Επαναφόρτιση τερματικών: Η Ευρώπη επιτίθεται στη ζούγκλα των τιμών, στην τιμή εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης το 2023

Τιμή εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης

Contents

Οι ενισχυμένες υποδοχές, για παράδειγμα Green’up της μάρκας Legrand, φέρνουν επομένως ένα πιο αξιόπιστο φορτίο και πολύ πιο γρήγορα από ένα φορτίο σε μια κλασική υποδοχή, με ασήμαντο μέγεθος (ιδανικό για ένα στενό carport).

Επαναφόρτιση τερματικών: Η Ευρώπη επιτίθεται στη ζούγκλα των τιμών

Η ΕΕ θα επιβάλει πρότυπα τιμολόγησης και μέσα πληρωμής, έτσι ώστε ο αυτοκινητιστής να δει πιο καθαρά όταν είναι γεμάτο ηλεκτρόνια. Εξήγηση.

Δημοσιεύτηκε στις 05/06/2023 στις 06:40

–> ->

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

  • Προσθέστε στα αγαπημένα μου το άρθρο προστέθηκε στα αγαπημένα σας
  • ειδήσεις Google
  • Σχόλιο
  • Μερίδιο
    • Facebook
    • Κελάδημα
    • LinkedIn
    • Whatsapp
    • Ίνσταγκραμ
    • Αντιγράψτε τον σύνδεσμο

    Η ανάγνωση ήχου που προορίζεται για συνδρομητές

    Το C Ombian κοστίζει κατά μέσο όρο πολλά ηλεκτρόνια με ηλεκτρικό αυτοκίνητο ? Είναι πιο ακριβό στη Γαλλία από ό, τι στη Γερμανία ? Ευλόγησε το άτομο που μπορεί να απαντήσει ακριβώς σε αυτές τις ερωτήσεις. Δεδομένου ότι η ανάπτυξη ηλεκτρικών δικτύων τερματικών φόρτισης στην Ευρώπη, είναι δύσκολο να δούμε σαφώς στις τιμές και να γνωρίζουμε την ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνεται για να κυλήσει το όχημά σας.

    Ωστόσο, αυτά τα θέματα παραμένουν απαραίτητα, σε μια εποχή που απογειώνονται οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων. Αντιπροσωπεύουν το 15 % των εγγραφών στη Γαλλία, όπου μόλις περάσαμε την πορεία των 100.000 σταθμών φόρτισης που ανοίγουν στο κοινό. Το κίνημα θα ακολουθήσει σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία απαγόρευσε την πώληση θερμικών οχημάτων από το 2035.

    Το ενημερωτικό δελτίο οικονομίας

    Κάθε Πέμπτη στις 5 μ.μ

    Λάβετε τα καλύτερα οικονομικά νέα.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
    Η εγγραφή σας ελήφθη υπόψη με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

    Για να ανακαλύψετε όλα τα άλλα ενημερωτικά δελτία μας, πηγαίνετε εδώ: ο λογαριασμός μου

    Σήμερα, οι τιμές της επαναφόρτισης ποικίλλουν από απλό έως διπλό, ειδικά ανάλογα με την ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιείται. Εάν, για 100 χιλιόμετρα, τα ηλεκτρόνια χαμηλής ισχύος με χαμηλή ισχύς κοστίζουν 3 έως 4 ευρώ, η τιμή του είναι μεταξύ 8 και 16 ευρώ σε τερματικό, ανάλογα με την ταχύτητα της επαναφόρτισης και της τοποθεσίας (Highway, Supermarket, Park Park …). Αυτοί οι υπολογισμοί βασίζονται σε κατανάλωση 20 κιλοβάτ ανά 100 χιλιόμετρα. Επομένως, η κατανάλωση ηλεκτρικού οχήματος μπορεί επομένως να κοστίσει περισσότερο από αυτή ενός θερμικού, του οποίου η μέση τιμή για την οδήγηση 100 χιλιομέτρων είναι περίπου 10 ευρώ.

    Διαβάστε επίσης Ηλεκτρικό αυτοκίνητο: σταθμοί φόρτισης δοκιμώνΗ εφαρμογή CharGeMap είναι μια αναφορά για να βρείτε έναν σταθμό φόρτισης στη Γαλλία, να ελέγξετε τη διαθεσιμότητά του και να μάθετε περισσότερα για την τιμή του. Υπάρχουν όμως πολλές κάρτες αφοσίωσης ή συνδρομής σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των τερματικών (Ionity, Tesla, Totalnergies, Electra, κλπ.Ουσία. Ως εκ τούτου, η ανάγκη υιοθέτησης ενός προτύπου πληρωμής: η πιστωτική κάρτα. Επιπλέον, σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, εξακολουθείτε να πληρώνετε την επαναφόρτησή της με το λεπτό ως μονάδα μέτρησης και όχι η ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που λαμβάνεται. Πώς να εκτιμήσετε τον ηλεκτρικό λογαριασμό σας και να το καταλάβετε ?

    Τιμολόγηση κιλοβάτ

    Στο πλαίσιο της ρύθμισης AFIR (ρύθμιση της ρύθμισης της υποδομής AFIR (εναλλακτικά καύσιμα), η οποία αναθεωρεί την οδηγία AFID του 2014 για την ανάπτυξη μιας υποδομής για εναλλακτικά καύσιμα, η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να επιτεθεί σε αυτά τα προβλήματα. Η τροποποίηση της υφιστάμενης νομοθεσίας θα πρέπει να επιτρέψει την επιβολή ελάχιστων στόχων για την υποδομή επαναφόρτισης και την εναρμόνιση των συστημάτων τιμολόγησης της επαναφόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων στις 27 χώρες μέλη.

    “Στην είσοδο των σταθμών εξυπηρέτησης, οι τιμές της βενζίνης εμφανίζονται στους διάσημους τοτέμ. Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχει ιδέα για την τιμή ανά κιλοβατώρα (kw/h). Οι νέοι ευρωπαϊκοί κανονισμοί θα παρέχουν διαφάνεια στον τελικό καταναλωτή. Επιβάλλει σε όλους τους φορτιστές άνω των 50 κιλοβάτ για να δεχτεί την πιστωτική κάρτα και επίσης να μετρήσει την ποσότητα ενέργειας που παρέχεται από το κιλοβάτ και όχι ανά λεπτό “, εξηγεί ο Jean-Marc Bianchi της εταιρείας TSG. Αυτή η γαλλική εταιρεία, η οποία πωλεί, εγκαθιστά και φροντίζει για τη συντήρηση του εξοπλισμού σε όλους τους τύπους ενέργειας κινητικότητας, έχει ήδη δημιουργήσει περίπου 40.000 σταθμούς φόρτισης παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ 8.000 και 10.000 στη Γαλλία.

    Στο Avere-France, η ένωση για την ανάπτυξη της ηλεκτρικής κινητικότητας, καλωσορίζουμε ότι η ρύθμιση του AFIR λαμβάνει υπόψη την φιλοδοξία των αυτοκινητιστών, ως το γεγονός της τιμολόγησης ταχείας επαναφόρτισης στην ώρα της κιλοβάττς. “Σήμερα, δεν έχουμε την ίδια απλότητα με τη θερμική κινητικότητα. Ακόμη και αν τα τερματικά μεγαλύτερα ή ίσα με 50 κιλοβάτ θα υιοθετήσουν την τιμολόγηση KW/H, δεν είναι σχετική σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι σημαντικό η εποπτεία να μην υπονομεύσει την καινοτομία και να λαμβάνει υπόψη την εμπειρία επαναφόρτισης του αυτοκινητιστή στον τομέα “, λέει ο Clément Molizon, γενικός εκπρόσωπος της Avere-France.

    Οι τελευταίες λεπτομέρειες της Afir βρίσκονται σήμερα σε διαπραγματεύσεις. Οι κανονισμοί πρέπει να υιοθετηθούν τις επόμενες εβδομάδες από τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα για μια ισχύς από τις αρχές του 2024.

    Τιμή εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης

    Ποια είναι η τιμή εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης ?

    Εικονογράφημα Δ

    Από τον Sylvain Zaffini που δημοσιεύθηκε στις 05/31/2023

    Η τιμή εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης είναι 960 € κατά μέσο όρο, με ένα πιρούνι μεταξύ € 350 και € 2.400 όλων συμπεριλαμβανομένων. Με περισσότερες λεπτομέρειες, το κόστος εγκατάστασης ενός πλήρους σταθμού φόρτισης κυμαίνεται από € 1.000 έως € 2.400, ενώ αυτό μιας ενισχυμένης υποδοχής κυμαίνεται από € 350 έως € 850.

    Τύπος σταθμού φόρτισης Μέση τιμή (με εγκατάσταση)
    Πλήρης σταθμός φόρτισης € 1.000 έως € 2.400
    Ενισχυμένος 350 € στα 850 €
    Σταθμός χρέωσης εταιρείας/συν -ιδιοκτησίας € 1.200 έως € 6.000

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτές οι δημόσιες τιμές, συμπεριλαμβανομένου του TTC, από διαφορετικές εξειδικευμένες πηγές, λαμβάνουν υπόψη τα τρέχοντα πρότυπα (συμπεριλαμβανομένων των διαφορικών διακόπτη και της διαίρεσης του τμήματος, μέγιστου 5 μέτρων, εξαιρουμένων των ανασκαφών).

    Ο τύπος και η ισχύς είναι οι κύριες παράμετροι που επηρεάζουν το κόστος εγκατάστασης του σταθμού φόρτισης σας. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να προσδιορίσετε άλλα στοιχεία για να βελτιώσετε τον προϋπολογισμό σας:

    • Βοηθήματα
    • Ο τύπος ηλεκτρικού οχήματος
    • Τη φύση της χρήσης
    • Η απόσταση από τον ηλεκτρικό πίνακα
    • Το φάσμα των προϊόντων

    Εκτιμήστε την τιμή εγκατάστασης του σταθμού φόρτισης χρησιμοποιώντας τον λεπτομερή οδηγό μας και

    Σε αυτόν τον οδηγό:

    • Τιμή εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης σύμφωνα με τον τύπο
    • Κόστος εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης: μονή -φάση ή τρία φάσης ?
    • Τιμή σταθμού φόρτισης σύμφωνα με την εξουσία
    • Εγκατάσταση σταθμού φόρτισης: Η παρέμβαση ενός ηλεκτρολόγου
    • AIDS και επιδοτήσεις: Μειώστε τον προϋπολογισμό εγκατάστασής σας σε σταθμό φόρτισης
    • Λάβετε αποσπάσματα: Καθορίστε το κόστος της εργασίας σας
    • Παραδείγματα προσφορών για ένα σταθμό φόρτισης: Τυπικό κόστος
    • Αγοράστε καλά το σταθμό φόρτισης: οι κύριοι κατασκευαστές
    • Τα έξοδα που προσαρτήθηκαν στην εγκατάσταση ενός σταθμού φόρτισης

    Με περισσότερες από 160.000 νέες εγγραφές κάθε χρόνο, τα ηλεκτρικά οχήματα είναι δημοφιλή, όχι μόνο λόγω του οικολογικού τους χαρακτήρα, αλλά και για την αντιμετώπιση της επιδημίας των τιμών των καυσίμων. Ωστόσο, 100% ηλεκτρικά οχήματα πρέπει να επαναφορτίζονται κατά προτίμηση χάρη στους τερματικούς σταθμούς που προβλέπονται για το σκοπό αυτό. Υπάρχουν δημόσιοι, επαγγελματικοί ή ευγένειας, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την άνεση ενός σταθμού χρέωσης στο σπίτι. Εάν θέλετε να εκτιμήσετε την τιμή εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης για το μελλοντικό σας ηλεκτρικό όχημα, εδώ είναι όλες οι συμβουλές μας.

    Τιμή εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης σύμφωνα με τον τύπο

    Οι συσκευές επαναφόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα είναι φορτιστές που μπορούν να προσφέρουν ισχυρές εξουσίες, ενώ είναι ασφαλείς και σεβασμό στις μπαταρίες του οχήματος. Για να επιτευχθεί ένα άνετο και πιο αποτελεσματικό φορτίο όσο το δυνατόν, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε έναν ηλεκτρικό εξοπλισμό που κατασκευάζεται με αυτό κατά νου, έστω και αν συχνά μια απλή έξοδος μπορεί να λειτουργήσει. Η τιμή εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης ποικίλλει κυρίως ανάλογα με την ποιότητα και την απόδοση του επιλεγμένου εξοπλισμού.

    Τιμή εγκατάστασης ενός πλήρους σταθμού φόρτισης

    Η τιμή εγκατάστασης ενός πλήρους σταθμού φόρτισης θα από € 1.000 έως € 2.400 Περιλαμβάνεται το εργατικό δυναμικό. Η τιμή ενός σταθμού φόρτισης για το σπίτι στο σπίτι στο σπίτι κυμαίνεται από € 820 έως € 2.000 χωρίς να μετράει την εγκατάσταση.

    Οι αφοσιωμένοι σταθμοί φόρτισης είναι οι περισσότεροι δημοφιλής, πλέον αποτελεσματικός και το πιο άνετο στη χρήση. Πρόκειται για ένα κουτί φόρτισης που περιέχει σύγχρονο, αποτελεσματικό και ασφαλές ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

    Για οικιακή χρήση μπορείτε να είστε ικανοποιημένοι με έναν απλό και μικρό σταθμό φόρτισης. Αυτό το πλαίσιο μπορεί να συνδεθεί στο Διαδίκτυο ή όχι, ανάλογα με τις επιθυμίες αυτοματισμού στο σπίτι σας. Σημειώστε ότι εάν τα μη συνδεδεμένα μοντέλα είναι αποτελεσματικά και λιγότερο δαπανηρά, αυτά που συνδέονται με το Ασύρματος Φέρτε αναμφισβήτητη άνεση. Μπορούμε πράγματι Βελτιστοποιήστε το φορτίο του οχήματός του, σχεδιάστε το, ελέγξτε την κατάσταση των μπαταριών και έτσι διαχειριστείτε καλύτερα την ηλεκτρική υγεία του οχήματος.

    Επαναφόρτιση τερματικού μετά την εγκατάσταση

    Μιας πολύ μικρής μορφής, αυτά τα συμβατικά τερματικά μπορούν να ενσωματωθούν σε όλες τις καταστάσεις, ακόμη και στα στενότερα γκαράζ. Σχετικά με αυτό το θέμα, συμβουλεύουμε τώρα να ενσωματώσουμε πάντα τον σταθμό φόρτισης για ηλεκτρικό όχημα στην τιμή κατασκευής ενός γκαράζ, είναι πράγματι ένα προϊόν που θα είναι απαραίτητο τα επόμενα χρόνια.

    Εάν το σπίτι σας στεγάζει πολλά ηλεκτρικά οχήματα, μπορείτε να κατευθύνετε τον εαυτό σας προς τους σταθμούς φόρτισης πολλαπλές πρίζες, Που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο αναμονής και σφάλματα επικοινωνίας.

    Τέλος, γνωρίζετε ότι οι σταθμοί φόρτισης και καλώδια που τους συνοδεύουν μπορεί να έχει 3 τύποι υποδοχών.

    • Τύπος 1 : Επαναφόρτιση οχημάτων έως 7,4kW με αργή ή ακόμα και ημι-επιταχυνόμενη. Ο τύπος 1 είναι καταδικασμένος να εξαφανιστεί από το τοπίο τα επόμενα χρόνια.
    • Τύπος 2 : Οι υποδοχές τύπου 2 (7 ακίδες) είναι οι πιο συχνές και προσφέρουν ένα επιταχυνόμενο ή γρήγορο φορτίο, επάνω. Ο τύπος 2 είναι σήμερα το ευρωπαϊκό πρότυπο για την επαναφόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων.
    • Τύπος 3 : Πρόκειται για μια σπάνια υποδοχή από το 2016, η οποία προσφέρει αργή φόρτιση για επιτάχυνση μέχρι 22kW.

    Τιμή εγκατάστασης ενισχυμένης υποδοχής για ηλεκτρικό αυτοκίνητο

    Η τιμή εγκατάστασης μιας ενισχυμένης υποδοχής ποικίλλει από 350 € έως 850 €. Εάν δεν λαμβάνετε υπόψη το κόστος εγκατάστασης, τότε η τιμή μιας ενισχυμένης υποδοχής για ηλεκτρικό όχημα μπορεί να κυμαίνεται από € 150 έως 450 €.

    Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ενισχυμένη υποδοχή. Αυτός ο τύπος πρόσληψης μοιάζει με ηλεκτρική πρίζα προβολή κλασσικός. Ωστόσο, μια ενισχυμένη υποδοχή σας επιτρέπει να επαναφορτίσετε το όχημά σας περισσότερο γρήγορα Ότι με ένα κλασικό και πάνω απ ‘όλα, σας εξασφαλίζει την ασφάλεια. Ο προστατευτικοί μηχανισμοί είναι τέτοια ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης ή θέσπισης του εγχώριου ηλεκτρικού δικτύου.

    Ενώ οι συμβατικές υποδοχές μπορούν να προσφέρουν κατά μέσο όρο 3,2kW να μην είναι εγγυημένες και μέτρια ασφαλείς για αυτή τη χρήση, οι ενισχυμένες υποδοχές εξασφαλίζουν μέχρι 3,7 κιλά ενός σταθερού ρεύματος και αξιόπιστος.

    Οι ενισχυμένες υποδοχές, για παράδειγμα Green’up της μάρκας Legrand, φέρνουν επομένως ένα πιο αξιόπιστο φορτίο και πολύ πιο γρήγορα από ένα φορτίο σε μια κλασική υποδοχή, με ασήμαντο μέγεθος (ιδανικό για ένα στενό carport).

    Όπως κάθε συσκευή επαναφόρτισης για ηλεκτρικό όχημα, οι ενισχυμένες υποδοχές πρέπει να συνδέονται με τον ηλεκτρικό πίνακα ακολουθώντας τις συνταγές του Standard NF C 15-100.

    Σημειώστε ότι αυτή η πρόσληψη επαναφόρτισης δεν μπορεί να παραδώσει περισσότερο από 3,7kW ισχύος, μπορεί έτσι να εγκατασταθεί από οποιονδήποτε ηλεκτρολόγο, χωρίς Πιστοποίηση IRVE (για το οποίο μιλάμε αργότερα).

    Τιμή εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης εταιρείας ή συγκυριαρχία

    Το κόστος εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης εταιρείας ή συγκυριαρχία θα Από € 1.200 έως € 6.000. Στο απόσπασμα εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης, το μέρος που είναι αφιερωμένο στις προμήθειες θα φτάσει από € 1.000 σε € 5.200.

    Ολο και περισσότερο συγκυριαρχίες Και οι εταιρείες προσφέρουν λύσεις χρέωσης για τους κατοίκους ή τους υπαλλήλους τους. Αυτοί οι σταθμοί φόρτισης πρέπει να φέρουν πολύ Πολυάριθμες χρεώσεις και προσφέρετε ένα Ταχύτητα αντίγραφο. Στη συνέχεια, πρέπει να εγκαταστήσουμε σταθμούς φόρτισης προσαρμοσμένους σε αυτές τις χρήσεις, του ισχυρή δύναμη και συχνά παρέχεται με πολλά προϊόντα.

    Εάν η συγκυριαρχία σας ή η εταιρεία σας αποφασίσει να περάσει το καπάκι από το Electric, σίγουρα θα πρέπει να επιλέξετε ένα τερματικό Άνω των 22kW, Ίσως ακόμη και τριφασικό ρεύμα.

    Τις περισσότερες φορές αυτά τα τερματικά εγκαθίστανται σε χώρους στάθμευσης, πρέπει στη συνέχεια να διορθωθούν στήριξη ή να χτιστεί έτσι ώστε να μην κρεμαστείτε σε έναν τοίχο. Αυτά είναι πραγματικά ισχυρά συστήματα που γενικά δεν αναφέρονται για εγχώριες εγκαταστάσεις σε μεμονωμένες βίλες.

    Για παράδειγμα, μπορούμε να αναφέρουμε τα τερματικά Wallbox χαλκό ή παραγγελία, που είναι εμβληματικές από αυτές τις χρήσεις.

    Κόστος εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης: μονή -φάση ή τρία φάσης ?

    Στη Γαλλία, η πλειοψηφία των σπιτιών τροφοδοτείται από ένα μόνο ρεύμα φάσης. Χωρίς κακή ποιότητα, το τελευταίο δεν είναι ο καλύτερος τύπος ρεύματος για μεγάλα ηλεκτρικά αιτήματα. Γι ‘αυτό το λόγο οι επαγγελματίες των επαγγελματιών έχουν συχνά ένα πιο σταθερό και καλύτερο ρεύμα, λέει τρεις φάσεις. Η συντριπτική πλειοψηφία των σταθμών φόρτισης επωφελείται από μία απόκλιση φάσης και μια άλλη στα τρία φάση. Αυτό το στοιχείο ζυγίζει τελικά στο υπόλοιπο, όταν πρόκειται για την εκτίμηση της τιμής εγκατάστασης του σταθμού φόρτισης.

    Τρέχων τύπου Μέση τιμή (με εγκατάσταση) Μέση τιμή (εξαιρουμένων της εγκατάστασης) Συστάσεις
    Σταθμός φόρτισης μονής φάσης € 1.000 έως € 2.400 € 850 έως € 2.000 Εγχώριο, κανονικό φορτίο
    Σταθμός φόρτισης τριών φάσεων € 1.200 έως € 6.000 € 1.000 έως € 5.200 Εταιρεία, συγκυριαρχία, γρήγορη χρέωση

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτές οι δημόσιες τιμές, συμπεριλαμβανομένου του TTC, από διαφορετικές εξειδικευμένες πηγές, λαμβάνουν υπόψη τα τρέχοντα πρότυπα (συμπεριλαμβανομένων των διαφορικών διακόπτη και της διαίρεσης του τμήματος, μέγιστου 5 μέτρων, εξαιρουμένων των ανασκαφών).

    Τιμή εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης φάσης

    Η τιμή εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης μεμονωμένα φάσης θα από € 1.000 έως € 2.400 κατά μέσο όρο. Παραβλέποντας την παρέμβαση ενός ηλεκτρολόγου, το κόστος ενός σταθμού φόρτισης μόνο φάσης από μόνη της πηγαίνει από € 850 σε 2.000 €.

    Τα ηλεκτρικά τερματικά μεμονωμένα φάσης συνιστώνται κυρίως για εγκαταστάσεις οικιακός. Το ρεύμα που προσφέρουν είναι επαρκές για ένα κλασικό φορτίο.

    Οι σταθμοί φόρτισης μονής φάσης περιορίζονται γενικά σε 7.4kW και δεν μπορεί δεν προσφορά ταχύτατο φορτίο. Εάν θέλετε να φορτώσετε ένα μεγάλο ηλεκτρικό αυτοκίνητο και να κάνετε περισσότερα από 50 χιλιόμετρα με χρέωση ώρας, σίγουρα θα πρέπει να πάτε σε μεγαλύτερο τερματικό ισχύος και επομένως με τρία φάσης ρεύματος.

    Τιμή εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης τριών φάσεων

    Το κόστος εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης τριών φάσεων μπορεί να πάει Από € 1.200 έως € 6.000. Εξαιρουμένων των εξόδων εγκατάστασης, η τιμή ενός σταθμού φόρτισης τριών φάσεων πηγαίνει από € 1.000 σε 5.200 €.

    Το ρεύμα τριών φάσεων αντιπροσωπεύει 3 ρεύματα μονής φάσης των οποίων τα πλάτη μετατοπίζονται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα ρεύμα πιο σταθερός και καλύτερα ποιότητα.

    Επαναφόρτιση τερματικών με ισχύ μεγαλύτερη από 7,4kW εκμεταλλευτείτε αυτό το είδος ρεύματος και στη συνέχεια μπορεί να προσφέρει ένα ταχύτατο φορτίο και σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε σε περισσότερη απόσταση με μια ώρα φορτίου.

    Οι εταιρείες, οι κοινότητες και οι συγκυριαρχίες παρέχονται γενικά με αυτά τα τερματικά. Εάν το σπίτι σας πρέπει να επαναφορτίσει περισσότερα από ένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τότε μπορεί να θεωρηθεί αυτό το σύστημα.

    Εάν το σπίτι σας δεν διαθέτει τρία ρεύματα φάσης, πρέπει να έχετε το δικό σας συνδρομή και να έχετε μια τροποποίηση του συνδρομητής κοντά στο Enedis.

    Σημειώστε ότι η μετάβαση στις τρεις φάσεις μπορεί να έχει αντίκτυπο ή όχι, ανάλογα με τις καταστάσεις, στην ηλεκτρική εγκατάσταση του σπιτιού, ένας ηλεκτρολόγος μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα και να πραγματοποιήσει εξισορρόπηση φάσεων.

    Σταθμός διπλής φόρτισης τριών φάσεων

    Τιμή σταθμού φόρτισης σύμφωνα με την εξουσία

    Η ισχύς ενός σταθμού φόρτισης έχει άμεσο αντίκτυπο στην ταχύτητα του φορτίου. Η χαμηλή ισχύς επιτρέπει μόνο ένα αργό φορτίο, ενώ η υψηλή ισχύς μπορεί να δώσει πρόσβαση στο γρήγορο φορτίο. Συγκεκριμένα, όσο υψηλότερη είναι η ισχύς, τόσο περισσότερο το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο θα κάνει χιλιόμετρα με χρέωση μιας ώρας.

    Δύναμη του σταθμού φόρτισης Μέση τιμή (με εγκατάσταση) Μέση τιμή (εξαιρουμένων της εγκατάστασης)
    Λιγότερο από 3,7 kw € 1.000 έως € 1.600 € 850 έως € 1.200
    Από 3,7 kw έως 7,4kw € 1.600 έως € 2.000 € 1.200 έως € 1.600
    Από 7.4kW έως 11kW € 2.000 έως € 2.200 € 1.600 έως € 1.800
    Από 11kW έως 22kW € 2,200 έως € 2,400 € 1.800 έως € 2.000
    Άνω των 22kW 2,400 € και άλλα 2.000 € και περισσότερα

    Σημείωση: Αυτές οι δημόσιες τιμές, συμπεριλαμβανομένου του φόρου, από διάφορες εξειδικευμένες πηγές, λαμβάνουν υπόψη τα τρέχοντα πρότυπα (συμπεριλαμβανομένων των διαφορικών και τμηματικών διακόπτη, το μέγιστο 5m, εξαιρουμένων των ανασκαφών).

    Οι εγχώριες εγκαταστάσεις στη Γαλλία βρίσκονται στις 80% ενιαία φάση. Αυτό το ρεύμα είναι περισσότερο από αρκετό για συμβατική εγχώρια χρήση.

    Για την επαναφόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος, εάν το ρεύμα ενός φάσης είναι αρκετό, δεν μπορεί να υπερβαίνει τη δύναμη του 7.4kW στο μέγιστο. Εάν είστε σε αυτή την περίπτωση, ο σταθμός φόρτισης σας δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει ένα γρήγορο φορτίο και ένα μεγάλο ηλεκτρικό όχημα θα απαιτήσει πολύ χρόνο μακρύς Προκειμένου να επιτευχθεί η συνολική χωρητικότητα.

    Εάν θέλετε να προχωρήσετε περαιτέρω και να επωφεληθείτε από το ταχύτατο φορτίο, Θα πρέπει να προσανατολίσετε τον εαυτό σας προς το τρίτο ρεύμα. Αυτό το ρεύμα μπορεί να αντέξει τις υψηλές δυνάμεις, ακόμη και μεγαλύτερη από 22kW. Με αυτόν τον τύπο ισχύος ένας σταθμός φόρτισης μπορεί να ενεργοποιήσει το γρήγορο φορτίο και το ηλεκτρικό όχημά σας θα λειτουργήσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

    Ωστόσο, για να επωφεληθείτε από το ρεύμα των τριών φάσεων Αλλάξτε τη συνδρομή σας Και ο μετρητής συνδρομητών του. Η τιμή της ηλεκτρικής συνδρομής τριών φάσης είναι επίσης ελαφρώς υψηλότερη από αυτή της συνδρομής μεμονωμένες φάσεις.

    Σας συμβουλεύουμε να αφήσετε τον ηλεκτρολόγο σας την επιλογή της εξουσίας του σταθμού φόρτισης, την οποία θα εξετάσει σύμφωνα με τις συνήθειες σας και τα οχήματά σας.

    Εγκατάσταση σταθμού φόρτισης: Η παρέμβαση ενός ηλεκτρολόγου

    Διαδικασία εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης

    Η εγκατάσταση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου ή ενός σταθμού φόρτισης δεν είναι γενικά ένα περίπλοκο έργο για εκτέλεση. Ο ηλεκτρολόγος ακολουθεί τα συμβατικά βήματα και δημιουργεί ένα τερματικό ή μια ήδη precheed factory socket.

    • Προετοιμασία θήκη και καλωδίωση : Το πρώτο βήμα είναι να εγκαταστήσετε ένα καλώδιο θήκης IRL (ομαλή άκαμπτο μονωτήρα) με τον καθορισμό του τακτικά έτσι ώστε να αποφεύγετε το σχίσιμο. Το καλώδιο πηγαίνει από τον ηλεκτρικό πίνακα στο σημείο εγκατάστασης του σταθμού φόρτισης.
    • Τροποποίηση του ηλεκτρικού πίνακα : Ο ηλεκτρικός πίνακας πρέπει να λάβει μια ειδική συσκευή προστασίας για το κύκλωμα του σταθμού φόρτισης. Πρέπει να εγκατασταθεί ένας διακόπτης διαφορικού κυκλώματος, ακολουθούμενη από ένα διακόπτη κυλινδρικού τμήματος, φροντίζοντας να επιλέξετε τον σωστό τύπο προϊόντος.
    • Στέκεται το τερματικό : Το τερματικό στη συνέχεια στερεώνεται στον τοίχο ή στην κάθετη υποστήριξη του, ακολουθώντας τις συστάσεις του κατασκευαστή.
    • Συνδέσεις : Ο ηλεκτρολόγος εκτελεί όλες τις συνδέσεις στην πλευρά του τερματικού και στην πλευρά του ηλεκτρικού πίνακα.
    • Ρυθμίσεις εάν είναι απαραίτητο : Ανάλογα με τον τύπο του τερματικού, ο ηλεκτρολόγος κάνει ρυθμίσεις ισχύος έτσι ώστε να μην υπερφορτώνει το εγχώριο ηλεκτρικό κύκλωμα.

    Στο τέλος, η διακοπή της ηλεκτρικής ενέργειας θα πρέπει να διαρκέσει μόνο λίγα δεκάδες λεπτά, ο χρόνος για να τροποποιήσει τον πίνακα και να κάνει τις συνδέσεις.

    Σημειώστε ότι εάν ο ηλεκτρικός πίνακας απέχει πολύ από το τερματικό, τότε το έργο μπορεί να απαιτεί περισσότερες προσπάθειες, με για παράδειγμα τη διάτρηση εξωτερικών τοίχων.

    Επαναφόρτιση αυτοκινήτου σε ένα τερματικό μετά την εγκατάσταση

    Τιμή εγκατάστασης ενός ηλεκτρικού σταθμού φόρτισης αυτοκινήτων: κόστος του εργατικού δυναμικού

    Εάν το κόστος του εργατικού δυναμικού μπορεί να ποικίλει σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με την απόσταση μεταξύ του τερματικού και του ηλεκτρικού πίνακα, μπορούμε να καθορίσουμε μια μέση τιμή για απόσταση μικρότερη από 5ml καλωδίων.

    Σύμφωνα με αυτές τις συνταγές, η τιμή εγκατάστασης ενός τερματικού επαναφόρτισης ποικίλλει από € 200 έως 400 €, Για να μην αναφέρουμε τον εξοπλισμό και τα αναλώσιμα.

    Να γνωρίζετε ότι η τιμή εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα σε συγκυριαρχίες μπορεί να είναι υψηλότερη, καθώς αυτές είναι συχνά πιο περίπλοκες διαμορφώσεις.

    AIDS και επιδοτήσεις: Μειώστε τον προϋπολογισμό εγκατάστασής σας σε σταθμό φόρτισης

    Το ασφάλιστρο συμβαίνει

    Το Advent Premium προορίζεται να βοηθήσει τα άτομα σε συγκυριαρχίες, ολόκληρες συγκυριαρχίες, επιχειρήσεις και κοινότητες.

    Το ποσό της βοήθειας κυμαίνεται από 20 έως 50% του συνολικού ποσού του έργου, μέχρι το όριο ορισμένων οροφών.

    Ο ΦΠΑ μειώθηκε σε 5,5% για την εγκατάσταση ενός σταθμού φόρτισης

    Για όλες τις εργασίες που σχετίζονται με την εγκατάσταση λύσεων ηλεκτρικών οχημάτων, ο ΦΠΑ μειώνεται σε ρυθμό 5,5%.

    Αυτό το προτιμησιακό επιτόκιο (αντί του συνηθισμένου 20%) ισχύει για τα προμήθειες, αλλά και στο εργατικό δυναμικό.

    Η πίστωση φόρου για σταθμούς χρέωσης

    Υπάρχει πίστωση φόρου για την προώθηση της δημιουργίας ιδιωτικών σταθμών χρέωσης. Αυτή η πίστωση φόρου ανέρχεται στο 75% του συνολικού κόστους του έργου, με όριο € 300 ανά μονάδα εγκατεστημένη.

    Δεν υπάρχει προϋπόθεση πόρων για αυτήν την βοήθεια και τα μη φορητά σπίτια θα ανατεθούν μεταφορά.

    Κάποια πρόσθετη περιφερειακή βοήθεια

    Οι περιοχές και τα τμήματα μπορούν να προσφέρουν ad hoc βοήθεια που περιγράφεται στα εδάφη τους.

    Προκειμένου να επωφεληθείτε από αυτό, μπορείτε να επισκεφθείτε το περιφερειακό σας συμβούλιο ή το δημαρχείο σας και να ελέγξετε τι προσφέρεται σε άτομα.

    Λάβετε αποσπάσματα: Καθορίστε το κόστος της εργασίας σας

    Για να καθορίσετε με ακρίβεια το κόστος εγκατάστασης του σταθμού φόρτισης σας, είναι απαραίτητο να το κάνετε Επαγγελματικά από έναν επαγγελματία κοντά σου. Σας συμβουλεύουμε να λάβετε πολλά αποσπάσματα για να συγκρίνετε τις τιμές Και επιλέξτε τον τεχνίτη που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

    Οι σταθμοί φόρτισης είναι ηλεκτρικά στοιχεία πολύ υψηλής ισχύος και μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνοι εάν είναι κακώς εγκατεστημένοι. Χρησιμοποιείτε πάντα έναν εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο για αυτό το έργο, ευνοώντας εκείνους που έχουν πιστοποίηση Irve (υποδομή φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου).

    Παραδείγματα προσφορών για ένα σταθμό φόρτισης: Τυπικό κόστος

    Εάν έχετε δυσκολία να απεικονίσετε ένα πιθανό απόσπασμα για ένα σταθμό φόρτισης, προσφέρουμε μερικά παραδείγματα από πραγματικές περιπτώσεις.

    Επαναφόρτιση Terminal Quote: 7kW Terminal

    Το πρώτο παράδειγμα είναι αυτό της εγκατάστασης σταθμού φόρτισης 7kw Evlink, σε συγκυριαρχία Για ένα άτομο, με σύντομη και εύκολη διαδρομή καλωδίων και μονάδες για να ενσωματωθούν στον ηλεκτρικό πίνακα.

    Η εκτίμηση αυτού του σταθμού φόρτισης ήταν 1.950 €, Αλλά με τη βοήθεια, το ποσό ήταν € 990 και ο πελάτης έλαβε πίστωση φόρου ύψους € 300. Στο τέλος, η τιμή εγκατάστασης αυτού του σταθμού φόρτισης δεν ήταν αυτό των € 690.

    Επαναφόρτιση Terminal Quote: Ενισχυμένη υποδοχή

    Η δεύτερη περίπτωση εξετάζει την εγκατάσταση ενός ενισχυμένος Σε ένα γκαράζ κοντά στον ηλεκτρικό πίνακα.

    Λαμβάνοντας υπόψη την τροποποίηση του ηλεκτρικού πίνακα, ήταν η εκτίμηση αυτής της ενισχυμένης ηλεκτρικής πρίζας 800 €.

    Επαναφόρτιση Terminal Quote: 3KW Terminal

    Το τρίτο παράδειγμα θέτει σε προοπτική την εγκατάσταση ενός σταθμού φόρτισης 3kW Evlink κοντά στον ηλεκτρικό πίνακα.

    Μετρώντας το καλώδιο 5 μέτρων 4mm², το απόσπασμα για αυτό το τερματικό φορτίου Rose σε € 1.500.

    Επαναφόρτιση Terminal Quote: High -End Terminal

    Τέλος, η τελευταία περίπτωση κατοικεί στην εγκατάσταση ενός σταθμού φόρτισης κορυφή της γραμμής, με εξωτερική διαδρομή καλωδίου μικρότερη από 10m.

    Το απόσπασμα για αυτόν τον σταθμό φόρτισης ήταν € 3.500.

    Αγοράστε καλά το σταθμό φόρτισης: οι κύριοι κατασκευαστές

    Με μια ακμάζουσα αγορά, τα ενδιαφερόμενα μέρη αυξάνονται και τα προϊόντα είναι όλο και πιο πολυάριθμα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές σημαντικές μάρκες που προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα, καθώς και βέλτιστη εξυπηρέτηση πελατών.

    • Πλατφόρμα : Το Wallbox είναι ένας από τους ευρωπαίους ηγέτες στους σταθμούς φόρτισης. Τα προϊόντα Wallbox, Pulsar Plus και άλλοι, είναι εξαιρετικά και προορίζονται τόσο για άτομα όσο και για συγκυριαρχίες ή εταιρείες.
    • Εξαιρετική : Ο γαλλικός γίγαντας ηλεκτρικής ενέργειας προσφέρει το Green’up, μια ενισχυμένη υποδοχή που σας επιτρέπει να εξοπλίσετε το κατάλυμα με χαμηλότερο κόστος, με μέγιστη ισχύ μεγαλύτερη από 3kW.
    • Σκιτζερς : Ο άλλος γαλλικός γίγαντας προσφέρει Evlink, μια σειρά προϊόντων που ομαδοποιούν σταθμούς φόρτισης σε διάφορες καταστάσεις. Τα άτομα, οι επιχειρήσεις και άλλοι θα βρουν αναγκαστικά το παπούτσι τους στο πόδι τους.
    • Αραχομάλς : Επίσης, σταθμοί φόρτισης ποιότητας Haer, σφραγισμένοι πνευματικοί. Η προσφορά σας επιτρέπει να εξοπλίσετε μια μικρή εγχώρια εγκατάσταση ή μια κοινότητα με στόλο ηλεκτρικών οχημάτων.

    Τα έξοδα που προσαρτήθηκαν στην εγκατάσταση ενός σταθμού φόρτισης

    Προκειμένου να ολοκληρώσετε τους προσωρινούς υπολογισμούς σας, μπορείτε να λάβετε υπόψη ορισμένα πρόσθετα έξοδα. Αυτά είναι τα συχνότερα έξοδα για την καλύτερη δημιουργία του σταθμού φόρτισης στην ιδιοκτησία σας.

    • Τροποποίηση του ηλεκτρικού πίνακα : Εάν ο ηλεκτρικός πίνακας δεν είναι μέχρι το πρότυπο, ή είναι παλιό ή απλά πολύ μικρό, θα πρέπει να το εξετάσετε να ανακαινιστεί από έναν ηλεκτρολόγο. Το τελευταίο μπορεί να φροντίσει αυτό το έργο ταυτόχρονα με την εγκατάσταση του σταθμού φόρτισης. Ανάλογα με τις χειρονομίες που πρέπει να γίνουν και τα προϊόντα που πρόκειται να εγκατασταθούν, το κόστος μπορεί να είναι πολύ μεταβλητό.
    • Τάφρος : Εάν ο σταθμός φόρτισης πρέπει να εγκατασταθεί σε ένα πόδι, θα πρέπει να θάψετε την καλωδίωση (σε μια σπατάλη). Για να το πετύχετε αυτό, πρέπει να κάνετε μια μικρή τάφρο στο έδαφος. Αυτό το έργο γίνεται γενικά από τον ηλεκτρολόγο, ο οποίος μπορεί ωστόσο να μεταβιβάσει το σκάψιμο σε ένα terrassier.
    • Υποστήριξη : Ένας σταθμός φόρτισης που είναι εγκατεστημένος έξω από έναν τοίχο πρέπει να στερεωθεί σε ένα πόδι που παρέχεται από τον κατασκευαστή. Αυτό, γενικά ποιοτικό και αδιάβροχο πόδι έχει επίσης ένα επιπλέον κόστος που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την προετοιμασία της εργασίας σας.
Thanks! You've already liked this
No comments