BZ4X, το 1ο 100 % ηλεκτρικό SUV Toyota – Turbo Test 09/10/2022, Toyota BZ4X 2022: Τιμή και Τεχνικό Φύλλο | Sherbrooke Toyota

Toyota BZ4X 2022: Τιμή και τεχνικό φύλλο του νέου ηλεκτρικού SUV

Τέλος, το Toyota BZ4X 2022 είναι εξοπλισμένο με ένα εσωτερικό που επικεντρώνεται στον οδηγό και τις διαισθητικές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης μιας διεπαφής πολυμέσων που μπορεί να ενεργοποιηθεί με τη φωνή, την αφή και ακόμη και την θέα.

BZ4X, το 1ο 100 % Electric Toyota SUV – Turbo Test 09/10/2022

Βρισκόμαστε σε μία από τις χώρες του κόσμου που συνδέονται περισσότερο στους σταθμούς φόρτισης. Ένα δίκτυο που έχει αναπτυχθεί ταχύτερα από αυτό της Κίνας, της Γαλλίας ή ακόμα και του Νορβηγίας της Νορβηγίας. Εδώ ένα νέο αυτοκίνητο στο 5 πωλείται σε 100% ηλεκτρικό. Έχετε μαντέψει ότι είμαστε στη Δανία για να δοκιμάσουμε μια καινοτομία ..

Και ναι, όταν μιλάμε ηλεκτρικά, μιλάμε αποτελεσματικότητα, είναι το νεύρο του πολέμου. Στην περίπτωσή μας, το All -Wheel Drive, μας προσφέρει σε χαρτί 457 χλμ. Αυτονομίας … που μπορεί να ωθηθεί μέχρι 513 χλμ. Αν επιλέξουμε την έκδοση των δύο τροχών. Προφανώς σε πραγματικές συνθήκες είναι λίγο λιγότερο, αλλά το BZ4X σερφάρισε τον ίδιο μέσο όρο με αυτούς τους ανταγωνιστές. Για να προχωρήσουμε λίγο περισσότερο, μια στέγη που καλύπτεται με ηλιακούς συλλέκτες είναι επίσης προαιρετική και καθιστά δυνατή την παραγωγή αρκετών ενέργειας κατά τη διάρκεια ενός έτους για να καλύψει 1.800 χλμ.

Με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες 109 hp το καθένα, ένα μπροστά και ένα στο πίσω μέρος, η έκδοση 4 -wheel drive αναπτύσσει μια σωρευτική ισχύ 218 hp. Μια δύναμη που επιτρέπει στο BZ4X να είναι επαρκώς αντιδραστική στις δυναμικές φάσεις, τόσο στην πόλη όσο και στο δρόμο.

Η νέα του πλατφόρμα που ενσωματώνει τις μπαταρίες στο σασί έχει το τεράστιο πλεονέκτημα της μείωσης του κέντρου βάρους και της αποφυγής του SUV να υποφέρει από τα 2 τόνους 65 κιλά… ! Ένα άλλο σημαντικό σημείο: θα χρειαστούν περίπου 30 λεπτά για να επαναφορτίσετε το 80% των μπαταριών σε γρήγορο φορτίο ή 10:45 π.μ.

Μόλις ξεκινήσει το BZ4X στους δρόμους μας, θα πρέπει να περιμένουμε να φιλοξενήσουμε μια σειρά από άλλα BZS: 7 μοντέλα συνολικά αναμένονται μέχρι το 2025, συμπεριλαμβανομένων 5 θα αφορούν την Ευρώπη.

Περιεχόμενα αυτήν την εβδομάδα

Motorhome και Vans, 2023 Τάσεις – Turbo Fepission of the.

Η ανακάλυψη του Porsche 911 GT3 RS, Citroën Ami Buggy, Toyota BZ4X και Bentley Bentayga, είναι.

Εκπομπή Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Porsche 911 GT3 RS, η τελική έκδοση του δοκιμαστικού 911 – turbo του The.

Της μνήμης, χωρίς πραγματικά να πάρει πολύ μεγάλο κίνδυνο, ποτέ ένα αυτοκίνητο παραγωγής δεν ήταν έτσι.

Εκπομπή Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Alpine A110 R, Peugeot 3008, Pierre Gasly – Zapping Turbo από.

Το νέο Alpine A110 R, ένας νέος υβριδικός κινητήρας για το Peugeot 3008 και 5008, χωρίς.

Εκπομπή Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Citroën Friend Buggy, Οι λόγοι για την τρελή επιτυχία – Turbo Test.

Όχι αυτό … προφανώς … πάρα πολλοί περιορισμοί και όχι τόσο οικολογικά το παραδέχομαι. Η λύση μου.

Εκπομπή Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

BZ4X, το 1ο 100 % ηλεκτρικό SUV Toyota – Turbo Test του.

Βρισκόμαστε σε μία από τις χώρες του κόσμου που συνδέονται περισσότερο στους σταθμούς φόρτισης. Ένα δίκτυο ότι.

Εκπομπή Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Bentley Bentayga, Trip First Class – Turbo Test of the.

Το νέο Bentley Bentayga ! Προφανώς, δεν είναι το αυτοκίνητο όλων, αλλά.

Εκπομπή Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Εμφανίζεται στο Turbo.FR, Οι ασυνήθιστες εικόνες της εβδομάδας – Εξαγάγετε.

Πίσω στις ασυνήθιστες εικόνες των τελευταίων εβδομάδων, χαμόγελα και χιούμορ για το τμήμα μας.

Toyota BZ4X 2022: Τιμή και τεχνικό φύλλο του νέου ηλεκτρικού SUV

Παρουσίαση του Toyota BZ4X 2022

Η εισβολή της Toyota στην ηλεκτροκίνηση οχημάτων δεν είναι νέα. Πράγματι, το Πρίδιο είναι μέρος της οικογένειας Toyota από το 1997 και έκτοτε, έχουν δημιουργηθεί πολλά υβριδικά και υβριδικά μοντέλα. Αυτή τη φορά, με το ολοκαίνουργιο Toyota BZ4X 2022, της οποίας η τιμή δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ο κατασκευαστής παρουσιάζει το πρώτο 100 % ηλεκτρικό όχημα. Και παρόλο που δεν γνωρίζουμε όλα τα χαρακτηριστικά, οι πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν μας λένε ότι αυτό το ηλεκτρικό μοντέλο Toyota 2022 θα βάλει την όρασή μας ! Ενώ περιμένει την άφιξή του σε αντιπροσωπείες, Toyota Sherbrooke, Κοντά στο Magog, σας δίνει τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με αυτό το νέο όχημα, το οποίο σίγουρα θα είναι ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά surs στην αγορά !

Το πρώτο σε μια μακρά σειρά ηλεκτρικών οχημάτων

Το BZ4X της Toyota είναι το πρώτο όχημα του κατασκευαστή που στηρίζεται στη νέα πλατφόρμα E-TNGA, η οποία θα χρησιμοποιηθεί μέχρι το 2025, για πολλά άλλα ηλεκτρικά μοντέλα. Αυτό το νέο SUV της Toyota θα προσφέρει, εκτός από την αξιοπιστία και την ποιότητα της κατασκευής υπογεγραμμένη Toyota, σταθερή απόδοση, πολύ ενδιαφέρουσα αυτονομία καθώς και σε τεχνολογίες -σκάφους άφθονα. Ναι, το μέλλον υπόσχεται να είναι υποσχόμενη ηλεκτροδότηση στην Toyota !

Τρεις -quarter πριν από την Toyota BZ4X 2022

Σχεδιασμός και διαστάσεις

Με μήκος 4690 χιλιοστών, το BZ4X εμφανίζει πλάτος 1860 χιλιοστά και ύψος 1650 χιλιοστών, των διαστάσεων που θα το ταξινομούσαν μεταξύ του RAV4 (4596/1854/1702 mm) και της Venza (4740/1854/1674 mm ·. Ωστόσο, αυτό το ηλεκτρικό SUV Toyota προσφέρει ένα πολύ γενναιόδωρο μεταξόνιο 2850 χιλιοστών, δεμένα με αυτό του Toyota Highlander, το οποίο είναι πολύ περισσότερο από Rav4 και Venza (2690 mm). Επομένως, ο εσωτερικός χώρος θα είναι πιο σημαντικός για το BZ4X. Από την άποψη του σχεδιασμού, αυτή η ηλεκτρική Toyota εμφανίζει εντυπωσιακές και τολμηρές γραμμές που προκαλούν ένα σύνολο δείκτη, διακοσμημένο με αραιωμένους μπροστινούς προβολείς, μια μυϊκή και στυλιζαρισμένη μπροστινή πλευρά, μιας φευγαλέα γραμμή οροφής καθώς και καμάρες τροχών καλά καθορισμένους.

Πλευρική όψη του Toyota BZ4X 2022

Εσωτερική διακόσμηση

Οι πρώτες εικόνες της καμπίνας δείχνουν ένα νηφάλιο και μοντέρνο εσωτερικό, με υψηλό φινίρισμα. Επιπλέον, υπάρχει πανοραμική ηλιοροφή καθώς και μεγάλη οθόνη αφής. Θα επιστρέψουμε.

Προβολή των μπροστινών καθισμάτων του Toyota BZ4X 2022

Παραστάσεις και αυτονομία

Τα στοιχεία της Βόρειας Αμερικής δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι οι εκδόσεις που πωλούνται στην Ευρώπη παρουσιάζουν δύναμη 204 έως 218 ίππων και ότι μπορούν να ρυμουλκήσουν έως και 750 κιλά (1650 λίβρες). Αυτές οι παραστάσεις δεν πρέπει να είναι τόσο διαφορετικές στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. Θα έχετε επίσης την επιλογή μεταξύ ενός μοντέλου εμπρός ή ολοκλήρωσης, ενώ η αυτονομία εκτιμάται σε 400 χιλιόμετρα σύμφωνα με Toyota Canada; Επιπλέον, μπορείτε να επαναφορτίσετε το BZ4X σε ένα γρήγορο τερματικό ύψος 150 kW (επίπεδο 3) και να ανακτήσετε το 80 % του φορτίου σε περίπου τριάντα λεπτά. Μια επαναφόρτιση στο σπίτι ή στο δρόμο με ένα τερματικό 240V (Επίπεδο 2) θα σας επιτρέψει να επαναφορτίσετε πλήρως το SUV σας στις 10:45 π.μ., σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία στην ιστοσελίδα της γαλλικής Toyota. Σημειώστε ότι τα στοιχεία της Βόρειας Αμερικής θα μπορούσαν να διαφέρουν ελαφρώς.

Τρεις -quarter πριν από την Toyota BZ4X 2022

Τεχνολογίες και ανέσεις

Όπως κάθε όχημα Toyota, το νέο BZ4X 2022 θα προσφέρει μια μακρά λίστα με τεχνολογίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας. Και σε αυτό το κεφάλαιο, θα είναι το πρώτο μοντέλο του κατασκευαστή που θα είναι εξοπλισμένο με τη νέα σουίτα του Ασφάλεια Toyota Ασφάλεια Sense 3.0, που προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά με τη σουίτα TSS 2.0, αλλά βελτιώθηκε. Έτσι, βρίσκουμε εκεί, μεταξύ άλλων:

Άποψη του τιμονιού και του

  • Το σύστημα Precollision, το οποίο μπορεί τώρα να ανιχνεύσει τους ποδηλάτες σε χαμηλό φωτισμό, ανίχνευση μοτοσικλετιστών και ανίχνευση ακμής ασφαλείας
  • ένα βελτιωμένο σύστημα αναγνώρισης τροχιάς
  • μια καλύτερη γκάμα ανίχνευσης του ραντάρ κύματος χιλιοστού και της μονοκύλινης κάμερας
  • αναγνώριση σημείων κυκλοφορίας ·
  • Ο βοηθός οδήγησης έκτακτης ανάγκης, ο οποίος προειδοποιεί άλλους χρήστες και που ακινητοποιεί το όχημα εάν ο οδηγός είναι ασυνείδητος
  • και τα λοιπά.

Τέλος, το Toyota BZ4X 2022 είναι εξοπλισμένο με ένα εσωτερικό που επικεντρώνεται στον οδηγό και τις διαισθητικές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης μιας διεπαφής πολυμέσων που μπορεί να ενεργοποιηθεί με τη φωνή, την αφή και ακόμη και την θέα.

Σημειώστε επίσης μια μεγάλη οθόνη αφής 8 ή 12,3 ίντσες, Apple CarPlay/Android Auto, High High Display, Πλοήγηση, οδήγηση σε ένα πεντάλ και πολλά άλλα.

στενή θέα του

Τέλος, τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την άνεση, όπως τα θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, οι ζώνες ελέγχου θερμοκρασίας 2 και το κάθισμα του οδηγού με ηλεκτρικές ρυθμίσεις θα πρέπει επίσης να βρεθούν στη βορειοαμερικανική έκδοση BZ4X.

Και ανταγωνισμός ?

Η Toyota τοποθετεί το μπαρ πολύ ψηλά σε σχέση με τα SUV που σκοπεύει να ανταγωνιστεί. Έτσι, βρίσκουμε εκεί μεταξύ άλλων το Mustang Mach-e, Ο Id Volkswagen.4 και το Kia ev6, Για να ονομάσετε μόνο αυτά.

Πότε έρχεται σε παραχώρηση ?

Η Toyota προβλέπει ότι το νέο του BZ4X θα είναι διαθέσιμο στα μέσα του 2022. Το άνοιγμα των προ -παραγγελιών στην ευρωπαϊκή αγορά υποδηλώνει μια επικείμενη άφιξη αυτού του εξαιρετικά αναμενόμενου μοντέλου αγοραστών από όλο τον κόσμο.

Για να μάθετε περισσότερα για το Toyota BZ4X 2022 Και τις παραστάσεις του, πηγαίνετε να μας δείτε Sherbrooke Toyota Κοντά στο Magog και μάθετε περισσότερα για αυτό το πιο ελπιδοφόρο SUV !