Συναγερμός διαμερίσματος: Συστήματα συναγερμού για το διαμέρισμά σας | Verrisure, συναγερμός διαμερισμάτων: ποιο ασύρματο σύστημα ή συναγερμό θα επιλέξει?

Ασύρματο σύστημα για τον συναγερμό του διαμερίσματος: Πώς να επιλέξετε

Contents

Δεν εξοπλίζουμε με τον ίδιο τρόπο ένα στούντιο στο ισόγειο με θέα στο δρόμο και ένα μεγάλο διαμέρισμα με μπαλκόνι επάνω ψηλά. Για παράδειγμα, είναι άχρηστο να τοποθετήσετε έναν αισθητήρα κατά της εισβολής σε ένα παράθυρο εξοπλισμένο με παχιά ράβδους, αλλά μπορεί να είναι σοφό να προστατεύετε την πιθανή βεράντα του χρησιμοποιώντας ανιχνευτή υπέρυθρης κίνησης. Αντί να επιλέξετε ένα πακέτο συναγερμού που μπορεί να μην έχει σωστά μεγέθους, Προτιμήστε το σύνταγμα ενός συναγερμού προσαρμοσμένης, Με λειτουργίες τηλεχειρισμού.

Συναγερμός διαμερίσματος: Συνδυάστε την άνεση και την ασφάλεια !

Το Verrisure προστατεύει επίσης διαμερίσματα 24 ώρες την ημέρα. Αποτροπή, ανίχνευση, φυγή: Ανακαλύψτε τους πλήρεις ασύρματους συναγερμούς μας, κατάλληλοι για όλα τα διαμερίσματα.

Προστατεύουμε αυτό που σας έχει σημασία για τους κινδύνους της καθημερινής ζωής: εισβολή, εγχώριο ατύχημα, αναχώρηση καπνού, squat κ.λπ.

Τα ασύρματα προϊόντα και τα προϊόντα σχεδιασμού σας

Κάμερα Arlo Pro 4

Η εφαρμογή μου για κινητά Verisure

Ανιχνευτής κίνησης με εικόνες HD

Ανιχνευτής σοκ και ανοίγματος

Συνδεδεμένος ανιχνευτής καπνού (DAAF)

Αναγνώστης παιχνιδιού πολυλειτουργίας

Βεβαιότητα

FOG αντι-cambriolage (BAC)

Έξυπνα κονκάρδες πρόσβασης

Η Verisure προσφέρει συναγερμούς για το Tailor -κατασκευασμένο διαμέρισμα. Φροντίζουμε να προσαρμόσουμε τη συσκευή στα χαρακτηριστικά της διαμονής και της καθημερινής σας ζωής:

 • Διαμόρφωση Από το σπίτι: αριθμός νομισμάτων, διάταξη ..
 • Επίπεδο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα : ισόγειο ή κήπο, ενδιάμεσο όροφο, τελευταίος όροφος
 • Σημεία πρόσβασης : Πόρτες, παράθυρα, μπαλκόνια, βεράντες ..
 • Εξοπλισμός φυσικής ασφάλειας Ήδη υπάρχοντα: μπαρ, ενισχυμένη κλειδαριά ..
 • Συγκεκριμένος τρόπος ζωής και ευχές : Παρουσία κατοικίδιων ζώων (συμβατοί ανιχνευτές), ολοκληρωμένη παρακολούθηση βίντεο.

Χάρη στη συμβουλή του εμπειρογνώμονα ασφαλείας σας, επωφεληθείτε από ειδικές τιμές και πακέτα προστασίας. Επομένως, βελτιστοποιείτε την αγορά του ασύρματου συναγερμού σας.

Το ήξερες ? Τερματοφύλακας, digicode, γείτονες προσγείωσης: Η παρουσία τους μερικές φορές δεν επαρκεί. Οι πτήσεις στα διαμερίσματα είναι σχεδόν διπλάσια από αυτές που βρίσκονται σε σπίτια.* Η εγκατάσταση ενός συναγερμού βοηθά στην καταπολέμηση των διαρρήξεων.(*Πηγή: Ιστοσελίδα θύματος-καταστροφήςΟυσία

Η αποτελεσματικότητα της διαμέρισης διαμερίσματός σας

650.000 προστατευμένα

N ° 1 στη Γαλλία*

Pose χωρίς καλώδιο και χωρίς δουλειά

Απάντηση κάτω από 1 λεπτό και καλέστε στην αστυνομία

3.000 ειδικοί δίπλα σας

Εκλεγμένο προϊόν του έτους 2023

Όλες τις υπηρεσίες μας που βασίζονται σε

Αποτροπή, έγκαιρη ανίχνευση, απομακρυσμένη παρέμβαση, ανάκτηση της ασφάλειας, βοήθεια και υποστήριξη: Είμαστε πάντα δίπλα σας, αντιδραστικές 24 ώρες την ημέρα.

Εγκατάσταση χωρίς εργασία από ειδικό

Οι επαγγελματίες μας Verisure είναι υπεύθυνοι για την εγκατάσταση του ασύρματου συναγερμού σας. Είναι γρήγορο και εύκολο ! Φροντίζουν να επιλέξουν τις καλύτερες τοποθεσίες για τους διάφορους εξοπλισμούς σας, να φροντίζουν την εγκατάσταση και τη διαμόρφωση σύμφωνα με τον τρόπο ζωής σας. Σας συνοδεύουν στο χειρισμό του. Μια επίσκεψη ελέγχου μπορεί ακόμη και να γίνει για να εξασφαλιστεί ότι είστε ικανοποιημένοι με την εγκατάσταση.

Ο συναγερμός σας για όλους τους κινδύνους

Με την Verisure, όλα είναι ενσωματωμένα σε ένα σύστημα προστασίας για ενισχυμένη απόδοση πολλαπλών κινδύνων και απλοποιημένη χρήση. Προσπάθεια εισβολής, ειδοποίηση SOS, αναχώρηση καπνού, jacking στο σπίτι, squat: αντιδρούμε σε λιγότερο από 1 λεπτό σε κάθε σήμα προειδοποίησης. Προστατεύουμε αυτό που μετράει μόνιμα, ανεξάρτητα από το μέρος που είστε.

Από την πλευρά σας με ασφάλεια, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα

Ο συναγερμός σας είναι εξοπλισμένος με μια συσκευή κατά της τοποθέτησης και διάφορα κανάλια επικοινωνίας για να εξασφαλίσει μόνιμη και ασφαλή σύνδεση με το απομακρυσμένο κέντρο παρακολούθησης σε όλες τις περιπτώσεις. Η πλειοψηφία του εξοπλισμού σας που λειτουργεί χρησιμοποιώντας μπαταρίες ή/και μπαταρίες, ο συναγερμός σας παραμένει λειτουργικός παρά τις πιθανές περικοπές ρεύματος.

Συγκεκριμένες και ταχείες ενέργειες για να σας προστατεύσουν

Ειδοποίηση για την αστυνομία, τη χωροφυλακή ή τους πυροσβέστες, τη μετακίνηση ενός πράκτορα ασφαλείας στο χώρο του ξενοδοχείου, την ομίχλη FOG Fire: Οι απομακρυσμένοι πράκτορες παρακολούθησης νόμος για να απορρίψουν γρήγορα τον κίνδυνο και να αποκαταστήσουν την ασφάλεια του διαμερίσματός σας. Επωφεληθείτε από την καλύτερη τεχνολογία Verisure και την ανθρώπινη παρέμβαση για τους αγαπημένους σας, τα αγαθά σας και το σπίτι σας.

Ο συναγερμός σας πάντα στο χέρι

Με την επαλήθευση, ο συναγερμός σας είναι πάντα δίπλα σας, όπου κι αν βρίσκεστε ! Η εφαρμογή του για κινητά σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το σπίτι σας ανά πάσα στιγμή και να διαχειριστείτε το συνδεδεμένο συναγερμό σας με τα δάχτυλά σας: ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του συναγερμού σας, φωτογραφιών/βίντεο, αποστολής SOS, επαγρύπνησης της verrisure μου, ρουτίνες, κοινοποίηση των comings και goings ..

Πρέπει να δεχτείτε cookies για να δείτε το βίντεο

Ανακαλύψτε τον συναγερμό μας για το σπίτι και το διαμέρισμα

Θέλετε να αγοράσετε ή να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τους ασύρματους συναγερμούς μας ? Σπίτι ως διαμέρισμα, οι εμπειρογνώμονες ασφαλείας μας έχουν στη διάθεσή σας !

Θα κινηθούν δωρεάν για:

 • Προχωρήστε σε ένα Διάγνωση ασφαλείας του καταλύματός σας
 • Απαντήστε στις ερωτήσεις σας Σχετικά με τις ασύρματες προσφορές και τη γενική ασφάλεια του σπιτιού σας και των αγαπημένων σας
 • Σας εισαγάγει στο υλικό Verisure. Εκτιμείτε έτσι το σχεδιασμό και τα ασύρματα προϊόντα μας συγκεκριμένα.
 • Δημιουργήστε μια προσφορά ασφαλείας. Αυτό θα καθορίσει όλα τα εξαρτήματα και τις υπηρεσίες, καθώς και τις αντίστοιχες λεπτομέρειες τιμών.

Από τον εμπειρογνώμονα, τη διάγνωση, την παρουσίαση, το απόσπασμα: Όλα είναι δωρεάν και χωρίς δέσμευση από σένα.

Το ήξερες ? Όσον αφορά την ασφάλεια, η αποτελεσματικότητα ενός συναγερμού δεν πρέπει πλέον να αποδειχθεί. Στο 95% των περιπτώσεων, η σκανδάλη του είναι αρκετή για να τρομάξει τους εισβολείς. (Πηγή: Πλανητοσκόπιο: διαρρήξεις στη Γαλλία)

Εγκατάσταση χωρίς εργασία εντός 48 ωρών

Χάρη στο δίκτυο των οργανισμών μας που απλώνεται σε ολόκληρη την επικράτεια και τους τέλεια εκπαιδευμένους επαγγελματίες μας, εγκαθιστούμε τον συναγερμό διαμερισμάτων σας και προστατεύουμε το οποίο μετράει για εσάς σε λιγότερο από 48 ώρες. Αυτή είναι η ισχύς του n ° 1 !

1. Online αίτημα προσφοράς

Κάντε κλικ στο Ξεκινήστε την προσφορά μου και να παράσχει τις πρώτες πληροφορίες που ζητούνται. Αυτά θα είναι χρήσιμα για εμάς για τις μελλοντικές μας ανταλλαγές.

2. Συνάντηση με την επαγγελματική σας verrisure

Το σπίτι σας δεν έχει αντένδειξη στην εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού ? Έρχονται να σας γνωρίσουμε, στην περιοχή, την συμφωνημένη ημερομηνία.

3. Εγκατάσταση του συναγερμού διαμερισμάτων σας

Μόλις επικυρωθεί η προσφορά σας, ο εμπειρογνώμονας ασφαλείας Verisure εγκαθιστά το σύστημα συναγερμού σας. Χωρίς καλώδιο, η εγκατάστασή του δεν απαιτεί εργασία. Η εγκατάσταση είναι επομένως εύκολη και γρήγορη.

Από προσφορά στην εγκατάσταση, Όλα εκτελούνται από τους επαγγελματίες της Verisure. Σε λιγότερο από 48 ώρες και Μόνο τρία βήματα, Ο συναγερμός σας είναι εγκατεστημένος και συνδεδεμένος στον απομακρυσμένο σταθμό παρακολούθησης.

Μην διστάσετε: επικοινωνήστε με την Verisure, ζητήστε το 100% εξατομικευμένο απόσπασμα σας και μεταβιβάστε την ασφάλεια του τι σας έχει σημασία στο n ° 1 Συνδεδεμένη τηλεόραση συναγερμού τηλεόρασης. Τέλος επωφεληθείτε από το σπίτι σας με ευκολία και γαλήνη !

Μάθετε περισσότερα για συναγερμούς διαμερισμάτων

Πόσο είναι ένας συναγερμός διαμερίσματος ?

Η απάντηση θα εξαρτηθεί ιδίως από τη διαμόρφωση της διαμονής σας και τους κινδύνους έναντι των οποίων θέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Ακολουθεί μια επισκόπηση του τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση ενός συναγερμού διαμερισμάτων.

Προτιμήστε μια συσκευή προσαρμοσμένη –

Έτσι ώστε η προστασία που προσφέρονται από τα διάφορα αξεσουάρ ασφαλείας να είναι αποτελεσματική, είναι σημαντικό να συμπεριλάβετε όλη την πρόσβαση και τις εξόδους του σπιτιού σας. Διαφορετικά, οι διαρρήκτες θα βρουν γρήγορα την είσοδο που δεν προστατεύεται και θα χαρούν να εκμεταλλευτούν αυτό το κενό για να εισέλθουν στο σπίτι σας ..

Η τιμή μιας συσκευής κατά της μόλυνσης για διαμέρισμα Επομένως, θα εξαρτηθεί πρώτα από το Αριθμός εξαρτημάτων στέγασης και του Η θέση του στο κτίριο. Δεν είμαστε απαραιτήτως ασφαλείς με τον ίδιο τρόπο ένα ισόγειο και ένα υψηλό πάτωμα.

Στη συνέχεια θα εξελιχθεί σύμφωνα με Αεξιδιοκτόνες του διαμερίσματος, δικό του άμεσο περιβάλλον και Οποιεσδήποτε εγκαταστάσεις ασφαλείας υπάρχουν ήδη. Για παράδειγμα, δεν είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε έναν ανιχνευτή ανοίγματος σε ένα παράθυρο που προστατεύεται από πυκνές σιδερένιες ράβδους.

Από την άλλη πλευρά, είναι απαραίτητο Ασφαλίστε συστηματικά την μπροστινή πόρτα Δεδομένου ότι είναι το πιο συχνά δανεισμένο πέρασμα από εισβολείς. Με τον ίδιο τρόπο, συνιστάται να εγκατασταθεί τουλάχιστον ένας ανιχνευτής κίνησης Στα κύρια σαλόνια Ή στο διάδρομο που εξυπηρετεί τους διαφορετικούς χώρους του διαμέρισμα.

Για να εγγυηθεί την εφαρμογή ενός συναγερμού προσαρμοσμένου σε προστατευόμενα μέρη, η Verisure συνιστά την προηγούμενη επίσκεψη από έναν εμπειρογνώμονα ασφαλείας που θα φροντίσειΑξιολογήστε με ακρίβεια τα απαραίτητα αξεσουάρ και προσφορά Ένα απόσπασμα προσαρμοσμένο όσο το δυνατόν πιο κοντά στις πραγματικές ανάγκες.

Ενσωματώστε όλα τα λειτουργικά έξοδα του συναγερμού διαμερισμάτων

Ο Τιμή συναγερμού διαμερισμάτων Τότε εξαρτάται από Υπηρεσίες που σχετίζονται με προστασία. Όταν η μονάδα παραγωγής ενέργειας συναγερμού συνδέεται με ένα κέντρο απομακρυσμένης παρακολούθησης ή μια πύλη ιστοσελίδας που επιτρέπει τη χορήγηση εξ αποστάσεως, είναι πράγματι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το κόστος που συνδέεται με αυτές τις επικοινωνίες, καθώς και την πιθανή σχετική συνδρομή.

Για μέγιστη απόδοση, η Verisure συνδέει συστηματικά τους συναγερμούς της με απομακρυσμένη παρακολούθηση. Η επικοινωνία μεταξύ του συναγερμού και του απομακρυσμένου κέντρου παρακολούθησης γίνεται μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας (GSM), αλλά Όλα τα λειτουργικά έξοδα περιλαμβάνονται στο ποσό της συνδρομής στην υπηρεσία.

Επομένως, η τιμή ενός συναγερμού χωρίζεται σε 3 σημεία ::

 • Τον αριθμό και τον τύπο του εξοπλισμού Ασφάλεια για εγκατάσταση στις διάφορες περιοχές του διαμερίσματος.
 • Ο έξοδα εγκατάστασης, του Αρκετές εκατοντάδες ευρώ ; Μερικές φορές προσφέρονται
 • Ο μηνιαία τιμή συνδρομής σε απομακρυσμένη παρακολούθηση εάν είναι απαραίτητο, Αρκετές δεκάδες ευρώ το μήνα κατά μέσο όρο

Αυτά τα τρία σημεία – η τιμή του εξοπλισμού, το ποσό του κόστους εγκατάστασης και το ποσοστό συνδρομής) πρέπει να περιγράφονται λεπτομερώς στην προσφορά σας. Μην διστάσετε να το εξετάσετε προσεκτικά, να συγκρίνετε διαφορετικά αποσπάσματα μεταξύ τους και να κάνετε τη δική σας γνώμη. Έτσι θα αποφύγετε πιθανές απογοητεύσεις.

Μην ξεχάσεις : Προσέξτε για πολύ ελκυστικές προσφορές και τιμές !

Η τιμή ορισμένων κιτ συναγερμού μπορεί γρήγορα να αυξηθεί λόγω του εξοπλισμού που είναι υποχρεωτικό να ενσωματωθεί στο πακέτο σας για να εξασφαλίσει την αποτελεσματικότητά του … και η προσφορά είναι πολύ πιο ακριβή από ό, τι με την πρώτη ματιά.

Επίσης, ορισμένες υπηρεσίες ενδέχεται να μην συμπεριληφθούν στο βασικό σας πακέτο και να αυξήσετε το ποσό της μηνιαίας συνδρομής σας … ή/και να αυξήσετε τις δαπάνες σε περίπτωση συμβάντος.

Τέλος, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, καθώς και Η αξιοπιστία της εταιρείας που σας εξασφαλίζει. Πριν κάνετε την επιλογή σας, έχετε κάθε ενδιαφέρον να επαληθεύσετε ότι προτείνετε σε έναν αναγνωρισμένο ηθοποιό στον κόσμο της ασφάλειας του οποίου Οι εγκαταστάσεις πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις στον τομέα όσον αφορά την πιστοποίηση.

Πώς να εγκαταστήσετε έναν συναγερμό διαμερίσματος ?

Η εγκατάσταση ενός συναγερμού διαμερισμάτων είναι μια γρήγορη λειτουργία που μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς σημαντική εργασία εάν πρόκειται για ασύρματο συναγερμό. Αυτό είναι επίσης κλιμακωτό και αρθρωτό, καθιστώντας την αποτελεσματική και πρακτική λύση ασφάλειας.

Εάν ο ενσύρματος συναγερμός δίνει πολύ καλά αποτελέσματα, ωστόσο απαιτεί το πέρασμα των καλωδίων σε όλα τα μέρη που είναι εξοπλισμένα με ένα στοιχείο συναγερμού από την κεντρική περίπτωση. Τα ασύρματα συστήματα δεν αναλαμβάνουν περιορισμό, αφού το πεδίο εφαρμογής των ασφαλών ραδιοφωνικών συνδέσεων είναι πολύ υψηλότερο από τις διαστάσεις ενός διαμερίσματος, ακόμη και μεγάλες.

Τις περισσότερες φορές, αρκεί να τρυπήσετε δύο τρύπες στον τοίχο για να περάσετε τους αστραγάλους στη συνέχεια να διορθώσετε τη συσκευή.

Τι πρέπει να προγραμματιστεί πριν από την έναρξη της εγκατάστασης ?

Η βασική προϋπόθεση είναι να επιλέξετε τον εξοπλισμό που θα είναι απαραίτητος με διπλό στόχο.

Πρώτον, είναι σημαντικό να συμμορφωθείτε με τους κανόνες της συγκυριαρχίας : Τα κιτ συναγερμού με εξωτερική γοργόνα απαγορεύονται γενικά σε συλλογικά οικιστικά κτίρια. Επομένως, θα φροντίσουμε να επιλέξουμε συναγερμό χωρίς εξωτερική γοργόνα.

Ο δεύτερος στόχος είναι να εξασφαλιστεί Εξαντλητική ασφάλεια των εξόδων και των μέσων πρόσβασης στέγαση. Η μπροστινή πόρτα αποτελεί φυσικά ένα βασικό σημείο διέλευσης που υπόκειται σε ιδιαίτερη προσοχή, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι επίσης σημαντικό να ενσωματωθεί ο συναγερμός διαμερισμάτων που προορίζεται για Windows και Bay Windows. Εδώ, Η ακριβής διαμόρφωση της συσκευής κατά της ενίσχυσης θα ποικίλει ανάλογα με τη διαμόρφωση του διαμερίσματος και τη θέση του στο κτίριο.

Για Ένα διαμέρισμα στο ισόγειο, Συνιστάται γενικά η εγκατάσταση αισθητήρων σοκ και ανοίγματος όσον αφορά όλα τα ανοίγματα που είναι προσβάσιμα από το εξωτερικό, ειδικά αν τα παράθυρα παραβλέπουν το δρόμο. Από την άλλη πλευρά, μπορούμε να αποφύγουμε την προστασία ενός παραθύρου που ήδη προστατεύεται από μπαρ.

Ζω επάνω Δεν σημαίνει ότι τα παράθυρα πρέπει να αγνοηθούν: Σε πολλές περιπτώσεις, είναι δυνατόν να ανεβείτε σε μια πρόσοψη ή ένα κατάστημα για να εισέλθετε μέσω μπαλκόνι ή γαλλικού παραθύρου ..

Διάγνωση ασφαλείας: Ποιο είναι το πλεονέκτημα της χρήσης ενός επαγγελματία ?

Πριν ξεκινήσετε την ίδια την εγκατάσταση, συνιστάται να προχωρήσετε Μια προηγούμενη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις που συνοδεύονται από έναν εμπειρογνώμονα ασφαλείας. Ο ρόλος του είναι Προσδιορίστε τις προσβάσεις που αξίζουν ειδικά αξεσουάρ και εκείνες που μπορεί να είναι γυμνές στο βαθμό που δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο κίνδυνο.

Αυτή η μελέτη είναι επίσης μια ευκαιρία για την επαλήθευση των τμημάτων ή των περιοχών που θα φιλοξενήσουν τους ανιχνευτές υπερύθρων κινήσεων: η ογκομετρική προστασία προορίζεται πράγματι να αγκαλιάσει τα σαλόνια που περιέχουν τιμαλφή ή βασικά σημεία διέλευσης της στέγασης.

Θα δημιουργήσουμε επίσης, εάν είναι απαραίτητο, μια συγκεκριμένη περιοχή για το άνοιγμα ανιχνευτών που θα παραμείνουν ενεργοποιημένοι όταν ο καθένας επέστρεψε στο σπίτι και μια άλλη περιοχή για καθιστικά όπου θα κοπούν οι ανιχνευτές κίνησης. Όλα αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιούνται για να συνιστούν το κιτ και να προετοιμαστούν για την εγκατάστασή του.

Το σύνολο είναι το αντικείμενο τουΜια ποσοτικοποιημένη προσφορά που υπόκειται στην έγκριση του πελάτη. Περιλαμβάνει και περιγράφει όλο το κόστος που συνδέεται με την εγκατάσταση του συστήματος καθώς και τη σχετική συνδρομή.

Εάν το απόσπασμα γίνει αποδεκτό, η εγκατάσταση μπορεί να ξεκινήσει γρήγορα, μερικές φορές την ίδια ημέρα, γνωρίζοντας ότι μερικές ώρες είναι αρκετές για να βάλουν τον εξοπλισμό, να εκτελέσουν τη θέση σε λειτουργία και να ελέγξουν την κατάλληλη λειτουργία της συσκευής.

Τι είναι ένας συναγερμός διαμερισμάτων ?

Ένας συναγερμός διαμερίσματος λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως ένας συναγερμός σπιτιού. Έχει πολλά σημαντικά αξεσουάρ.

Το εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής

Αποτελεί την καρδιά της συσκευής. Είναι αυτή που συντονίζει όλα τα στοιχεία του πακέτου: ανιχνευτές, κάμερα, σειρήνα, παραγγελία, τηλεχειριστήρια κ.λπ.

Ο ανιχνευτής παρουσίας

Ο αισθητήρας παρουσίας είναι το βασικό στοιχείο οποιασδήποτε συσκευής κατά της ερεθισμού. Πράγματι, είναι ακριβώς αυτή η συσκευή που θα ανιχνεύσει τυχόν εισβολείς ή περιστατικά. Υπάρχουν διάφοροι τύποι ανιχνευτών, για να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας: ανιχνευτής καπνού, ανιχνευτής ανοίγματος, ανιχνευτής κίνησης κ.λπ.

Η κάμερα παρακολούθησης

Παίζοντας πολύ σημαντικό ρόλο, η κάμερα είναι ένα από τα περισσότερα πακέτα συναγερμού. Επιτρέπει, σε περίπτωση ειδοποίησης, να συμβουλευτεί εύκολα τις εικόνες του διαμερίσματος και έτσι να ανυψώσει αμφιβολίες. Εάν επιβεβαιωθεί η εισβολή, οι εικόνες μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως απόδειξη.

Γοργόνα

Η σειρήνα παίζει αποτρεπτικό ρόλο. Σε περίπτωση εισβολής, οι αισθητήρες ανιχνεύουν την παρουσία του εγκληματία. Η μονάδα παραγωγής συσχέτισης συναγερμού ερμηνεύει τις πληροφορίες και ενημερώνει τον ιδιοκτήτη ή το κέντρο απομακρυσμένης παρακολούθησης. Ταυτόχρονα, η γοργόνα θέτει να τρομάξει τυχόν εγκληματίες και κατοίκους προειδοποίησης εάν είναι στο σπίτι. Κατά συνέπεια, εάν έχει πράγματι επιχειρηθεί η διείσδυση, οι διαρρήκτες συχνά θα τεθούν σε πτήση χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια εκ μέρους του ιδιοκτήτη ή των απομακρυσμένων παρακολούθησης των χειριστών. Η σειρήνα μπορεί επίσης να είναι πολύ αποτελεσματική σε περίπτωση πυρκαγιάς, ειδικά τη νύχτα.

Ποιοι ανιχνευτές περιλαμβάνουν στον συναγερμό διαμερίσματός μου ?

Για ένα διαμέρισμα, είναι σκόπιμο Εξοπλίστε τουλάχιστον έναν ανιχνευτή για την μπροστινή πόρτα Δεδομένου ότι είναι αυτό που αντιπροσωπεύει την κύρια διαδρομή πρόσβασης στη στέγαση για διαρρήκτες.

Εάν τα παράθυρα είναι εύκολα προσβάσιμα από το εξωτερικό, θα προστεθούν Αισθητήρες ανοίγματος Προορίζεται για άλλα ανοίγματα.

Για τα κύρια μέρη, ένας ή δύο ανιχνευτές κίνησης είναι υπεύθυνοι για τη διασφάλιση της ογκομετρικής ανίχνευσης και τη λήψη φωτογραφιών σε περίπτωση εισβολής.

Είναι τελικά σκόπιμο να ενσωματωθεί στο σύστημα συναγερμού ο υποχρεωμένος ανιχνευτής καπνού Σε όλα τα διαμερίσματα κατοικιών από το 2015.

Απομακρυσμένη παρακολούθηση, το βασικό συμπλήρωμα ?

Υπάρχουν Συστήματα συναγερμού με αυτοπεποίθηση με την οποία ο χρήστης ενεργεί ανεξάρτητα, από την καθημερινή χρήση, συμπεριλαμβανομένης της ανάθεσης και διαχείρισης των ειδοποιήσεων. Το μοντέλο, ωστόσο, παρουσιάζει ένα όριο : Το υποθέτει αυτό Ο επιβάτης είναι διαθέσιμος για λήψη και επεξεργασία ειδοποιήσεων που αποστέλλονται σε περίπτωση συστήματος ασφαλείας. Εάν απέχει πολύ από οποιαδήποτε πρόσβαση στο Διαδίκτυο, κοιμάται ή απομονωθεί σε αεροσκάφος, ο συναγερμός δεν μπορεί να ακολουθηθεί.

Η απομακρυσμένη παρακολούθηση συμπληρώστε με ακρίβεια αυτό το κενό Δεδομένου ότι συνδέει τη συσκευή κατά της ενσωμάτωσης που είναι εγκατεστημένη στο διαμέρισμα σε ένα κέντρο στο οποίο Οι χειριστές μετατρέπουν 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα. Η αποστολή τους συνίσταται στη σύνδεση εξ αποστάσεως με το σύστημα κατά της ενίσχυσης μόλις ξεκινήσει μια ειδοποίηση για να αναλύσει την κατάσταση και να την παράσχει μια κατάλληλη απάντηση.

Χάρη στους ανιχνευτές κίνησης με κάμερα και κάμερες, είναι σε θέση να συμβουλεύονται εικόνες των χώρων. Είναι επίσης σε θέση να επικοινωνούν με το διαμέρισμα μέσω της ενδιάμεσης ενσωματωμένο στον πολυλειτουργικό badge player. Αυτά τα εργαλεία τους επιτρέπουν, για παράδειγμα, να βεβαιώσουν την παρουσία εισβολέων.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα των αναλύσεων τους, οι απομακρυσμένοι πράκτορες παρακολούθησης μπορούν να αμφισβητήσουν τους διαρρήκτες να εγκαταλείψουν, να δώσουν βοήθεια σε ένα άτομο που κινδυνεύει ή να προειδοποιήσει την αστυνομία.

Που περιέχεται στον συναγερμό διαμερισμάτων Verisure ?

Ο συναγερμός διαμερισμάτων Verisure περιστρέφεται γύρω από ένα βασικό κιτ, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού συστήματος και αποτροπής προστασίας. Αυτό το πακέτο συναγερμού αρθρωμένο γύρωΈνα έξυπνο κέντρο συναγερμού Με πομπό GSM. Είναι αυτός ο σύνδεσμος που επιτρέπει στον χρήστη Ελέγξτε την ασύρματη συσκευή ασφαλείας από απόσταση. Δημιουργεί επίσης μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ του τοπικού συναγερμού και του απομακρυσμένου κέντρου παρακολούθησης που είναι υπεύθυνο για την αντίδραση σε περίπτωση ειδοποίησης. Το τελευταίο μπορεί έτσι να ανυψώσει μια αμφιβολία ή να προειδοποιήσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης με ασφάλεια, ακόμη και αν η τηλεφωνική γραμμή κατοικίας έχει υποστεί βλάβη ή σαμποτάρ.

Στη συνέχεια, ο συναγερμός Verring ενσωματώνει τα απαραίτητα στοιχεία για μια διπλή ογκομετρική και περιμετρική προστασία. Ανιχνευτές σοκ και ανοίγματος εγκατεστημένο στα ανοίγματα παίζουν έτσι το ρόλο ενός συναγερμού πόρτας, ενώ Ανιχνευτές κίνησης Εξασφαλίστε την επαγρύπνηση στα σαλόνια ή στους κύριους χώρους διέλευσης. Ο αριθμός των εξαρτημάτων που προσφέρονται στο κιτ συναγερμού εκκίνησης ρυθμίζεται στη συνέχεια ανάλογα με την ακριβή διαμόρφωση της διαμονής, ώστε να μην αφήνει καμία ευάλωτη πρόσβαση χωρίς προστασία έναντι του σπάσιμο. Ο συναγερμός προστατεύει έτσι ένα στούντιο καθώς και ένα μεγάλο οικογενειακό διαμέρισμα.

Η συσκευή περιλαμβάνει επίσης ένας έξυπνος παίκτης και τα εξατομικευμένα συνδεδεμένα σήματα του που επιτρέπουν στους χρήστες να μεταβιβάσουν απλά αυτό το εξάρτημα μπροστά από τον αναγνώστη για να απενεργοποιήσουν το σύστημα. Δεν έχουν πλέον περίπλοκο κώδικα για να θυμούνται και να ενημερώνουν.

Απο Αυτοκόλλητα Verisure παρέχονται επίσης για να διευθετηθούν ορατά στις πόρτες και τα παράθυρα δυνητικά σε κίνδυνο. Ο Στόχος: Αποθαρρύνει τους εισβολείς να επιτεθούν στη διαμονή.

Τα προαιρετικά αξεσουάρ είναι επίσης διαθέσιμα: κάμερας, ανιχνευτής καπνού, Ανεξάρτητη Εσωτερική Γοργόνα ..

Μόλις εγκατασταθεί και διαμορφωθεί, ο συναγερμός σηματοδοτεί οποιαδήποτε προσπάθεια εισβολής στο επίπεδο ανοίγματος. Εάν αυτό το πρώτο φράγμα διασχίστηκε, ο ογκομετρικός συναγερμός αναλαμβάνει χάρη στην ανίχνευση των κινήσεων. Το διαμέρισμα επωφελείται από την πλήρη προστασία που σχετίζεται με Επαγρύπνηση 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα από το απομακρυσμένο κέντρο παρακολούθησης.

* Ο κύκλος εργασιών δεδομένων που έγινε στο πλαίσιο του οικονομικού έτους που έληξε στις 12/31/2021 – Πηγή: Εγγραφή Εμπορίου και Εταιρειών.

Ανακαλύψτε τα τμήματα και τα άρθρα μας αφιερωμένα στην ασφάλεια των διαμερισμάτων

Πώς να επιλέξετε τον συναγερμό του διαμερίσματός σας ?

Επιλέξτε τον συναγερμό του διαμερίσματός σας

Υποβλήθηκε από τον Securitas το παιχνίδι 01/11/2018 – 09:46

Πώς να επιλέξετε τον ασύρματο συναγερμό διαμερισμάτων σας ?

Υποβλήθηκε από τον Securitas The Game 01/11/2018 – 09:39

Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα συναγερμού για διαμέρισμα ?

Υποβλήθηκε από τον Securitas το παιχνίδι 01/11/2018 – 09:42

Τι είναι ένα κιτ συναγερμού διαμερισμάτων ?

Επέλεξε το σωστό τρομάζω περιλαμβάνει τη σκέψη για το πώς θέλουμε να αλληλεπιδράσουμε με την καθημερινή σας συσκευή. Αν θέλουμε έχετε ένα μακρινό μέσο ελέγχου, Μέσω του κινητού σας τηλεφώνου για παράδειγμα, είναι επιτακτική ανάγκη να περάσετε από έναν συνδεδεμένο σταθμό παραγωγής συναγερμού. Για Έχετε βοήθεια σε περίπτωση σκανδάλης ακόμη και όταν δεν είστε στο σπίτι, Είναι η χρήση μιας υπηρεσίας απομακρυσμένης παρακολούθησης που γίνεται απαραίτητη.

Αυτές οι εκτιμήσεις αυξάνουν επίσης Μια τεχνική επιλογή : Το κανάλι που δανείστηκε από το σύστημα συναγερμού για επικοινωνία με το εξωτερικό του σπιτιού. Εδώ, είναι ο ασύρματος συναγερμός GSM που ξεχωρίζει για την πρακτικότητα του και την ικανότητά του να αντισταθεί στις προσπάθειες σαμποτάζ.

Βεβαιωθείτε επίσης ότι Εξελικτικός χαρακτήρας του συστήματος προστασίας σας : Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα επέκτασης των λειτουργιών της ανάλογα με την εξέλιξη των αναγκών ασφαλείας σας. Ορισμένες συσκευές επιτρέπουν για παράδειγμα να προσθέσετε πολύ απλά μία ή περισσότερες κάμερες, νέους ασύρματους αισθητήρες ή εξοπλισμό αυτοματισμού στο σπίτι.

Πώς να εξασφαλίσετε το διαμέρισμά σας ?

Συμβουλές για την προστασία του διαμερίσματός σας

Υποβλήθηκε από τον Securitas το παιχνίδι 01/11/2018 – 09:24

Ποια είναι η χρήση ενός συναγερμού διαμερισμάτων ?

Υποβλήθηκε από τον Securitas The Game 01/11/2018 – 09:32

Ποια είναι τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις του ενοικιαστή όσον αφορά τον συναγερμό διαμερισμάτων ?

Υποβλήθηκε από τον Securitas το παιχνίδι 01/11/2018 – 09:29

Το κτίριο μου δεν είναι σίγουρο, θα πρέπει να πάρω συναγερμό διαμερίσματος ?

Λάβετε υπόψη ότι μια γυάλινη πόρτα με digicode δεν είναι πραγματικά ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους παρακινημένους διαρρήκτες. Οι κλέφτες δεν στερούνται τέχνασμα όταν πρόκειται να βρουν έναν τρόπο να γλιστρήσουν σε ένα κτίριο. Από το πέρασμα στον κλεμμένο κώδικα της γωνίας του ματιού ενώ ένας γείτονας εισέρχεται στο κτίριο, οι δυνατότητες διείσδυσης των κοινόχρηστων χώρων δεν λείπουν. Από εκεί, οι μόνες προστασίες που διαχωρίζουν τα καταλύματά σας από την όρεξη του Lohasslers είναι αυτές που έχετε επιλέξει να ρυθμίσετε: θωρακισμένη πόρτα, ενισχυμένη κλειδαριά, μπαρ, σύστημα συναγερμού κλπ.

Μπορείτε να βελτιώσετε πολύ καλά τη μέρα την ασφάλεια του διαμερίσματός σας χωρίς να ρίχνετε στην παράνοια. Για να το κάνετε αυτό, απλά Εξοπλίστε τις συσκευές ασφαλείας προσαρμοσμένες στα χαρακτηριστικά της διαμονής σας, Στη συνέχεια, τα συνοδεύουν με μερικούς καλές συνήθειες το μεγαλύτερο μέρος της απλής κοινής λογικής. Η προστασία του σπιτιού του μερικές φορές οφείλεται σε λεπτομέρειες τόσο απλή όσο να μην αφήσετε την πόρτα ανοιχτή πίσω σας, κλείστε τα παράθυρα και τα παράθυρα του κόλπου πριν βγείτε και εξασφαλίζοντας ότι η συσκευή συναγερμού ενεργοποιείται τη νύχτα.

Να κάνεις καλά, Αποφεύγουμε επίσης τις συμπεριφορές σε κίνδυνο με τη μορφή ψευδούς καλής ιδέας, Όπως το μπρελόκ που έμεινε κάτω από ένα θυρωρό ή κρυμμένο σε ένα γραμματοκιβώτιο. Δείχνοντας λίγη προσοχή και όσο είμαστε εξοπλισμένοι με συναγερμό, μειώνουμε σημαντικά τον κίνδυνο διάρρηξης.

Σε συνδυασμό με τη φυσική προστασία καθώς και τις σωστές συνήθειες που δεν θα αποτύχετε, ένας τέτοιος συναγερμός θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην ασφάλεια του διαμερίσματός σας.

Για να κάνουμε καλά, αποφεύγουμε επίσης τις συμπεριφορές σε κίνδυνο με τη μορφή ψευδούς καλής ιδέας, όπως το μπρελόκ που έμεινε κάτω από ένα θυρωρό ή κρυμμένο σε ένα γραμματοκιβώτιο. Δείχνοντας λίγη προσοχή και όσο είμαστε εξοπλισμένοι με συναγερμό, μειώνουμε σημαντικά τον κίνδυνο διάρρηξης.

Η εγκατάσταση ενός συναγερμού ασφαλείας προσφέρει σε αυτό το πλαίσιο μια πολύτιμη βοήθεια, Πρώτα απ ‘όλα ευχαριστίες στο αποτρεπτικό του αποτέλεσμα. Όλη η πρόκληση είναι να επιλέξετε εξοπλισμό που να πληροί τα πρότυπα ποιότητας στον τομέα (πρότυπο NF) και να προσαρμοστεί στις ανάγκες του, κατά προτίμηση με έξυπνο συναγερμό ικανό να επικοινωνεί με ένα απομακρυσμένο κέντρο παρακολούθησης σε περίπτωση προειδοποίησης. Αυτή η προφύλαξη συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην ασφάλεια ενός διαμερίσματος, καθώς επιτρέπει, το συντομότερο δυνατόν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, ότι ένας εξειδικευμένος πράκτορας προχωρά σε απομακρυσμένη αμφιβολία όταν ο συναγερμός πόρτας ή ο ανιχνευτής ανοίγματος υποδεικνύει διείσδυση.

Δεν εξοπλίζουμε με τον ίδιο τρόπο ένα στούντιο στο ισόγειο με θέα στο δρόμο και ένα μεγάλο διαμέρισμα με μπαλκόνι επάνω ψηλά. Για παράδειγμα, είναι άχρηστο να τοποθετήσετε έναν αισθητήρα κατά της εισβολής σε ένα παράθυρο εξοπλισμένο με παχιά ράβδους, αλλά μπορεί να είναι σοφό να προστατεύετε την πιθανή βεράντα του χρησιμοποιώντας ανιχνευτή υπέρυθρης κίνησης. Αντί να επιλέξετε ένα πακέτο συναγερμού που μπορεί να μην έχει σωστά μεγέθους, Προτιμήστε το σύνταγμα ενός συναγερμού προσαρμοσμένης, Με λειτουργίες τηλεχειρισμού.

Βεβαιωθείτε επίσης ότι η εξελικτική φύση του συστήματος προστασίας σας: με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε τις λειτουργίες του ανάλογα με την εξέλιξη των αναγκών σας για την ασφάλεια σας. Ορισμένα συστήματα επιτρέπουν για παράδειγμα να προσθέσετε πολύ απλά έναν καταγραφέα αφιερωμένο στην παρακολούθηση βίντεο, τους νέους αισθητήρες ή τον εξοπλισμό αυτοματισμού στο σπίτι.

Σε συνδυασμό με τη φυσική προστασία καθώς και τις σωστές συνήθειες που δεν θα αποτύχετε, ένας τέτοιος συναγερμός θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην ασφάλεια του διαμερίσματός σας.

Ασύρματο σύστημα για τον συναγερμό του διαμερίσματος: Πώς να επιλέξετε ?

Ένας συναγερμός διαμερίσματος φέρνει ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα για να εξασφαλίσετε το διαμέρισμά σας ή το σπίτι σας ενάντια σε οποιαδήποτε διείσδυση. Εύκολο στην εγκατάσταση, το σύστημα ασφαλείας πωλείται έτσι σε κιτ ή αποσπασμένα στοιχεία, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα ενσύρματο σύστημα συναγερμού ή ένα ασύρματο πακέτο GSM.

Συναγερμός διαμερισμάτων: Ποιο ασύρματο σύστημα ή συναγερμό πρέπει να επιλέξετε;

Βασικές αρχές του συναγερμού διαμερισμάτων

Ένας συναγερμός αποθαρρύνει τις προσπάθειες διάλειμμα, καθιστά δυνατή την προειδοποίηση της γειτονιάς και μπορεί επίσης να μειώσει το ποσό των ασφαλιστικών σας ασφαλίστρων, της τάξης του 15 έως 20 %.

Για να γίνει αυτό, πρέπει να ρυθμίσετε μια συσκευή ασφαλείας προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, με:

 • Αρκετοί ανιχνευτές για την προστασία της πρόσβασης από το σπίτι σας
 • Μια υπαίθρια σειρήνα για να ειδοποιήσει τους γείτονες
 • Μια επιλογή απομακρυσμένης παρακολούθησης εάν η διαμονή σας είναι απομονωμένη

Άλλες ερωτήσεις που πρέπει να ρωτήσετε:

 • Εάν έχετε εγχώρια ζώα, μπορεί να ενεργοποιηθούν ορισμένα μοντέλα ανιχνευτών και επομένως πρέπει να αποφεύγονται.
 • Θέλετε να ειδοποιηθείτε σε περίπτωση εισβολής ? Στη συνέχεια, ο συναγερμός GSM γίνεται για εσάς.
 • Εάν θέλετε να πιείτε τον συναγερμό και τις λειτουργίες απομακρυσμένης παρακολούθησης ζωντανά, τότε επιλέξτε έναν συναγερμό στο Διαδίκτυο για εγκατάσταση.

Τα διαμερίσματα είναι πέντε φορές λιγότερο προστατευμένα από συναγερμό από μεμονωμένα σπίτια. Ωστόσο, βιώνουν αύξηση των διαρρήξεων, οι οποίες παρέμειναν κυρίως:

 • Κατά τη διάρκεια της ημέρας (μεταξύ 2 μ.μ. και 5 μ.μ
 • Τη νύχτα, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας των κατοίκων

Η εγκατάσταση ενός συναγερμού στο διαμέρισμά σας είναι πρώτα απ ‘όλα απολαμβάνοντας το αποτρεπτικό του αποτέλεσμα: η ενεργοποίηση μιας γοργόνα είναι αρκετή για να τρομάξει πολλούς κλέφτες φεύγουν. Επιπλέον, αυτό συμβάλλει στη μείωση της διάρκειας της εισβολής, που υπολογίζεται σε 10 λεπτά κατά μέσο όρο.

Τύποι συναγερμού για ένα διαμέρισμα

Υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες συναγερμών:

Ενσύρματοι συναγερμοί (συνδεδεμένο καλώδιο)

Πιο αποτελεσματική αλλά πιο σύνθετη εγκατάσταση. Αυτό γενικά απαιτεί την παρέμβαση ενός ειδικευμένου επαγγελματία. Αυτά τα συστήματα είναι κατά προτίμηση θέτουν σε ένα σπίτι.

Ασύρματοι συναγερμοί (ραδιοφωνικός σύνδεσμος)

Απλούστερη εγκατάσταση, κατάλληλη για ένα διαμέρισμα, αλλά αυτό μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα λειτουργίας (ραδιοφωνική παρεμβολή), ειδικά σε αστικές περιοχές, ή να θολή από έμπειρους κλέφτες. Αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζονται κυρίως με μοντέλα χαμηλής απόδοσης, για να αποφευχθούν. Η ύπαρξη προστασίας RFI μειώνει αυτούς τους κινδύνους.

Τύποι ανιχνευτών για εγκατάσταση

Μόλις επιλέξετε τον συναγερμό, απλά πρέπει να επιλέξετε τους ανιχνευτές σας. Διαχωρίζονται κυρίως μεταξύ:

Ογκομετρικοί ανιχνευτές

Που ενεργοποιείται από οποιαδήποτε κίνηση μέσα σε έναν καθορισμένο χώρο. Να χρησιμοποιηθεί τη νύχτα ή όταν απουσιάζετε. Εάν έχετε εγχώρια ζώα, ευνοούν ορισμένα μοντέλα που δεν ενεργοποιούνται στην παρουσία τους.

Περίμετρος ανιχνευτές

Σας επιτρέπουν να ελέγχετε τις εξόδους του διαμερίσματός σας (πόρτα, παράθυρο), ανιχνεύοντας το άνοιγμα, το σοκ ή το σπασμένο παράθυρο τους.

Σε ένα διαμέρισμα, οι ανιχνευτές περιμετρικού μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνοι τους ή να σχετίζονται με ογκομετρικούς ανιχνευτές.

Διπολικούς ανιχνευτές

Ανίχνευση σύζευξης με υπέρυθρη και υπερ -συχνότητα. Πιο πρόσφατα, είναι πιο αξιόπιστα αλλά και ακριβότερα. Καλύπτοντας μια ευρύτερη επιφάνεια, μπορούν να αγοραστούν σε λιγότερο από πολλά.

Περιπλανητικοί ανιχνευτές

Μεταβολές της πίεσης μέτρησης μετά το άνοιγμα ενός αποτελέσματος.

Οι πρώτοι επιτρέπουν μια πολύ ακριβή προσαρμογή, αλλά το κόστος τους είναι υψηλότερο από τους συμβατικούς ανιχνευτές. Οι τελευταίοι προορίζονται μάλλον για επαγγελματική χρήση.

Οι τύποι σειρήνων

Τέλος, πρέπει να επιλέξετε τον τύπο της γοργόνα:

Εσωτερική γοργόνα

Είναι ενσωματωμένο στο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας συναγερμού, ειδικά παίζει αποτρεπτικό ρόλο και έχει χαμηλότερο ήχο όγκο που ο δεύτερος.

Εξωτερική σειρήνα

Αυτό γενικά απαγορεύεται στα κτίρια λόγω του κινδύνου ηχορύπανσης. Παίζοντας επίσης ρόλο πρόληψης με γείτονες, αστυνομία ..

Μερικοί έχουν ένα φλας, καθιστώντας τους πιο αποθαρρυντικά αλλά και ευκολότερα να εντοπιστούν. Μια συμβουλή μπορεί να συνίσταται στη δημιουργία μιας ψευδούς γοργόνα με φλας, η οποία θα ενισχύσει τη σύγχυση των κλέφτες.

Σημειώστε ότι ο τόμος που είναι εξουσιοδοτημένος για την εξωτερική γοργόνα σας είναι η άνοιξη της πόλης σας. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, εκθέτετε τον εαυτό σας σε πρόστιμο.

Τι προϋπολογισμό ?

Ένα σύστημα συναγερμού διαμερισμάτων θα κοστίσει γενικά λιγότερο από ό, τι για ένα σπίτι. Προσέξτε, ωστόσο, πολύ χαμηλές τιμές, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε τεχνικές αποτυχίες και έλλειψη αξιοπιστίας.

Ένας συναγερμός καταχώρησης μπορεί να σας προκαλέσει ακατάλληλα προβλήματα ενεργοποίησης, παρεμβολές κ.λπ. Μια άλλη πτυχή για την παρακολούθηση, ο αριθμός των ανιχνευτών.

Ανάλογα με το μέγεθος του διαμερίσματός σας, τον αριθμό της πρόσβασης και επομένως των ανιχνευτών, παρέχουν περίπου 300 έως 800 ευρώ επενδύσεων. Σε συγκρίσιμη τιμή, ορισμένες προσφορές θα έχουν πολύ λιγότερα από άλλα !

Για ένα σπίτι με κήπο, θα βρείτε κατάλληλες προσφορές από € 200. Αλλά αυτά μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα αξιοπιστίας ή αριθμό ανιχνευτών. Μάλλον μετρήστε € 600 έως 1.200 για μια ποιοτική εγκατάσταση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Τέλος συνιστούμε να καλέσετε έναν εξειδικευμένο εγκαταστάτη. Αυτό θα σας συμβουλεύσει για τον ακριβή αριθμό των ανιχνευτών και τον τόπο για να τις τοποθετήσετε. Θα βελτιστοποιήσει επίσης τις ρυθμίσεις της εγκατάστασής σας. Παρέχετε ένα κόστος μεταξύ 800 και € 1.500 γύρω.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα σύστημα συνδρομής, προσφέροντάς σας επίσης μια υπηρεσία απομακρυσμένης παρακολούθησης. Στη συνέχεια παρέχεται ο συναγερμός, για τιμή που κυμαίνεται από 20 έως 30 € ανά μήνα.

Τι εγκατάσταση πρέπει να παρέχετε ?

Πρώτη ερώτηση για να σας ρωτήσω: ο αριθμός των συσκευών που έγιναν δεκτοί από τον σταθμό ηλεκτροπαραγωγής σας. Πρέπει να είστε σε θέση να συνδέσετε όλα αυτά που σχεδιάσατε !

Όσον αφορά τους ανιχνευτές, πρέπει να μετρήσετε:

 • 4 έως 5 ογκομετρικοί ανιχνευτές για τον έλεγχο της κύριας πρόσβασης
 • 3 έως 4 ανιχνευτές περιμετρικού για τον κήπο

Οι κάμερες είναι λιγότερο απαραίτητες. 1 έως 2 για κύρια πρόσβαση θα είναι περισσότερο από αρκετό. Εάν πρέπει να επιλέξετε, ευνοείτε τους ανιχνευτές. Παρέχετε επίσης μια εφεδρική μπαταρία, σε περίπτωση αποτυχίας ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και μπαταρίες για ασύρματο συναγερμό.

Ανάλογα με το μέγεθος του διαμερίσματός σας σχετικά με τους ανιχνευτές, πρέπει να μετράτε:

 • Οι ανιχνευτές κίνησης (ογκομετρικοί), σε δωμάτια, σε ύψος, αποφεύγοντας τυφλά σημεία.
 • Άνοιγμα ανιχνευτών (περίμετρο), κυρίως στην μπροστινή πόρτα, στο πλάι όπου βρίσκεται η λαβή.

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από ένα απομακρυσμένο σύστημα παρακολούθησης που θα πραγματοποιηθεί ο ίδιος, οι συναγερμοί του Διαδικτύου πρέπει να εγκατασταθούν για εσάς. Σας επιτρέπουν να ελέγχετε τη συσκευή απευθείας από το κινητό σας.

Ποια είναι τα σημάδια αναφοράς ?

Για να επιλέξετε τον συναγερμό σας, βεβαιωθείτε ότι το πρότυπο NF A2P. Αυτό σας φέρνει εγγυήσεις όσον αφορά την αξιοπιστία, επιτρέποντάς σας να επωφεληθείτε από τη μείωση των μπόνους και την εκπεστέα με πολλούς ασφαλιστές.

Ζητήστε επίσης τη διάρκεια της εγγύησης, η οποία μπορεί να φτάσει τα 5 χρόνια με ορισμένους κατασκευαστές.

Αποφύγετε τους συναγερμούς εισόδου, οι οποίοι ενδέχεται να βιώσουν τεχνικές αδυναμίες (μπλοκάρισμα, κ.λπ.) και πέφτουν πιο γρήγορα.

Προτιμήστε τα εμπορικά σήματα που έχουν αποδειχθεί σε αυτόν τον τομέα: Daitem (Wireless Specialist), Delta Dore, Diagral, Eden, Logitech ή Somfy.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα επιλογή, ορισμένες εταιρείες όπως η Mediaveil προσφέρουν συναγερμό που ενσωματώνει το ζήτημα μιας ομίχλης από την ανίχνευση, καθιστώντας οποιαδήποτε ενέργεια αδύνατη για διαρρήκτες.

Ψάχνω για επαγγελματία

Το αίτημά σας έχει εγγραφεί. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας γρήγορα.

Θα θέλατε επίσης

 • Συναγερμός και σειρήνα flash για υπαίθριο συναγερμό
 • Ανιχνευτής κίνησης ενός συναγερμού: Πώς λειτουργεί ?
 • ΣΥΣΤΗΜΑ Συναγερμός και Συναγερμό Σπίτι: Διαπραγμάτευση της ασφάλειάς σας
 • Πώληση συναγερμού στο διαδίκτυο: Συμβουλές για προσφορά συναγερμού
 • Κουτί με συναγερμό αυτοματισμού σπιτιού: Ποιο πρέπει να επιλέξετε ?
 • Πώς να βρείτε έναν εγκαταστάτη συναγερμού ή έναν επαγγελματία ?
 • Πώς να εγκαταστήσετε ένα σύστημα συναγερμού για το σπίτι σας ?
 • Αντιαστρεμένος συναγερμός κατά της εισβολής και προστασίας στο σπίτι

Προστασία ιδιοκτησίας

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των αγαθών

 • Τρομάζω
  • Συγκριτικός
  • Οδηγός αγοράς
  • Αρχεία
  • Προϊόντα

  Το αίτημά σας έχει εγγραφεί. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας γρήγορα.

  Κατεβάστε τη Λευκή Βίβλο

  Συμπληρώστε τη φόρμα και κατεβάστε δωρεάν το βιβλίο για την προστασία στο σπίτι. 100% πρακτικές συμβουλές για να σας επιτρέψει να προβλέψετε διαρρήξεις, να επιλέξετε τον καλύτερο εξοπλισμό και να προστατεύσετε την οικογένειά σας.

  Πρακτικό περιοδικό Life αφιερωμένο στην ασφάλειά σας και σε ολόκληρη την οικογένεια

  Το αίτημά σας έχει εγγραφεί. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας γρήγορα.