Το καλύτερο ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο 2023, τα καλύτερα φωτεινά ηλεκτρικά ποδήλατα στην αγορά το 2023 | Υπερβαίνω

Χρειάζεστε περισσότερη ελευθερία? Εδώ είναι τα ελαφρύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα στην αγορά

Contents

Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι ποδηλάτες επιλέγουν ένα ελαφρύ ποδήλατο έγκειται στο χειρισμό, στη φορητότητα, αλλά και στη δυνατότητα οδήγησης με χαμηλή βοήθεια ή ακόμα και χωρίς βοήθεια.
Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν ανεβαίνετε σε μια πλαγιά. Όσο βαρύτερο είναι το ποδήλατο, τόσο περισσότερες προσπάθειες θα πρέπει να το ανεβείτε και το ίδιο ισχύει και για τη δύναμη που θα πρέπει να παρέχει ο κινητήρας.
Καταβάλλουμε απολογισμό όλων των πλεονεκτημάτων !

Το καλύτερο ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο 2023

Ανακαλύψτε το καλύτερο ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο το 2023, με την αρχική βοήθεια. Ένα πολύ ελαφρύ VAE μικρότερο από 12,5 κιλά, που κατασκευάζεται στη Γαλλία. Ένα ισχυρό και άνετο ποδήλατο, 100% προσαρμόσιμο στο διαδίκτυο, για τα καθημερινά σας ταξίδια, τις καλοκαιρινές σας βόλτες ή τις αθλητικές σας εκδρομές.

Το καλύτερο ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο για το 2023

Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, όπως το μοντέλο βοήθειας της μάρκας προέλευσης, είναι ένα ελαφρύ ποδήλατο που διαθέτει ενσωματωμένο ηλεκτρικό κινητήρα και μπαταρία για την παροχή πρόσθετης βοήθειας στο πεντάλ. Αυτή η βοήθεια μπορεί να διευκολύνει τη συμπεριφορά του ποδηλάτου, ειδικά σε δυσκολίες όπως απότομες αναρτήσεις ή αντιμετωπίζοντας έναν ισχυρό άνεμο. Ο ηλεκτρικός κινητήρας ενεργοποιείται ανάλογα με τη δύναμη που ασκείται στα πεντάλ και μπορεί να ελεγχθεί από ένα κουμπί στο ποδήλατο . Αυτός ο τύπος ηλεκτρικού ποδηλάτου μπορεί εύκολα να φτάσει στην ταχύτητα των 25 km/h, ταχύτητα από την οποία η βοήθεια εξασθενίζει, χωρίς να επιβραδύνει το ποδήλατο. Αυτός ο τύπος ποδηλάτου έχει μια σειρά από 100 χλμ.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι μια μόνιμη εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά μέσα μεταφοράς, όπως αυτοκίνητα ή μοτοσικλέτες, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα. Επιπλέον, το ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να προσφέρει έναν οικονομικό και πρακτικό τρόπο μεταφοράς, ιδίως για σύντομες διαδρομές. Εν ολίγοις, το ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να είναι μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια πρακτική, οικονομική και περιβαλλοντική εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά μέσα μεταφοράς.

Ηλεκτρικός τροχός μηχανής ποδηλάτου

Γιατί να επιλέξετε ένα ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο ?

Η επιλογή ενός ελαφρού ηλεκτρικού ποδηλάτου προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτα απ ‘όλα, ένα ελαφρύ VAE θα είναι ευκολότερο να ελιχτεί και πιο ευχάριστο στη χρήση για καθημερινές εκδρομές, κάτι που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για άτομα που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρικό ποδήλατό τους για μεγαλύτερα ταξίδια ή για αθλητικές δραστηριότητες.

Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο, ακόμη και χωρίς ενεργοποίηση ηλεκτρικής βοήθειας. Με βάρος μόνο 12 κιλά, το Αρχική βοήθεια Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγαλύτερα ταξίδια χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επιπλέον, ένα ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο θα είναι ευκολότερο στη μεταφορά, η οποία μπορεί να είναι χρήσιμη για όσους επιθυμούν να μεταφέρουν τα ποδήλατά τους με αυτοκίνητο ή σε δημόσιες συγκοινωνίες. Είναι το ιδανικό ποδήλατο για το valotaf .

Βοήθεια, ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο

Mahle X20, το ελαφρύτερο σύστημα-μπαταρίας

Το Mahle Ebike Systems είναι ένα τμήμα της γερμανικής εταιρείας Mahle, εξειδικευμένος στην παραγωγή κινητήρων για ηλεκτρικά ποδήλατα. Ο κινητήρας Mahle X20 είναι ο ελαφρύτερος κινητήρας στην αγορά. Χαρακτηρίζεται από τη δύναμή του 60 nm ροπής, γεγονός που καθιστά ικανό να διαχειρίζεται το δύσκολο έδαφος με αξιοσημείωτη ευκολία.

Ο κινητήρας Mahle X20 είναι επίσης εξοπλισμένος με έξυπνη τεχνολογία ελέγχου που επιτρέπει τη βέλτιστη βοήθεια ανάλογα με την κατάσταση, καθιστώντας την δημοφιλή επιλογή για τους ποδηλάτες που επιδιώκουν να μεγιστοποιήσουν τις επιδόσεις και την ενεργειακή τους απόδοση. Επιπλέον, αυτός ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί για να είναι συμπαγής και ελαφριά, γεγονός που καθιστά την ολοκλήρωσή του τόσο εύκολη όσο και αισθητική.

Συμπερασματικά, ο κινητήρας Mahle X20 είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους ποδηλάτες που αναζητούν έναν κινητήρα με μειωμένο, αξιόπιστο και αποτελεσματικό βάρος. Προσφέρει σημαντική τεχνολογία εξουσίας και προηγμένης τεχνολογίας για μια ευχάριστη και αποτελεσματική εμπειρία οδήγησης.

Γιατί να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με έναν κινητήρα στον πίσω τροχό ?

Ένας κινητήρας στον οπίσθιο τροχό έχει τρία κύρια πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τον κινητήρα στο στρόφαλο .

Ελαφρότητα και απόδοση
Οι ηλεκτρικοί κινητήρες που είναι εγκατεστημένοι στον πίσω τροχό είναι γενικά ελαφρύτεροι και επομένως κάνουν το VAE πιο αποτελεσματικό, ειδικά όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ποδήλατο χωρίς βοήθεια ή με μειωμένη βοήθεια.

Χειρισμός, ή Αντιμετώπιση
Οι ηλεκτρικοί κινητήρες που είναι εγκατεστημένοι στον πίσω τροχό μπορεί να βελτιώσουν το χειρισμό του ποδηλάτου, καθώς το βάρος του συστήματος μειώνεται πολύ. Επηρεάζει σημαντικά το κέντρο βάρους ή τη γεωμετρία του ποδηλάτου. Μπορεί να κάνει την οδήγηση ευκολότερη και ευχάριστη.

Αισθητικός
Οι ηλεκτρικοί κινητήρες που είναι εγκατεστημένοι στον πίσω τροχό συχνά θεωρούνται πιο διακριτικοί, καθώς δεν διαταράσσουν τη γραμμή ποδηλάτου και είναι ευκολότερο να κρύψουν. Η βοήθεια είναι το VAE του οποίου η εξωτερική εμφάνιση είναι εξαιρετικά παρόμοια με αυτή ενός ποδηλάτου μυών.

Βοήθεια δρόμου, ηλεκτρικό ποδήλατο δρόμου

Προέλευση, η επιλογή της Γαλλίας, η προηγμένη τεχνολογία και η εξατομίκευση

Οι κύκλοι προέλευσης είναι μια γαλλική μάρκα ποδηλάτων υψηλής τεχνολογίας, κατασκευασμένα στη Γαλλία και προσαρμόσιμα. Οι κύκλοι προέλευσης προσφέρουν μια σειρά ηλεκτρικών ποδηλάτων για διαφορετικούς τύπους πεδίου και οδήγησης, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων του Vae of City , του Χαλίκι Vae Ή Οδός Vae . Η μάρκα επικεντρώνεται στην ποιότητα, την απόδοση και το σχεδιασμό για να παρέχει μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία οδήγησης στους πελάτες της.

Οι κύκλοι προέλευσης χρησιμοποιούν εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, όπως αναγνωρισμένους ηλεκτρικούς κινητήρες, μακροπρόθεσμες μπαταρίες και πλαίσιο αλουμινίου υψηλής ποιότητας για να εγγυηθούν την καλύτερη δυνατή εμπειρία οδήγησης. Η μάρκα προσφέρει επίσης έναν ηλεκτρονικό διαμορφωτή, επιτρέποντας την εξατομίκευση του ηλεκτρικού ποδηλάτου τους ανάλογα με τις ανάγκες τους και το στυλ οδήγησης.

Συμπερασματικά, οι κύκλοι προέλευσης είναι μια μάρκα που αναγνωρίζεται για την ποιότητα και την απόδοση των ηλεκτρικών ποδηλάτων της, προσφέροντας ένα ποικίλο φάσμα μοντέλων για διαφορετικούς τύπους εδάφους, καθώς και πολλές δυνατότητες πελατών για τους πελάτες.

Γιατί να αγοράσετε το φως σας στο Διαδίκτυο ?

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για να αγοράσετε το ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατό σας στο Διαδίκτυο. Εδώ είναι μερικά από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα:

Ευρεία επιλογή
Online, θα έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία από ελαφριά ηλεκτρικά ποδήλατα από διαφορετικές μάρκες και μοντέλα, τα οποία θα σας επιτρέψουν να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Εύκολη σύγκριση τιμών
Online ιστοσελίδες αγορών ποδηλάτων, όπως αυτές των κύκλων προέλευσης.Το COM σας επιτρέπει να συγκρίνετε εύκολα τις τιμές των διαφορετικών ηλεκτρικών ποδηλάτων φωτός, τα οποία θα σας βοηθήσουν να βρείτε την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής για τα χρήματα.

Απομακρυσμένη αγορά
Μπορείτε να αγοράσετε το ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατό σας online χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε, το οποίο είναι πρακτικό και μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα.

Λεπτομερείς πληροφορίες
Online, θα έχετε πρόσβαση σε πολλές λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα ελαφρά ηλεκτρικά ποδήλατα, όπως τα χαρακτηριστικά, τις προδιαγραφές, τις απόψεις και τα σχόλια των πελατών, τα οποία θα σας βοηθήσουν να λάβετε μια φωτισμένη απόφαση.

Άμεση παράδοση
Οι περισσότεροι ιστότοποι online προσφέρουν άμεση παράδοση στο σπίτι σας, γεγονός που σας εμποδίζει να μεταφέρετε τον εαυτό σας με ηλεκτρικό ποδήλατο.

Συμπερασματικά, η αγορά ενός ελαφρού ηλεκτρικού ποδηλάτου στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι μια σοφή επιλογή για όσους αναζητούν μια ευρεία επιλογή, μια εύκολη σύγκριση τιμών, λεπτομερείς πληροφορίες και άμεση παράδοση.

Χρειάζεστε περισσότερη ελευθερία ? Εδώ είναι τα ελαφρύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα στην αγορά

Η ελαφρότητα και το ηλεκτρικό ποδήλατο σπάνια πηγαίνουν χέρι -χέρι, για χρόνια, οι Vaes ήταν ογκώδεις μηχανές, περίπλοκες στις μεταφορές, δαπανηρές και εξοπλισμένες με περιορισμένη αυτονομία. Αργά, άλλαξε.
Η στροφή σε ένα “ελαφρύ” ηλεκτρικό ποδήλατο έχει πολλά πλεονεκτήματα ! Για να ξεκινήσετε, θα βρείτε αισθήσεις οδήγησης πιο κοντά σε εκείνες ενός κλασικού ποδηλάτου, αφού η ελαφρότητα προσφέρει επίσης καλύτερο χειρισμό. Ένα βάρος που περιείχε επίσης αποθηκεύει την μπαταρία αφού μπορείτε να οδηγήσετε με χαμηλότερη βοήθεια ! Τέλος, εάν πρέπει να φοράτε τακτικά το ποδήλατό σας, για να ανεβείτε για παράδειγμα, το βάρος γίνεται γρήγορα ένα μειονέκτημα.
Σε αυτό, ένας καλός τρόπος για να μετακινηθείτε μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα σας !

Πόσο ζυγίζει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ?

Το βάρος ενός VAE είναι ένας από τους παράγοντες που μπορούν να αποτρέψουν ορισμένους χρήστες από την επένδυση ή τη χρήση τους καθημερινά. Τελείωσε ! Γενικά, όλα τα στυλ συνδυάζονται, Ποικίλλει μεταξύ 10 και 30 kg. Οι περισσότεροι είναι ακόμη και μεταξύ 18 και 25 kg. Ένα ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο ζυγίζει μεταξύ 10 και 15 kg.

Γιατί να επιλέξετε ένα ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο ?

Η απάντηση είναι απλή: για το βάρος και την αυτονομία της ! Φυσικά, ποικίλλει ανάλογα με τον προϋπολογισμό, τον σχεδιασμό, τις προδιαγραφές και τον τύπο ποδηλάτου (Road, Mountain Biking, City, Folding. Ουσία. Ως ένδειξη, εδώ είναι μερικά παραδείγματα VAE διαφορετικών τύπων:

Τύπος ποδηλάτου Μοντέλο Βάρος
Αστικός Μουστάκι Σάββατο 28 ανοιχτό 23 κιλά
ποδηλασία βουνού Cube Stereo Hybrid 160 SL 500 24 κιλά
VTC Kalkhoff Agattu 1.B Προώθηση 26 κιλά
Πτυσσόμενος Eovolt City x 15 κιλά
Φορτίο Κύβος υβριδικό φορτίο 48 κιλά

Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι ποδηλάτες επιλέγουν ένα ελαφρύ ποδήλατο έγκειται στο χειρισμό, στη φορητότητα, αλλά και στη δυνατότητα οδήγησης με χαμηλή βοήθεια ή ακόμα και χωρίς βοήθεια.
Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν ανεβαίνετε σε μια πλαγιά. Όσο βαρύτερο είναι το ποδήλατο, τόσο περισσότερες προσπάθειες θα πρέπει να το ανεβείτε και το ίδιο ισχύει και για τη δύναμη που θα πρέπει να παρέχει ο κινητήρας.
Καταβάλλουμε απολογισμό όλων των πλεονεκτημάτων !

Εύκολο να κουβαληθεί

Η τακτική μεταφορά ενός πολύ βαρύ ηλεκτρικού ποδηλάτου μπορεί να είναι στην καλύτερη περίπτωση μια πηγή προβλημάτων – αν έχετε μεγάλη απόσταση για να ταξιδέψετε με το περπάτημα – και στη χειρότερη περίπτωση ένα πραγματικό πρόβλημα – για παράδειγμα, αν πρέπει να το φορέσετε σε μια σκάλα μέχρι το διαμέρισμά σας. Για αυτή τη χρήση, Θα πρέπει να επιλέξετε ένα ποδήλατο κοντά στα 15 κιλά και ιδανικά μερικά κιλά παρακάτω.
Εάν θέλετε ένα ποδήλατο με πρακτικά χαρακτηριστικά όπως λάσπες, ράφι αποσκευών και ενσωματωμένα φώτα, 18 κιλά είναι ένας πιο ρεαλιστικός φακός.
Όσο ελαφρύτερο το ποδήλατο, τόσο πιο εύκολα τα πράγματα γίνονται εύκολα όσον αφορά την ευελιξία και τη φορητότητα. Αυτό κάνει επίσης τη διαφορά εάν είστε προαστιακός που πρέπει να σηκώσει το ποδήλατό του για να τον φέρει πάνω και κάτω τα μέσα μαζικής μεταφοράς, να το φορτώσει σε φορέα ποδηλάτων, να το περάσει πάνω από ένα εμπόδιο ή να το φορέσει επάνω της κατοικίας σας !

Ευκολότερο να προχωρήσει χωρίς βοήθεια

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα που ζυγίζουν περισσότερα από 20 κιλά μπορούν να προχωρήσουν πολύ καλά με την βοήθεια με ειδικές ανάγκες, αλλά το πρόσθετο βάρος γίνεται γρήγορα βάρος στο πιάτο, οπότε φανταστείτε ανερχόμενους. Θα έχετε συνεχώς την εντύπωση να ρυμουλκήσετε ένα ρυμουλκούμενο !
Όταν οδηγείτε ένα ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο, Το πεντάλ χωρίς βοήθεια είναι πολύ λιγότερο προβληματική. Το φως VAES μοιάζει με συμβατικά ποδήλατα και το πρόσθετο βάρος έχει μικρότερο αντίκτυπο στη γενική αίσθηση οδήγησης.

Αυξημένη αποτελεσματικότητα: περισσότερη αυτονομία και διάρκεια ζωής

Όποια και αν είναι η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα, η μπαταρία είναι το νεύρο του πολέμου ! Από την πλευρά των φωτεινών ηλεκτρικών ποδηλάτων, Οι μπαταρίες είναι γενικά χαμηλότερη χωρητικότητα. Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για αυτό: μείωση του βάρους και ενσωμάτωση της μπαταρίας στο πλαίσιο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ένα ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο πρέπει να έχει μια μικρή μπαταρία (αν και οι περισσότεροι Light Vaes έχουν ένα). Μία από τις ελαφρύτερες και πιο εκλεπτυσμένες εκδόσεις είναι το εξειδικευμένο turbo vado sl. Έχει μια μπαταρία πάνω από 320 WH και έχει επίσης ένα σύστημα επέκτασης αυτονομίας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε μια πρόσθετη μπαταρία. Όλα αυτά για το μέτριο βάρος των 14,9 kg. Για ηλεκτρικό ποδήλατο με κινητήρα πεντάλ, 10 ταχύτητες, ενσωματωμένο απορροφητή κεφαλής και μια αξιοπρεπή μπαταρία, είναι εντυπωσιακή.
Αν έπρεπε να βγείτε από την μπαταρία, ένα ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο θα σας επιτρέψει να πάτε σπίτι πιο γαλήνια.

Επιταχύνει στους λόφους

Οι οδικοί ποδηλάτες που χρησιμοποιούν συμβατικά ποδήλατα είναι εμμονή με βάρος, επειδή είναι ένας παράγοντας που μπορεί Βοηθήστε να ανεβείτε σε λόφους παρέχοντας λιγότερη προσπάθεια.
Για να το πούμε απλά, η πεντάλ προς τα επάνω ισοδυναμεί με τη βαρύτητα, οπότε όσο λιγότερο έχετε βάρος για να τοποθετήσετε το λόφο (όλοι οι άλλοι παράγοντες όπως η δύναμη, ο άνεμος και το βάρος του ποδηλάτη είναι ίσοι), τόσο πιο γρήγορα θα είστε γρήγοροι.
Είναι όλο και πιο συνηθισμένο να βλέπετε Ηλεκτρικά οδικά ποδήλατα μαζί με τα συνηθισμένα οδικά ποδήλατα κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας ομάδας. Πολλά μοντέλα παρουσιάζονται ως δύο ποδήλατα σε ένα (ένα VAE και ένα κανονικό ποδήλατο), επειδή έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθούν πέρα ​​από το όριο βοήθειας όσο το δυνατόν πιο εύκολα. Υπάρχει ακόμη και ένα Αφαιρούμενο σύστημα κινητήρα Χρησιμοποιείται σε πολλά ποδήλατα από τη γερμανική εταιρεία Fazua.

Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που μοιάζει με ένα συνηθισμένο ποδήλατο

Όλα τα ποδήλατα που παρουσιάζονται σε αυτόν τον οδηγό δεν μοιάζουν πραγματικά με ηλεκτρικά ποδήλατα. Αυτό μπορεί να έχει κάποια πλεονεκτήματα: από αισθητική άποψη, αυτά τα ποδήλατα είναι πολύ πιο τακτοποιημένο, Κανένα μεγάλο μπλοκ μπαταρίας δεν κυριαρχεί στο πλαίσιο.
Είναι επίσης λιγότερο πιθανό να είναι ο στόχος των κλεφτών.

Ιδανικό για καθημερινές εκδρομές

Τα ελαφρά ηλεκτρικά ποδήλατα είναι ιδανικά για χρήστες που θέλουν μόνο να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρική βοήθεια για να διασχίσουν τις νευρώσεις. Καθώς το βάρος είναι πολύ χαμηλό (σε σύγκριση με άλλα VAEs), έχετε πάντα ένα συναίσθημα κοντά σε ένα συμβατικό ποδήλατο όταν τρέχετε χωρίς βοήθεια.

Τα καλύτερα ελαφριά ηλεκτρικά ποδήλατα ανά κατηγορία

Σε αυτόν τον οδηγό, καλύψαμε τις επιλογές για το δρόμο, τα ηλεκτρικά ποδήλατα της πόλης, την ορεινή ποδηλασία, τα υβρίδια και τις πτυχές.
Ο καθένας έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, την ευκολία χρήσης και απόδοσης.
Ακολουθούν μερικά από τα βασικά κριτήρια που έχουμε λάβει υπόψη:

  • Σχέση ποιότητας και τιμής : Ακόμα και τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα μπορούν να ποικίλουν σημαντικά στην τιμή τους. Τα ελαφρά ποδήλατα είναι συχνά (πολύ) πιο ακριβά.
  • Αποδοτικότητα του κινητήρα : Η ισχύς, η αποτελεσματικότητα και το επίπεδο ρευστότητας των κινητήρων.
  • Αποτελεσματικότητα : Η αυτονομία, η ισχύς και η ταχύτητα φόρτωσης.
  • Γενική απόδοση : Ποια είναι η οδηγική εμπειρία ? Πώς αντιδρά το ποδήλατο σε αναρρίχηση και καταρράκτες ?

Τα ελαφρύτερα ποδήλατα της πόλης ηλεκτρικού ρεύματος

Φουντζούι

  • Βάρος : 13,5 kg
  • Τιμή : Περίπου 1900 € και μεταξύ 20 και 60% φθηνότερα προς τα πάνω !
  • Αυτονομία : 30 έως 60 χλμ
  • Ταχύτητα : 1 ταχύτητα
  • Ιδανικό για προάστια και κυκλοφορούν στα πεζοδρόμια

Cock-A-Doodle Doo ! Αυτό το γαλλικό ηλεκτρικό ποδήλατο έχει ένα πολύ εκλεπτυσμένο στυλ, με πλαίσιο αλουμινίου και πιρούνι, για πολύ ελαφρύ βάρος 13,5 kg. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 160 WH, μπορεί να επαναφορτιστεί σε αναδρομικό και έχει αυτονομία 30 έως 60 χλμ., Ανάλογα με διάφορους παράγοντες: τον τρόπο της μπαταρίας, της κλίσης, του βάρους του χρήστη κ.λπ.

Μπορεί να συνδεθεί στο τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth χρησιμοποιώντας την εφαρμογή bitride (διαθέσιμη στο Android και iOS). Μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα, την ηλεκτρική βοήθεια και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα. Η μπαταρία του είναι προσαρτημένη στον πίσω τροχό του ποδηλάτου, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να εισάγετε το VAE από το σπίτι σας για να το φορτώσετε. Ακόμα κι αν δεν είναι περίπλοκο δεδομένου του βάρους του, είναι μια πτυχή που πρέπει να ληφθεί υπόψη, ειδικά αν ζείτε σε ένα διαμέρισμα.

E-Bike Alérion

  • Βάρος : 13,2 kg
  • Τιμή : Περίπου 2000 € και μεταξύ 20 και 60% φθηνότερα προς τα πάνω !
  • Αυτονομία : έως και 80 χλμ
  • Ταχύτητα : 1 ταχύτητα
  • Διευκολύνει τις καθημερινές διαδρομές: πηγαίνετε στο γραφείο ή πιείτε ένα ποτό

Η μάρκα προσφέρει ποδήλατο Κατασκευασμένο στην Γαλλία Λευκό, κομψό και πολύ ελαφρύ που ονομάζεται “πάντα εγκαίρως”. Τίποτα δεν δείχνει ότι είναι ηλεκτρικό !

Η μπαταρία έχει ισχύ 360 WH και είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο, ενώ ο κινητήρας βρίσκεται στον πίσω πλήμνη του τροχού. Το πλαίσιο του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και άνθρακα, μπορεί να φτάσει σε μια μέγιστη αυτονομία 80 χλμ.

COBOC ECYCLE F1

  • Βάρος : 10,8 kg
  • Τιμή : € 4.999 νέα και μεταξύ 20 και 60% φθηνότερα προς τα πάνω !
  • Αυτονομία : 70 έως 100 χλμ
  • Ταχύτητα : 1 ταχύτητα, προσαρμοστική
  • Για όλα τα καθημερινά ταξίδια

Ο Γερμανός κατασκευαστής F1 Coboc είναι ένα πραγματικό κατόρθωμα του ελαφρότητα και του τεχνολογία. Με μόνο 10,8 kg στην κλίμακα, είναι το ελαφρύτερο ποδήλατο βοήθειας στην κορυφή μας (το Vello Bike+ δεν είναι διαθέσιμο προς πώληση), προσφέροντας παράλληλα μια σειρά από περισσότερα από 70 χλμ.

Με την πρώτη ματιά, το F1 Eycle μοιάζει να είναι λάθος για ένα κλασικό ποδήλατο. Εδώ, χωρίς προφανή ηλεκτρονική και χωρίς οθόνη ελέγχου, αλλά μια ωραία κρυμμένη μπαταρία στο πλαίσιο και έναν οπίσθιο τροχό με ενσωματωμένο αισθητήρα ροπής ροπής.

Αναλύσεις αλγόριθμου σε πραγματικό χρόνο την πίεση που ασκείτε στα πεντάλ για τη διανομή του σωστού ποσού βοήθειας σε κάθε κατάσταση. Αυτή η αυτόματη και διαισθητική λειτουργία σας επιτρέπει να έχετε αισθήσεις οδήγησης όσο το δυνατόν πιο κοντά σε εκείνες ενός ποδηλάτου χωρίς βοήθεια.

Παρόλο που δεν έχετε τον έλεγχο του επιπέδου βοήθειας μέσω του παραδοσιακού πίνακα ελέγχου που εξοπλίζει τα περισσότερα από τα VAEs, μπορείτε ωστόσο να προσαρμόσετε την εμπειρία οδήγησης με το smartphone σας. Η εφαρμογή COBOC επιτρέπει, για παράδειγμα, να ορίσετε τη βοήθεια που προσφέρεται κατά την εκκίνηση ή να επιλέξετε την ευαισθησία της βοήθειας: όσο υψηλότερη θα είναι και όσο περισσότερο το ποδήλατο θα σας βοηθήσει να πετάξετε.

Επίσης τελείωσε εκτροχιασμό και ίχνη λίπους στα παντελόνια, αφού ο eycle F1 οδηγείται από μια ζώνη. Αυτό το ποδήλατο έχει επομένως τα πάντα για να ευχαριστήσει τους κατοίκους των πόλεων που αναζητούν ένα φως VAE για τα καθημερινά ταξίδια τους. Σημειώστε, ωστόσο, ότι η μπαταρία της δεν είναι αφαιρούμενη και ότι θα πρέπει επομένως να την φορτώσετε κοντά σε μια έξοδο ενέργειας.

Thanks! You've already liked this
No comments