Dacia Spring – L Electric Σύμφωνα με την Dacia, Dacia Spring: ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο 100 % σε ασυναγώνιστη τιμή

Dacia Spring: Ένα ηλεκτρικό όχημα εντός 15.000 €

** Πλήρης = επαναφόρτιση 10% έως 100% της μπαταρίας με συνολική χωρητικότητα του ελατηρίου Dacia είναι 26,8kWh ή 24,12kWh για φορτίο στο 90%. Το ρυθμιζόμενο ποσοστό ηλεκτρικής ενέργειας για την επαναφόρτιση στο σπίτι είναι € 0,227/kWh (βασικό τιμολόγιο για άτομα) που ισχύει από την 1η Αυγούστου 2023 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Ή συνολικό κόστος € 5,5 ανά πλήρες. Για να προχωρήσετε περαιτέρω: https: // ιδιωτικό.EDF.Fr/content/dam/2-wes/documents/προσφορές/grille_prix_tarif_bleu.PDF

Η ζωή στο ηλεκτρικό με Dacia

Άνοιξη Dacia

Εξοικονόμηση ενέργειας ή προϋπολογισμού, άνεση οδήγησης. Ανακαλύψτε τα πάντα που μπορεί να κάνει η Dacia Spring για εσάς.

Εξοικονομήσετε χρήματα !

Η μετάβαση στο ηλεκτρικό σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε:

 • Κολλήστε τα έξοδα ηλεκτρικού αυτοκινήτου Περισσότερο από 3 φορές φθηνότερα, Για 100 χλμ., Για να οδηγείτε σε θερμικό όχημα.*
 • Γεμίστε στο σπίτι σας επιστρέφει Μόνο 5,5 €.**
 • Το πάρκο στην πόλη με ηλεκτρικό όχημα είναι Ελεύθερος Σύμφωνα με τους δήμους.

Δεν έχει τελειώσει ! Τα ηλεκτρικά οχήματα είναι επιλέξιμα για ένα Οικολογικό μπόνους € 5.000 για φυσικά πρόσωπα και € 3.000 για νομικά άτομα, περιορίζονται στο 27% της τιμής της απόκτησης του οχήματος TTC ***. Υπάρχουν επίσης πρόσθετα περιφερειακά βοηθήματα.

*Παράδειγμα μεταξύ ενός Dacia Spring Essential και ενός Dacia Sandero Essential SCE 65 ανά 100 km που καταναλώνει 13,9kWh/100km και 5,3L/100km στον μικτό κύκλο WLTP αντίστοιχα. Το ρυθμιζόμενο ποσοστό ηλεκτρικής ενέργειας για την επαναφόρτιση στο σπίτι είναι € 0,227/kWh (βασικό τιμολόγιο για άτομα) που ισχύει από την 1η Αυγούστου 2023 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Η μέση τιμή του λίτρο του SP 95 βρέθηκε στα € 1,957/L στις 01 Σεπτεμβρίου 2023. Για να προχωρήσετε περαιτέρω: https: // www.καυσίμων τιμών.γούβ.FR/News/
και https: // ιδιωτικά.EDF.Fr/content/dam/2-wes/documents/προσφορές/grille_prix_tarif_bleu.PDF

** Πλήρης = επαναφόρτιση 10% έως 100% της μπαταρίας με συνολική χωρητικότητα του ελατηρίου Dacia είναι 26,8kWh ή 24,12kWh για φορτίο στο 90%. Το ρυθμιζόμενο ποσοστό ηλεκτρικής ενέργειας για την επαναφόρτιση στο σπίτι είναι € 0,227/kWh (βασικό τιμολόγιο για άτομα) που ισχύει από την 1η Αυγούστου 2023 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Ή συνολικό κόστος € 5,5 ανά πλήρες. Για να προχωρήσετε περαιτέρω: https: // ιδιωτικό.EDF.Fr/content/dam/2-wes/documents/προσφορές/grille_prix_tarif_bleu.PDF

*** Με την προϋπόθεση της διατήρησης του οχήματος τουλάχιστον 6 μηνών και μίνι 6.000 χλμ. Σε περίπτωση αγοράς, διατηρήστε το όχημα 24 μήνες σε περίπτωση σύμβασης ενοικίασης (LOA ή LLD). Το μπόνους δεν περιορίζεται σε αριθμό αρχείων.

Dacia Spring: Ένα ηλεκτρικό όχημα εντός 15.000 €

Το 2022, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο παραμένει ακριβό. Ωστόσο, είναι πολύ λιγότερο με την εμφάνιση του Άνοιξη Dacia. Αυτό 100 % ηλεκτρικό όχημα αρχίζει με ρυθμό μικρότερο από 20.000 €. Με το οικολογικό μπόνους, η τιμή αγοράς μειώνεται κάτω των 15 ετών.000 €. Και αν βάλετε ένα παλιό όχημα για ανοικοδόμηση, το μπόνους μετατροπής κάνει την τιμή να πέσει περισσότερο.

Dacia Spring: Ένα μεγάλο χτύπημα για τον κατασκευαστή

Το 2021, η Dacia έγινε ο πρώτος γαλλικός κατασκευαστής. Το εμπορικό σήμα χαμηλού κόστους, παρά την περιορισμένη σειρά της, ρέει τόσο πολύ από το Sandero και το Duster ότι έχει γίνει το πιο δημοφιλές. Οι οικονομικές δυσκολίες που περνάμε προφανώς προωθούμε τη στρατηγική της απλούστερα και φθηνότερα οχήματα. Ως εκ τούτου, η Dacia εξακολουθεί να καταγράφεται στο 2022 ανάπτυξη των πωλήσεων, ενώ οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές της αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Εκεί Νέα άνοιξη της Dacia τώρα μεταφέρει το εύρος του κατασκευαστή σε 5 μοντέλα. Αυτό το ηλεκτρικό όχημα 100 % θα πρέπει να έχει τεράστια επιτυχία δεδομένης της τιμολόγησης του. Λιγότερο από 20.000 €, είναι κοντά 4.000 € φθηνότερο από το Renault Twingo E-Tech Electric.

Το Prix de la Dacia Spring

Από τις 17 Ιουνίου 2022, η τιμή του καταλόγου της νέας άνοιξης της Dacia είναι 19.800 € Για την καταχώρηση -level (ΟυσιώδηςΟυσία. Σε αυτήν την τιμή, πρέπει να συμπεράνουμε τα 5.€ 346 οικολογικών μπόνους, ή 5.000 € από την 1η Ιουλίου 2022. Σε περίπτωση ξύσιμο ενός παλιού αυτοκινήτου, ο αγοραστής ενός ελατηρίου Dacia είναι επιλέξιμος για ένα πρόσθετο μπόνους μετατροπής 2.500 έως 5.000 € !

Ένας αγοραστής που επωφελείται από όλα τα μπόνους ηλεκτρικού αυτοκινήτου πλήρους δοχείου μπορεί επομένως να αγοράσει ένα Νέα βασική άνοιξη Dacia για περίπου 10.000 € ! Και στις περισσότερες περιοχές, η γκρίζα κάρτα είναι δωρεάν.

Φτηνές ηλεκτρικό όχημα Dacia Spring: Για ποιον ?

Προφανώς, για μια τέτοια τιμή δεν είναι απαραίτητο να περιμένετε υψηλές επιδόσεις. Δεν υπάρχει σύστημα ανάκτησης ενέργειας στο φρενάρισμα, για παράδειγμα. Η μπαταρία 26,8 kW επιτρέπει:

 • Μια αυτονομία 230 χλμ. Στον μικτό κύκλο WLTP
 • Μια σειρά από περίπου 300 χλμ. Στην πόλη

Είναι επομένως ουσιαστικά ένα όχημα που προορίζεται για ένα αστική χρήση. Για άτομα που χρειάζονται ένα απλό αυτοκίνητο της πόλης, αυτή η προσφορά είναι πιθανώς ασυναγώνιστη. Αυτό το όχημα θα πρέπει επίσης να απευθύνεται σε νοικοκυριά που αναζητούν ένα Δεύτερο οικονομικό αυτοκίνητο.

Παρά την ελκυστική τιμή της, η άνοιξη εξακολουθεί να έχει κάποιο ενδιαφέρον εξοπλισμό. Για παράδειγμα το Ενεργό πέδηση έκτακτης ανάγκης, Η καταδίκη των θυρών κατά την οδήγηση και τον αυτόματο φωτισμό των φώτων. Για 1.500 € περισσότερο με το φινίρισμα Εκφραση, Η Dacia προσθέτει την κάμερα πίσω προβολής.

 • Μπόνους διάλειμμα 2023
 • Μπόνους μετατροπής 2023 για την αγορά ενός νέου ή μεταχειρισμένου οχήματος: τα ποσά και τις προϋποθέσεις
 • Μπόνους ηλεκτρικού αυτοκινήτου: Μεγέθυνση σε κρατικές ενισχύσεις το 2023
 • Πιστοποιητικό μεταφοράς σε εκτύπωση – Κατεβάστε το έγγραφο
 • Καταστροφία Οχήματος Γκρι Κάρτα

Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Ερωτήσεις χρήστη

ICARE 18 Φεβρουαρίου 2023

Το BJR ενδιαφέρεται για το D’Accia που ξεπέρασε είμαι κάτοικος στο τμήμα Martinique γαλλική η αρχή των έργων μπόνους για τη Martinique ?

Eplaque 20 Φεβρουαρίου 2023
Crebassa 4 Σεπτεμβρίου 2022
Έχω ένα παλιό ντίζελ 307 για το πόσο έχω το δικαίωμα αγοράς ηλεκτρικού οχήματος? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Eplaque 5 Σεπτεμβρίου 2022

Όλα εξαρτώνται από την προσωπική σας κατάσταση. Για να μάθετε, λάβετε τη δοκιμή επιλεξιμότητας στον επίσημο ιστότοπο Premium Conversion Premium.

Η Gisela πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουλίου 2022

Κάτω από ποιες συνθήκες είναι δυνατόν να αγοράσετε μια άνοιξη της Dacia στη Γαλλία ως κάτοικοι της Γερμανίας. Σας ευχαριστώ για μια απάντηση.

Eplaque 20 Ιουλίου 2022

Δεν θα επωφεληθείτε από την βοήθεια, πρέπει να διαμένετε στη Γαλλία για να το εκμεταλλευτείτε. Για τα υπόλοιπα είναι δυνατόν, θα πρέπει να πληρώσετε ΦΠΑ στη Γερμανία και να κάνετε μια διαδικασία εγγραφής για εισαγόμενο όχημα.

 • Dacia Spring: Ένα μεγάλο χτύπημα για τον κατασκευαστή
 • Το Prix de la Dacia Spring
 • Φτηνές ηλεκτρικό όχημα Dacia Spring: Για ποιον ?

Αντικείμενα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Εικονογράφηση Μια διαμαρτυρία του Βρετανού ενάντια στο Λονδίνο Ulez με την εξατομικευμένη πλάκα του

Ένας Βρετανός διαμαρτύρεται ενάντια στο Λονδίνο Ulez με το εξατομικευμένο πιάτο του

Εικονογράφηση Ένας φορέας ποδηλάτων στη ζεύξη ζεύξης θεωρείται ρυμουλκούμενο;

Είναι ένας φορέας ποδηλάτου σε μια μπάλα σύζευξης που θεωρείται ρυμουλκούμενο ?

Πλάκα μοτοσικλέτας εικονογράφησης: Ένας Μαλαισιανός συνελήφθη για έναν ορατό αριθμό με μεγεθυντικό φακό

Πλάκα μοτοσικλέτας: Ένας Μαλαισιανός συνελήφθη για έναν ορατό αριθμό με μεγεθυντικό φακό

Φτιάξτε τη γκρίζα κάρτα μου ή τα πιάτα μου σε 2 λεπτά