Πώς να μεταφράσετε έναν ιστότοπο το 2023 (9 απλές μεθόδους), το Google Translate για να μεταφράσει έναν ιστότοπο: πλεονέκτημα και μειονεκτήματα

Μετάφραση ενός ιστότοπου με Google Translate: Ποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Contents

Εδώ είναι πώς να προχωρήσετε Διεξάγετε αυτόματα τη μετάφραση μιας ιστοσελίδας στο Google Chrome.

Πώς να μεταφράσετε έναν ιστότοπο το 2023 (9 απλές μεθόδους)

Πώς να μεταφράσετε έναν ιστότοπο το 2021

Οποιοσδήποτε λόγος χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι σε κάποιο σημείο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο που δεν βρίσκεται στη μητρική σας γλώσσα. Επιπλέον, εάν έχετε έναν ιστότοπο, ίσως θελήσετε να το κάνετε πολύγλωσσο για να αυξήσετε το κοινό σας. Ωστόσο, αυτά τα δύο καθήκοντα μπορεί να φαίνονται όλα αδύνατα αν δεν είστε πολυγλωσσοί. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί πόροι για τη μετάφραση ιστότοπων. Είτε πρέπει να μεταφράσετε έναν ιστότοπο στον οποίο περιηγείστε ή να κάνετε τον ιστότοπό σας προσβάσιμο σε μη αγγλικά ηχεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά βασικά εργαλεία για να επιτύχετε τους στόχους σας. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε ορισμένους λόγους για τους οποίους ίσως χρειαστεί να μεταφράσετε έναν ιστότοπο. Τότε θα μοιραστούμε εννέα τρόπους για να το πράξουμε, χρησιμοποιώντας διαφορετικά προγράμματα περιήγησης και συσκευές. Πάμε !

Γιατί ίσως χρειαστεί να μεταφράσετε έναν ιστότοπο ?

Ακόμα κι αν δεν είστε συνηθισμένοι να επισκέπτεστε ιστότοπους που δεν βρίσκονται στη μητρική σας γλώσσα, είναι καλό να γνωρίζετε πώς να μεταφράσετε σελίδες εάν προκύψει η ανάγκη. Εάν κάνετε έρευνα, για παράδειγμα, μπορείτε να συναντήσετε πηγές σε άλλες γλώσσες. Επιπλέον, ίσως θελήσετε να αγοράσετε προϊόντα σε ένα κατάστημα από άλλη χώρα. Εάν έχετε έναν ιστότοπο, μπορείτε να το κάνετε πολύγλωστες. Μπορείτε να προσελκύσετε ένα ευρύτερο κοινό εάν ο ιστότοπός σας είναι διαθέσιμος σε διαφορετικές γλώσσες. Εκτός από τη διευκόλυνση των ζωών των επισκεπτών σας, αυτό καθιστά επίσης δυνατό να δημιουργηθεί εμπιστοσύνη. Η μετάφραση του ιστότοπού σας είναι επίσης μια αποτελεσματική στρατηγική για τη βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης (SEO). Όλα όσα μπορείτε να προσθέσετε στον ιστότοπό σας για να βελτιώσετε την εμπειρία του χρήστη (UX) έχει θετικό αντίκτυπο στο SEO και η προσφορά αρκετών γλωσσών δεν είναι διαφορετική. Είτε πρέπει να μεταφράσετε έναν ιστότοπο στον οποίο περιηγείστε ή να κάνετε τον ιστότοπό σας προσβάσιμο σε μη αγγλικά ηχεία, αυτά τα εργαλεία θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε �� Κάντε κλικ στο Tweet

Πώς να μεταφράσετε έναν ιστότοπο (9 τρόποι) ?

Τώρα που γνωρίζετε κάποιες καταστάσεις όπου μπορεί να είναι απαραίτητη μια μετάφραση, ας δούμε πώς μπορείτε να κάνετε.

1. Πώς να μεταφράσετε έναν ιστότοπο στο Google Chrome

Η μετάφραση ενός ιστότοπου χρησιμοποιώντας το Google Chrome είναι πολύ απλή. Όταν προσγειώνεστε σε μια σελίδα που δεν βρίσκεται στα αγγλικά, κάντε κλικ στο κουμπί Μεταφράστε αυτήν τη σελίδα Στη γραμμή διευθύνσεων για να ανοίξετε ένα παράθυρο πλαισίου. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή για τα γαλλικά: Το αναδυόμενο παράθυρο μετάφρασης στο Google ChromeΕάν προτιμάτε, μπορείτε να κάνετε σωστά -κάντε κλικ στο κείμενο που θέλετε να μεταφράσετε και να επιλέξετε Για να μεταφράσετε στα γαλλικά :: Πώς να μεταφράσετε με δεξί κλικ στο κείμενο στο Google ChromeΑυτό είναι το μόνο που πρέπει να κάνετε. Μπορείτε να επαναλάβετε το ένα ή το άλλο από αυτές τις μεθόδους όταν περιηγείστε στον ιστότοπο.

2. Πώς να μεταφράσετε έναν ιστότοπο στον Firefox

Σε αντίθεση με το Chrome, ο Firefox δεν έχει ολοκληρωμένη λειτουργία μετάφρασης. Για να μεταφράσετε ιστότοπους με τον Firefox, πρέπει να ξεκινήσετε προσθέτοντας μια επέκταση γλωσσών Firefox. Το Mozilla συνιστά την επέκταση της μετάφρασης στο Google: μεγάλοΚάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη στον Firefox Για να εγκαταστήσετε την επέκταση. Τότε θα δείτε την οθόνη Επιλογές, όπου μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένες γλώσσες. Εάν πρέπει να μεταφράσετε διαφορετικές γλώσσες, μπορείτε να αφήσετε το πεδίο Μεταφράστε το κείμενο εγκαταστάθηκαν στο Αυτοκίνητο. Μόλις ορίσετε τις προτιμήσεις σας, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθηκεύσετε:: Ρυθμίσεις για το Google TranslateΤην επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε έναν ιστότοπο σε ξένη γλώσσα, θα πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε δεξί κλικ στο κείμενο και να επιλέξετε Μεταφράστε αυτήν τη σελίδα. Το κείμενο θα πρέπει να ανοίξει στο Google Translate, έτοιμο να διαβαστεί στην αγαπημένη σας γλώσσα.

3. Πώς να μεταφράσετε έναν ιστότοπο στο Safari

Η λειτουργία μετάφρασης του Safari βρίσκεται σε μια έκδοση beta και δεν υπάρχουν τόσες διαθέσιμες γλώσσες όπως σε άλλα προγράμματα περιήγησης. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε σε θέση να μεταφράσετε τις περισσότερες από τις ιστοσελίδες που συναντάτε. Εάν το Safari μπορεί να μεταφράσει μια ιστοσελίδα για εσάς, θα εμφανίσει ένα κουμπί Μεταφράζω στο πεδίο των έξυπνη έρευνα. Καθώς αυτή η λειτουργία βρίσκεται ακόμα σε έκδοση beta, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ίδιο μενού μετάφρασης για να αναφέρετε προβλήματα Apple.

4. Πώς να μεταφράσετε μια ιστοσελίδα στο Microsoft Edge

Μπορείτε να μεταφράσετε μια σελίδα στο Microsoft Edge χρησιμοποιώντας το Translate for Microsoft Edge, το οποίο είναι εγκατεστημένο στο πρόγραμμα περιήγησης. Όπως και με το Chrome, το πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να σας παρουσιάσει μια προτροπή όταν ανοίξετε μια σελίδα: μεγάλοΗ γραμμή διευθύνσεων θα εμφανίσει εν συντομία τη λέξη Μεταφρασμένος Όταν η διαδικασία είναι έτοιμη. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε αυτόματα μια μετάφραση κάθε φορά που συναντάτε αυτήν τη γλώσσα, μπορείτε να ελέγξετε το πλαίσιο Μεταφράζετε πάντα τις σελίδες. Εάν το παράθυρο συμφραζομένων δεν εμφανίζεται, μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Μεταφράζω Στη γραμμή διευθύνσεων: μεγάλοΚάνοντας κλικ σε αυτό το εικονίδιο, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα αυτόματης μετάφρασης των σελίδων σε αυτήν τη γλώσσα. Μπορείτε να επαναλάβετε την ίδια διαδικασία όταν συναντάτε ιστότοπους σε άλλες γλώσσες. Google μετάφραση. Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου που θα θέλατε να μεταφραστεί στο πλαίσιο κειμένου στα αριστερά. Θα πρέπει να δείτε μια έκδοση που μπορεί να κάνει κλικ της διεύθυνσης URL στο σωστό πλαίσιο κειμένου: Τοποθετήστε μια διεύθυνση URL στο Google Translate για να μεταφράσετε ολόκληρο τον ιστότοποΕπιλέξτε τη γλώσσα προορισμού στο επάνω μέρος της περιοχής κειμένου στα δεξιά. Μόλις κάνετε κλικ στον σύνδεσμο, θα πρέπει να δείτε μια εντελώς μεταφρασμένη έκδοση του ιστότοπου. Μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ της μεταφρασμένης έκδοσης και της αρχικής έκδοσης χρησιμοποιώντας το κουμπί στο επάνω δεξιά: Το μπαρ ΔΜπορείτε επίσης να μετακινηθείτε από τη μια γλώσσα στην άλλη χρησιμοποιώντας αυτήν τη γραμμή εργαλείων. Όπως μπορείτε να δείτε, η μετάφραση ενός ολόκληρου ιστότοπου μπορεί να είναι μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία.

6. Πώς να μεταφράσετε αυτόματα μια σελίδα στο Chrome

Εάν βρίσκεστε συχνά σε ιστότοπους σε ξένες γλώσσες, μπορεί να θέλετε αυτόματα το Chrome να τις μεταφράσετε. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία κάνοντας κλικ στα τρία σημεία στο επάνω δεξιά του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης και επιλέγοντας Ρυθμίσεις. Από εκεί, μπορείτε να πάτε Προκαταβολή > ΓΛΩΣΣΕΣ. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κλικ στο βέλος στα δεξιά της “γλώσσας” για να δείτε όλες τις επιλογές: Παράμετροι γλώσσας στο ChromeΥπάρχουν δύο τρόποι για να διαμορφώσετε τις αυτόματες μεταφράσεις. Εάν ενεργοποιήσετε την επιλογή Προτείνετε να μεταφράσετε τις σελίδες που δεν βρίσκονται σε γλώσσα που διαβάζετε, Θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που προσφέρει μια μετάφραση κάθε φορά που επισκέπτεστε μια σελίδα που δεν βρίσκεται στην καθορισμένη γλώσσα σας: Αναδυόμενο παράθυρο μετάφρασης ChromeΕάν υπάρχουν άλλες γλώσσες εκτός από τα αγγλικά που προτιμάτε να μην έχετε μεταφραστεί, μπορείτε να τις προσθέσετε εδώ. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε Προσθέστε γλώσσες. Μετακινηθείτε στην επιθυμητή γλώσσα ή αναζητήστε την και ελέγξτε το πλαίσιο δίπλα του: Πώς να προσθέσετε μια γλώσσα στο ChromeΚάντε κλικ στο κουμπί Αποθηκεύσετε Αφού επιλέξετε τις γλώσσες -στόχους σας. Όταν περιηγείστε σε έναν ιστότοπο σε μία από τις γλώσσες που έχετε αναφέρει, δεν θα έχετε το αναδυόμενο παράθυρο μετάφρασης στην οθόνη σας.

7. Πώς να μεταφράσετε έναν ιστότοπο σε μια κινητή συσκευή Android

Το αναδυόμενο παράθυρο μετάφρασης του

Η μετάφραση ενός ιστότοπου σε μια κινητή συσκευή με Chrome είναι διαφορετική από τη διαδικασία για επιτραπέζιους υπολογιστές. Αντί για ένα παράθυρο συμφραζομένων, θα δείτε μια μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης με τις επιλογές γλώσσας σας. Μόλις επιλέξετε το γαλλική γλώσσα, Θα πρέπει να μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο: Εάν δεν βλέπετε αυτήν τη γραμμή, μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στα τρία σημεία στο επάνω δεξιά της οθόνης για να ανοίξετε ένα μενού. Στη συνέχεια, επιλέξτε Μεταφράζω, Και θα πρέπει να μπορείτε να εμφανίσετε το κείμενο στα γαλλικά.

8. Πώς να μεταφράσετε έναν ιστότοπο σε ένα iPhone

Τότε ας δούμε πώς να μεταφράσουμε έναν ιστότοπο σε ένα iPhone χρησιμοποιώντας το Safari. Όταν επισκέπτεστε μια σελίδα σε ξένη γλώσσα, μπορείτε στο κουμπί Αα Στη γραμμή διευθύνσεων για να ανοίξετε ένα μενού. Εκεί θα πρέπει να δείτε την επιλογή Για να μεταφράσετε στα γαλλικά. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που εκτελείτε αυτήν την ενέργεια, μπορείτε να λάβετε μια πρόσκληση που σας ζητά να ενεργοποιήσετε το beta. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι ο αριθμός των γλωσσών που μπορεί να μεταφράσει το Safari είναι κάπως περιορισμένος σε σύγκριση με άλλους πλοηγούς.

9. Πώς να φτιάξετε τον ιστότοπό σας πολύγλωσσο

Εάν θέλετε να κάνετε τον ιστότοπό σας πολύγλωσσο, υπάρχουν πολλές επιλογές για να εκτελέσετε αυτήν την εργασία. Φυσικά, ένας εύκολος τρόπος είναι η υπεργολαβία του έργου. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος μπορεί να είναι δαπανηρή εάν χρησιμοποιείτε έναν επαγγελματία μεταφραστή.

Πάγκοι

Αρχική σελίδα του δικτυακού τόπου Conddy

Εάν υπάρχει ένας πραγματικά πρακτικός τρόπος για να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας, είναι ανεξάρτητος ! Είναι η πιο μεταφρασμένη επέκταση της γλώσσας του ρεπερτορίου WordPress (περισσότερες από 38 γλωσσικές συνεισφορές) και αναπτύσσεται γρήγορα. Το ConsyTHIS σας επιτρέπει να ενσωματώσετε πολύ απλά έναν ιστότοπο WP και να ενεργοποιήσετε έως και περισσότερες από 100 γλώσσες. Το ConveYray χρησιμοποιεί αυτόματη μετάφραση για να μεταφράσει ολόκληρο τον ιστότοπό σας και να προσθέσει ένα κουμπί αλλαγής γλώσσας. Έτσι, από τα πρώτα λεπτά, θα έχετε μια λειτουργική πολυγλωσσική τοποθεσία προσαρμοσμένη στο SEO. Υπάρχει ένα δωρεάν σχέδιο και ένα πληρωμένο σχέδιο. Ένα δωρεάν σχέδιο σάς επιτρέπει να μεταφράσετε έως και 2.500 λέξεις σε μια γλώσσα, τα πληρωμένα σχέδια χρησιμοποιούν το τιμολόγιο SaaS, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεχίσετε να πληρώνετε όσο θέλετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία. Τα αμειβόμενα σχέδια ξεκινούν από 7,50 δολάρια το μήνα για γλώσσα και έως 10.000 λέξεις.

Πολυσύνος

μεγάλο

Από την άλλη πλευρά, το Polylang είναι μια ελεύθερη επέκταση WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας. Όχι μόνο μπορείτε να προσθέσετε μεταφράσεις για άρθρα και σελίδες, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε διαφορετικές εκδόσεις των μενού και των κατηγοριών σας. Για λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τη διαμόρφωση αυτών των λύσεων, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον τελικό μας Οδηγό πολύγλωσης WordPress . Μοιραζόμαστε επίσης μερικά άλλα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε τον πολύγλωσσο ιστότοπό σας. Εάν είστε πελάτης Kinsta, θα θελήσετε να επωφεληθείτε από τη λειτουργικότητα της γεωγραφικής γεωγραφικής IP. Αυτή η λειτουργία ανιχνεύει αυτόματα τη γεωγραφική θέση ενός χρήστη σύμφωνα με τη διεύθυνση IP τους. Χάρη σε αυτό το εργαλείο, μπορείτε να προσαρμόσετε αυτόματα το περιεχόμενο που βλέπουν οι επισκέπτες ανάλογα με το πού βρίσκονται, συμπεριλαμβανομένης της γλώσσας. Δεν χρειάζεται να είστε πολυγλωσσικοί για να ξεκινήσετε τη μετάφραση του ιστότοπού σας για διεθνείς επισκέπτες. �� Μάθετε περισσότερα σε αυτόν τον οδηγό �� Κάντε κλικ στο Tweet

Περίληψη

  • Εύκολη διαμόρφωση και διαχείριση στον πίνακα ελέγχου Mykinsta
  • Υποστήριξη εμπειρογνωμόνων 24/7
  • Ο καλύτερος εξοπλισμός και το δίκτυο της πλατφόρμας Google Cloud, που τροφοδοτείται από την Kubernetes για μέγιστη επεκτασιμότητα
  • Η ενσωμάτωση του Cloudflare στο επίπεδο της εταιρείας για ταχύτητα και ασφάλεια
  • Ένα παγκόσμιο ακροατήριο με έως και 35 κέντρα δεδομένων και 260 pop στον κόσμο

Λάβετε δωρεάν δοκιμή της εφαρμογής της βάσης δεδομένων μας ή καταλύματα διαμονής. Εξερευνήστε τα σχέδιά μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Μετάφραση ενός ιστότοπου με Google Translate: Ποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ?

Μετάφραση ενός ιστότοπου με Google Translate: Ποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα;

Από τον Denis Degioanni | 23 Μαρτίου 2022

Η μετάφραση ενός ιστότοπου κάτω από το Drupal, ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα CMS μετά το WordPress, είναι δυνατή ! Πράγματι, οι καινοτομίες σε αυτόν τον τομέα απλοποιούν συνεχώς τη δημιουργία ενός πολυγλωσσικού ιστότοπου. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο βήμα προς τα εμπρός. Σίγουρα χρησιμοποιείτε το Google Translate (Google Translate), αλλά μόνο για να μεταφέρετε ένα κείμενο σε άλλη γλώσσα. Γνωρίζετε ότι μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφράσετε τις ιστοσελίδες ενός ολόκληρου ιστότοπου ? Ανακαλύψτε τη μέθοδο για να κάνετε τη μετάφραση ενός ιστότοπου με το Google Translate και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα για να υιοθετήσετε αυτό το αυτόματο εργαλείο μετάφρασης ως επαγγελματίας.

Μεταφράστε έναν ιστότοπο σε διάφορες γλώσσες: Η μέθοδος με τη μετάφραση Google

Πώς να μεταφράσετε έναν ιστότοπο με μετάφραση Google ?

Drupal, WordPress, ιστότοπος Joomla, Χρησιμοποιήστε το Google Translate για να μεταφράσετε έναν ολόκληρο ιστότοπο είναι απλή. Και δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό Google: Αυτή η λειτουργία είναι προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου.

Εδώ είναι Τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ::

  1. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση της Google Translate στο πρόγραμμα περιήγησής σας, δηλαδή το https: // μετάφραση.Google.com.
  2. Επιλέξτε τη γλώσσα -στόχο, για παράδειγμα γαλλική: Αυτή είναι η γλώσσα στην οποία θέλετε να μεταφραστεί ο ιστότοπος. Γενικά, η γλώσσα πηγής (που χρησιμοποιείται στον ιστότοπο) ανιχνεύεται αυτόματα. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, επιλέξτε το ή κάντε κλικ στο κουμπί “Ανίχνευση της γλώσσας”.
  3. Αντιγράψτε τη διεύθυνση ιστότοπου (URL) που θέλετε να μεταφράσετε στο αριστερό πεδίο. Αυτόματα, η ίδια διεύθυνση εμφανίζεται στο σωστό πεδίο με σύνδεσμο ανακατεύθυνσης.
  4. Απλά κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.
  5. Δεν έχετε τίποτα περισσότερο να κάνετε ! Η μεταφρασμένη ιστοσελίδα ανοίγει σε μια νέα καρτέλα. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλες τις σελίδες του ιστότοπου. Θα προσφερθούν στην επιλεγμένη γλώσσα -στόχο.

Καλό να γνωρίζετε: Η μετάφραση ενός ιστότοπου με το Google Translate είναι δυνατή μόνο στην έκδοση Desktop (Office) του υπολογιστή σας. Αυτή η ίδια λειτουργία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εφαρμογή για κινητά.

Πώς να μετάφραση έναν ιστότοπο με το Google Chrome ?

Καλά νέα: Η χρήση του Google Chrome, η μετάφραση ενός ιστότοπου είναι ακόμη ευκολότερη !

Πράγματι, όπως το Microsoft Edge, για παράδειγμα, αυτό το πρόγραμμα περιήγησης είναι απευθείας εξοπλισμένο για να μεταφράσει ιστοσελίδες σε άλλη γλώσσα. Και αυτή η λειτουργία είναι δυνατή τόσο από έναν υπολογιστή όσο και από ένα κινητό.

Εδώ είναι πώς να προχωρήσετε Διεξάγετε αυτόματα τη μετάφραση μιας ιστοσελίδας στο Google Chrome.

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και κάντε κλικ στη διεύθυνση URL της ιστοσελίδας που γράφτηκε σε άλλη γλώσσα.
  2. Μόλις ανοίξει η σελίδα, κάντε δεξί -κάντε κλικ και επιλέξτε “Μετάφραση στα γαλλικά”.
  3. Δεν απαιτείται άλλος χειρισμός ! Το περιεχόμενο της σελίδας εμφανίζεται στα γαλλικά.

Καλό να γνωρίζετε: αυτόματα και συστηματικά μεταφράζετε μια ιστοσελίδα γραμμένη σε ξένη γλώσσα, είναι δυνατόν με το Google Chrome !
Για να γίνει αυτό, μόλις το πρόγραμμα περιήγησης είναι ανοιχτό, κάντε κλικ στα τρία κατακόρυφα σημεία στο επάνω δεξιά. Στο μενού μενού, επιλέξτε “Ρυθμίσεις”.
Στο παράθυρο στα δεξιά, κάντε κλικ στο βέλος προς τα κάτω “Προχωρημένες ρυθμίσεις” και επιλέξτε “Γλώσσες”.
Από αυτό το υπομενού, μπορείτε να προσαρμόσετε τις επιλογές: “Πάντα να μεταφράζετε τις ιστοσελίδες γραμμένες σε μια γλώσσα που δεν ξέρω”, “Προσθήκη γλώσσας” ..

Μετάφραση ενός ιστότοπου με Google Translate: 3 Βασικά πλεονεκτήματα

Το έχετε καταλάβει ότι το έχετε δοκιμάσει (τώρα που ξέρετε πώς να προχωρήσετε): Μεταφράστε μια ιστοσελίδα με το Google Translate ή ακόμα και έναν πλήρη ιστότοπο, έχει 3 κύρια πλεονεκτήματα.

  • Απλός. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε μελέτες μηχανικών υπολογιστών !
  • Γρήγορα. Με ένα μόνο κλικ (ή σχεδόν), ο ιστότοπος που πρόκειται να μεταφραστεί είναι αυτόματα είναι αυτόματα.
  • Ελεύθερος. Χωρίς προϋπολογισμό για την κατανομή αυτής της λειτουργίας !

Όρια μετάφρασης Google για επαγγελματική χρήση

Η μετάφραση μιας σελίδας στο Διαδίκτυο με το Google Translate είναι μια καλή επιλογή σε ορισμένες καταστάσεις. Για παράδειγμα, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο ενός ισπανικού προμηθευτή για να διαβάσετε την προσφορά του (προϊόντα/υπηρεσίες) πριν επικοινωνήσετε με αυτό για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ωστόσο, Σε άλλες περιπτώσεις, Αυτή η λύση αποδεικνύεται ακατάλληλη, ακόμη και επιζήμια για την εταιρεία, Ειδικά αν το εφαρμόσετε για τη διεθνή επικοινωνία σας στο διαδίκτυο.

Πράγματι, παρά τις συνεχείς βελτιώσεις στην αυτόματη μετάφραση, αυτό το εργαλείο δεν είναι σε θέση να παρέχει μεταφράσεις ισοδύναμες με την υπηρεσία ενός επαγγελματικού μεταφραστή.

Πραγματικοί κίνδυνοι για την εταιρεία

Με το Google Translate, η μετάφραση του ιστότοπου είναι:

  • Μη -τεταρτητικός. Αυτή είναι μια λέξη και κατά προσέγγιση μετάφραση λέξεων τόσο συντακτική, γραμματική, ορθογραφία, τυπογραφική και σημασιολογική.
  • Μερικός. Μεταφράζεται μόνο περιεχόμενο κειμένου. Έτσι, οι εικόνες, τα infographic, τα διαγράμματα, τα σπυράκια CTA (call-to-action) παραμένουν στην αρχική γλώσσα.
  • Μη βελτιστοποιημένος. Για παράδειγμα, οι λέξεις -κλειδιά μεταφράζονται κυριολεκτικά, χωρίς εργασίες έρευνας ή βελτιστοποίησης σύμφωνα με τις γλωσσικές ιδιαιτερότητες και τις αιτήσεις που πληκτρολογούνται από χρήστες του Διαδικτύου στις χώρες -στόχους. Πείτε αντίο σε όλες τις προσπάθειές σας SEO (φυσική αναφορά) που έγιναν στη γαλλική έκδοση !

Οι κίνδυνοι για την επιχείρησή σας είναι σημαντικοί. Θα χασεις:

  • Σε αξιοπιστία με τους πιθανούς πελάτες σας.
  • Ευκαιρίες πωλήσεων Και γι ‘αυτό. Η απουσία βελτιστοποίησης οδηγεί σε κακή ορατότητα στο SERP (σελίδες των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης). Το άσχετο περιεχόμενο δημιουργεί μια κακή εμπειρία χρήστη (UX).

Του χρόνος. Αντί να αφιερώσετε την ενέργειά σας στην βασική σας επιχείρηση, θα πρέπει να παρέμβετε για διορθωτικές επιχειρήσεις (σφάλματα, παραλείψεις κ.λπ.).

Η λύση για μια επαγγελματική μετάφραση ιστού

Υπάρχει μια λύση: Αναθεωρήστε αυτήν την αποστολή σε εξειδικευμένο πρακτορείο μετάφρασης.

Θα κινητοποιήσει επαγγελματίες μεταφραστές, εμπειρογνώμονες μετάφρασης στο έργο σας. Συνδυάζουν:

  • Υψηλές γλωσσικές δεξιότητες για τον εντοπισμό περιεχομένου (προσαρμογή τους σε στόχους) και καθιστώντας τους πιο επιζήμια.
  • Εμπειρία στην φυσική αναφορά για να κερδίσετε θέσεις στα αποτελέσματα των διεθνών μηχανών αναζήτησης.

Χάρη στα καινοτόμα εργαλεία, μπορεί να προσφέρει απλοποιημένη διαχείριση έργων και ελκυστικά ποσοστά προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας.

Η μετάφραση ενός ιστότοπου με το Google Translate είναι μια απλή, γρήγορη και δωρεάν λύση για να συμβουλευτείτε το περιεχόμενο που γράφτηκε σε άλλη γλώσσα. Αλλά, όταν πρόκειται να μεταφράσετε ολόκληρο τον ιστότοπό σας για τους πιθανούς πελάτες σας, τίποτα δεν αντικαθιστά την υπηρεσία μιας ομάδας επαγγελματιών μεταφραστών. Η διεθνής επιρροή σας στο διαδίκτυο εξαρτάται από την ποιότητα της μετάφρασης και τη βελτιστοποίησή της.

Top35

Μπορούμε να προσεγγίσουμε από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ. μέσω τηλεφώνου και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Και αν είστε ήδη σε επαφή με έναν από τους διαχειριστές του έργου μας, μην διστάσετε να συμμετάσχετε στον φορητό υπολογιστή του !
Διεύθυνση: 25, Rue du Douanier-Rousseau-53000 Laval

Thanks! You've already liked this
No comments