 προσπάθειες διάρρηξης που πραγματοποιούνται στην ηπειρωτική Γαλλία. Η πύλη καταναλωτών μας επέλεξε να συγκρίνει τους καλύτερους συναγερμούς σπιτιών που προσφέρονται από τους διάφορους κατασκευαστές. Αυτή η συγκριτική δοκιμή, με βάση τις απόψεις των καταναλωτών, σε εξωτερικές δοκιμές και τα συμπεράσματά μας, επέτρεψε την ανάπτυξη του πίνακα των 10 καλύτερων προϊόντων που εκτίθενται παρακάτω. Χάρη σε αυτόν, θα ξέρετε ποιος συναγερμός στο σπίτι θα επιλέξει να προστατεύσει τα αγαθά σας και την οικογένειά σας από κακόβουλα άτομα.

Λίστα συναγερμού σπιτιού των καλύτερων προϊόντων 2023

Λίστα συναγερμού σπιτιού των καλύτερων προϊόντων 2023

Τελευταία ενημέρωση: 26.08.2023

Αξιολογήσεις Διαβάστε 315

Η συντακτική μας ομάδα

Aurélie Gerardin
Περισσότερα για τον συντάκτη

Το διάγραμμα τιμής συναγερμού/απόδοσης στο σπίτι/απόδοση

Μοιραστείτε το με το κοινό σας

Με αυτόν τον κωδικό, μπορείτε να μοιραστείτε τον πίνακα που ενημερώνεται καθημερινά στον ιστότοπό σας: Ο κωδικός έχει αντιγραφεί στο πρόχειρο.

Η προσέγγισή μας συνοψίζεται με λίγα λόγια

Δεν είμαστε εξαρτημένοι από έναν οργανισμό (εμπορικός ιστότοπος, κατασκευαστής, πάροχος υπηρεσιών, μάρκα ή εργαστήριο). Διεξάγουμε τους συγκριτικούς πίνακες και τις δοκιμές μας σε συνεργασία με εξωτερικούς εταίρους. Τακτική ενημέρωση του καταλόγου προϊόντων, συζευγμένος σε μια ανταγωνιστική παρακολούθηση μας επιτρέπει να προσφέρουμε προϊόντα από πολύ καλή ποιότητα και στην πιο δίκαιη τιμή, Ειδικά χάρη στις κριτικές πελατών. Μάθε περισσότερα.

Τι είναι ένα σπιτικό συναγερμό ?

Οτι

Προκειμένου να είναι σαφές η σύγκρισή μας, είναι καλύτερο να περιγράψουμε τι εννοούμε με σπιτικό συναγερμό. ΕΝΑ Συναγερμός στο σπίτι είναι μια συσκευή για την καταπολέμηση των κινδύνων που μπορούν να απειλήσουν ένα σπίτι όπως εισβολή ή φωτιά.

Γενικά αποτελείται από γοργόνα και μονάδα παραγωγής ενέργειας, καθώς και αρκετούς ανιχνευτές ευαίσθητους σε κινήσεις, καπνό, θερμότητα ή σοκ. Ο συναγερμός στο σπίτι χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό ενός κινδύνου που απειλεί την ιδιοκτησία ή τα πρόσωπα που καταλαμβάνουν στέγαση για να αποτρέψουν τους ιδιοκτήτες ή την αστυνομία ικανή να ασφαλίζω η κατάσταση.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το σύστημα συναγερμού σπιτιού χρησιμοποιείται για τη μετάδοση πληροφοριών στο πιο ικανό άτομο για να παρέμβει, αλλά δεν παρέμβει απευθείας για να διορθώσει την κατάσταση.

Πώς λειτουργεί ένας συναγερμός σπιτιού ?

Πώς ακριβώς λειτουργεί ένας συναγερμός σπιτιού;

Καθώς θέλαμε να δημιουργήσουμε μια συγκεκριμένη και αντικειμενική σύγκριση, έπρεπε πρώτα να δούμε το Συνολική λειτουργία συναγερμού σπιτιού. Αποδεικνύεται ότι η αρχή των περισσότερων συναγερμών σπιτιών που πωλούνται στο εμπόριο είναι παρόμοιες. Ο συναγερμός πρέπει να ενεργοποιηθεί από τον επιβάτη της διαμονής.

ΜΕΓΑΛΟ’δραστηριοποίηση μπορεί να γίνει χειροκίνητα, αυτόματα ή εξ αποστάσεως. Αυτή η χειραγώγηση σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε τους αισθητήρες που θα ανιχνεύσουν και στη συνέχεια θα επισημάνουν οποιονδήποτε κίνδυνο.

Όταν εντοπίζεται μια εισβολή, ένα σοκ, μια φωτιά ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα που μπορεί να ανιχνευθεί από τον συναγερμό στο σπίτι, ενεργοποιεί ένα ηχητική σειρήνα και μεταδίδει τις πληροφορίες στον ιδιοκτήτη των χώρων ή σε κέντρο παρακολούθησης.

ΜΕΓΑΛΟ’παρέμβαση ή οκένωση Στη συνέχεια, η διαμονή θα οργανωθεί για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των αγαθών και των ανθρώπων που παρουσιάζονται στο σπίτι. Οι συναγερμοί της σύγκρισης μας έχουν όλα παρόμοια λειτουργία.

Οφέλη και τομείς εφαρμογής

Ποια είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του

Η χρήση ενός συναγερμού σπιτιού σε ένα κατάλυμα έχει πολλά ωφελείται. Τους έχουμε καταχωρίσει κατά τη διάρκεια της συγκριτικής μας δοκιμής:

  • Αναχαίτιση: Η εγκατάσταση ενός συναγερμού στο σπίτι είναι ο καλύτερος τρόπος αποτρέπω διαρρήκτες για να μπείτε στο σπίτι σας. Πράγματι, η έρευνά μας αποκάλυψε ότι ένα σπίτι που δεν είναι εξοπλισμένο με σύστημα ασφαλείας είναι 4 φορές πιο πιθανό να καεί από ένα σπίτι με συναγερμό στο σπίτι. Τα αυτοκόλλητα τοποθετούνται ορατά για να δείξουν ότι το σπίτι έχει ένα σύστημα συναγερμού διατηρεί πολλούς διαρρήκτες για να ενεργήσουν.
  • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Στο 95 % των περιπτώσεων, ο αντίκτυπος μιας γοργόνα, αλλά στην εκτέλεση των εγκληματιών. Έτσι, ένας συναγερμός σπιτιού εξασφαλίζει ένα καλή προστασία σε ολόκληρη την οικογένειά σας καθώς και στα αγαθά που έχετε αξίας.
  • Ασφάλεια: Το επίπεδο προστασίας των σπιτικών συναγερμών δεν ήταν ποτέ τόσο υψηλό, όπως αποδεικνύεται από τον συγκριτικό πίνακα μας. Σήμερα, ο παραμικρός κίνδυνος μπορεί να προειδοποιηθεί ή να ανιχνευθεί αμέσως.
  • Εξατομίκευση: Οι συναγερμοί στο σπίτι επιτρέπουν ένα εξασφαλίζοντας Προσαρμοσμένη στους τύπους κινδύνων που εμπλέκονται στη γειτονιά σας για καλύτερη προστασία.
  • Τιμή: Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στον συγκριτικό πίνακα μας, έχει παρατηρηθεί μια πραγματική πτώση των τιμών για σπιτικούς συναγερμούς τα τελευταία χρόνια.

Τι είδους συναγερμό σπιτιού υπάρχουν ?

Για να σας παρουσιάσω την καλύτερη αναφορά για να επιλέξετε το σωστό συναγερμό σπιτιού, το έχουμε κάνει ένα σημείο τιμής να μελετήσουμε τους διάφορους τύπους συναγερμού που διατίθενται στην αγορά. Η συγκριτική δοκιμή μας μας έδειξε ότι υπάρχουν διάφορα είδη σπιτικών συναγερμών και ότι κάθε ένα από αυτά έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Το ενσύρματο συναγερμό σπιτιού

Τι να γνωρίζετε για ένα ενσύρματο συναγερμό σπιτιού;

Αυτός είναι ο περισσότερος τύπος συναγερμού σπιτιού αναπόφευκτος. Αποτελείται από ένα δίκτυο καλωδίων που καθιστά δυνατή την καθιέρωση επικοινωνίας μεταξύ του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής συναγερμού και των διαφόρων ανιχνευτών. Σύμφωνα με τις απόψεις των εμπειρογνωμόνων και των καταναλωτών, τα κύρια πλεονεκτήματα του ενσύρματου συναγερμού του σπιτιού είναι αντιδραστικότητα Και το μεγάλο του αξιοπιστία. Δεν μπορεί να πειραχθεί και είναι εύκολα παραγγελία χρησιμοποιώντας τον σταθμό ηλεκτροπαραγωγής.

Από την άλλη πλευρά, τα μειονεκτήματά του είναι ότι αυτό είναι ένα πολύ ακριβό μοντέλο που πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή το οποίο περιλαμβάνει βαριά εργασία για να περάσει όλα τα απαραίτητα καλώδια. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ένας τύπος συναγερμού σπιτιού ευαίσθητο στις περικοπές ρεύματος. Αυτοί οι συναγερμοί έχουν ληφθεί υπόψη στη σύγκρισή μας.

Συναγερμός ασύρματου σπιτιού

Οτι

Αυτός ο τύπος συναγερμού μπορεί Χρησιμοποιήστε το δίκτυο υπολογιστών Τοπικά, κύματα Wi-Fi, ραδιοκύματα ή επωφελούνται από ένα δίκτυο GSM Mobile. Περιλαμβάνει διαφορετικούς αισθητήρες, ανιχνευτές και κονσόλες ελέγχου, όλες ικανές να επικοινωνούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ασύρματο δίκτυο.

Τα πλεονεκτήματα αυτού του συστήματος είναι δικά του Ταχύτητα εγκατάσταση και το χαμηλότερο κόστος του. Πράγματι, είναι πολύ εύκολο να ρυθμίσετε τους διαφορετικούς αισθητήρες και να τους συνδέσετε μεταξύ τους. Αυτή η εγκατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί ο ίδιος και ως εκ τούτου παρέχει την παρέμβαση ενός επαγγελματία.

Ωστόσο, οι περισσότερες από τις απόψεις που συλλέγονται από επαγγελματίες και πελάτες για τη δοκιμή σύγκρισης αναφέρουν το χαμηλότερο επίπεδο ασφάλειας αυτών των ασύρματων συναγερμών σπιτιών. Τα κύματα είναι πιο ευαίσθητα στις παρεμβολές και μερικά από αυτά μπορούν να παραβιαστούν από τους καλύτερους διαρρήκτες. Οι συναγερμοί GSM είναι τότε οι πιο αξιόπιστοι για να αντισταθούν σε αυτές τις προσπάθειες πειρατείας. Οι καλύτεροι συναγερμοί σε αυτήν την κατηγορία έχουν μελετηθεί για τη σύγκρισή μας.

Συνδεδεμένος συναγερμός σπιτιού

Πώς λειτουργεί ένας συνδεδεμένος συναγερμός στο σπίτι;

Η δοκιμή σύγκρισης μας αποκαλύπτει ότι όλο και περισσότεροι σπιτικοί συναγερμοί αποτελούν μέρος ενός σπιτικού αυτοματισμού στο σπίτι. Αυτά τα Συνδεδεμένοι συναγερμοί είναι ελεγχόμενα από ένα smartphone, tablet ή υπολογιστή. Τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του τύπου συναγερμού είναι ένα Καλύτερη αναγνωσιμότητα του προϊόντος, μια σημαντική ποικιλία πιθανών παρεμβάσεων για το χρήστη και ευκολία εγκατάστασης.

Πράγματι, οι συνδεδεμένοι συναγερμοί στο σπίτι είναι πιο ευανάγνωστοι επειδή καταγράφουν τις κινήσεις των διαφόρων χρηστών του σπιτιού. Συνεπώς, οι εισόδους και οι εξόδους μπορούν εύκολα να ελεγχθούν. Επιπλέον, πολλοί Απομακρυσμένες παρεμβάσεις είναι δυνατά σε αυτόν τον τύπο συναγερμού. Μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί από ένα smartphone και όλες αυτές οι ρυθμίσεις μπορούν εύκολα να αλλάξουν.

Ωστόσο, αρκετές απόψεις αποκαλύπτουν τα μειονεκτήματα αυτού του τύπου συναγερμού. Αυτοί οι συναγερμοί σπιτιού είναι λιγότερο ασφαλείς και κοστίζουν περισσότερο. Επιπλέον, μια κατανομή του συστήματος οδηγεί συχνά σε πολλά προβλήματα λειτουργίας σε όλο το σπίτι στο σπίτι. Αυτός ο τύπος συναγερμού έχει αναλυθεί σε βάθος για τη σύγκρισή μας.

Ο συναγερμός πυρκαγιάς

Πώς λειτουργεί ένας συναγερμός πυρκαγιάς;

ΜΕΓΑΛΟ’συναγερμός πυρκαγιάς είναι ο μόνος τύπος υποχρεωτικού συναγερμού σε όλα τα νοικοκυριά. Αποτελείται από μια περίπτωση αισθητήρα ικανή να ανιχνεύει καπνό και να εκπέμπει ένα ήχο σήμα για να αποτρέψει Οι κάτοικοι του κινδύνου στέγασης που τους απειλούν. Αυτός ο τύπος συναγερμού έχει πολλά πλεονεκτήματα: χαμηλή τιμή, πολύ εύκολη εγκατάσταση με απλή στερέωση στον τοίχο και πολύ αξιοπιστία.

Ωστόσο, είναι επίσης ένας συναγερμός που έχει τα μειονεκτήματά του. Πολλές πρόωρες ενεργοποιήσεις μπορούν να εμφανιστούν κατά το μαγείρεμα, λόγω των εκπομπών καπνών κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Το άλλο αδύναμο σημείο του είναι η χαμηλή διάρκεια ζωής των μπαταριών που το τροφοδοτούν. Αυτός ο τύπος συναγερμού δεν αποτέλεσε αντικείμενο της σύγκρισης μας, αλλά μας βοήθησε να αξιολογήσουμε τα καλύτερα συστήματα.

Αξιολόγηση προϊόντων

Somfy συναγερμός 2401497

Εδώ είναι οι λειτουργίες του Somfy συναγερμού 2401497 στη σύγκρισή μας

Αυτός ο συναγερμός συναγερμού σπιτιού Somfy 2401497 περιλαμβάνει μια σειρήνα συναγερμού 110 dB, 3 Ανιχνευτές κραδασμών και το άνοιγμα για να τοποθετήσετε σε πόρτες και παράθυρα, 1 ανιχνευτή κίνησης, 2 εμβλήματα απενεργοποίησης και κεντρικό. Αυτός είναι ένας συνδεδεμένος συναγερμός στο σπίτι που θεωρείται μία από τις καλύτερες σύγχρονες λύσεις ασφαλείας.

Οι πολυάριθμες θετικές απόψεις των χρηστών αποκαλύπτουν ότι αυτό το σύστημα είναι πολύ αποτελεσματικό στην προστασία της στέγασης χάρη στους ανιχνευτές κραδασμών του. Αυτήν Τεχνολογία Intellitag εκτιμάται επίσης ιδιαίτερα για την ακριβή ανάλυση των δονήσεων και των κινήσεων που καθιστούν δυνατή την ανίχνευση εισβολών προτού συμβούν.

ΜΕΓΑΛΟ’Γρήγορη και πρακτική εγκατάσταση Από όλους τους ανιχνευτές είναι πολύ καλά βαθμολογημένο μεταξύ των χρηστών των οποίων οι απόψεις έχουν ληφθεί υπόψη στη συγκριτική δοκιμή μας. Η πιθανότητα προσαρμογής των κατωφλίων σκανδάλης κάθε ανιχνευτή μεμονωμένα είναι επίσης ένα από τα θετικά σημεία που επισημαίνονται περισσότερο από τους καταναλωτές.

Τα κύρια αρνητικά σημεία που παρατηρήθηκαν κατά τη χρήση αυτού του μοντέλου SOMFY συναγερμού 2401497 είναι πολύ ισχυρή μια ευαισθησία ορισμένων αισθητήρων που μπορούν να προκαλέσουν πολλές ψευδείς ειδοποιήσεις και το μάλλον περιορισμένο εύρος εμβλημάτων τηλεχειριστηρίου.

Οφέλη:

  • Ευκολία εγκατάστασης.
  • Τεχνολογία Intellitag.
  • Ενσωματωμένοι ανιχνευτές κραδασμών.

Μειονεκτήματα:

  • Πολύ ισχυρή ευαισθησία των αισθητήρων.
  • Περιορισμένα κονκάρδες.

Kit συναγερμού σπιτιού Tiiwee Starter

Εδώ είναι μια άποψη του

Το κιτ συναγερμού Home Starter Tiiwee είναι το επαρκές πακέτο εκκίνησης για να εξοπλίσει ένα σπίτι. Αποτελείται από συναγερμό υψηλής τάσης 120 dB, δύο αισθητήρες παραθύρων και πόρτας και τηλεχειριστήριο. Πρόκειται για ένα συμπαγές συναγερμό ασύρματου σπιτιού που χρησιμοποιεί ραδιοφωνικά σήματα.

Οι απόψεις των καταναλωτών συνεντεύχθηκαν κατά τη διάρκεια μιας έκθεσης εξωτερικής έρευνας Πολύ αποθαρρυντική σειρήνα. Αυτό το πακέτο εκκίνησης είναι έκτακτος, Μπορεί να διακοσμηθεί με διάφορους άλλους ανιχνευτές από το εμπορικό σήμα tiiwee ή ακόμα και έναν σταθμό ηλεκτροπαραγωγής για να συνδεθεί ο συναγερμός σπιτιού. Η απλότητα του κιτ συναγερμού σπιτιού Tiiwee Starter καθώς και της διακριτικής του ευχέρειας και της ευκολία εγκατάστασης έχουν προσελκύσει πολλούς χρήστες που επισημαίνουν επίσης το μικρή τιμή ολόκληρου του κιτ εκκίνησης.

Τα κύρια αρνητικά σχόλια που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της συγκριτικής μας δοκιμής από πελάτες που αγόρασαν το προϊόν δείχνουν ότι αυτός ο σπιτικός συναγερμός που λειτουργεί με μπαταρίες τείνει να εκφορτώνει πολύ γρήγορα. Η ασύρματη αλληλεπίδραση των διαφόρων συστατικών του συστήματος φαίνεται επίσης αρκετά ευαίσθητη στις παρεμβολές που προκαλούνται από smartphones ή άλλες συσκευές πολυμέσων.

Οφέλη:

  • Ισχυρό σειρήνα.
  • Εύκολη εγκατάσταση.
  • Δυνατότητα επέκτασης.
  • Μικρή τιμή.

Μειονεκτήματα:

  • Δεν είναι ικανός έλεγχος smartphone.
  • Οι μπαταρίες απελευθερώθηκαν γρήγορα.
  • Ευαίσθητο στην παρεμβολή.

Kodak SA101

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το

Αυτός ο συναγερμός Kodak SA101 House είναι ένα από τα καλύτερα υβριδικά συστήματα που συνδυάζουν την αξιοπιστία του ενσύρματου στο ταχύτητα εγκατάστασης ανιχνευτές ασύρματων. Αυτό το πακέτο αποτελείται από ένα σταθμό παραγωγής ενέργειας με σύνδεση LAN χρησιμοποιώντας καλώδιο RJ45, 2 πόρτες, ανιχνευτή κίνησης, γοργόνα 105 dB, ελαφρύ φλας και τηλεχειριστήριο. Είναι ένα συνδεδεμένο συναγερμό στο σπίτι συμβατό με μια εφαρμογή smartphone που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις συναγερμού από την κινητή συσκευή του.

Οι καλύτερες θετικές απόψεις που συλλέγονται για τη σύγκρισή μας μαρτυρούν ένα αξιόπιστο και πρακτικό σύστημα που θα χρησιμοποιήσει χάρη σε μια διαισθητική διεπαφή. Εκεί Δυνατότητα επέκτασης Με περισσότερα από 32 αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων κάμερας και πρόσθετων ανιχνευτών, έχει βιώσει πολλούς χρήστες με αυτό το Kodak SA101 ακόμα καλύτερα. Το σύστημα ζωντανής ειδοποίησης μόλις ένας ανιχνευτής προκάλεσε πολύ καλά και λίγες ψευδείς ειδοποιήσεις έχουν αναφερθεί από τις διάφορες απόψεις. ΜΕΓΑΛΟ’διάρκεια ζωής μπαταρίας είναι πολύ καλό και το γεγονός ότι ο σταθμός ηλεκτροπαραγωγής συνδέεται άμεσα με τον τομέα ευχαριστεί πολλούς χρήστες.

Οι πιο χρήσιμες αρνητικές απόψεις μας βοηθούν να γνωρίζουμε λίγο περισσότερο για το προϊόν. Δείχνουν ότι η σειρήνα είναι λίγο αδύναμη για να αποθαρρύνει αποτελεσματικά τους διαρρήκτες.

Οφέλη:

  • Καλή αυτονομία.
  • Πιθανή επέκταση.
  • Διαισθητική διεπαφή.
  • Ζωντανές ειδοποιήσεις.

Μειονεκτήματα:

  • Επίπεδο ήχου της αδύναμης γοργόνα.

Tike Security DNB

Οτι

Το σύστημα ασφαλείας TIKE Security DNB αποτελείται από ένα σπιτικό κέντρο συναγερμού με ενσωματωμένη γοργόνα, ανιχνευτές 5 θυρών ή ανιχνευτές παραθύρων, α ηλιακή εξωτερική σειρήνα 108 dB, 4 ανιχνευτές κίνησης υπέρυθρων και 4 τηλεχειριστήρια. Είναι ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού σπιτιών που μπορεί να συνδεθεί στο πλαίσιο Internet για να χρησιμεύσει ως συνδεδεμένος συναγερμός. Η δοκιμή σύγκρισης μας έλαβε υπόψη τις καλύτερες θετικές απόψεις και τις πιο χρήσιμες αρνητικές απόψεις για να γνωρίζουμε καλύτερα αυτό το σύστημα ασφαλείας Tike DNB.

Ικανοποιημένοι χρήστες επισημαίνουν ότι το προετοιμασία του συστήματος διευκολύνει την αρχή και επιτρέπει την καλύτερη χρήση του προϊόντος. Το μεγάλο εύρος όλων των ασύρματων ανιχνευτών καθώς και η ηλιακή λειτουργία της εξωτερικής γοργόνα εκτιμάται περισσότερο από την πλειοψηφία των αγοραστών.

Τα αδύναμα σημεία της συσκευής είναι η ευθραυστότητα των ανιχνευτών καθώς και το επίπεδο ήχου της σειρήνας που είναι μάλλον χαμηλή. Ορισμένες απόψεις σημειώνουν επίσης ότι η εκφόρτωση των μπαταριών μπορεί μερικές φορές να είναι ταχύτερη και ότι κανένας SEER δεν αναφέρει εάν οι ανιχνευτές εξακολουθούν να λειτουργούν ή όχι.

Οφέλη:

  • Προ-προγραμματισμό συστήματος.
  • Μεγάλος εύρος ανιχνευτών.
  • Ηλιακή εξωτερική σειρήνα.

Μειονεκτήματα:

  • Επίπεδο ήχου της αδύναμης γοργόνα.
  • Γρήγορη εκφόρτωση μπαταριών.

GSM συναγερμός Fuers

μεγάλο

Ακόμα μεταξύ των καλύτερων σπιτικών συναγερμών, το μοντέλο FUERS συναγερμού GSM είναι μια ασύρματη συσκευή χρησιμοποιώντας το Σύνδεση GSM Για να δώσετε την ειδοποίηση. Αυτό το πακέτο συναγερμού περιέχει μια μονάδα ελέγχου, αισθητήρες ανοίγματος 2 πόρτας, 2 ανιχνευτές κίνησης, 2 τηλεχειριστήρια και εσωτερική γοργόνα.

Οι πιο θετικές απόψεις ανθρώπων που κατάφεραν να αγοράσουν αυτό το προϊόν αποδεικνύουν ότι έχει Εξαιρετική αξία, Όπως το καλύτερο προϊόν στον πίνακα σύγκρισης. Η εγκατάσταση και η σύνδεση είναι πολύ εύκολες κατά την εκκίνηση και είναι επίσης ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του συναγερμού GSM Fuers. Οι ανιχνευτές είναι προφανώς εύκολο να ρυθμιστούν. Η σειρήνα είναι μάλλον ισχυρή και η Τεχνολογία GSM είναι το μεγαλύτερο αξιόπιστος για την αποστολή ειδοποίησης SMS ή για αυτόματες κλήσεις σε περίπτωση εισβολής.

Τα μόνα χαμηλά σημεία που πρέπει να σημειωθεί είναι το κόστος επικοινωνίας που παράγεται χρησιμοποιώντας μια κάρτα SIM, ακόμη και αν αυτά παραμένουν αρκετά χαμηλά, καθώς και ορισμένες παράμετροι που είναι δύσκολο να προσαρμοστούν.

Οφέλη:

  • Εύκολη εγκατάσταση και σύνδεση.
  • Ισχυρό σειρήνα.
  • Τεχνολογία GSM.

Μειονεκτήματα:

  • Κόστος επικοινωνίας GSM.
  • Δύσκολη διαμόρφωση.

Έτσι δοκιμάζεται ο συναγερμός σπιτιού

Για να μπορείτε να επιλέξετε τον συναγερμό σας στο σπίτι καλά και να έχετε τη δυνατότητα Βρείτε το καλύτερο προϊόν, Θέλαμε τις συγκρίσεις που έγιναν από εξωτερικούς οργανισμούς να πραγματοποιηθούν υπό τις καλύτερες συνθήκες. Όλα τα αποτελέσματα που συλλέγονται σχετίζονται με εμπειρίες που πραγματοποιούνται υπό παρόμοιες συνθήκες και σε συσκευές με ισοδύναμες παραμέτρους. Απο Πολύ ακριβή κριτήρια έχουν ληφθεί υπόψη κατά τη διάρκεια συγκριτικών δοκιμών έτσι ώστε ο πίνακας μας να σας βοηθήσει πραγματικά να επιλέξετε τον καλύτερο συναγερμό:

  • Ευαισθησία:: Η ευαισθησία των ανιχνευτών έχει αξιολογηθεί προκειμένου να είναι σίγουρος ότι οι συνιστώμενοι συναγερμοί μπορούν να αποτρέψουν τη μέγιστη εισβολή κατά την ενεργοποίηση ελάχιστων ψευδών ειδοποιήσεων. Έτσι, είναι δυνατή η καλύτερη εκτίμηση της ποιότητας των ανιχνευτών και η σύνδεση μεταξύ του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής και των αισθητήρων.
  • Καινοτομία:: Χρησιμοποιούνται τεχνολογίες και τους αξιοπιστία βρίσκονται στο επίκεντρο της διαδικασίας ανάλυσης, ώστε να έχετε πρόσβαση στα καλύτερα προϊόντα.

GSM, Wi-Fi, ραδιοκύματα, ενσύρματα, όλα έχουν μελετηθεί για να σας συμβουλεύουν για τον καλύτερο συναγερμό σπιτιού.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που περιγράφονται στα σχόλια των πελατών

Μόλις δημιουργηθεί ο συγκριτικός πίνακας μας χάρη στις πολλές ώρες της γνώμης μας και Διεξήχθησαν δοκιμές Εξωτερικά, μπορέσαμε να καθορίσουμε τα διάφορα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των μοντέλων συναγερμού του κύριου σπιτιού που περιγράφονται στα σχόλια των πελατών. Αποσιωπητικά θετικός είναι οι ακόλουθες :

Τα πλεονεκτήματα του

  • Εγκατάσταση: Εκεί ευκολία εγκατάστασης Οι συναγερμοί στο σπίτι αναφέρονται από πολλούς πελάτες. Ο χρόνος εφαρμογής είναι περίπου 1 ώρα για τα πιο ολοκληρωμένα κιτ.
  • Αποδοτικότητα: Εκεί αξιοπιστία Τα προϊόντα φαίνεται πολύ ικανοποιητικά. Πολλαπλές απόψεις της σύγκρισης μας μαρτυρούν αποδοτικότητα ενεργοποίησης Σε περίπτωση εισβολής ή απόπειρας εισβολής.
  • Ευαισθησία: Εκεί ευαισθησία των ανιχνευτών εκτιμάται. Είναι συχνά καλά διευθετημένο και καθιστά δυνατή την επισήμανση των δονήσεων και των κινήσεων που συνδέονται με μια διείσδυση και να αγνοήσουμε τις ψευδείς ειδοποιήσεις.
  • Τροφή : Η προσφορά του κέντρου ελέγχου απευθείας από τον τομέα είναι επωφελής, σας επιτρέπει να είστε σίγουροι για σωστή λειτουργία συναγερμός χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την μπαταρία σας.
  • Ειδοποιήσεις: Εκεί Ταχύτητα Τα λειτουργικά συνδεδεμένα προϊόντα είναι απροσδόκητα. Διάφορες απόψεις της σύγκρισης μας μοιράζονται την στιγμιαία φύση της αποστολής ειδοποιήσεων από το GSM ή το Wi-Fi σε περίπτωση ύποπτης ανίχνευσης.
  • Επέκταση: Η πιθανότητα επέκτασης είναι ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματα όλων των πακέτων. Απο Δεκάδες αξεσουάρ Μπορεί να προστεθεί σε κιτ αναχώρησης όπως κάμερες, πρόσθετοι ανιχνευτές, Φωτεινές αναλαμπές ή μερικά σειρήνες σε εξωτερικό χώρο.
  • Ευστροφία: Η ευελιξία των κιτ συναγερμού στο σπίτι επιτρέπει ένα Καλύτερη προσαρμογή προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες όλων προκειμένου να αποφευχθούν οι κίνδυνοι ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους.
  • Διακριτικότητα: Εκεί διακριτικότητα Τα προϊόντα είναι ουσιώδης. Σύμφωνα με τους περισσότερους σπιτικούς αγοραστές συναγερμού που ερωτήθηκαν κατά τη διάρκεια της σύγκρισης, οι ανιχνευτές είναι σχεδόν αόρατοι.
  • Τηλεχειριστήρια: Ο αριθμός των τηλεχειρισμών είναι κατάλληλος για χρήση για όλη την οικογένεια. Του 1 έως 5 Τα τηλεχειριστήρια παρέχονται στα περισσότερα κιτ.
  • Αναχαίτιση: Τα αυτοκόλλητα που παρέχονται έχουν Μη αμελητέο αποτρεπτικό. Επισημαίνουν ότι έχει εγκατασταθεί συναγερμός σπιτιού για να αποκρούω Μερικοί διαρρήκτες.

Παρ ‘όλα αυτά καλά σημεία, Ορισμένα μειονεκτήματα πρέπει να προταθούν ακόμη και μεταξύ των καλύτερων εμπορικών σημάτων και των καλύτερων προϊόντων:

Τα μειονεκτήματα του

  • Επίπεδο ήχου: Το επίπεδο ήχου της κάπως χαμηλής γοργόνα ορισμένων προϊόντων μπορεί να μειωθεί Το αποτρεπτικό αποτέλεσμα Όταν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός.
  • Αυτονομία: Ταχεία εκφόρτωση Οι μπαταρίες αισθητήρων μπορούν να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα και οι δυνάμεις να είναι συνεχώς επιφυλακτικοί.
  • Προγραμματισμός: Η δύσκολη ρύθμιση των αισθητήρων μπορεί να κάνει το δύσκολος προγραμματισμός. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος για τους λιγότερο έμπειρους χρήστες να προσαρμόσουν την ευαισθησία των αισθητήρων ανάλογα με τις ανάγκες τους.
  • Παρέμβαση: Η ευαισθησία στις παρεμβολές είναι ένα σημαντικό πρόβλημα σε ορισμένα προϊόντα, καθιστά δύσκολη την επικοινωνία μεταξύ των ανιχνευτών και του σταθμού παραγωγής ενέργειας παρουσίακυματιστά Ραδιόφωνο ή κύματα GSM αποδιοργανωτικός.
  • Πεδίο εφαρμογής : Το περιορισμένο πεδίο των κονκάρδων μπορεί να κάνει σύνθεση Στο δρόμο ή να τραβήξετε το λιγότερο βολικό συναγερμό.
  • Τιμή: Η τιμή των καλύτερων προϊόντων στη σύγκρισή μας μπορεί να φαίνεται μαθητής Και ίσως ένα φρένο για αγορά για πολλούς πιθανοί πελάτες.
  • Υποβοηθούμενη παρακολούθηση: Η απουσία σύνδεσης με έναν σταθμό παρακολούθησης είναι λυπηρό. Την παρέμβαση μιας εξωτερικής εταιρείας για το VΑποσυνδέστε την αιτία της σκανδάλης συναγερμός και να παρέμβει εάν είναι απαραίτητο, εμποδίζει τον ιδιοκτήτη να χρειαστεί να διαχειριστεί την ασφάλειά του ο ίδιος.
  • Πρόληψη πυρκαγιάς: Η έλλειψη συνδυασμένων συναγερμών με πυκνότητα εισβολής απαιτεί την εγκατάσταση πολλών τύπων συσκευών για την προστασία του ίδιου τόπου από διαφορετικούς κινδύνους.
  • Ειδοποιήσεις: Οι ειδοποιήσεις που δεν είναι πολύ λεπτομερείς από μοντέλα του πίνακα σύγκρισης δεν το κάνει διευκολύνω όχι συναρμολόγηση και διαμόρφωση.
  • Τρέχουσες περικοπές: Οι συσκευές είναι ευαίσθητες στις περικοπές ρεύματος και επομένως μπορούν να είναι απενεργοποιημένος Εύκολα από τους καλύτερους διαρρήκτες.

Οι 7 κύριες μάρκες συναγερμού σπιτιού

Οι καλύτερες μάρκες συναγερμού σπιτιού που λαμβάνονται υπόψη στη δοκιμή σύγκρισης μας είναι:

  • Δέλτα Ντόρ
  • Διάγνωση
  • E-Tiger
  • Φουσκωτό
  • Securitas
  • Σιγοβράζω
  • Τυλίγω

Αυτή η γαλλική μάρκα προϊόντων αυτοματισμού στο σπίτι έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία συναγερμών και οικιακών συσκευών ασφαλείας.

Είναι ένας από τους Γάλλους ηγέτες στα συστήματα συναγερμού ασύρματου σπιτιού. Αυτή η μάρκα του ομίλου Hager έχει δημιουργήσει λύσεις ασφαλείας για 29 χρόνια στον κόσμο της άνεσης και της αυτοματοποίησης στο σπίτι.

Αυτή η βελγική μάρκα είναι ένας από τους καλύτερους ευρωπαίους ειδικούς στο συνδεδεμένο σύστημα συναγερμού στο σπίτι. Παράγει επίσης κάμερες και συστήματα παρακολούθησης βίντεο. Ορισμένα εξειδικευμένα καταστήματα υπάρχουν στο Βέλγιο και στις Κάτω Χώρες.

Η Fuers είναι μία από τις καλύτερες κινεζικές μάρκες αυτοματισμού στο σπίτι. Διαφοροποιείται στη δημιουργία και την παραγωγή προϊόντων ασφαλείας, ασύρματα σπιτικά συναγερμούς, αλλά και διάφορες τεχνολογικές συσκευές.

Η σουηδική εταιρεία ασκεί από το 2003 στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλειας. Χρησιμοποιεί πράκτορες ασφάλειας και απομακρυσμένης παρακολούθησης και παρέχει συναγερμούς σπιτιών που συνδέονται με κέντρα επιτήρησης Securitas.

Είναι μια γαλλική μάρκα αυτοματισμού στο σπίτι που δημιουργήθηκε το 1969. Σχεδιάζει χιλιάδες προϊόντα στο Haute-Savoie και προσφέρει παντζούρια, συναγερμούς, πόρτες, διαλύματα θέρμανσης, βεράντες, περσίδες, κουρτίνες κ.λπ. Τα καλύτερα μοντέλα αυτής της μάρκας μελετήθηκαν κατά τη διάρκεια της σύγκρισης μας.

Αυτή η μάρκα που ιδρύθηκε το 2015 είναι συνδεδεμένη με το Amazon. Εμπορεύεται προϊόντα ασφαλείας στο σπίτι, απλά και φθηνά. Στη σύγκρισή μας, αναλύσαμε τα χαρακτηριστικά των καλύτερων προϊόντων tiiwee.

Τι πρέπει να ληφθεί μέριμνα κατά την αγορά ενός σπιτικού συναγερμού ?

Διαφορετικά κριτήρια σπιτικών συναγερμών σε αυτήν τη σύγκριση

Οι διάφορες απόψεις των ανθρώπων που ήθελαν να αγοράσουν ένα συναγερμό στο σπίτι καθώς και τις απόψεις των ανθρώπων που αγόρασαν συναγερμό μας επέτρεψανΠροσδιορίστε τα πιο σημαντικά κριτήρια που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την αγορά του συστήματος ασφαλείας σας. Αυτά τα ίδια κριτήρια έχουν ενσωματωθεί στον συγκριτικό πίνακα μας:

  • Το σύστημα ειδοποίησης:: Η δοκιμή σύγκρισης σας εξήγησε σε εσάς τους διαφορετικούς τύπους ειδοποίησης που διατίθενται. Πρέπει να το λάβετε υπόψη κατά την αγορά του καλύτερου συναγερμού στο σπίτι για το σπίτι σας. Το GSM φαίνεται το πιο αξιόπιστο, αλλά υποχρεώνει να εγγραφεί σε ένα κινητό σχέδιο για τον συναγερμό του.
  • Το σύστημα ελέγχου:: Υπάρχουν τρία διαφορετικά συστήματα ελέγχου: πληκτρολόγιο, σήμα και τηλεχειριστήριο. Για σας, το καλύτερο σύστημα θα είναι αυτό που σας προσφέρει την καλύτερη σειρά, αυτή που πρέπει να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε τον συναγερμό σας στο σπίτι σας εύκολα. Για παράδειγμα, το σήμα μπορεί να είναι πρακτικό για τα παιδιά επειδή δεν χρειάζεται να χειριστεί για να ξεκλειδώσει τον συναγερμό. Ωστόσο, μπορεί να κλαπεί εύκολα.
  • Ο αριθμός των ανιχνευτών:: Τα δικα σου στέγαση Πρέπει να είναι σε θέση να υποστηρίξει επαρκή αριθμό ανιχνευτών για να καλύψει ολόκληρο το σπίτι σας. Εάν δεν διαθέτετε επαρκή αριθμό ανιχνευτών κίνησης ή αισθητήρες ανοίγματος πόρτας ή παραθύρων, οι αδυναμίες του συναγερμού σπιτιού σας μπορούν να εντοπιστούν και ένας διαρρήκτης θα είναι σε θέση να το απολαύσετε.
  • Εγκατάσταση αξιοποίησης:: Σε καθημερινή βάση, η χρήση του καλύτερου συναγερμού 2019 που επιλέγεται χάρη στον πίνακα σύγκρισης θα σας πάρει χρόνο. Εάν δεν μπορείτε να κατανοήσετε τη λειτουργία της διεπαφής και τη διαμόρφωσή της, θα χάσετε ακόμα περισσότερο χρόνο για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τον συναγερμό, να παρακολουθήσετε τη ροή βίντεο των φωτογραφικών μηχανών ή να ρυθμίσετε την ευαισθησία των αισθητήρων.
  • Το επίπεδο ήχου της σειρήνας:: Η γοργόνα σας έχει διπλό ρόλο, προειδοποιήστε τους επιβάτες και τρομάζουν διαρρήκτες για να τους ενθαρρύνουν να φύγουν. Αυτήν επίπεδο ήχου Επομένως, δεν πρέπει να παραβλέπεται. Όσο πιο ισχυρό είναι, τόσο περισσότερο ο θόρυβος του θα συνάγει τους εγκληματίες και θα τους αναγκάσει να φύγουν. Οι υπαίθριες σειρήνες είναι πολύ χρήσιμες εάν έχετε μια αντιδραστική γειτονιά. Θυμηθείτε επίσης να επιλέξετε ένα που έχει υψηλό ηχητικό επίπεδο !

Διαδίκτυο ή εξειδικευμένο εμπόριο: Πού πρέπει να αγοράσω τον συναγερμό του σπιτιού μου ?

Πολλά άτομα πηγαίνουν σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα Για να αγοράσουν το σπίτι του συναγερμού. Ωστόσο, τα ίδια μοντέλα είναι επίσης διαθέσιμα στο Διαδίκτυο. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε τον σπιτικό συναγερμό σας ?

Ο καταστήματα ειδικότητας έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Επιτρέπουν Λάβετε συμβουλές Ένας εξειδικευμένος πωλητής για να μάθετε το καλύτερο προϊόν για αγορά. Είναι επίσης χρήσιμα αν θέλετε να κάνετε εγκαθιστώ Ο συναγερμός του σπιτιού από ένα επαγγελματίας. Καταστήματα εξειδικευμένα είναι πολύ πρακτικά Εάν δεν θέλουμε να περιμένουμε την παράδοση του Σύστημαe του συναγερμού και ότι κάποιος πρέπει να έχει εγκαταστήσει ένα το συντομότερο δυνατό.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για να αγοράσετε τον συναγερμό του σπιτιού σας απευθείας στο Διαδίκτυο. Τα κύρια πλεονεκτήματα της ηλεκτρονικής αγοράς έχουν ως εξής:

  • Οι συναγερμοί στο σπίτι που πωλούνται στο διαδίκτυο είναι συχνά λιγότερο ακριβό ότι σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα.
  • Προϊόντα πωληθεί online έχουν το ίδιο εγγυήσεις παρά στα καταστήματα ασφαλείας.
  • Στο Διαδίκτυο, οι εξειδικευμένοι ιστότοποι προσφέρουν ένα ευρύτερη επιλογή μοντέλων και να έχετε μεγαλύτερο απόθεμα.
  • Ο χρόνος Τα έξοδα αναμονής και παράδοσης είναι πολύ αδύναμο στα προϊόντα ασφαλείας.
  • Εάν κάνετε τις αγορές σας στο διαδίκτυο, δεν χρειάζεται να ταξιδεύετε σε ένα κατάστημα.
  • Οι συμβουλές ενός πωλητή είναι περιττός Εάν έχετε συμβουλευτεί μια ηλεκτρονική σύγκριση για να βρείτε τον καλύτερο συναγερμό σπιτιού διαθέσιμος.
  • Χάρη στο δικό μας συγκριτικός, έχεις μια ιδέα ακριβής του προϊόντος που χρειάζεστε.

Σπιτικές εναλλακτικές λύσεις

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις σε έναν συναγερμό στο σπίτι σε μια σύγκριση

Εάν διστάσετε να λάβετε τον καλύτερο συναγερμό στο σπίτι που περιγράφεται από τη συγκριτική δοκιμή μας, μπορείτε να σκεφτείτε τις διάφορες εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν.

Προσφέρουν ορισμένα απομακρυσμένα κέντρα παρακολούθησης Διακριτικές συμβάσεις επιτήρησης Κατασκευάστηκε χωρίς συναγερμό. Αυτές οι συμβάσεις καθιστούν δυνατή την ανάληψη της επιτήρησης του σπιτιού σας στους επαγγελματίες της ασφάλειας. Είναι αυτοί που θα φροντίσουν να παρεμβαίνουν άμεσα ή που θα καλέσουν την αστυνομία σε περίπτωση εισβολής στο σπίτι σας.

Αυτό το σύστημα παρακολούθησης επιτρέπει επίσης Αποτρέψτε ορισμένους κινδύνους Όπως τα πυρκαγιά ή τα εγχώρια ατυχήματα. Το κουμπί SOS είναι μια άλλη εναλλακτική λύση που έρχεται σε επαφή με τις αρμόδιες αρχές όταν αναφέρεται η εισβολή ή ένα εγχώριο ατύχημα από τον επιβάτη. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα videophone είτε ενσύρματο είτε όχι.

Πρόσθετοι σύνδεσμοι και πηγές

  • https: // fr.wikihow.com/bypass-le-syst%c3%a8me-de-s%c3%a9curit%c3%a9-de-sa-maison
  • https: // φόρουμ.Futura-sciences.com/depannage/5431222-panne-alarme-maison.HTML
  • https: // fr.Wikipedia.Org/wiki/συναγερμός_anti-instrusion
  • https: // blog.Securitegooddeal.com/

Συχνές ερωτήσεις

Πώς να εγκαταστήσω τον συναγερμό του σπιτιού μου ?

Η εφαρμογή ενός ενσύρματου συναγερμού πρέπει να πραγματοποιείται από έναν επαγγελματία. Η εγκατάσταση ενός ασύρματου συναγερμού σπιτιού είναι εύκολη. Απλά ρυθμίστε τους διάφορους ανιχνευτές, εγκαταστήστε το κεντρικό σύστημα στο καλύτερο δυνατό μέρος και κάντε τη σύνδεση μεταξύ των αισθητήρων και του κέντρου ελέγχου.

Τι είναι ένα καλό σπιτικό σύστημα συναγερμού ?

Όπως είδαμε κατά τη διάρκεια της συγκριτικής μας δοκιμής, το καλύτερο σύστημα συναγερμού για το σπίτι σας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους του σπιτιού σας, των κινδύνων που προκύπτουν στη γειτονιά σας και του αριθμού των ανοίγματος που τα καταλύματά σας. Τα παραπάνω κριτήρια επιλογής θα σας βοηθήσουν να μάθετε αν ο καλύτερος συναγερμός που αναφέρεται στη συγκριτική δοκιμή μας είναι για εσάς.

Πόσο καιρό διαρκούν οι μπαταρίες συναγερμού στο σπίτι ?

Οι μπαταρίες των σπιτικών συναγερμών μπορούν να διαρκέσουν από λίγες μέρες έως αρκετούς μήνες. Όλα εξαρτώνται από την ευαισθησία των αισθητήρων και του μοντέλου συναγερμού. Αυτό το κριτήριο ελήφθη υπόψη στο συγκριτικό μας τεστ. Βασιζόμενοι στον πίνακα σύγκρισης, θα μπορείτε επομένως να γνωρίζετε το νικηφόρο προϊόν της σύγκρισης μας και αυτό που έχει την καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Πώς να διαμορφώσετε τον συναγερμό του σπιτιού μου ?

Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε τη δημιουργία του συναγερμού στο σπίτι σας, χάρη στη σύγκρισή μας είναι να αναφέρετε το εγχειρίδιο χρήσης που παρέχεται από τον κατασκευαστή. Αυτό το εγχειρίδιο θα σας πει πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τον συναγερμό του σπιτιού σας καθώς και τις διαφορετικές παραμέτρους που πρέπει να εξατομικευθούν.

Πόσοι ανιχνευτές χρειάζομαι για τον συναγερμό μου στο σπίτι ?

Για καλύτερη προστασία, ο αριθμός των ανιχνευτών πρέπει να προσαρμοστεί στο μέγεθος του σπιτιού σας. Είναι σημαντικό κάθε παράθυρο και κάθε πόρτα με θέα στο εξωτερικό είναι εξοπλισμένο με ανιχνευτή ανοίγματος. Η εγκατάσταση ενός ανιχνευτή κίνησης σε κάθε δωμάτιο ή τουλάχιστον στο δωμάτιο όπου αποθηκεύετε τα αγαθά αξίας σας θα σας προσφέρουν καλύτερη ασφάλεια.

Πώς να διαμορφώσετε τους σπιτικούς ανιχνευτές συναγερμού μου ?

Η σύγκρισή μας σας έκανε να κατανοήσετε τη σημασία της δημιουργίας ανιχνευτών. Εάν είναι πολύ ευαίσθητοι, θα ενεργοποιήσουν συνεχώς, αν δεν αρκούν, δεν θα αποτρέψουν σε περίπτωση εισβολής. Μια ζωντανή δοκιμή είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε τη σωστή προσαρμογή των ανιχνευτών σας.

Πώς να είμαι σίγουρος ότι η σπιτική γοργόνα συναγερμού μου θα τρομάξει τους διαρρήκους ?

Για να είμαστε βέβαιοι ότι ο καλύτερος συναγερμός σπιτιού για τη σύγκρισή μας κάνει τους διαρρήκτες να φεύγουν, έχουμε επιλέξει αυτό που έχει την πιο ισχυρή γοργόνα. Μια ισχύς τουλάχιστον 110 dB θα σας επιτρέψει να είστε σίγουροι ότι οι διαρρήκτες θα ξεφύγουν πριν μπορέσετε να σας πετάξετε.

Είναι οι σπιτικές σειρήνες συναγερμού επικίνδυνες για τα παιδιά ?

Πολύ ισχυρός θόρυβος μπορεί να επηρεάσει την ακρόαση των μωρών και των μικρών παιδιών. Για να προστατεύσετε το παιδί σας, μην τοποθετείτε τις σειρήνες συναγερμού στο δωμάτιό του και καλύψτε τα αυτιά κατά τη διάρκεια των δοκιμών ή σε περίπτωση ενεργοποίησης της γοργόνα.

Είναι υποχρεωτικό ο συναγερμός του σπιτιού ?

Όχι, ο συναγερμός του σπιτιού δεν είναι υποχρεωτικός. Ωστόσο, ο συναγερμός πυρκαγιάς είναι υποχρεωτικός. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ανάλογα με τα τιμαλφή που έχετε, η ασφάλειά σας μπορεί να σας αναγκάσει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία για την εγκατάσταση ενός συναγερμού στο σπίτι για να καλύψετε τα υπάρχοντά σας σε περίπτωση διάρρηξης.

Μπορούμε να έχουμε ένα σπιτικό συναγερμό όταν έχετε εγχώρια ζώα ?

Ναι, τα περισσότερα τρέχοντα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με μια λειτουργία που αναγνωρίζει τα εγχώρια ζώα. Έτσι, ο συναγερμός δεν θα ενεργοποιηθεί από τις κινήσεις του.

Συστήματα ασφαλείας στο σπίτι και ανιχνευτές κίνησης

Να ενημερωθείτε αμέσως όταν κάτι δεν πάει καλά με τα οικιακά συστήματα συναγερμού και τους ανιχνευτές κίνησης.

Αποστολή και παραλαβή
Οικιακή αποστολή
Σηκώστε σε ένα κοντινό κατάστημα
Αποκλειστική Best Buy (4)
Μόνο στο διαδίκτυο (211)
Μεταρρύθμιση (καλή κατάσταση) (2)
Έκπτωση 60% ή PLU (3)
Έκπτωση 50% ή PLU (9)
Έκπτωση 40% ή PLU (10)
Έκπτωση 30% ή PLU (20)
Έκπτωση 20% ή περισσότερο (35)
Όλα τα στοιχεία σε μειωμένες τιμές (50)
Ανιχνευτής κίνησης (34)
Αισθητήρες Porte/Window (27)
Περιλαμβάνεται τηλεχειριστήριο (9)
Κιτ συστήματος ασφαλείας (6)
Σύνδεση Smart Home (1)
Σύνθεση λύσεων (35)
Συμβατό με το Google Assistant (19)
Συμβατό με το Amazon Alexa (41)
Λειτουργεί με την Apple HomeKit (5)
Ολοκληρωμένος βοηθός φωνής
Best Buy μόνο (40)
Όλοι οι πωλητές στην αγορά (195)
Solutions Inc. (31)
RPS Satellite Inc (9)
Smart Home Automation (6)
Υπηρεσίες ασφαλείας BSI (5)
Tech Canada Cable (5)
Καναδάς Online Store (3)
Canadian Pro Direct (3)
Onedealoutlet Canada (3)
Smarth Technology (3)
Waytronic gadgets (3)
Celluc Electronics Inc. (2)
Super Canadian Store (2)
Ασύρματη αποθήκη (2)
Όλα για τα έξυπνα σπίτια (1)
Electronics Superstore (1)
Gadget Lab Canada (1)
Hyper Mega Electronics (1)
Ο επίσημος SWANN εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής (1)
Αξιολόγηση πελατών
4 αστέρια και περισσότερα (61)
3 αστέρια και περισσότερα (68)
Μόνο στο απόθεμα Best Buy μόνο
Σετ παρακολούθησης 8 εξαρτημάτων δακτυλίου συναγερμού (2η γενιά) – Αγγλικά
Συναγερμός σπιτιού 5 τεμαχίων από Eufy – White
Σύστημα ασύρματου ασφαλείας πολυτελείας Skylink (SC-100)

Σύστημα συναγερμού με ασύρματη κάμερα Elder Smart Safety Kit των 15 DIY, WIFI και 4G, υπαίθρια σειρήνα, ανιχνευτές κίνησης και διαρροές, σύστημα ασφαλείας Intelligent and Company

Πωλητής αγοράς

9 -PART RING συναγερμού (2η γενιά) – Αγγλικό σετ παρακολούθησης

Ασύρματο γέροντα έξυπνη ασφάλεια γέροντα κιτ ασφαλείας DIY, WiFi και 4G, πληκτρολόγιο και υπαίθρια σειρήνα, ανιχνευτές κίνησης και διαρροές, σύστημα ασφαλείας έξυπνη και επιχείρηση

Πωλητής αγοράς

Σύστημα παρακολούθησης κατοικιών με 11 αισθητήρες με αισθητήρα πόρτας γκαράζ Ooma – White – Best Buy Escustivity

Kiss ξεκινώντας την επιτήρηση κατοικίας 7 αισθητήρες Ooma με σειρήνα Siren Ooma 2 – Αποκλεισμός. Βόμβα

Smart Security Wireless Elder Security Elder System 10 DIY, WIFI και 4G, DOORBELL, ανιχνευτές κίνησης συναγερμού, σύστημα ασφαλείας για το Smart Home and Business

Πωλητής αγοράς

5 -Δαχτυλίδι συναγερμού – Αγγλική παρτίδα παρακολούθησης
Ασύρματο συναγερμό κουμπιού πανικού πανικού
Δακτύλιος συναγερμός ασύρματο αισθητήρα επαφής (2η γενιά) – Λευκό
Geeni HD Hawk 2

Πωλητής αγοράς

Σετ παρακολούθησης 8 τεμαχίων Συναγερμός δακτύλου 4K18SZ-0 της 2ης γενιάς

Πωλητής αγοράς

Εξωτερική κάμερα ασφαλείας IP HD Wireless 1080p του Akaso, WI -FI αδιάβροχο IP66 – Open Box

Πωλητής αγοράς

EUFY – White Wireless Motion Detector
Skylink (WD-434RTL)

1080p κάμερα ασύρματης παρακολούθησης του Βανκούβερ, επαναφορτιζόμενη υπαίθρια κάμερα 12.000 mAh με μπαταρία – ανοιχτό κουτί

Πωλητής αγοράς

Eufy Door and Window Sensor – Πακέτο 2
Ανιχνευτής κίνησης ορίζοντα (PS-434)
Αισθητήρας πόρτας και παραθύρων ορίζοντα (WD-434TL)
Skylinknet (WD-MT)
Swann – White Wi -Fi Εσωτερική σειρήνα
Κουμπί συναγερμού συναγερμού 2ης γενιάς

Προστατέψτε το σπίτι σας με ένα σύστημα συναγερμού και ανιχνευτές κίνησης

Ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι σας επιτρέπει να έχετε ένα ήσυχο μυαλό, γνωρίζοντας ότι η ιδιοκτησία σας και οι αγαπημένοι σας είναι λίγο πιο ασφαλείς. Εάν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας ένα ασύρματο εγχώριο σύστημα ασφαλείας και προσθέστε εξαρτήματα όπως ανιχνευτές κίνησης, εδώ πρέπει να λάβετε υπόψη.

Τι είναι ένα σύστημα ασφάλειας στο σπίτι?

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, ένα εγχώριο σύστημα ασφαλείας προστατεύει το σπίτι σας από εισβολείς ή διαρρήκτες χάρη σε μια σειρά διασυνδεδεμένων εξαρτημάτων. Γενικά, ένα σύστημα ασφαλείας περιλαμβάνει έναν πίνακα ελέγχου, αισθητήρες σε πόρτες ή παράθυρα, ανιχνευτές κίνησης, κάμερες ασφαλείας και συναγερμό ή γοργόνα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός εγχώριου συστήματος ασφαλείας και ενός συστήματος συναγερμού?

Στην αρχή της έρευνάς σας, μπορεί να αναρωτηθείτε ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός εγχώριου συστήματος ασφαλείας και ενός συστήματος συναγερμού. Η διαφορά βασίζεται στις λειτουργίες που περιλαμβάνονται εκεί. Ένα εγχώριο σύστημα ασφαλείας είναι πλήρες και περιλαμβάνει κάμερες, καμπάνες και ανιχνευτές κίνησης. Από την άλλη πλευρά, ένα σύστημα συναγερμού τείνει να έχει μόνο ανιχνευτές κίνησης ή/και πόρτας καθώς και γοργόνα για να σας προειδοποιήσει για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Τι είναι ένας ανιχνευτής κίνησης?

Ένας αισθητήρας κίνησης ή ένας ανιχνευτής είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του εγχώριου συστήματος ασφαλείας σας, καθώς είναι ένας από τους κύριους τρόπους ανίχνευσης εάν κάποιος προσπαθεί να εισέλθει στο σπίτι σας. Οι κινούμενοι ανιχνευτές χρησιμοποιούν κύματα ή παλμούς για να ανιχνεύσουν κινήσεις στο δωμάτιο. Αυτό θα ενεργοποιήσει τον συναγερμό.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ύπαρξης ενός εγχώριου συστήματος ασφαλείας?

Γιατί να αγοράσετε ένα εγχώριο σύστημα ασφαλείας? Ένα πλήρες σύστημα συναγερμού ή ασφαλείας προστατεύει το σπίτι και την οικογένειά σας και η απλή παρουσία του μπορεί να αποτρέψει τους διαρρήκτες. Ένας συναγερμός μπορεί να τρομάξει όποιον προσπαθεί να σας εισέλθει παράνομα. Τα συστήματα συναγερμού και ασφαλείας μπορούν να σας ειδοποιήσουν σε περίπτωση διαρροής αερίου ή νερού, θερμοκρασίας ή φωτιάς που μπορούν να αποτρέψουν πραγματικά όλα τα είδη προβλημάτων. Τα συστήματα συναγερμού και ασφάλειας μπορούν επίσης να μειώσουν τα ποσοστά ασφάλισης.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός ασύρματου συστήματος για να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας ?

Παλαιότερα, ένα σύστημα ασφάλειας ή συναγερμού έπρεπε να εγκατασταθεί από επαγγελματικό και εντελώς ενσύρματο, αφήνοντας οπές και καλώδια παντού. Σήμερα, είναι απλό να το κάνετε μόνοι σας, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική επιλογή, αξιόπιστη, πρακτική και κερδοφόρα για πολλούς ανθρώπους.

Θεωρείτε τα πλεονεκτήματα ενός ασύρματου συστήματος για να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας? Αυτά τα συστήματα είναι εύκολα επεκτάσιμα. Θέλετε να προσθέσετε έναν νέο ανιχνευτή κίνησης ή να τροποποιήσετε τη θέση μιας κάμερας? Είναι εύκολο να προσθέσετε νέες συσκευές ασφαλείας. Είναι προσιτά και προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ενοικιαστών. Καθώς όλα είναι ασύρματα, ακόμη και οι ενοικιαστές μπορούν να το εκμεταλλευτούν για να εξασφαλίσουν το σπίτι τους.

Τι πρέπει να ψάχνω όταν επιλέγω ένα εγχώριο σύστημα ασφαλείας ή έναν ανιχνευτή κίνησης?

Πριν αγοράσετε ένα, κάντε κάποια έρευνα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει το σύστημα ή τον αισθητήρα που σας ταιριάζει. Ακολουθούν ορισμένα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη διάρκεια των αγορών σας: Γιατί χρειάζομαι ένα εγχώριο σύστημα ασφαλείας ή ένα σύστημα συναγερμού? Τι πρέπει να προστατεύσω? Ποιο είναι το μέγεθος του σπιτιού μου? Ποιος είναι ο προϋπολογισμός μου? Πώς μοιάζει το χρονοδιάγραμμα και η ρουτίνα της οικογένειάς μου?

Πάρτε το χρόνο να αναζητήσετε τα διάφορα συστήματα για να δείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα. Θυμηθείτε ότι τα ασύρματα εγχώρια συστήματα ασφαλείας και οι ανιχνευτές κίνησης για εγκατάσταση του εαυτού σας είναι εύκολο να αναβαθμίσετε ή να τροποποιήσετε, ώστε να μπορείτε πάντα να προσθέσετε χαρακτηριστικά καθώς ανακαλύπτετε επιπλέον ανάγκες.

Thanks! You've already liked this
No comments