Κορυφαία 20 από τα καλύτερα δισκία γραφικών με οθόνη το 2023, Tablet γραφικών – Αγορά δισκίο σχεδίασης |

Γραφικό δισκίο

Contents

Αμαζόνα

Κορυφαία 20 από τα καλύτερα δισκία γραφικών με οθόνη το 2023

Σήμερα, τα δισκία γραφικών με οθόνη έχουν αποκτήσει μια σημαντική θέση σε διάφορους τομείς δραστηριότητας. Για τους καλλιτέχνες και τους λάτρεις των ψηφιακών δημιουργιών, αυτές οι συσκευές έχουν γίνει απαραίτητα αξεσουάρ εργασίας. Με την πληθώρα των μοντέλων που είναι διαθέσιμα στην αγορά, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ορισμένα κριτήρια επιλογής για να βελτιώσετε την επιλογή σας. Χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης οθόνης, της ευαισθησίας της πίεσης του γραφείου, της συνδεσιμότητας και των προηγμένων χαρακτηριστικών. Ανακαλύψτε την επιλογή μας από 20 από τα καλύτερα δισκία γραφικών με οθόνη οθόνης.

1 – Xppen Artist Pro 16

Το Tablet γραφικών Xppen Pro 16 προσφέρει στους χρήστες του εξαιρετική ακρίβεια για την ψηφιακή δημιουργία, χάρη στην οθόνη 15,6 -ιντσών HD με ανάλυση 1920 x 1080. Το δισκίο Xppen Artist Pro 16 είναι πολύ πρακτικό, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για εμπειρογνώμονες. Επιτρέπει τον έλεγχο του πάχους των γραμμών και των παραλλαγών χρώματος, χάρη σε μια γραφίδα χωρίς μπαταρία που προσφέρει επίπεδα πίεσης 8192.

Xppen Artist Pro 16 γραφικός πίνακας με πλαστικοποιημένη πλήρους οθόνης

Xppen Artist Pro 16 Γραφικό δοκιμαστή με ολόκληρη οθόνη Laminated σε 15.6 ίντσες X3 Elite Plus Style σε 8192 επίπεδα με έξυπνο τσιπ και ψηφιακή γόμα – συμβατή με τα Windows Mac Chrome και Linux

Αμαζόνα

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Xppen Artist Pro 16 είναι εξοπλισμένο με προσαρμόσιμα πλήκτρα συντόμευσης για βελτιστοποίηση της ροής εργασίας. Μπορεί να συνδεθεί στον υπολογιστή σας μέσω διαφόρων επιλογών, όπως USB, HDMI και DisplayPort. Έχει επίσης προχωρημένα χαρακτηριστικά όπως περιστροφή οθόνης και συμβατότητα με διάφορα δημοφιλή λογισμικά δημιουργίας όπως το Adobe Photoshop, το Illustrator, το Corel Painter, το Clip Studio Paint και πολλά άλλα. Όλες αυτές οι ιδιότητες καθιστούν το Xppen Artist Pro 16 ένα αξιοσημείωτο προϊόν.

2 – Xppen Artist 15.6 Pro

Ο καλλιτέχνης Pen XP 15.Το 6 Pro ξεχωρίζει από όλα τα άλλα γραφικά δισκία από τον όμορφο σχεδιασμό του και την μεγάλη οθόνη 15,6 -ιντσών του. Πρόκειται για μια επιλογή ποιότητας για επαγγελματίες, προσφέροντας 8.192 επίπεδα πίεσης, με ανάλυση οθόνης 1920 x 1080 pixels (Full HD).

Xppen Artist 15.6 Pro γραφικός πίνακας με οθόνη HD IPS

Xppen Artist 15.6 Pro Graphics Tablet με οθόνη HD IPS 15.6 ίντσες στυλ με 8192 επίπεδα με συνάρτηση κλίσης συμβατά με Mac και Windows

Αμαζόνα

Το Xppen Artist 15 Tablet γραφικών 15.Το 6 Pro είναι εξοπλισμένο με οκτώ κλειδιά Express και μπορεί να συνδεθεί στον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου USB ή HDMI. Η γραφίδα του καλλιτέχνη Xppen 15.Το 6 Pro είναι ευαίσθητο στην πίεση με μια εκτεταμένη παλέτα χρωμάτων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο καλλιτέχνης Xppen 15.Το 6 Pro είναι συμβατό με πολλά λογισμικά δημιουργίας: Photoshop, Illustrator, Corel Painter, Clip Studio Paint και άλλα. Αυτό το υψηλό δισκίο έχει δωρεάν παράδοση και εγγυάται εξαιρετική αξιοπιστία και απόδοση.

3 – Wacom Cintiq 22

Το CINTIQ 22 είναι ένα δισκίο γραφικών 21,5 -ιντσών Full HD. Έχει μια αρκετά μεγάλη επιφάνεια εργασίας. Έχει 2048 επίπεδα πίεσης και ανάλυση 1920 x 1080 pixels. Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με macOS και Windows και έρχεται με μια βάση που διευκολύνει την ακρίβειά του με. Τον κάνει επίσης, ένα ιδανικό εργαλείο εργασίας για το γραφείο. Η γραφίδα που παρέχεται με το tablet, που ονομάζεται Wacom Pro Pen 2, έχει μια εξειδικευμένη βάση, η οποία το καθιστά ένα είδος ασφάλειας.

Wacom Cintiq 22

Αμαζόνα

Ωστόσο, αυτό το μοντέλο WACOM δεν έχει ανάλυση 4K και δεν έχει φυσικό κουμπί συντόμευσης. Πρέπει να σημειωθεί ότι παρά το μεγάλο του μέγεθος, εξακολουθεί να προσφέρει μεγάλη άνεση χρήσης και καλή ακρίβεια χρωμάτων.

4 – Wacom Cintiq 16

Το δισκίο γραφικών CINTIQ 16 αποτελείται από διαδραστική οθόνη Full HD 16 ιντσών, εξοπλισμένη με τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού LED. Που εγγυάται φωτεινά χρώματα και υψηλή αντίθεση. Το CINTIQ 16 παραδίδεται με μια γραφίδα που προσφέρει 8.192 επίπεδα πίεσης με ανάλυση 1920 x 1080 pixels. Η γραφίδα του παραμένει λειτουργική, ακόμη και χωρίς μπαταρία και έχει ελάχιστη καθυστέρηση μεταξύ της στιγμής που σχεδιάζετε και της οθόνης της γραμμής στην οθόνη.

Wacom Cintiq 16

Αμαζόνα

Το CINTIQ 16 έχει σχεδιαστεί για να αντλήσει απευθείας στην οθόνη, με ένα μέσο πλεονέκτημα οθόνης. Που διευκολύνει την ενσωμάτωσή της στα περισσότερα γραφεία. Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, το δισκίο γραφικών CINTIQ 16 διαθέτει μια διεπαφή USB-C που προσφέρει μια γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση με έναν υπολογιστή. Μπορεί επίσης να συνδεθεί με άλλες συσκευές χάρη στις θύρες HDMI και USB-A. Ωστόσο, παρά τα πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά του, το CINTIQ 16 δεν έχει λειτουργικότητα αφής. Αυτό το μοντέλο επίσης δεν διαθέτει ενσωματωμένες λειτουργίες ασύρματης συνδεσιμότητας. Παρά αυτά τα ελαττώματα, το Wacom Cintiq 16 παραμένει μια ελκυστική επιλογή για επαγγελματίες.

5 – Wacom One 13

Το δισκίο γραφικών Wacom One 13 είναι ένα πολύ δημοφιλές εργαλείο εργασίας στο πεδίο σχεδιασμού. Έχει μια ευελιξία που επιτρέπει στους καλλιτέχνες και τους σχεδιαστές να έχουν πρόσβαση σε μια διαισθητική πλατφόρμα για να εκφράσουν καλύτερα τη δημιουργικότητά τους. Με την οθόνη 13,3 ιντσών και την ανάλυση Full HD, η οθόνη Wacom One 13 Pen προσφέρει μια αρκετά ακριβή οπτική εμπειρία. Το Wacom One Pen Stylus που παραδίδεται, έχει 4096 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης. Που προωθεί έναν ολόκληρο και φυσικό έλεγχο των γραμμών.

Wacom One 13 Pen Display PC/Mac/Android

Wacom One 13 Pen Display PC/Mac/Android

Αμαζόνα

Το tablet είναι επίσης συμβατό με ένα ευρύ φάσμα λογισμικού δημιουργίας, το οποίο το καθιστά ιδανικό για σχέδια, σκίτσα, απεικόνιση και ρετουσάρισμα φωτογραφιών. Επιπλέον, είναι συμβατό με τα λειτουργικά συστήματα Windows και Mac, γεγονός που το καθιστά προσβάσιμο σε ένα ευρύ φάσμα χρηστών. Προσφέρει έναν ευχάριστο συνδυασμό απόδοσης, ευημερίας και φορητότητας και ως εκ τούτου αποτελεί μεγάλη επιλογή για τους επαγγελματίες και τους λάτρεις της δημιουργίας.

Καλλιτέχνης 13-XP-Pen 13.3 Pro

Το δισκίο γραφικών XP-Pen Artist 13.Το 3 Pro αποτελείται από μια οθόνη 13,3 -ιντσών που έχει μια ευρύχωρη επιφάνεια για να σχεδιάσει με ακρίβεια. Η ανάλυση αυτού του προϊόντος είναι 1920 x 1080 pixels. Χάρη σε μια ευαισθησία πίεσης των επιπέδων 8192, η γραφίδα αντιδρά υγρά και φυσικά. Αυτή η λειτουργικότητα επιτρέπει επίσης σε όλους τους χρήστες να έχουν ακριβή έλεγχο των χαρακτηριστικών. Το tablet είναι επίσης συμβατό με τα λειτουργικά συστήματα Windows και MacOS και προσφέρει προσαρμόσιμα πλήκτρα συντόμευσης. Που καθιστά το προϊόν προσβάσιμο σε πολλούς χρήστες.

XP-Pen Artist 13.3 Pro Graphics Tablet με επίπεδα 8192

XP-Pen Artist 13.3 Pro Graphics Tablet με 8192 Επίπεδα – Σχέδιο δισκίο με οθόνη στις 13.3 ίντσες + 8 πλήκτρα συντόμευσης – συμβατά με τα Windows Mac

Αμαζόνα

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το εργαλείο είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά, λόγω του μοντέλου συμπαγούς και φωτός σχεδιασμού του. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για να μπορέσει να εκτελέσει τα καλλιτεχνικά του έργα οπουδήποτε. Αυτό είναι όλες αυτές οι πτυχές που κάνουν αυτό το tablet, ένα πολύ δημοφιλές εργαλείο εργασίας για καλλιτέχνες που αναζητούν εκφραστικότητα και πρακτικότητα. Ακόμα κι αν έχει απουσία ασύρματης συνδεσιμότητας.

7 – Huion Kamvas Pro 13

Ο πίνακας γραφικών με την οθόνη Huion Kamvas Pro 13 αποτελείται από οθόνη 13 ιντσών. Το τελευταίο του προσφέρει μια ανάλυση πλήρους HD, με φωτεινά χρώματα και ακριβείς λεπτομέρειες. Η γραφίδα του είναι χωρίς μπαταρία με 8192 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης.

Huion Kamvas Pro 13 γραφικό δισκίο με οθόνη HD 13.3

Huion Kamvas Pro 13 γραφικό δισκίο με οθόνη HD 13.3 ίντσες οθόνη σχεδίασης, ιδανικό για ζωγραφική, επεξεργασία φωτογραφιών και τηλεργασία, συμβατή με το Chromebook, Windows & Mac

Αμαζόνα

Το Huion Kamvas Pro 13 είναι επίσης κατασκευασμένο από προσαρμόσιμα πλήκτρα συντόμευσης, διευκολύνοντας τη γρήγορη πρόσβαση στις συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι συμβατό με διάφορα λογισμικό δημιουργίας όπως: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Corel Painter και πολλοί άλλοι. Που έτσι προσφέρει τη βέλτιστη ευελιξία. Χάρη στον πρόστιμο και το φως του σχεδιασμού, είναι ένα πρακτικό φορητό εργαλείο για τους καλλιτέχνες εν κινήσει.

8 – Huion Kamvas Pro 16

Το Kamvas Pro 16 είναι μια εφεύρεση της μάρκας Huion που παραμένει ένας από τους βασικούς κατασκευαστές των αυτόνομων δισκίων γραφικών. Αυτό το δισκίο είναι εξοπλισμένο με πλάκα IPS σε ανάλυση 1920 x 1080p (Full HD) με λειτουργία κατά της αντανάκλασης. Έχει έξι κλειδιά γρήγορων συντομεύσεων στο μπροστινό. Στο πίσω μέρος, το δισκίο έχει μια λαβή μη ολισθητήρας που διευκολύνει τη σταθερότητά του, αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο να μειωθεί για το λιγότερο επιδέξιο. Επιπλέον, μια καλά τοποθετημένη θύρα USB-C επιτρέπει την αρμονική ενσωμάτωση στον χώρο εργασίας σας. Η γραφίδα προσφέρει ευαισθησία 8.192 επιπέδων πίεσης, ένα πρότυπο αναγνωρισμένο για καλή γραφική εμπειρία.

Huion Kamvas Pro 16 γραφικό δισκίο με οθόνη 15,6 ιντσών

Huion Kamvas Pro 16 γραφικό δισκίο με οθόνη 15.6 ίντσες με 6 συντομεύσεις και 1 tactile bar ιδανικό για τηλεργασία και online εκπαίδευση, συμβατή με το Chromebook, Windows & Mac

Αμαζόνα

Το Kamvas Pro 16 είναι συμβατό με το μεγαλύτερο λογισμικό γραφικού σχεδιασμού και λειτουργεί σε συστήματα Windows και MacOS. Ωστόσο, το Kamvas Pro 16 έχει έλλειψη προηγμένης εργονομικής προσαρμογής για την υποστήριξη. Ακόμη και αν το δισκίο παραδοθεί με ολοκληρωμένη υποστήριξη που του επιτρέπει να κλίνει σε άνετη γωνία.

9-xp-pen καλλιτέχνης 22 rpro

Ο πίνακας γραφικών με οθόνη XP-Pen Pro 22 είναι ένα εργαλείο επιλογής για ψηφιακούς καλλιτέχνες που χρειάζονται μια σταθερή λύση. Χάρη στη μεγάλη περιοχή σχεδίασης 22 ιντσών και την ανάλυση πλήρους HD του 1920 x 1080, προσφέρει βέλτιστη άνεση εργασίας. Παρουσιάζει 8192 επίπεδα πίεσης. Μόλις εγκατασταθούν οι πιλότοι XP-Pen, έχετε 20 προσαρμόσιμα μειωμένα κουμπιά, απλώνεται στις πλευρές της οθόνης. Η συνδεσιμότητα περιλαμβάνει θύρα USB-C, δύο τυποποιημένες θύρες USB, καθώς και HDMI και VGA Sockets.

Xppen γραφικό δισκίο με οθόνη καλλιτέχνη 22 Pro 2nd Generation

Xppen γραφικό δισκίο με καλλιτέχνη Ecran 22 Pro 2nd Generation Interactive Screen Tablet σε 21,5 ίντσες με παθητικό Styule στο 8192 USB-C Mac και Windows Syte USB

Αμαζόνα

Η γραφίδα λειτουργεί χωρίς μπαταρία και συνοδεύεται από κάτοχο καθιστικού για πρόσθετη προστασία από πιθανές θραύσεις. Παρ ‘όλα αυτά, ο χειρισμός της γραφίδας μπορεί να μην ταιριάζει σε όλους τους καλλιτέχνες. Στην πραγματικότητα, απαιτεί κάποια πίεση που μπορεί να μην αντιστοιχεί σε ελαφρύτερες τεχνικές σχεδίασης. Το δισκίο δίνει έγχρωμη ακρίβεια (88%NTSC – Adobe RGB 90%, SRGB 120%). Έτσι εγγυάται την πίστη χρώματος στην οθόνη HD του tablet, ακόμη και μετά την εξαγωγή σε διαφορετικές μορφές. Συμβατό με το κύριο λογισμικό: Adobe Photoshop και Corel Painter. Αυτό το ευπροσάρμοστο εργαλείο είναι κατάλληλο για βιομηχανικούς σχεδιαστές καθώς και καλλιτέχνες στην ψηφιακή ζωγραφική.

10 – Huion Kamvas Pro 16 2.5K

Huion Kamvas Pro 16 2.Το 5K είναι ένας πίνακας γραφικών με οθόνη ειδικά προσαρμοσμένη στους απαιτητικούς καλλιτέχνες. Είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο εργασίας του οποίου η οθόνη 15,6 -ιντσών με ανάλυση 2,5K προσφέρει λεπτομέρειες ακριβείας. Η γραφίδα χωρίς μπαταρία με 8192 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης επιτρέπει τον αντιδραστικό έλεγχο των γραμμών.

Huion Kamvas Pro 16 2.5k γραφικό δισκίο με επαγγελματική οθόνη

Huion Kamvas Pro 16 2.5K γραφικό δισκίο με επαγγελματική οθόνη QHD 15.8 ίντσες, 145% SRGB, παθητική γραφίδα, συμβατή με Android, Chrome, ιδανικό για ηλεκτρονική εκπαίδευση

Αμαζόνα

Το tablet είναι εξοπλισμένο με προσαρμόσιμα πλήκτρα συντόμευσης για γρήγορη πρόσβαση στις συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες. Χάρη στην ευέλικτη συνδεσιμότητά του, είναι συμβατή με μια ποικιλία λογισμικού δημιουργίας. Αυτά περιλαμβάνουν: Adobe Photoshop και Clip Studio Paint. Που του δίνει την κατάσταση ενός πολύ ευέλικτου επαγγελματικού εργαλείου για εικονογραφήσεις, κινούμενα σχέδια και ρετουσάρισμα.

11 – Wacom Cintiq Pro 32

Το προϊόν Wacom Cintiq Pro 32 είναι ένα εργαλείο εργασίας ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες. Αποτελείται από μια εντυπωσιακή οθόνη 31,5 ιντσών και ανάλυση 4K με 8.192 επίπεδα πίεσης. Αυτές οι διακρίσεις τον κάνουν ένα μοντέλο που ξεπερνά όλα τα άλλα μοντέλα της επιλογής μας. Αυτό το δισκίο προσφέρει στιγμιαία ανταπόκριση και ανεπαίσθητη λανθάνουσα κατάσταση. Ως συμβατό λογισμικό, υπάρχει: Adobe Creative Cloud και Autodesk Sketchbook.

Wacom Cintiq Pro, 32

Αμαζόνα

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Wacom Cintiq Pro 32 είναι συμβατό με πολλά άλλα λογισμικά δημιουργίας, όπως ο ζωγράφος Corel, το Clip Studio Paint, το Zbrush και πολλοί άλλοι. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το γραφικό δισκίο προορίζεται για σταθερή χρήση. Στην πραγματικότητα, επιβάλλεται αρκετά για να μεταφερθεί εύκολα.

12 – Wacom Cintiq Pro 24

Το 24 -Inch Cintiq Pro είναι ένα επαγγελματικό δισκίο γραφικών Wacom που αντιπροσωπεύει μια ιδανική λύση για τους χρήστες του. Πράγματι, έχει οθόνη 22,6 -ιντσών 4K και εγγυάται καλή βιωσιμότητα. Ανάλυση 3840 x 2160 εικονοστοιχεία για 8.192 επίπεδα πίεσης. Από την άλλη πλευρά, η υποστήριξη κλίσης και το ένθετο αφής πολλαπλών αφής διευκολύνουν την απεριόριστη δημιουργία.

WACOM CINTIQ PRO, 24 Touch

WACOM CINTIQ PRO, 24 Touch

Αμαζόνα

Το μέγεθος του 24 -Inch Cintiq Pro και της ποιότητας εμφάνισης την καθιστούν μια βραβευμένη επιλογή, ειδικά επειδή είναι συμβατή με το Clip Studio Paint και το Adobe Creative Cloud Software. Ωστόσο, είναι μια υψηλή τιμή που συχνά προτίθεται στους έμπειρους χρήστες και όχι στους αρχάριους. Για αυτό το μοντέλο, η Wacom επικεντρώνεται στη βιωσιμότητα και την απόδοση, προσφέροντας παράλληλα μια αξιόπιστη επιλογή για επαγγελματίες γραφικού σχεδιασμού.

13 – Gaomon PD2200

Το Gaomon PD2200 είναι ένας πίνακας γραφικών με οθόνη που έχει προσιτή λύση για καλλιτέχνες. Με οθόνη 21,5 ιντσών, αυτό το προϊόν προσφέρει ανάλυση πλήρους HD για καθαρές λεπτομέρειες και ζωντανά χρώματα. Η γραφίδα χωρίς μπαταρία με 8.192 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης προάγει ακριβή ακρίβεια και έλεγχο κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Πίνακας γραφικών Gaomon PD2200 με οθόνη οθόνης 21,5 ιντσών

Πίνακας γραφικών Gaomon PD22200 με οθόνη 21,5 ιντσών Moniteur Dessin Laminé και 130% SRGB, παθητική γραφίδα με επίπεδα 8192 και 8 πλήκτρα αφής, συμβατά με Windows/Mac OS/Chrome/Linux

Αμαζόνα

Το tablet έχει σχεδιαστεί με προσαρμόσιμα πλήκτρα συντόμευσης έτσι ώστε κάθε χρήστης να έχει γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συχνά. Αυτό βελτιώνει έτσι τη ροή εργασίας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Gaomon PD2200 προσφέρει μια δημιουργική εμπειρία τόσο ευέλικτη όσο πρακτική. Ιδιαίτερα χάρη στη συμβατότητά του με διάφορα λογισμικά δημιουργίας όπως: QuickBooks και Sage 50Cld.

14 – Gaomon PD1561

Το Gaomon PD1561 είναι ένα προσιτό και αποτελεσματικό δισκίο γραφικών με ένα πλήκτρο 15,6 -ιντσών και 10 προσαρμόσιμων συντόμευσης. Είναι ειδικά προικισμένο με εκπληκτικά χαρακτηριστικά, με προσιτή τιμή που διακρίνει. Εκτός από το να συνοδεύεται από μια ρυθμιζόμενη βάση, έρχεται επίσης με μια γραφίδα ικανή να διαχειρίζεται 8192 επίπεδα πίεσης. Όλα, παρέχονται με θαλάσσιο κάτοχο και 8 ανταλλακτικά.

Gaomon PD1561 Γραφικό δισκίο με οθόνη παθητικής γραφίδας 15,6 ιντσών

GAOMON PD1561 Γραφικό δισκίο με οθόνη παθητικής γραφίδας 15,6 ιντσών με επίπεδα 8192 και 10 ιδανικές συντομεύσεις για τηλεργασία και ηλεκτρονική εκπαίδευση, συμβατή με τα Windows/Mac OS/Chrome/Linux

Αμαζόνα

Χάρη στη μεγάλη οθόνη και την ανάλυση πλήρους HD του 1920 x 1080, αυτό το δισκίο προσφέρει βέλτιστη άνεση χρήσης. Έχει ιδιαίτερα καλή απόδοση γραφικών, με καλή επιστροφή χρωμάτων. Είναι απολύτως κατάλληλο για αρχάριους καθώς και ενδιάμεσους σχεδιαστές, προσφέροντας εξαιρετική αξία για τα χρήματα.

15 – Wacom Cintiq Pro 16 (2021)

Το Wacom Cintiq Pro 16 (2021) είναι ένα υψηλό δισκίο γραφικών που έχει καλή εμπειρία στους επαγγελματίες. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από οθόνη 15,6 -ιντσών με ανάλυση 4K. Το τελευταίο το ικανοποιεί με απίστευτη σαφήνεια και έγχρωμη ακρίβεια για καλύτερα οπτικά αποτελέσματα. Αυτό το δισκίο συνοδεύεται επίσης από το Pro Pen 2 Stylus, με 8.192 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης. Που επιτρέπει ακριβή και φυσικό έλεγχο κατά τη δημιουργία καλλιτεχνικών δημιουργιών.

Wacom Cintiq Pro 16 (2021)

Wacom Cintiq Pro 16 (2021)

Αμαζόνα

Ο πίνακας γραφικών με την οθόνη Wacom Cintiq Pro 16 είναι συμβατός με το λογισμικό δημιουργίας όπως το Adobe Creative Cloud, το Corel Painter και πολλά άλλα. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους καλλιτέχνες να συνεργάζονται με εργαλεία επιλογής. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι επίσης εξοπλισμένο με προηγμένες λειτουργίες. Αυτά περιλαμβάνουν: αναγνώριση χειρονομίας και προγραμματιζόμενα πλήκτρα συντόμευσης. Η οποία διευκολύνει έτσι μια επαγγελματική εμπειρία ως διαισθητική ως εξατομικευμένη.

16 – Gaomon PD1161

Το δισκίο Gaomon PD1161 διακρίνεται από το συμπαγές του σχεδιασμό, το πάχος του 1,3 εκατοστών και τη μορφή 11,6 ιντσών του. Που κάνει την πρακτική της επιλογή για χρήση κινητής χρήσης. Είναι εύκολο να μεταφερθεί χάρη στο βάρος μόνο των 870 γραμμάρια και στην απουσία μπαταρίας. Παρά το μέγεθος της οθόνης 11,6 -ιντσών, η ανάλυση Full HD του 1920 x 1080 pixels προάγει μια λεπτομερή οθόνη. Ομοίως, η αρχική βαθμονόμηση χρώματος και οι ρυθμίσεις που διατίθενται στο μενού εγγυώνται εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Gaomon PD1161 γραφικό δισκίο με οθόνη HD 11,6 ιντσών

Gaomon PD1161 Γραφικό δισκίο με δισκίο οθόνης 11,6 ιντσών HD με παθητική γραφίδα σε 8192 επίπεδα και 8 ιδανικές συντομεύσεις για αρχάριους, συμβατές με Windows/Mac OS/Chrome/Linux

Αμαζόνα

Η γραφίδα AP50, με 8.192 επίπεδα πίεσης, είναι ελαφρύ και ευχάριστο στη χρήση. Το δισκίο συνοδεύεται από βασικά αξεσουάρ. Αυτά περιλαμβάνουν: ένα γάντι, ένα σαλόνι με συμβουλές, έναν τομέα προσαρμογέα και ένα ευπροσάρμοστο καλώδιο. Παρά τους περιορισμούς, όπως η θέση της γραφίδας που μπορεί να έχει μια παράλλαξη στα άκρα, αυτή η πτυχή μπορεί να εξασθενήσει κατά τη διάρκεια της βαθμονόμησης. Το PD1161, διαθέσιμο σε προσιτή τιμή, είναι πιο κατάλληλο για αρχάριους.

17 – Apple iPad Pro 2020

Το iPad Pro 12,9 ιντσών δεν μπορεί να αγνοηθεί στην κατάταξη των καλύτερων δισκίων γραφικών. Έχει ανάλυση 2732 x 2048 εικονοστοιχεία. Όσον αφορά τα επίπεδα πίεσης, το iPad Pro είναι συμβατό με το μολύβι της Apple δεύτερης γενιάς, το οποίο υποστηρίζει την ανίχνευση πίεσης και κλίσης. Χάρη στο γεγονός ότι είναι συμβατό με μια γραφίδα και το πλήθος των εφαρμογών ψηφιακού σχεδίου που διατίθενται στο App Store, το iPad Pro προσφέρει εξαιρετική ευελιξία και φορητότητα.

2020 Apple iPad Pro (12.9-πνεύμα, Wi-Fi + Cellular, 256GB)-

2020 Apple iPad Pro (12.9-noise, Wi-Fi + Cellular, 256GB) -AID γκρι (ανακατασκευασμένο)

Αμαζόνα

Το μοντέλο Apple iPad Pro 12,9 ιντσών εκτιμάται από την ενεργό κοινότητα σχεδιαστών, καθώς προσφέρει αρκετούς δωρεάν online πόρους. Ωστόσο, η χρήση ως απομακρυσμένος πίνακας γραφικών μπορεί να είναι πιο περίπλοκη για τους χρήστες των Windows PC.

18-xp-pen καλλιτέχνης 12

Το Tablet γραφικών XP-Pen Artist 12 είναι μια προσιτή τιμή, η οποία έχει οθόνη 11,6 ιντσών, προσφέροντας επίπεδα πίεσης 8192. Όσο για τα χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος, το tablet έρχεται με μια γραφίδα με ένα σημείο στη μία πλευρά και μια εικονική κόμμι στο τέλος. Μπορείτε εύκολα να χειριστείτε το δισκίο σας, καθώς αποτελείται από έξι προσαρμόσιμα κουμπιά συντόμευσης που βρίσκονται στην άκρη της οθόνης. Το Adobe Photoshop, το Painter Corel και το Clip Studio Paint χρησιμοποιούνται συνήθως με το XP-Pen Artist 12.

Xppen Artist 12 2η γενιά γραφικών tablet με ολόκληρο Entre Entre

Xppen Artist 12 2η γενιά γραφικών δισκίων με πλήρη οθόνη.6 ίντσες X3 Stylus με 8192 επίπεδα συμβατά με τα Windows Mac Chrome Android και Linux – Rose

Αμαζόνα

Προκειμένου να προσφέρει μια πολύ προσιτή τιμή, ο ιαπωνικός κατασκευαστής επέλεξε να μειώσει το μέγεθος της οθόνης XP-Pen Artist 12. Που οδηγεί το προϊόν να παρουσιάσει προβλήματα βαθμονόμησης. Παρ ‘όλα αυτά, αυτή η αναβάθμιση της οθόνης προσφέρει ανάλυση πλήρους HD σε αυτή τη διαγώνια 11,6 -ιντσών. Η αξία για τα χρήματα παραμένει ικανοποιητική.

19 – Wacom Mobilestudio Pro 16

Το Mobilestudio Pro 16 Wacom είναι ένα επαγγελματικό δισκίο με συγκεκριμένη δύναμη και κινητικότητα. Χαρακτηρίζεται από μια οθόνη 15,6 -ιντσών, με ανάλυση 4K και ακριβή χρώματα. Συνοδεύεται από το Wacom Pro Pen 2 Stylus με 8192 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης, το Mobilestudio Pro 16 Wacom διευκολύνει μια φυσική εμπειρία σχεδίασης.

WACOM MOBILESTUDIO PRO 16 i7 512GB GEN2

WACOM MOBILESTUDIO PRO 16 i7 512GB GEN2

Αμαζόνα

Το tablet είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core και επιλογές αποθήκευσης SSD για υγρό και αντιδραστική απόδοση. Εκτός από αυτό, έχει προχωρημένη συνδεσιμότητα, δηλαδή: USB-C και Thunderbolt 3. Που προκαλεί ευελιξία για συνδέσεις και μεταφορές δεδομένων. Ωστόσο, το προϊόν έχει πρόβλημα βαθμονόμησης οθόνης.

20 – Veikk VK1560

Το Veikk VK1560 είναι ένας δίσκος σχεδίασης με οθόνη που χαρακτηρίζεται από έκταση 15,6 ίντσες με ανάλυση πλήρους HD. Το τελευταίο του προσφέρει επίσης μια ευρύχωρη επιφάνεια εργασίας για να σχεδιάσει με ακρίβεια. Η ευαίσθητη γραφίδα πίεσης με 8192 επίπεδα ευαισθησίας διευκολύνει τον έλεγχο των γραμμών και των αποχρώσεων.

Veikk VK1560 Δίσκος σχεδίασης με οθόνη 15.6

Veikk VK1560 Δίσκος σχεδίασης με οθόνη 15.6 ”

Αμαζόνα

Ο πίνακας γραφικών με οθόνη VEIKK VK1560 είναι επίσης εξοπλισμένος με προσαρμόσιμα πλήκτρα συντόμευσης για γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συνήθως. Μια λειτουργικότητα που βελτιώνει έτσι τη ροή εργασίας. Με τη συμβατότητά του με μια ποικιλία λογισμικού δημιουργίας όπως τα λειτουργικά συστήματα Windows και MacOS, αυτό το εργαλείο προσφέρει ευελιξία για εικονογραφήσεις. Γενικά, υποστηρίζεται από δημοφιλές λογισμικό όπως το Adobe Photoshop, το Corel Painter, το Clip Studio Paint και πολλά άλλα. Ωστόσο, αυτό το προϊόν έχει ελλείψεις όσον αφορά τη συνδεσιμότητα καθώς και από την άποψη της βαθμονόμησης.

Γραφικό δισκίο

Σας αρέσει να σχεδιάζετε και θέλετε να πάτε από μια υποστήριξη χαρτιού σε μια ψηφιακή υποστήριξη για να δώσετε μια διαφορετική διάσταση στα έργα σας ? Είστε μια εταιρεία που πρέπει να λάβει γρήγορη σημείωση με σχέδιο ή ακόμα και ηλεκτρονικές υπογραφές ? LDLC.Το COM έχει τις λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, από απλά γραφικά σε εκείνα που είναι εξοπλισμένα με οθόνη και ένα σύστημα στο σκάφος ! Το σχέδιο, είτε η βιομηχανική είτε η καλλιτεχνική είναι σήμερα όλο και περισσότερο εκτελείται απευθείας σε ψηφιακό μέσο για να εξασφαλιστεί ταχύτερη διάχυση και να επιτρέψει ένα

  • Best Sellers
  • Νεωτερισμοί
  • Η καλύτερη βαθμολογία

Wacom intuos s noir

BOOKEEN NOTEA V2

Boox poke 5 μαύρο

Wacom

Wacom intuos m noir

Wacom intuos s με μπλουζάκι bluetooth

Wacom intuos s με μπλουζάκι bluetooth

Wacom Intuos Pro S (PTH-460) Μαύρο

Wacom Intuos Pro S (PTH-460) Μαύρο

Wacom ένα από το Wacom μικρό

Wacom ένα από το Wacom μικρό

Wacom μπαμπού σχιστόλιθο μεγάλο γκρι

Wacom μπαμπού σχιστόλιθο μεγάλο γκρι

Wacom Intuos Pro Medium (PTH-660-S)

Wacom Intuos Pro Medium (PTH-660-S)

Wacom Cintiq 16

Ρυθμιζόμενη βάση Wacom

Ρυθμιζόμενη βάση Wacom

Wacom ένα με μέσο Wacom

Wacom ένα με μέσο Wacom

Wacom ACK-20001

Wacom Intuos Pro Large (PTH-860-S)

Wacom Intuos Pro Large (PTH-860-S)

Wacom Intuos Pen

Wacom intuos m με Bluetooth Black

Wacom intuos m με Bluetooth Black

Wacom intuos s με μαύρο bluetooth

Wacom intuos s με μαύρο bluetooth

Δεν ξέρετε πώς να επιλέξετε ?

Δεν ξέρετε πώς να επιλέξετε;

42 προϊόντα αντιστοιχούν

Tablet οθόνης Akashi Touch Touch Touch

Tablet οθόνης Akashi Touch Touch Touch

Universal Touchscreen Stylus με Dragonon
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει
Διατίθεται σε 1 κατάστημα

Be.ze το tablet studio 2 φόρεμα 2

είναι.EZ Το Tablet Studio 2

είναι.EZ Το Tablet Studio 2 – Wacom Intuos4 Medium – Black/Green Tablet Cover
Διαθέσιμος Εξαιρούμενος ιστός ::

BOOKEEN NOTEA V2

BOOKEEN NOTEA V2

Συνδεδεμένη οθόνη αφής NotePad-E-In-Ink.3 “με φωτισμό – Πορτρέτο/τοπίο – 32 GB – Android 8.1 – WI -FI/Bluetooth 4.2 – USB -C – Συμπεριλαμβάνεται Styule

Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Bookeen Smartpen Notea

Bookeen Smartpen Notea

Έξυπνη γραφίδα Bluetooth για το reader ebook notéa
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Boox Nova Air 2

Boox Nova Air 2

EBook Ebook και Digital Notebook – HD 7 οθόνη αφής.8 “1872 x 1404 – 32 GB – Android 11 – WI -FI/Bluetooth – USB -C – Styule

Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Boox Leaf 2 Black

Boox Leaf 2 Black

EBook Reader – HD 7 “Οθόνη αφής 1680 x 1264 – 32 GB – Πορτραίτο/ανάγνωση τοπίου – WI -FI/Bluetooth – USB -C

Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Boox nova air c

Boox nova air c

EBook Ebook και Digital NotePad – HD 7 Αγγίξτε έγχρωμη οθόνη.8 “1872 x 1404 – 32 GB – Android 11 – WI -FI/Bluetooth – USB -C – Styule

Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Boox poke 5 μαύρο

Boox poke 5 μαύρο

EBook Reader – HD 6 “οθόνη αφής 1448 x 1072 – 32 GB – WI -FI/Bluetooth – USB -C
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Wacom ACK-20001

Wacom ACK-20001

Πακέτο 5 τυπικών συμβουλών για το intuos4 & cintiq
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Wacom ACK-40001

Wacom ACK-40001

Κιτ αξεσουάρ intuos5
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Wacom μπαμπού σχιστόλιθο μεγάλο γκρι

Wacom μπαμπού σχιστόλιθο μεγάλο γκρι

Σημειώσεις που συνδέονται με μορφή Α4 με γραφίδα (iOS/Android)
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει
Διατίθεται σε 1 κατάστημα

Wacom Cintiq 16

Wacom Cintiq 16

Full HD 15 Tablet γραφικών οθόνης.6 “και γραφίδα (PC / Mac)
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει
Διατίθεται σε 2 καταστήματα

Wacom Cintiq Pro 16

Wacom Cintiq Pro 16

Επαγγελματικά γραφικά Πίνακας 15.6 ” – Πλάκα IPS – 4K UHD – 8 ExpressKey – HDMI/USB -C – Styule περιλαμβάνεται – PC/MAC

Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Wacom Cintiq Pro 24

Wacom Cintiq Pro 24

UHD Professional Graphet Tablet (PC / Mac)
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Wacom Cintiq Pro 24 Touch

Wacom Cintiq Pro 24 Touch

UHD Professional Tactile Tablet γραφικών (PC / Mac)
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Wacom Cintiq Pro 27

Wacom Cintiq Pro 27

Επαγγελματικά γραφικά Πίνακας 4K UHD 27 ιντσών 120 Hz HDR Gamma Styule Wacom Pro Pen 3 (Συμβατό PC, Mac και Linux)

Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Βραχίονα Wacom Flex

Βραχίονα Wacom Flex

Αρθρωτό βραχίονα για το Cintiq Pro 24/32
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Wacom intuos m με Bluetooth Black

Wacom intuos m με Bluetooth Black

Στυλ γραφικών tablet (PC / Mac)
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει
Διατίθεται σε 6 καταστήματα

Wacom intuos m με φιστίκι Bluetooth

Wacom intuos m με φιστίκι Bluetooth

Στυλ γραφικών tablet (PC / Mac)
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει
Διατίθεται σε 1 κατάστημα

Wacom intuos m noir

Wacom intuos m noir

Στυλ γραφικών tablet (PC / Mac)
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει
Διατίθεται σε 2 καταστήματα

Wacom Intuos Pen

Wacom Intuos Pen

Wacom tablet stylus
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει
Διατίθεται σε 2 καταστήματα

Wacom intuos s με μαύρο bluetooth

Wacom intuos s με μαύρο bluetooth

Στυλ γραφικών tablet (PC / Mac)
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει
Διατίθεται σε 1 κατάστημα

Wacom intuos s noir

Wacom intuos s noir

Στυλ γραφικών tablet (PC / Mac)
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει
Διατίθεται σε 3 καταστήματα

Wacom

Wacom

Πίνακας γραφικών με οθόνη Full HD 13.3 “και Wacom One στυλό (PC / Mac / Android)
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει
Διατίθεται σε 3 καταστήματα

Wacom ένα με μέσο Wacom

Wacom ένα με μέσο Wacom

Δισκίο γραφικών στυλ – 216 x 135 mm – 2540 LPI – 2048 Επίπεδα πίεσης (PC / MAC)
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει
Διατίθεται σε 8 καταστήματα

Wacom Pro Pen 2

Wacom Pro Pen 2

Wacom tablet stylus
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Wacom Signature STU-430-CH2

Wacom Signature STU-430-CH2

Πίνακας επαγγελματικών επαγγελματικών γραφικών πολλαπλών υπογείων με λογισμικό Sign Pro PDF
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Wacom Signature STU-540-CH2

Wacom Signature STU-540-CH2

Πίνακας επαγγελματικών επαγγελματικών γραφικών πολλαπλών υπογείων με έγχρωμη οθόνη και υπογραφή Σημειώστε το λογισμικό PDF
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Ρυθμιζόμενη βάση Wacom

Ρυθμιζόμενη βάση Wacom

Ρυθμιζόμενη βάση για το δισκίο CINTIQ 16
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει
Διατίθεται σε 1 κατάστημα

Wacom Intuos Pro Large (PTH-860-S)

Wacom Intuos Pro Large (PTH-860-S)

Πίνακας επαγγελματικών γραφικών πολλαπλών υπογείων, με το Pro Pen 2 Stylus και το Stylet Rest (PC / Mac)
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Wacom Intuos Pro Medium (PTH-660-S)

Wacom Intuos Pro Medium (PTH-660-S)

Πίνακας επαγγελματικών γραφικών πολλαπλών υπογείων, με το Pro Pen 2 Stylus και το Stylet Rest (PC / Mac)
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει
Διατίθεται σε 1 κατάστημα

Wacom Intuos Pro S (PTH-460) Μαύρο

Wacom Intuos Pro S (PTH-460) Μαύρο

Πίνακας επαγγελματικών γραφικών πολλαπλών υπογείων με θύρα Pro Pen 2, Bluetooth και USB-C (PC / MAC)

Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει
Διατίθεται σε 1 κατάστημα

Wacom intuos s με μπλουζάκι bluetooth

Wacom intuos s με μπλουζάκι bluetooth

Στυλ γραφικών tablet (PC / Mac)
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει
Διατίθεται σε 1 κατάστημα

Wacom ένα από το Wacom μικρό

Wacom ένα από το Wacom μικρό

Δισκίο γραφικών στυλ – 152 x 95 mm – 2540 LPI – 2048 Επίπεδα πίεσης (PC / MAC)
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει
Διατίθεται σε 3 καταστήματα

Wacom Cintiq Pro 27 + Stand

Wacom Cintiq Pro 27 + Stand

Επαγγελματικά γραφικά Πίνακας 4K UHD 27 ιντσών 120 Hz HDR Gamma Styule Wacom Pro Pen 3 + Ρυθμιζόμενη βάση (Συμβατό PC, Mac και Linux)

Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Wacom Grip Pen

Wacom Grip Pen

Wacom tablet stylus
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Wacom Intuos Pen 4K

Wacom Intuos Pen 4K

Στυλ για Wacom Intuos Tablet CTL-4100 / CTL-6100
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Wacom Cintiq 22

Wacom Cintiq 22

Αγγίξτε τον πίνακα γραφικών με οθόνη Full HD 21.5 “και Pro Pen 2 Stylus
Διαθέσιμος Ιστός ::
Επιλεγμένο κατάστημα: Να αλλάξει

Xp -pen - deco mini 7 tablet γραφικών με γραφίδα

Xp -pen – deco mini 7 tablet γραφικών με γραφίδα

Δημιουργήστε οπουδήποτε βρίσκεστε, όταν θέλετε.
Διαθέσιμος Εξαιρούμενος ιστός ::

Περιλαμβάνεται το δισκίο XP -Pen - Deco Pro M

Περιλαμβάνεται το δισκίο XP -Pen – Deco Pro M

Η σειρά XP-Pen Deco Pro έχει σχεδιαστεί με θήκη αλουμινίου και έχει καμπύλο κουτί πάχους 7 mm.

Διαθέσιμος Εξαιρούμενος ιστός ::

XP -Pen - Deco Pro M Wireless Style Tablet

XP -Pen – Deco Pro M Wireless Style Tablet

Πλήρης πίνακας γραφικών για μια μοναδική εμπειρία. Δώστε τη θέση σας στη δημιουργικότητά σας.
Διαθέσιμος Εξαιρούμενος ιστός ::

XP -Pen - Star G960s Plus Tablet γραφικών με γραφίδα

XP -Pen – Star G960s Plus Tablet γραφικών με γραφίδα

Αφήστε τη φαντασία σας να είναι δωρεάν.
Διαθέσιμος Εξαιρούμενος ιστός ::
Οι μάρκες γραφικών δισκίων μας:

Γραφικό δισκίο
Είδος πύργου

Κολακεύω

Γραφικό δισκίο
Κολακεύω

Xp-pen

Γραφικό δισκίο
Xp-pen

Αρσενικός

Γραφικό δισκίο
Αρσενικός

Γραφικό δισκίο
είναι.εζή

Ακάσι

Γραφικό δισκίο
Ακάσι

… φάσμα τροποποιήσεων διαφορετικά αδύνατη με υποστήριξη χαρτιού. Προκειμένου να σας επιτρέψουμε να κάνετε την πιο άνετη μετάβαση υπάρχει, LDLC.Το COM σας προσφέρει ένα ολόκληρο σύνολο γραφικών δισκίων που κυμαίνονται από το απλούστερο μέσω μας Τα δισκία γραφικών Android ή ακόμα και τα δισκία γραφικών Windows ! Ποτέ μην αναληφθείτε με μια τρομερή επιθυμία να σχεδιάσετε, επιλέξτε ένα από τα υβριδικά αυτόνομα δισκία γραφικών ικανών να εξυπηρετούν είτε ως ανεξάρτητο σύστημα !

Οι ανάγκες σας είναι πιο συγκεκριμένες και χρειάζεστε ένα σύστημα γρήγορης λήψης σημειώσεων που σας επιτρέπει να συσχετίζετε κείμενο με διαγράμματα και άλλα επόμενα μέσα ενημέρωσης ? Ένα απλό dictaphone δεν επιτρέπει αυτόν τον τύπο μίγμα ! Προσφέρουμε επίσης εξαιρετικά ασφαλή συστήματα ψηφιακής υπογραφής που θα σας επιτρέψουν να τοποθετήσετε αξιόπιστα δακτυλικά αποτυπώματα στα έγγραφά σας και να έχουν αποδειχθεί ανιχνευσιμότητα !

Είτε ψάχνετε για έναν απλό φθηνό πίνακα γραφικών, έναν φορητό πίνακα σχεδίασης που θα αφήσει τον χαμηλό σας προϋπολογισμό άθικτο, ένα δισκίο γραφικών σε χαμηλή τιμή ή έναν πίνακα γραφικών σε επίπεδα πίεσης, κάντε τη σωστή επιλογή χάρη στους οδηγούς αγορών μας, τους πολλούς μας Κριτικές πελατών που πραγματοποίησαν τη δοκιμή προϊόντος και την εξυπηρέτηση πελατών πριν από την πώληση, καθώς και την εξυπηρέτηση πελατών μετά την πώληση σε έναν αριθμό που δεν είναι διαθέσιμος σε εσάς στο +33 (0) 4 27 46 6000.