Ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές χρονολόγησης το 2022?, Χρονολόγηση: Οι καλύτερες τοποθεσίες για να βρείτε την αγάπη – Le Parisien

Ιστοσελίδα χρονολόγησης: Οι καλύτεροι ιστότοποι για να βρείτε την αγάπη

Contents

Η ιδέα ? Η εφαρμογή χρονολόγησης, η Happn βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην αρχή της γεωγραφικής γραμμής, επιτρέποντάς σας να συμβουλευτείτε το προφίλ των ατόμων που συναντάτε καθημερινά στο δρόμο, στην εργασία, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα καταστήματα … μπορείτε να αναβοσβήνετε σε άγνωστο και στη συνέχεια να ανακαλύψετε ότι το άτομο έχει έναν χαρούμενο λογαριασμό. Υπάρχει επομένως μια πιο έντονη πλευρά “πραγματικής ζωής” από ό, τι σε άλλες εφαρμογές χρονολόγησης. Homos και Heteros μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή. Το +: Μόλις ένα άτομο που διασχίστηκε αναγνωρισμένο μέσα στην εφαρμογή, μπορείτε να σας αρέσει το προφίλ τους: αν κάνουν το ίδιο, τότε μπορείτε να έρθετε σε επαφή: αυτό είναι το σύστημα Cruch. Στην δωρεάν έκδοση της εφαρμογής, ο αριθμός των καθημερινών προτιμήσεων είναι περιορισμένος. Για να ξεκλειδώσετε τα πάντα, πρέπει να εγγραφείτε στο Happn Premium, το οποίο κοστίζει 22,99 ευρώ το μήνα, 71,99 ευρώ για έξι μήνες ή 95,99 ευρώ για 12 μήνες. Κάντε κλικ εδώ για Πρόσβαση στην εφαρμογή Happn

Ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές χρονολόγησης το 2022 ?

Οι εφαρμογές κινητών γνωριμιών είναι Λεγεώνα, αλλά όχι όλα αυτά είναι. Ανακαλύψτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα σύμφωνα με τις ανάγκες σας, τις επιθυμίες σας και τα κριτήρια αναζήτησης το 2022.

Καλύτερη συνάντηση εφαρμογών

Οι υπηρεσίες που σχετίζονται με άτομα που αναζητούν αγάπη ή απλό πέρασμα ήταν σχεδόν από την αρχή του Διαδικτύου. Η προσφορά έχει εμπλουτιστεί σημαντικά και πολλές από αυτές τις πλατφόρμες έχουν αναπτύξει μια εφαρμογή για κινητά. Υπάρχουν δεκάδες, ακόμη και εκατοντάδες, οι περισσότεροι γενικευμένοι στους πιο εξειδικευμένους. Έχουμε επιλέξει αυτά που μας φαίνονται τα πιο ενδιαφέροντα. Η λίστα μας είναι ποικίλη για να καλύψει σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες. Λοιπόν, ποια εφαρμογή θα αρχίσετε να φλερτάρετε ?

Οι καλύτερες αιτήσεις γενικής συνάντησης

Σε αυτές τις υπηρεσίες, όλα τα προφίλ τρίβουν τους ώμους. Μπορείτε επίσης να συναντήσετε πιθανούς συνεργάτες που αναζητούν μια σοβαρή περιπέτεια πάνω απ ‘όλα, καθώς και σε χρήστες που ενδιαφέρονται μόνο για ένα βράδυ ένα βράδυ.

Υιοθετημένος

υιοθετημένος

Γαλλική υπηρεσία Υιοθετημένος είναι ιδιαίτερα αναγνωρισμένη από τις γυναίκες, επειδή είναι αυτοί που έχουν εξουσία σε αυτήν την πλατφόρμα. Οι άνδρες μπορούν μόνο να επισημάνουν το ενδιαφέρον τους για τις γυναίκες με τις οποίες θέλουν να ανταλλάξουν, τότε είναι αυτοί για να αποφασίσουν εάν ανοίξουν τη συζήτηση. Μπορούν φυσικά να κάνουν το πρώτο βήμα βάζοντας ένα προφίλ στο καλάθι τους.

Συνέπειες: Ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι τραχύς Υιοθετημένος. Αλλά αυτή είναι μια αναφορά στον τομέα στη Γαλλία, με πολύ μεγάλο αριθμό καταχωριστών, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγαλύτερου ποσοστού γυναικών από ό, τι σε άλλες εφαρμογές.

Download Hevedte – Dating App για Android

★ (95296 ψήφων) ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Έκδοση 4.10.0 | GEB Developer Adoptaguy | Ενημέρωση στις 05/22/2023

προσάναμμα

προσάναμμα

Ο Tinder έχει γίνει ένα πραγματικό φαινόμενο της ποπ κουλτούρας, το σύμβολο της uberization της αγάπης και του σεξ. Η εφαρμογή δημοφιλέπει την αρχή της διάσπασης (σάρωση) προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για να δηλώσει ότι ενδιαφέρεται για ένα προφίλ χρήστη. Έβαλε σαφώς περισσότερο στην ποσότητα από την ποιότητα. Φτάνουμε συχνά σε καταστάσεις στις οποίες δεν συμμετέχουμε καν σε μια συνομιλία μετά από έναν “αγώνα”, και πολλά προφίλ είναι ανενεργά.

Ο Tinder ήταν 100% δωρεάν στις αρχές του, στη συνέχεια, προστέθηκε ως πληρωμένα χαρακτηριστικά, τότε συνδρομή. Ξαφνικά, οι ελεύθεροι χρήστες είναι μειονεκτικοί σε σύγκριση με εκείνους που πηγαίνουν στο ταμείο. Το γεγονός παραμένει ότι η εφαρμογή Tinder προσφέρει μια ελκυστική διεπαφή και υπάρχουν πολλά και διαφορετικά προφίλ εκεί. Μια καλή επιλογή εάν δεν έχετε ορίσει τις ανάγκες αναζήτησης και τα κριτήρια αναζήτησης.

Κατεβάστε το Tinder – Dating App για Android

★ (5833785 ψήφοι) Συνάντησε

Έκδοση 14.9.0 | Προγραμματιστής Tinder | Ενημέρωση στις 05/15/2023

Λατρεύω

λατρεύω

Το Lovoo βασίζεται σε ένα σύστημα παρόμοιο με το Tinder από την άποψη της “αντιστοίχισης”, αλλά προσθέτει μια λειτουργία συνομιλίας μέσω βίντεο που σας επιτρέπει να προχωρήσετε πέρα ​​από τα απλά μηνύματα κειμένου πριν από μια συνάντηση IRL. Αυτό είναι το ιδανικό εργαλείο εάν προτιμάτε να ανταλλάξετε βίντεο με τις επαφές που έχετε επικυρώσει και νοσταλγικά για το chatroulette. Είναι ακόμη δυνατό να δημιουργηθεί μια παρουσίαση βίντεο για να ενσωματωθεί στο προφίλ για να ξεχωρίσει από τους άλλους και να προσελκύσει την προσοχή των κατακτήσεων του.

Η μορφή βίντεο υποχρεώνει, το κοινό του Lovoo είναι μάλλον νέος, μπορεί να έχετε πρόβλημα να βρείτε προφίλ σε υψηλότερες ηλικιακές ομάδες. Η συνομιλία μέσω βίντεο αποτελεί επίσης κίνδυνο για εκθεσιασμό, αλλά το φαινόμενο παραμένει περιορισμένο.

Κατεβάστε το Lovoo – Dating App για Android

Προγραμματιστής Lovoo GmbH | Ενημέρωση στις 05/23/2023

Καρπός

Καρπός

Στη μόδα φέτος, ο Fruitz προσπαθεί μια διαφορετική προσέγγιση στις συναντήσεις. Είτε ψάχνετε για μια σοβαρή σχέση, ένα ποτήρι κρασί στη βεράντα ή περισσότερο, αν τολμήσετε να το πείτε με λόγια, απλά πείτε το με ένα από αυτά τα τέσσερα φρούτα: �� ������.

Εάν ο αγώνας (“smoothie”) υπάρχει, επιλέξτε μια ερώτηση από τα εκατό που προτείνεται και απαντήστε πριν ξεκινήσετε τη συζήτηση με τη συνάντησή σας. Εάν μερικοί είναι αξιολάτρευτοι, άλλοι μπορεί να σας ενθαρρύνουν να αποκαλύψετε τις κρυφές σας επιθυμίες.

Το Fruitz είναι δωρεάν, αλλά η συνδρομή Fruitz Premium προσφέρεται από 10,99 ευρώ για περίοδο ενός μηνός. Επίσης, προσφέρονται επίσης δύο άλλοι τύποι συνδρομής 6 μηνών και 12 μηνών.

Κατεβάστε το Fruitz – Dating App για Android

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ★★★ (26162 ψήφων) ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Έκδοση 3.8.0 | FlashGap Developer | Ενημέρωση στις 05/23/2023

Μεντεσές

Μεντεσές

Μετά το OkCupid, το Tinder ή το Meetic, η εταιρεία αγώνα δημιούργησε μεντεσέ. Διατίθεται μόνο στα αγγλικά προς το παρόν, η εφαρμογή σας θέτει ερωτήσεις (μερικές φορές αστείες, μερικές φορές σοβαρές) στις οποίες θα πρέπει να απαντήσετε για να βρείτε μια λαβή.

Το ενδιαφέρον ? Μπορείτε να δείτε ποιος σας άρεσε, σε αντίθεση με τον Tinder. Η εφαρμογή χρονολόγησης είναι πιο περιεκτική και πιο κατάλληλη για άτομα που επιθυμούν να εγκαταλείψουν τις άλλες εφαρμογές του είδους. Ωστόσο, η μηνιαία τιμή είναι αρκετά υψηλή αν περάσετε την έκδοση premium.

Κατεβάστε το αρθρωτό χρονολόγηση: χρονολογώντας εφαρμογή για Android

Σημείωση: ★★★ ★ (237006 ψήφοι)

Dinge Developer, Inc. | Ενημέρωση στις 05/15/2023

Ευτυχισμένος

ευτυχισμένος

Το Happn είναι μια γαλλική αίτηση συνάντησης που ωθεί την έννοια της γεωγραφικής συναλλαγής πέρα ​​από τους άλλους. Εδώ, το σύστημα δεν θα είναι σε θέση να σας προσφέρει προφίλ που είναι πραγματικά κοντά. Ακόμα καλύτερα, φροντίζει να βάλει τους ανθρώπους που έχουν ήδη καταφέρει να συναντηθούν σε επαφή: στη μεταφορά, στο δρόμο, σε ένα βράδυ … αν συχνάζετε στα ίδια μέρη, αυτά είναι ήδη κοινά σημεία για εκμετάλλευση. Η αίτηση σας ενημερώνει ακριβώς για τα μέρη όπου έχετε περάσει το άτομο.

Μεταξύ των άλλων χαρακτηριστικών, βρίσκουμε κλήσεις Visio για να συζητήσουμε σε βίντεο, ένα σύστημα πιστοποίησης προφίλ και κατά προτίμηση φίλτρα. Για περισσότερη ηρεμία, δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα προφίλ που δεν έχετε επικυρώσει τον εαυτό σας, όπως σε άλλες πλατφόρμες. Μια ιδέα που περιορίζει τις δυνατότητες σίγουρα, αλλά και η οποία κάνει τη δύναμή της: Το Happn είναι πιο επιλεκτικό από το Tinder ή άλλους και είμαστε περισσότερο ικανοί να ενδιαφέρονται για τα προφίλ που παρουσιάζονται.

Λήψη Happn – Dating App για Android

★ (1688924 ψήφοι) ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Έκδοση 28.3.0 | Happn Developer | Ενημέρωση στις 05/22/2023

Οι καλύτερες εφαρμογές για να βρείτε αγάπη

Ορισμένες εφαρμογές ειδικεύονται σε συναντήσεις που αποσκοπούν στην οικοδόμηση μιας σοβαρής σχέσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε την αγάπη μέσω μιας πιο γενικής εφαρμογής συνάντησης όπως το HevementUnmec, αλλά αυτές οι υπηρεσίες σας επιτρέπουν να κάνετε μια πρώτη ταξινόμηση και να μην χάσετε χρόνο με χρήστες που θα αναζητούσαν μόνο ιστορίες χωρίς την επόμενη μέρα.

Ουγκιά

Η ευρωπαϊκή εφαρμογή επικεντρώνεται στις συναντήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρή σχέση. Και για να γίνει αυτό, παίρνει το πίσω μέρος των δημοφιλών εφαρμογών όπως το Tinder, που στοιχηματίζουν την ποσότητα και όχι την ποιότητα περιορίζοντας τις αλληλεπιδράσεις με άλλα προφίλ. Χωρίς κτύπημα και διαβούλευση των προφίλ καναλιών εδώ, η OCE στέλνει μια ενιαία πρόταση προφίλ στους χρήστες της κάθε μέρα. Το άτομο που λαμβάνετε βλέπει τον εαυτό σας να προσφέρει το προφίλ σας. Εάν όλοι τους αρέσει το προφίλ του άλλου, ο αγώνας λαμβάνει χώρα και μπορείτε να αρχίσετε να συζητάτε.

Μια πολύ καλή επιλογή αν δεν έχετε πολύ χρόνο για να περάσετε αναζητώντας έναν σύντροφο και δεν θέλετε να πολλαπλασιάσετε αποστειρωμένες συζητήσεις, αλλά επικεντρωθείτε στα προφίλ που φαίνεται να αξίζει να παρατεταθείτε εκεί. Το OCE είναι συμβατό τόσο για ετεροφυλόφιλους όσο και για ομοφυλόφιλους.

Λήψη μία φορά – γεια χρονολόγηση εφαρμογής για Android

★ (332179 ψήφων) Συνάντησε

Έκδοση 3.81 | Προγραμματιστής μόλις χρονολογείται Ag | Ενημέρωση στις 12/19/2022

Συναντώ

Έχετε αναγκαστικά ακούσει για το Meetic, η γαλλική υπηρεσία χρονολόγησης βρίσκεται στο διαδίκτυο για 20 χρόνια τώρα. Η εφαρμογή για κινητά δεν είναι η πιο εργονομική σε σύγκριση με ό, τι προσφέρει ο ανταγωνισμός, αλλά παραμένει λειτουργική. Η εγγραφή από μόνη της είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να πληρώσετε μια συνδρομή για να ξεκλειδώσετε τα χαρακτηριστικά, ακόμη και ένα βασικό. Μην σχεδιάζετε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να πληρώσετε και οι τιμές δεν δίνονται.

Παρά το οικονομικό μοντέλο, ο αριθμός των συνδρομητών παραμένει υψηλός και υπάρχει μια καλή ποικιλία προφίλ, που γενικά αναζητούν σοβαρές συναντήσεις. Οι εκδηλώσεις, τα βράδια και τα εργαστήρια μεταξύ των μελών διοργανώνονται επίσης σε μεγάλες πόλεις για τη διευκόλυνση των συναντήσεων. Και πάλι, πρέπει να πάτε στο ταμείο για να συμμετάσχετε. Το Meetic είναι επομένως μάλλον δεσμευμένο για τους ανθρώπους έτοιμους να αφιερώσουν έναν σημαντικό προϋπολογισμό για την αναζήτηση αγάπης.

Λήψη Meetic – Αγάπη και συνάντηση για το Android

★ (122467 ψήφοι) Συνάντησε

Έκδοση 5.95.2 | Meetic Developer | Ενημέρωση στις 05/25/2023

edarling

edarling

Όπως το Meetic, το Edarling είναι μια SO -Called Premium Dating Service της οποίας η πρόσβαση στα κύρια χαρακτηριστικά πληρώνεται. Μια πολύ μεγάλη δοκιμασία προσωπικότητας πρέπει να ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια της εγγραφής, των οποίων οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τον αλγόριθμο για να σας κάνουν σε επαφή με ανθρώπους που θεωρεί συμβατά με την αναζήτησή σας.

Η πλατφόρμα είναι αξιόπιστη και οι χρήστες που αναζητούν πάνω από όλες τις σοβαρές σχέσεις. Μια επιλογή που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν είστε πολύ κλειστές στο προφίλ που επιδιώκεται. Αναπόφευκτα, θα συναντήσετε συχνά προφίλ που μοιάζουν με αυτόν τον τρόπο να κάνετε.

Κατεβάστε το Edarling – για να βρείτε ένα Re για Android

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ★★ ★★ (7828 ψήφοι) | Συνάντησε

Έκδοση 5.2.8 | Developer Spark Networks GmbH Υπηρεσίες | Ενημέρωση στις 06/27/2022

Σερβιτόρος

σερβιτόρος

Ο σερβιτόρος βασίζεται σε μια φιλοσοφία παρόμοια με μία φορά: περιορίζοντας τις αλληλεπιδράσεις έτσι ώστε να μην χάνουμε πάρα πολύ χρόνο και να είστε βέβαιος να συμμετάσχετε σε μια συζήτηση μόλις αντιστοιχίσετε. Ανάλογα με τις συγγένειες και τη γεωγραφική θέση, η εφαρμογή προσφέρει τρία προφίλ την ημέρα και είναι δυνατό μόνο να επιλέξετε ένα. Αυτό που έχουμε επιλέξει πρέπει επίσης να μας επιλέξει έτσι ώστε οι επιλογές γάτας να ανοίξουν.

Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ιδέα, η οποία ξεχωρίζει για την απουσία υπερβολικής διάσπασης και δωρεάν για όλους. Για να μην ξοδεύετε δεκάδες λεπτά την ημέρα ελέγχου προφίλ, ο σερβιτόρος είναι μια καλή λύση, που συνιστάται ιδίως για άτομα που αναζητούν μια σοβαρή σχέση.

Λήψη σερβιτόρο: Λιγότερο χρονολόγηση, περισσότερη αγάπη για το Android

(34089 ψήφοι) Συνάντησε

Έκδοση 2.4.1 | Developer σερβιτόρος που χρονολογείται | Ενημέρωση στις 04/27/2023

Οι καλύτερες εφαρμογές κώλο / μία νύχτα

Ορισμένες υπηρεσίες είναι πιο γνωστές για να συνδέουν άτομα που θέλουν μόνο μια περιπέτεια χωρίς μέλλον. Είτε πρόκειται για μια νύχτα πριν, βρίσκοντας ένα περισσότερο ή λιγότερο τακτικό σχέδιο κώλο, είτε ένα ζευγάρι swingers, θα μπορούσατε να βρείτε την ευτυχία σας με την επιλογή παρακάτω.

Σημειώστε ότι πολλές πλατφόρμες που επικεντρώνονται μόνο στο σεξ είναι διαθέσιμες μόνο μέσω ενός ιστότοπου και δεν διαθέτουν εφαρμογή. Επομένως, δεν ενσωματώνονται σε αυτόν τον φάκελο, αλλά γνωρίζουν ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην έκδοση ιστού μέσω ενός προγράμματος περιήγησης για κινητά. Η εμπειρία του χρήστη δεν θα είναι μεγάλη, αλλά είναι μια πιθανότητα. Μεταξύ των υπηρεσιών αυτού του είδους, έχουμε για παράδειγμα: Erotilink, Jacquie και Michel Plan Cul, Easyflirt ή Adult Friend Finder.

Γροθιά

γροθιά

Το Grindr είναι πολύ συγκεκριμένο στο στοχευμένο κοινό. Η εφαρμογή σχεδιάστηκε για ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους και τρανσέξουαλ που αναγνωρίζουν ως άντρα. Εάν δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας σε αυτήν την περιγραφή, πηγαίνετε στο δρόμο σας, αυτή η υπηρεσία δεν γίνεται για εσάς. Ο Grindr ενεργεί ως πρωτοπόρος από τότε που ήταν αυτή που εισήγαγε με επιτυχία την αρχή του Swipe, χρόνια πριν από τη δημιουργία του Tinder. Για λειτουργία, είμαστε στο ίδιο μοντέλο με το Tinder.

Το Grindr χρησιμοποιείται ευρέως στην ομοφυλοφιλική κοινότητα, δεν είναι η έλλειψη προφίλ και η επιλογή είναι συντριπτική. Είναι δυνατό να ανταποκριθεί η μεγάλη αγάπη για την εφαρμογή, αλλά η πλειοψηφία των χρηστών θα αναζητήσει μάλλον σεξουαλική επαφή χωρίς πρόθεση να ακολουθήσει μια σχέση τότε. Ορισμένες πρακτικές λειτουργίες, όπως το Swipe.

Νέος ιστότοπος χρονολόγησης 2022

Ιστοσελίδα χρονολόγησης: Οι καλύτεροι ιστότοποι για να βρείτε την αγάπη

  • Ο παριζιάνικος
  • Υψηλής τεχνολογίας

Η ιδέα ? Στον κόσμο των χώρων που χρονολογούνται, το Meetic είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο γνωστούς, αφού είναι παρών στο διαδίκτυο από το 2001. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, το Διαδίκτυο ήταν μόνο στα σπάργανα του και συναντήθηκε ως πρωτοπόρος της διαδικτυακής συνάντησης. Πολύ δωρεάν, ο ιστότοπος έχει σταδιακά πληρώνει, πρώτα μόνο για άνδρες, και για τις γυναίκες και για τις γυναίκες. Με τα χρόνια, η προσφορά Meetic έχει αυξηθεί: μπορείτε να αναφέρετε τη Lara, το Meetic Chatbot, το οποίο παρέχει βοήθεια προγύμνασης στους χρήστες της πλατφόρμας. Το Meetic ισχυρίστηκε ότι αποτελεί πηγή περισσότερων από οκτώ εκατομμυρίων ζευγαριών. Το +: Η πλατφόρμα Meetic είναι διαθέσιμη από τον ιστότοπό της, αλλά και από μια εφαρμογή για κινητά που μπορεί να μεταφορτωθεί από συσκευές iOS και Android. Σας επιτρέπει να κάνετε ετεροφυλόφιλους και ομοφυλοφιλικές συναντήσεις. Κατά τη δημιουργία του προφίλ, ζητείται πολλές πληροφορίες για να εξασφαλιστεί η ακριβής συμβατότητα των προφίλ. Αυτά μπορούν να επαληθευτούν, τα οποία αποφεύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι εκδηλώσεις οργανώνονται κάθε μήνα για να διευκολυνθούν οι συναντήσεις. Οι τιμές ξεκινούν στα 29,99 ευρώ το μήνα για τη βασική προσφορά.

Το Meetic προσφέρει ένα χαρακτηριστικό που δεν μπορεί να βρεθεί στους περισσότερους ανταγωνιστικούς ιστότοπους χρονολόγησης: τη δυνατότητα αποθήκευσης ενός ήχου μηνύματος για να προσθέσετε στο προφίλ σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μέγιστο 30 δευτερόλεπτα, αλλά μπορεί να είναι αρκετό για να παρέχει περαιτέρω εξατομίκευση της παρουσίασής σας. Μπορείτε να αφήσετε ένα σύντομο μήνυμα, να πείτε ένα απόσπασμα, να τραγουδήσετε, να πείτε ένα αστείο … εξαρτάται από εσάς να ξεχωρίσετε. Κάντε κλικ εδώ για Πρόσβαση στον ιστότοπο Meetic

Edarling: Ιδανικό για σοβαρές συναντήσεις

Η ιδέα ? Η προέλευση του Edarling βρίσκεται στη Γερμανία το 2009: Ενώ οι χρονολογικές περιοχές αυξάνονται, το Edarling τοποθετείται ως μια σοβαρή χρονολόγηση που βασίζεται σε μια συγκεκριμένη αντιστοίχιση, χάρη σε ένα πολύ πλήρες τεστ προσωπικότητας. Η υπόσχεση: συναντήσεις βασισμένες σε συγγένειες με υψηλό επίπεδο συμβατότητας. Οι χρήστες έχουν το χέρι σε ορισμένα κριτήρια, όπως η γεωγραφική περίμετρο, αλλά ο αλγόριθμος συμβατότητας είναι υπεύθυνος για τα υπόλοιπα. Ένα νέο ζευγάρι κάθε 18 λεπτά θα διαμορφωθεί έτσι. Το +: Προσβάσιμο τόσο για ετεροφυλόφιλες συναντήσεις όσο και για ανθρώπους του ίδιου φύλου, το edarling προορίζεται για singles που επιδιώκουν να κάνουν διαρκή χρονολόγηση. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Η συνδρομή στο Edarling κοστίζει 120 ευρώ για τρεις μήνες, 180 ευρώ για έξι μήνες και 204 ευρώ για 12 μήνες. Όσο μεγαλύτερη είναι η δέσμευση και όσο λιγότερο πληρώνετε αγαπητέ. Κάντε κλικ εδώ για Πρόσβαση στον ιστότοπο edarling

Ελκυστικός κόσμος: η κορυφή για τα πιο σοβαρά singles

Η ιδέα ? Ο ελκυστικός κόσμος παρουσιάζεται ως “σοβαρός ιστότοπος χρονολόγησης” που πληροί τις απαιτήσεις των χρηστών του. Κατανοήστε από αυτό ότι δεν είναι ανοιχτό σε όλα τα προφίλ: η πλατφόρμα στοχεύει στα πιο σοβαρά singles και εκτιμά την κοινωνικο-επαγγελματική κατάσταση όσο και η φυσική. Επιπλέον, προτού να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρη την πλατφόρμα, το προφίλ σας πρέπει να ελέγχεται από μια ειδική ομάδα που εξασφαλίζει την αυθεντικότητά της. Το +: Όλα τα προφίλ του ιστότοπου έχουν τουλάχιστον μια φωτογραφία και μια περιγραφή των συμφερόντων, η οποία υποτίθεται ότι διευκολύνει την επαφή με την επαφή. Οι κοινοτικές εκδηλώσεις οργανώνονται τακτικά σε πολλές πόλεις στη Γαλλία. Ο ελκυστικός κόσμος είναι ένας χώρος ανοιχτός σε ετερόπολη, ομοφυλόφιλους και λεσβίες singles. Η συνδρομή ενός μηνός κοστίζει 79,90 ευρώ, αυτή των τριών μηνών κοστίζει 59,90 ευρώ το μήνα και το έξι μήνες κοστίζει 39,90 ευρώ το μήνα. Κάντε κλικ εδώ για Πρόσβαση στον ελκυστικό χώρο του κόσμου

Elite Meeting: Βρείτε ένα απόλυτα συμβατό άτομο

Η ιδέα ? Το όνομα Elite Meeting ανακοινώνει το χρώμα: η ιδέα είναι να συσχετιστούν πλήρη προφίλ και τέλεια συμβατά σε όλα τα μέτωπα, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνικο-επαγγελματικής πλευράς. Εάν θυμάται την υπόσχεση του ελκυστικού κόσμου, δεν είναι σύμπτωση: οι δύο πλατφόρμες ανήκουν στην ίδια γερμανική ομάδα. Όλα τα προφίλ επαληθεύονται και επικυρώνεται από την ομάδα του ιστότοπου και πρέπει να ολοκληρωθεί μια πολύ πλήρης δοκιμή προσωπικότητας κατά τη διάρκεια της εγγραφής. Το +: Ανοιχτό σε όλους τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς, η Elite Meeting καλωσορίζει 155.000 νέα μέλη ανά μήνα κατά μέσο όρο και ενισχύει το 85% των μελών που έχουν πραγματοποιήσει τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ο ιστότοπος διαθέτει ειδική εφαρμογή για κινητά, όπως οι περισσότερες άλλες πλατφόρμες χρονολόγησης σε απευθείας σύνδεση. Από την πλευρά των τιμών, χρειάζονται 39,90 ευρώ το μήνα επιλέγοντας μια δέσμευση τριών μηνών: αυτό είναι το ελάχιστο για την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπου. Η συνδρομή κοστίζει 29 ευρώ το μήνα εάν δεσμεύεστε σε έξι μήνες και 20 ευρώ το μήνα για 12 μήνες. Κάντε κλικ εδώ για Πρόσβαση στον ιστότοπο συνάντησης ελίτ

Disdenmain: Η πλατφόρμα αφιερωμένη στους ηλικιωμένους

Η ιδέα ? Δημιουργήθηκε το 2017, το Disonsmain είναι η υπηρεσία χρονολόγησης αφιερωμένη σε πάνω από 50. Νεότερος και συνδεδεμένος από ποτέ, η δεκαετία του ’50 ελπίζει να συναντήσει ένα άτομο με το οποίο θα μοιραστεί καλές στιγμές. Φανταστεί με singles, περιφρόνηση προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες συναντήσεων μέσω ισχυρών αλγορίθμων, πολλά κριτήρια έρευνας, συστάσεις για προφίλ και εκδηλώσεις. Τα 50 χρόνια και το + θα είναι σε θέση να βρουν singles της ηλικίας τους και της περιοχής τους να μοιράζονται την ίδια κατάσταση του νου καθώς και τις ίδιες αξίες. Λέει από την Aimsmain, έχει μέχρι σήμερα περίπου 2,5 εκατομμύρια καταχωρίζοντες στη Γαλλία. Το +: Από την κυκλοφορία του, ο SayDemain δεν έχει σταματήσει να καινοτομεί και να προσαρμόζεται για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των singles όσο το δυνατόν πιο κοντά. Εάν από τη δημιουργία του, αυτά ήταν σε θέση να επωφεληθούν από τη φιλική ατμόσφαιρα των γεγονότων, η εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας εμφανίστηκε γρήγορα ακολουθούμενη από τη δυνατότητα βιντεοκλήσης και το online events unonsmain Connect ! Η τιμή της μηνιαίας συνδρομής είναι 39,99 ευρώ χωρίς υποχρέωση, 29,99 ευρώ με τρεις μήνες δέσμευσης και 19,99 ευρώ με έξι μήνες δέσμευσης. Κάντε κλικ εδώ για Πρόσβαση στον ιστότοπο αποσύνθεσης

Υιοθετήστε έναν άντρα: Η ιδέα για τις γυναίκες

Η ιδέα ? Ξεκίνησε το 2008, υιοθετεί έναν άντρα είναι ένας τόπος που χρονολογείται από την οποία η ιδέα δεν έχει αλλάξει ποτέ: προσκαλεί τις γυναίκες να «κάνουν την αγορά τους» και να βάλουν τους άνδρες »στο καλάθι τους” σαν να ήταν αντικείμενα. Ένας άνδρας που υπάρχει στην πλατφόρμα μπορεί να μιλήσει μόνο με μια γυναίκα εάν η τελευταία έχει επιλέξει το προφίλ της. Αυτό το πρόγραμμα outbeat κάνει έναν άντρα μια αποκλειστικά ετεροφυλόφιλη περιοχή χρονολόγησης. Το +: Εάν οι γυναίκες χρήστες φαίνεται να είναι σε θέση δύναμης, τίποτα δεν υποχρεώνει τους άνδρες που επιλέγονται να μιλήσουν μαζί τους: Γι ‘αυτό είναι απαραίτητο να φροντίσει το προφίλ τους όπως σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο χρονολόγησης. Οι άνδρες μπορούν να στείλουν “γοητεία” για να προσελκύσουν τις γυναίκες στο προφίλ τους. Μόνο οι άνδρες πρέπει να πληρώσουν για να έχουν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες: 29,90 ευρώ το μήνα. Οι γυναίκες έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε αυτό. Κάντε κλικ εδώ για Η πρόσβαση στον ιστότοπο υιοθέτησε έναν άντρα

Tinder: Ένα από τα πιο γνωστά

Η ιδέα ? Το Tinder δεν είναι ένας ιστότοπος που χρονολογείται, αλλά μια εφαρμογή για κινητά, διαθέσιμη στο Android, iOS και στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Δημιουργήθηκε το 2012, εκδημοκρατοποίησε την ηλεκτρονική συνάντηση από τη Geolocation και είναι πολύ γνωστή για το σύστημα “Swipe”: μεταφέροντας ένα προφίλ στα δεξιά, δείχνετε το ενδιαφέρον σας, ενώ στα αριστερά, απορρίπτετε το. Εάν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, τότε οι δύο άνθρωποι μπαίνουν σε επαφή. Το +: Το Tinder είναι μια πολύ περιεκτική εφαρμογή, η οποία δέχεται όλους τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς. Προσφέρει μια αρκετά μεγάλη δωρεάν χρήση, αλλά είναι δυνατό να πληρώσετε επιλογές, ακόμη και μια χρυσή συνδρομή, για 16,49 ευρώ το μήνα και έτσι πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες. Το Tinder+ κοστίζει 4,99 ευρώ το μήνα και σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από απεριόριστες προτιμήσεις και επιστροφές. Αντιμέτωποι με την αναζωπύρωση ψευδών προφίλ, η πλατφόρμα έχει δημιουργήσει ένα σύστημα επαλήθευσης, το οποίο αποδεικνύεται ασφαλές. Λόγω της ευκολίας πρόσβασης και χρήσης του, το Tinder χρησιμοποιείται συχνά για να αναζητήσει περισσότερα από το να κάνει σοβαρές συναντήσεις. Κάντε κλικ εδώ για Πρόσβαση στην εφαρμογή Tinder

Happn: Geolocation για να βρείτε αγάπη

Η ιδέα ? Η εφαρμογή χρονολόγησης, η Happn βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην αρχή της γεωγραφικής γραμμής, επιτρέποντάς σας να συμβουλευτείτε το προφίλ των ατόμων που συναντάτε καθημερινά στο δρόμο, στην εργασία, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα καταστήματα … μπορείτε να αναβοσβήνετε σε άγνωστο και στη συνέχεια να ανακαλύψετε ότι το άτομο έχει έναν χαρούμενο λογαριασμό. Υπάρχει επομένως μια πιο έντονη πλευρά “πραγματικής ζωής” από ό, τι σε άλλες εφαρμογές χρονολόγησης. Homos και Heteros μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή. Το +: Μόλις ένα άτομο που διασχίστηκε αναγνωρισμένο μέσα στην εφαρμογή, μπορείτε να σας αρέσει το προφίλ τους: αν κάνουν το ίδιο, τότε μπορείτε να έρθετε σε επαφή: αυτό είναι το σύστημα Cruch. Στην δωρεάν έκδοση της εφαρμογής, ο αριθμός των καθημερινών προτιμήσεων είναι περιορισμένος. Για να ξεκλειδώσετε τα πάντα, πρέπει να εγγραφείτε στο Happn Premium, το οποίο κοστίζει 22,99 ευρώ το μήνα, 71,99 ευρώ για έξι μήνες ή 95,99 ευρώ για 12 μήνες. Κάντε κλικ εδώ για Πρόσβαση στην εφαρμογή Happn

Fruitz: Η αρχική και μοντέρνα εφαρμογή

Η ιδέα ? Το Fruitz είναι μια άλλη αίτηση συνάντησης που διατίθεται στο iOS και το Android, του οποίου η αρχή είναι πρωτότυπη, αφού τέσσερα φρούτα χρησιμοποιούνται για να τονίσουν αυτό που ψάχνετε: Εάν επιλέγετε το κεράσι, σημαίνει ότι ψάχνετε για μια σοβαρή σχέση. Το σταφύλι συμβολίζει πάνω απ ‘όλα μια φιλική αναζήτηση γύρω από ένα ποτό. Το καρπούζι συνδέεται με επαναλαμβανόμενες συναντήσεις, αλλά όχι σοβαρή, ενώ η αλιεία είναι αφιερωμένη σε “ένα βράδυ”. Τουλάχιστον το μήνυμα είναι σαφές. Το +: Η σύνδεση δημιουργείται όταν δύο άτομα αρέσουν ο ένας τον άλλον: το πλεονέκτημα είναι ότι τα φρούτα σας επιτρέπουν να γνωρίζετε πολύ γρήγορα τι ψάχνουν οι άλλοι. Το φρούτο που σχετίζεται με μια τιμή αποκαλύπτεται μέσω “Ανακαλύψεων”: είναι απεριόριστα για τις γυναίκες, αλλά περιορίζονται σε τρία ανά 12ωρη άκρη για τους άνδρες. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι πληρωμένων: Premium Fruitz, διαθέσιμα από 10,99 ευρώ το μήνα, και Fruitz Golden, το πιο πλήρες, στα 25,99 ευρώ το μήνα. Κάντε κλικ εδώ για Πρόσβαση στην εφαρμογή Fruitz

OCE: Η αρχή της “αργής χρονολόγησης”

Η ιδέα ? Η εφαρμογή Ace Assove υποστηρίζει την αρχή της “αργής χρονολόγησης”: εδώ, δεν υπάρχει ζήτημα πολλαπλασιασμού των αγώνων κατά δέκα κάθε μέρα, αφού μόνο ένας αγώνας προσφέρεται την ημέρα. Είναι ο αλγόριθμος εφαρμογών που είναι υπεύθυνος για την επιλογή της επιλογής ανάλογα με το προφίλ σας, αλλά και τη γεωγραφική σας θέση, για να προσφέρετε έναν υποψήφιο που παρουσιάζεται ως πιο σοβαρό από ό, τι στην περίπτωση μιας άλλης εφαρμογής. Εάν το προφίλ σας ενδιαφέρει και είναι αμοιβαία, μπορείτε να προσλάβετε τη συζήτηση, αλλιώς, απλά πρέπει να περιμένετε την επόμενη μέρα. Γιατί όχι τελικά? Το +: Προφανώς, όπως και κάθε αίτηση συνάντησης, μπορείτε να πληρώσετε για να έχετε πρόσθετα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν ειδικότερα την “Force Fate”: για 19,99 ευρώ το μήνα ή 15 ευρώ το μήνα με δέσμευση τριών μηνών, μπορείτε να επωφεληθείτε από χαρακτηριστικά που επιτρέπουν να επιλέξετε τον επόμενο αγώνα σας ή προσελκύστε την προσοχή ενός ατόμου που δεν έχει ακόμη απαντήσει σε ένα παρόμοιο. Κάντε κλικ εδώ για Πρόσβαση στην εφαρμογή OCE

Bumble: Ο ιστότοπος που χρονολογείται για αγάπη, φίλους.

Η ιδέα ? Το Bumble είναι ένας πολύ ευρύς χώρος χρονολόγησης και γι ‘αυτό αυτή η πλατφόρμα επιδιώκει να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό. Πράγματι, προσφέρει τόσο μια αγάπη “ημερομηνία” όσο και νέες επαγγελματικές επαφές, συμπεριλαμβανομένων απλών φίλων. Είναι επομένως μια πολύ μεγάλη αίτηση συνάντησης: υπήρχε από το 2014 και είναι μια δημιουργία του Λονδίνου. Ωστόσο, σε χρήση, το Bumble μοιάζει με πολλές άλλες εφαρμογές. Το +: Κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας, σας καλείται να αναφέρετε με σαφήνεια τον τύπο της σχέσης που ψάχνετε στο Bumble, πριν έχετε πρόσβαση στα προφίλ που αντιστοιχούν στη δική σας σε μια καθορισμένη γεωγραφική περίμετρο. Η εφαρμογή είναι ανοιχτή σε όλους και προσφέρει δωρεάν δυνατότητες. Άλλοι πληρώνονται, όπως η υπηρεσία Bumble Boost, η οποία σας επιτρέπει να βλέπετε τους χρήστες που ήδη ενδιαφέρονται για το προφίλ σας για 5,99 ευρώ την εβδομάδα ή 12,99 ευρώ το μήνα. Bumble Premium Κόστος 12,99 ευρώ την εβδομάδα ή 29,99 ευρώ το μήνα. Κάντε κλικ εδώ για Πρόσβαση στον ιστότοπο Bumble

Badoo: Ένας από τους πρωτοποριακούς χώρους της διαδικτυακής συνάντησης

Η ιδέα ? Ο χώρος χρονολόγησης Badoo υπήρξε από το 2006 και αυτή είναι μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες στον ιστό. Το Badoo μέχρι σήμερα έχει πάνω από 510 εκατομμύρια εγγεγραμμένα σε όλο τον κόσμο, το οποίο έχει σίγουρα μια ελκυστική πλευρά για να βρει παπούτσι στο πόδι του. Ωστόσο, αυτοί δεν είναι ενεργοί χρήστες: ένας μεγάλος αριθμός λογαριασμών είναι ανενεργός. Επιπλέον, ο Badoo απαιτεί να πληρώσει για να χρησιμοποιήσει όλα τα χαρακτηριστικά του, πράγμα που σημαίνει ότι σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι απέναντι δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στα μηνύματά σας. Το +: Ωστόσο, το Badoo παραμένει πολύ εύκολο στη χρήση και αποτελεί πλεονέκτημα για άτομα που δεν είναι συνηθισμένα σε αυτό το είδος ιστότοπου. Είναι επίσης πολύ περιεκτικό και δέχεται όλες τις μορφές σεξουαλικότητας. Εάν πρέπει να πληρώσετε γρήγορα για να έχετε πρόσβαση σε όλες τις επιλογές πλατφόρμας, οι προσφορές είναι συχνά εκεί. Count 8,49 ευρώ το μήνα χωρίς δέσμευση, 19,98 ευρώ για τρεις μήνες, 30 ευρώ για έξι μήνες και 50,04 ευρώ για ένα έτος. Κάντε κλικ εδώ για Πρόσβαση στον ιστότοπο badoo

Le Beguin: Ο ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης

Η ιδέα ? Το Le Beguin είναι ένας ελεύθερος χώρος χρονολόγησης, η οποία γίνεται όλο και πιο σπάνια στο Διαδίκτυο. Εάν η αρχική του σελίδα μπορεί να αμφισβητήσει τη σοβαρότητα της πλατφόρμας, η τελευταία εμφανίζει υποσχέσεις παρόμοιες με εκείνες άλλων πληρωμένων ιστότοπων, όπως η μετριοπάθεια των λογαριασμών, λαμβάνοντας υπόψη τη γεωγραφική εγγύτητα, αλλά και τις συγγένειες μεταξύ των ανθρώπων ή την παροχή εξυπηρέτησης πελατών. Το +: Στην πράξη, η συντριβή φαίνεται ελκυστική και είναι αλήθεια ότι έχει την υπόσχεσή της για την ευχάριστη θέση: το μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει τίποτα να πληρώσει για πρόσβαση σε αυτό δεν εγγυάται την ποιότητα των ορατών προφίλ. Καλύτερα να είστε προσεκτικοί και μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε μετριοπάθεια σε περίπτωση αμφιβολίας. Παρ ‘όλα αυτά, αυτός ο γαλλικός χώρος εξακολουθεί να αξίζει να ενδιαφέρεται για αυτό. Χαιρετίζει τους ετεροφυλόφιλους ως ομοφυλόφιλους. Κάντε κλικ εδώ για Πρόσβαση στον ιστότοπο Béguin

The Perfect Gentleman: Μια υψηλή προσφορά για απαιτητικά singles

Η ιδέα ? Αυτός ο καταβληθείσας χρονολόγησης ανακοινώνει το χρώμα με το όνομά του: υπόσχεται μια προσφορά υψηλής ποιότητας για απαιτητικά singles. Στην πραγματικότητα, τα προφίλ είναι όλα ελεγχόμενα και χειροποίητα, οπότε πρέπει να γεμίσετε τα δικά σας για να βάλετε όλες τις πιθανότητες στο πλευρό σας. Η κοινότητα του ιστότοπου αποτελείται από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε υψηλότερη κοινωνική τάξη και ότι ο τέλειος κύριος δεν το κρύβει. Το +: Κατά τη διάρκεια της εγγραφής, η οποία είναι δωρεάν, ο τέλειος κύριος σας προσκαλεί να εκπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο που θα χρησιμεύσει ως δοκιμασία προσωπικότητας για να δοκιμάσετε τη συμβατότητά σας με άλλα μέλη. 200 ερωτήσεις σας περιμένουν για την περίσταση, αλλά είναι να σας καταλάβετε καλύτερα. Από την άλλη πλευρά, για να ελπίζετε να βρείτε μεγάλη αγάπη στον ιστότοπο, πρέπει να εγγραφείτε σε μία από τις πληρωμένες προσφορές: μια δέσμευση έξι μηνών σας επιτρέπει να πληρώσετε 29,90 ευρώ το μήνα. Κάντε κλικ εδώ για Πρόσβαση στον τέλειο ιστότοπο Gentleman

Παλαλί: Ο ιστότοπος προσαρμόστηκε σε όλους τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς

Η ιδέα ? Το Parship είναι ένας χώρος που χρονολογείται προσαρμοσμένος σε όλους τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς, ο οποίος στοχεύει κυρίως σεμονωμένα ηλικίας 35 ετών και άνω: σε κάθε περίπτωση, το 75% των μελών του χώρου είναι άνω των 35 ετών. Η ισότητα γίνεται σεβαστή επειδή υπάρχουν τόσοι άνδρες όπως οι εγγεγραμμένες γυναίκες, γεγονός που καθιστά δυνατή την πολλαπλασιασμό των πιθανών να βρεθούν το μισό σας. Ο ιστότοπος βασίζεται σε ένα σύστημα συγγένειας για να βάλει singles σε επαφή και χρησιμοποιεί 107 σημεία συμβατότητας για να το κάνει. Το +: Αυτή η πλατφόρμα χρονολόγησης επικυρώνει χειροκίνητα τα προφίλ των μελών, τα οποία αποφεύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Πολλές συναντήσεις πραγματοποιούνται τοπικά στις μεγάλες πόλεις της Γαλλίας, το οποίο είναι ένα πλεονέκτημα για τη διευκόλυνση των επαφών. Προσφέρονται διαφορετικοί τύποι συνδρομής και οι τιμές ξεκινούν στα 29,90 ευρώ το μήνα: Ανάλογα με την επιλεγμένη προσφορά, έχετε διαθέσιμες πολλές λειτουργίες. Κάντε κλικ εδώ για Πρόσβαση στον ιστότοπο Parship

Πρέπει να εμπιστευόμαστε δωρεάν ιστότοπους χρονολόγησης ?

Οι αμειβόμενες τοποθεσίες χρονολόγησης μπορούν γρήγορα να γίνουν ακριβά με την πάροδο του χρόνου και αν έχετε έναν μέτριο προϋπολογισμό, μπορείτε να προσελκύσετε δωρεάν ιστότοπους χρονολόγησης. Από μόνη της, δεν είναι πιθανό να δοκιμάσετε την περιπέτεια σε μια τέτοια πλατφόρμα, υπό την προϋπόθεση ότι γνωρίζετε ένα σημαντικό σημείο: δεν υπάρχει διαλογή στην είσοδο. Πράγματι, οι ελεύθεροι χώροι χρονολόγησης έχουν συχνά λιγότερα μέσα για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των χρηστών τους και επομένως υπάρχουν περισσότεροι κίνδυνοι για την κάλυψη κακόβουλων ανθρώπων ή για τις απάτες. Στην πραγματικότητα, προσέξτε τον πρίγκιπα ή την γοητευτική πριγκίπισσα αν η κατάσταση φαίνεται πολύ όμορφη για να είναι αληθινή! Επιπλέον, ένας ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης εμφανίζει γενικά πολλή διαφήμιση για να κάνει κερδοφόρα, γεγονός που καθιστά την εμπειρία λιγότερο ευχάριστη. Τα χαρακτηριστικά μπορεί επίσης να είναι πιο περιορισμένα. Εκτός αυτού, ορισμένοι ελεύθεροι χώροι χρονολόγησης είναι ικανοποιημένοι με έναν απλό ιστότοπο και δεν έχουν καμία εφαρμογή για κινητά, λόγω έλλειψης μέσων. Από μια εντελώς ρεαλιστική άποψη, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ένας ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης είναι ένας απλός τρόπος για να διαπιστωθεί εάν αυτός ο τύπος πλατφόρμας γίνεται για εσάς. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να επενδύσετε χρήματα σε έναν ιστότοπο που χρονολογείται, οι ελεύθεροι ιστότοποι μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να δοκιμάσετε την υπηρεσία και να δείτε αν σας ταιριάζει. Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι προσελκύονται από ελεύθερους χώρους χρονολόγησης, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ακόμα πιθανό να βρείτε κάποιον που σας ταιριάζει.

Πώς να επιλέξετε τον ιστότοπό σας ?

Λειτουργούν πραγματικά οι ιστότοποι χρονολόγησης? Αυτό είναι το πρώτο ερώτημα που θέτουν οι singles απέναντι στην πλατική προσφορά που βρίσκουμε τόσο στο διαδίκτυο όσο και στις πλατφόρμες κινητής τηλεφωνίας. Το γεγονός είναι ότι ναι, χρονολογώντας περιοχές σχετίζονται με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο κάθε μέρα: για το αν αυτές οι σχέσεις διαρκούν, αυτό είναι μια περίπτωση κατά περίπτωση! Για να τοποθετήσετε τις πιθανότητες στο πλευρό σας και να βρείτε την αγάπη με διαρκή τρόπο, είναι καλύτερο να ποντάρετε σε μια σοβαρή χρονολόγηση και να αφιερώσετε χρόνο για να εξερευνήσετε τα προφίλ με τα οποία έχετε συγγένειες. Δεν έχει νόημα στη λειτουργία: η συζήτηση αρκετών ημερών ή αρκετών εβδομάδων σε απευθείας σύνδεση μπορεί να είναι απαραίτητη για την προετοιμασία της συνάντησης που μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Εάν οι ιστότοποι χρονολόγησης μπορούν να σας βοηθήσουν να έρθετε σε επαφή με singles που μοιάζουν με εσάς, τότε εξαρτάται από εσάς και το άτομο που αντιμετωπίζετε με αυτόν τον τρόπο να αποφασίσετε να οικοδομήσουμε μια διαρκή σχέση. Εάν ο στόχος σας είναι πάνω απ ‘όλα να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά χωρίς να σκεφτείτε την επόμενη μέρα, είναι επίσης σημαντικό να “στοχεύσετε” και να απευθυνθείτε σε έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή που αντιστοιχεί στις επιθυμίες σας. Εν ολίγοις, για να εργαστείτε για εσάς, πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να βρείτε τη σωστή τοποθεσία, τη σωστή προσέγγιση και να προχωρήσετε με τη φιλοσοφία. Τέλος, μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο πριν βρείτε ένα παπούτσι στο πόδι σας: ο πρώτος αγώνας δεν θα είναι απαραίτητα ο σωστός, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απελπίζεστε. Γίνε ο εαυτός σου και όλα θα πάνε καλά!

Πώς να γράψετε ένα καλό προφίλ σε έναν ιστότοπο που χρονολογείται ?

Όπως μόλις είπαμε παραπάνω, το σημαντικό είναι πάνω απ ‘όλα για να είστε ο εαυτός σας: Ξεκινήστε με ειλικρίνεια απαντήστε στις ερωτήσεις που τίθενται όταν εγγραφείτε στον ιστότοπο χρονολόγησης της επιλογής σας. Αυτό είναι σημαντικό, επειδή αυτές οι πλατφόρμες χρησιμοποιούν αλγόριθμους που υπολογίζουν τις συγγένειες των singles για να τους φέρουν πιο κοντά, οπότε αν ψέματα, αυτοί οι υπολογισμοί θα είναι προκατειλημμένοι. Στη συνέχεια, ένα καλό προφίλ είναι ένα πλήρες προφίλ: συμπληρώστε ευσυνείδητα κάθε πλαίσιο και περιγραφή για να επιτρέψετε στον υποψήφιο να σας ανακαλύψει γραπτώς πριν σας μιλήσει. Φροντίστε την ορθογραφία και βάλτε φωτογραφίες του εαυτού σας καλά πλαισιωμένα, με καλό φως: ρίξτε τα φίλτρα, πολύ τεχνητά! Ο στόχος είναι να σας δείξω όπως είστε. Πριν συζητήσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, αφιερώστε χρόνο για να εξερευνήσετε το προφίλ του: Αυτό αναμφίβολα θα σας δώσει κάποια κλειδιά για να στείλετε ένα πρώτο μήνυμα που είναι πρωτότυπο και ενδιαφέρον, ικανό να δείξει ότι ενδιαφέρεστε για το άτομο που βρίσκεται σε βάθος , και ότι όχι μόνο έλαμψε στις φωτογραφίες του προφίλ του. Τι έβαλε εμπιστοσύνη και σε κάνει να θέλεις να εμπλακείς τη συζήτηση … και πολλά άλλα αν η συγγένεια !

Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν προμήθεια για το Παρισιάν. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Επικοινωνήστε με τον οδηγό Le Parisien Le