ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΣ: Πώς λειτουργεί?, Ποια είναι τα αυτοκίνητα που μπορούν να επωφεληθούν από το δάνειο μηδενικού επιτοκίου το 2023? |

Ποια είναι τα αυτοκίνητα που μπορούν να επωφεληθούν από το δάνειο μηδενικού επιτοκίου το 2023

Contents

Επωφεληθείτε από την πιστωτική μας εμπειρία αυτοκινήτου !

Πώς να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο με ρυθμό με ρυθμό 0 ?

Οι πληροφορίες αντίθετες είναι γενικές και παρέχονται μόνο ως ένδειξη μόνο. Προορίζονται μόνο να δώσουν μια επισκόπηση ορισμένων τύπων χρηματοδότησης. Αυτή δεν είναι περιγραφή των δραστηριοτήτων του Finfrog. Η ευθύνη του Finfrog δεν μπορεί να εμπλακεί με βάση αυτές τις πληροφορίες, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρηθούν ως συμβουλές. Το Finfrog είναι ένας διαμεσολαβητής crowdfunding. Κατά συνέπεια, τα δάνεια χρηματοδοτούνται από άτομα και όχι από το Finfrog. Το Finfrog δεν χορηγεί απευθείας από την πίστωση, αλλά η ενδιάμεσα δάνεια μεταξύ των ατόμων.

 1. καλως ΗΡΘΑΤΕ
 2. ›Καταναλωτική πίστη
 3. ›Credit Automobile
 4. ›ΑΥΤΟΜΑ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

Τι είναι το μηδέν -κατακερματισμένο πίστωση αυτοκινήτου ?

Ο μηδενική πίστωση αυτοκινήτου είναι μέρος της οικογένειας του Καταναλωτικές πιστώσεις . Αυτό Το δάνειο επηρεάζεται μόνο για να αγοράσετε ένα νέο όχημα, νέο ή χρησιμοποιημένο. Ως εκ τούτου λειτουργεί διαφορετικά από Προσωπικό δάνειο , του οποίου το ποσό που χορηγούνται μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα από τον οφειλέτη, χωρίς απόδειξη να παρέχεται στην τράπεζα.

Όταν μιλάμε για μηδενικό ρυθμό, αυτό σημαίνει ότι Το Taeg είναι μηδέν , Έτσι ο δανειολήπτης έχει Χωρίς τόκο για πληρωμή . Υπενθύμιση, το TAEG αντιπροσωπεύει το επιτόκιο που ασκείται από τους πιστωτικούς οργανισμούς και την τράπεζα Αυτός ο τύπος πίστωσης . Από την άλλη πλευρά, το δάνειο από την τράπεζα μπορεί να απαιτήσει Μια προσωπική συνεισφορά .

ΕΝΑ Προσφορά δανείου μηδενικού προσφέρεται μόνο από Αυτοκίνητοι επαγγελματίες , και συγκεκριμένα διαπραγμάτευση και το κατασκευαστές . Μα γιατί ? Γενικά, ο στόχος τους είναι Για να πουλήσει ένα απόθεμα ένα συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου. Θα καταλάβετε, αυτός ο τύπος προσφοράς είναι μόνο προσωρινός , Για λίγες μέρες ή μέγιστο μήνα.

Ο αυτοκίνητα που επηρεάζονται από αυτές τις προσφορές είναι πιο συχνά νέα αυτοκίνητα ή ανακατασκευασμένα χρησιμοποιημένα μοντέλα. Μπορεί να συμβεί ότι οι οργανώσεις προσφέρουν ένα t Για πίστωση κοντά στο μηδέν για τη χρηματοδότηση ηλεκτρικού ή υβριδικού οχήματος.

Γνωρίζοντας ότι ο δανειολήπτης δεν ενδιαφέρεται για επιστροφή χρημάτων, Εγγραφείτε μηδενική πίστωση επιτοκίου παραμένει η πιο επωφελής λύση για Χρηματοδότηση ενός έργου αυτοκινήτων . Συχνά, ο έμπορος διαπραγματεύεται εκ των προτέρων με μια φυσική ή ηλεκτρονική τράπεζα που επιθυμεί να συμμετάσχει στην προσφορά. Ωστόσο, οι διευκρινίσεις ότι ο οφειλέτης πρέπει να επιστρέψει το ποσό των μηνιαίων πληρωμών , που εξαρτώνται από το χρόνο επιστροφής του δανείου.

Πώς να αγοράσετε ένα μηδέν αυτοκίνητο ?

Εγγραφείτε σε προσφορά χρηματοδότησης αυτοκινήτων 0% αυτοκινήτου υπόκειται σε ορισμένες προϋποθέσεις. Εδώ είναι :

 • Ο δανειολήπτης δεν πρέπει να έχει άλλο δάνειο σε εξέλιξη
 • Ο χρόνος αποζημίωσης για αυτή την πίστωση του οχήματος είναι μέγιστος 2 ετών
 • Οι περισσότεροι οργανισμοί απαιτούν την ανάληψη ασφάλισης δανειολήπτη (με δικά σας έξοδα)
 • Η αίτηση για αυτόματη χρηματοδότηση υπόκειται σε αμοιβές αρχείων
 • Η τράπεζα μπορεί να ζητήσει προσωπική συνεισφορά, το ποσό της οποίας κυμαίνεται μεταξύ 15 και 30%.

Επιπλέον, για να αναλύσετε την κατάστασή σας και Η ικανότητά σας επιστροφής , Η τράπεζα θα σας ζητήσει πολλά έγγραφα. Κάθε απόδειξη σας παρείχε θα αυξήσει τις πιθανότητές σας Για να λάβετε μια ευνοϊκή γνώμη για αυτή τη χρηματοδότηση αυτοκινήτων:

 • Η τελευταία σας φορολογική ειδοποίηση
 • Οι τελευταίες σας παραβιάσεις (τουλάχιστον 3)
 • Οι τελευταίες σας δηλώσεις λογαριασμού.

Το ήξερες ?

Μπορείς Μειώστε το κόστος της ασφάλισης του δανειολήπτη σας (σε περίπτωση αναπηρίας ή θανάτου) Συγκρίνοντας τις διάφορες διαθέσιμες προσφορές στο διαδίκτυο. Πράγματι, τίποτα δεν σας υποχρεώνει να αφαιρέσετε την ασφαλιστική προσφορά που προσφέρει ο οργανισμός δανείων αυτοκινήτων.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πίστωσης αυτοκινήτου 0%

Ο Κύριο πλεονέκτημα των δανείων αυτοκινήτων μηδέν είναι ότι αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για τη χρηματοδότηση μιας αγοράς αυτοκινήτου. Καθώς ο ρυθμός του Taeg είναι μηδέν, ο οφειλέτης έχει Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για επιστροφή .

Ωστόσο, το θητεία του δανείου περιορίζεται σε μέγιστο δύο ετών , Το ποσό κάθε μηνιαίας πληρωμής είναι υψηλό. Συνεπώς, είναι σκόπιμο να έχετε ένα καλό Δυνατότητα δανεισμού και επιστροφής για αυτήν την πίστωση. Μην διστάσετε να φτιάξετε ένα Online προσομοίωση Πριν ξεκινήσετε αυτό το έργο.

Επιπλέον, λόγω αυτής της πλεονεκτικής προσφοράς, ο πελάτης έχει Λιγότερο περιθώριο για διαπραγμάτευση Η τιμή του αυτοκινήτου κάτω.

Πώς να λάβετε ένα δάνειο CAF για ένα αυτοκίνητο ?

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει πραγματικά πίστωση αυτοκινήτου που χορηγείται από το CAF . Πράγματι, αυτός ο οργανισμός δεν προορίζεται να προσφέρει πιστώσεις καταναλωτών. Ο στόχος του είναι Για να βοηθήσετε τις πιο μετριοπαθείς οικογένειες .

Με αυτή την έννοια, το CAF μπορεί να βοηθήσει Αγοράστε ή επισκευάστε ένα αυτοκίνητο . Η προϋπόθεση για όφελος είναι ότι αυτό το κόστος είναι απαραίτητο για την επαγγελματική σας ολοκλήρωση .

Για να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε με το CAF του τόπου διαμονής σας.

Ποιες είναι οι άλλες λύσεις χρηματοδότησης για αγορά αυτοκινήτων ?

Εκτός από την πίστωση αυτοκινήτων μηδέν, υπάρχουν αρκετές λύσεις για να σας βοηθήσουν να χρηματοδοτήσετε αυτό το έργο ::

 • Το προσωπικό δάνειο : έως και 75.000 ευρώ που θα χρησιμοποιηθούν ελεύθερα, χωρίς απόδειξη.
 • Εξουσιοδοτημένη αυτόματη πίστωση : Τα χρήματα που καταβλήθηκαν πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για τη χρηματοδότηση του αυτοκινήτου.
 • Ανανεώσιμη πίστωση : Αυτή η σύμβαση είναι ιδανική για τη χρηματοδότηση της αγοράς πολλών οχημάτων ή εάν είναι απαραίτητο μετρητά μεσοπρόθεσμα / μακροπρόθεσμα.
 • Προσωπική μικροοικονομική , έως 5.000 ευρώ. Αυτή η σύμβαση δανείου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση ενός μεταχειρισμένου οχήματος.

Για Βρείτε την καλύτερη λύση Ανάλογα με τον προϋπολογισμό και τις προσδοκίες σας, μην διστάσετε να προσομοιώσετε online προσφορές. Αυτό είναι δωρεάν και θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε το έργο σας.

Ποια είναι η μέση τιμή των οχημάτων ?

Ο Έργο για να αγοράσετε ένα όχημα περιλαμβάνει την εξέταση διαφορετικού κόστους εκτός από την τιμή αγοράς. Πρώτα απ ‘όλα, είναι αυτονόητο αυτό νέα οχήματα είναι πάντα πιο ακριβό από αυτά που χρησιμοποιήθηκαν. Το κόστος αυτού του έργου αυτοκινήτων θα επηρεαστεί άμεσα από το Επιλογή καυσίμου ::

 • ουσία
 • ντίζελ ;
 • ηλεκτρικός;
 • υβρίδιο;
 • ή επαναφορτιζόμενο υβριδικό.

Επιπλέον, εδώ είναι όλα τα έξοδα που πρέπει να παρέχονται για το μελλοντικό σας αυτοκίνητο ::

 • Το κόστος της αυτόματης ασφάλισης (στο τρίτο μέρος, στον τρίτο μέρος περισσότερο ή σε όλους τους κινδύνους): Γνωρίζετε ότι αυτή η ασφαλιστική σύμβαση είναι υποχρεωτική να κυκλοφορήσει νόμιμα στη Γαλλία
 • Εξοδα ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ : μεταξύ 1.000 και 1.800 ευρώ
 • Διάφορα έξοδα : Χώρος στάθμευσης, η τιμή των οδικών διόδια, ο καθαρισμός, οι διοικητικές διατυπώσεις (πιστοποιητικές και πινακίδες κυκλοφορίας).

Το σχήμα: 26.000 ευρώ

Σύμφωνα με αρκετές μελέτες, η μέση τιμή που δαπανάται από τους Ευρωπαίους για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου είναι 27.500 ευρώ . Φυσικά, αυτή η συνολική τιμή ποικίλλει έντονα από τη μια χώρα στην άλλη. Στη Γαλλία, είναι 26.000 ευρώ κατά μέσο όρο.

Ποια είναι τα αυτοκίνητα που μπορούν να επωφεληθούν από το δάνειο μηδενικού επιτοκίου το 2023 ?

Ένα ζευγάρι που επιλέγει ένα αυτοκίνητο που επωφελείται από ένα δάνειο μηδενικού

Από το 2023 και υπό ορισμένες συνθήκες, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα Δάνειο μηδενικού επιτοκίου για την αγορά αυτοκινήτου. Προφανώς, αυτό αφορά μόνο την απόκτηση καθαρού οχήματος από την 1η Ιανουαρίου 2023. Το μέτρο αυτό έχει γίνει δυνατό χάρη στην εφαρμογή του διατάγματος που χρονολογείται από τις 24 Απριλίου 2022. Θέλετε να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο σύντομα ? Σε αυτό το άρθρο, σας λέμε τα πάντα σχετικά με το δάνειο μηδενικού επιτοκίου και εάν είστε επιλέξιμοι !

Σε ποιον απευθύνεται το δάνειο μηδενικού ?

Σε χαρτί, το δάνειο μηδενικού παραμένει ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Αλλά είναι επιτακτική η εκπλήρωση συγκεκριμένων συνθηκών. Εάν δεν είστε στα κριτήρια που αναφέρονται από την κυβέρνηση, τότε βρείτε την καλύτερη πίστωση αυτοκινήτου χάρη στο Better. Με μια γρήγορη και δωρεάν online προσομοίωση, μπορείτε εύκολα να βρείτε ένα δάνειο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και την κατάστασή σας.

Όσον αφορά το δάνειο μηδενικού επιτοκίου 2023, στοχεύει τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε άτομα. Η πρώτη προϋπόθεση βασίζεται στη διαβίωση σε ένα ZFE-M ή να εργάζεται εκεί καθημερινά. Προς το παρόν, το σύστημα παραμένει πειραματικό, αλλά θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή για ελάχιστη διάρκεια δύο ετών.

Το ZFE-M αντιστοιχεί σε περιοχές με εκπομπές χαμηλής κινητικότητας, υποχρεωτικές από τη στιγμή που η συσσωμάτωση υπερβαίνει τους 150.000 κατοίκους. Προς το παρόν, 142 γαλλικές πόλεις έχουν ήδη υιοθετήσει το σύστημα.

Το μηδενικό δάνειο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο όταν αποκτάτε όχημα που δεν απορρίπτει περισσότερα από 50 g διοξειδίου του άνθρακα (CO2) ανά χιλιόμετρο. Έτσι, το δάνειο μηδενικού δεν αφορά αυτοκίνητα με θερμότητα, βενζίνη ή κινητήρα ντίζελ. Θα καταλάβετε, μόνο 100 % ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα υβριδικά αυτοκίνητα επηρεάζονται από το δάνειο μηδενικού επιτοκίου.

Ομοίως, να γνωρίζετε ότι αυτή η συσκευή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ενοικίασης με επιλογή αγοράς (LOA) ή μακροπρόθεσμη ενοικίαση (LLD). Για να επωφεληθεί από αυτό, η σύμβαση πρέπει να υπογραφεί επιτακτικά για ελάχιστη διάρκεια δύο ετών.

Ποιο είναι το μέγιστο ποσό μηδενικού επιτοκίου το 2023 ?

Δυστυχώς, το δάνειο δεν αφορά όλα τα φυσικά πρόσωπα. Πράγματι, το φορολογικό ανώτατο όριο δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 14.000 ευρώ. Ως νομικό άτομο, πρέπει να έχετε κατάσταση μικροεπιχειρήσεων.

Η απόκτηση ενός ιδιωτικού οχήματος δεν πρέπει να υπερβαίνει το όριο των 45.000 ευρώ, έναντι 60.000 ευρώ για μια φωτεινή χρησιμότητα. Σημειώστε επίσης ότι το ποσό του χορηγούμενου δανείου δεν πρέπει ποτέ να υπερβαίνει την τιμή αγοράς του αυτοκινήτου λαμβάνοντας υπόψη την έκπτωση της βοήθειας που καταβάλλονται από τις τοπικές αρχές και από το κράτος.

Όσον αφορά τις μεθόδους αποζημίωσης, πρέπει να εξαπλωθεί σε περίοδο μικρότερη από 84 μήνες ή επτά χρόνια.

Ένας πελάτης με χαμηλό εισόδημα από το οποίο προέρχεται

Ένα δάνειο που χορηγείται μόνο για μέτρια νοικοκυριά

Όπως εξηγήθηκε προηγουμένως, για να δικαιούται το δάνειο μηδενικού επιτοκίου, το εισόδημα αναφοράς ανά μετοχή δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 14.000 ευρώ. Προκειμένου να μάθετε αν μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό, λάβετε την τελευταία σας φορολογική ειδοποίηση, επειδή αυτή η βοήθεια απευθύνεται κυρίως στα πιο μέτρια νοικοκυριά που επιθυμούν να αποκτήσουν καθαρό όχημα.

Από την πλευρά των νομικών προσώπων, υπάρχουν μόνο οι μικροεπιχειρήσεις που αφορά, δηλαδή οι δομές με κύκλο εργασιών που δεν υπερβαίνουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και απασχολούν λιγότερα από 10 άτομα. Διαφορετικά, είναι αδύνατο να επωφεληθείτε από το δάνειο μηδενικού.

Είτε αποκτάτε ένα ηλεκτρικό όχημα ως νόμιμο είτε φυσικό πρόσωπο, το ποσό του δανείου δεν θα είναι σε θέση να υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ.

Προς το παρόν, το έργο θα εφαρμοστεί σε πειραματική βάση. Με άλλα λόγια, θα αναπτυχθεί πράγματι από την 1η Ιανουαρίου 2023, αλλά για περίοδο μόνο δύο ετών. Αυτή η πρώτη εμπειρία θα αποκτηθεί σε αντάλλαγμα, μια έκθεση αξιολόγησης και το Υπουργείο Μεταφορών θα κρίνει εάν είναι χρήσιμο ή όχι να επεκτείνει τη μέτρηση.

Για να επωφεληθείτε από το δάνειο 0, να θυμάστε ότι πρέπει να εργαστείτε ή να διαμένετε σε ένα ZFE. Σήμερα, μόνο μερικές μεγάλες γαλλικές μητροπόλεις επηρεάζονται από το μέτρο, κυρίως Grenoble, Lyon, Strasbourg, Toulouse ή Παρίσι. Ωστόσο, οι περιοχές θα πρέπει να πολλαπλασιάσουν τα επόμενα χρόνια, καθώς θα επιβληθούν στις συσσωματώσεις περισσότερων από 150.000 κατοίκων από τις 31 Δεκεμβρίου 2024, σύμφωνα με το νόμο για το κλίμα και την ανθεκτικότητα.

Τι να θυμάστε από το δάνειο μηδενικού επιτοκίου το 2023

Αναμφισβήτητα, το δάνειο μηδενικού επιτοκίου είναι μια οικονομική ώθηση ευνοϊκά ευπρόσδεκτη από τους πιο μετριοπαθείς αυτοκινητιστές και από ορισμένες εταιρείες. Ειδικά επειδή οι τιμές των επαναφορτιζόμενων ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων τείνουν να πετούν. Ωστόσο, οι συνθήκες επιλεξιμότητας είναι ιδιαίτερα αυστηρές και ως εκ τούτου, η εφαρμογή της παραμένει περιορισμένη. Σε κάθε περίπτωση, το Υπουργείο Μεταφορών θα καταβάλει απολογισμό αυτής της εμπειρίας μετά τα δύο χρόνια πρακτικής.

Πώς μπορώ να βγάλω ένα δάνειο αυτοκινήτου μηδενικού ρυθμού ?

Ναι, υπάρχει μηδενική πίστωση αυτοκινήτων ! Είναι ακόμη και μια φόρμουλα που ασκείται σε μεγάλο βαθμό από αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Εάν ορισμένοι είναι ανυπόμονα σε αυτές τις εφήμερες πωλήσεις, άλλοι δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξή τους. Εστίαση σε αυτόν τον πλεονεκτικό τρόπο χρηματοδότησης, αλλά των οποίων τα γρανάζια πρέπει να είναι γνωστά.

– Η μηδενική πίστωση αυτοκινήτων σας επιτρέπει να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, πολύ συχνά νέο, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλετε τόκους για το ποσό που δανείστηκε ,
– Οι συνθήκες συνδρομής είναι πολύ αυστηρές: δεν έχετε πίστωση σε εξέλιξη Και έχετε ένα Προσωπική συνεισφορά μεταξύ 10 και 30 % της τιμής αγοράς ;
Πάρτε το χρόνο να συγκρίνετε Διαφημιστικές προσφορές για τους κατασκευαστές, αλλά και για την προσομοίωση της ηλεκτρονικής πίστωσης αυτοκινήτου σας χάρη στο δανεισμένο.

Μηδενική αυτόματη πίστωση

Ενημερώθηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2023

με Saida Boukhers – Διαχειριστής πίστωσης καταναλωτή

Κατεβάστε αυτόν τον οδηγό

 • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ: Ένα ωραίο προϊόν κλήσης
 • Ένα δάνειο αυτοκινήτων μηδενικού. Υπό ποιες συνθήκες ?
 • Συγκρίνετε τις προσφορές αυτόματης πίστωσης με μηδενικό επιτόκιο

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ: Ένα ωραίο προϊόν κλήσης

Μηδενική πίστωση αυτοκινήτου, που κάνει περισσότερα από ένα όνειρα αγοραστή ! Εντούτοις, έγινε, χάρη σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά αυτοκινήτων, ένα οιονεί αμετάβλητο στα περισσότερα πλαίσια αγοράς οχήματος. Αυτό το δάνειο αυτοκινήτου 0 % δεν είναι απλώς μια υπόσχεση: Είναι πραγματικότητα. Χορηγείται ότι από τον αντιπρόσωπο αυτοκινήτων με τον οποίο δεσμεύεστε να λάβετε δάνειο για τη χρηματοδότηση του μελλοντικού σας αυτοκινήτου.

Αυτή η προσφορά πίστωσης αυτοκινήτων μηδέν είναι ελκυστική, αλλά επίσης Εποπτευόμενη από τη νομοθεσία. Πράγματι, δεδομένου ότι ο γαλλικός νόμος απαγορεύει την πώληση με απώλεια, γνωρίζει ότι το ενδιαφέρον θα υποστηριχθεί στην πραγματικότητα από τον πωλητή, στην περίπτωση αυτή, από το εμπορικό σήμα ή από την παραχώρηση.

Ένα δάνειο αυτοκινήτων μηδενικού. Υπό ποιες συνθήκες ?

Πρώτα απ ‘όλα, να γνωρίζετε ότι μόνο οι κατασκευαστές αυτοκινήτων και οι αντιπρόσωποι μπορούν να σας προσφέρουν πίστωση αυτοκινήτων μηδέν -. Οι τράπεζες δεν μπορούν. Αλλά προσέξτε, για να επωφεληθείτε από αυτό, πρέπει να συναντήσετε πολύ αυστηρές συνθήκες.

 • Δεν έχετε καμία πίστωση στη διαδικασία. Αυτή είναι η προϋπόθεση του αριθμού 1 για να διεκδικήσετε πίστωση αυτοκινήτου μηδενικού επιτοκίου. Στην πραγματικότητα, εάν έχετε υποθήκη ή καταναλωτικό δάνειο σε εξέλιξη, μην προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την προσφορά, θα σας αρνηθεί αυτόματα.
 • Εγγραφείτε στην ασφάλιση δανειολήπτη. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτήν την πτυχή. Εκτός από το κόστος των περιπτώσεων που θα πρέπει να πληρώσετε, πρέπει επίσης να παρέχετε το κόστος της ασφάλισης του δανειολήπτη. Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε ποιος ασφαλιστής θέλετε να το πάρετε, οπότε μην διστάσετε να ανταγωνιστείτε.
 • Επιστρέψτε το δάνειο αυτοκινήτου σε πολύ σύντομη διάρκεια. Και ποιος λέει σύντομη διάρκεια λέει υψηλές μηνιαίες πληρωμές. Πράγματι, ορισμένοι έμποροι απαιτούν ότι η πίστωση αυτοκινήτου 0 % θα επιστραφεί εντός δύο ετών. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι θα είστε σε θέση να αναλάβετε τέτοιες μηνιαίες πληρωμές και ότι δεν είναι πιθανό να τοποθετήσετε τον εαυτό σας σε υπερβολική βιομηχανία.
 • Έχουν συνεισφορά 10 % έως 30 % της τιμής του οχήματος. Αυτή είναι μια από τις λεπτομέρειες της πίστωσης αυτοκινήτων μηδέν -. Χωρίς αυτήν την προσωπική συμβολή, το αίτημά σας είναι πιθανό να απορριφθεί.
 • Μια προσεκτική μελέτη του αρχείου σας. Με τον ίδιο τρόπο όπως κάθε άλλο δάνειο που έχει εγγραφεί σε μια τράπεζα, ο παραχωρησιούχος θα αναλύσει την οικονομική σας κατάσταση πριν από την αποδοχή ή όχι, το αίτημά σας για μηδενική πίστωση. Στη συνέχεια, θα πρέπει να παράσχετε έγγραφα σχετικά με την ταυτότητά σας και το εισόδημά σας: έγγραφο ταυτότητας, απόδειξη διεύθυνσης, τελευταία πετρώματα μισθών, φορολογική ειδοποίηση, δηλώσεις λογαριασμού … Τίποτα δεν θα αφεθεί στην τύχη να διασφαλίσετε ότι είστε μέτρο για να αποπληρώσετε το δάνειο σας.

Επομένως, η αυτόματη πίστωση στο 0 % δεν προσαρμόζεται σε όλες τις ανάγκες, ούτε σε όλους τους προϋπολογισμούς ! Μπορείτε επίσης να μάθετε σχετικά με τις πιστωτικές δυνατότητες συγκρίνοντας τα δάνεια αυτοκινήτων από τις διάφορες τράπεζες για να μάθετε ποιο θα σας προσφέρει το καλύτερο αυτόματο πιστωτικό επιτόκιο προσαρμοσμένο στην συγκεκριμένη κατάστασή σας.

Συγκρίνετε τις προσφορές αυτόματης πίστωσης με μηδενικό επιτόκιο

Για να χρηματοδοτήσετε την αγορά του οχήματός σας, η καλύτερη επιλογή αναμφίβολα παραμένει για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές αυτόματης πίστωσης μηδενικού επιτοκίου που ασκούνται από κατασκευαστές αυτοκινήτων. Αυτό καθιστά δυνατή τη διαπραγμάτευση με εμπορικούς συμβούλους όλων των εμπορικών σημάτων και να γνωρίζουμε ειδικότερα εάν το ποσό που εξοικονομείται από τους τόκους της μηδενικής αυτόματης πίστωσης είναι ισοδύναμο με την έκπτωση που πραγματικά ελπίζατε με την πώληση του πρώην αυτοκινήτου σας στον αντιπρόσωπο. Αλλά γι ‘αυτό, οι πωλήσεις θα πρέπει να πραγματοποιούνται ταυτόχρονα, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Πράγματι, Αυτές οι εφήμερες πωλήσεις είναι σπάνιες, Πρέπει να το πέσετε την κατάλληλη στιγμή.

Αλλά αν θέλετε να αποκτήσετε ένα όχημα, νέο ή δεύτερο, τίποτα δεν σας εμποδίζει να συγκρίνετε τις προσφορές πίστωσης αυτοκινήτων που διατίθενται στην αγορά. Ο ανταγωνισμός των τραπεζών και των χρηματοπιστωτικών οργανισμών παραμένει η ίδια επιλογή για Μειώστε το κόστος του δανείου αυτοκινήτου σας και επωφεληθείτε από το καλύτερο επιτόκιο. Το δανεισμένο σας παρέχει πολλά εργαλεία προσομοίωσης για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την αυτόματη πιστωτική προσφορά που αντιστοιχεί πραγματικά στην κατάστασή σας.

Επωφεληθείτε από την πιστωτική μας εμπειρία αυτοκινήτου !

από 0,90% πάνω από 12 μήνες (3)